עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kentaro,

אהלן, לא מזמן החלפתי את ה9800GT שלי שעשה לי בעיות בGTX 460 של אסוס. בהתחלה הכרטיס עבד ללא דופי והייתי בטוח שהבעיה מאחורי,אבל היום בבוקר פתחתי את פיירפוקס וקראתי קצת חדשות פתאום *טק* המסך נהיה שחור ואני מקבל No Signal משמע הכרטיס הפסיק לשדר נתונים למסך... עכשיו הבעיה הזאת הייתה קיימת ב9800 בתדירות גבוהה לעומת זאת היא הייתה מתרחשת רק כשאר שיחקתי במשחקים. חשוב לציין שבזמן שהכרטיס כיביכול מפסיק לשדר המחשב עדיין רץ,משמע אם הייתי בשיחת סקייפ אני עדיין מסוגל לדבר עם האנשים אותו הדבר לגבי מוזיקה וכו. הקטע המוזר הוא שהמחשב לא מקבל פקודת כיבוי רגילה אחרי שזה קורה,כלומר אני חייב לתת או "hard shutdown" (לחיצה ארוכה על הכפתור) או פשוט ריסט. קראתי קצת ברשת בעניין חלק אומרים שזה כרטיס ת…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by ff10,

שלום לכולם קניתי ליפני שבוע את המשחק battlefield bad company 2 ( משחק ענק !!!!! ) ואז התחלתי לשים לב לבעיות בגרפיקה ובסאונד מצד הגרפיקה אני רואה את התקסתורות של הריצפה מישתנות בקצב מהיר ומשגע חושים חח ומצד הסאונד אני שומע ברמקול ימיני קידמי כאילו הוא רמקול אחורי ??? המפרט שלי הוא ככה : מעבד E6750 כרטיס מסך X1950 PRO לוח אם GIGABYTE P35 והכרטיס קול מובנה התיכנון שלי זה לקנות כרטיס מסך חדש ( HD 5770 ) אבל לגבי הסאונד אני לא יודע מה לעשות :-\ תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by 3gh,

יש לי כרטיס רשת שמובנה על לוח האם והיו לי בעיות עם האטנרנט לאחרונה אז קניתי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB , ואני מקבל לפעמים את blue screen of death יש לי ווינדוס אקס פי ונראה לי הבעיה נובעת מזה שלא ביטלתי את הכרטיס רשת שמובנה על לוח האם , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? נכנסתי לביוס אבל יש שם המון אפשרויות אני לא רוצה לעשות טעויות...

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  4. אבל זה חוזר על עצמו כל כמה שעות עבודה הרצתי NOD32 מעודכן, וכן ADWARD וכן SPYBOT והכל נקי!! אולי הלוג שלי לא טוב? אולי משהו אחר? הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:22:22, on 21/10/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\NOD32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\NetEx\netex.exe C:\Program Fil…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by okinawa,

קיבלתי סוף סוף היום את הנייד שהזמנתי, מדובר בLegion 5 עם רייזן 7 ומסך 144 הרץ, בנוסף הוא הגיע עם NVME 512GB בתוכו שעליו מותכן הווינדוס. מצב הסלוטים במכשיר סלוט ראשון של NVME M.2 שמאוייש כבר עם אחד ועליו מותקן הווינדוס. סלוט שני זה סלוט משולב של M.2 וSATA 2.5, אתה בוחר את האחד שאתה רוצה ומתקין. המצב הוא כזה, רכשתי NVME של סמסונג 970Evo Plus של 1TB שאותו אני מייעד לקבלת השיכפול ווינדוס ויש לי עוד כונן SATA 2.5 של HYNIX של 1TB שאותו אני מייעד לאחסון וכו'. האם אני יכול לחבר את הNVME שרכשתי (הסמסונג) לסלוט השני ולשכפל אליו את הווינדוס מה-NVME בסלוט הראשון (זה שהגיע עם המכשיר) ואז ישר לקחת את הכונן המשוכפל ולהעביר אותו לסלוט הראשון בלי בעיות? להעביר אותו סלוט ככונן …

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  6. מסך DELL2407 (יש לי אותו שנתיים עד כה עבד מצויין) נדלק רואים תקין 3 שניות ואז מסך שחור מחובר בDVI ל5850 של ATI הכפתור של המסך נשאר ירוק כלומר יש סיגנל אך אין תצוגה ניסיתי לנתק את כל הכבלים כולל החשמל ולחבר בחזרה לא עזר חברתי בכבל VGA ללאפטופ אותה בעיה משהו נתקל בתופעה ?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by ran_sha,

ניתקתי את המחשב ואז חיברתי אותו ומאז אני לא מצליח לא יוצאים צלילים מהמחשב ניסיתי לשמוע גם עם אוזניות והכל. התקנתי מחדש את הכרטיס ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא עזר לי . תתנו לי בבקשה עצות מה אני יכול עוד לנסות לעשות. תודה.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  8. שלום לכולם אני בעל מעבד AMD 2600+ ויש לי 512DDR , בזמן האחרון כל תוכנה שאני פותח הCPU שלי עולה בהדרגה והמחשב נתקע ז"א הוא לא קופא אבל הכל איטי ואי אפשר לעבוד איתו. ממה לדעכם זה נובע? המחשב שלי עבר פרמוט כבר תודה לכולם ולילה טוב.

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by erans2007,

היי,קודם כל קבלו צל"ש על התוכן המעניין והעדכונים המרהיבים שהצוות מעיף פה.. כל הכבוד!! אני עוסק בתחום הרבה ואני אשמח לשתף אתכם בידע שלי, לעזור ולתרום לקהילה. ולעניינו: יש לי שני הארדיסקים, אחד 160 GB מחובר דרך כבל SATA והשני 80 GB מחובר דרך IDE, כאשר אני מחבר את שניהם,ומגדיר אחד מסטר ואחד סלייב הוא מעלה אותם, ונותן לי הודעה: F1 TO RESUME אני מבין שיש פה בעיה בביוס אבל כשאני נכנס לשנות משהו אני לא נתקל בבעיה הכל כמו שצריך.. מה יכל להיות? נ.ב לפעמים הוא בכלל לא מזהה לי את ה 80 GB !!ושאני נכנס לביוס, וסלוטים הוא פתאום מראה לי אותו

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by Oprapc,

כל פעם שאני שומע מוסיקה יש מדי כמה זמן קולות פאקים כאלה וזה קורה בכל שיר מדי 20 שניות בממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by LAKOTA,

צער לי אין לי מושג אם האשכול הה כן שייך לכאן או לא, פשוט אין לי את הידע לאבחן זאת בעצמי. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB תאור התקלה: כאשר אני שומעת דרך היוטיוב ו/או דרך המחשב שירים, אחרי דקותיים לערך מתחיל להיות לי כרעש סטטי (עיוות הצליל של השיר) והאייקונים שליד סרגל האתחל מקבלים צבעים כאילו הרזולוציה שונתה וכך גם מערך הצבעים. מסך כחול: TECHNICAL INFORMATION: ***STOP:0X00000050 (0XE39574A4, 0XXXXXXXXX, 0X80637344, 0X00000001) ממתי התקלה? כשבוע לערך האם בוצ…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  12. כל פעםן שאני מנסה לשמוע קובץ MP3 או משהו דומה יש לי את השגיאה הבאה : BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 HELP .

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by GWeizman,

טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  14. יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDE ודיסק קשיח שמתכנן לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII האם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  15. הרגע סיימתי להתקין חלונות XP ויש לי בעיה קטנה אבל מעצבנת. כאשר מקליד, נאמר, דדדדד - (כלומר מספר רב של אותיות כאשר אני מחזיק את האצבע על אות מסוימת במקלדת) אז המחשב מדפיס את ה-ד הראשונה, עוצר שניה, וממשיך הלאה. נשמע קצת מסובך ואולי אני קטנוני.. אבל למי שהבין ויוכל לעזור לי לסדר את זה כך שאני אוכל להקליד משהו ברצף בלי ההפסקה בהתחלה, אודה לו רבות

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by Abs59il,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavillion 5269ea הוא אצלי כבר כמעט שנה ולאחרונה הוא מרעיש יתר רוב הזמן זה נראה כאילו ה -Cpu fan עובד פשוט כל הזמן למעט כאשר אין שום תוכנה שעובדת ולא נוגעים במחשב ( סביבת העבודה שלי היא טמפ' החדר ללא מיזוג ).... שלחתי את המחשב ל HP והם החזירו לי אותו בלי תיקון , הרעש לא חזק מאוד אבל בהחלט מציק ,לפני שאני שולח אותו ל HP שוב רציתי להתייעץ אם משהו מכיר בעייה דומה , וטיפל בה . או שימליץ מה לעשות .

