תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הייי כאשר אני רוצה להתחיל את המחשב מחדש (ריסטרס) ולא משנה אם זה מהווינדוס או דרך הכפתור ריסט המחשב משמיע את הציפצוף של הלוח אם הרגיל אבל אז המסך לא נידלק ואז הוא עוד פעם מצפצף ואל קורה כלום ככה כל 3 שניות יש צפצוף מהלוח והמסך לא נידלק ולא קורה כלום. ואז שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק זה לא קורה. לא כל ריסטרס זה קורה אבל לעיתים קרובות וזה גורם לי לכבותא ת המחשב ולהדליק שוב כדי שהווינדוס יעלה. השאלה מה קורם לזה? לוח תקול? אולי זיכרון? המערכת AMD 4000+ לוח m2n-tvm זיכרון DDR2 1G כרטיס מסך 8600 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן ברשותי לוח abit an8-ultra ואחרי ריסטרט הוא פשוט לא עולה, יש חשמל, המאווררים זזים אבל אין יציאת תצוגה.לא רואים כלום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עוזר. עשיתי איפוס CMOS, הוצאתי סוללה וכל זה, גם לא עזר. הלוח מקבל POSTCODE 9.0.. ובחוברת שלי כתוב שזה Complete uGuru initial process, AWARD BIOS take over booting job ואין לי מושג מה זה אומר. מה אתם אומרים הבעיה?< בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היה לי הום לפני חצי שעה 12 גיגה פנויים בכונן D. נכנסתי למשחק. יצאתי פתאום יש לי 48 מגה פנויים!!! (WTF?!) אני עוד מעט עושה ניקוי עם TUNE UP. מקווה שזה יעזור. בין אם זה יעזור ובין אם לא מה יכול לגרום לזה?! ואם זה לא יעזור (אני יערוך שזה יסיים) מה אפשר לעשות? תודה עריכה: זה סיים ומחק כולה 300 ומשהו מגה.... יש לי עכשיו 400 פנוי... מה אפשר לעשות? איחוי דיסק יעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בערך...-מפרט בצד. זה קורה איזה פעמיים -שלוש ביום גם לפעמים שאני קם בבוקר ומגלה שהמחשב לא מגיב. העכבר זז אבל כל מה שאני לוחץ לא מגיב. חוץ מזה שאני קם בבקרים והוא קופא זה גם קורה במהלך עבודה. אתמול ישבתי וצפיתי בסרטון ביוטיוב אמצע הסרטון רציתי לעבור לתיקיה מסוימת שהייתה בשורת המשימות אז הוא לא הגיב אז אמרתי לא נורא והמשכתי לצפות עד שפתאום גם הסרטון נתקע...הייתי חייב להפעיל את המחשב מחדש. ניקיתי כל מה שמתאתי עם התוכנות: * נוד 32 (אנטי וירוס). *spybot *ad aware כמובן שעשיתי עידכונים לפני הסריקה ובכלל אנחנו כל הזמן מטפלים במחשב ונקים מאבק עושים בדיקות כל יום יומיים סריקה באנטי וירוס וכו'. אני נואש אני לא מבין את הבעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה(!).
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה מאז שקניתי זוג זיכורנות וחיברתי אותם X 2 STICK Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 CL3 יענו 2GB זיכרון. (לוח אם שלי היא CL 2.5) חיברתי את הזיכרונות והוצאתי את שלי שהיו, מאז שחיברתי אותם כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך נדלק לכמה שניות, ניכנס למצב כנראה של STANDBY (הנורית מהבהבת והמסך שחור) והמחשב עובד. כאילו המסך לא מגיע בכלל ל- WIN, בכדי זה יעבוד מה שאני מנסה לעשות זה: 1. עושה ריסט למחשב ---- לא עוזר עדןי מגיע לחלון שחור עם נורית מהבהבת. 2. מכבה את המחשב ומחכה דקה ----- לא עוזר עדין מגיע לחלון השחור. 3. מכבה שוב את המחשב ומחכה עוד דקה ------ כנ"ל שוב פעם לא עוזר. 4. מכבה את המחשב ומדליק שוב ורק אז המסך נדלק וזה מגיע לחלון של היצרן של הלוח ומגיע ל- W…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבוע ככה הפעלתי את המחשב של אחותי והוא הגיע לשלב שבו הוא טוען את הווינוס ואז הוא עושה ריסט ככה שוב ושוב ממה יכולה לקרות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 מחדש אחרי שנימאס לי מהויסטה והכל זוהה והכל בסדר גמור חוץ מדרייבר אחד שאני לא הצלחתי לעדכן/להתקין לא דרך הדיסק של הלוח אם ולא דרך חיפוש בנט ולא דרך הורדות של האתר הרשמי פשוט לא יודע איך לעדכן אותו ומדוע זה ככה , ראו תמונה מצורפת מדובר על רכיב קול: Audio Device on High Definition Audio Bus רק לציין שהויסטה זיהה אותו ולא עשה לי שום בעיות איתו וה XP לא וכל מה שניסתי למצוא ידני