עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by magician,

איך מסירים את ההגנה מפני הכתיבה?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by fp581,

מפרט המחשב הוא: nvidia 570gtx i5 2500k 8gb ram asus ksonar וספק כח של 670 הבעיה מופיעה אח ורק שאני מפעיל יישומי פלש או משחקי פלש ואפילו סירטוני יוטיוב. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר ובנוסף התקנת דרייברים חדשים של פלש ושל הכ. מסך, הטמפרטורה של המחשב ממש נמוכה היא עומדת על 20-30 מעלות את זה גם לא הבעיה וגם אין OC לשום רכיב חוץ מכ. מסך אבל הוא ממש קליל וגם אם אני עושה DOWN CLOCK זה עושה את אותן בעיות. שחכתי לרשום WINDOWS 7 X64 אשמח מאוד לעזרה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה שברגע שנגיד שאני לוחץ ימני בעכבר אז נפתח ההתקנה של norton anti virus ואין לי מושג למה זה קורה גם שמקישים ctrl+c וctrl+V איך לעזעאל אני מבטל את זה? יש צורך להביא תמונה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by nahum8,

חבר'ה, מבקש את עזרתכם להגדרת הפקס למחשב. המדפסת (משולבת) HP OFFIECJET J4580, ניסיתי להגדיר את הפקס לפי חוברת היצרן, פשוט לא מצליח. אבקש עזרה מפורטת אם זה אפשרי. תודה רבה! ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by orpa,

לפני כמה זמן נהרס לי ה-BIOS בלוח אם שלי של VIA. דרך אגב הלוח עדיין אצלי. אז החלפתי את הלוח אם ללוח חדש של PC PARTNER. בלוח הישן הוא תמיד היה רושם לי ב-XP שיש לי מעבד של 799 MHZ או 800. בדקתי בלוח הישן את זה הרבה פעמים ואף פעם, אף, אף, אף פעם הוא לא ירד מ-799!!!!! בלוח החדש הוא תמיד, תמיד, תמיד על או 796 או 797- לא יותר!!!!! וגם בלוח החדש בדקתי את זה מלא פעמים! יכול להיות שהלוח איטי יותר?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  6. כשאני בא ורוצה להסתכל על המפרט של אנשים אני לא יכול אני לוחץ על הכפתור מחכה איזה כמה דקות וכלום לא וקורה או נפתח.. כאילו שלא עשיתי כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by talevi83,

היי חברים, אני מנסה לעזור לאמא של חברה שלי עכשיו, המחשב שלה קרס לה מספר פעמים והיא מתארת מסך כחול, פתחתי את הקובץ DMP עם התוכנה WinDbg וזה מה שקיבלתי: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 18, {0, fffffa8004207b60, 2, ff00000000000002} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 ) Followup: MachineOwner --------- 0: k…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by refael11,

כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו בחזרה הוא מועלה בפרופיל שונה זאת אומרת שהרקע עובר לברירת מחדל הכול נמחק ומה שנשאר זה המחשב שלי וסל המיחזור השאלה מה עושים כי תוכנות אי אפשר לשים כי הם מבקשים ריסט למחשב ואז כשוא מתכבה הכול נמחק מישהו יודע מה הבעייה וכיצד ניתן לטפל בה?.

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by silky,

בכל פעם ההתקנה נפסקת באמצע העתקת הקבצים(2 דיסקים שונים של ויסטה ואחד של XP). שמתי לב שכעת ב POST אני מקבל SMART ERROR על ה HDD -(סמסונג 103UJ). רציתי לפסול משהו- אין מצב שיש כבל SATA מיוחד לHD (כזה ששונה מכבל לכונן אופטי או כל מוצר שמתחבר אחר שמתחבר ב SATA) נכון(נאמר לי ע"י חבר, לא נשמע לי הגיוני בשיט אבל שווה בדיקה)? כרגע אני יוצא מנקודת הנחה שהHDD תקול ואממש אחריות עליו. רעיונות אחרים?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. שלום קניתי שני כרטיסים על מנת לשפר את המהירות 333 של A-DATA 256 ברגע שאני מחבר ישן + חדש או לחילפין שני חדשים המחשב עובד כרגיל בלי שום בעיה כאשר אני שם את שלושתם ביחד המחשב מאתחל את עצמו בלי שום סיבה מתחיל מסך שחור ואז עולה הWINDOWS מחדש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by Diman82,

יש לי מקלדת אלחוטית וקורה לעיטים שהיא קצת "משתגעת" (מתחילה לכתוב הכל באותיות גדולות למשל), ובנוסף גם הפונקציות של העכבר נדפקות בחלק מהתוכנות (העכבר לא אלחוטי, לוג'יטק, למשל אי-אפשר לעבור בין חלונות).. האם זה רק בגלל שהסוללות חלשות מדי (המקלדת צורכת 4 סוללות AA רגילות) או יש מצב לעוד סיבה? יש לי מקלדת אלחוטית של GENIUS..

