תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני סובל מבעייה במחשב לאחרונה שאני רואה לפי הטוקבקים פה שאני לא היחיד.. . בדומה ללטענות קודמות פה - סבלתי מזה שהמחשב היה עושה ריסט לעצמו מבלי שום הודעה מוקדמת תוך כדי עבודה לעיתחים קרובות. לפעמים אחרי הדלקה הוא היה מחזיק קצת הרבה יותר מ-5 דקות אך לאחרונה הוא היה מוציא לי הודעה אחרי ההפעלה מחדש על overclocking fail שאני מעולם לא ניסתי לבצע overclocking. בנוסף אציין שעקבתי בביוס אחרי הטמפרטורה של המעבד והלוח אם וניראות לי סבירות בהחלט - סביבות 50-52 מעלות. לאחר ניקויי הצלעות קירור של המעבד המחשב חזר לעבוד פעם אחת לתקופה ארוכה ולאחר מכן הודיע על cpu fan fail. החלפתי אצ המערכת קירור לאחרת חדשה ובעיית cpu fan fail נפתרה אך בעיית הריסט נשארה. כאשר אני מסתכל על המתחים המ…
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי היום התקנתי תוכנת אובר קלוקינג בXP , מהתקליטור שקיבלתי עם לוח האם זיגבייט, העלתי את מהירות הליה ל2150 GHZ ואז פתאום המחשב קפא לגמריי, נאלצתי לעשות ריסטט , אבל לא נישמע ציפצוף בהדלקה וגם לא ניראה כל כיתוב במסך , רק אחריי כמה ניסיונות כאלו , פתאום המחשב נידלק , בדקתי את המחשב עם תוכנת S&M 1.7.6 , הכל בסדר , גם הרצתי 3DMARK06 בהצלחה. האם גרמתי נזק בילתי הפיך למעבד? או שהמעבד שלי לא עובד ב100% עכשיו ? מבקש את תגובתכם לפשלה שלי ... רוני
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה עזרה בהגדרות הביוס אני לא מבין ממש במחשבים אז לא לדבר בבקשה בשפה מתקדמת אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור את ההגדרות הכי טובות למערכת שלי תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר ללחוץ F1 ולהמשיך הכל כרגיל. בנוסף, הווינדוז מזהה את המעבד כ: Pentium 4® CPU 3.00GHz 2.99GHz ולפני שזה קרה הוא זוהה אותו כך: Pentium 4® CPU 3.00GHz 3.01GHz מה זה?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' של דל, דגם dell p2214h ולאחרונה שמתי לב שיש מריחות במסך, אין לי מושג איך זה קרה ואשמח לעזרתכם לגבי איך ניתן לתקן את זה. שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא סידר את זה. אני מצרף כאן צילום מסך של הבעיה, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 כבן שנתיים, (מעבד 1.6, לוח אם של אסוס p4s133-vm) עד כה היתי משתמש בהאצה הגרפית של לוח האם (כרטיס מסך אונבורד) אבל כשניסיתי להתקין כרטיס מסך agp ישן (דגם לא מזוהה, משהו די בסיסי שחבר שלי קיבל במחשב שקנה לפני שנתיים) המחשב ככל הנראה לא קיבל אותו, ועכשיו הוא לא עולה בכלל ואין תמונה במסך, לא דרך החיבור של ה-agp ולא מהאונבורד. ניסיתי להוריד את הכרטיס ולהפעיל כרגיל וזה לא עזר. אגב, כשפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק עם שואב אבק ופירקתי את המעבד ממקומו על מנת לנקות. בהתחלה חשבתי שלא החזרתי את המעבד נכון למקום בגלל שהוא מחובר לקופסא של המאוורר קשה לראות (box( אבל כשניסיתי להדליק את המחשב כשהמעבד לא מותקן בכלל הוא אפילו לא קרא את הכוננים, ואי אפ…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
למחשב עם לוח אם ASUS M2N8-VMX ומעבד AMD 4400. כרטיס קול REALTEK מובנה על לוח האם. ב-CD של לוח האם ובאתר ASUS אין דרייבר ל- WIN 7. (יש ל-XP, זה לא עובד ב-7) איך ואיפה ניתן למצוא דרייבר מתאים? יש עיצה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
(חבר ביקש שאני יסדר לו את המחשב) התופעה היא שהמחשב עולה מציג את הלוגו של WINDOWS XP ואז מסך שחור וממשיך מבלי לרסטט ונתקע כך. עכשיו מה שמיוחד שקורה כול חודש .המחשב פורמט פעמיים כאשר היה הארוע עבד חודש ויותר ואז שוב נהרס מפרט: פינטיום4 2400 MHZ 40 ג'גה GFORE4 256RAM זה כל הידוע לי וגם שבC 10 ג'גה מערכתFAT32 ובD 30 גיגה מערכת NTFS (תעזרו לי בבקשה זה דחוף)
