עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום , אתמול הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז התחילו התקלות. המחשב פתאום נתקע ולא שולח שידור למסך... (לפי ה NumLock אני מסיק שהוא ב freeze) זה קורה בצורה רנדומלית (גם בגלישה באינטרנט או במשחק סוליטר) ושום רכיב לא מתחמם יתר על המידה (בדקתי עם speedfun) מה שכן: שמתי לב שזה קורה בוודאות בעת הפעלת תוכנה שקשורה לגרפיקה (אפילו ב dxdiag אם אני מפעיל שם בדיקה גרפית זה קורס) יש לכם רעיונות כיצד לוודא שאכן מדובר בכרטיס מסך? (לפני שאני רץ לקנות אחד אחר) לצערי אין לי חיבור למסך מלבד הכרטיס מסך (אלא אם כן תגידו שיש טריק עם ה serial port). חומרה: לוח אם k8nf9 של gigabyte מעבד AMD 3000 כרטיס מסך GF 6600 תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  2. בוקר טוב לכולם D: כבר זמן מה יש לי בעיה די מפגרת במחשב כל נגיעה בוא או מתקיעה אותו או עושה קראש וגם כשאני משחק פתאום זה עןשה לי קראש שקשור לקבצי דאמפ לא יודע פשוט איך כותבים את זה באנגלית וגם יש קבוע פעם שהמחשב קופא וזה תמיד קורה כמעט באותו יום ופעם אחת בשבוע :s07: ויש עוד בעיה לפעמים כשאני גם נותן בתעות מכה למארז המחשב נכבה נדלק מחדש ועושה הOC נחשל למשהוא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by elor16,

שלום. יש לי מחשב חדש וקניתי עם המחשב HDD של 1TB. במחשב הישן שלי היה לי HDD עם 200 גיגה וצירפתי אותו גם למחשב החדש,העניין הוא שאין לי גישה אליו...הוא לא מופיע במחשב שלי. לעומת זאת ב-bios הוא כן מופיע וגם בדיוויס מנג'ר... אני לא רוצה לפרמט את ה-HDD הזה,יש לי דברים מאוד חשובים עליו... מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by rOnka,

התעוררתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב ופתאום אני קולט שהרזולוציה שאני נימצא בה היא 800X600(כשאני בדרך כלל על 1920X1020 משהו כזה). ישר ניכנסתי לשנות רזולוציה חשבתי אולי אחי הקטן עשה שטויות ואני רואה שהרזולוציה הכי גדולה שאני יכול לשנות אליה היא 1280X1024. אמרתי לעצמי בטח בעיה בדרייברים ניכנסתי לאתר של NVIDIA(ברשותי Geforce 9800 gt) הורדתי את הדרייבר העדכני וכלום לא השתנה פשוט. ניכנסתי לDEVICE MANAGER ושמתי לב שאיפה שכתוב את הכרטיס מסך שלי יש מין משולש וסימן קריאה בתוכו. כשאני ניכנס לזה כתוב לי windows has stopped this device because it has reported problems. (code 43) יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ברשותי ווינדוס 7 64BIT.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by ofird,

כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by WarNet,

נעלם לי הכונן וגם אם אני מכניס דיסק אז המחשב לא קורא אותו נראה לי זה בגלל שנכנסתי קודם ל-bios ובחרתי load optimized defulte כי מאז הוא לא מופיע,במקומו הופיע כונן A(של דיסקטים) ולא קיים לי כונן כזה,אז נכנסתי לביוס וכיביתי אותו אבל לא מצאתי איך להחזיר בחזרה את הכונן של הצורב איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:35:34 הצלחתי לפתור את הבעייה ע"י הוצאת הבטרייה של הביוס האם הפתרון יעיל או שהיה דרך אחרת?[br]פורסם בתאריך: 14.08.2009 בשעה 15:44:50 איך אני מעדכן את הביוס?כי בדקתי והביוס הוא של 2007

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  8. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש,חג שמח,שנה טובה וצום קל .

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  9. שלום, הוספתי כרטיס זיכרון של 512 למחשב, בנוסף היה לי כרטיס זיכרון של 256. כשאני מאתחלת את המחשב נשמע שני צפצופים והמחשב מתכבה. ניסיתי לשים רק את הכרטיס של 512 כלומר בלי הכרטיס של 256 ועדיין נשמע שני הצפצופים והמחשב מתכבה. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  10. נחתו עליי מספר נייידים עם כוננים קשיחים מפורמטים. לניידים אין כונן תקליטורים או דיסקטים, יש לכם רעיונות יצירתיים כיצד אתקין ווינדוס XP על כל אחד מהם? תודה רבה. זה יעזור לי מאד מאד......

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by hellyeahmofo,

יש לי מחשב שאני צריך לפרמט אין לו צורב ובגלל שזה 98 אני לא זוכר איך גורמים לו לזהות disk on key בכל מקרה מדובר בשני ג'יגה חשבתי לעשות חיבור פרללי או usb אני פשוט לא זוכר איך עושים

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  12. שלום המחשב שלי כרגע מושבת אני לא יודע איך ליפתור תתקלה הזאת אז ככה.. הכל התחיל כשהכנסתי דיסק יום אחד לפני חודש אז המחשב עשה ריסט ומאז אני לא שם דיסקים בכונן ממש כל דיסק שנאי מכניס ברגע שהוא ניכנס המחשב מיתכבה ועושה הפעלה מחדש ואני לא יודע מה הבעיה.... ואחר כך היום זה הגיע לסוף .. כשאני מדליק המחשב מגיע למסך שחור או כחול ואוטומטית עושה ריסט וככה שוב ושוב ואפילו יש פעמים שלא נידלק. ניסיתי דרך הביוס לתקן ניסיתי גם לאפס תבטריה של הביוס ואני לא מצליח אולי זה לא קשור תוכנתית . אני אולי 99 אחוז מהמר שזה בעיה חומרתית כניראה אולי זה ספק הכוח? אין לי מושג .. אם יש לכם פיתרון אודה לכם מאוד . תודה. :'(

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  13. שלום אני מחליף לוח אם ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר את כך הכרטיסים והכל....? אני פשוט מדליק אותו והא עובד רגיל או שצריך להגדיר משהו קודם?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by dante12,

לפני כשבוע המחשב עבד לי יופי וככה כבר כשנה ,פתאום חזרתי מהצבא מדליק את המחשב ואחרי הטעינה של וינדוס 7 פשות נכבה לי המסך והכפתור מתחיל להבהב , התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר ואז נכנסתי דרך SAFE MODE ומחקתי את הדרייבר של כרטיס המסך ואז עלה לי הוינדוס , עכשיו כל פעם שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך קוראת אותה הבעיה לא משנה איזה גרסה הדרייבר, בלי הדרייבר המחשב עובד לי על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם וזה מגביל אותי מבחינה גדולה בשימוש במחשב . מפרט: לוח אם : ASUS P8H67-M PRO מעבד: INTEL I5 2500 כרטיס מסך: ASUS GFORCE 450GTS זיכרון: 2*2048 KINGSTON 1333HRZ דיסק קשיח: 500GB SATA2 תודה לכל העוזרים !!!

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  15. שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר לכרטיס מסך במצב בטוח אז הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? הכרטיס מסך אמור להיות טוב וכולה בן שנתיים, חבל לי לקנות אחד חדש. אציין שכרגע אני ללא…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה במחשב. היא מופיע אך ורק במקרה שמכבים את המחשב לכמה דקות ויותר. מה שקורה הוא בהדלקה המחשב מתחיל לעלות ומרסט את עצמו לפני שהוא מגיע בכלל לPOST ולפני שהמסך מגיב בכלל ככה שמבחינת תצוגה אין כל אינדיקציה. הבעיה מופיע כמו שאמרתי אך ורק בהדלקה אחרי כיבוי, במקרה ועושים למחשב ריסט, הוא עולה תקין. ניסיתי להוציא את הסטיקים של הזכרונות-אין שינוי כרטיס מסך-אין שינוי הארד דיסק-אין שינוי איפוס CMOS-כרגע חזר לעבוד, אבל עדיין ביצעתי את זה לפני כן, הוא חזר לעבוד אבל אחרי הכיבוי השני או השלישי הבעיה חזרה האם נראה לכם שהבעיה בלוח? מחשב: Intel I-5 3450 3.2GHZ GIGABYTE H-77 D3H rev1.1 G-Skill ares 4X4GB 1600MHZ ddr3 GIGABYTE GTX650 2GB OC SEAGATE 1TB sata3 …

