עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by פרקדוש,

שלום, 1. האם ניתן לחבר כונן (SATA SSD (SAMSUNG 850 EVO לשקע M.2 על לוח האם (ASUS H110M-A/M.2)? 2. אם כן, לאיזה שיפור בביצועים אפשר לצפות אם בכלל? תודה מראש.

2. Started by Sp0ck,

שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. שלום לכולם. ראיתי פה יש תארד של בעיית זיכרון מאוד דומה לשלי, רק יש כמה דברים שונים ובכל זאת אצלי זה נראה לי קצת חמור יותר. יש לי סטיק של SDRAM 256 MB ואני שם אותו במחשב פנטיום 3 שיש לי אני מפעיל את המחשב והוא קורא בBOOT, מתי שיש את הMEM TEST הזה שהזיכרון רץ כזה..הוא קורה 128 מגה! וסטיק הוא 256, אני בטוח! רשום על המדבקה והכל! וכדאי לאמת את העניין ניסתי להכניס את הכרטיס הזה למחשב אחר (פנטיום 4, די ישן אז יש אפשרות גם לDDR וגם לSDR), והמחשב P4 קרא את זה כ256 מגה! אז מה הבעיה? למה זה קורא לי את זה בP3 כ128?! תודה, רן.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by nim901,

זה כבר קרה לי 3 פעמים ביומים! פתאום בלי קשר לחיים המחשב מחליט לעשות ריסט (והוא לא מציג מסך כחול, כלום!) ואחרי שהוא עולה כתוב שהוינדוס שוחזר מבעיה חמורה. עשיתי סריקה עם nod32 ועם Ad-Aware מצא לי כמה "מרגלים" אך לא יותר מזה! אחרי הסריקה הבעיה המשיכה אז חשבתי שזו בעיה של חום, המעבד עובד בסביבות ה 40 (החישן מזייף אבל המחשב כבר כמה שנים ככה שזה אומר שאין יותר מדי בעיה) כרטיס מסך, 2 מאוררים אחד על הזכרונות למעלה ואחד על הליבה + זיכרונות למטה, בלי OC. הארד דיסק בערך 30 מעלות. וכמו שאתם רואים אין בעיה גדולה של חום אך יש בעיה של ריסט. בלילה כשראיתי TV (על המחשב) הוא פתאום התכבה אז החלטתי להשאיר אותו כבוי שינוח. חזרתי היום ופחות מ 10 דקות אחרי שהמחשב עלה שוב ... ריסט. אז החלטתי לבד…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 80…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by X-Style,

אין לי מושג למה אבל ביום בהיר אחד המחשב החליט שכאשר משהו מחובר לUSB, המחשב לא יעלה... מה שקורה זה שאם אני מחבר משהו לUSB ואני מפעיל את המחשב, אז הוא נתקע במסך הראשון (במסך שהוא מציג את המידע על המחשב).. אבל אם אני מוציא את כל מה שמחובר לUSB ומפעיל את המחשב, הוא עולה בלי בעיות ואחרי זה שהמחשב כבר דלוק אני יכול לחבר את החיבורים ולא תהיה בעיה... זה דיי מעצבן שאחרי כל ריסטרט אני צריך לנתק את החיבורי USB... למישהו יש מושג מה הבעיה??

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by iyehuda,

אבל המחשב מראה לי שיש לי רק 3G , איך זה יכול להיות ? אולי הזיכרון שקניתי לא תקין ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב. לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו. עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה... מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  10. יש לי בעיה הזויה כבר המון זמן, כאשר המחשב שלי נכנס למצב שינה ועזבתי אותו לכמה שעות, ברוב המקרים המסך מפסיק להגיב ובעצם מתנהג כאילו אין תמונה. המחשב מראה כאילו הוא עובד עם אורות והכל אבל המסך לא חוזר לעבוד. כדי לפתור את העניין אני חייב לעשות ריסט ידני למחשב שגם ברוב המקרים לא עוזר והמסך עדיין לא מגיב. (מראה נורית צהובה ולא כחולה) כדי בוודאות לפתור את זה אני צריך להוציא את הכבל של הכרטיס מסך, להפעיל את המחשב ואז לחבר את הכבל של הכרטיס מסך. יש לי לוח אם z68-ud3h-b3 GIGABYTE כרטיס מסך ATI RADEON 6950 HD מערכת הפעלה WIN7 ENTERPRISE

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכם , לפני כזמן קצר, אני ראיתי טלזוייה ושמתי את חלון האינטרנט כממוזער , ולפתע סובבתי את ראשי לכיוון המחשב, וראיתי את החלון של האינטרנט פתוח!, נגשתי למחשבי וראיתי את העכבר למעלה , בכוונה חיכיתי כמה שניות , ולא קרה כלום. אז מזה יכול להיות ? פריצה ? , או שלא? דבר 2: . האם למישהו יש אנטי וירוס יותר חזק מ Nod32 , AVG , Norton , או kaspery , משהו כזה? , אשמח לקבל. בתודה, ברק. אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  12. אורח fgl
    Started by אורח fgl,

האתר //nova.rambler.ru השתלט על הדפדפן כרום מה עושים תודה

13. Started by play_boy,

יש לי כרטיס מסך geforce 7300GT של leadtek התקנתי את המישחק graw 2 אים הדריבר שקיבלתי אים הדיסק המישחק עובד בלי בעיה אבל כאשר אני מעדכן לדריבר החדש מהאתר של nvidia שהוא 162.18 המישחק עושה כמו חירבושים כאלו כל התמונה מהבהבת יש קוים ואז המחשב עושה רסטרט

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by la_pumik,

איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by TheFast,

אני מנסה לעדכן הביוס והכל עובד בסדר עד שהמחשב עושה ריסט ואז במסך שחור מופיעה השגיאה הבאה: CMOS Checksum Error מה זה אומר ואיך אני מתקן את הבעיה?...

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  16. מאוד מתסכל בתקופה האחרונה באמצע שאני משחק ( ברוב המשחקים) המחשב קופא ואני מקבל מסך כחול אבל ריק שום איזכור לסוג הקריסה כלום!!!! אני לא יודע איפה להתחיל לחפש את הבעיה יש רמז אחד שגאשר זה קורה הסאונד במשחק פתאום מתעוות וקופץ במהלך הקריסה למישהו יש רעיונות אם אתם רוצים לשאול למפרט שלי אז שאלו (אם זה חשוב)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by oz4225,

שגיאת ישום- 0xc000007b מפרט: מעבד: i5 3470 8GB RAM כרטיס מסך GTX660 64bit כשאני מנסה להפעיל משחק במצב 64 bit אני מקבל את ההודעה הזו 0xc000007b ניסיתי כמה מדריכים,החלפתי כמה קבצי DLL ועדיין אותה בעיה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Raz20,

זה מה שזה מראה לי בבדיקת דיסק של כונן E יש לי כונן אחד של 200GB שמחולק ל-3 :כוננים C , D, E זאת התוצאה של כונן E : (בדיקה ב Windows XP Professional ) The type of the file system is NTFS. Volume label is New Volume. WARNING! F parameter not specified. Running CHKDSK in read-only mode. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... File record segment 1808 is unreadable. File record segment 1809 is unreadable. File record segment 1810 is unreadable. File record segment 1811 is unreadable. File record segment 2240 is unreadable. File record segment 2241 is unreadable. File record segment 2242 is unreadable. File record segment 2243 is unreadable. File record segment 2668 is u…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by david86,

כשהמחשב שלי נידלק הוא רושם press del to run settup press tab to display bios post message מה זה אומר ?[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 13:08:02 איך אני מוריד את הדבר הזה? לא רוצה שהיה את זה כשאני ניחנס לונדוס

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. שלום רב! קורה לי לאחרונה שאם אני מכבה את המסך למשך 10 דקות ללא מגע במחשב, כאשר אני מדליק את המסך, אני רואה את שולחן העבודה, ולאחר שנייה המסך נהיה שחור, חשוב לציין שהמסך ממשיך לקבל הספקת חשמל שכן הנורה של המסך דולקת, רק המסך נהיה שחור. בעצם יוצא שאם אני מכבה את המסך ומדליק אותו מיד לאחר מכן, שוב אני רואה את שולחן העבודה ומיד נכבה המסך. על מנת שהמסך יישאר דלוק אני צריך לפעמים 10 דקות לכבות ולהדליק את המסך כדי לראות תמונה קבועה. מה הבעיה? מסך? כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ethernet,

בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by steelmanx,

המחשב של חבר שלי מציג הודעת מסך כחול אחרי שהמחשב עולה. זה קורה בד"כ כלל כמה דקות אחרי שהמחשב עולה. תמונה: http://yfrog.com/1g28134738j minidump: http://rapidshare.com/files/371684379/Minidump.7z.html מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by ran07,

שלום הדגם של הלוח d945gtp והסוג של PCI AUDIO הוא Intel 82801GB ICH7 עכשיו התקנתי windows 7 ואין לי קול ואני לא מצליח להשיג את זה גם דרך האתר של אינטל http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx אמור להיות נראה לי דרייבר עם אפשרות התקנה של קול תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by aviv00,

Current pending sector: watch זה HDD חדש 160giga wd sata מה אתם אומרים לשלוח לתיקון ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.