עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TheSlider,

המחשב שלי עובד מאוד לאט ומראה גם על אחוזי CPU גבוהים! (התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש אך לא עזר במיוחד..) פרקתי את המארז ואני מגלה ששני הארדיסקים שלי חמים מאוד: א) ארדיסק אחד מסוג SATA של 120 GB (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) ב) ארדיסק שני חיבור IDE של 80 GB. רציתי לשים משחה טרמית בין צלעות הקירור למעבד וכשפרקתי את הצלעות הקירור (שעליו מחובר מאוורר) שמתי לב שהן חמות מאוד (יותר מהארדיסקים עצמם)!! בנוסף הייתה שם כמות יפה של משחה טרמית ששמתי לפני כמה חודשים. מה פשר החום הגדול של הרכיבים האלו? תודה רבה ושבת שלום!!

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  2. שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by grenka,

כל הזמן כשאני נכנס לאיזה אתר באינטרנט לא משנה איזה זה מופיע http://img90.imageshack.us/img90/4416/internetproblemhn7.jpg בבקשה עזרה ממישהו זה ממש מעצבן

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  4. שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by mhartal,

קניתי DOK SANDISK 8GB. בטעות הפסקתי את הפרמוט שלו באמצע ומאז אני לא יכול להשתמש בו. המחשב מזהה אותו אך מציין כי הוא לא מפורמט ומוגן מפני כתיבה, כך שלא ניתן לפרמטו. LINUX לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בכדי להחזירו לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הכרטיס בOC כבר חצי שנה פעם ראשונה שהבעיה מופיעה אך אין כל השלכות נראות לעין... תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by seladlev,

לפני זמן מה החליפו לי קירור למעבד ולא הרכיבו טוב והוא הגיע ל 92 מעלות עכשיו המעבד כל הזמן נתקע אם לא נוגעים במחשב איזה רבע שעה איך אני יכול לבדוק אם באמת יש תקלה במעבד? יש לי מעבד amd 6000+

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by cobmetal,

לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by J0n1,

הUSB שלי פשוט הפסיק לעבוד, גם בפאנל הקדמי וגם האחורי, שאני מכניס DOK לדוגמא הוא מדליק אור, אבל לא מזהה כלום, גם העכבר לא עובד, ולא רק בויסטה... מה אפשר לעשות? תודה :]

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  11. יש לי משהו כמו 4 מסכים כחולים ביום התוכנה windbg מציינת סיבות שונות לקריסות. ביניהן: memory corruption ntfs.sys alcxwdm.sys afd.sys win32k.sys ntkrnlpa.exe wg3n.sys pool corruption ati2cqag.sll vsdatant.sys aswmon2.sys יש עוד אבל הרעיון הוא שאין איזה משהו שחוזר על עצמו ככה שאני לא יודע מה הסיבה לקריסות

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by yamamoto,

כשאני מאתחל את המחשב לוקח לו 30 שניות להעלות win xp pro לאחרונה פירמטתי את המערכת ובאחד המסכים השחורים של תהליך ההפעלה אני מקבל את ההודעה: marvell 88se61xx Adapter - bios Version 1.1.0.L64 initializing וההודעה הזאת מוצגת במשך 40 שניות מייגעות במקום שניה וחצי לפני הפירמוט (אני רוצה לציין שלפני שפירמטתי התקנתי תוכנה בשם Driver.Genius.Professional זו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של כל ההתקנים בצוה אוטומתית אבל אני לא ממש בטוח שיש קשר) בקיצור איך אני מקצר את הזמן של ההודעה!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  13. הEXPLORER כל 5 שניות מאתחל את עצמו ללא שום סיבה! יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?! אשמח מאוד לעזרה! -תודה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by fimoshe,

שלום חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל, מבקש את עזרתכם בהתקנה, הכרטיס הנ"ל מגיע עם כבל שצד אחד מתחבר לכרטיס וממינו יוציאם 2 צמות חוטים שבקצה של כול אחד יש חיבור נקבה שמתאים לחיבור זכר של הספק השאלה האם לחבר את 2 הצמות לספק כוח

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by fanan89,

אתמול הופיע גוון ירוק במסך של המחשב הישן שלי. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע מה הבעיה, ואולי איך לפתוא אותה?

• 7 תגובות
    • 9.8k צפיות
  16. Started by nafrez,

שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by soulfly81,

שלום לכולם יש לי בעיה של FSB שאני לא בטוח בה. משום מה נראה לי כאילו המעעבד עובד על FSB נמוך. כך זה נראה באברסט אוליטמייט:ראו תמונה. המעבד הוא Q9300 שה-FSB שלו יחסית גבה אמור להיות , אך אני רואה כי רשום 333 MHZ. אשמח לעזרה וייעוץ בנושא [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by Marsh,

לפני בערך חודש קנו לי מחשב חדש ליום הולדת שהמפרט שלו היה AMD Athlon X2 5200 nVIDIA GeForce 9600 Gigabyte MA69G-S3H Kingston 2048 MB (2*1024) 800 Mhz Samsung 320 Gb 16MB בשבועיים הראשונים הוא עבד באופן תקין וידע להריץ משחקים כמו COD4 בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות, אבל אח"כ הוא התחיל בזמן משחקים להכבות פתאום, בד"כ אחרי שעתיים שלוש של משחק רצוף ולעיתים נדירות יחסית. האמנתי שזה אולי בגלל הספק הזול שמכרו לי איתו, וחיכיתי בינתיים ל-Sonata III של Antec שהזמנתי קודם לכן שחשבתי שיפתור את הבעיה. החלפתי מארז וספק, והבעיה עדיין נשארה ואפילו החריפה. עכשיו הוא התחיל להכבות כבר אחרי 5 דקות של משחק, והתחלתי לשים לב שהשבב AMD 690 שעל הלוח אם נעשה חם מאוד. דרשתי שיחליפו לי לוח אם, ובסוף החליפ…

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, הכרטיס מסך שלי קורס במשחקים הנ"ל בכל פעם שהוא צריך להציג 3D כשלאחר מכן מופיע חלון של ה-VPU RECOVER שמציע לשלוח דו"ח תקלה. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ובמנוחה הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 45 מעלות. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by sha1823,

קניתי צורב חדש של lg gh20ns10 התקנתי אותו (חיבור חשמל וחיבור sata ) המחשב זיהה אותו והתקין אני מכניס דיסק והוא פתאום תוקע לי המחשב ככה כמה פעמים נכנסתי לאפשריות שלו והיה לבחור איזור dvd בחרתי את של ישראל לאחר מכן ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי והצלחתי.. היום אני שוב מנסה אני מכניס דיסק ושוב הוא תוקע לי את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב חוזר לעצמו... ניסתי שוב לראות אם הבעיה באזור אבל הוא כבר היה מוגדר לישראל ... קיצר יש עוד איזה דברים שאפשר לעשות לפני שאני מביא אותו לחנות שיחליפו לי...

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. היי חבריה, 1. על הלוח הזה מותקן הארד דיסק sata בנוסף יש לו חיבור ide אחד אני רוצה להוסיף 2 הארד דיסק ide ,מי שמכיר את הלוח הזה ,אבקש לתת לי הסבר איך אני מגדיר אותם בביוס? 2. ללוח הזה יש דיסק התקנה ובו יש פיצר פעיל הבודק את תקינות החומרה : active management technology atatus ,בבדיקה שהוא עושה מראה כי המעבד אינו בסדר האם זו בדיקה אמינה? כי עדיין יש לי אחריות למעבד תודה מראש אהוד

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by shibie,

יש לי לוח אם מדגם GA-8ST800 של GIGABYTE וההודעה שמופיעה לי בזמן הפוסט היא Bios ROM checksum ERROR ואז הוא מחפש בכונן דיסקטים מדיה... מה אתם מציעים לעשות? לנסות לצרוב ביוס? והסוללה בלוח בסדר גמור- היא חדשה. וריסט לביוס לא עזר תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. שלום לכולם,יש לי בעיה שמשגעת אותי מאז שקניתי מחשב חדש,לפני חודשיים בערך..מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה,הבעיה היא שלעיתים תכופות,בזמן ניגון קבצי ווידאו(סרטים במחשב או סרטונים למיניהם באינטרנט-סטייל קשת וואלה,אבל לא יוטוב,למשל) נוצר עיוות בווידאו עצמו-פסים צבעוניים שמשבשים את התמונה לגמרי,לאחריהם מתעוות הסמן של העכבר באותה הצורה,ובתוך זמן קצר(דקה) מתעוות כל המסך והמחשב נתקע. הדבר קורה רק לפעמים-לעיתים לא קורה במשך שבועות,ואילו לעיתים בכל פעם שאני מנסה לנגן קובץ ווידאו מאלו שציינתי...חשוב לציין שהדבר לא מתרחש בכל סוגי הווידאו-באתר כמו יוטוב זה לא קרה לי מעולם,ואני גולש בו הרבה מאוד. המפרט שלי הוא ASUS P5N-D twintech 9600gt e8400 ווינדוס XP SP2 בהתחלה חשבתי שמדובר בסך הכל ב…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by ob,

today i installed Accellero s1 on my 4850 , everything were going well till i run the pc normal >> windows loading >> then the screen power light become orange... and nothing(black screen like its off) . when i start on safe mode all run properly. sry for my english dont have hebrew now but i can see heb... . . אחרי שכבר ניסיתי את כל הדרייברים כלום לא עזר ... ועכשיו נהיה יותר גרוע נראה לי שהכרטיס הלך ?! ככה אני רואה במסך : http://img53.imageshack.us/img53/1861/rimg1206nw0.jpg ניתן לעשות משהו ? או ישר לפח ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. Started by breitman,

קיבלתי מחשב בירושה ויש לו סיסמאות גם לווינדוס ולסייף מווד אני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך כי אין לי את הגישה להפעיל קודם דיסק של הווידוס כיוון שהכל מוגן עם סיסמאות תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים