תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה שבועות היה לי את המשחק "ארתור והמינימונים" וכל פעם שניסיתי להפעיל אותו ב-XP הוא לא פעל והראה הודעת שגיאה. ניסיתי להפעילו דרך ה-Vista והוא פעל טוב ויפה. קיבלתי היום את המשחק TrackMania United ויש לי אותה בעיה בו והפעם הוא לא פועל דרך ה-Vista למרות שבדרישות מערכת אומרים שאפשר בויסטה. השגיאה נראית כך: כותרת- TRSDKd ww: C:\Program Files\TrackMania United\TmUnited.exe: TmUnited.exe - Application Error תוכן- The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x00405ca8. איני יודע ממה נגרמת הבעיה. אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי אשמח מאוד
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות את הוירוס שמופיע בתמונת, ויותר מזה, איך להתמודד איתו. מה שהוא עושה הוא מעלה לי חלונות ש notepad על המסך כל איזה 30 שניות עם טקסט בצרפתית ואני לא יכול לעבוד.מה כבר עשיתי? שחזור 4 ימים אחורה- לא עזר אנטי וירוס ests שעבר על המחשב משהו כמו 5-6 שעות -לא עזר אני אובד עצות, בבקשה תעזרו מי שיכול. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם לפי הביוס יש אפשרות לחבר 9 כוננים 6 מחוברים כרגע עוד 2 זה ה eSATA ואיפה עוד אחד? יש משהו שאני מפספס? הלוח של גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 אשמח לתגובה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
ש לי שני מחשבים זהים לחלוטין אחד מפורמט והשני קצת ישן , אני רוצה להביא דיסק קשיח חדש והשאלה היא האם ניתן להעתיק את הכונן במחשב המפורמט במדויק לכונן החדש כדי שהכל יעלה במחשב השני ? אני לא מדבר על IMAGE אלא על שכפול הכונן המפורמט האם ניתן ואיך ? מצאתי את הפיתרון שמצורף למטה כאן בפורום והוא מ 2012 , האם הוא רלוונטי ? 1. חבר את הדיסק ה"אחר" שמיועד להישאר במחשב הישן למחשב הישן בחיבור SATA ללוח האם יחד עם כונן ה-SSD הנוכחי. 2. תתקין EASEUS PARTITION MASTER בגירסה החינמית מפה: http://www.partition-tool.com/personal.htm 3. תפעיל בתוכנה את DISK CLONE WIZARD ותעקוב אחרי ההוראות (אחרי ההעתקה תנתק את ה-SSD ותשאיר את ה-דיסק ה"אחר" מחובר).
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני חדש פה בפורום. יש לי מחשב בן שנה וחצי ומאז שקניתי אותו יש לי את הבעיה הבאה: כל כמה ימים כשאני מפעיל את המחשב הוא עוצר במסך טעינה של וינדוס (יש לי וינדוס XP) ומתאחל את עצמו. וזה לא מסתדר עד שאני עושה סריקה פיסית להארד דיסק שמגלה שיש לי bad sector (כל פעם בערך באותו מקום) ורק אחרי זה הוינדוס עולה והכל בסדר. וכמה ימים אחרי זה קורה שוב. בחנות שקניתי בה הייתי הרבה פעמים ולא פתרו את הבעיה (החלפתי HD וזה לא עזר). רק לאחרונה אמרו לי שזו בעיה ידועה עם הלוח אם שיש לי והארד-דיסקים של SATA. אמרו לי שהפתרון הוא להחליף לHD שעובד עם IDE. הלוח אם שלי הוא MSI pt880 neo-lsr ויש לי HD SATA של WD בנפח 80 גיגה. מישהו כאן מכיר או שמע אי פעם על בעיה כזאת?! זה ממש מציק לעשות סריקה כל…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 (קירור סטוק) והטמפרטורה שלו במנוחה 32-34 מעלות, זה בסדר??? וזה סה"כ מחשב חדש! והאם שאר הטמפרטורות בסדר?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום... מותקן במחשב כרטיס טלויזיה tv card saa7130. מערכת הפעלה ווינדוס xp sp3 חיברתי את ממיר (YES) לכרטיס טלויזיה, מצליח ללכוד תמונה, אך לא מצליח ללכוד קול. נסיתי כמה תוכנות לכידת וידאו ועדיין לא מצליח ללכוד קול. כיצד פותרים בעייה זו? :s05: שמוליק
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום עשיתי בדיקת זכרון על מחשב חדש שקניתי מעבד e67500 לוח אם GAP35CDS3R של Gigabyte זכרון F2-6400CL4D-2GBHK של G.SKILL. השתמשתי בתוכנת memtest שמצורפת ללייב CD של Ubuntu האם זה מעיד על בעיה רצינית או שאפשר להתעלם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חבר שלי חווה בזמן האחרון בעיה מוזרה מאוד עם המחשב שלו,כשהוא מגיע למסך הפתיחה של WIN98,המחשב עושה ריסטרט ועולה בSafe או לחלופין מצליח להעלות את הוינדוס לדקה שתיים ואז עושה ריסטרט... המפרט: P3 S370 733Mhz Shuttle MOBO,VIA chip Voodoo 3 3000 16MB 256MB SDRAM וספק כוח לא מזוהה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כשאני בא ורוצה להסתכל על המפרט של אנשים אני לא יכול אני לוחץ על הכפתור מחכה איזה כמה דקות וכלום לא וקורה או נפתח.. כאילו שלא עשיתי כלום מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המחשב שלי מכבה את עצמו כל כמה שעות.. אין בעיות של חום וגם אין שום ארור שהמחשב כותב (גם לא בlog event) שהוא מכבה את עצמו הוא סוגר את כל התוכניות כאילו שאני מכבה דרך ההתחל.. (בדקתי, זה לא הכפתור של המחשב) הוא גם לפעמים מדליק את עצמו אחרי כמה שעות שהוא מכובה.. הכיבוי קורה סתם, רוב הפעמים אני בכלל לא ליד המחשב. אני לא משחק במשחקים ושניסיתי לעשות בדיקת מאמץ ועשיתי סריקה עם האנטי וירוס המחשב פעל ולא הייתה שום בעיה. יש אולי רעיונות ? אין לי מושג מה יכול לגרום לזה יש לי P4 2.6 gf7600gs 512 mb תודה
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את השגיעה הזאת על המסך אחרי רסטרט וכל התהליך קורה מחדש. זה קורה בתדירות לא קבועה גם בווינדוס וגם משחקים. כרטיס מסך 6200@6600 מסך 100HZ@VM413PRO דרייברים הותקנו מחדש,הותאם פרופיל למסך,חיבורים פיזיים תקינים. מה עושים עם החרא הזה?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ואני לא מצליח להבין למה הוא קופא, הרצתי בדיקות חומרה עם כל מיני תוכנות בevent viewer הוא כותב לי בcritical קוד 41, ראיתי ביוטיוב את הבעיה ועדיין לא פתר לי כלום אני חושב שזה קשור לספק שהוא בלי נצילות בכלל ואני לא יודע למה עשיתי את השטות הזאת, עוד יום יומיים אני מחליף גם ספק gold 80 plus אני עם קירור הסטוק, יכול להיות שזה גם הבעיה שהוא מתחמם? בבקשה עזרה כבר נשברתי תודה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
לאחר אתחולי מחשב פתאומיים, נכנסתי למציג האירועים וראיתי שבכל פעם שהמחשב עשה Rebbot, אז מציג לי את ההודעה הבאה: סוג אירוע: מידע מקור אירוע: Save Dump קטגוריית אירוע: ללא מזהה אירוע: 1001 תאריך: 12/02/2008 שעה: 00:07:49 משתמש: לא זמין מחשב: SOLOMON תיאור: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007a (0xc03dd190, 0xc000000e, 0xf74642a0, 0x00d4e860). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini021208-01.dmp. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. האם זהו בעיית חומר/תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק רגיל אבל זה נשמע כאילו איזה חלק נדלק כל כמה שניות מחדש וכנראה שזה הכרטיס מסך כי כלום לא מופיע על המסך.. משהו כזה כבר קרה לי אבל זה הסתדר כשהוצאתי כבלים והחזרתי אבל עכשיו זה לא מסתדר.. מה לעשות ??? המפרט E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W Samsung T220
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי נשרף הספק כנראה בגלל שהמאורר של הספק נתקע. אני צריך המלצה לספק כוח מה שהיה לי במחשב היה 300W ג'נרי המפרט שלי : P4 2.4GHZ 512 DDR RADEON 9250 את כל השאר אני לא זוכר מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2839 יתאים?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד חדש של אסוס מדגם U36SD עם דיסק קשיח SSD 160GB מעבד I5 ו-4 ג'יגה ראם. המחשב עבד סבבה והכל, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו עולה לי ישר הביוס, ולא משנה מה אני עושה אני לא עובר את המסך של הביוס. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא רושם לי שום שגיאה או משהו כזה, פשוט עולה הביוס, וכשאני יוצא בלי לשמור הוא לא יוצא, ועם שמירה הוא יוצא ומיד חוזר חזרה.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום יש לי את המינידיסק הנ"ל, וחוץ מהפעם הראשונה שחיברתי אותו לאחר ההתקנה שבו המחשב זיהה את המינידיסק, המחשב לא מזהה יותר את המינידיסק אלא בתור unknown usb device ניתוק וחיבור הכבל מחדש לאחר מספר שניות גם כן לא עוזר. למישהו יש פתרון לבעיה, אולי יש דריבר חדש יותר מהדריבר המצורף(איפה אוכל למצוא אותו?) יש לי שאלה נוספת לגבי התוכנה openMJ Jukebox שמשמשת להעברת השירים מהמחשב. יש לי דיסק(מקורי - שאני לא יודע איפה הוא בדיוק בבית), שהעברתי את כל השירים שלו ל mp3, את חלק מהשירים של הדיסק הזה התוכנה העבירה למינידיסק בעוד שכשניסיתי להעביר שירים אחרים מאותו הדיסק התקבלה ההודעה הבאה: למה ?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי אדי, אני בן 21 ואני חדש פה בפורום. הבעיה היא כזאת : כשהוצאתי את הספק, והכנסתי אותו לגוף של ספק אחר שקצת יותר מאוורר, בטעות הלחמתי את ה 5V ל12V. זה בעצם אומר שההארדיסקים שלי קיבלו 12V למקום בו הם אמורים לקבל 5V. עכשיו אחד בכלל לא נדלק, ההארדיסק האחר נדלק אבל לא ניתן לזיהוי על ידי המערכת. מה אפשר לעשות בנושא? יתכן ואני יכול להזמין PCB(לוח) חדש ומרכיב? זה יחסוך לי אלפי שקלים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה , קרה לי משהו נוראי , מזל חרא האמת עשיתי פורמט לכרטיס זכרון שלי דרך הפלאפון ואז נפל לי הפלאפון והוא נכבה מאז הוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס זכרון , ושניסיתי לפרמט שוב הוא לא נותן ניסיתי להחבר אותו למחשב אבל זה לא עובד , הכרטיס כאילו לא עובד יותר... יש משהו שאפשר לעשות? זה כרטיס של 8 ג'יגה תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח P4P800-VM של ASSUS . ניסיתי לעשות CLEAR BIOS והמחשב לא עולה. הוא נותן לי שגיאת , "CHASSIS INTRUDED FATAL ERROR - SYSTEM HALTED" למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת איך מעתיקים מידע מתוך דיסק קשיח, לדיסק קשיח אחר.. ואם אפשר פירוט ואפילו תוכנות וקישורים... כל דבר יעזור. תודה מראש בר!
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היום שקמתי בבוקר היה לי מסך שחור והופיעה לי ההודעה הבאה : "pri master hard disk: s.m.a.r.t. status bad, backup and replace press f1 to resume" עכשיו אני ניסיתי להפעיל תוינדוס וכל פעם הוא התחיל להפעיל אותו ואז המחשב היה עושה ריסט.. אז פירמטתי אותו והכל.. ועכשיו זה עדיין כותב לי את השגיאה הזאת בדוס.. הדרך היחידה לעבור אותה זה ללחוץ F1
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-