תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
משום מה הכונן דיסקים לא נקלט במחשב... אפשר לפתוח ולסגור אותו, אבל אין אותו במחשב שלי וכל דיסק שאני שם לא עולה כלום... מה אני עושה פה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד חדש של אסוס מדגם U36SD עם דיסק קשיח SSD 160GB מעבד I5 ו-4 ג'יגה ראם. המחשב עבד סבבה והכל, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו עולה לי ישר הביוס, ולא משנה מה אני עושה אני לא עובר את המסך של הביוס. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא רושם לי שום שגיאה או משהו כזה, פשוט עולה הביוס, וכשאני יוצא בלי לשמור הוא לא יוצא, ועם שמירה הוא יוצא ומיד חוזר חזרה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64BIT המחשב פשוט נתקע במהלך משחק או סתם גלישה, נתקע הכוונה לא זז בכלל ואין תגובה של המקלדת או העכבר ואין מה לעשות אלא ללחוץ על הכפתור הקטן במארז ולעשות ריסטרט.. לפעמים ישר אחרי שהוא עולה הוא שוב נתקע מפרט שאני מודע אליו : GTS 250 INTEL I5 650 4GB RAM DDR3 תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של Radeon HD 6870 במחשב חדש ויש לי בעיות של הבהובים במסך קראתי קצת באינטרנט ונראה שזה בעיה ידועה שאין לה עדיין פיתרון - הדרייברים החדשים של ATI לא ממש פתרו את הבעיה העניין הוא שהכרטיס נרכש לפני כחודש מפנדה מחשבים והם בנתיים פשטו רגל ... מה לעשות ?? הכרטיס של Sapphire , אם מישהו יודע מי היבואן נציג רשמי שלהם בארץ שניתן לפנות אלין אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
-
כשאני משחק במחשב אני רואה ריצודים לבנים על המסך. מבדיקה באינטרנט הבנתי שהבעיה קוראת בד"כ בגלל התחממות של כרטיס מסך. הטמפ' של הכרטיס מסך הגיעה ל 81 מעלות ואחרי שניקיתי את הלוחות קירור והמאורר (שעובד למרבה הפלא) הטמפרטורה לא ירדה. האם קניה של מאוורר חדש תפתור את הבעיה ? הכרטיס כעת עם הקירור שהגיע של GIGABYTE . עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו ... תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי אדי, אני בן 21 ואני חדש פה בפורום. הבעיה היא כזאת : כשהוצאתי את הספק, והכנסתי אותו לגוף של ספק אחר שקצת יותר מאוורר, בטעות הלחמתי את ה 5V ל12V. זה בעצם אומר שההארדיסקים שלי קיבלו 12V למקום בו הם אמורים לקבל 5V. עכשיו אחד בכלל לא נדלק, ההארדיסק האחר נדלק אבל לא ניתן לזיהוי על ידי המערכת. מה אפשר לעשות בנושא? יתכן ואני יכול להזמין PCB(לוח) חדש ומרכיב? זה יחסוך לי אלפי שקלים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת איך מעתיקים מידע מתוך דיסק קשיח, לדיסק קשיח אחר.. ואם אפשר פירוט ואפילו תוכנות וקישורים... כל דבר יעזור. תודה מראש בר!
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. התקנתי 3 הרדיסקים של IDE + הרדיסק נוסף של SCASI במחשב. אחרי שחיברתי את חיבורי ה-IDE וה-SCASI, המחשב לא מזהה לי הרדיסק אחד (שהוא גם נשלף...), מה ניתן לעשות? 2. בכל כבל IDE ישנם 3 חיבורים (אחד ללוח + 2 חיבורים נוספים), אם ברצוני לחבר בנוסף ל-3 הרדיסקים וכונן עוד 2 כוננים (DVD וצורב) מה עליי לעשות. הרי על הלוח ישנם רק 3 חיבורים לשלושה כבלים. 3. מישהו יודע עם בלוח דואל פנטיום 3 (SLOT 1) ניתן לחבר 2 פנטיומים בעליי מהירויות שונות (500 ו-600). תודה! :s05:
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל (כולל גוגל פורמס שאינו רלוונטי כי לא מציג טבלאות) - הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר ה…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני משתמש בCPU COOL רשום Temp1 : 35C Temp2 : 58C Temp3: 38C Temp Sens 0 : 22C זה נראה לי דיי גבוה.. בעיקר בגלל TEMP2.. זה נורמלי? אם לא מה לעשות? אני לא חושב שיש בעיה עם המאווררים
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מידע חדש: סמן העכבר קופא כל כמה זמן, ניסיתי להחליף מ ps2 ל usb, אבל עדיין הוא קופא. לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב, אז לאחר ההצגה של הסמל של winxp (הטעינה) מופיע לחלקיק שנייה מסך כחול והמחשב מבצע איתחול. לאחר האיתחול אני בוחר באפשרות start windows normally והוא עולה כרגיל. הבעיה מופיעה ברוב הפעמים כשאני מפעיל את המחשב. קצת מידע: לא שינתי חומרה במחשב winxp מכוון לא לבצע איתחול כאשר יש מסך כחול - אבל בכל זאת קורה איתחול. לא נוצר minidump . אין מידע ב event viewer (הוא עדיין לא מספיק לעלות, כאשר האיתחול מתרחש). אולי זה קשור לאחד העידכונים שהגיעו דרך windows update (פשוט זה הדבר היחיד שהשתנה במערכת לדעתי)? בתודה לעוזרים, ערן.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות היה לי את המשחק "ארתור והמינימונים" וכל פעם שניסיתי להפעיל אותו ב-XP הוא לא פעל והראה הודעת שגיאה. ניסיתי להפעילו דרך ה-Vista והוא פעל טוב ויפה. קיבלתי היום את המשחק TrackMania United ויש לי אותה בעיה בו והפעם הוא לא פועל דרך ה-Vista למרות שבדרישות מערכת אומרים שאפשר בויסטה. השגיאה נראית כך: כותרת- TRSDKd ww: C:\Program Files\TrackMania United\TmUnited.exe: TmUnited.exe - Application Error תוכן- The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x00405ca8. איני יודע ממה נגרמת הבעיה. אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי אשמח מאוד