כשל. כמו כן מדובר בכרטיס קןל מובנה Realtek HD Audio על לוח GA-73PVM-S2H של Gigabyte חשוב לציין עוד כי יש לי קול והכל בסדר רק משגעת אותי הסיבה למה הוא ככה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח abit IB9 ומעבד E6300... איך אני עושה שבעת האתחול זה יקרא מהדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום ישלי בעיה קצת מוזרה. שאני באיסיקיו (icq6) יש קטעים שפתאום התוכנה מפסיקה להגיב ושוב חוזרת לפעולה. שאני גולש באינטרנט הגלישה לא חלקה, היא מקוטעת וכאשר אני מפעיל אנימציות פלאש המחשב כמעט ולא מגיב. השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס או מסך או שהיא בזכרון. ATI RADEON HD 2600 PRO (מעודכן-8.5 hotfix) 1 GB RAM תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
התרנתי ויסטה ורשום לי בקול hdmi שאין לי בכלל והדיסק של הדריבר קול לא תואם ויסטה מה עושים עכשיו אני לא שומע כלום הכרטיס קול מובנה על הלוח אם דגם 945P-G ניסתי להוריד מהאתר אבל עדיין לא עובד מה עושים????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחשב חדש קניתי עם הארדיסק 320GB בחיבור SATA2. צירפתי כונן מהמחשב הקודם, 60GB בחיבור IDE. התקנתי ווינדוס והכל. נכנסתי ללוח בקרה > כלי ניהול > ניהול מערכת > ניהול דיסקים, בשביל לבדוק משהו וראיתי שהכונן SATA מוגדר כמערכת והIDE כאתחול. למרות שהווינדוס מותקן על הIDE. בביוס ראיתי שהSATA מוגדר ככונן הראשון והIDE כשני. אני יודע שאי אפשר לשנות את זה אחרי שהווינדוס כבר מותקן, מה גם שניסיתי ולא עלה המחשב כתוצאה מתקלת תכנה אז שיניתי חזרה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מפרמט את ה-IDE, אח"כ משנה בביוס את סדר הכוננים ככה שהוא יהיה ראשון ואז מתקין עליו את הווינדוס, הוא יוגדר ככונן מערכת+אתחול נכון? לא יהיה לי עוד פעם אחד מערכת ואחד אתחול? ושאלה נוספת - יש לי הרבה דברים על הSATA, הא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה קרה בלי סיבה כשפתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את כונן הדיסקים ולהחזיר. ניסיתי לשים את דיסק ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להוציא את הסוללה בלוח האם ולהחזיר. ניסיתי לעשות ריסט לביוס, למרות ששם כל הHDD והCDROM מוצגים. כלום לא עובד איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים.. יש לי בעיה במקלדת היא לא מגיבה כאשר אני משחק במשחק gta san andres אבל ברגע שאני משתמש בה לדברים אחרים כמו icq וכאלה היא כן עובדת הבעיה אני שומע צפצוף כזה באמצע משחק והיא מפסיקה להגיב .. ניסתי להחליף מקלדת שמתי אותה במחשב אחר והיא כן עבדה עכשיו אני לא יודע מה לעשות :nixweiss: ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. אני משתמש שנים בתוכנת ה- DeamonTools. המחשב בזמן האחרון עודה לי אתחולים מחדש. זה קורה כל הזמן בעת התקנות - אבל לא רק (לעיתים גם בצריבה). חשבתי שמדובר על גרסה ועדכנתי אותה אבל זה לא פתר. האם ייתכן שזה ה- HD? אני מצקף קובץ MiniDump. אני לא יודע אם זה הדיסק הקשיח או לוח אם או סק או זכרון. אנא עזרתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הטמפרטורות: המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5GD2-X (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce 6800 GS (256 MB) Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) בחורף לדוגמא הטמפטורות של הכרטיס מסך שלי היו על 36-39, אז תתחשבו בעובדה שכרגע זה קיץ. לפני חודש וחצי בערך עשיתי נקיון כללי, הוצאתי את הכרטיס מסך, את הזכרונות, את המעבד החוצה והתחלתי לשאוב בכל חור במארז ככה שיהיה נקי מאבק, אבל זה בכללי הטמפרטורות שיש לי מאז עד עכשיו, אולי עלו בממש קצת.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הייתה לי אתמול הפסקת חשמל ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נשאר במסך טעינה הרבה זמן ולא עולה לי ה-Windows (ויסטה 32). זה היה אתמול והשארתי אותו כמה שעות מכובה אבל זה לא עזר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-