עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי רמקולים creative inspire 5.1, חיברתי אותם לכרטיס קול, וכל הרמקולים חוץ מהאחוריים פועלים ניסיתי לעדכן דרייברים ושום דבר לא הולך http://planet.nana.co.il/sniper12/sound.JPG הנה, פה בהגדרות הכול פועל חוץ מהLB/RB יודעים מה לעשות? זה בעיה בחיבור עצמו אולי?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by MOFRA,

צריך עזרה דחוף אז ככה כשאני מדליק אתהמחשב (עוד לפני WINDOWS) מופעים אצלי ארטיפקים על המסך בצורה כזו שאני לא יכול להבין מה כתוב שם אחרי שהוא נכנס לחלונות המצב מבחינת תצוגה נהיה בסדר אבל הוא עובד יחסית לאט לפעם וגם עכשיו התקניתי את הדריבר האחרון של אןוידיא וחלונות לא עולים לי מה לעשות? תעזורו לי

3. לאחר שפירמטתי אני מנסה להכניס דיסק ואז אני מקבל שגיאה שלא יכול לקרוא את הדיסק ואז כונן הדיסקים פשוט "נעלם" מהמחשב שלי. מה לעשות? יש לציין שלפני הפירמוט הכל עבד מצויין.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. טוב חברה אני חייב את העזרה שלכם יש לי בעיה רצינית עם המחשב כל פעם בצורה רנדומלית הוא מכבה את עצמו ואז כשאני פותח אותו הוא משחזר את עצמו וחוזר לפעול כרגיל. אני עדיין לא סגור מה גורם לזה ואני מלתבט בין המעבד לבין הספק כח אך הנטייה שלי היא שהבעיה היא בקרור המעבד. ברשותי ספק כח איכותי של Thermaltake שאז בזמנו שקניתי את המחשב (לפני שלוש שנים) השקעתי בספק כ 400 שקל מה שניראה לי מכובד. בנוסף יש במחשב יש מעבד של AMD Athlon 64 X2 6000+ processor. בהתחלה באמת לא ידעתי ממה הבעיה נובעת איפסתי את הביוס בתקווה שאולי משם נובעת הבעיה אך הבעיה חזרה, לאחר מכן התייעצתי בחבר שאמר לי שהבעיה נמצאת או במעבד או ספק כח, הוא אמר שיכול להיות בגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי המחשב מכבה את עצמו. כנכנסתי ל…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  5. Started by nirhillel,

שלום אני מתעסק במחשבים זמן רב ונתקלתי במשהו מוזר, אם מישהו יוכל לתת רעיון אשמח כי אני אובד עצות: החלפתי צלע קירור למעבד ( פעולה די שגרתיתי עבורי ) ומאז המחשב נדלק הכל עובד ורק על המסך לא רואים שום דבר ( כאילו אין מעבד ). בדקתי את כל החיבורים, זכרונות, כרטיס מסך ואין תגובה כאילו המעבד מת. בבקשה שמישהו ייתן רעיון

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  6. Started by Mandheling,

עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי שתי אפשרויות: - פנייה למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - קנייה של צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by tzvikaboom,

מחשב פנטיום 4 מע הפעלה וינדוס 7 המחשב נתקע העבר לא זז מקלדת לא מגיבה אחרי ריסטרט לפעמים תקוע במסך ראשוני של כרטיס המסך החלפתי זכרון ואני מאמין שההארד דיסק לא תקין האם יש אפשרות לבדוק עם כונן נייד ?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. הכנסתי כונן חיצוני דרך כבל USB למחשב והעברתי כמה קבצים וגם צפיתי בסרט דרך הכונן, אחרי שסיימתי הכול וסגרתי הכול אני לוחץ על "Eject mass driver" משהו כזה, בקיצור את הכונן אבל אני תמיד מקבל ERROR בסגנון הזה: ""Windows can't stop your 'Generic volume' device because a program is still using it. Close any programs that might be using the device, and then try again later."" הבעיה שאני לא רואה מה משתמש בכונן, הכול סגור. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  9. Started by Tal11,

שלום חברים, לאחרונה החלטתי להשתמש בלפטופ הישן ונתקלתי במספר בעיות קשות. להלן תיאור התקלות: 1. המסך - יש לי כמה שורות (מלמעלה למטה) של פיקסלים שרופים על המסך... עם הזמן זה רק מתרבה, איך ניתן לטפל בכך או לפחות להבין מה גורם לשריפה של עוד ועוד פיקסלים? ובגלל שזה לפטופ, האם ניתן לתקן או להחליף מסך במעבדה וכמה בערך יעלה? 2. המחשב מתחמם מהר מאוד ואם אני לא ממקם מאוורר לידו (!) הוא פשוט נכבה לי. רציתי לשאול האם בניידים קיימים מאווררים פנימיים ואיך ניתן לפתוח את הנייד על מנת לבדוק מה קורה שם מבחינתם ומבחינת האבק? תודה מראש, טל

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. שלום. יש לי כונן קשיח נייד של SAMSUNG, 320 ג'יגה. אני בא היום להפעיל אותו ויש לי כל מיני תיקיות בג'יבריש (שהיו רשומות באנגלית) והן לא נתפחות וגם קבצים שלא נפתחים. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים הוא רושם לי: "F:/BLABVLALBA IS NOT ACCESSIBLE"/ "THE FILENAME, DIRECTORY NAME, OR VOLUME LABEL SYNTAX IS INCORRECT" לא יודע מה לעשות... ניסיתי לעשות DISK CLEANUP, לא עזר. הפעלתי מחדש את המחשב, לא עזר. ניסיתי לבדוק את הכונן הנייד על מחשב אחר, אותה הבעיה. אנא מכם עזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  11. Started by rez21379,

סוף שבוע נעים לכולם אתמול בצהריים אחרי הפסקת חשמל אני לא מצליח להגיע לקבצים שלי במכשיר nas promise ns4600 כשנכנסתי לניהול אני רק מקבל שיש שגיאה במערכת הקבצים ויש להריץ את הבדיקה שלהם (הרצתי כמה פעמים) יש לי בפנים 4 דיסקים בRAID 5 והמערך והדיסקים תקינים , בבדיקה ליצור VOLUME נוסף אני רואה שיש לי 0 מקום כלומר לדעתי זה אומר שכל הקבצים שלי שם האם למישהוא יש רעיון נוסף ???

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  12. ניסיתי כמעט הכול כולל עידכון הלוח ההתקן של USB מופיע אין התנגשות והתיאשתי יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by SpiderNet,

משום מה העכבר האופטי שקניתי לא מזמן כל הזמן נתקע באמצע משחקים.. ולא מספיק זה, היום כשיחקתי פתאום נתקע באמצע המשחק גם העכבר וגם המקלדת..כלומר המשחק המשיך לרוץ רק שאת העכבר לא היה אפשר להזיז והנורות של המקלדת כבו ולא היה אפשר להדליק ולא היה אפשר להשתמש במקלדת כאילו שהוציאו אותו מהחשמל אבל היא היתה בחשמל. ובקשר לעכבר איך אפשר לנקות עכבר אופטי אם בכלל? ואם כבר פתחתי אשכול אז: קניתי מחשב לפני כמה שבועות, מחשב מצוין עכשיו כל המשחקים פועלים עליו חלק הנה המפרט amd 2200 radeon9600pro saphire 512 ddr זה מה שחשוב במחשב ושיש שם 2 מאווררים עכשיו אני צריך לסגור את המחשב איזה 3 פעמים ביום כי אחרי משהו כמו 2-3 שעות ,משחקים מתחילים טיפטיפה לצלוע למישהו יש מושג?? אשמח עם תענו …

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by 8-Ball,

פנטיום 3, עם XP עליו (היה גם 98 וגם שם הייתה הבעיה). המחשב עושה לעצמו אתחול בצורה אקראית, פתאום באמצע פעולה הוא עושה RESTART פיסי מעצמו, הדבר מתרחש בדרך כלל כשיש עומס (אפילו הכי קטן) על המחשב. אני בטוח ב95% שהבעיה היא בזיכרון, ניסיתי הרבה קומבינציות: במחשב יש 3 DIMM's בשביל כרטיס זיכרון. קניתי 2 חדשים של 128MB ויש לי גם 2 ישנים של 128. ניסיתי לשים אותם בכל מיני אפשרויות ובכל אחת מהן המחשב ממשיך לעשות ריסטרטים: כשאחד החדשים היה בסלוט הראשון, כששלושה כרטיסי זיכרון מחוברים למחשב (384MB זיכון-מספיק לXP או 98), כש-2 מחוברים בכל מיני סלוטים. בקיצור ניסיתי הכל, הבעיה התחילה כשחיברתי אותו לחדר אחר למפצל חשמל שאין לו הארקה או משהו כזה ומאז נהיו הבעיות. עכשיו אני לא יודע איך לפתור …

