עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by adirnasri,

שלום לכם אני יחסית תקופה ארוכה אם מוזילה פיירפוקס ומרוצה ממנו שאני נכנס לפייקפוקס יש מן רטט מוזר כזה של החלון כולו ואפילו אי אפשר לקרוא זה כזה הורס את העיניים זה רושם לי בשורת מצב שזה מתתין מתחבר נעצר וכל זה בשניה אחת ובמהירות שבקושי אפשר לקרוא זה ממש מפריע לי אני חוזר שזה רק בדפדפן פיירפוקס ולא במחשב או באקספלור מחקתי שוב ושוב את פיירפוקס והתקנתי מחדש אך לל מוצא גם התקנתי את גירסא 2 בתיקווה שזה יעזור אך זה גם לא מקווה בתיקווה שמישהו פה יעזור תודה רבה ושיהיה חג שמח

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. שלום חבר'ה.. אני צריך לתקן מחשב לידידה שלא נכנס לווינדוס XP (הסמן של הטעינה פשוט לא מפסיק לזוז ולא נכנס לוונידוס). מעבד Athlon 5400+ Dual Core לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM החלטתי להריץ Memtest ומשהו מוזר - המחשב נכבה לבד לאחר 5 דק'. נכנסתי לביוס ואני רואה שהטמפ' באזור ה-60 ומשהו מעלות, שמתי ALARM ברגע שעובר את ה-80 מעלות וזו מצפצפת ב-Memtest הבא.. גם 90 מעלות. אני נוגע בגוף קירור של המעבד והוא מרגיש לי בטמפ' נורמלית למדי אפילו קריר. הטמפ' של הצ'יפסט זאת לעומת זאת חמימה למדי. אני מחליף גוף קירור של המעבד לאחד פשוט אחר שמקבלים ע…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה במחשב..מחובר לי כונן קשיח אחד מסוג SATA, ויש לי עוד שני כונני ATA. כשאני מחבר את אחד מהם למחשב, המחשב עולה והכל תקין. אבל כשאני מחבר את שניהם (פלוס הSATA שכל הזמן מחובר), המחשב עולה ממש ממש ממש לאט, אני מתכוון שאני צריך לחכות איזה חצי שעה שהוינדוס יעלה אם בכלל. שני הכונני ATA תקינים כי אם אני מחבר כל אחד מהם בנפרד עם הSATA המחשב עולה כמו שצריך, הבעיה קורת רק כששניהם מחוברים פלוס הSATA. שניהם על מצב של SLAVE (הם בלי הצ'ופצ'יק הזה). יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by PSben,

היי, יש לי מחשב חדש! קיבלתי את החלקים היום, ואחרי שהרכבתי נתקלתי בבעיות הבאות: 1. כפתור כיבוי המחשב לא עובד כמו שצריך. הכפתור אמור לכבות את המחשב, אך הוא מבצע ריסט, ואם לוחצים עליו מספר שניות רצופות, רק אז הוא מכבה את המחשב. אם מנסים לכבות תחת windows 2000 אז מתבצע ריסט. מה בדקתי? את החיבור ללוח אם (הכל בדיוק כמו שכתוב בחוברת!), קיצרתי את הפינים שמהווים shut down (בלוח האם) ורק אחרי כמה שניות המחשב נכבה, ניסיתי להחליף בין כפתור הריסט לכפתור הכיבוי, לא עזר. בדקתי כמובן בביוס, שם יש הגדרה של הכפתור, הוא מוגדר on/off ולא standby, למרות שהוא מתפקד כמעט כמו standby (אומר שהמחשב נכבה רק אחרי 4 שניות שהכפתור לחוץ, ואם פחות, אז המחשב עובר ל-standby). 2. לאחר שכיביתי את המחשב באי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by יפת,

במחשב שהמפרט שלו:I5 750, HD5850,4GB RAM. שאני גולש באינטרנט המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאתחול. זה קרה 3 פעמים היום ועכשיו הוא נתקע ישר בהפעלה. מה עושים?

7. היי לאחרונה, שבועיים שלשה התקלה קיימת קבצי וורד,DOC/pdf/docx לא נפתחים בוואטספ במחשב מקליק הורד,הקובץ לא יורד לאף ספריה לעומת זאת בסמארטפון אין בעיה ,הכל נפתח. האם הבעיה במחשב או בוואטאספ? אודה על פתרון הבעיה אהוד

8. מחפש נייד לעבודה משרדית . דגש על משקל מינימלי, גודל 13.3 מכס' ועדיף פחות , וזמן סוללה. מראה, עיצוב וכו' לא חשובים לי. מה שכן, הוא צריך להיות מסוגל להחליף ביעילות את הנייח שלי במקרה וישבוק חיים. כלומר להתחבר בhdmi למסך, ושיהיו לו לפחות 2 חיבורי usb מסורתיים. 1. מתלבט בין ה- ASUS - UX331UAL קל המשקל הזה , אבל שמצריך תשלום גבוה מאוד עבור הרחבת אחריות, לבין ההעדפה שלי למשהו סולידי אבל יקר יותר של דל 2. (ראיתי גם מחשבים שעונים לדרישות עם מעבד מדור 10 שאפילו מתומחרים נמוך יותר ואני לא מבין איך זה.. ) 3. מישהו יודע אם יש עדיין בעיה עם מלאים בחנויות ? 4. ואם מדברים על אחריות, ראיתי ביקורות נוראיות על השירות של אסוס בארץ, ומאידך הבנתי שגם השי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Gigabyte 7VTX Asus V7700 Pure 32MB כששניהם עובדים ביחד, המחשב שלי מאוד לא יציב במשחקים ובשינויי רזולוציות, בעיקר, מסיבה לא ברורה, ב-Half Life. הוא מרבה להתקע.. הבעיה הזו קיימת מאז שקניתי את המחשב, לא היתה לי אפשרות להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שהוא נקנה בארצות הברית. את הלוח לא שלחתי לאחריות בארץ מתוך עצלות. בכל אופן, הלוח עובד ללא תקיעות עם GeForce 2 MX תוצרת חברה לא ידועה. הכרטיס מסך עבד מצוין במחשבים נוספים שניסיתי אותו בהם. הבעיה לא נפתרה גם אחרי שעידכנתי את הביוס של הלוח, אבל המחשב יותר יציב מאז שעידכנתי, אבל עדיין נתקע הרבה. חשבתי שאולי זו בעיה של חום, אבל אז הגיעו אלי ה-Blue Orb והיטסניקים לזכרונות מתוצרת ThermalTake. ואם זה לא מספיק, הנחתי מאוורר פנפלו 80 מ"מ מעל ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, יש לי הארד דיסק של 250 ג'יגה מבית סמסונג שעושה קולות מוזרים שהתחילו לפני כמה ימים. הקולות הם בזמן מאמץ, לא במצב IDLE. אני מבין במחשבים ויודע להבחין בין קליקים רגילים לבין הקולות שיוצאים מדיסק הקשיח עכשיו. צירפתי למי שרוצה הקלטה של הקולות בזמן מאמץ, הקולות דומים למעין גירוד (מקווה שלא רק אני שם לב אליהם). כבר סרקתי את ההארד דיסק לראות אם יש bad sectors והכל בסדר. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  11. ממצב אנשים ?! אז ככה לאחרונה צצה לי בעיה ממש מעצבנת ! כשאני מנסה להחליף את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית או להיפך, לפעמים זה מצליח ורוב הפעמים לא ! ניסיתי את שתי הדברים העיקריים ... החלפתי מקלדת ופירמטתי את המחשב ושוב הבעיה נשארה ... זה ממש מעצבן להחליף ידנית ! מישהו יודע איך לסדר את זה ?! תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by yellow acid,

