תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב בירושה ויש לו סיסמאות גם לווינדוס ולסייף מווד אני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך כי אין לי את הגישה להפעיל קודם דיסק של הווידוס כיוון שהכל מוגן עם סיסמאות תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייור של הBT והוא רצה שאני אעשה ריסט, אז עשיתי, ומאז כאשר המחשב טוען את הווינדאוס הוא עושה ריסט, ביטלתי את הריסט האוטומטי בהגדרות והוא הציג לי את שני הקודים הללו: C0000219 ו 0XC0000139 מחיפוש הבנתי שהקוד הראשון הוא כללי למסך כחול ואינו מאפיין את הבעיה, ושביצעתי חיפוש לקוד השני הגעתי רק ל2 תוצאות שקשורות לVMware, שלא מותקן לי על המחשב. ניסיתי לעשות Repair דרך הדיסק של הווינדאוס אבל הוא לא מזהה את הHD שלי, ואין לי פלופי להעלות דרייורים (היה לי דיסק התקנה אחד שכן היה מזהה אבל אני לא מוצא אותו) מה אפשר לעשות? אני לא יכול לפרמט משום שלא תהיה לי אפשרות להעלות את הדרייורים (אין לי כבר פלופי, ולא נראה לי שהוא יסכים לדיסק) וגם יש לי שם מידע חשוב. תודה חבר'ה עריכה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי XP במחשב לאחר פירמוט הדיסק הקשיח, רק אחרי ההתקנה התברר כי בעלת המחשב לא גיבתה את כל התמונות והמסמכים שהיו לה בדיסק ומדובר בנתונים שנאספו שנים, האם ניתן לשחזר את הנתונים למרות הפירמוט והתקנת מערכת ההפעלה של XP , תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות עיקריות. 1) כשאני מעביר הרבה קבצים מ- HDD אחד לאחר, המחשב קורס/ מקבל מסך כחול. 2) קניתי אתמול HDD נייד של 500 ג'יגה, וכשאני מעביר אליו קבצים המחשב קורס/ מקבל מסך כחול, שמתי לב היום שגם כשהוא מחובר למחשב ולא עושים כלום על המחשב, הוא עדיין יתקע! למה זה קורה לי?! המפרט שלי: A64 3800+ X2 DFI NF4 1GB ראם DDR 400 ASUS X1950PRO 256MB ספק כוח של HEC של 300 וואט. חשבתי שאולי הבעיה היא בספק, אולי הוא לא מזרים מספיק חשמל, איך אני יכול לבדוק? תודה מראש חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי שלום אחותי משחק סימס 2 ועוד כמה משחקים וכל פעם היא משחקת 10 דקות ואז המשחק נתקע לה. המשחק קופא במקום ולא זז בכלל. מה ניתן לעשות? כרגע יש לה 512MB זיכרון פנימי. האם צריך להוסיף זיכרון? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב חדש צורב DVD של פיוניר X20, הוא לא קורא חלק מהדיסקים הצרובים גם במחשב הקודם שלי היתה לי את הבעיה הזאת, והדיסקים לא דפוקים, מחשב אחר כן קורא אותם בלי בעיה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היה לי משחק על המחשב (לא מותקן) ששוקל 100MB הרבה זמן (חודש חודשיים) אז היום התקנתי אותו ושיחקתי להנאתי. נכנסתי, יצאתי מהמשחק (לא שיחקתי רצוף הרבה זמן) ובפעמים האחרונות שנכנסתי לשחק בו, אחרי כ-5-10 דקות של משחק כשאני לוחץ על מקש מסוים (לא אותו מקש) פתאום יוצא לי מהמשחק ומראה מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה הפעלה מחדש. קרה לי פעמיים-שלוש ועכשיו לפני כמה דקות שיחקתי איזה 5 דקות ובלי שלחצתי על כלום נתקע -> מסך כחול לשניה -> הפעלה מחדש. אני לא יודע מה עושים כשיש מסכים כחולים, עשיתי Scan ב-Ad-Aware מצא לי כמה דברים ומחקתי אותם והנה היה לי מסך כחול לפני כמה דקות. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות, זה קורה רק כשאני נמצא במשחק הזה (לא נכנסתי למשחקים אחרים לבדוק). תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
נתחיל מיזה - העברתי את כל החומרה למארז חדש. לאחר הפעלת המחשב קיבלתי שגיאה שקובץntldr חסר, הצלחתיתקן את זה. לאחר מכן הופיע מסך שחור עם שגיאה שאמרה שinvaild boot.ini ומיד קבץ מסך כחול שאומר משהו עם קובץ klif.sys. חפרתי בכל מקופ אפשרי בגוגל על פתרונות. ניסיתי לעשות REPAIR לחלונות XP PRO. דיסק מקורי. הכנסתי אותו ,לחצתי אנטר, F8 ואז אמור להופיע לי משהו ללחוץ R. אבל מופיע לי את החלונות של הפרמוט - לבחור מחיצה וכו'. איך אני מתקן את זה? נ.ב - לא ניתן להגיע גם במצב בטוח לחלונות.
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מפרט : x48-dq6 q6600@3.2 tuniq tower hec zephir 750W 3870 crossfire stock 3GB ram ddr2 800 XMS2 corsair ריסטים קורים גם ללא OC ניראה לי שרוב הסיכויים שזה הזכרונות רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע עלי מחשב לפירמוט על המחשב יושב לוח asrock conroexfire הוינדוס לא זיהה את הארדדיסק הורדתי SATA RAID ואז יכלתי להמשיך את ההתקנה עד נקודה מסויימת שהוא אומר שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים מהדיסקט. *ניבדק עם כמה דיסקטים שונים *ניבדק עם כמה כונני פלופי שונים *ניבדק עם הרדיסק שונה *לוח חדש או מחודש(לא ברור) יש אולי הצעות או פתרונות לבעיה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד של דל דגם Inspiron 9400, וכל פעם שהמחשב "עובד"(אפילו ברמה של עבודה רגילה עם ICQ או משהו ברקע) ושומעים איזשהו סאונד הסאונד נקטע כל הזמן ונשמע דיי רע רוב הזמן. ניסיתי לעדכן לה את הדרייברים של כרטיס הקול, שהוא ד"א של חברת sigmatel לפי מה שראיתי, אך זה לא עזר. ניסיתי להריץ spybot S&D ואנטי וירוס שמצאו כל מיני שטויות אבל גם לא עזרו עם הבעיה. אשמח אם למישהו יהיו עוד הצעות לפני שננסה לפרמט.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי, אני צריך להכנס למצב בטוח , אני לוחץ F8 ולא עולה לי מסך בחירה , בנוסף ניסיתי ללחוץ על מקשים שונים ועדיין אין תגובה , בנוסף ניסיתי גם להחליף מיקלדת ועדיין אין תגובה. מה יכולות להיות הגורם לבעיה ? מה הפתרונות לבעיה ? תודה רבה.(דחוף!!!)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה התקינו לי 260 gtx לפני כמה ימים כל משחק עד עכשיו לא נתקלתי בתופעות חריגות , בדקתי טמפ' והכל היה תקין ככה שאני מוציא את ההתחממות מהמשוואה , לאחר משחק קצר במשחק grid החלטתי לצאת מהמשחק לדסקטופ בזמן הזה הופיע לי המסך הכחול (בנתיים זה קרה לי רק פעם אחד ) . פירוט המערכת בקצרה : quad 6600 oc 3,0 corsair 520 hx 4gb vista 64bit אני מצרף גם קובץ dmp תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
PRESS F1 TO RESUME מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה וזה יושב על 52 מע' פיקרתי את המערכת קירור שמתי משחה טרמית אבל עדיין הבעיה קיימת איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראשית אני מתנצל על הסיפור הארוך - אני רוצה להיות מדויק עם הפרטים והפעולות שביצעתי. המפרט בצד וגם למטה. קרה לי משהו מוזר כשהפעלתי את המחשב אתמול - עלה המסך עם הלוגו של של ASUS וזהו. פה הוא נתקע ולא המשיך לעלות ולא נתן לי להיכנס ל-setup של ה-bios. ניסיתי לעשות reset ולחצתי מההתחלה על DEL כדי להיכנס ל-setup, יש הודעה Entering setup... אבל בזה זה נגמר ונתקע. עשיתי שוב reset ולחצתי על TAB כדי לראות את ההודעות (במקום הלוגו), הוא זיהה את המעבד ובדיקת הזיכרון עברה בהצלחה, אבל הוא נתקע. לאחר עוד כמה נסיונות, כיביתי