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  12. לוח אם:GA-M55S-S3 Gigabyte מעבד:AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ הבעיה: יש לי בעיה שכל נגיד 5 שעות שאני משחק(אני גימר) אז כל המשחק מתחיל לזוז במהירות שלא אמור להיות כאילו אובר מהירות וכשאני מעביר את המשחק שיעבוד על מעבד אחד ולא שתיים אז זה חוזר להיות נורמאלי יש לזה אולי פיתרון?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by DjMorpheu5,

פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by Aviv C,

לפני שבוע פירמטתי את כל הכוננים שלי. לאחרונה, המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים (פעם אחת הגיע ל- 4 פעמים ב- 10 דקות). שמתי לב שזה קורה בדרך כלל כשאחי או אחותי משחקים MapleStory אבל זה המשחק היחיד שמותקן על המחשב כרגע אז לא בטוח אם הבעיה היא בו. יש לציין שלא מופיעים לי שום מסכים כחולים, אלא המחשב פשוט נתקע ואז אני חייב לעשות ריסט. בנוסף לזה, לפעמים כשאני עושה log in ה- Windows אומר לי ש "המערכת שוחזרה לאחר בעיה חמורה" (בדרך כלל אחרי הריסטים). אני ממש נואש ואין מושג מה לעשות. זה ממש מעצבן את האחים שלי וממש מתסכל אותי. יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by imber,

היום התקנתי עוד זיכרון פנימי למחשב שלי 512DDR ram Kingston ומאז המחשב שלי עושה לי בעיות ועושה ריסט כל כמה זמן , בהתחלה חשבתי שזה רק שאני טוען משחקים או דברים גדולים אבל זה קרה לי גם שרק פתחתי תיקיה במחשב אני חושב שהכנסתי את הכרטיס הזיכרון טוב אז אני לא יודע מה הבעיה : P4 2.53 Radeon9700 512 ddr kingston (לא כולל הכרטיס שהתקנתי עכשיו) windows xp

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  17. היי יש לי ווינדוס 10 64BIT ויש לי שתי בעיות כרגע: 1. אני לא מצליח לעדכן. יש לי הודעת שגיאה בקוד 0x80070424. 2. אני לא מצליח לפתוח את מרכז האבטחה של ווינדוס. צרפתי תמונה של מה שאני רואה כשאני מנסה להיכנס. ניסיתי כל כך הרבה דברים וכלום לא עובד. בעיקר כל מיני סרטוני יוטיוב של אנשים שניסו לתקן את זה דרך הרג'יסטרי. ממש אשמח לעזרה, תודה.

18. Started by liad_digi,

שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by dan8526,

בירור אני רוצה לבנות מחשב עןןם מעבד דור 10 איזה לוח אם מומלץ h470 או z490 והאם זה מצדיק את המחיר לעלות ל z490 ואיזה דגם מומלץ

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  20. ניסיתי להתקין ויסטה מחדש אינספור פעמים ולהתקין פחות תוכנות (הויסטה שלי חוקי). ניסיתי גם לנקות אבק במחשב עם ספריי אוויר דחוס וזה לא עזר. המפרט שלי בצד. זה קרה לי כשעשיתי COPY PASTE לטקסט אחרי ה-PASTE ובזמן התקנת תוכנה/ניסיון לעבוד עם תוכנה. אני אומרת ניסיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. יכול להיות שההרדיסק C תקול? אין לי מושג, אודה לכל רעיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. אם אין ברירה אקח למעבדה אבל אולי בינתיים אפשר לעשות משהו. תודה מראש, גלי.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by avibl,

שלום רב רכשתי זכרון חדש 512 במהירות 400 להוסיף לזכרון קיים 256 במהירות 333 המחשב מזהה רק את הזכרון בסלוט הראשון בין אם זה ה 512 או ה 256 שניהם לא עובדים ביחד האם ניתן משהו לעשות שגם ה 256 יכנס לחבילה תודה מראש אבי

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  22. i just did a format and i need to instell the audio driver, the thing is i downloaded the driver but its just files and i dont have an idea where to put the files the audio driver is SIS7012 heres the second problam , i want to change the settings to hebrew but the thing is there is no option of hebrew , i mean i can set the regional setting to isreal but i cant configure it to hebrew cuz it just isnt there O_o

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  23. האם ישנה דרך כלשהי להשתמש בחיבור נוסף בפאנל האחורי בתור יציאה לאוזניות(אולי איכשהו בתוכנה לשנות את זה)?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  24. היי ישנה בעיה מוזרה מחשב P4 3GHz 775-64bit (630) with MB D945GNT+ 2X512MBDDR2 ברגע שפונים למודם (תוכנת פקס או סתם ביצוע איבחון למודם) האיבחון מבוצע אך לאחר שניה ישנו מסך כחול עם ההודעה הנ"ל IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0x0000000A (0x0000ffdf 0x00000002 0x00000001 0x806e4a8e) DUMPING MEMEORY וכו'..... המודם הוא מודם ישן, אך ניסיתי מודם חדש יותר ואיתו בכלל הוא לא עבד (לא עשה RESET ןמסך כחול אך גם לא עבד). יש לציין שהמודם עבד תקין על המערכת הקודמת (ממנו בוצע גוסט למחשב החדש) והמודם נבדק עם מערכת אחרת ונמצא תקין אם יש רעיונות אשמח לשמוע. עידו

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  25. תופעה מוזרה. חיברתי אתמול במקביל (באותו הזמן) שני דיסקים חיצוניים למחשב - PASSPORT של WD, ו-SEAGATE של 3 TB. המערכת זיהתה את ה-PASSPORT אבל מאותו רגע נתקע ה -EXPLORER בכל נסיון גישה ל-SEAGATE. הדרך היחידה לצאת מהתקיעה הזאת היא RESET (חלונות 8, 64 ביט, עדיין לא יודעים להתמודד עם בעיות כאלה). מאז, גם אם אני מחשב את ה-SEAGATE לבד, המערכת מזהה אותו (בבדיקה דרך ההתקנים אני רואה שהוא חושב שהוא ה-WD - יש לו את השם של ה-PASSPORT והיצרן WD....) וכמובן לא ניתן לגשת אליו כלל. במחשבים אחרים הוא עובד בצורה תקינה. מישהו יכול לשפוך אור... מה קרה פה ואיך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים