עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mx-3,

קניתי מחשב חדש היום Q6600, לוח P35-DS3.. התקנתי ווינדוס, והוא לא מזהה לי לא את כ.הקול ולא את כ.הרשת... לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בלי לשים את הכ.רשת PCI הישן שלי.. מה עושים??????

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by eli.elfasi,

שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש והתקנתי אותו במחשב 1 וכשהעברתי אותו למחשב 2 הווינדוס לא מוכן לעלות הוא מראה לי startup repair עכשיו בעליה של המחשב הוא מראה לי בממסד נתונים שקיים רק 1 גיגה זיכרון ראם ובסלוט יושב כרטיס של 2 גיגה אולי זה קשור לא יודע.. המחשב נקנה מאיבורי לפני שנתיים אין לי מושג איזה חומרה יש בפנים מחשב זול כזה לשימוש ביתי לא יותר במחיר של 1500 שח. אשמח לעזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  3. Started by spooky,

הכנתי מאוורר מאולתר על פי המדריך באתר חיברתי אותו ללוח האם הדלקתי את המחשב ופתאום בPOST הוא רושם לי את ההודעה הבאה: "cpu is unworkable or has been chanched.please recheck cpu soft menu" ולמטה רשום " press dell to enter set up" ו"press f1 to contiinue" כשאני לוחץ F1 זה מעלה לי את הווינדוס כרגיל זה המשיך גם אחרי שהורדתי את המאוורר מה לעשות? ועוד דבר יש לי לוח ABIT IS7-E אם זה יעזור... מקווה מאוד שתעזרו לי :-[

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by bendani,

יש לי מחשב עם מעבד AMD 6000 לוח אם GIGABYTE WINDOWS VISTA מעודכן כרטיס מסך ATI 3850 מותקנים הDRIVERS הכי חדישים קיצר לא רלוונטי יותר מידי המפרט אבל בכל מקרה נתתי... התקלה היא שהמחשב מבצע ריסטרט ללא התראה וללא סיבה, זה קורה פעם בכמה ימים... המחשב כבר דלוק בערך שנה רצוף ומחובר לאל פסק ומעולם לא היה לו בעיה כזאת ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שזה קרה לי במשחקים כמה פעמים---אבל זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות לתקע חשמל כי היה לי חשש שזה האל פסק---אבל לא היה קשר השאלה אם יש עוד משהו שאפשר לבדוק כדי לראות למה זה קורה? לפני שאני רץ וקונה מחשב חדש ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by Eitan M,

מעוניין להוריד שומר מסך למחשב שרץ על כל המחשב בצבעים מגניבים. תודה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  6. Started by WarNet,

נעלם לי הכונן וגם אם אני מכניס דיסק אז המחשב לא קורא אותו נראה לי זה בגלל שנכנסתי קודם ל-bios ובחרתי load optimized defulte כי מאז הוא לא מופיע,במקומו הופיע כונן A(של דיסקטים) ולא קיים לי כונן כזה,אז נכנסתי לביוס וכיביתי אותו אבל לא מצאתי איך להחזיר בחזרה את הכונן של הצורב איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:35:34 הצלחתי לפתור את הבעייה ע"י הוצאת הבטרייה של הביוס האם הפתרון יעיל או שהיה דרך אחרת?[br]פורסם בתאריך: 14.08.2009 בשעה 15:44:50 איך אני מעדכן את הביוס?כי בדקתי והביוס הוא של 2007

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by Ancient1,

הבעיה והשלב שהגעתי אליו מתוארים בלינק ביוטיוב .. צרבתי ביוס אתמול. שיחקתי .. הכל היה בסדר. אחה"צ החלפתי מעבד בלי צורך לשנות דבר בביוס. עבד בסדר כמה שעות, שיחקתי, מתחים מצוינים. ואז היה פריז בזמן גלישה. והבוט נכנס ללופ תוך השניה הראשונה - נשמע כמו סירנה. לפני הביוס. הוצאתי את הכל , וגם שמתי את המעבד הישן . הבעיה נשארה. איפסתי ביוס כשעה : ג'מפר , בטריה , וספק מנותק מהקיר. ה"סירנה" נעלמה , יש בוט כנראה !. הרכבתי חזרה יש בוט של כמה שניות ! כבר יותר טוב ( אין לי רמקול בלוח), אין מסך . ואז ריסט ושוב בוט ... ואחרי כמה פעמים חוזרת ה"סירנה" . ניסיתי ללחוץ על INSERT בזמן הלחיצה על הpower ... לא עושה כלום . לא נראה לי שהסוקט התלכלך בפנים.. ממה ? אוף ממש לא בא לי לפרק …