וניתקתי חלק מהכוננים (קשיח SATA ו-2 ה-DVD) אז הוא עבר את שלב הלוגו והציג את בסוף הודעות ה-BIOS את ההודעה: **Warning*** Your system maybe overclock fail or POST in…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, המחשב כבן חודש בערך בהתחלה היה מהיר יחסית ועכשיו לוקח לו כול פעולה המון זמן וכול דבר בקושי זז גם בהפעלת המחשב לוקח לו לפחות 10 דקות ,זה מתגבר כאשר האימיול עובד אך גם ללא האימיול המחשב לא מתפקד ואפילו התקנה של משחק שהייתה לוקחת כמה דקות וזריזה כרגע לוקחת אפילו שעה.. אשמח לעזרתכם.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 2 HDD של WD מדגם 500AAKS. על אחד מהם התקנתי את המערכת הפעלה (חילקתי אותו לשתי מחיצות), והשני היה במחשב אחר ואין עליו שום מערכת התקנה או מחיצות. כשאני נכנס לComputer Management אני רואה אותו בצבע סגול ורשום שהוא 100% פנוי. הקטע הוא שהמחשב מזהה אותו אבל לא מופיעה לי שום מחיצה בWIN. אני לא יודע איך אני אמור להפעיל אותו, בביוס הוא גם מופיע. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש, טל.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מתאם מ USB ל SATA IDE העניין הוא כאשר אני מחבר דיסק מסוים אני רואה אותו מחובר ב DEVICE MANGER עם דגם הדיסק כאשר אני ניגש למחשב שלי הוא לא מופיע גם לא מופיע ב disk management ניסית כמה דיסקים ללא הצלחה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קניתי צורב חדש: Asus drw-2014s1t בחרתי בצורב sata כי הלוח שלי תומך בזה: Gigabyte GA-K8NF-9 חיברתי אותו לחיבור ה-sata (וגם לספק כמובן) והדלקתי את המחשב אבל משהו לא בסדר... בהעלאת המחשב הוא ניתקע בחלון של ה-windows xp loading!! ואם אני מנתק את הצורב הכל עולה מצוין... מה עושים?? אני רק אציין שעד עכשיו רק ההארד דיסק היה מחובר ל-SATA והוא עובד מצוין
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשב הוא של אחי. המפרט : מעבד- 8400 3000, = אוברקלוק ל3600 [המעבד לא מתחמם 41 מעלות לפי SpeedFan ] לוח אם - ga p35 ds3l גייגביט זכרונות - a data 4 ג'יגה dd2 800 cl5 כרטיס מסך - Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail ספק - ליברטי 400 במשחק קריסיס יש תקיעות וגם כל מיני צבעים, הכרטיס לא מתחמם, והכרטיס חזר מבדיקה היום, וכנראה החליפו אותו, אבל עדיין יש בעיה [תמונות] בתוכנה 3Dmark2006 יש גם תקיעות, אבל למשל אם במשחק יש את הצבעים האלה אז אחי לוחץ על מחשבון ואז מגיע לשולחן העבודה ואחרי זה לוחץ לחזור למשחק ואז המשחק מסתדר, אבל אחרי כמה זמן שוב יש בעיות. יש לציין שגם במשחק GRID יש אותן בעיות . [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ללחוץ על הכפתור POWER כמה פעמים ובכל מיני צירופין כדי שהוא יצליח לעשות בוט הבעיה לא בספק החלפתי ספק זה עדיין ככה גם לא בעיה בהספק הכפתור בסדר גמור למישו עולה רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-