עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dR-TraNce,

חבר'ה אני לא יודע מה הולך פה! אבל הצורב שלי דפק לי 10 דיסקים והוא יחסיית חדש אני לא יודע מה עובר עליו ולמה אני צורב עם התוכנה נירו. הוא צורב מגיע ל2% בום עושה X. עכשיו רצבתי דיסק שמחתי הכל פועל טוב ויפה והינה הגיע ל52% ובום עשה X ERORR. מה אני עושה במצב כזה תראו תמונה :'( :'( :'( אני נואש לא חרם על הדיסקים? * צורב דיי חדש בן איזה 4 חודשים בערך Yamaha CRW2200E IDE - x40x10x20

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Moo,

הצורב מבפנים מלא אבק ואני חייב דחוף לנקות אותו. כבר היה לי בעיה עם הצריבה של ה RW ועם דיסק ניקוי זה הסתדר אבל עדיין יש אבק בכמויות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by parker,

הנושא די אומר את הכל - הצורב שלי, צורב רגיל של lite-on ובן כשנה פשוט לא רוצה להפתח, ונפתח לבסוף רק לאחר כמה דקות של לחיצה על הכפתור שלו.

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  4. כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by ybe,

כשאני מכניס דיסקים של משחקים לצורב(על מנת לשחק),אני מקבל תמיד את אותה הודעה שעלי להכניס דיסק לכונן על מנת לשחק .בבדיקה דרך הwindows explorer מסתבר שהצורב מזהה את כל הקבצים של המשחק אבל עדיין אני לא מצליח לשחק, אני משתמש בwin xp pro אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Moo,

צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RW הוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RW הוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק... ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב. מה הבעיה?? כבר קניתי 3 דיסקים וצרבתי בכל תוכנה אפשרית NERO WINONCD EASY CD CREATOR מה הבעיה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. הדיסק תמיד נראה ריק למרות שכרגע צרבתי אותו באותו צורב בדיוק. במחשב אחר הכל תקין. WTF קורה פה? תודה.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  8. פרטי הצורב שלי: hl-dt-st cd-rw gce-8320b הוא של LG והבעיה היא שהוא צורב ממש לאט יחסית למהירות המירבית שלו , כלומר תוכנת הצריבה שלי easy cd creator 7 מאפשרת לי לצרוב במהירות X8 בלבד למרות שהוא אמור לצרוב הרבה יותר מהר (X32) 32X 10X 40X מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  9. כשאני מכניס דיסק ריק דיוידי הוא לא מעלה לי את הדיסק שעות על גבי שעות הוא עושה רעש כזה כאילו הוא מנסה לקרוא אותו וכלום וכשאני מנסה לפתוח את המגש הוא נכבה ואז צריך להפעיל אותו על ידי הכנסת קיסם לחור הקטן שם וזה רק עם דיסיקים של דיוידי עם דיסקים רגילים הוא בסדר גמור וזה לא בעיה בצורב נראה לי כי החלפית אותו כמה פעמים עד שהתייאשתי מה עושיםםםםם בא לי לשבור את המשחב כבררר

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by sha1823,

קניתי צורב חדש של lg gh20ns10 התקנתי אותו (חיבור חשמל וחיבור sata ) המחשב זיהה אותו והתקין אני מכניס דיסק והוא פתאום תוקע לי המחשב ככה כמה פעמים נכנסתי לאפשריות שלו והיה לבחור איזור dvd בחרתי את של ישראל לאחר מכן ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי והצלחתי.. היום אני שוב מנסה אני מכניס דיסק ושוב הוא תוקע לי את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב חוזר לעצמו... ניסתי שוב לראות אם הבעיה באזור אבל הוא כבר היה מוגדר לישראל ... קיצר יש עוד איזה דברים שאפשר לעשות לפני שאני מביא אותו לחנות שיחליפו לי...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. Started by srulikg,

יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by catsmonster,

היי, יש לי בבית 5 מחשבים שמחוברים אחד לשני ברשת ביתית קווית ורובם מחוברים ל- Homegroup עם סיסמא. יש לי שני מחשבים נוספים שאני לא מצליח להוסיף ל- Homegroup (אפילו לא נותן הודעת שגיאה ספציפית, פשוט אומר שההתחברות נכשלה, וכשעושים troubleshoot הוא לא מוצא בעיות). ניסיתי למחוק לחלוטין את ה- Homegroup באמצעות ניתוק כל המחשבים מהרשת ומחיקת קבצים מסויימים כפי שראיתי במדריכים באינטרנט (עשיתי את זה לפני כמה חודשים, אז אני לא זוכר מה זה היה בדיוק) אבל זה לא עבד לי, ה- Homegroup עדיין קיים ומציע להתחבר אליו ואין דרך ליצור חדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

13. Started by Randomness,

שלום לכולם, המחשב שלי משום מה לא מגיב לציוד ההיקיפי (עכבר - לא נדלק לו האור, מקלדת - האורות של הNum lock, caps lock לא דולקים והמסך - לא מגיב כלל, הוא מקבל 'סיגנל' אבל הוא לא מראה כלום) - לעומת זאת, כבל ה Ethernet עובד, ניסיתי לפתוח את המחשב ולחזק את החיבורים, אך זה לא עזר.. יכול להיות שהבעיה היא חומרתית בלוח האם? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by wares2002,

.??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yanivle32,

הדלקתי היום את המחשב , מסך שחור עם חלונית קטנה בצד ימין administrator system 32 אין אייקונים רק ב alt ctrl delte אני יכול להפעיל task manager אותו דבר ב safe mode מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MAOR,

אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?

17. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by XqGEX,

לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MB חיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלו אבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL ( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME ) ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזר ניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזר אפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזר למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? :-( יוגב

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הרכבתי היום מחשב חדש - לוח DS4 - זכרונות PQI ומלא דברים טובים אחרים (מעבד E6400) כשגמרתי לחבר הכל למארז - הדלקתי והתופעה היא - נדלק/נכבה כל כמה שניות אחרי מאמצי ניטור רבים - גיליתי שכאשר מנתקים את המתח המשני של הספק (החיבור עם ה 4 ראשים) המחשב נדלק (אבל כמובן אין תמונה) אני מציין שאין שום ציפצופי אזהרה לכל אורך התהליך כמו כן שאני מנתק את הזכרונות לגמרי ... יש כמה ציפצופים קצרים רצופים ובמקביל המחשב נדלק/נכבה ניסיתי גם עם עוד ספק (COLORIT זול) ועם הL&C של ( 450W (TRUE מ KSP - ועם הזזת הזכרון לSLOTים אחרים כמו כן ניתקתי את כל החיבורים של המארז פרט לPOWER SW (יש מצב שהוא לא במקום המסומן בבורד?) יש מצב שצריך ספק מיוחד לבורד הזה? יש בשקע של החיבור המשני (מה שבד"כ 4 פינים) …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Doc,

לחבר שלי יש מחשב מלפני איזה 500 שנה - פנטיום 2, 350. לעתים קרובות הוא נתקע: המסך "קופא", נורית של הדיסק דולקת, אבל הדיסק לא משמיע רעש כלשהו. הדרך היחידה לצאת מברוך זה - לסגור פיזית ולהדליק מחדש :'(. החבר שלי מנחש שהבעיה בלוח או בדיסק. מה דעתכם? מישהו מכיר ברוך דומה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אם יש למישהו ידע וניסיון בהרככבת סונטה - צרו איתי קשר בפרטי . זקוק לעיצה !

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by rufruf,

מהדיסק און קי שלי מחקתי בטעות קובץ מסויים. איך אני מחזיר אותו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אוקיי אז ככה: בספק שלי יש מתג שאני יכול להקטין את המתח מ-230 ואט(כמו שנהוג בארץ) ל-115 וואט כמו שנהוג בארה"ב. מתג שלא אמורים לגעת בו, אבל אחי בטעות הוריד את המתג שהמחשב פעל וכתוצאה מכך מייד נשרף הספק, עכשיו שאלה שלי היא מה הסיכויי שגם הזכרונות והלוח אם הלכו ? ובאיזו דרך ניתן לבדוק את זה ?. (נ.ב המחשב נכבה מייד לאחר הורדת המתג) תפרטו לגבי הדרכים. ותודה לכולכם

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום כאשר המחשב מגיע למצב של ווינדוס הוא דורש סיסמה +שם משתמש, יש לציין כי שם משתמש ,כבר מופיע . וסיסמה אף פעם לא שמתי ,אך פתאום הוא דורש, ניסיתי ב"מצב בטוח" לא הולך פשוט אני לא מצליח להגיע לשולחן עבודה אודה לכם על העזרה !! ממני : FALKON5

25. HELP !! התקנתי עדכון ביוס ללוח A7V. ביוס 1010beta01. (באמצעות תוכנה של אסוס , תחת ווינדוס) בדקתי טוב טוב שזה העדכון המתאים ללוח המתאים, וגם התוכנה עושה זאת בעצמה, ואישרה לי להמשיך (אחרת היא לא נותנת): ההתקנה הייתה בסדר, ללא הפרעות. הודעת "הצלחה" בסוף. כשאתחלתי את המחשב -יש "טעינה" של ההרד-דיסק ושאר אורות נורמליים, אבל המסך נכבה ולא נדלק... :'( כיביתי המחשב,ניתקתי מהחשמל, חיברתי, חיכיתי - כלום. מה עושים !? (אני במחשב לא שלי)

• 34 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.