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  8. Started by SpiderNet,

משום מה העכבר האופטי שקניתי לא מזמן כל הזמן נתקע באמצע משחקים.. ולא מספיק זה, היום כשיחקתי פתאום נתקע באמצע המשחק גם העכבר וגם המקלדת..כלומר המשחק המשיך לרוץ רק שאת העכבר לא היה אפשר להזיז והנורות של המקלדת כבו ולא היה אפשר להדליק ולא היה אפשר להשתמש במקלדת כאילו שהוציאו אותו מהחשמל אבל היא היתה בחשמל. ובקשר לעכבר איך אפשר לנקות עכבר אופטי אם בכלל? ואם כבר פתחתי אשכול אז: קניתי מחשב לפני כמה שבועות, מחשב מצוין עכשיו כל המשחקים פועלים עליו חלק הנה המפרט amd 2200 radeon9600pro saphire 512 ddr זה מה שחשוב במחשב ושיש שם 2 מאווררים עכשיו אני צריך לסגור את המחשב איזה 3 פעמים ביום כי אחרי משהו כמו 2-3 שעות ,משחקים מתחילים טיפטיפה לצלוע למישהו יש מושג?? אשמח עם תענו …

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  9. בוקר טוב לכולם D: כבר זמן מה יש לי בעיה די מפגרת במחשב כל נגיעה בוא או מתקיעה אותו או עושה קראש וגם כשאני משחק פתאום זה עןשה לי קראש שקשור לקבצי דאמפ לא יודע פשוט איך כותבים את זה באנגלית וגם יש קבוע פעם שהמחשב קופא וזה תמיד קורה כמעט באותו יום ופעם אחת בשבוע :s07: ויש עוד בעיה לפעמים כשאני גם נותן בתעות מכה למארז המחשב נכבה נדלק מחדש ועושה הOC נחשל למשהוא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו אבל הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 1080ti extreme ואם כדאי לעשות sli אם זה?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by Dmoney,

מה החלקים המינימליים הדרושים למחשב בכדי שהוא יעלה..?? ??? "יעלה" אני מתכוון בלי תצוגה רק יעלה ולא יעשה כל מיני צפצופים או דברים מוזרים אחרים..... בבקשה רק מי שיודע שיענה...אל תנסו לשער עכשיו מהם החלקים האלו.... עריכה: והאם זה אותו דבר במחשבים החדשים וגם בישנים? יענו האם החלקים המנמליים להפעלה במחשב ישן הם אותם החלקים הדרושים במחשב חדש (ולהפך..)? 10X

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by elor16,

שלום. יש לי מחשב חדש וקניתי עם המחשב HDD של 1TB. במחשב הישן שלי היה לי HDD עם 200 גיגה וצירפתי אותו גם למחשב החדש,העניין הוא שאין לי גישה אליו...הוא לא מופיע במחשב שלי. לעומת זאת ב-bios הוא כן מופיע וגם בדיוויס מנג'ר... אני לא רוצה לפרמט את ה-HDD הזה,יש לי דברים מאוד חשובים עליו... מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  13. Started by squeezo,

כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעת ארור, גיליתי שהבעיה טמונה שהמתח של ה 3,3 volt יורד כל פעם, זה בעיה בספק?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

15. Started by ShahafH,

שלום לכולם. בזמן האחרון קרו לי קריסות שלו היו לי קודם במשחקים, לדוגמא בCOD ובWorld of Tanks. המחשב פשוט נכבה באמצע בלי התראה מוקדמת שום תקיעות שום דבר פשוט קורס.. ההשערה שלי שזה הכרטיס מסך אבל אני רוצה להתעייץ איתכם מה לעשות לגבי זה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by a55af,

