תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אני צורב משחקים לXBOX עם DUAL LAYER ב CDCLONE צרבתי כמה משחקים, עכשיו אני צורב כבר הלכו לי שני דיסקים התוכנה נתקעת על 57% והצורב לא זז מקודם לא שמתי לב, הוא היה 40 דקות על 57% אההה לא יודע אם זה חשוב, אבל יש את הזמן שהוא אומר מתי נגמרת הצריבה, שהוא מגיע ל57% פתאום זה זמן בלתי ידוע מה עושים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
העניין קורה עם ה-Dok החדש כמו שקרה עם ה-Dok הישן ועם כל Dok ולכן אני משוכנע שהבעיה במחשב. אני מחבר אותו ל-Usb הקידמי שלי ואת הלוח שלי אפשר לראות במפרט שבצד. יש למישהו רעיון? זה יכול להיות כמה שניות אחרי שאני מכניס אותו,שהכל קופא ולא עוזר כלום חוץ מהפעלה מחדש.. לעומת זאת זה יכול להיות גם לפעמים רבע שעה.. חשבתי שזה קשור לנפח התעבורה,ושה-Usb פשוט קורס,אבל מצד שני כשזה קופא אחרי כמה שניות שה-Dok בפנים - שום דבר לא הועבר.. אשמח לעזרה או רעיונות שיובילו למשהו..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זה תיקייה של מישהו מהאיסיקיו שלי...שכאילו לשם מתקבלים הקבצים ממנו או משו..וזה לא נמחק זה התיקייה OLaa_D
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו נכנס לי ווירוס למחשב שממש הקריס לי את המחשב והוא חסם לי מלא אפשרויות של הווינדוס כמו העתק-הדבק, אני לא יכול להיכנס ליישומים ולתוכנות ולמשחקים, לאינטרנט וכו' קיצר ממש הרס את המחשב שלי הכל הכיוונים (והוא חסם את מנהל המשימות), ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה חסום גם, ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ווינדוס אבל הו גם חסם את האפשרות של להתקין ווינדוס. קיצר אני חייב לפרמט את המחשב שלי, דרך הדיסק של ווינדוס אי אפשר, לחיצה ימנית על כונן C ואז על FORMAT זה חסום לי גם ואין לי כונן דיסקטים ככה שאי אפשר לפרמט דרך דיסקט איתחול. השאלה הראשונה של היא אם יש דרך אחרת לפרמט כמו דרך התחל > הפעלה > ומשהו.. או כל דרך אפשרית אחרת. השאלה השניה שלי היא אם אני אזמין טכנאי אז יהיה לו מכשיר ש…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים כונן חיצנו חדש מהסוג WD My Passport Essential \ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392 וכשאני מחבר אותו למחשב..המחשב לא מזהה אותו אוטומטית!!!.... הוא מראה שצריך להתקין איזה חומרה או משו....אבל המחשב מחפש ולא מוצא..... אנלא יודע מה הבעיה בד"כ כוננים כאלה מחברים והמחשב מתקין אותם לבד!!!!!!! (במחשב אחר זה התקין אוטומט!!!!)
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA ULTIMATE.... ולפני כמה זמן החלה לי בעיה של מסך כחול.. השגיאה היא: driver_irql_not_less_or_equal.... עשיתי פירמוט כמה פעמים ועדיין זה קורה.... מכיוון שזה קרה גם מיד לאחר פירמוט מחדש חשבתי שזה יכול להיות הכונן הקשיח שמותקנת עליו המערכת הפעלה..... מה אתם אומרים?
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים. לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650 המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישן ו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCC מה קורה חברה..?? למה לא עונים........
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ומאוד התרשמתי ממנו לטובה.. רמת הידע כאן מטורפת חח אני מרגיש כמו סרדין בין כרישים התענייתי ברכישת מחשב, אני עדיין מעוניין אך מתלבט בדבר אחד, האם להרכיב את המחשב עצמאית או לשלם לחנות שירכיבו לי? אני לא מתקמצן פה על 79 ש"ח, אין בעיה תקציבית כלל, אני פשוט חושב שיהיה תענוג לקבל את כל החומרה בקופסאות ולהרכיב אותה לבד, מה גם שזה יעצים את הידע והניסיון שלי עם חומרה.. אבל אני מאוד מפחד שזה לא ייצא טוב, מה גם שאין לי ידע קודם בנושא, להרכיב חומרה אני יודע, אבל להתחיל מ0 זה קצת מפחיד אותי. אז רציתי את עזרכתם בנושא, קודם כל, מהו הסדר להרכבת מחשב? דבר שני, האם בכלל מומלץ לי להרכיב עצמאית? תודה רבה לכולכם ושבת שלום .