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by FenderA,

היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by natee,

שלום לכולם... כל פעם שאני לוחץ על סמל הסוללה קופצת לי התוכנה המעצבנת של לנובו (בינתיים אי לא רוצה למחוק אותה) איך מבטלים את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, לאחרונה הסטרימר שלי הפסיק לתקשר עם המחשב שמתי לב שהגדרות השיתוף לא נשמרות לי ומתאפסות כול פעם מחדש וזאת הסיבה שהסטרימר לא מוצא את המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שלום, בסיטואציה אחת המחשב + מסך יכולים לעבוד רגיל ותקין. לאחר שמכבים אותו ומדליקים - המחשב נדלק, אך המסך אינו מגיב. ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך שלא על לוח האם וגם על זה שעל לוח האם. ניסיתי מסכים שונים. אותה תקלה - מחשב עובד ומסך לא מגיב. אין כבלים מנופחים. בעיה בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  20. צהריים טובים. רקע: הגעתי למחשב שלי לאחר שקרוב משפחה שיחק בו ואמר שהוא "לא נדלק". בפועל, המחשב היה מבצע ריסטארט אחת ל4 שניות בערך, כך ששום דבר אפילו לא הופיע על המסך. פעם אחת הוא הצליח לצאת מהלופ הזה וכתב שהווינדוס פגום ועליי להכניס דיסק כדי לתקן אותו (windows 7 64bit). כשהכנסתי ועשיתי ריסטארט זה חזר ללופ אתחולים כל מס' שניות. חיברתי את הHDD למחשב אחר ותיקנתי את הווינדוס דרך startup repair בדיסק ההתקנה. כשהוא עלה דרייבר כ. המסך נמחק( שולי, אך אני מנסה למסור תמונה כוללת). יש במחשב HDD (נוסף) של 2TB שהיה מחולק למחיצה של 100GB המוגדרת כI ומחיצה של כל השאר המוגדרת כJ. כעת, רק I מופיע ב"מחשב שלי", אך לא ניתן לגשת לנתונים כלל וקופצת הודעה שצריך לאתחל את הדיסק, J שזו המחיצה העיקר…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  21. אני לא מצליחה לסמן טקסטכדי להעתיק אותו , מה עושים

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  22. Started by zvi geller,

איך ניתן לחבר הרד דיסק נוסף בלוח H81-M-E34 ak MSI כאשר אין בו חיבור SATA נוסף או חיבור ID

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by ng400,

שלום לכולם, מקווה שלא טעיתי בפורום... יש לי לוח אם של ג'יגהבייט H55M-USB3 שלפי מה שנכתב בהרדוור סיקרטס אמור לכלול שני פורטים של פיירווייר (אני רואה אחד מהם בפאנל האחורי) הנשלטים על ידי צ'יפ של טקסס אינסטרומנטס - TSB43AB22A. הבעיה: אני מחבר את מצלמת הווידאו לחיבור, והמחשב לא מזהה אותה. כל הדרייברים של לוח האם מותקנים. מה עלולה להיות הבעיה? יכול להיות שיש דרייבר נפרד? איך מגיעים אליו? גיגלתי וגיגלתי, אבל לא מוצא. מערכת הפעלה: חלונות 7 תודה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by sapartil,

אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by Yaniv,

בהתחלה לפני חודש וחצי המחשב שלי התחמם הרבה אבל עוד איך שהוא יכולתי לגלוש באינטרנט... מסתבר שהבעיה הייתה המאווררים שמעלים המעבד, קניתי לאחר מכן חדש והוא עבדתי ועדיין עובד כבר חודש וחצי מצויים. אבל אתמול חזרתי הבעיה של הקרבות רק ברמה מטורפת יותר ובדקתי ואכן כל המאווררים עובדים. המחשב בן 3 שנים אז אם זה אומר משהו אז.... מצטער אם יש שגיאות כתיב או טעויות פשוט אני עם הפלאפון וזה לא נוח לכתוב ככה, תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.