תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
במשך השבועיים האחרונים המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש באופן פתאומי בערך פעם ביום. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מותקן אצלי VISTA 64. כרטיס המסך הוא GIGABYTE 9800GTX. אחרי שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם את אלה שבאו עם דיסק ההתקנה וגם מהתאר של NVIDIA) הווינדוס לא עולה בכלל, רק ב-SAFE MODE. אחרי הPROGRESS BAR שכתוב למטה MICROSOFT CORPORATION המסך פשוט נהיה שחור והמחשב נתקע. אחרי הסרת הדרייברים, אין שום בעיה, אבל מן הסתם אני צריך דרייברים לכרטיס המסך. חיברתי לכרטיס המסך את שני חיבורי הPCI-E אבל יש לו עוד כניס כזאת של שני פינים קטנים ליד. זה רלוונטי? עדכון: מצאתי את זה בפורומים של NVIDIA: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t47148.html מסתבר שזאת בעייה נפוצה. מישהו כתב למטה: Due to Nvidia enforcing EDID/DDC, Monitors which do not have a complete, or proper EDID will have …
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, לאחרונה חוזרת אצלי אותה תקלה כל מספר ימים. באמצע העבודה על המחשב,כל התצוגה מטשטשת עד אשר לא ניתן לראות כלום למעט ריבועים צבעוניים... כרטיס מסך ATI HD2400. אין לתקלה איזו מחזוריות מסויימת,סתם מאמצע שום מקום. ניסיתי לחבר עם כבל אחר,לא שינה כלום. גם חיבור VGA לא עזר. המסך עצמו עובד בסדר בחיבור למחשב אחר. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: qx9770 striker 2 formola 2 tera hd 9800 gx2 4 giga gskill g9 termalight קירור enermax 620 אז ככה , הרכבתי את המחשב בפעם הראשונה שלו, הפעלתי ,הוא נדלק אבל אפילו לא הגיע לביוס שוב ושוב עשיתי נסיונות (הוצאתי זכרונות וכו) עד שמצאתי שיש רק סטיק אחד של גיגה אז הביוס עולה, עד כאן סבבה בערך, בביוס הוא מזהה את המעבד ואת המהירות שלו 3.2 אין בעייה התקדמתי להתקנה של הווינדווס והוא כל פעם נתקע, פעם באמצע ההתקנה ופעם בסוף ופעם שהעילתי כבר את הווינדאוס אבל הוא כל פעם נתקע וגיליתי שזה עניין של זמן עד שיתקע לכל אלה שקופצים עכשיו "הלוח דפוק,המעבד וכו" , לקחתי לוח STRIKER EXTREM שהוא בכלל לא אמור לתמוך במעבד כזה חיברתי הכל אותו דבר והמחשב עלה בפעם הראשונה בלי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החומרה הרלוונטית: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Hec 400TRT MEMTEST86+ 2.01 בתצורת 4 סטיקים הביוס מזהה אותם כ-333MHZ ומבחן 5 עובר. כאשר אני מגדיר ידנית 400MHZ ומעלה את התזמונים בהתאמה ל-3-3-3-8(גם את האחרים לערכי ברירת המחדל), הזוג של ה-OCZ מפיק כ-200 שגיאות במבחן והזוג השני עובר. שאר המבחנים עוברים בלי בעייה. כאשר ניסיתי את זוג ה-OCZ כאשר הוא מותקן לבד הוא עבר בלי בעיות. שאר המבחנים עוברים. ניסיתי להעלות את המתח בביוס ל-2.7V ולהעלות תזמונים לערכים גבוהים משמעותית אך הבעיה נותרת בעינה. האם יש פתרון לעניין? תודה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים יש לי בעיה קטנה ביצעתי עדכון ללוח אם שלי ומאז כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שעוצרת את תהליך העלאת המחשב שאומרת כך: unknown cpu . need to unleash full power הוא לא ממשיך הלאה אלא אם כן אני מקיש F1 ואז הוא ממשיך רגיל. המעבד הוא Q9300 . אשמח לעזרתכם...
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מפעיל משחק הוא אחרי כמה זמן או נתקע או מפעיל את עצמו מחדש או מביא מסך כחול שכתוב בו physical memory 0x000000f4 לפעמים אני יכול לשחק קצת ואז זה קורא פתאום ולפעמים זה מצחיל להתקע או להיות איטי בצורה מחרידה ואז זה קורה בדקתי עם זכרונות אחרים וזה עדין קורא החלפתי את הדיסק הקשיח לאחד אחר והחלפתי את הכרטיס מסך מה שנשאר לי שזה או הלוח אם או המעבד איך אני יכול לדעת מה מהם.... ויש אפשרות גם שהמחשב מתחמם לי ברגע שאני מפעיל את המשחק אם כן איך אני יכול לדעת כי ב SPEEDFAN אני לא יכול לדעת כי ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לבדוק אותו תודה לכם והמשך יום נעים
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה, המחשב שלי בשבוע האחרון באמצע גלישה או שימש פשוט עובר תהליך של כיבוי עצמי, אמנם נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור של 50 שניות בערך, ההסבר שהכיבוי נעשה בגלל: NT AUTORITY\SYSTEM 32 קוד תקלה: 2147483641 אני רק יציין שהמחשב חדש חדש,ולאחר פורמט עקב הסיבה הנ"ל,חשבתי שזה מה שיעזור וזה לא. ??? המחשב גם מעלה מסכים כחולים,לא הסקפתי לרשום את הקוד תקלה מכיוון שהוא מיידית מבצע ריסטרט, אך משיטוט באינטרנט הבנתי שהקוד תקלה המקביל לתופעה הזאת במסך הכחול הוא: 0x80000007 . המחשב לא מתחמם והוא ממש חדש,יש לי אותו בדיוק יומיים. מישהו יודע אולי מה הבעייה וכיצד מסדרים אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המפרט: מעבד- pentium 4 3GHZ לוח אם- P5P800 זיכרונות DDR400 1GB כרטיס מסך- RADEON 9600XT הכל התחיל לפני חצי שנה בערך שאחרי שהשארתי את המחשב מכובה לכמה ימים, ניסיתי להדליק אותו והוא רק עשה את הרעש של המאווררים ואת האורות על המארז אבל לא את הציפצוף שלפני שעולה המסך של הביוס ובעצם המחשב לא עלה. כדי לפתור את זה ניסיתי לנקות מאבק.. וכניראה שגם זה שהוצאתי מהשקע של החשמל את הכבל של הספק עזר לפעמים. והמחשב פעל יחסית בסדר בלי שום ריסטרטים ובגלל שהוא פעל רוב הזמן לא הייתה את הבעיה שציינתי בהתחלה. עכשיו לפני חודש בערך אמא שלי הענישה אותי בגלל שלא למדתי מספיק לבגרויות אז המחשב לא היה דלוק איזה 3 שבועות ואז הייתי צריך לנסות איזה חצי שעה להדליק ולכבות עד שהוא עלה (זה שכל…
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי זז לאט משהו פחד 1.כשאני מזיז חלונות אז זה זז בקירטוע כזה 2.לוקח הרבה זמן לתוכניות לעלות ועשיתי סריקה של אנטי וירוס ומחקתי קבצי temp ועוגיות וקבצי PREFETCH ועדיין המחשב זז לאט מה לעשות? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי פה בעיה מאוד מעצבנת כבר כמה חודשים. יש לי את הסטיקים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098&Tpk=f2-6400cl5d-2gbnq והבעיה היא שכל עוד שניהם מחוברים ללוח אם בתצורה של dual אז יש המון מסכים כחולים בזמן שאני משתמש במחשב. ד"א, כשרק סטיק אחד מחובר אז אין שום בעיה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? אה וגם הרצתי memtest כששני הזכרונות היו מחוברים וזה לא מצא אף בעיה.. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי כונן dvd-r מסוג lg h55nk עם חיבור sata2. אני מעוניין לחבר אותו ללוח abit an7 (מכיל שני חיבורים של sata1). בעבר כבר חיברתי דיסק קשיח SATA1 והכל היה תקין. כעת כשאני מחבר הלוח מנסה לבצע איתחול מהכונן החדש ולא מצליח. ללא הכונן החדש, המחשב מאתחל כרגיל. סדר עליית כוננים בביוס הוא של hard disk first. כונן dvd-r היה מסוג PATA (nec 4550) שסיים את חייו המפתיע. אשמח לקבל תשובות כיצד לחבר (הטכנאי במעבדה אמר שהכל צריך להתחבר ללא בעיות). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי RADEON 2900XT ומאתמול אני לא יכול להריץ משחקים וכל דבר שקשור ב 3D ....אחרי שאני מריץ משחק אחרי דקה אני מקבל מסך שחור ואני עושה RESET ...הטמפרטורה של הכרטיס היא נורמלית 65 והכל בסדר... לא עבר שום OC המחשב עצמו גם בלי OC המעבד הוא Q6600 ...מה את חושבים שהבעיה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, שמפרטו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ThermalTake Blue ORB FX AM2/775/939 Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC SONATA III 500W ZALMAN ZM-F3 120mm KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 x2 Seagate 500GB Sata II 32MB TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הוספתי לו צורב DVD מהמחשב הקודם, ודיסק קשיח (שעליו במחשב הקודם הייתה מותקנת Windows Vista Ultimate) בעיקר לצורך העברת קבצים מהמחשב הקודם. התקנתי במחשב החדש (על הדיסק הקשיח החדש) Windows XP SP2, העברתי והתקנתי הכל אבל יש כמה בעיות רציניות: 1. הרבה פעמים כשהמחשב עולה וכבר אפשר לראות את מסך הטעינה של הווינדוס, הוא עושה לעצמו בשלב זה ריסטרט פתאומי, ולאחר מכן מציג הודעה בסגנון: We're sorry fo…
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי כונן עם מלללאא מידע מהמחשב הישן -הארד דיסק הוא ישן מאד-6-5 שנים אני רוצה לחבר אוותו למחשב החדש הבעיה שאני מחבר אותו הוא מגדיר את הישן כ-MASTER ואני רוצה שהארדיסק החדש יעלה כמסטר ואני לא מצליח לשנות!! פלייז עזזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לאחרונה שאני שומע מוזיקה ובו זמנית נכנס לאקספלורר לגלוש באתרים זה גורם לשירים להשמע מחורבש כאילו המחשב עמוס ! התקנתי את הכרטיס קול מחדש וזה לא עזר. מה צריך לעשות ?? לפרמט ?? בתודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש (כפול ליבה,זכרון OCZ 2 GB).בזמן האחרון הוא נתקע הרבה במהלך ביצוע פעולות,בעלייה של הWINDOWS וכו... פרמטתי אותו והתופעה לא נגמרה-הוא ממשיך להתקע לאחר שהוא נתקע מופיע המסך הזה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=hpim1510pf1.jpg התקיעות והבעיות לא נפסקות.זה מתבטא בכך שהמחשב לא עולה/עולה ונתקע אחרי כמה דקות/מציג מסך כחול. מדי פעם שהמחשב לא רוצה להעלות זה מראה לי את המסך הבא: http://img171.imageshack.us/my.php?image=hpim1516vl7.jpg המשך תקלה- שלחתי את המחשב למעבדה,החליפו לי את הזכרונות (שוב אני מציין שפרמטתי את המחשב אחרי שהתחילו הבעיות וזה לא עזר) המחשב לא עולה,נתקע לעיתים ומראה לי את השגיאות הבאות:
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הלוח אם שלי ABIT IP35 PRO והלוח לא מזהה לי את המיקלדת.. :\ היה לי מיקודם את הלוח GA-965P-DQ6 מישהו אולי יודע מה הבעייה ? אגב יש לי עוד אחריות של שנתיים מנועה מחשבים...
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
הבלונים שמופיעים כשהעכבר מרחף מעל האייקון בSYSTEM TRAY (ליד השעון) מוחבאים משום מה ע"י הTASK BAR. כלומר שאם אני שם את העבר מעל השעון כדי לראות התאריך, אני רואה רק את השוליים של הבלון שמופיע וכל השאר מוסתר. אין לי מושג מתי ואיך זה קרה, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל אני חושד שזה כך כבר הרבה זמן. מישהו יודע איך אני מסדר את העניין?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה בכול פעם שאני מאתחל את המחשב הוא כותב לי שהוא מחפש חומרה חדשה ואז הוא מוצא כביכול "כונן דיסקטים" [floppy disk] הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים [יודע שזה מוזר אבל אין] תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! קניתי מאורר למעבד, ומשניסתי להוציא את צלעות הקירור הישנות, החלטתי להרחיק את כרטיס המסך כדי שלא אפגע בו. לצערי כשעשיתי זאת חתכתי את אחד מהכבלים שסיפקו לו חשמל ( radeon 9700 pro). כל זאת נעשה כאשר המחשב היה כבוי ומנותק מהחשמל. החלטתי שלא כדאי להסתכן והגעתי למחרת לטכנאי שהחליף לי את הספק. כשחזרתי הביתה התחילו הבעיות: הוינדוס עלה לי עם תצוגת צבעים מוזרה ( כמו שמקרבים מגנט למסך), או שלפעמים הוא לא עלה בכלל ונתקע. כל פעם כאשר הייתי משחק עם החיבור הפיזי של הכרטיס המסך, המצב היה משתפר וחוזר לקדמותו. כלומר, אם הייתי מנתק ומחבר את הכרטיס מסך,לפעמים המערכת הייתה עובדת כרגיל ללא בעיות. החלטתי לחזור לטכנאי, והוא מצדו החליף לי את הכרטיס מסך, ואמר שיש לו חשד שישנה בעיה בל…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים. לצערי ניתקלתי בבעיה חמורה במחשב החזק מבינהם. הכל התחיל לפני כשבוע, באמצע העבודה על המחשב הוא ניכבה פתאום. חשבתי שזאת בעייה חד פעמית... אך טעיתי. הדבר חזר על עצמו בכל פעם שהדלקתי את המחשב. קיבלתי עצה מחבר להתקין XP SP3.... אחרי ההתקנה המחשב החל לעבוד יותר טוב ובלי תקיעות. ואז אמרתי לעצמי שלא יהיה בעיות עשיתי סריקה מלאה באטני-ווירוס שלי... (כמובן ב SAFE MOD) האנטי ווירוס מצא כמה ווירוסים אותם מחקתי. איזה 3 ימים המחשב עבד טוב בלי כיבויים בלי רצויים. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מצפצף... פיפ אחד ארוך ושלוש קצרים... קראתי במדריך וזה אומר שיש בעייה עם הזכרונות.... אוקיי פתחתי את המארז הוצאתי את הזכרונות ולהפתעתי הם היו חמים מאוד(המחשב לא דלק ב…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במאמץ כרטיס המסך מגיע ל90 מעלות. במנוחה 78. משחקים כבדים קורסים אחרי כרבע שעה בגלל החום הזה כנראה, מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-