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 כרטיס מסך 7600GT ספק HEC 400TRT ורציתי לשאול כמה זמן המחשב יכול לעבוד זמן ברציפות? כמה ימים? כי המקס פעמים זה לילה אחד בשבוע וככה אני מכבה בערב כול פעם ואני רוצה להשאיר אותו כמה פעמים בשבוע בגלל ה EMULE ואני מפחד שישרף לי הרכיבים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , פתחתי פה לפני כמה ימים נושא חדש על הבעיה שיש לי שוב אני יכתוב בקצרה על הבעיה קניתי לפני חודש מחשב מיני לפטופ של asus עכשיו אתמול שבאתי להפעיל אותו הוא כותב לי error loading operating system ולפני כן המחשב עבד מצויין בלי בעיות ולא עשיתי בו משהו מיוחד , עכשיו יש לי במחשב קבצים שאני פשוט חייב לשמור אותם נסיתי להפעיל גירסה ניידת של xp כמו שייעצו לי פה קודם כדי לגבות את הקבצים אבל אחרי שזה עלה שנכנסתי ל 'מחשב שלי' הדיסק קשיח לא מופיע שם בכלל שאני נכנס לביוס הדיסק קשיח מופיע שם .. בשביל שאני יוכל לראות את הדיסק קשיח אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות בשביל זה ?? ועוד שאלה האם יש עוד איזה פיתרון שאפשר לעשות כדי שאני יוכל לתקן את הבעיה ולגבות את כל החומר שיש לי בדיסק קשיח ?? ת…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי קיבלתי מאמזון ssd של crucial שנארז שלא באריזה המקורית לצורך משלוח (אשמתי. בחרתי כך בהזמנה) אני מבין שהמספר הסיריאלי לצורך שימוש בתוכנות שונות כמו שכפול הדיסק היה על הקופסה המקורית איך אני משיג אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אוורסט אולטימייט, ובדקתי טמפ'. צירפתי תמונה של מה שאני רואה בsidebar. יש לי מעבד 4 ליבות Q9450, ויסטה 64, 4 גיגה זכרון. אני לא מבין מה ההבדל בין מה שהוא רושם עבור CPU, לבין מה שהוא רושם עבור כל 4 הCPU האחרים. עבור CPU הוא רושם 34 מעלות. עבור האחרים כמעט כפול. מה הקובע? הרי יש לי 4 מעבדים, אז מה זה המעבד הבודד שהוא רושם? זה לא יכול להיות ממוצע של הטמפ'... האם להתחיל לדאוג? אנא הסבירו.... תודה! רועי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המחשב נכבה - המאווררים לא פועלים ויש שקט, חוץ מהמאווררים של הספק, וגם יש לד צהוב מתחת לPCI התחתון ביותר שזוהר תמיד - גם כאשר הוא מכובה (תמיד לא הבנתי איך הוא פועל אם אין חשמל; לפחות חשבתי שהוא מכובה) היום אני מסתכל לתוך המארז ואני שומע את הספק פועל, שמתי יד וכן הוא פועל כיצד דבר כזה יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לפני 3 ימים המחשב החל להשמיע רעש חזק מאוד בהדלקה ואחרי כמה שניות זה עבר אחרי אתמול והמחשב התחיל לכבות מדי פעם והיום הוא פשוט לא נדלק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שקוראת כל כמה חודשים, המחשב נכבה מעצמו, ומיד נדלק לבד, ככה חוזר חלילה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל. וגם אז לוקח לו הרבה זמן עד שהמחשב חוזר לעבוד בצורה תקינה ע"י כך שאני מנתק את כל הכבלים, וגם את הכונן דיסקים (פנימי עם כבל SATA וכו'). אני חושב שהבעיה היא עם הספק כח: להלן לינק לספק שקניתי מ-KSP ב-01/2014: לחץ כאן זה ספק חצי מודלורי (כיום באתר יש רק מודולורי). האם אני צודק? אני רוצה להיות בטוח, אין לי כסף לבזבז סתם ועל כן עליי להיות בטוח שזו אכן התקלה, שכן אגש לקנות ספק חדש. תודה על העזרה, חיים
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
נראה שכיאלו הארד נמצא בפעולה כתיבה/קריאה מתמדת וגורמת לשירים(מקומית)+ משחקים וסרטונים ביו טויב לקרטע לא יודע אם זה קשור אבל ההארד מחובר בצורה אנכית למארז ולא אופקית
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מחולק ל - 3 חלקים( C D ו-ניחשתם נכון: E) מאז שקניתי את המחשב לא היה ניתן לגשת לכונן E מהדוס אלא רק מה WIN , זה לא הייתה אף-פעם בעייה רק שהשבוע רציתי לפרמט, והשאלה היא האם E מוגדר דרך איזה דרייבר חיצוני בווינדוס או משהו כזה, כך שאחרי הפירמוט הוא יעלם , או ש WIN יזהה אותו גם אחרי הפירמוט עזרה מישהו?
-
בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי,עכשיו אני פותח את ה"מחשב שלי" ואני לא מוצא את הצורב... פתחתי את המחשב,כל הכבלים מחוברים...ניתקתי וחיברתי והוא כותב "ההתקן של הצורב נכשל" מה לעשות? הצורב הוא LG H20...צהוב.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
למה כל פעם שאני משחק והאינטרנט פתוח זה כאילו כזה צולע כזה נתקע ועושה רושם כאילו כרטיס מסך לא יכול לסחוב את המשחק אבל כשאני מתמתק מהאינטרנט ומשחק אפילו אם 1000 תוכנות שפועלות זה עובד נורמאלי ..... ואילו אני מכבה את הכל ורק מתחבר לאינטרנט ומשחק זה עדיין אותו דבר...... ממש מוזר שרק כשאני מחובר יש לי את הבעיה וכשאני מנותק ואפילו רצות לי מלא תוכנות ואני משחק זה רץ נורמאלי
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-