עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי, יש לי מחשב שאמור להיות תותח, ואחרי תקופה ארוכה שהוא איטי התקנתי ויסטה מחדש, ועדיין הוא איטי, הוא לא עולה מעל 10% אפילו בפתיחה של RAR או בעבודה עם תוכנת עריכת וידאו. לכן אני מעריך שיש בעית חומרה, או הגדרות ביוס לא נכונות או ...ביצעתי BELARC כדי שאוכל להראות לכם את כל הפרטים. אשמח לעזרה ועצות ואפילו לשלם עבור עזרה שתוציא אותי מהאטיות הזו. הגדרתי בביוס את הזכרון 800 מגהרץ. שמתי לב שכתוב שהוא עובד עם מכפיל 9. והזכרונות מוגדרים 4 5 4 15 (מקווה שבמקומות הנכונים בביוס - בראשונים מלמעלה) אלפי תודות מראש!!! חגי הנה ההגדרות של בלרק: Operating System System Model Windows Vista Ultimate (build 6000) No details available Processor a Main Circuit Board b 2.40 gigahertz Intel…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  2. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. המחשב שלי הוא P4 לוח האם VIA SOCKET 478 V845SX WINDOWS XP HOME הבעיה שלי היא שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול {שמובנה על הלוח אם }והמחשב מראה שהדרייבר טוב אבל אני לא שומע כלום החלפתי כמה רמקולים ועדיין לא שומעים כלום {כשאני מפעיל שיר אז הנגן מראה שהוא מנגן אותו אבל לא שומעים כלום} הדרייבר של הכרטיס קול שהתקנתי הוא Realtek AC'97 AUDIO FOR VIA AUDIO CONTROLLER וכשהתקנתי את הדריבר המחשב כתב שמנהל ההתקן אינו חתום דיגיטלית אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי ויברר לי אם הדרייבר מתאים לי {לפי השם של הלוח אם כי הכרטיס מובנה עליו} ומה זה אומר אינו חתום דיגיטלית? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת?? תודה מראש איציק

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  4. שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp

5. Started by kdani,

לוח אם של Gigabyte (GA-P35-DS3L ספק תקין (התקלה שוחזרה עם עוד 2 ספקים) במצב רגיל - מחברים ספק למתח, לוחצים על ה-POWER, לא קורה כלום. אם אני מקצר את הפינים 16 (power-on) ו-17 (אדמה) בחיבור הספק ללוח האם, הלוח מקבל מתח, אחרי זה אני מוריד את הקצר, ולוחץ על ה-POWER הכל עובד פיקס, ימשיך לעבוד עד שאנתק את הספק מהחשמל, ואז צריך לחזור על הסיפור מחדש. למשהו יש מושג מה קורה פה ? אני יכול לבנות פתרון קבוע (מזכיר קצת את הגנרטור שהיה לי בצבא) על בסיס השיטה הזאת, אבל הייתי שמח להבין את מקור התקלה ולסדר אותה כמו שצריך.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by שמוליק9697,

שלום... מותקן במחשב כרטיס טלויזיה tv card saa7130. מערכת הפעלה ווינדוס xp sp3 חיברתי את ממיר (YES) לכרטיס טלויזיה, מצליח ללכוד תמונה, אך לא מצליח ללכוד קול. נסיתי כמה תוכנות לכידת וידאו ועדיין לא מצליח ללכוד קול. כיצד פותרים בעייה זו? :s05: שמוליק

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  7. Started by lion03,

העתקתי את הקבצים לwin/system למרות שקודם הם לא היו קיימים מדיסק אבל זה עדיין לא עובד

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  8. שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by yehmer,

ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  10. שלום לכל החברים מבקש עזרה דיסק קשיח 500MB פעם מזוהה ופעם לא תחת NTFS ,XP . כשמצליח סוף כל סוף להכנס ולראות את הדיסק האפשרות היא רק תחת דיסק אחר SLAVE ואז ניתן לראות את 2 המחיצות המקוריות. אחת מהן ניתנת לקריאה ניתן לראות את הספריות אבל לא לראות את הפיילים. בנגיעה עם העכבר על המחיצה (דיסק) המבוקשת מתקבל שטח כללי 250GB פנוי 147MB. בנגיעה עם העכבר על הדיסק אין תגובה לגודל. בנסיון להכנס לתוך הספריות כדי לקרוא את החומר מתקבלת תגובה (אין גישה אל..... לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט קלט. רציתי לציין שכל הסיפור החל עם ההודעה NTDLR IS MISSING PRESS CNTR+ALT+DEL+ TO RESTART בתודה רן :'(

11. שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר לכרטיס מסך במצב בטוח אז הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? הכרטיס מסך אמור להיות טוב וכולה בן שנתיים, חבל לי לקנות אחד חדש. אציין שכרגע אני ללא…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by shmulikg,

המחשב שלי איטי ואני לא יודע למה ?הוא בן שנה intel pentium 4 2.8C ghz לוח אם -ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך FX5200 עבר פירמוט ועדיין איטי ... אין שום תוכנת ריגול !!!! או וירוס ... הוא עולה מאוד לאט ,שנה עד שעולה וינדוס ... כל התקנה של משהו לוקחת הרבה יותר זמן ... :s05: :jump1:

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  13. Started by IzikDude,

עשיתי בדיקה למחשב ב - 3DMark 05 וקיבלתי ציון טוב בכרטיס מסך (GRAPHIC ) אבל קיבלתי 2000 בציון של ה CPU... הסתכלתי, ואני אמור לקבל בערך 5600 ~ (בליבה הישנה - AMD A X2 +3800 manchester) ולי יש את הליבה TOLEDO שאמורה לשפר את התוצאות ... יש משהו לעשות ?

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by id222,

שלום רב יש לי בעיה בגרפיקה בזמן משחקים למשל במאס אפקט 2 ו 3 הדמויות והרקע מאבדים מהטקסטורות וזה קורה לי בעוד משחקים אני לא יודע כבר מה לעשות, אני עובד עצות ניסיתי הכל, עידכוני דרייבר ורולבאק לדרייבר של כרטיס מסך, פירמוטים, התקנה של מערכת ההפעלה על כונן אחר, החלפה של כרטיס מסך לפני חודשיים היה לי כרטיס מסך של ATI 5870HD ולוח אם של MSI P67 כיום יש לי כרטיס מסך GTX570 של nvidia ומעבד i7 2600K 4GB ראם לוח אם asus p8p67 deluxe הצלחתי להעלות סירטון ליוטיוב על מה שקורה לי בדף הראשי של המשחק בלאקאופס איך שהוא עולה תודה

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by shimon23,

שלום יש לי את המינידיסק הנ"ל, וחוץ מהפעם הראשונה שחיברתי אותו לאחר ההתקנה שבו המחשב זיהה את המינידיסק, המחשב לא מזהה יותר את המינידיסק אלא בתור unknown usb device ניתוק וחיבור הכבל מחדש לאחר מספר שניות גם כן לא עוזר. למישהו יש פתרון לבעיה, אולי יש דריבר חדש יותר מהדריבר המצורף(איפה אוכל למצוא אותו?) יש לי שאלה נוספת לגבי התוכנה openMJ Jukebox שמשמשת להעברת השירים מהמחשב. יש לי דיסק(מקורי - שאני לא יודע איפה הוא בדיוק בבית), שהעברתי את כל השירים שלו ל mp3, את חלק מהשירים של הדיסק הזה התוכנה העבירה למינידיסק בעוד שכשניסיתי להעביר שירים אחרים מאותו הדיסק התקבלה ההודעה הבאה: למה ?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by liad_digi,

שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by Men7a,

אז ככה , קרה לי משהו נוראי , מזל חרא האמת עשיתי פורמט לכרטיס זכרון שלי דרך הפלאפון ואז נפל לי הפלאפון והוא נכבה מאז הוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס זכרון , ושניסיתי לפרמט שוב הוא לא נותן ניסיתי להחבר אותו למחשב אבל זה לא עובד , הכרטיס כאילו לא עובד יותר... יש משהו שאפשר לעשות? זה כרטיס של 8 ג'יגה תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by יאסו אברהם,

אז ככה קניתי כרטיס מסך לפני כמה ימים חיברתי אותו עכשיו הדלקתי את המחשב אני רואה שזה עובד ואז אני מסתכל על המסך וזה מראה לי מסך כחול שרשום למעלה gigabyte ואני לוחץ על אינטר מנסה להצליח לעלות אל הוינדוס ולא מצליח יש מצב שאת/ה יודע/ת מה הבעיה אני צריך את זה דחוף תודה

19. Started by kobt,

פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by shimonsky,

שלום יש לי לוח P4P800-VM של ASSUS . ניסיתי לעשות CLEAR BIOS והמחשב לא עולה. הוא נותן לי שגיאת , "CHASSIS INTRUDED FATAL ERROR - SYSTEM HALTED" למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. שלום יש לי בעיה בעת מעבר בין כתובות בתוכנת הדיבור vent או מיזוער או עלית משחק כמו cs יש רעשים חזקים במקום דיבור חשוב לציון בכרטיס המובנה אין רעשים. אז הנה הפירוט הלוח אם שלי הוא:Intel Glen Ridge D915PGN המעבד שלי הוא:Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz הכרטיס קול המובנה שלי הוא Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller והכרטיס קול שקניתי הוא sound blaster audigy value 24 bit יש לי רמקולים 5.1 של logitech ואוזנית עם מיקרופון(חיבור הסאונד מפוזל ל2 אחד לרמקולים ואחד לאוזניות). ככה התקנתי את הכרטיס: השבתתי את המובנה מהביוס ומחקתי את הדריברים שלו. כבתי את המחשב והכנסתי את הכרטיס לחריץ pci ריק הדלתקי והתקנתי דבירים שבאו עם הדיסק בדקתי והבעיה קימית בש…

22. Started by naoriko,

לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מדליק את המחשב אז איפה שכתוב מה שהמחשב מזהה הרדיסק צורב וכל זה(למרות שלא כתוב כלום)...אז שם הוא נתקע וכתוב your comuter case had been opend.... ולא כתוב כלום חוץ מזה ויש כזה רעש טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כזה ארוך ואז הוא עושה ריסט ושוב פעם כל הזמן ושאני רוצה להיכנס להגדרות וללחוץ על DELETE לא קורה כלום הוא בכלל לא מגיב לשום דבר וממשיך לעשות ריסטים לעצמו מה עושים?? בבקשה עזזזרררהההה

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  23. איך מעתיקים קבצי דיסק ניד לדיסק זהה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  24. טוב ככה חיברתי את המחשב שלי ששבוע לא השתמשתי בו פתאום אני קולט הכל נדלק אין את הביפ הרגיל שיש וגם אין תצוגה על המסך.. ניסיתי כל דבר אפשרי. הוצאתי את כל הכוננים הקשיחים,הצורבים,הזכרונות,המעבד הקירור הכל פשוט הכל חוץ מהספק והספק פועל למה הנורית הקטנה של הלוח נדלקת. קיצר אני מפעיל את המחשב ואין ביפ הלוח נדפק?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  25. שלום לכם. שאלה חשובה: אם קניתי מחשב חדש וכשהדלקתי תמחשב הוא שואל אותי: start widows normally? במידה ולוחצים כן אז עולה אשף תיקון בעיות. האם זה אומר שמכרו לי הרדיסק משומש??? ההרדיסק corsair force 3 128 ssd דחוף מאוד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים