תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כמובן שיבשתי אותו לכמה ימים הוא נדלק ונתקע על מסך הטעינה של מערכת ההפעלה ותקון להערכתי יהיה כרוך בהחלפת לוח ומחשב הזה כבר יצא מייצור לפני שנתיים השאלה שלאור המצב משתלם לתקן הוא לקנות מחשב חדש נ.ב. סליחה מראש עם הפוסט לא שייך לפורום הזה לא הייתי בטוח באיזה מהם לפרסם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, באמצע העבודה הוא מכבה ומדליק את עצמו מחדש, יעני עושה לעצמו reset. אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה הזאת מתרחשת רק כשתוכנת האימיול עובדת. אם למישהו יש מושג מה הבעיה שישלח לי הודע במייל alexs17@012.net.il אני נואש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה זמן רב שיש לי בעיה במדפסת. שאני שולח להדפסה מאתר אינטרנט, המדפסת לא מגיבה. אני רואה בשורת המשימות אייקון של מדפסת, ושם אני רואה PRINTING אבל המדפסת דוממת. כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, המדפסת נזכרת לעבוד. יש לציין שדרך WORD או כל תוכנה שהיא לא דרך האינטרנט, הכל פועל בסדר(לפי הבדיקה שלי). כבר כמה וכמה פעמים מחקתי והתקנתי את התוכנה של המדפסת, אבל לא נראה שהדבר עוזר. אשמח לעזרתם, חיים.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, הייתה לי בעיה במחשב הישן שנכבה ונדלק כל הזמן עקב בעיות חימום. ברוב טיפשותי המשכתי לעבוד איתו (הוא נתן לי כמה שעות עבודה לפני שהתכבה לי) ולאחר איזה חודש הארד דיסק פשוט סרב לעלות. ניסיתי לחבר אותו למחשב החדש אבל הוא לא מזהה לי אותו בכלל, כמו כן ניסיתי לחבר אותו בעזרת מתאם USB, מנהל ההתקנים מזהה אותו כMASS USB STORAGE DEVICE אבל המנהל הדיסקים הוא לא מופיע לי (וכמובן גם לא במחשב שלי). מהץ דעתכם, יש סיכוי להציל את הארד דיסק? יש לי בו כמה קבצים שאני מעוניין בהם וחבל לי לוותר עליהם. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני שולח פינג לראוטר הממוצע זה 1 MS אבל שמתי לב שיש קפיצות של 60 MS וכו' רציתי לדעת אם מסתכלים על הממוצע רק ? או ששווה להחליף כרטיס רשת ? כי ב WOT פתאום המשחק משתגע עם הפינגים 90 קופץ 140 ושוב חוזר ל 90 יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כמעט כל דיון אחד המנהלים מעביר אותו לפורום אחר, למשל יש בעיה בכרטיס מסך אז ->גרפיקה בתלת מימד... בעיה בוינדוס-> מערכת וינדוס ומייקרוסופט... למה בכלל עשו את הפורום הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שיש קשר אבל לפני שאני אתאר את הבעיה צריך לציין שנכנסתי ל Disk Management והתחלתי פירמוט לכונן (WD30EFRX) ואחרי זמן קצר לחצתי Action -> Refresh מה שגרם לעצירת הפרמוט והכונן נעלם. לא יודע אם זאת הסיבה אבל מאותו רגע זה מה שקורה: אחרי ריסטרט למחשב הכונן מוצג ועובד. ביצוע פירמוט מהיר עובד. ביצוע פירמוט מלא גורם לכונן להיעלם. העתקת קבצים (לפחות כמה GB) גורמים לכונן להיעלם. כשהכונן נעלם אז אני ממש שומע את המהירות של הדיסק יורדת או אולי אפילו נעצרת, אחרי ריסטרט הכונן מופיע ושוב אותו סיפור. ביצעתי chkdsk, לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ויש לי בעיה !!!! פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ושאני מנסה להתקין את הדרייבר של soundMax מופיעה שגיאה שאומרת .....driver not found! reboot your system,and run thisesetup agianיש לי ווינדוס xp sp2 תודה מראש למי שיעזור..........
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה. לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן. אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו. אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד. כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק. החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן. למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו. -ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה.. כל כמה שניות המחשב מקרטע ועובד איטי ואז חוזר לפעול נורמאלי ועוד פעם.. זה קורה גם שאני גולש וגם שאני במשחקים, לא משנה איזה, זה התחיל לפני יומיים..
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי משחק במחשב שלצערי הכיל וירוס. אחרי מחיקת המשחק מהמחשב נמחקו ביחד עם המשחק כל הקבצים והתיקיות בכונן שבו היה המשחק... איך אפשר להחזיר הכל לקדמותו? SYSTEM RESTORE לא עוזר ניסיתי גם את תוכנה RECOVER MY FILES וזה לא עזר בכלל עזרה דחוף! היו לי בכונן הזה מער 1500תמונות!!
-
חיברתי HD חדש למחשב WD 80 כאשר בביוס אני רואה 80 גיגה ואילו לאחר ביצוע FDISK אני מקבל רק 10 גיגה בכל הארד דיסק. מדובר ב HD עם 8 מגה באפר והמחשב הוא בעל לוח גיגה בייט 7VAX והמעבד AMD 2000 למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין לפטופ למסך "LCD 32 באמצעות כבל HDMI, אבל משום מה המסך של המחשב נקטע כאשר הוא מופיע בטלוויזיה- הקצוות חתוכים (קצת מסרגל המשימות, קצת מימין, משמאל ומלמעלה...). ניסיתי לשחק עם הרזולוציות במחשב עצמו, להשתמש בשני צגים, בצג אחד בלבד, בצג מתמשך וזה עדיין לא מתאים אחד לאחד על מסך הטלוויזיה. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס ME הדרייברים של ה - USB משום מה לא מותקנים אוטומטית. בבדיקה מצאתי שהלוח הוא של VIA VT82C596B (זה בכל אופן מה שהיה כתוב) לא הצלחתי למצוא את הדרייבר ל - USB שעל הלוח הזה, אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי את הדריברים האחרונים(מהאתר) ואין לי אופציה של dual view. וכשאני מעביר לטלוויזיה (ב singel view) התצוגה נשארת במסך ובטלוויזיה רואים רק שחור ופסים לבנים. הכרטיס הוא gf3ti500. מישהו מכיר את זה,יודע על פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזו וחשבתי כל הזמן שזה עקב איזה שיבוש שנהיה לי בווינדוס, אבל עכשיו כשפירמטתי וזה ממשיך לקרות כנראה מדובר במשהו אחר והחלטתי לנסות פה את מזלי.. אז קודם כל אגיד שאני מריץ מערכת ווינדוס 10 64ביט, עם המפרט הבא: Asrock H97M-Pro4 i5-4690 Quad core 3.5GHz Kingstone 8GB DDR3 1866MHz CL10 Sapphire R9 290 4GB 512 bit DDR5 הבעיה היא שהמחשב פשוט מדליק את עצמו. באיזה מצבים? ככה: 1. אם אני מעביר אותו למצב שינה או Hibernation הוא עובר למצב המבוקש, ואחרי אולי כמה דקות בודדות חוזר לפעול לבד מבלי שנגעתי בכלום, גם לא כיביתי/הדלקתי מכשיר חשמל אחר שיושב על אותו קו. 2. אם אני מכבה לגמרי את המחשב, אחרי 24 שע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,ברצוני לחבר הארד דיסק ישן (שעליו מותקנת מערכת הפעלה win 7, קבצים, תמונות וכו') למחשב "חדש" שפועל כבר ועליו מותקנת מערכת הפעלה win 7.חברתי את הארד דיסק הישן (חיבור SATA) ללוח אם, ליד החיבור של ההארד דיסק הקיים, חיבור לחשמל.כשאני מגיע למסך הזה:הבנתי כי צריכה לצוץ הודעה כזו: אך אני לא מקבל הודעה כזאת, והבנתי שזה אומר שיכול להיות שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק, אך הוא כן מראה אותו (ראו תמונה ראשונה, כדיסק 1). מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יזהה את ההארד דיסק? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברי לא יודע איך פתאום כונן שבו מערכת ההפעלה שלי שוכנת גדל מאד חפשתי בכל תיקיה איפה נכנסו קבצים ולא הצלחתי כנראה עשיתי פעולה לא חכמה של גיבוי תוכנת דוא"ל איפה ואיך אני יכול לנקות את הקבצים האלה ולהחזיר את הכונן לגודל שהיה אשמח לסיוע הדחוף
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך לפנות מקום בכונן C אני לא יודע מה למחוק כדי לא לגרום נזק שמתי לב שבתיקיה WINDOWS יש 35 גיגה. האם הכל חיוני למערכת או שיש דברים שאפשר למחוק
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה תקופה שהוא היה קורס לי פעם ב... בימים האחרונים זה על בסיס יומי... ועכשיו לא נדלק לי בכלל https://youtu.be/pmgN8U25z6M
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ל ביוס anti virus? ומישהו מכיר גאמפר בלוח אם שיכול לגרום למחשב לא להידלק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי בטעות התקין את התוכנה הנ''ל בצרפתית (במחשב אחר) אחרי שהוא הסתבך שהוא חיפש אותה במחשב, (כי הוא שכח את הסיומת שצריך להכניס .msc) האם ניתן להחזיר אותה בחזרה לעברית או שחייב פורמט מחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, לא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו זה כבר נהיה מעצבן. אז כך: יש לי כרטיס מסך R9-280X GIGABYTE. לא משתמש בו יותר מדי למשחקים, אבל כן לצפיה בסרטונים. הבעיה היא שלפני כמה חודשים AMD הוציאו עדכון לדרייבר שלהם והוא התחיל להופיע לי כך : מאותו יום כשאני מפעיל סרטונים מופיעים לי באגים מוזרים כאלה - כתמים מעצבנים, בעיקר כשאני מזיז את העכבר, ובמקביל קופצת לי הודעה שאומרת לי לפתוח את התוכנה של הדרייבר כפי שמופיעה בתמונה. עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אך ללא הועיל. אני מדגיש, לפני שהתקנתי את התוכנה הזו (הווינדוס ביקש לעדכן לתוכנה הזו), לא היו לי בעיות בכלל. אני מדגיש - הבעיה היא בצפי…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-