תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. היום אחרי שניסיתי לעשות אקטיביציה לווינדוס בעזרת איזו תוכנה המחשב עשה ריסטרט ומאז המסך נדלק שומעים צפצוף אחד (uefi bios) והמחשב עושה ריסטרט שוב וככה שוב ושוב בלי הפסקה. לא הצלחתי להיכנס לsafe mode אבל הצלחתי להכנס לתפריט של הביוס אבל אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי לעשות משם. תוכלו לעזור לי בבקשה? חג שמח. ציון שושי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום. אז ככה: אני צלם וקניתי לפני 3 חודשים מחשב נייד שאמור להיות חזק לעריכת וידאו וסטילס וגם למשחקים: intel core i7-4702mq 2.2GHz )up to 3.2), 8ram, כרטיס מסך radeon 8600m. המחשב של HP. המחשב מריץ את assasin 4 על איכות כמעט מינימלית כדי שיפעל בצורה סבירה (עדיין לא חלק מספיק...). -או שהמחשב באמת לא מתאים לזה אבל קשה לי לקבל את זה אחרי ששילמתי 4600 שח מחיר עלות של המחשב (ע"י חבר), אושהוא פועל על הגרפיקה של המעבד (intel hd4600) בלבד ולא משתמש בכרטיס מסך הייעודי. שאלה נוספת: המחשב משתמש בכרטיס מסך החיצוני והמובנה ביחד או שצריך להגדיר לו במה להשתמש? הערה: אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הכרטיס מסך (דרך לחיצה ימיית על השולחן עבודה) הוא כותב: Catalyst…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נטבוק של ASUS מדגם EeePC R11CX. המחשב, משום מה, לא מזהה את המצלמה המובנית הקיימת במחשב. פשוט לא מופיע בהתקנים הימצאות מצלמה. אינני זוכר האם אי פעם זה עבד. חשוב לי להדגיש שהמחשב לא עבר פרמוט כלשהוא. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום ידידיי. יש ברשותי מחשב שולחני שבזמנו (כשרכשתי אותו) היה נחשב מפלצת. כמה שנים טובות לא השתמתשי בו ועכשיו רציתי לחזור להשתמש בו. יש בו מעבד סופר חזק אבל די ישן, אינטל core 2 quad extreme, זה הקישור. לוח האם שלי הוא של ג'יגה בייט, זה הקישור. ניסיתי להתקין win7 על המחשב, הצלחתי לראות הכל ברזולוציה של 640X480 עם הכ.מסך הישן שלי. כאשר התקנתי את הדרייבר של הכ.מסך, המחשב הפסיק לעבוד. השאלות שלי הן: 1) האם הבעיה היא בכ.מסך? האם המידע שסיפקתי לכם מספיק כדי לדבג את הבעיה כך שאני יכול להיות בטוח שהבעיה בכ.מסך? 2) במידה וזה כן הכ.מסך, האם שווה לקנות כ.מסך חדש (חשבתי על הכ.מסך Radeon HD 7770 ) על המעבד הזה? ז"א שאלתי היא האם המעבד הזה עדיין נחשב טוב ויכול לשרת אותי כמה שנים?…
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני אחרי החלפת כ. מסך ופירמוט. אז אני לא מבין מה הבעיה.. מצ"ב תמונה לפני שהלפתי כ. מסך זה היה קורה לי במוגזמות ובלי קשר לפיירפוקס אלא גם בהדלקת המחשב. וגם המחשב לפעמים לא היה עולה לגמרי. - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט מחשב נוכחי: G.Skill DDR3 4GB 1333MHZ 4GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD 7790 1Gb GDDR5 Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ספק- Corsair VX Series 550W - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. ה'פיקסול' הזה לא תמידי בתוכנה. לפעמים כשאני עובר לידו עם העכבר, חלק ממנו נעלם/אם אני ממזער ומחזיר זה נעלם
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לתקלה שחלה אצלי במערכת החל מהסופ"ש האחרון. מפרט בפרופיל, אם צריך מידע נוסף או לוגים כלשהם תגידו ואני אספק אותם. עקרונית בזמנים רדנומליים לחלוטין בלי קשר למה שאני עושה ובלי תבנית כלשהי שאפשר לזהות המחשב נכנס למצב שנת חורף מה שנקרא בלי הסבר או הודעת שגיאה. ניסיתי לאתר בEvent Viewer ופחות או יותר מה שהתאים מבחינת השעה היה שגיעה עם Service בשם nvstreamsvc, מבדיקה שערכתי ברשת מסתבר שמדובר בתהליך חדש של אנוידיה אשר באמצעות תוכנת השירות של כרטיס המשך מאפשר להזרים ברשת משחקים, לא רק שהכרטיס שלי לא תומך בזה הרבה המליצו לנטרל אותו לחלוטין מכיוון שהוא יוצר בעיות שונות במחשב. העלתי MSCONFIG וניטרלתי את השירות. המחשב עבד בסדר היום כמה שעות ואז ע…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 7 בתור מערכת משנית במחשב, כשהעיקרית היא 8. גם בגלל שיש לי כמה בעיות ב8. וגם כי הרישיון של ה8 הוא לא פרו, ול7 יש לי אולטימייט. בקיצור אני משתמש ב8 ולדברים שאני לא יכול אני רוצה 7. רציתי לדעת מה המינימום שמומלץ לתת למחיצה של 7. לא כ"כ חסר לי מקום כי יש לי דיסק של טרה בייט, אבל אני לא צריך לאחסן ב7 כמעט כלום. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי השבוע מחשב חדש והכרטיס מסך sapphire 7970 לא מזוהה. חשוב לציים שהמאוורים של כרטיס המסך כן מסתובבים. המחשב עולה ועובד מעולה דרך הכרטיס מסך on-board. כאשר אני מקנפג את הביוס כך הכרטיס המובנה בלוח אם disabled, המסך פשוט נשאר שחור (כבר בשלב הביוס). עכדנתי גרסת ביוס (מF3 ל-F6) וגם לא עזר. ווינדוס לא מזהה שום חומרה נוספת. כאשר אני מנסה להתקין את catalyst הוא מתקין רק AMD Catalyst Install Manager וממה שאני מבין לא מזהה את הכרטיס. הרכיבים הרלוונטים: מעבד: Intel 4670K לוח-אם: GA-Z87-HD3 כרטיס מסך: Sapphire 7970 3GB dual-x ספק: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A אני מתחיל לחשוב שהכרטיס הוא dead on arrival אבל אשמח מאד לעזרתכם! תודה, רון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם Intel Centrino Wireless-N 2230, והמתאם פשוט דפוק. לרוב הוא בכלל לא מראה לי את הרשת הביתית גם כשאני על ידו, ובפעמים שהוא כן קולט הוא לא מצליח להתחבר, או מתנתק אחרי כמה דקות. במחשב אחר מאוד פשוט זה עובד פיקס. והוא גם לא מראה לי לרוב רשתות וויפי אחרים אפי' בנקודות חמות. זה לא בעיה במחשב ספציפי, כי זה מחשב חדש שהיה לו את אותה בעיה בדיוק והחליפו לי אותו. בנוסף בלינוקס זה עובד יחסית טוב. אז אני מעריך שזה בדרייבר או במערכת ההפעלה. ואני אשמח לדעת אם אני לא היחידי. אני מריץ ווינדוס 8.1, והדרייבר הוא של אינטל כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתאום ככה, התחיל להרעיש המאוורר בנייד. שזה מרגיז כי הוא בן שלושה שבועות. העניין הוא שזה קרה פעם אחת, שלוש חזרות. איתחלתי את המחשב וזה הפסיק. השאלה היא אם זה משהו מוכר ואם כן, צריך לקחת לחנות ולהפעיל אחריות או שאפשר לפתור את זה בבית? אני צריך את נמחשב בשוטף. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ניסיתי לראות מה נשאר על ה HD הישן ה HD מתחבר בIDE למחשב המחשב מזהה אותו בניהול דיסקים אבל רוצה שאני יאתחל אותו לפני שאני יכול להיכנס אליו איך אני יכול לראות את המידע מבלי לאבד אותו יש לציין שה HD לא מגומפר תודה דין
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי כרטיס קול פשוט במחשב של creative ומאז כל סרטון שאני צופה בו ברשת הוא מקרטע כל שתי שניות אם זה ביוטיוב או כל אתר אחר (יש לציין שרק הוידאו מקוטע והקול בסדר גמור) אגב זה לא קשור למהירות אינטרנט כי גם כשאני אוגר את כל הסרטון הבעיה נמשכת
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקנת WINDOWS 7. יש לי דיסק C קטן (SSD) שעליו מערכת ההפעלה ועוד מספר דברים. בנוסף יש דיסק D גדול שהיה עד לאחרונה בנפח 1TB. אני מבצע גיבויים סדירים של המחשב לדיסק חיצוני בעזרת תוכנת Acronis trueImage. לאחרונה החלפתי את דיסק D בדיסק גדול יותר של 3TB ולצורך כך השתמשתי בגיבוי. הכל נראה תקין ועובד עד שניסיתי לגבות את הדיסק החדש. תוכנת הגיבוי הודיעה שהיא לא יכולה לקרוא מסקטור מסויים בדיסק. כמובן שמייד הרצתי checkdisk עם תיקון של bad sectors והוא הודיע לי שיש קבצים פתוחים ושהוא רוצה לעשות force unmount. אישרתי לו ועשיתי restart כדי שהוא יוכל להתחיל לבדוק את הדיסק. מכיוון שזו פעולה ארוכה השארתי אותו עובד והלכתי. לאחר כמה שעות חזרתי וראיתי שהוא סיים ומערכת ההפעלה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בבוקר רציתי להדליק את המחשב,ושהדלקתי אותו ואת המסך המסך לא נדלק.אחרי הרבה לחיצות על הכפתור הדלקה של המסך המסך נדלק,אבל עדיין,מסך שחור. הבעיה הזאת התחילה רק היום ואין שום דיווח של תקלה על המסך.פשוט כמו מסך מכובה.רק שהכפתור שלו דלוק בכחול.