עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חבר'ה מה נשמע : תראו , הבוקר התחילה לי תופעה מוזרה במחשב של ניתוקים ( המחשב נכבה אוטו' ונדלק אוטו' ככה רצף של כיבויים והדלקות מחדש , זה מגיע לווינדוס כל התוכנות עולות ואז "תיק" עושה תהליך כיבוי אוטו' ואז המחשב מכובה ובלי שום קשר נדלק מחדש ..התופעה הזאתי הפסיקה משום מה כרגע , כי זה רק צץ לי הבוקר ישר העיר אותי כי שמעתי שמשהו לא בסדר ( המחשב עושה ביום יום המון רעש מהמאווררים אז שמים לב שיש שקט פתאום כי משהו לא בסדר ) קיצור עכשיו תופעה חדשה , עבדתי עם הXP זמן מסויים הפעלתי משחק מולטיפלייר ואז באמצע המשחק המחשב שוב פעם עשה כיבוי על דעת עצמו ונדלק מחדש .. נכנסתי לביוס לראות אולי אם הטמפ' עלתה , לא .. הכל מצויין טמפ' מעבד 17 ולוח 30 . הפעלתי את הווינדוס שוב פעם ואיך ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כפולה עם העכבר על הסרטון יש לציין שלפני הפרמוט כל סרטון היה נפתח במסך מלא ע"י הפעולה הנ"ל אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by redboomer,

יש לי בעיה במחשב, באמצע העבודה הוא מכבה ומדליק את עצמו מחדש, יעני עושה לעצמו reset. אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה הזאת מתרחשת רק כשתוכנת האימיול עובדת. אם למישהו יש מושג מה הבעיה שישלח לי הודע במייל alexs17@012.net.il אני נואש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by bifi,

שלום, אני משתמש במחשב עם מג'יק קארד, בירצוני לתקן את סקטור האתחול , האם זה יפגע במג'יק קארד?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by assaf83,

היי לכולם לחברה שלי יש לפטופ בין כמה שנים יש בו כונן די וי די אך לפתע לפני כמה זמן פתאום הוא לא מוכן לקרוא דיסקים צרובים רגילים אך דיסקים צרובים של DVD הוא כן קורא ללא כל קושי כשמנסים לשים לו דיסק רגיל צרוב הוא רושם הודעת שגיאה בסיגנון: לא ניתן לקרוא מהדיסק כנראה שהדיסק פגום יש לציין שהדיסקים בסדר גמור ואצל מחשב אחר הם עולים בקלות תודה מראש על העזרה אסף

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by summer69,

המפרט הוא כזה: С2D 6300 965p-DS3 G.Skill 2X1024 800MHZ 5-5-5-15 NQ 1900XT 512 של saphire ליברטי 400W וWD2500KS עכשיו הבעיה היא ככה כששני הסטיקים של הזיכרון מחוברים ללוח - בכל פעם שאני במצב load המחשב מקבל blue screens, כמעט כל פעם בגלל סיבה אחרת. עידכנתי את הדרייברים של הצ'יפסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, והכרטיס רשת לגירסאות הכי חדשות וזה לא עזר. חיפשתי והורדתי hotfixes לווינדוס מהאתר של מייקרוסופט וזה עדיין לא עזר לא יצא לי עוד לנסות MEMTEST, אבל כשאני עושה BENCHMARK לזכרונות דרך prime95, הוא נתקע כשאני עובד עם 1024 זיכרון (כלומר לא בdual channel - רק עם סטיק אחד) הכל עובד בסדר, משחקים לא נתקעים ואני לא מקבל שום blue screens, וגם הbenchmark בprime95 רץ בסדר גמור נ…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  7. לפני כחודש קניתי הרד דיסק של 250GB מקסטור הם התקינו לי אצלהם והכול היה טוב ויפה אבל היום עשיתי פירמוט אני נכנס אחרי הפרמוט למחשב שלי ואני לא רואה את הכונן?! ומה שמוזר שבמנהל התקנים הוא נמצא שם ללא סימן קריאה והוא רושם שההתקן פועל כראוי רק משום מה אני לא רואה אותו במחשב שלי. בבקשה אנשים תעזרו לי היה לי שם מידע ודברים שאני לא ישיג בשום מקום אחררר זה החיים שלי שמה בבקשההההה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by bz_amir,

מהו המקודד הטוב ביותר, ואם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. שלום שמי יוסי ולפני חצי שנה קניתי G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ שבוע אחרי בדיוק התפרסמה אצלכם פה ביקורת על 6 מודלים של 2BG במהירות DDR500. אז הבנתי שהמסכים הכחולים שאני רואה הם לא בגללי אלה בגלל שהזיכרונות תוזמנו מראש על DDR500. ניסיתי כל תיזמון אפשרי ובדקתי הרבה מול האתר של XS אבל כשאני עושה את הבדיקות עם S&M וPRIME95 לא נמצאת שגיאה ורק אחרי כמה זמן או כשמופעלת תוכנה פתאום אני רואה מסך כחול. השאלה שלי היא האם יסכימו להחליף לי את הזיכרון הנ"ל היות והוא אינו מקולקל . תודה רבה

10. Started by xeyt,

שלום לכם פורום תמיכה טכנית יש לי בעיה ואני לא בדיוק יודע איך לפתור אותה ניסית כמה דרכים עכשיו כשאני משחק באיזה משחק כלשהו בערך 45 דקות חצי שעה אינטנסיבי אז המסך שלי מתכבה - נהיה מסך שחור וכתוב בקטן כזה: "No signal input" ואני ברקע שומע את הדברים והכל רק ריסט פותר את הבעיה עכשיו חשבנו בעיה בכרטיס מסך [9800xt] עידכנו דרייברים והכל לא עזר חשבנו במסך, החברה באה לקחה אותו, בדקה אותו במעבדה.. והוא תקין בוא נגיד שגם בקשר לטמפ' אין בעיה במארז עצמו יש 27 מעלות הכרטיס 30 ומשהו.. ויושב עליו קירור של זלמן [לפי טרמוסטטים, לא תוכנות] זאת גם נראה לי יותר בעיה במסך כי המחשב עבד סבבה עם מסך אחר [יותר פשוט] מה שיש לי כרגע זה 19 widescreen של XEROX 5ms דגם: XM319W אז אולי צריך עידכון בשב…

11. שלום חברים וחברות, אתמול בערב משהו נורא קרה! אני נכנס לחדר.. ופתאום מרגיש שקט.. המחשב פתאום לא עבד! פתאום נכבה! אני מדליק אותו, הוא נדלק לשניונת ונכבה.. רואים את המאווררים מתחילים לעבוד לשניה ואז הוא נכבה... מה עושים?!? ניתקתי הכל מהלוח אם, השארתי רק תמעבד ותספק.. עדיין לא עבד.. הוצאתי תבטריה של הביוס.. כלום.. ניסיתי להדליק אותו דבר הג'מפרים ולא דרך כפתור ההדלקה.. כלום... ניסיתי את הספק לבד (ירוק + שחור) עובד מצוין.. מה זה יכול להיות?!?! הלוח אם או המעבד? ואם כן, מה אני עושה בנידון? (קצת בעיתי לי לשלוח תלוח אם לתיקון ) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  12. וינדאוס מראה לי את הכונן השני, והוא אומר שהוא ריק, אבל שאני עושה פורמט הוא לא עושה לו פורמט, הוא אומר לי בסוף הפורמט "format did not complete" יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by עינב,

אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  14. שהכונן לבד על הכבל IDE מה עדיף שיהיה מאסטר או על סינגל?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  15. התקנתי במחשב חדש ווינדוס XP עם SP2 והוא עבד בסדר איזה יום יומיים. באיזשהוא שלב המחשב פשוט עשה לעצמו ריסטרט, התחיל לעשות את הבדיקה של הכונן קשיח לפני הכניסה לווינדוס, ונתקע. אחרי ריסטרט שעשיתי קיבלתי את ההודעה : NTLDR IS MISSING . הנחתי שמשהו נדפק בווינדוס ( יכול להיות שיש קשר לזה שבהתקנה הראשונה הפירמוט היה ב FAT32 ? פעם ראשונה ניסיתי לעבוד בFAT ... או שמשהו בUPDATES שווינדוס הוריד נדפק ... לא יודע...) אז ניגשתי למלאכת הפירמוט, הגעתי לחלק בו מחלקים לPARTITIONS ומחקתי את הישנים ואז שמתי לב שהשטח שנשאר ( UNPARTITIONS SPACE ) מראה לי 130 ג'יגה - והדיסק שלי הוא 250 ג'יגה !!! בדקתי בביוס והדיסק הקשיח מוגדר טוב ... ניסיתי לפרמט עוד פעם אבל זה נשאר אותו הדבר .... אגב הדיסק הוא K…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by gogi,

המחשב אצל חבר שלי נדלק אך הוא לא עובד כלומר בכלל לא עולה המסך ההתחלתי והנורה האדומה דולקת. עכשיו אני חושד בספק כוח מכיוון שהזיכרונות אם הם לא עובדים הם מצפצפים ואני לא שמעתי שום ציפצוף. מישהו נתקל בבעיה הזאת. בנוסף לחבר שלי יש ספק גנרי של 380 וואט עם מערכת פרסקוט 3000 MHZ וכרטיס מסך לא חזק במיוחד, אז האם יספיק לו ספק כוח של חברה ידועה של 300 וואט כמו HEC 300ART לדוגמא?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by jorgito,