חלונות 7, כרטיס מסך רדאון HD 7850. (או 7830 אני לא זוכר בוודאות). ביום בהיר (היום) המחשב עובר למצב שינה. אני מעיר אותו ומקבל מסך כחול. ריסטרט, המחשב נידלק אבל המסך שחור לחלוטין. אחרי כמה ניסיונות כאלו המחשב נדלק כרגיל, עד שאני קם לכמה דקות, והמחשב נכנס למצב "turn off display" (זה מה שהוא עושה לפני מצב שינה), אני מחזיר את התצוגה ושוב מסך כחול. הסיפור חוזר על עצמו כמה פעמים (כיבוי מסך מסך כחול שוב נידלק אבל מסך שחור עד שכן נידלק ושוב מסך כחול אחרי שעושה כיבוי תצוגה) בסוף קיבלתי את השכל לבטל את הכיבוי תצוגה ומצב שינה, אבל הנזק נעשה - 1) קרה לי עוד פעמיים שהמחשב נדלק אבל יש מסך שחור. 2) עד היום הרזולוציה שלי היתה 1080X1920 ועכשיו האופציה הזאת פשוט נעלמה, הכי טו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם ניתן (והאם יש צורך) לחבר מערכת רמקולים כדוגמת FX6021 2.1 לאל פסק, בשביל להגן מפני זנק למערכת בזמן הפסקת חשמל? אם כן, כמה כוח המערכת תצרוך מהאל פסק, בהנחה שאני מכבה את המערכת רמקולים מיד אחרי הפסקת חשמל, ומשאיר רק את המחשב והמסך מחוברים לאל פסק ומכבה גם אותם אחרי כמה דקות? אם אפשר לעשות את זה פשוט, על ספק עם כמה VA תמליצו רק בשביל המערכת רמקולים הזו - לא בשביל שהיא תעבוד בזמן הפסקת חשמל, אלא רק בשביל שלא ייגרם לה נזק? (אני פשוט אוסיף את הכמות לכמות המומלצת למחשב ומסך שלי ואקנה אל פסק חזק מספיק בשביל כל זה) תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ואם יש משהו שווה אחר קצת יותר רחוק גם אפשר. תודה מראש

15. Started by Tsk,

טוב שלום לכולם... אני רציתי לשאול אבל אני לא יודע בדיוק איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי אותו פה. יש לי מארז עם מאוורר אחד של 80 מ"מ ועם ספק 320 ואני רציתי לדעת אם אני צריך להחליף את המארז והספק כדי שאני אוכל לשים על הלוח אם שלי את הכרטיס מסך GeForce 8800GT... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by dbx22,

אני צריך דריבר לגיים פד של maxtro או maxxtro מדגם JPD310 חיפשתי באתרים שבדביק ובגוגל ולא מצאתי. תעזרו לי בבקשה

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by cobmetal,

שלום , לא מזמן שמתי לב שכאשר אני נוגע במארז של המחשב או מחשב למארז משהו אני מקבל זרם מה הסיבה ? איך ניתן לפתור זאת ? תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Clint Eastwood,

טוב אז הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר פשוט אבל זה לא... אני צריך להעביר חומר מהPC ללאפטופ. הייתי בטוח שאני יחבר אותם עם USB ויופיע לי איזה כונן נייד או משהו כזה, אבל זה לא קרה! למישהו יש מושג?

19. שלום אתמול קרה משהו למחשב שלי והייתי צריך לעשות ריפייר לווינדוס...עשיתי והכל הלך חלק. עכשיו,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואני מקבל את השגיאה הבאה: setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard vga driver before running setup. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי ולא עבד,ניסיתי גם להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של ATI וגם לא עבד...ושהסתכלתי במנהל התקנים שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך בכלל...לפני הריפייר הכל עבד בסדר גמור,ואני תקוע עכשיו עם גרפיקה ירודה ולא יכול לעשות כלום חוץ מלגלוש וגם זה בקושי(בכרטיס טלויזיה רואים את כל הפיקסלים בגלל שאין דרייברים,ושאני מדפדף בדפים או מגל…

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by DjBlack,

היי חברה יש לי איזה בעיה בזכרונות של gskill ddr2 800mhz אמממ בדקתי ב cpuz ולא יודע למה אבל התדר שלהם זה מראה לי רק 400... מישהוא יכול להגיד לי למה?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  21. החשב נייח ומחובר עם ספק כח ניסיתי כל מיני שקעים עם ובלי כבלי מאריכים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Guy950,

קודם כל אני אציין שלא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום אודיו וקולנוע או כאן, אם זה פחות מתאים לכאן אז אשמח אם יעבירו לשם. אתן קצת מידע מקדים לגביי - אני חירש עם מכשיר שמיעה ומעבד שמיעה, אני לא מקשיב למוזיקה ואודיו דרך רמקולים אלא דרך סטרימר ייעודי למכשירי שמיעה שמחובר למחשב דרך כבל AUX. האודיו אצלי מופק דרך המכשירי שמיעה, למרות שאיכות האודיו כן מושפעת מרעשים, איכות הקבצים והגדרות אודיו במחשב. כמו אוזניות. במחשב הקודם שלי כל חיבורי האודיו נשחקו ונהרסו, לכן הייתי מחבר את הסטרימר ליציאת אודיו במסך. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ולכן התחלתי להשתמש ביציאת אודיו בחיבור האחורי והתחלתי להבחין שהאודיו ממש השתנה לעומת המחשב הקודם - לרעה. אני מרגיש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אוקיי יום אחד התקנתי תוכנה שמשנה תעיצוב לגמרה תוכנה מותקנת משנה את כל הערכה והמבנה של הdeskop עכשיו שאני מסיר אותה אין לי שולחן עבודה אין לי כלום הכל ריק חשבתי בהתחלה להכנס למנהל משימות > הפעלה > explorer.exe לא עובד לי זה פותח לי רק תמסמכים שלי והתוכנה הזאת שינתה לי תעיצוב וגם תשפה מעברית לאנגלית [רק בחלק של השולחן עבודה אני מזכיר] עכשיו איך אני גורם לסרגל של הXP הקודם שהיה לי לחזור ? אני ימחוק תתוכנה ומה עליי לעשות! בבקשה זה דחוווף

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. ניסיתי לברר מה המפרט שלו אבל הוא בעצמו לא יודע מה שכן אני יודע שיש לו סלרון 400 96 מ"ב של זיכרון שאין לי מושג מה הסוג הכי פשוט זה לעשות התקנה מחדש של הווינדוס או שיש פתרון לבעיה?? מקווה שהכל יפתר... (הוא בוכה לי בפלאפון!!) אייל....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, לפני כחודשיים הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB נפגם. הכרטיס נשלח לתיקון, ואחד חדש הגיע במקומו . לאחר הרכבת החדש, איני מצליח להפעיל משחקים חדשים בכלל. דוגמאות למשחקים כאלו הם Fifa 2005 , NFS:U2 , Tony Hawk Underground 2 . חשוב לצין שלפני שהכרטיס נשלח לתיקון הוא פעל פיקס . הבעיה היא אינה בעית תוכנה, נושא התוכנה נבדק כבר מכל הכיוונים . קשה לי להאמין שהבעיה בכרטיס, כי לפעמים המשחקים עולים , ונתקעים באמצע המשחק עצמו, זה לא שהם תמיד נתקעים ולא עולים בכלל, למרות שכרגע הם באמת לא עולים בכלל . ניסיתי להשתמש הן בדריברים של Omega והן בדריברים של ATI . המפרט שלי הוא : CPU : Mainboard : Memory : טמפרטורות במצב מנוחה : Board - 39 C CPU - 44 C …

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.