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אחרי הרצה של בדיקות גם של מג'יק פרטישן 8 וגם בתוכנה של ווינדוס נמצאו 8K Bite של סקטורים פגומים. כל כמה חודשים (הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודשים) המערכת מסרבת לעלות ופשוט קורסת לפני העלייה בכלל (מסך כחול, ריסטרט ישר וחוזר חלילה). בהרצה של הווידוס ב"מצב בטוח" הוא מעלה רשימה של דריברים שכשהוא מגיע לאחד מהם (bus347.sys או משהו מאוד דומה) הוא שוב קורס ולא עולה אפילו במצב בטוח. בגלל הנסיון הגרוע שלי עם ההארד דיסק הזה הכינותי מראש מערכת הפעלה על הארד דיסק גיבוי שאיתו אני מריץ סריקת שגיאות של ווידוס על הקונן המקורי, יש לציין בהפעלה ראשונית (של המערכת גיבוי) הוא לא נותן לי גישה להארד דיסק המקורי, לאחר בדיקת שגיאות יש גישה - אני מגבה מה שאני יכול, מריץ איחוי, פעם קודמת המערכת לא על…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי משחק ששיחקתי בו עד לפני בערך 3 שבועות וכנראה שנגעתי באחד ההגדרות ומציין לי שהדרישות מערכת של המשחק הם : מגע משולב . מצ"ב תמונה להמחשה . אודה על עזרה לפתרון הבעיה. 2018-11-25 (1)
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי עכשיו חזר מתיקון והחליפו לי לוח אם ל - G41M-ES2L. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים: 1. wd 250g שהוא המאסטר. 2. seagate 500g שהוא המשני. המחשב מזהה את שני הדיסקים הקשיחים בביוס וגם במנהל ההתקנים אך הכונן של הדיסק המשני לא מופיע לי במחשב שלי ואין לי איך לגשת אליו. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי רמקולים creative inspire 5.1, חיברתי אותם לכרטיס קול, וכל הרמקולים חוץ מהאחוריים פועלים ניסיתי לעדכן דרייברים ושום דבר לא הולך http://planet.nana.co.il/sniper12/sound.JPG הנה, פה בהגדרות הכול פועל חוץ מהLB/RB יודעים מה לעשות? זה בעיה בחיבור עצמו אולי?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן , מאוד איטי ואני מעוניין להוסיף מה שאפשר כדי שיהיה כמה שפחות איטי. הייתי רוצה לקבל את העצות שלכם מה אתם ממליצים לעשות ולקנות. למשל איזה ווינדוס להתקין xp הבנתי שעדיף שלא (צורך הרבה) בנוסף עם אפשר לדעת איך לבדוק מה המפרט שאני אכתוב אותו כאן, תודה! משהו שאני יודע שיש בעיה עם הזיכרון דוגמא שמים 128 אז הוא קולט רק חצי מזה.
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום שלום! טוב אז ככה , לא מזמן התקנתי WIN XP PRO לאחר פירמוט של הארד דיסק והוספת 256 זיכרון. בהתחלה הכל פעל כמו שצריך אבל לאחרונה לוקח למחשב זמן להגיב כשאני פותח אותו. הכוונה היא שלאחר שהווינדוס עולה אני לא מצליח להיכנס לתוכניות ואפילו לתיקיות ופתאום אחרי כמה דקות הכל נפתח ביחד. דברים קטנים נפתחים אפילו ה-WINAMP נפתח אבל החיבור לאינטרנט לא או למשל ה-3DMARK2001. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? תיכנסו למפרט המחשב שלי בצד ימין אם זה יעזור לכם. נ.ב הבעיה התחילה פתאום ולא ישר אחרי ההתקנה ולא זכור לי משהו שעשיתי... אולי OC לכרטיס מסך? יכול להיות? עשיתי OC די גדול לכרטיס מסך וכל פעם שהווינדוס עולה הוא נהיה שחור לשנייה וחוזר(המסך . ) אני חושב שזה בגלל …
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי לוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עם כרטיס מסך 6600 (pci-e) בודד שמחובר בסלוט התחתון (זה שרחוק מהמעבד). הבעיה היא שהכרטיס עובד ב X2 ולא ב X16 כמו שהוא יכול לעבוד. :'( 1. איך אני משנה את המכפלה בסלוט התחתון ל X16 מ X2 ? להחליף סלוט בא בחשבון. 2. האים בעיה זו נובעת מעצם העובדה שהלוח לא "מוגדר" (SLI (2x PCI-e X16 , ז"א שאם אני יעשה מוד שיהפוך אותו ל SLI תפתר הבעיה ? * אני מזכיר שיש לי רק כרטיס מסך אחד. 3. האם זה בכלל קריטי או שאני גם ככה לא ירגיש הבדל בביצועים (אני לא משחק אך צופה בהרבה סרטים וגם קצת עורך וידיאו) ? נ.ב. כך מאפשרים ל nForce4) ChipSet) לתמוך ב SLI או SATA 2 במידה ואינם פעילים. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/AMD/120 http://www.d…
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-