משום מה לפעמים בסרטים (WINAMP\MEDIA PLAYER 11) המחשב עושה ריסט איך שאני מריץ את הסרט... הכ. מסך זה 1900GT עם CATALYST 6.11 והחבילת קודקים K-LITE CODEC PACK 2.80 יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. שלום לכולם..! זו הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט יום שבת עכשיו ואני לא יכול להתקשר לחנות ולהכנס בהם על מה שקורה אצלי כאן. קניתי לא מזמן מחשב חדש לעריכת מוסיקה - התלבטתי הרבה זמן, זה לא הכי רלוונטי לנושא, אבל בגדול הוא כולל: Conroe E6600 2x1GB Geil 4-4-4-12 800MHz ASUS P5B Deluxe TT Big Typhoon התלבטתי בקשר לההארדדיסקים בסוף החלטתי להשאר עם מה שיש כדי לחסוך קצת כסף, והתחלתי לחסוך כדי לקנות איזה מארז נחמד של Antec ו-Enermax Liberty 500W. בסוף, הזמנתי את המארז P150 של Antec שכולל בתוכו ספק שלהם, Neo HE 430W אם אני לא טועה. אחרי שלוש שעות של העברת כל הרכיבים מהמארז הישן לחדש, הגיע הרגע לחבר לחשמל, ו-הופס, שום דבר לא קורה. אפילו המנורה הכחולה הקטנה שנדלקת ברגע שמחברים את הMain…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום שמעתי שאפשר לצרוב על החלק העליון של הדיסק לא החלק שנצרב שם מידע החלק שכותבים עם עט אז שם אפשר לצרוב את אותם הפרטים צריך דיסקים עם ציפוי לבן ואז הצורב כביכול שורף את הצבע הלבן וכך הוא צורב מידע אמרו לי שזה הגדרות בתוכנת צריבה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by chubakon,

שלום יש לי צורב NEC 3520A ופתאום הוא הפסיק לצרוב DVD גם עם alcohol וגם עם nero, מה שמוזר שהוא צורב דיסקים רגילים וגם קורא דיסקים של DVD... ניסיתי לצרוב DVD בכל דרך אפשרית אבל לא הולך, אני מקבל הודעות כמו " cannot write medium - incompatible format" או "could not perform start of disk at once" מה לדעתכם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Rיה,

חיברתי 2 מסכים אחד של מג ואחד של דל אחד מחובר עם מחבר של dvi בהתחלה רק הדל פעל שיחקתי קצת עם ההגדרות שם... עכשיו זה מעלה לי אני רואה שזה עולה עם 2 המסכים אבל אחרי שזה טוען אתם יודעים...וינדוס xp pro אני רואה שבמג רשום..Out of range ובדל לא רשום כלום..עכשיו איך אני יכול שלפחות באחד יראו עכשיו? ניסיתי לנתק זה לא עזר!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. לאחר שחיפשתי כאן בפורום פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי וגם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול פה אבל בכל זאת הבעיה שלי היא כזאת כשאר אני מדליק את המחשב הכל עובד מעולה כאשר אני משחק הכל עובד מעולה אין לי וירוסים ובטח שלא מרגלים בודק כל הזמן המחשב נתקע בזמן הדלקת האינטרנט בעזרת חיגן אני נמצא אצל חברת בזק ואינטרנט זהב התקיעות נמשכות משהוא בסגנון 5 דקות רצופות שאין אפשרות לעשות כלום מה יכולה להיות הבעיה השמח לתשובה טובה בהקדם בתודה תומר

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  23. לחבר שלי יש בעיה במחשב כשהוא מחבר למחשב את החיבורים של המקלדת והעכבר ביחד אז המקלדת לא עובדת אבל אם הוא מוציא את החיבור של העכבר אז המקלדת עובדת משהו יודע מה הבעיה זה דחוףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by skydancing,

שלום קניתי לפני כמה שבועות צורב LG GSA-H10 שלפי הביקורות הבנתי שהוא טוב. ולא הספקתי לצרוב אתו הרבה. אבל הוא צרב לי כבר כמה דיסקים אכשיו יש לי בעיה שהוא לו צורב פתאום. לא צורב דיסקים של DVD של CD הוא צורב יש לי דיסקים של XEROX DVD-R 16X דרך הגב בדיסק של SILVER LINE DVD-RW 2X זה גם לא עובד (מוציא את הדיסק באמצע הצריבה) מה יכולה להיות זה הבעיה? ויש לי עוד שאלה ראיתי שבהגדרות הדוד יש אפשרות לסימון האזור למה זה? והאם צריך לעשות את זה? ואם כן איזה אזור תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.