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, הוספתי כרטיס זיכרון של 512 למחשב, בנוסף היה לי כרטיס זיכרון של 256. כשאני מאתחלת את המחשב נשמע שני צפצופים והמחשב מתכבה. ניסיתי לשים רק את הכרטיס של 512 כלומר בלי הכרטיס של 256 ועדיין נשמע שני הצפצופים והמחשב מתכבה. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שבק חיים,לוחצים על כפתור ההדלקה ולא עושה כלום,הכול מחובר,מה נדפק?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הוא לא מציג את המסך הוא פשוט נשאר כמו שהוא.. ישלי מסך רחב 19 של LG.. חיברתי את המסך של אחותי (LG 19) וגם המחשב לא מציג אותו.. הבנתי שיש בעיה במחשב אבל אני רוצה לזהות מה היא כדי לדעת מה לעשות. נ.ב: חיברתי את המחשב למסכים באמצעות 2 חיבורים: פעם עם הדיגיטל ופעם עם האנלוג, כך שהבעיה לא בחיבורים. PLEASE HELP ME!!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום הייתי היום אצל חבר שלי שפתאום המסך שלו לא מראה תמונה, זאת אומרת שחור לגמרי. הדלקתי את המחשב והוא דלק וגם המאורר של המעבד מסתובב אבל המסך מחשב שזה מסך CRT 17 של LG, לא נתן תמונה. ג'ימפרתי את הלוח אם גם עם הג'מפר וגם על ידי הוצאת הבטריה, שמתי את הזכרונות בחריצים האחרים ועבדתי עם זיכרון אחד אחר כל פעם. חיברתי רק את החשמל והמסך למחשב, הוצאתי את הכרטיס רשת, הוצאתי גם את הכרטיס מסך מהחריץ וחיברתי בחזרה אך גם זה לא עזר. מדובר במחשב בן 8 שנים בערך, עם לוח אם ישן מאוד של ASUS אני לא יודע אם זה משנה משהו אבל ללוח יש 4 לדים ושהמחשב היה דולק אז 2 לדים היו בצבע ירוק ו2 לדים בצבע כתום. מחר אני הולך אליו עם כרטיס מסך תקין לנסות לסדר לו את הבעיה. לפי דעתי זה או כרטיס מסך או הלוח אם…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אבל שאני מכניס את הדיסק של הווינדוז כשאני מפעיל את המחשב המקלדת לא מגיבה ואני לא יכול ללחוץ Enter [היא מגיבה רק אחרי שהווינדוז עולה - וזה לא עוזר] ניסיתי כבר את ה-F12 בהתחלה אבל גם אז המקלדת לא מגיבה, וניסיתי לשנות בBIOS את ה-Boot Priority ושמתי את ה-CD-ROM בתור הדבר הראשון וגם אז המקלדת לא הגיבה. יש בוט ל-CD אבל המקלדת לא מגיבה... אם למישהו יש פתרון אני אעריך את זה ם:
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היה למחשב שלי בעיות טמפרטורה. והוא גם היה מתחיל לעשות ריסטים בגלל זה. הכל היה על 50 מעלות. וזה מחשב שאיזה 4 שנים לא ניקיתי. וקראתי באיזה מקום שאפשר לנקות את המחשב בעזרת פן ביתי ..בקיצור פתחתי את המחשב ובעזרת האוויר של הפן ניקיתי שם את כל האבק שעף לרצפה והכל. עשיתי גם על הלוח אם והכוננים הקשיחים. לא נגעתי בשום דבר בכבלים או ניתקתי. בקיצור אני מחבר את המחשב מדליק הכל מחדש..ומקבל שגיאת של cmos..הביוס לא מזהה את הדיסקים הקשיחים. ויש לי שני דיסקים קשיחים מסוג sata. אני לא מבין למה הוא לא מזהה אותם..בכל האפשרויות בביוס אפשר לבחור cd,dvd וכונן a. כאילו ששני דיסקים קשיחים לא מחוברים בכלל. ניסיתי לנתק את הכבלים להדק את החיבורים להוציא את הדיסקים. כלום נדה..עכשיו השאלה היא איזה נזק…
-
- 72 תגובות
- 28.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי שאני משתמש במחשב זמן מה פתאום כאילו הוא נרדם הכל לא פעיל חוץ המעכבר שממשיך לעבוד
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תראו, אתמול התקנתי ויסטה עכשיו, היום בבוקר הוא עשה לי שיש בעיה משהו עם הDLL עם הקובץ MSIMG עכשיו הוא עושה לי כזה בעיה, כמעט לכל תוכנה/משחק שאני נכנס הוא דופק לי תהודעה הזאת: http://www.f2h.co.il/im.php?name=%3B%3B%3B11.jpg&src=309071 מה לעשות? :'(
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום אני די חדש ולא מבין כל כך במחשבים אז אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לפרסם את ההודעה המחשב שלי עושה רעש מוזר כמעט כל הזמן ופתחתי אותו והרעש לא בא מהמאווררים (עצרתי אותם ובדקתי אם זה מפסיק את הרעש) זה בא נראה לי מהספק או משו שקרוב אליו(אולי המאוורר של הספק שאני לא רואה אותו) יש למשהו מושג איך פותרים זה ? תודה חיים
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-