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  18. אחרי הרצה של בדיקות גם של מג'יק פרטישן 8 וגם בתוכנה של ווינדוס נמצאו 8K Bite של סקטורים פגומים. כל כמה חודשים (הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודשים) המערכת מסרבת לעלות ופשוט קורסת לפני העלייה בכלל (מסך כחול, ריסטרט ישר וחוזר חלילה). בהרצה של הווידוס ב"מצב בטוח" הוא מעלה רשימה של דריברים שכשהוא מגיע לאחד מהם (bus347.sys או משהו מאוד דומה) הוא שוב קורס ולא עולה אפילו במצב בטוח. בגלל הנסיון הגרוע שלי עם ההארד דיסק הזה הכינותי מראש מערכת הפעלה על הארד דיסק גיבוי שאיתו אני מריץ סריקת שגיאות של ווידוס על הקונן המקורי, יש לציין בהפעלה ראשונית (של המערכת גיבוי) הוא לא נותן לי גישה להארד דיסק המקורי, לאחר בדיקת שגיאות יש גישה - אני מגבה מה שאני יכול, מריץ איחוי, פעם קודמת המערכת לא על…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by es88,

מפרט: C2D1.8GHZ 1GBDDR2 Gigabyte 8500GT דריבר NVIDIA מעודכן, פילטרים על 2X אז ככה, כבר זמן מה שבמהלך משחק (PRO8) הוא נתקע לי באמצע. זה יכול להיות אחרי 10 דקות, ויכול להיות גם אחרי חצי שעה, מגיע איזה קטע באמצע המשחק שהוא פתאום נתקע, אי אפשר לעשות כלום, אני מנסה לצאת לווינדוס, במקרים מסויימים המסך מתמזער לי, אני מגדיל אותו וממשיך לשחק, במקרים אחרים הוא נתקע לגמרי, ברגע שאני יוצא לווינדוס כל הצבעים והרזולציה מתחרפנת, הוא רושם איזה הודעת שגיאה על משהו שמתחיל ב-n4_display.. במקרה כזה גם בדרך כלל המחשב נתקע ורק ריסט בעצם מוציא אותי מזה. דריבר הוסר ועודכן מחדש, ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני משער שזה לא בעיה במשחק.. אני מפעיל את הפילטרים כי יחסית המשחק רץ דיי חלק וזה משפר את הגרפיק…

20. קניתי רמקולים creative inspire 5.1, חיברתי אותם לכרטיס קול, וכל הרמקולים חוץ מהאחוריים פועלים ניסיתי לעדכן דרייברים ושום דבר לא הולך http://planet.nana.co.il/sniper12/sound.JPG הנה, פה בהגדרות הכול פועל חוץ מהLB/RB יודעים מה לעשות? זה בעיה בחיבור עצמו אולי?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  21. שלום לכולם !! :hi: עזרתכם חשובה לי מכיוון שהמון מידע מונח על הכף.... היום לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה פתאום הופיע לי "מסך כחול". :'( כשעשיתי ריסטרט למחשב התחלתי לשמוע צלילים של נקישות מההארדיסק. המחשב התחיל לטעון את המערכת הפעלה אבל לא נכנס אליה ועצר במסך השחור שיש בין הטעינה של XP לבין השולחן עבודה. מה היא הבעיה ?? ממה היא נובעת ? איך אני יכול סדר את זה ? תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום !

22. Started by ilf,

HD SAMSUNG SPO802N דרש אתחול ללא הודעה מוקדמת הצלחתי להציל את החומר ולאחר מכן אתחלתי ואחר יום יומים הואט שוב פעם דורש אתחול הפעלתי את התוכנה HDD Regenerator והיא מצאה פגמים ואומרת שתוקנו מה אפשר לעשות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. אני צריך מלחם אבל הכרתי מלחמים עם קצה שטוח עד עכשיו: לאחרונה התחלתי לראות מלחמים עם קצה חדה: איזה מלחם כדי לרכוש לעבודות עם אלקטרוניקה? אני יודע ש30W זה טוב אבל איפה אפשר להשיג אחד שיש לו סוויצ' כיבוי והדלקה? אני לא מבין איך אפשר לתפוס חומר הלחמה עם מלחם שיש לא קצה חדה? החומר יפול!

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. לפעמים זה בזמן צפיה בקבצי ווידיאו ולפעמים זה באמצע משחקים (אני לא חושב שזה בגלל התחממות) יש לי xp pro

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by yanme,

היום קיבלתי מחשב חדש עם המפרט הבא core i5 750 2.66 לוח intel DP55WB זיכרון kingston 4 gb 1333 (2xgb) כרטיס מסך geforce gts 250 HD 500 GB SATA 2 הבעיה היא כזאת בעת התקנת מערכת ההפעלה בשלב העתקבת הקבצים מקבל מסך כחול ונתקע ניסיתי כמה פעמים זב קורה בשלב הרחבת קבצים כל פעם באחוז אחר פעם אחת הגעתי גם ל 97 אחוז והמחשב נתקע ראוי לציין הדיסק של ההתקנה תקין התקנתי לפני יומיים על מחשב אחר (windows 7 86x) ועשיתי FDISK תקין NTFS דרך ההתקנה יכול להיות שהגרסא לא מתאימה לCORE I 5 אולי צריך 64 ביט ? מה עוד יכול לגרום לבעיות אלו ?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים