עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני לא מצליחה לסמן טקסטכדי להעתיק אותו , מה עושים

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  2. Started by scorpions,

יש לי בעיה עם כרטיס קול מסוג creative live 5.1 הבעיה שלי היא כזו ביום בהיר אחד (כן אני זוכר אותו ) הפעלתי את המחשב ואין לי קול ובלוח הבקרה הוא כלל לא הופיע ניסיתי לתת למחשב לזהות אותו לבד הוא זיהה הרצתי את הדריוורים והכל היה טוב ;D למחרת אותה בעיה רק שאני הייתי צריך להיתעקש כדי למצוא את החומרה בעצמי ושוב הרצתי את הדריוורים הכי חדשים שיש והכל עבד טוב רק שזו הפעם האחרונה בה עבד הכרטיס קול מאותו יום המחשב לא מוכן לזהות את החומרה ויהי מה :-[ וכן ניסיתי להעבירו לכל סלוט אפשרי וזה לא עזר במיוחד כרגע אין לי כרטיס קול ככה שאני לא יכול לישמוע כלום וזה מרגיז חבל על הזמן אשמח אם תוכלו לעזור לי אני כבר נואש :-\ אני אמור לקבל מחר כרטיס מחבר creative 16 או משהו כ…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by Raz20,

יש לי בעיה עם Adobe Flash Player לא משנה כמה אני מתקין את התוכנה דרך האתר מהקישור הזה http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash או מפה http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...lash_player.exe אני לא מצליח לראות קבצים שנמצאים על אתרים , ולא משנה כמה הם שולחים אותי להוריד את התוכנה הזו, אני פשוט לא מצליח לראות, ככה זה בכל האתרים הדומים שדורשים Adobe Flash Player יכול להיות שאיזה משהו חוסם את התוכנה או משהו אחר ? יש לי אקספלורר 6 (אני מאמין שמעודכן כי יורדים לי עידכונים מהאינטרנט) ובעברית וגם ניסיתי להיכנס ל"כלים" - "אפשרויות אינטרנט" - בלשונית "אבטחה" - "רמת ברירת מחדל" וגם זה לא עזר... מה אפשר לעשות ? תודה מראש לאלה שעוזרים !

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  4. Started by Peri228,

יש לי DVD של טושיבה (דגם SD-M1612), ווינדוס XP, עליו שלושה יוזרים. אני לא מצליח לקרוא תוכן של דיסקים מהיוזר שלי, אבל מיוזרים אחרים אני יכול... אם לאותו דיסק יש הפעלה אוטומטית הדיסק עובד, אבל אני עדיין לא יכול לקרוא מה שיש בתוכו, רק לראות (ולהתקין) את ההפעלה האוטומטית. עזרה בבקשה נ.ב חיפשתי דרייורים אחרים, אבל לא ממש מצאתי ...

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  5. בס"ד ערב טוב, מדובר בנייד dell latitude e5430, הוא בא במקור עם לינוקס, פורמט והותקן עליו ווינדוס דרך CD. בנסיון להתקין עליו ווינדוס מDOK, לאחר בחירת usb device ב boot menu, מתקבלת הודעת השגיאה שבכותרת. הDOK נבדק על מחשבים אחרים ומזוהה כהתקנת ווינדוס (מפורמט לNTFS, שום דבר עליו מלבד הווינדוס). המחשב מעלה את הווינדוס המותקן על הHDD. זה רלוונטי כי אני שוקל להחליף את כונן הדיסקים בHDD נוסף. תודה!

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה ביותר.. כשאני מגיע לווינדוס המחשב מתחיל לעשות ריסטרטים, זה לא וירוס כי לפעמים הוא עובד כמה דקות ואז עושה ריסיט ולפעמים כשרק מגיעים למסך הטעינה... ניסיתי לבדוק מה זה, החלפתי הכל, וגיליתי שזה הכרטיס מסך.. שלחתי לתיקון אמרו לי שבאמת יש בו בעיה, אוקיי עכשיו הביאו לי את הכרטיס בחזרה (זה כרטיס אחר, לפני היה לי Abit Geforce 4Ti4200AGP8X ועכשיו זה של ASUS) ושוב פעם המחשב עושה ריסטרטים.. אני לצערי כרגע משתמש ב RivaTNT32 והכל עובד חלק... אין לי מושג מה הבעיה, ואני משתגע.. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם ? זה המפרט של המחשב : Pentium 4 1700MHz 256DDR 333MHz Generic Asus P4S333-m - הכרטיס עבד חצי שנה על המחשב חלק, אז זה לא בעיה של תאימות עם הלוח אם. עוד מש…

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by ackohen,

שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 (מעבד טוריון 64 X2) ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 התוכנה מציינת את הליבה 2 כ: "חמה" במצב idle. האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  8. המחשב קופא בלי סיבה, גם אם הוא לא מתאמץ ואני עושה שימוש בסיסי של גלישה באינטרנט, גם אם רק הדלקתי אותו כרגע, תוך 5 דקות גלישה הוא קופא! בדקתי טמפרטורות, הם יותר מטובות ממה שצריך אפילו אפשר להגיד ובדקתי בTASK MANAGER שאין שום תהליך חריג שאולי גורם למחשב להתאמץ (הCPU על 0-3 אחוז שימוש) יש לי 3 "חשדות" 1. מערכת הפעלה - היה לי XP ופירמטתי והתקנתי WIN 7 ועדיין יש את הבעיה, אבל שהייתי בתפריט BIOS כמעט איזה חצי שעה וחיפשתי אולי משהו בהגדרות צריכת חשמל של המחשב השתנה או משהו בסגנון, המחשב לא קפא והוא עבד פיקס, גם בבדיקת MEMTEST שעשיתי 3 שעות (ודרך אגב לא מצא שגיאה) המחשב לא קפא לכן הגעתי למסקנה שהוא קופא רק במערכת הפעלה 2. ספק - שמתי לב שמתי שהמחשב קופא ואני לוחץ על REST במארז (שו…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by emann,

שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ( radeon x850 xt 256 ) בהתחלה השתמשתי בדרייורים של CATALYST 4.48 אם אני זוכר טוב, וכאשר שיחקתי משחקי מחשב ( כגון WORLD OF WARCRART ) , הכל עבד בסדר, אבל אם שיחקתי למשל כמה שעות רצוף , כל כמה זמן הכרטיס ציפצף ( בערך כל 20 דקות ) , ורק כאשר הייתי בתוך המשחק ( אם הייתי עושה מינימייז זה לא היה מצפצף) לא מזמן עידכנתי לגרסה הכי חדשה (6.3 אם אני לא טועה ) של הדרווירים, וכאשר אני משחק, תוך 5 דקות הכרטיס מתחיל לצפצף ולא מפסיק ( כל שנייה שתיים ) וכאשר אני עושה MINIMIZE למשחק הוא מפסיק לצפצף. ובנוסף לפעמים פשוט המסך נכבה ( כל בערך חצי שעה ) כאילו כמו שלא נוגעים במחשב הרבה זמן, ואני רק צריך להזיז את העכבר בשביל שהוא יחזור לפעול, אבל זה עדיין מאוד מעצבן…

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  10. אהלן אהלן חברי הפורום אני חדש כאן והחלטתי לשתף אותכם באוסף סרטוני ההדרכות שלי כאן אסביר לכם איך להשתלט על מחשב מכל מקום, בכל זמן , בכל רגע ובכל זמן בעצם שתהיו עם הסמארטפון שלכם… אזז ברוכים הבאים למדריך: איך להשתלט על מחשב דרך הטלפון אז תתארו לכם סיטואציה, אתם יושבים בעבודה, בלימודים , או בכל מקום אשר תחפצו. ואתם ממש ממש חייבים לגשת כרגע למחשב האישי שלכם או לאותם מחשבים שאתם נוהגים להשתמש בהם באופן קבוע. הבעיה מתחילה בזה שאתם לא יכולים, וחבל… אז ידוע לנו שהיום יש שלל ותכנות ואתרים ל "שליטה מרחוק". אבל , מניסיוני האישי אני בא ואומר , עדיין לא נתקלתי בתוכנה מספיק טובה אשר לא נופלת ומקרטעת עם שלל בעיות חיבור שונות. …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by ozzo,

כונן של 2T (למיטב זכורני) של WD passport לא מזוהה ע"H המחשב וכנראה ש ה boot master נדפק. מבין שלושת הכוננים שלי הוא הכי חדש (נקנה לפני 3 4 שנים) ונדפק שנתיים אחרי שנרכש. התפנה לי זמן ואני רוצה ל"שבת" על זה ולנסות להציל לבד את המידע. לא לוקח לחברה חיצונית כי זה הון ולא בטוח בכלל שיש שם משהו שלא מגובה גם במקום אחר. זה המקום לשאול על תוכנה מומלצת / סרטון שמסביר איך לפרק את הכונן וכו'? או לעבור לפורום אמצעי אחסון?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by מחשב חמוד,

אני רוצה לקנות את המעבד QUAD 8400 בשביל גיימינג כמו BF3 מטרו וGTA IV וגם GTA V שיצא החדש הוא מעבד טוב לגיימינג? יש לי כרטיס GTS 450 ספק 500 ג'נרי RAM 2

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by achiya1,

שלום לכולם. אחד המחשבים אצלי בבית לא עולה עם המסך כשמפעילים אותו... אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס מסך שעושה את הבעיה (אין לי כרטיס אחר שמתאים ללוח אם ) אני לא יודע את הדגם שלו רק שהוא של asus . ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם אבל החיבור היחיד שדומה לחיבור מסך זה חיבור עם הפינים החוצה .. איך אני יכול לחבר את המסך samsung 931bw למחשב בכל זאת? האם יש מפצל כלשהו שיהפוך את החיבור המוזר לרגיל ? תודה רבה וערב טוב..

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  14. מישהו יודע מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by sabag,

יש לי בעיה במחשב , כל דקה הוא נתקע לי והוא חדש קניתי היום מה הבעיה? זה המפרט amd phenom 2 955 sapphire 5770

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  16. שלום לכם, הבעיה היא כך, כשאני מחבר מקלדת קומפי היא לא עובדת וגם כשאני מחבר את הגיים-פד של לוג'יטק (הצ'ילסטרים) הוא נדלק לרגע ונכבה, ובנוסף הוא גורם לשאר חיבורי הUSB במחשב לא לעבוד יותר עד שמאתחלים את המחשב. כשלקחתי את הגים-פד לבאג, הוא עבד על המחשב שלהם. יש גם מדפסת וזכרון ניד שאני מחבר דרך הUSB ולא עושים בעיות. תודה מראש.

17. יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. Started by yoshi s,

שלום קניתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE GA-G33M-DS2R ומעבד E7200 (אני אמור לקבל אותו בתחילת השבוע) באתר של GIGABYTE נמסר כי הלוח תומך במעבד החל מגירסת ביוס מסוימת (החל מגירסא F8e). האם זה אומר שאני צריך לעדכן את הביוס לפני שאני מתקין מערכת הפעלה (אני עומד להתקין XP) ?? או קודם להתקין XP ואז לעשות עדכון ?? אם כן צריך לעדכן לפני התקנת XP..... האם אני יכול/רצוי לבקש מהחנות שתעשה עדכון אם צריך לפני שהם שולחים או שאני יכול לעשות זאת לבד ?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  19. אהלן חברה, בטח שמעתם על הבעיה שיש לכל הדיסקים של סיגייט מהסדרה החדשה. (7200.11) אז גם לי, אבל המצב יותר גרוע ממה שהיה נדמה או שקרה לרוב שאר האנשים. הבעיה אצלי, שבניגוד לרוב שהצליחו לתקן את הבעיה עם העדכון, אצלי ההארד לא מזוהה בביוס, ולכן אי אפשר להריץ את עדכון הקושחה שאמור לתקן את הדיסק. לא משנה באיזה קונפיגורציה של חיבורים וכו'.הדגם הוא ST3500320AS, נקנה לא מזמן. הבנתי מרפרוף קצר ברשת שזה משהו בסגנון הזה :" BSY error: it happens when your HDD enter on a halt state, or BuSY state. In this condition, your HDD will not be recognized by BIOS at POST moment." נראה לכם שיש איזה דרך להחזיר את הדיסק לחיים? לבד, או אצל חנות, כל דרך שתהיה. מסיגייט כבר התייאשתי, הם לא שמים :anim-…

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. שלום לכולם, שאלה בכותרת. מצאתי כבר המון תוכנות, חלקם מסורבלות וכוללות שימוש בכמה תוכנות, זאת לא המטרה שלי. מצאתי גם תוכנה שעושה את זה בפשטות וביעילות אבל עולה כ-30 דולר. השאלה שלי, אתם מכירים תוכנה שעושה את זה בלי שימוש ב CD. (רק USB) .. עושים לו BOOT והוא נותן אפשרות לגלות\לשנות\למחוק\להזיז את הסיסמא של הווינדוס וגם שתיהיה חינמית לפעם הראשונה לפחות?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by zoman,

יש לי בעיה קצת מוזרה - יש לי מחשב P-4 2.4 ,זיכרון 768 מגה... ,מסך סמסונג 753DF ,נוצרה מין בעיה מוזרה שאני מדליק את המחשב מתחילה לעלות מערכת ההפעלה (WIN XP ) ופתאום ניכבה המסך ,המחשב ממשיך לעבוד ,האם מישהו ידוע מה יכולה להיות הבעיה?? ,וזאת לפני שאני מפרק אותו ומתחיל לבדוק מאורר וכדו.. :s05:

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by vitali02,

יש לי את הבעיה של הCRUSH והמסך הכחול בדקתי בעזרת תוכנה ולפי הMINIDUMP כתוב שהבעיה היא nv4_disp.dll הבנתי שזה בעיה בדריירים של NVIDIA אבל ניסיתי כבר את כל הפתרונות של הסרת הדרייברים במצב בטוח ואז להתקין את זה ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר.. ועכשיו זה כבר כל יופ יש 2 קריסות ומופיע המסך הכחול.. מה לעשות?? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  23. יש סכנה כלשהיא, או שזה ממש שקול למצב בו המחשב כבוי? העובדה שבמצב hibernate המחשב עולה חזרה אפילו מלחיצת כפתור בעכבר (בדומה לsleep), גורמת לי להניח שהמערכת לא באמת לגמרי כבויה- ולכן עדיין נשקפת סכנה. אבל אשמח לדעה קצת יותר מקצועית

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by dannygnh,

הקפיץ שתופס את צלעות קירור המעבד אין לא מקום אחיזה, כיוון שקצה תושבת המעבד נישבר. למשהו יש רעיון מעשי,איך אפשר לתפוס את הקפיץ.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך כנראה או בדרייבר שלו שכל כמה זמן המסך נכבה כזה ואחרי שניה הוא חוזר לעבוד והוא חוזר לעבוד רשום לי בצד את ההודעה הזאת עכשיו השאלה שלי איך אני פותר את הבעיה הזאת כדי שהמסך לא יתכבה כל כמה דקות תודה מראש רזיאל

• 5 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.