תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המסך בכניסת DVI ושמתי לב שלעומת המסך הישן שהחלפתי הטקסט שבתוך "תיבות הטקסט" גדול ומובלט, גם עוד טקסטים מסויימים בדפדפן מובלטים וגדולים (רוב הטקסט רגיל), למשל באתר HWZONE אני רואה ב חיפוש "הקלד מילים לחיפוש" בעבר הטקס היה רגיל קטן ולא מובלט, ככה גם בBabylon (המתרגם) הטקסט גדול ומובלט. ניסיתי ב Viwe של דף האינטרנט לשנות את גודל הטקסט אבל זה לא עזר. עוד בעיה: קיבלתי עם המסך גם תוכנה בשם Natural color שלפי מה שהבנתי משפרת את איכות התמונה, שאני נכנס לפוטושופ יש לי הודעה שהתוכנה לא מתפקדת כראוי ומשום מה שאני הצבעים בפוטושופ מעובתים, רק שאני שומר את מה שהכנתי לשלוחן עבודה אני רואה את הצבעים האמיתיים. למישהו יש פיתרון? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של HEK 420 w כרגע יש לי כרטיס מסך gf7950gt 512 אני רוצה להחליפ אותו ב gf8600gts 256 השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מעמד יש לי שני מסילות של 1- 17 אמפר והשני 16 אמפר!!! כמו כן יש לי מעבד דיול קור 2.66 ו 10 מאוורים 3 מהם של זלמן גדולים ..כל השאר קטנים.. 2 ארד דיסקים אם תוכלו לעזור אני מאוד ישמח!!!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק בNFSU2 וכל כמה זמן באקראיות המשחק קורס. יש לי גם כמה משחקים שעובדים בסדר גמור והם יותר כבדים ויש כמה שגם קורסים. החלטתי לבדוק טמפרטורות, יש לי תוכנה שנקראת: INTEL DESKTOP UTILITIES (יש תמונה) ותוכנה של הכרטיס מסך: WINFOX. אני לא יודע אם זה הבעיה אבל הטמפרטורות נראות לי קצת גבוהות. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קראתי פה תסטיקי, ואת איך לנתח את קבצי ה dump עם הסימנים ועם התוכנה WinDbg . אבל יש לי בעיה והיא... למה אני לא מצליח לטעון תסמנים לתוכנה, לפני שאני פותח את קובץ ה Dump בWinDbg ? אפשר ללחוץ RELOAD לטעינת הסימנים, רק אחרי שפתחתי תקובץ Dump , ולפי מה שאני רואה במדריך שם אני אמור לטעון אותם לפני פתיחת קובץ ה Dump . דבר שני, איזה קובץ של סימנים אני אמור להוריד מהאתר שם יש שם הרבה גירסאות יש X64 ויש 64bit לא ממש הבנתי מה ההבדל, אם אפשר קישור מדויק או הסבר בדיוק את מה להוריד (במקום שאני אטען מהאתר ישירות) זה נורא יעזור לי... תודה מראש =)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוא שורק מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור. אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא מחשב שני, המפרט: Intel pentium D 2.8 Asus P5LD2 קיט זיכרון של סמסונג DDR2 512X2 שנקנה עם המחשב בזמנו, ועוד קיט עם אותם נתונים חדש יותר. המחשב רץ בסדר גמור בהרכב הנ"ל כמעט שנה. בוקר אחד אני קמה והמחשב בפאניקה - מלא מלא הודעות שגיאה לא מובנות של DLLים חסרים, הבהובים של מסכים כחולים ומיד לופים של restart. אין לי מושג קלוש מה בדיוק עבר עליו בלילה, אני רק יודעת שבערב היה סבבה, בבוקר קטסטרופה. בקיצור, מפאת חוסר סבלנות וזה שלא הצלחתי לגרום לו להתנהג כמו בן-אדם אחרי איזה חצי שעה, נשברתי ופירמטתי אותו. אחרי הפירמוט המצב נראה בסדר למשך השעה הראשונה, כמובן שנעלמו כל הודעות השגיאה המוזרות, ואז הופ! שוב הבהוב של מסך כחול ואתחול. התחלתי לחשוד בזכרונות הישנים, והוצאתי א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש, AMD במפרט סביר, נקנה לפני שבועיים וקצת. הדיסק הקשיח של סיגייט 500GB ביצע תיקתוקים מההתחלה. מעולם לא שמעתי כאלה תקתוקים מדיסק, וזה היה בעיקר כאשר הדיסק במצב שכמעט ולא עבד - דווקא בזמן עבודה היה נשמע רעש רגיל לחלוטין של סיבוב. ייעצו לי לבדוק את זה פה כשכתבתי על הבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337754.msg2931809#msg2931809 אז התקנתי תוכנה של היצרן SEAGATE , שאמרה SMART FAILED. בירור קצר עם חבר העלה שזה הפרמטר החשוב ביותר. הכנסתי הרד דיסק ממחשב אחר, על מנת לגבות. לפני כן העברתי דרך הרשת, אבל זה היה יחסית איטי. ביצעתי גיבוי, אבל במהלך העתקה של נתונים אחרים מהדיסק החדש לישן, המחשב נכבה ולא חזר לחיים (לא הייתי לידו כשזה קרה). בירור עם אבא שלי העלה שה…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי לוח P35 DS3 של ג'יגהבייט. כשאני מחבר מיקרופון לאחת מהכניסות הכתומות (יש 2), הוא לא עובד פשוט. הבעייה היא לא במיקרופון (ניסיתי כמה). מה אפשר לעשות? הבעיה כנראה עוד הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה בערך, אבל רק עכשיו שמתי לב אליה :-\
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב של דל D600 רציתי לבדוק האם הCOM PORT שלי תקין הבנתי שיש איזו בדיקה לבדיקת לופ או משהו בסגנון בביוס הכל תקין + בDEVICE MENAGER
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 4800 X2 ולוח GIGABYTE M55S-S3 REV.2. כשבביוס מוגדר מצב מאוורר אוטומטי לפי הטמפרטורה והמעבד במאמץ למשל בזמן בדיקת וירוסים או DEFRAG הטמפרטורה עוברת את ה 100 מעלות לפי SPEEDFAN. כשאני מבטל את מהירות המאוורר האוטומטית בביוס באותן פעולות המעבד נמצט על טמפרטורה של 80 מעלות. אם אני לא משגיח ומפסיק מידי פעם את פעולות הסריקה המחשב מתכבה באמצע. המאוורר שיש לי הוא גלאגליטק 7310 ויש לי את מאוורר הסטוק בצד עם משחה בצבע אפור עליו. האם כדאי לי להחליף בין המאווררים או שאני צריך לעשות משהו אחר? תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המפרט הוא Q6600 Striker 2 Formula Kingstone HyperX 1066 SLI 1GBX4 כשאני משנה את מצב הזכרון לUnlinked או Linked וכל מחלק שהוא לא Auto המחשב נתקע ברמת כאילו כל 3 דקות הוא נתקע מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן - הודעה ראשונה הכרטיס המדובר הוא 6600GT LEADTEK עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה איתו, לאחרונה מאז שיצא המשחק GRID אחרי דקה או שניים של משחק המחשב נתקע אחרי בירור הבנתי שזהו הכרטיס מסך שמגיע לטמפרטורה גבוהה - 100C ואז תוקע את המחשב ניסיתי לנקות מאבק ווידאתי שהמאוורר שעליו אכן עובד הוספתי גם שני מאווררים לסירקולציה טובה יותר בתוך המארז אבל עדיין כשאני מריץ תוכנה לבדיקת מאמץ של הכרטיס תוך שניות הטמפרטורה מטפסת כאמור לאיזור ה-100C מישהו יודע מה הולך כאן חברה? מה אפשר לעשות? נ.ב. מה הטמפרטורה האידיאלית ובמבאמץ המומלצת של הכרטיס הזה? תודה מראש ויום טוב לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה אם למישהו יש מושג -אז בבקשב לעזור
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב, תופעה מוזרה קוראת לי כאשר אני מכבה את המערכת באופן מסודר (או לא). המחשב נכבה וכעבור מספר דקות נדלק לבד ומעלה את מערכת ההפעלה. למישהו השמץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להרכיב מחשב איך אני עושה את זה ואם זה לא קשור לפה תעבירו תודה מראש L:P
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מארז Aerocool M40. למארז יש מסך LED מקדימה עם טמפ' ומצב מאווררים. (תמונה) מד הטמפ' נראה תקין (מסתובב לרוב בין 23 ל-28 מעלות) והתמונה של המאוורר של ה-HDD פעילה, כלומר המאוורר שבתמונה זז. התמונה של המאוורר של ה-fan (השמאלי בתמונה) לעומת זאת לא פעילה, אלא מהבהבת. הסתכלתי איזה חוטים מחוברים למסך וראיתי שיש שם שני דברים שיוצאים מהחלק של המסך - חבילת חוטים אחת מתפצלת ל-2 חלקים, כל אחת עם שני חוטים. אחד מתחבר בלוח אם לחיבור שרשום לידו "H.D.D. LED" (לפלוס ומינוס) והשני באוויר.. אני מניח שזה החיבור של ה-fan. לאן אמורים לחבר אותו? חבילת החוטים שנייה היא עם 6 חוטים (צהובים/אדומים/שחורים) שנראה לי מגיעים לאזור ספק אבל קשה לראות כי הם מוסתרים במקום שלא רואים …
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
באיזה Ddr המחשב שלי תומך http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום 4, 3Ghz כרטיסי זכרון 2X256 DDR500Mhz. הבעיה התחילה כאשר פעם אחת המחשב לא עלה ושמתי לב להודעה שהמחשב עולה וכדי לדלג עליה יש ללחוץ על F2. הבעיה לא חזרה מאז ולאחר יומיים זה חזר! פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד, חשבתי שזו הבעיה אז החלפתי כרטיס מסך ועדיין המחשב לא עלה. יש לציין שהמחשב מדי פעם עולה, וכשהוא עולה לאחר כמה שניות הוא עושה מעין ריסט ושוב לא עולה. הוחלפו לצורך בדיקה עד עכשיו כרטיס מסך, ספק כח, נוספו מאווררים לקירור (גם מאוורר מעבד הוחלף לאחד זהה כי שבק חיים), זכרונות נבדקו גם כן ועדין המחשב לא עולה. למישהו יש כיוון כלשהו מה פשר הבעיה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. אני מניח שזה קרה בערך בחודש מאי- כל משחק שהרצתי על המחשב שלי, ממשחקי חד מימד מטופשים שמותקנים אצלי על הDOK, עובר בGTA3 ועד HALF LIFE 2- רצים פשוט נורא. המשחק והעכבר זזים פעם בכמה שניות, עד כדי שאי אפשר בכלל לשחק, שלא לדבר על האיטיות. אם אני עושה שחזור מערכת לתאריך מוקדם יחסית- לכמה דקות הראשונות זה בסדר, ואז זה שוב עושה בעיות. הטמפרטורות של הרכיבים שלי בסדר(בסביבות 40 מעלות צלזיוס) והתקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי, היישר מהאתר של AMD-ATI. כמו כן, לפני זה, הכל רץ חלק. (מפרט בצד) מה הבעיה, ואיך אני מסדר אותה? 2. יש לי במחשב דיסק קשיח של 250 GB, והטכנאי הכין לי 2 מחיצות. מחיצה ראשונה- 100GB, מערכת NTFS. מחיצה שניה- שאין בה כלום. 0 מקום פנוי, 0 שטח בשימוש.. מע…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G אשמח לקבל הסיוע _______________________________________________
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המחשב עובד בכבדות ועושה המון רעש. זה לא תמיד כך. אני מניח שזה המאוורר, יש סיבות אפשריות? אצטרך להחליף את המאוורר, או גם פרמוט יספיק? אני מניח שיש קשר לכבדות של המחשב לביצועים חלשים של המאוורר, אני צודק? מה עוד אני צריך לבדוק? תודה רבה. רונן.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-