עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. כמו שאתם רואים יש לי בכרטיס מסך של הווידאו רשום 256 אך אני משפר את הזכרון הזה האם הוא בא עם הכרטיס מסמך האם הוא לוקח מהRAW 256 זה קצת אין פלא שמשחקים עובדים אצלי באיכות מגעילה מה ניתן לעשות בכדי לעשות המשחקים יעבדו באיכות טובה יותר או פשוט אך להגיד את הזכרון של ה56 שיש לי על הווידאו כמו שמצוין בפירוט

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  3. Started by ofird,

כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  4. לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב. כמו כן כאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם ל…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. כל הזמן כשהמחשב עובד מלא שעות..אז כשאני מכבה אותו הוא תמיד נתקע ואז אני צריכה לכבות אותו ידנית ב מסך "שומר את ההגדרות שלך" וככה זה תמיד ויש לי מחשב חדש לגמרי, 512 MB RAM RADEON 9600 AMD ATHLON 64 וספק ג'נרי..

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. OK לפני שנתחיל פרטי חומרה רלוונטים: A64 3000 CPU EPOX EP-8KDA3J A-DATA 512 DDR 400MHZ W.D 80 GIGA S-ATA HD אחרי שאני מעלה את הההתקנה של XP PRO SP1 (נוסה גם על Win 2K With SP4) בשלב שאחרי זיהוי החומרה והכל נפתח המסך עם שלושת האופציות: 1. Enter כדי להמשיך בהתקנה 2. R כדיי לתקן התקנה 3. F3 על מנת לצאת מההתקנה אחרי שאני לוחץ Enter (ניסית גם Repair ואני מקבל אותה תגובה) ההתקנה בועטת אותי החוצה עם ההודעה הבאה ואין לי מה לעשות: האם יש קשר לשורה שבמסך הביוס? IDE Channel 1 no 80 Conducator cable installed ואם לא אז מה זאת השורה הזאת? יש מצב שזה קשור לדרייבר של ה- S-ATA? תודה לעוזרים ושנה טובה אנשים!

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by spide220,

היום אני מדליק את המחשב,הוא מתחיל לקרטע ולעשות בעיות,הוא מגיע עד לסמל של הטעינה של הXP ועושה ריסט. ואז רשם לי DISK BOOT FAILURE וכו' וכו' נתקתי את הארדיסק שיחקתי קצת במגעים,חיברתי נתקתי את המולקס וIDE. אך לפתע הבעיה החמירה,נוצר מצב שגם כשהמחשב עולה והלוח אם עושה בדיקת כוננים,הוא אינו מזהה אותו. בדקתי במחשב אחר את הארדיסק וגם שם הוא לא פועל. יש חשש שהוא נשרף,אך לא היה עשן או סממן אחר שיכול להעיד על כך,כיוון שהוא עושה רעשים של פעולה,וכשנוגעים בו מרגישים שהוא עובד. אם זה חשוב להארדיסק יש 2 פינים בעיתיים שלעיתים נוטים להתעקם אך אני מסדר אותם. הדגם הוא: WD1200BB. אני חייב לסדר אותו יש לי המון חומר עליו ודברים של שנים. ??? :'(

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by proevo4ever,

אהלן, יש ברשותי לפטופ מדגם ASUS 31JG הלפטופ מגיע עם כרטיס מסך Nvidia 415GT. לשאלתי - כרטיס המסך ככל הנראה תקול. היציאת HDMI לא עובדת ומקבלים מסך כחול על כרטיס מסך. היציאת VGA תקינה לחלוטין. המחשב כבר לא באחראיות. השאלה אם לצורך החלפה צריך להחליף את כל הלוח-אם או רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by almogas,

שלום לכולם שו אבא שלי קנה לעבודה שלו מחשב חדש עכשיוהמחשב עובד מצוין הוינדוס עובד חלק מאוד אבל רק שאני מכניס איזה התקן יו אס בי או את המדפסת המחשב מתחיל לעבוד ממש ממש לאט .. אפילו לא זז לוקח לו בסביבות 5-10 דקות לפתוח תאתחל מאז שאני לוחץ עליו... עכשיו בהתחלה חשבתי שזו בעיה בוינדוס אז פרמטתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר אז יש רעיונות? וזה לא קשור לוידנוס כי התקנתי כמה דקות אחרי וינדוס על מחשב אחר שקנינו מאותו מקום כאילו אבא שלי קנה את שתיהם ביחד.. והמשב השני עבד מעולה עם אותו וינדוס ועם יו אס בי מחובר. אז מה לדעתכם יכול ליהיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. היי חבר'ס יש לי לוח Asus M3N78-EM שנועד למחשב אחסון. יש על הלוח שלושה חיבורי SATA אדומים ועוד שניים שחורים. אם מסדרים בביוס מצב SATA אפשר לעבוד רק עם השלושה האדומים, ואני רוצה להוסיף עוד כוננים - כדי לזהות אותם צריך להעביר למצב AHCI. כדי שההתקנה של ווינדוס XP תזהה את הכוננים כך צריך 2 דיסקטים 1.44 שמכינים מהדיסק שהגיע עם הלוח (ומזל שעוד יש לי שניים כאלו). אני עובר את השלב הראשוני של ההתקנה הכחולה, הדרייברים נטענים מהדיסקטים, ולאחר האתחול שההתקנה אמורה להמשיך אני מקבל מסך כחול. ניסיתי את זה עם שלושה דיסקים שונים של ווינדוס שעבדו בעבר, בכולם אותה תוצאה. רעיונות יתקבלו בברכה ??? המפרט המלא: Sempron 3000+ AM2 Glacialtech Igloo 7300 Light Asus M3N78-EM onboard vid…

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by Hydr0,

מה קורה? יש לי בעייה. יש לי עכבר מסוג MX510 ונהרס לי החיבור הירוק הזה שמעביר מ- USB לחיבור עכבר רגיל. אני מנסה להשתמש רק בחיבור USB, יש לי אור אדום בעכבר אבל שהמחשב עולה אני לא יכול להזיז אותו. ב- BIOS ה- usb mouse support מסומן ב- ENABLED אז מה הבעייה?? יש לי לוח אם Gigabyte 7vmrz-400 אם צריך.. אז איך מפעילים עכבר על USB? תודה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by oshri-d,

שלום רב, אז ככה, התקנתי לוח אם משומש של אסוס למחשב פנטיום 3 שבדיסק הקשיח שלו מותקנת מערכת הפעלה XP בגלל בעיות של "קפאון" המחשב כל הזמן, ללוח הקודם היה צי'ספט של VIA וללוח החדש שהתקנתי יש ציספט של ITI, לאחר שהתקנתי את הלוח החדש עלה רק ההרצה של הזיכרון והזיהוי של החומרה הקיימת (דיסק קשיח, צורב וכדומה) ולאחר מכן בלי הודעה כלשהי על תקלה, המחשב נתקע, לפני השלב של העלאת ה-XP! לציין כי ניתנת לי האפשרות להגיע לBIOS ולשוטט שם בלי שהמחשב ייתקע. דיברתי עם טכנאי מחשבים שמסר לי כי בגלל שהציפסט של הלוח שונה במערכת הפעלה של הXP נוצרת בעייה עם החומרה החדשה, מה שצריך לעשות זה להכנס למנהל ההתקנים עם הלוח הישן ולשנות את התקן ה-IDE לסטנדרט ואז להתקין את הלוח החדש, העניין הוא שאין לי אפשרות…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  13. יש לי 60 ג'יגה, אני רוצה לחלק אותו ל3 מחיצות אחד למערכת ולתוכנות, אחד להורדות שלי ואחד למשחקים איך לחלק?!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by Burned,

לפני בערך שנה הDOK הפסיק לפעול.. לא שמרנו את האחריות אז לא היה מה לעשות עם זה. כשאני מחבר אותו למחשב הוא קולט אותו, ומפעיל את הלד, אך הווינדוס כותב הודעת שגיאה "התקן USB לא זוהה" יש משהו לעשות עם זה? אפשר לתקן?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  15. האם ישנה דרך כלשהי להשתמש בחיבור נוסף בפאנל האחורי בתור יציאה לאוזניות(אולי איכשהו בתוכנה לשנות את זה)?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  16. הדיסק תמיד נראה ריק למרות שכרגע צרבתי אותו באותו צורב בדיוק. במחשב אחר הכל תקין. WTF קורה פה? תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  17. היי ישנה בעיה מוזרה מחשב P4 3GHz 775-64bit (630) with MB D945GNT+ 2X512MBDDR2 ברגע שפונים למודם (תוכנת פקס או סתם ביצוע איבחון למודם) האיבחון מבוצע אך לאחר שניה ישנו מסך כחול עם ההודעה הנ"ל IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0x0000000A (0x0000ffdf 0x00000002 0x00000001 0x806e4a8e) DUMPING MEMEORY וכו'..... המודם הוא מודם ישן, אך ניסיתי מודם חדש יותר ואיתו בכלל הוא לא עבד (לא עשה RESET ןמסך כחול אך גם לא עבד). יש לציין שהמודם עבד תקין על המערכת הקודמת (ממנו בוצע גוסט למחשב החדש) והמודם נבדק עם מערכת אחרת ונמצא תקין אם יש רעיונות אשמח לשמוע. עידו

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by shalomaltalef,

צהריים טובים. לפני שבוע תם התוקף של האנטי וירוס שהיה ברשותי, וממש סמוך למועד התקנתי אנטי וירוס אחר. מאז המחשב אינו קורא שום כונן גם לא את החיצוני. ניסיתי לשחזר את המערכת אך עדיין כלום. מישהו נתקל בעבר בדבר זה? או כל כיוון.?

19. שאלה בנושא מפצל 3 פינים למאוורר של מעבד GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 יש לי לוח של SEASONIC 620W וספק של אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הקירור של המעבד של SCYTHE MUGEN II מאחר וכל החיבורים אצלי תפוסים רציתי לדעת אם אני ישים מפצל על החיבור של המאוורר זה עלול להוות בעיות כדוגמת זה Akasa AK-FY320 3 Pin Fan cable splitter (AK-FY320) [AK-FY320] תודה רבה אביחי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  20. אחרי שמופיע לי הסימן העגול של הויסטה המסך נכנס למצב STAND BY הפעלה דרך SAFE MODE עובדת??? בעיית תוכנה ??? דרייבר ??? הכל התחיל כשהמסך נשרף לי - תיקנתי אותו (את מי שזה מעניין אותו אז אחד המייצבים נשרף, החלפתי ממסך אחר שרוף...) - לא הגיוני הקשר בין המקרים - הכרטיס מסך נשרף ??? הבעיה היא לא בחומרה כי SAFE MODE עובד... אקיצר - עובד עצות המחשב המדובר זה המחשב השני שמופיע במפרט פורמט זה הפתרון האחרון שאני מחפש כרגע...

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by יוליוס,

קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png

22. Started by hellyeahmofo,

יש לי מחשב שאני צריך לפרמט אין לו צורב ובגלל שזה 98 אני לא זוכר איך גורמים לו לזהות disk on key בכל מקרה מדובר בשני ג'יגה חשבתי לעשות חיבור פרללי או usb אני פשוט לא זוכר איך עושים

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by GerberMan,

שלום לכולם... בעקבות החום העז השבוע קרס החשמל בבית שלי ומאז אני חווה בעיה מעיקה עד מאוד... על המחשב שלי מותקנים שני כוננים... אחד 160GB על כבל IDE ואחד 320GB על כבל SATA... מאז נפילת החשמל המחשב מזהה רק את הכונן של ה160... בשלב הזה כמובן שחשבתי שהלך הכונן בכלל נפילת החשמל אבל! הדבר המוזר הוא שבביוס מופיע הכונן של ה160 ובמקום בו אמור להופיע הכונן של ה320 מופיע חלל ריק (ומסתורי יש לציין)... ניסיתי לא מעט דברים, להחליף את הכבל חשמל שמתחבר לכונן, לחבר את הכונן לחיבור SATA אחר, להתעצבן על המחשב ולהגיד לו שלא נהיה חברים יותר לעולם... אך לשווא! מה אתם אומרים? הלך הכונן או שיש פתרון אחר? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by moshe4410,

יש לי את הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/H61MA-E35--B3-.html#/?div=Detail עכשיו קניתי SSD והוא קורא וכותב עד 200-220 עכשיו הבנתי שזה מגבלת SATA 3 ישר אבל אני מחובר ישר לSATA 6 שהיא ה 6GB אבל עדיין לא עובד עכשיו שמתי לב לזה • SATAIII controller integrated in Asmedia® 1061 chipset- Up to 6Gb/s transfer speed. - Supports two SATAIII ports (SATA5~6)

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by Arik Tsafir,

שלום, יש לי מחשב נייח דל שנקנה עם מערכת הפעלה win10. אין לי דיסק התקנה. ה HD הלך ואני צריך לקנות חדש. איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? או שצריך לרכוש אחרת? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.