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב עם windows xp שבו יש outlook express. יש לי שם המון מיילים וכמובן אנשי קשר שאני חייב אותם ולא יכול לוותר עליהם. אני רוצה לשדרג את המחשב לwindows 7, כשיהיה כמובן office 2010, וממילא אשתמש במה שיש - microsoft outlook. איך אני מעביר את אנשי הקשר והמיילים שיש לי היום בxp לwin 7? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by duk4u,

לאחרונה הלך לי הארדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה, החלפתי הארדיסק אחר והתקנתי מערכת הפעלה מחדש (XP ). ולהפתעתי לחצן שמאלי בעכבר אינו מתפקד (Logitech MX 510 ) העכבר מחובר בחיבור PS/2 בהגדרות עכבר בלוח בקרה בלשונית Buttons ההגדרות באפור אין לי אפשרות להגדיר לחצנים, גם לאחר שהתקנתי את התוכנה של האכבר לא נפתרה הבעייה חיברתי עכבר של מיקרוסופט בחיבור USB העכבר זוהה ועובד כשורה. ברצוני לציין שרק לחצן שמאלי אינו מתפקד כול השאר עובד כרגיל. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור תקלה זו ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by proevo4ever,

אהלן, יש ברשותי לפטופ מדגם ASUS 31JG הלפטופ מגיע עם כרטיס מסך Nvidia 415GT. לשאלתי - כרטיס המסך ככל הנראה תקול. היציאת HDMI לא עובדת ומקבלים מסך כחול על כרטיס מסך. היציאת VGA תקינה לחלוטין. המחשב כבר לא באחראיות. השאלה אם לצורך החלפה צריך להחליף את כל הלוח-אם או רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by hezi60,

לאחרונה מקבל תופעה שבה אני גולל את האתר שלי כלפי מטה ותוך כדי נעלם הרקע , הצבע , בקצור עיוות , גם בגוגל כרום וגם במקסטון ??? כיצד ניתן לפתור זאת . (אין לי כרטיס מסך נפרד) תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לראות כל מה שאני רואה אל המסך מחשב במסך הטלויזיה לעשות כאילו CLONE ... הבעיה היא שאני לא יודע איך יש לי ראדון 9700פרו אם TV-OUT ויש לי טלויזיה 14אינץ אם חיבור של אנטנה בלבד מאחור... יש לי ממרי של יס ... אז האם זה אפשר בכלל או לא?

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by spooky,

הכנתי מאוורר מאולתר על פי המדריך באתר חיברתי אותו ללוח האם הדלקתי את המחשב ופתאום בPOST הוא רושם לי את ההודעה הבאה: "cpu is unworkable or has been chanched.please recheck cpu soft menu" ולמטה רשום " press dell to enter set up" ו"press f1 to contiinue" כשאני לוחץ F1 זה מעלה לי את הווינדוס כרגיל זה המשיך גם אחרי שהורדתי את המאוורר מה לעשות? ועוד דבר יש לי לוח ABIT IS7-E אם זה יעזור... מקווה מאוד שתעזרו לי :-[

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by Da-Funk,

מחיצה אחת בהארדיסק שלי מראה לאחר בדיקה עם disk doctor שיש 4170KB של סקטורים פגומים... רציתי לדעת אם יש דרך לבודד אותם ? לתקן אותם ? מה עושים..?.. אין לי אחריות ואין לי מושג למה זה קרה..

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by lordgrim,

אני רכשתי לאחרונה לוח אם דגם + EPOX EP-8k9a2 . על הלוח אם יש בקר RAID של HIGHPOINT דגם HPT370/372 . אל ה- IDE הרגיל מחוברים כבר 4 התקנים : שני דיסקים קשיחים סידי וצורב. אני מנסה לחבר דיסק נוסף דרך הבקר RAID אבל שיתפקד בתור IDE נוסף ולא בתור RAID . כאשר הבקר מבצע סריקה של הדיסקים שמחוברים הוא מזהה את הדיסק אבל נתקע בסוף הסריקה. ההגדרות BIOS הן : זיהוי ראשוני של בקר RAID ולא SCSI ובנוסף אופציית ה- IDE RAID מופעלת. אפילו לתפריט ההפעלה של הבקר אני לא יכול להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם לי יש מסך synchmaster 753df של samsong ובטעות פירמטתי את הדיסקט של הדריור שלי ועכשיו ה refresh שלי עומד על 60hz ואני משתגע העינים שלי מזה כואבות אני צריך שתעזרו לי במציאת הדריור המתאים כי חיפשתי באתר של samsung ולא מצאתי כלום ??? ??? :-[

• 1 תגובה
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.