עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחי יש מחשב עם מעבד E6300 או E6400 אני לא בטוח כרטיס מסך Geforce 8400GS (לפני כן היה לו ATI X1650PRO) לוח אם של ASUS P5VD2-MX (אם אני לא טועה) ויש לו ספק כח ג'נרי של 450 ווט אם אני לא טועה ויש לו אותו משהו כמו שנה בערך אם לא יותר. הוא קנה לפני כמה זמן מסך 24 אינצ' של סמסונג והוא עובד על רזולוציה של 1920X1080, ממתי שנשרף לו המאוורר של הכרטיס מסך והוא החליף את הכרטיס מסך על הלוח אם התחילו לו בעיות שהמסך נכבה ונדלק. הוא עובד עם תוכנות גרפיות של אנימציה ותלת מימד ועריכת וידאו ותמונות. יש מצב שזה הספק כח , מכיוון שהוא עובד על רזולוציה גבוהה והספק כח לא מצליח לתפקד בצורה יעילה בהעברת כמות הזרם המספקת ? יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות חוץ מספק כח? בדקתי איתו בלוח בקרה שבאפשרו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. כבר המון המון זמן שיש לי בעיה של התחממות של הכרטיס מסך 7870XT הבעיה היתה כשהכרטיס נימצא במצב IDIE אז הוא מראה לי שהוא פועל על 90%+ זה הוביל להתחממות של 80 מעלות+ זה היה ממש ממש מציק כי לא יכולתי לעזוב את המחשב ליותר מרבע שעה הכרטיס היה מתחמם יותר ויותר ואפילו הגיע ל90 מעלות! בכלל במשחקים למשל ב assassin creed 3 הייתי צריך לעשות הפסקה כל 10 דקות כדי לתת לכרטיס להתקרר! בקיצור חפרתי באינטרנט ומצאתי פתרון... http://www.tomshardware.com/forum/385979-33-high-idle-usage-7870 מסתבר שההתחממות יתר הזאת זה בעצם וירוס שהתלבש לי על המחשב... הוירוס בא בצורת תהליך בשורת המשימות בשם SVCHOST נכון שזה שם של תהליך ידוע במחשב אבל יש לו המון כפולות... אחת הכפולות שלו זה הוירוס! א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז כאמור זה מה שקרה ועכשיו לא ניתן לגעת בשולחן העבודה ולעשות את הפעולה ההפוכה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by pichu7,

שלום, מפרט המחשב מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר הרצה של CHKDSK מידע רב הולך לעיבוד כולל פגיעה בקבצי מערכת ההפעלה. לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שבקרי ה SATA שלי פגומים. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). יש לי שתי שאלות: 1. ישנן עוד אפשרויות שיכולות לגרום לבעיה ומה כדאי לבחון בנוסף? 2. ישנה אפשרות להתקנת כרטיס SATA PCI\E ? ואם כן - ישנה המלצה על כרטיס ספציפי? כל עזרה בעניין תהיה ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by samsam76,

היי, יש לי מחשב חדש עכשתוכנת ההפעלה על הSSD ויש עוד כונן נוסף. רציתי לחבר את הכונן מהמחשב הישן ואכן חיברתי. לאחר מספר ימי עבודה פתאום הכונן התנתק והופיע החלון שצרפתי למטה. משהו שקשור לintel rapid storage. האם חוץ מהחיבור הפיזי של הכונן יש משהו שצריך לשנות בהגדרות בBIOS ? תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by King Kong,

יש לי 160GB במחיצה אחת !!! C , הבנתי מכמה מעבדות שאם אני לא עושה מחיצות ( פרטישן ) זה מאט את המחשב בצורה משמעותית זה נכון ???

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by taI,

בעיה שהתחילה לפני כיומיים וחשוב לציין כי היא התחילה בפתאומיות(בלי התקנה של תוכנה\דרייבר כלשהו, הוספתי הארדיסק חדש אבל זה לא אמור להשפיע...). הבעיה היא שפתאום הכרטיס קול לא מוציא סאונד, עכשיו לכל אלה שיציעו לי לבדוק את הווליום של הסאונד כבר בדקתי 1000 פעם וזו לא הבעיה, צירפתי גם תמונה שתראו שהתוכנות מוציאות סאונד ובכל זאת לא שומעים כלום.. ניסיתי להחליף רמקולים, להתקין את הדרייברים מחדש כלום לא הולך :'( חשוב לציין שהמחשב גם לא מציג שגיאה כלשהי והוא מזהה את הכ.קול כרגיל ולא רושם שהוא תקול או משהו מקווה שמישהו נתקל בבעיה כזו... ??? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by tazok,

סתכלו על הטמפ' זה קצת לא הגיוני עם p4 1800 בזמן מנוחה....

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by a4b,

יש לי WIN 10 ' , silverlight מותקן משתמש עם IE לוחץ על - RUN FREE VERSION ומקבל את הדף המצ"ב. האם מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
    • 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by re5pect,

יש לי בעיה רצינית! אני חייב עזרה! יש לי 23 מחשבים בבית 2 פנטיום 4 1 פנטיום 3 יש לי בעיה אני מחבר הארד דיסק לפנטיום 4 הכל מצויין לפנטיום 3 אני לא מצליח..! ניסיתי אפילו לשים אותו לבד ולג'מפר על סינגל ושום דבר לא עוזר תמיד אני מקבל שגיאה: primary master hard disk fail primary slave hard disk fail ואם הבעיה לא תיפתר עד יום שלישי אני איהיה עם הפנטיום 3 הלא פועל במקום הפנטיום 4 שלי

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by or,

יש לי לוח של אינטל grabiliti ואני רוצה להוריד עידקון לביוס מישהוא יכול להביא לי קישור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yakir4u,

אני כבר כמה חודשים טוען את הנקסוס שלי ישירות מהיציאת USB של המקלדת מאז שעברתי לווינדוס 8.1 הפלאפון לא נטען לי לא מהמקלדת ולא ישירות מהלוח אם יש מצב שזה בעיה בווינדוס 8.1 או שה7970 החדש שותה יותר מדי מתח אז אין מספיק מתח להטעין את הפלאפון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bennnn,

היי הסיפור כזה....הייתה היום הפסקת חשמל המחשב אחכ לא עולה ,הוא פועל לכמה שניות ונכבה, פנטיום 4 3 גיגה הרץ..הספק כח עובד ניסיתי להחליף זכרונות כ מסך הרדסק אותה בעייה יכול להיות שנשרף המעבד??? מה אני יכול לעשות? המאוור של המעבד לא עובד... החלפתי גם מאוורר הוא כן עובד, אבל אותה בעייה, מה עושים בבקשה עזרהה אני נואש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by omer.assraf,

שלום אנשים טובים, קניתי לי GTX 780 AMP של חברת ZOTAC, חיברתי אותו למחשב: 1- Q6600 G0 Overclock to 3GHZ 2- 4GB RAM 3- ספק כוח 550W הבעיה היא כך: הכל עובד סבבה לגמרי בהתחלה עד שהכרטיס מתחיל לשאוג עם המאווררים שלו בדקתי ואכן הגעתי לטמפרטורה של 80 מעלות. התגובה הראשונה שלי הייתה כמובן כמתבקש להיבהל. לאחר מכן אמרתי בו נראה מה יקרה אם אני אמשיך לשחק. אשמח לפרט מה ואחרי כמה זמן אם תשאלו אבל אני אחסוך. אחרי שהמחשב עש ריבוט לעצמו כמה פעמים עשיתי בדיקה עם תוכנה נחמדה FURMARK וגילית שכשהכרטיס מגיע ל80C הוא מפעיל מחדש את המחשב. הלכתי והבאתי מאוורר בייתי פתחתי את המארז שמתי את המאוורר קרוב והפעלתי על העוצמה הכי חזקה. פתחתי את FURMARK שוב והפלא ופלא הכרטיס מתייצב על 73 מעלות בעומס של 9…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by termal,

שמעו יש לי בעיה דיי מוזרה ואני כמעט שאני יודע מה הבעיה- לוח אם. אבל... אני רוצה לשמוע דעות.. יש לי לוח אם ASROCK V-STA המחשב עבד במשך מלא זמן בלי בעיות, עד שבא יום והוא קפא עשיתי ריסטרט והוא פשוט נתקע מסך שחור ואין שום צפצוף. לקחתי מעבד מהמחשב שלי ושמתי אותו שם גם לא עובד הוצאתי זכרון לא עושה שום צפצוף(זה אמור לעשות 3 צפצופים ארוכים עם יש בעיה בזכרון והוא לא עושה את זה) החלפתי כרטיס מסך מכל הסוגים PCI (כה כה PCI הישן לבדוק) גם AGP (הוא תומך PCI EXPRESS ו AGP). עשיתי ריסטרט לBIOS ולא עובד.. עזבתי את המחשב לכמה ימים והדלקתי אותו והוא התחיל לעבוד... משום מה... ואחרי יומיים שעובד בסדר הוא פשוט לא נדלק יום למחרת אותו הדבר ועכשיו אני ככה בלי צפצופים ומסך שחור... אל תגי…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד עם מעבד I7 3632 וזיכרון 8 ג"ב, אבל דיסק קשיח מגנטי. שמתי לב שכשיש תפוסה גבוהה ובד"כ אפי' מלאה מהדיסק קשיח, המחשב לא זז למרות שהזכרון פנוי לפחות בחצי. אני יודע שזה בגלל שזה לא SSD והדיסק לא עומד בעומס. השאלה היא האם יש דרך להעביר יותר דברים לזכרון, למשל האם ביטול הזיכרון הווירטואלי יעזור? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 8.1 (לא פרו) בנוסף אני רוצה לקנות SSD או כונן היברדי, אבל יש לי בעיה בגלל שאין פתחים במחשב להחליףכלום, ובשביל כל דבר כזה צריך לפתוח אותו לגמרי, מה שמוריד את האחריות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. שהמודל שלו הוכרז ב2017/18? מדובר בdell עם מעבד קאבי לייק. מגיע ללא מערכת הפעלה אם כן, איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by coperl,

רציתי להתייעץ בחברי הפורום הנכבד. יש לי מחשב נייד חדש של לנובו, יש לו בעיות קשות בכרטיס הרשת. החליפו לי פעמיים את המחשב, אז זה כנראה בעייה בדרייבר, בנוסף גם הבלוטות' מתחבר אבל לא משדר. לאחרונה הוציאה לנובו עדכון לביוס, אני מודע לכך שלא נוגעים בביוס עם לא חייבים. השאלה אם יתכן שהבעייה תיפתר ע"י החלפת הביוס? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by roeesnir,

לוח ASUS - P5GL-MX כמובן, סידרתי את זה בביוס. כונן אופטי תקין - כמובן. (החלפתי 3 תקינים) ניסיתי גם IDE וגם SATA דיסק CD תקין. (XP) גם נבדק. דיסק קשיח תקין (דרך אגב גם כשאני מנתק אותו - אותה תוצאה) כשאני עושה בוט מהCD - הוא כאילו נתקע לאיזה דקה, ואח"כ נותן לי את ההודעה של "להכניס Bootable media). אני משתגע. אני לא מצליח להבין מה לא תקין. כנראה שהלוח לא בסדר. יכול להיות? הסתדרתי - תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי, באחד מהחשבים בבית לפתע הפסיקו לעבוד העכבר והמקלדת, דרך ה-BIOS המקלדת עובדת, כך שהמקלדת עצמה תקינה וכך גם יציאת הUSB. הניחוש כרגע הוא שאיזשהו וירוס מחק דרייברים הכרחיים לפעילות העכבר והמקלדת (HID?). בכל אופן, כרגע אני בתהליכי הורדה של הפצת Live linux כדיי שאוכל להעלות מערכת מה-CDROM וכך לגבות קבצים חשובים, ולאחר מכן כבר אפרמט. הבעיה בקשר לפירמוט היא שגם כשאני מכניס דיסק Windows המקלדת לא מגיבה, הצורה היחידה בה היא מגיבה היא לפני עליית המערכת (לאחר עליית Windows או עליית התקנת Windows מהדיסק היא לא מגיבה. בקשר ללינוקס - טרם ניסיתי.) האם יש למישהו רעיון מה מומלץ לעשות במצב זה? אם יש למישהו יש פתרון אפילו פשוט יותר שלא כולל פירמוט של המחשב אז אפילו יותר טוב. תודה ל…

• 22 תגובות
    • 42.6k צפיות
  22. Started by SandSt0rm,

לפעמים באמצע משחק המחשב פשוט נתקע ואני צריך לעשות ריסט AMD Athlon XP 2800+barton ddr 512 mb twinmos 400mhz Hercules ati 9500 pro abit nfs7 בעיקרון פעם זה היה קורה בגלל ההתחממות של המעבד והמחשב כל הזמן היה מתכבה עכשיו שהחלפתי מאוורר למעבד זה קורה בגלל רכיב אחר כנראה כי המחשב לא מתכבה כמו פעם הפעם הוא פשוט נתקע ואני צריך ללחוץ על ריסט אני מאמין שזה הכרטיס מסך מה זה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by zx1993,

קניתי מחשב חדש: AMD64X2 4200, 2GB DDR DFI LANPARTY NFORCE4 GEFORCE7800GT VIVO EXTREME וחיברתי לו 2 HD של WD WINDOWS XP PRO עברית הכל עובד חוץ מ: 1. במשחקים של FARCRY וHL-2, יש ניצוצות (ארטיפקטים) במהלך המשחק 2. היו מספר אירועים של "קפיאה" של המסך, ללא יכולת להזיז את העכבר. מה לא תקין ?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by Rami Benbenishty,

אני מקבל הודעת שגיאה חורת (משום מה בעיקר בפתיחת PDF אך לא רק): C:\WINDOWS\SYSTEM32\API-MS-WIN-CORE-LCALIZATION-OBSOLETE-L1-2-0.DLL אני נפטר מזה על ידי מספר לחיצות רצופות על enter אך זה מעיק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.