תיאור מחשב: פנטיום 2.6 נורטווד. זכרון 512 ELIXIR. לוח אסוס P4P800. למחשב שלי יש בעיה של קפיאה ותקיעות מוזרות עם פסים צבעוניים באורך 1 ס"מ במסך למעלה (3-5 פעמים ביום). במיוחד במשחקים ובEMULE. הדבר קורה רק כאשר הFSB של המחשב נמצא על הגדרות הסטנדרטיות כלומר בס 200 ואפילו בס 201. כאשר אני מעלה את הבס ל205 ואפילו 210 המחשב יציב כמו סלע.(המחשב עובד רציף 24 שעות ביום וכבר לפחות חודשיים לא קפא או הוציא מסך כחול). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, והאם מישהו נתקל בדבר כזה?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  17. רעש הבזזר הופיע לאחרונה בהדלקה או ביציאה מ stndy ונמשך מס' שניות ברצף. בצעתי נוהל RTFM אבל לא מוזכר שם דבר ה mobo הוא 965P-S3 rev3.3 בן שנה וקצת מישהו יודע מה פשר הבזזזר הזה? האם יתכן שמקור הבזזר הוא בכלל מהמארז (ANTEC SONATA ) ? תודה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by galigola,

שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by tzvikaboom,

מחשב פנטיום 4 מע הפעלה וינדוס 7 המחשב נתקע העבר לא זז מקלדת לא מגיבה אחרי ריסטרט לפעמים תקוע במסך ראשוני של כרטיס המסך החלפתי זכרון ואני מאמין שההארד דיסק לא תקין האם יש אפשרות לבדוק עם כונן נייד ?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  21. Started by ScreameR,

המסך עושה BLINKS כאילו פתאום נהפך לשחור, עושה צליל כזה, וחוזר.. וזה קורה בתדירות גבוהה, לפעמים הוא גם נכבה ומסרב להפתח מחדש.. או שלעפעמים באמצע העבודה הוא נכבה, אור כתום ונדלק מחדש... אחרי מספר שניות..

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by IGOR_SSS,

שלום. יש לי מחשב טוב מאוד למשחקים וזה אבל בעצם המעבד קצת מגביל אותי, יש לי כאמור מעבד 3.2 GHZ של אינטל, 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT, 512 MB. אני מקבל ב - 3DMark05 בערך 7100 אבל אני מאמין שאם נגיד אני אמרח משחה טרמית ואנקה את המעבד ואת הכרטיס מסך אז אני אגיע לסביבות ה - 7500 שזה בעצם המקסימום בגלל שהמעבד "מגביל" את הכרטיס מסך. רציתי לשאול קודם כל על איזו משחה טרמית אתם ממליצים כי מאז שקניתי את המעבד לפני כשנה וחצי לא החלפתי לו משחה טרמית ובנוסף לכך אם אתם ממליצים לי לעשות OC למעבד, אם צריך פרטים נוספים לגבי החומרה וכו' כדי לבדוק אם היא מתאימה ל - OC למעבד אז תגידו ואני אכתוב. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by rOnka,

התעוררתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב ופתאום אני קולט שהרזולוציה שאני נימצא בה היא 800X600(כשאני בדרך כלל על 1920X1020 משהו כזה). ישר ניכנסתי לשנות רזולוציה חשבתי אולי אחי הקטן עשה שטויות ואני רואה שהרזולוציה הכי גדולה שאני יכול לשנות אליה היא 1280X1024. אמרתי לעצמי בטח בעיה בדרייברים ניכנסתי לאתר של NVIDIA(ברשותי Geforce 9800 gt) הורדתי את הדרייבר העדכני וכלום לא השתנה פשוט. ניכנסתי לDEVICE MANAGER ושמתי לב שאיפה שכתוב את הכרטיס מסך שלי יש מין משולש וסימן קריאה בתוכו. כשאני ניכנס לזה כתוב לי windows has stopped this device because it has reported problems. (code 43) יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ברשותי ווינדוס 7 64BIT.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by rank,

המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. מפרט המחשב שלי נמצא בצד, הבעיה היא באמת קשה, מקווה למצא פיתרון לפני שאני מחליף MOTHERBOARD. המחשב בכל הפעלה של אפליקצית 3D שכוללות משחקים, 3DMARK, ודמואים פשוט מפיל את המסך חזרה לוינדוס בדיוק ברגע שהוא נפתח. הפיתרון היחיד לזה הוא לעבור למצב 60HZ בתדר המסך, ובדרך כלל זה עוזר. דברים שניסיתי כבר לעשות: להתקין WIN מחדש (XP) כבר 4 פעמים החלפת זיכרונות החלפת כרטיס מסך (כרגע עם 9800 ATI) בדיקת התחממות - 50 מעלות מעבד, 30 הלוח. המערכת נמצאת כרגע לא במצב אוברקלוק. עידכון BIOS, וVIA4IN1 , ונסיון כל סוגי הגירסאות של DRIVER לכ.מסך. מה עוד אפשר לעשות לדעתכם? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il

• 1 תגובה
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.