הכבלים מחוברים,הייתי על המחשב אתמול בערב. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני משתמש במקודדים של CCCP הכי מעודכנים לכתיבת הודעה זו, תוכנת BSPLAYER + DFX גם המעודכנת ביותר ואני מפעיל קבצי AVI (בעיקר BRRIP).במהלך צפייה בסרט אני מבחין במין האטה בקצב הפריימים למספר שניות ואז הסרט חוזר לקצב הרגיל שלו, כל חצי שעה בערך.מה ניתן לעשות?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי. באחד המחשבים אני פתאום לא מצליח לגלוש באינטרנט. דיברתי עם בזק בינלאומי, עשינו בדיקות ויש לי באמת חיבור. פורט 80 פתוח. עשינו ריסט (netsh משהו כזה) דרך הCMD וזה עדין לא עוזר. ניסיתי לחבר אנטנה שקולטת WIFI למחשב, וגם היא מחברת את המחשב לאינטרנט ובכל זאת אין גלישה ואין כלום. איך אני פותר את הבעיה? (יש לי וינדוס XP)
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי משום מה לא מגיב לציוד ההיקיפי (עכבר - לא נדלק לו האור, מקלדת - האורות של הNum lock, caps lock לא דולקים והמסך - לא מגיב כלל, הוא מקבל 'סיגנל' אבל הוא לא מראה כלום) - לעומת זאת, כבל ה Ethernet עובד, ניסיתי לפתוח את המחשב ולחזק את החיבורים, אך זה לא עזר.. יכול להיות שהבעיה היא חומרתית בלוח האם? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, לפני הכל, לוח אם: Asus P5Q זכרונות של G SKILL ו MUSHKIN שתי כרטיסים מכל חברה ספק כוח של נקסוס 600w הלוח אם הספק והכרטיסי זיכרון נקנו של MUSHKIN לפני מס' שנים קניתי לפני שבוע 2 זכרונות של G-SKILL למחשב. האמת שהבעיות התחילו עוד מלפני, ברגע שפירקתי כרטיס זיכרון אחד מהלוח-אם וניסיתי להחזיר המסך לא נדלק. כלומר: הכל רץ, הספק כוח, כרטיס מסך, כל המאווררים אבל אין תמונה במסך. ברגע שהוצאתי סטיק אחד הכל עבד חלק. אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והכנסה המחשב התחיל לרוץ תקין. טוב = קניתי את 2 הזכרונות , שוב פעם איך שחיברתי איתם הכל עבד אבל המחשב לא מצליח לעלות. אחרי כמה ניסיונות של כיבוי והדלקה הכל התחיל לרוץ.. התקנתי וינדוס 8 שהיה מלווה עם המון בעיות אחרי כמה ריסטרטי…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, היום התקנתי כרטיס מסך חדש (משומש, אבל במצב טוב) במחשב, ופתאום הסאונד הפסיק לעבוד. ניסיתי לשחק עם הדרייברים של realtek, הסרתי והתקנתי אותם איזה 10 פעמים ולא עזר. בנוסף גם גוגל לא עזר ממש. הלוח אם שלי הוא Intel D945SPN מעבד Pentium4 3.0GHZ 3GB של זיכרון RAM. הכרטיס שהוצאתי היה GeForce 210 והחדש הוא Geforce GTS 450 אני לא רואה מה הקשר בין ההתקנה של הכרטיס לסאונד, ובאמת שאני די אובד עצות. דבר נוסף, נראה שההתקנה של הדרייברים של realtek נכשלת באמצע בלי שום סיבה - היא לא זורקת הודעת שגיאה אבל היא מדלגת על השלב שבו היא אמורה להעתיק את ה DLLים לתיקייה System32 ומביאה את האשליה שהיא סיימה בהצלחה, אבל כמובן ששום דרייברים לא מותקנים אחרי התהליך. יש רעיונות? תודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב שלי בלוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון RAM ואני ישאר עם אותו דיסק קשיח, מערכת הפעלה WIN8. האם אני יצטרך לעשות פירמוט לדיסק קשיח בשביל שאני יוכל להפעיל את המחשב / דריברים ירוצו תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים שמחוברים ללוח אם ויש לי אוזניות 5.1 ערוצים של roccat מדגם kave 5.1 שמחוברות לכרטיס קול נפרד של asus xsonar dgx בשביל משחקים. עד לא מזמן יכלתי גם לראות עם האוזניות האלה סרטים אבל עכשיו משום מה כשאני בוחר באוזניות (בסרגל הכלים למטה) הנגן מוציע רעש של שלג מהאוזניות וגם האיכות של הסרט יורדת והוא עובד לאט ואי אפשר לשמוע אבל כשאני בוחר ברמקולים הסרט עובד חלק בלי בעיות. כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה דרך הmedia player הרגיל של הווינדוס אין לי בעיות בכלל עם האוזניות. זה בעייה חדשה שהופיעה משום מקום ואני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ואי אפשר מי שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-