תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
איך אני יסדר את הבעיה ? יש לי 256 ... והווינדוס מזהה לי רק 128 ..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני היסטרי סתם, אבל פתאום מופיעה לי תקלה שאחת מהכוננים שלי נעלם (יש לי מערך רייד 0 של 250 ג'יגה בייט כל אחד) ופשוט אין לי את הכונן הזה ב-my computer !!! ויש לי שם את כל עולמי בערך...... הוא מראה לי אייקון תקלה למטה בצד ימין בצבע צהוב אדום... פליז, איך אפשר להציל את זה? מיליון תודות למושיעים
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ראיתי פה כבר שאנשים רשמו שיש להם אותה בעיה כמו שלי ניסיתי לעשות מה שרשמו שם וזה לא הלך. אז ככה.....כל פעם שאני עושה משהו שנחשב "כבד" כמו למשל קיבוץ של קובץ ששוקל 300 מגה או שניונת לפני שאני מסיים להוריד סרט או לפעמים סתם ככה הוא פשוט נתקע פשוט קופא והאפשרות היחידה זה לעשות ריסטרט. בדקתי רגולות ווירוסים בדקתי זיכרונות שום דבר לא עובד.... מה עושים???? תעזרו לי?
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי לפני כמה דקות השמעתי שירים בנגן שלי מדיה פליר כרגיל ופיתאום באמצע השיר הוא לא השמיע כלום בדקתי שיר אחר וגם אין כל בדקתי את החיבורים הכול בסדר שום דבר לא היה על השקט גם במדיה עכשיו אחרי 10 דקות הורדתי נגן אחר ויש קל במחשב אבל המדיה פליר עדין לא פועל ואני מעדיף אותו איך אני מתקין מחשב/מתקן את הביעה וממה זה יכול להגרם ? :'(
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
בדקתי את כל הדרייברים עדכנתי לגרסאות האחרונות , ניתקתי חומרה שנראתה לי בעייתית בדקתי את הזכרון והוא תקין בדקתי את הכונן הקשיח והוא תקין קראתי אתרי תמיכה ושום דבר לא עזר האם מישהו יכול לעזור???? האם מישהו נתקל בתקלה והתגבר עליה???? אני מוכן לקבל השערות אנא עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה של חבר שלי: "יש לי מעבד AMD1800+ , לוח אם A7V333 , יש לי בעיות התחממות עם המעבד, ולכן קניתי מאורר VOLCANO 7 , התקנתי אותו, והכל עבר חלק, אבל כשניסיתי להדליק את המחשב, לא ראו על המסך כלום והלוח אם צעק: system faile cpu משו, לא הצלחתי להבין בדיוק את ההמשך, וגם זה לא בטוח.... :-\ חיברתי שני כבלים, אחד לאן שהישן הלך, והשני, שאין במאורר הישן, חיברתי לחיבור אחר שיוצא מאני חושב הדיסק הקשיח, שמחובר אליו עוד מאוור של המארז, בהתחלה שכחתי להוריד את הכיסוי, אבל אחר כך הורדתי, יש למעבד ריח מסריח, אבל יכול להיות שזה מהתחממות נורמלית שלו." תודה בשמו.... זה דחוף
-
היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ כל הצורך שלי למחשב נייד היה רק לצורך תוכנה מסויימת שמה שהיא עושה זה שהיא לוקחת קובץ טקסט כל שהוא ומשמיע את האותיות שבו במהירות והבעיה היא שרק במחשב הזה החדש מידי פעם נבלעים אותיות שלא נשמעות. ומה ששמתי לב שבאותו זמן שאות כל שהיא לא נשמעת, יש קול כאילו המעבד או משהו עובד בתוכו חזק וגם המנורה נדלקת. ומה ששמתי לב עוד זה שלאחר כ 20 דקות שהמחשב דלוק הבעיה כבר לא קיימת. בדקתי את התוכנה הזאת על עוד מספר מחשבים ביניהם גם מחשבים ניידים ואף מחשבים ישנים ולא היתה הבעיה הזאת האם יש למישהוא רעיון איפה הבעיה ואם אפשר לתקנה או אם צריך למסור את המחשב לתיקון ואיך להגדיר את הבעיה? כי חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי לוח אם i850-W83627 עם גירסאת ביוס Award Modular BIOS v6.00PG יש לי CD רגיל של LG X52 , צורב PHILIPS 20X10X40, צורב PLEXTOR 16X10X40 וצורב חדש מתאילנד YAMAHA 44X24X24 (כן כן הזה שמצייר על הדיסקים...) כאן מתחילה הבעיה, כשאני שם את הצורב של פיליפס עם איזה כונן אחר, הכל בסדר ועובד מצוין, כשאני שם איזה כונן עם כונן אחר יש בעיות, אני אסביר למשל כשאני שם את הLG עם הYAMAHA אז אני מסתכל בביוס (כשהמחשב עולה) אז לא כתוב שם 2 כוננים נפרדים אלא משהו מעורבב, כלומר הלוח שלי (או הביוס) "חושבים" שה2 כוננים האלו זה כונן אחד, וכשאני מנסה להיכנס לXP אז זה לא עולה פשוט... אותו דבר עם הPLEXTOR והYAMAHA, או עם הLG והPLEXTOR, פשוט יש בעיות, רק הPHILIPS בסיידר, אבל אני לא ממש צריך אותו כי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים. התקנתי את המחשב החדש שלי הכל היה טוב במשך יומים לפתע הוא התנתק ומאז כשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק ומיד מתכבה בדקתי מה עושה את הקצר ולבסוף הסתבר שהבעיה נפתרת כשאני מנתק מהלוח את החיבר ATX12V 4 פינים שנמצא על הלוח וכשהוא מחובר אז זה מקצר (ללא החיבור ATX12V המסך שמחובר לכרטיס PCI זמני אינו נדלק כנראה שהלוח אינו מקבל מתח בחלק הזה ללא החיבור הזה זה לא ממש הבעיה הבעיה היא למה הוא כן מקצר עם החיבור). חשבנו חשנו ולא הגענו לפיתרון הבעיה אמרו לי שזה לא הלוח פתחי שוב את המעבד והתקנתי מההתחלה וגם זה לא פתר . ביקר אצלי שכן תכנאי מחשבים הוא ההסתכל הסתכל חשב וחשב ולבסוף טען שזה בטוח לא הלוח ולפי דעתו זהו הספק שאינו מעביר מספיק מטח או לא יודע מה הוא המציא שם. אני פשוט חולק …
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אנשים אתם לא יודעים איזה נזק זה רוב המוסיקה חדשה ובכלל לא מגובת !!! :'( זה נזק של לפחות 500 מגה אני לא יודע מה מו מי ואיך אבל זה רוקה לי רק בקצבי מוסיקה הם פשוט מתאפסים הם שומרים על שהם שלהם והמיקום והכול אבל הגודל שלהם הוא 0!!!! יענו אין עליהם מידע!!!! היצלווו אני לא יכול להמשיך לאבד מוסיקה בקצב כזה כול פעם אני רואה עוד כמה קבצים שהתאפסו וזה לא קורה בזמן שהמשתמש רץ רגיל יענו זה כניראה בעליה או בכיבוי (אני חושב יכול להיות שזה קורה שאני לא מסתכל)!! הצילו מישו יודע מה זה יכול היות????? בבקשה אנשים אני מת פה אתם לא יודעים כמה חזוב לי האוסף שלי!!!
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS A7V133 ומעבד DURON 1.3MHZ והמחשב נתקע לי אחרי הטבלה שמראה את כל נתוני המחשב. ניסיתי לעשות LOAD BIOS DEFAULTE אבל זה עדין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה!!??? צריך עזרה דחוף!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאחד מיציאות הusb דורש מתח חשמלי גבוה מידי למען האמת זה כבר כמה ימים שקופצת לי הודעה מהסוג הזה, ולא ידעתי מה לעשות עם זה כמו"כ מודם שמתחבר למחשב וקו הטלפון לצורך שליחת הפקסים דרך המחשב, הפסיק לעבוד וכל פעם שחיברתי אותו הוא קיצר את כל קו הטלפון כעת לאחר שבערב שבת כיביתי את המחשב וכשאני בא להפעיל אותו זה ההודעה שאני מקבל והוא לא נדלק
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב חדש רק שבועיים, מעבד AMD 64 4400 X2 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO המחשב נכבה לי איזה 2-3 אז פתחתי ASUS PROBE שכתב לי שהמעבד ב98 מעלות פתחתי את המארז וראיתי שהקירור למעבד פועל מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצילו! יש לי AMD 64 Winchester +3000 שהביוס מעלה את המחשב בהתחלה הוא רושם לי שמהירות הCPU שלי על 200MHZ במקום 1800!!!! מה אני עושה!? יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GB K8NS-939 המחשב איטי! עשיתי אפדייט לביוס, בביוס אני מסתכל על אפשרויות של מהירות ויש לי מכפיל שמתחיל ב-200 ומגיע עד 455, -קודם כל אין קשר לMHZ של הCPU - לדעתי זה BUS וב' שאני מעלה אותו הוא מעלה את הDDR ביותר מ-400... קיצר אני אבוד לחלוטין אנא שיפכו חוכמתכם.
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי צורב HP 8200 חיצוני שמהירותו 4*6*4 בשבוע האחרון הוא לא מפסיק לדפוק לי דיסקים לאחר שהבאתי הארד דיסק WD 20G 7200RPM ההארד דיסק עובד מצוין ! המחשב פתוח כבר שבוע בדיוק ומוריד טונות שירים ... אבל אני לא מצליח לצרוב ! אני ממש חייב לדעת מה לעשות ? איך אפשר לסדר את זה - אם בכלל ... ואם לא איזה צורב אפשר לקנות (פנימי) מהיר וזול ? סליחה על הבורות אבל לא התנסתי בהרכבת צורב פנימי .. אם תוכלו (במידה ואני צריך לכנות חדש) לפרט מה עושים זה יהיה מצוין תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את הכונן חיצוני שלי וכולו הפך לקיצורי דרך והוא לא נותן לפתוח שום תקיה למרות שבדקתי במאפינים והוא מלא [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה המחשב שלי אני בקושי נותן לא לנוח כי תמיד יש ללי דברים חדשים שאני רוצה להוריד ואני בקושי מכבה אותו עכשיו יש לי צג טמפ פתאום הצג הפפסיייק לעבוד ומראה שניה מספרים וזהוא לא מגיב .. לכל מה שאני עושה דבר שני הcd rome לא מגיב מה לעשות לסגור את המחשב ?! ולנסות להללדליק אחרי שעה?!!?@!?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
במשך יומיים המחשב כל פעם שאמור להכנס לווינדוס המסך נכבה והיום ניסיתי להכנס לסייף מוד ופתאום הוא בודק את הרג'יסטרי וכותב למטה "backuping system files" משהו כזה ופתאום הוא נכנס לי לווינדוס אבל יש לו הגדרות ישנות מלפני איזה שלושה חודשים ועכשיו הסאונד לא עובד ואני לא יכול לראות סרטים וזה לא נכנס לי לאייסי help...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך לא נותן לי סיגנל החלפתי לוח אם ניסתי עם כמה מסכים וכמה כרטיסים ישנים וישנים פחות AGP הוא לא נותן לי סיגנל לא מגיע לביוס ניסתי להחליץ זיכרון להחליף כרטיס להחליף מסך כלום מה יכולה להיות הבעיה בבקשה עזרה !!! המחשב של אח שלי ועזרתי לו לשרוף את הלוח הקודםפנטיום 3 עם אתם מתעקשים !!!! ניסתי עם כרטיסי AGP וPCI למסך
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צורב TEAC X8 פתאום התחיל לדפוק דיסקים ןהרבה. תוכנה WIN-ON-CD3.7 מערכת win98SE ניסיתי להתקין תוכנת צריבה אחרת המומלצת כאן Feurio_165 התוכנה המליצה על שנוי קבצי VXD לשפור הצריבה. ניסיתי תקון של שני קבצי VXD ואז נעלם לי הכונן CD השני לחלוטין- לא מופיע בסייר או במחשב שלי . בואו נתחיל מאיך מחזירים את הכונן הנעלם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי עכבר מיני אופטי שמחובר לנייד שלי usb ואני עובד איתו מזה מס' חודשים בלי בעיות . פתאום מע' ההפעלה (xp) אינה מזהה את העכבר.בעת החיבור מתקבלת הודעת unknown device לגבי חיבור הusb ושום פעולה שביצעתי לא מצליחה להחזיר את העכבר לעבודה.פעולות שביצעתי ונכשלו: עדכון הדרייבר ב device manager שינוי החיבור לכניסת usb אחרת,בדיקת ההגדרות ב bios כל אלו כאמור נוסו ולא הצליחו להתגבר על הבעיה.חשמלית העכבר תקין. וגם כשמחברים התקנים אחרים לייציאות ה usb הם מתחברים כהלכה.מאידך נסיון לחבר את העכבר למחשב אחר לא הצליח.מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
התקנתי לפני 4 ימים ווינדוס xp הכל עובד יופי (ברוך השם - טפו טפו טפו) רק בעיה אחת (בנתיים, שלא נדע) שאני פותח את סנדרה אני מקבל מסך כחול ! http://rotter.net/User_files/nor/3db241ca66fe010c.jpg למה זה ? בווינדוס 98 הכל עבד סבבי בבי (אם הסנדרה כמובן) מב לעשות ? אני ממש צריך את התוכנה !
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-