עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, יש איזה תקלה ממש מוזרה שקרתה לפני כמה זמן וראיתי את זה - יש לי במארז 4 מאווררים (מאוורר אחד של המעבד) ואחד בחלק העליון של המארז...עכשיו אני במקרה הבטתי על החלק העליון ופתאום אני קולט שהמאוורר מאט ומפסיק לעבוד! פתחתי את המארז לבדוק אם יש איזה בעיה בחיבור או משהו אבל לא ממש מצאתי את הבעיה...המאוורר מחובר לספק כוח שעדיין עובד והכול נראה תקין מלבד המאוורר ששבק חיים ??? מה עושים במקרה כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by philip_s,

שלום, אני מסה לצרוב דיסקים של אודיו וכל פעם הצריבה נכשלת. אני משתמש בתוכנה נרו והנה הלוג של הצריבה: בבקשה תנסו לעזור ליי

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by topgun,

אני לא יודע אם הבעיה מתאימה לפורום הזה, כי אין לי מושג מה גורם לבעיה (תוכנה/חומרה)...... אז אם זה לא שייך, תעבירו..... ולבעיה: יש לי מקלדת "מולטימדיה" (זאת עם הכפתורים של ה+- ווליום, play וכאלה), ויש עליה גם כפתורים של my documents וכו'. עכשיו, הגדרתי לה שאם אני לוחץ על my music זה יפתח לי את הצייר (סתם כי זה הכפתור שאני הכי פחות משתמש בו, ואני משתמש הרבה בצייר [להדבקה של סקירנשוטס.... ;D ]). בהתחלה זה עבד, אבל פתאום בימים האחרונים אני לוחץ על זה והצייר לא מוכן להפתח. שיניתי את זה ככה שיפתח כלמיני דברים (כולל התיקיה המקורית), וזה עובד-גם כשאני מקשר אותו לקיצורי דרך, תמונות וכו'. אבל משום מה דווקא את הצייר הוא לא מוכן לפתוח..... ד"א יש לי WIN XP SP1. למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by benamos1,

הדיסק מקורי, והותקן בהצלחה במחשב אחר באמצע ההתקנה נקיה של ווינדוס על כונן מפורמט, כל פעם בשלב אקראי אחר, פתאום המחשב קופא ולא מגיב לכלום ריסט לא עוזר, ההתקנה מתחילה מחדש ושוב נתקעת באמצע. כל פעם במקום אחר. לוח אם - ASUS P4800SE מעבד - INTEL 3000 HT זיכרון - הוחלפו 3 סטיקים שונים של 512MB, נוסו גם ביחד וגם בניפרד, על סלוטים שונים כרטיס מסך - ג'יפורס 5200, היה לפניו גם ג'יפורס 6200 שגם איתו ההתקנה קפאה באמצע מעבר לזה מחובר רק הרדיסק אחד (מקסטור 120) וסידירום. חוץ מזה אין כלום במחשב הלוח נראה תקין, אין קבלים מנופחים או משהו כזה.. ההרדיסק עובד בסדר ולא מרעיש או משהו, הטמפרטורות של המעבד תקינות מה יכולה להיות הבעיה? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by SP,

פתאום המאוור התחיל לעשות רעש חזק מאוד ! שמסתכלים על המאוורר רואים הכל תקין והוא לא נוגע בכלום אך כל כמה דקות הוא עושה רש אחר.., ורואים שהמהירות משתנה אני חושב שהוא טס או להפך ??? קרה למישהו ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by Jeka90,

שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי המסך הבא: כשאני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל. לפני שבועיים בערך הבעיה הזאת לא היתה. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by ilanb0,

לפעמים כשאני מחפש מסמך במחשב (חלונות 10), והוא נפתח לי בלשונית כקובץ PDF, אז בעבר, לחיצה ימנית על הלשונית הייתה מראה לי, בין השאר, מאיזו תיקיה הקובץ הזה במחשב, כולל גישה מהתפריט הזה לתיקייה (וזה היה מאד נוח). עכשיו לא מראה. מה השתנה? ואיך מחזירים את זה למצב הקודם?

8. Started by yonik,

אני צריך בבקשה תוכנה טובה שאני יעשה איתה boot וישנה את סיסמת האדמין או ימחוק אותה,אין אפשרות להיכנס לווינדוס!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  9. תקשיבו אני שעות על גבי שעות פשוט נשבר לי מנסה למצוא את האופציה בBIOS לקנפג את המצב HDMI /DVI ואני פשוט לא מוצא אין אצלי בBIOS אפשרות כזאת זה הגיוני??? לכל BIOS אמור להיות אפשרות לבחור לכבות מצב DVI ולהפעיל HDMI או להפך ... לבחור עדיפות לחיבור חיצוני..ץ. חרשתי את כל האינטרט את כל גוגל חרשתי ולא מוצא פיתרון בשום פורום שום מקור שום מקום!!! ניסיתי אפילו לחרוש על מקורות של מידע על הלוח אם ואין בMANUAL שום מידע בBIOS על זה חוץ ממידע על הגדרות בסיסיות... מקווה שאתה המומחים תושיעו אותי... ד"א הדגם של הלוח אם :msi g41tm-E43 לא שזה אמור לשנות משהו הדגם כי כמעט בכל BIOS אמורה להופיע האפשרויות האלו...

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  10. ההרדיסק הנ"ל איתי משנת 99 לפני מספר שבועות הוא התחיל להשמיע רעש מוזר מאין צפצוף כזה חלש ומעצבן לא יודע איך להסביר את זה בהתחלה חשבתי שמדובר באחד המאווררים שהחליט להתקלקל ד.א. המחדש בן שנה הארדיסק היה חשוב מדי מכדי שהוא יעבור עם המחשב השני אז הוא נשאר אצלי. בכל מקרה פתחתי הקופסא ראיתי האבק ניקיתי האבק גם מהארדיסק אך הרעש לא פסק האם למישהו יש את התשובה לשאלה מה לעזאזל הרעש הזה מאין צפצוף מעצבן שמסיט את הריכוז לא יודע איך להגדיר אותו אני בטוח שמישהו אי פעם פה שם בסביבה נתקל בכזו בעיה ויודע איך לסדר אותה ואני מעדיף שלא לקנות ארדיסק חדש עד שאני יקנה מחשב חדש (חודש חודשיים) ביינתים אני רוצה לעבוד עם מה שיש על המחשב הזה כדי להעביר אותו לאחי הקטן יש טיפים רעיונות דרישות בקשות משה…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by moshon,

שלום, התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600), רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775 יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגים הוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדש הוא בא עם כאלה פינים. לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פינים אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זה מה עושים?! תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  12. לפי הנתונים של חברת ATI הכרטיס אמור להיות CORE : 400MHz MEMORY : 600MHz ואצלי משום מה הוא מראה CORE : 400MHz MEMORY : 300MHz עכשיו זה נראה לי מוזר וזה בטח מוריד את הביצועים בצורה די דרסטית..... ויש לי אפשרות להעלות את מהירות הזכרון.... הבעיה היא שאני פוחד לשרוף שם איזה משהו... למישהו יש הצעות ?

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  13. אני מנסה לחבר מדפסת של HP דרך ה Wi-Fi ההוראות שלהם הם להתחבר דרך תפריט ה Wi-Fi כמו כל חיבור כזה, לכתוב קוד שהם נותנים, ולאחר מכן "פתח דפדפן, הזן את כתובת ה-IP מדף סיכום הרשת, והקש על Enter. דף שרת האינטרנט המשובץ (EWS) ייפתח. - לחץ על הכרטיסייה עבודה ברשת, ... ...." בפועל כשאני מנסה לכתוב את הIP בשורת החיפוש, נפתח לי דף שכותב "לא ניתן לגשת לאתר זה" ואחרי זה כתוב שהמספר IP שלי סירב להתחבר [כדאי לנסות: לבדוק את החיבור * ‏לבדוק את שרת ה-Proxy ואת חומת האש] אשמח מאוד אם מישהוא יכול להדריך אותי מה אני אמור לעשות

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  14. יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDE ודיסק קשיח שמתכנן לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII האם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by MatanMaimon,

קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…

16. Started by DrowNz,

שלום לכולם , יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן ואני פשוט לא מבין מה המקור שלה, מאיפה היא נובעת. הבעיה היא שהמחשב שלי נתקע במצבים מסויימים (במיוחד במצבים של לחץ על המחשב) כמו משחקים, או מצב שבו אני מתקין תוכנה מסויימת תוך כדי שמיעת מוזיקה וחלונות רבים פתוחים וכדומה... תחילה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך מכיוון שהבעיה קראת לרוב בזמן ששיחקתי ברשת (Cs עם זה עוזר) אך לאחר מכן שמתי לב שהכרטיס כאשר המחשב נתקע לו חם כלל כנ"ל הטמפרטורות של המעבד שהיא סביבות ה 41 במאמץ ו 26 של הלוח אם. הגורם היחיד שיכול לעלות לי כרגע לראש הוא ההרדיסק שגורם לתקיעה של המחשב (שאני אומר תקיעה אני מתכוון שהמחשב לא זז ועליי לעשות ריסטרט כדי לסדר...). זה כל המידע שאני יכול להגיד, בכדי להוסיף אני אציין שמדובר ב AMD …

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. שלום, יש לי לפטופ חדש יחסית בגודל 13.3" מדגם SAMSUNG NP530UC עם WIN 8. יש בו אפשרויות לשתי רזולציות בלבד: 1366*768 (המומלצת, ובה אני משתמש), ו 1024*768. במסגרת העבודה שלי במחשב אני קורא הרבה טקסטים בעמודי אינטרנט, ואני מרגיש שהקריאה מכבידה לי על העיניים, אולי בגלל הגודל הקטן של המסך. לכן אני חושב לקנות מסך גדול יותר ולחבר את המחשב, אך תחילה ניסיתי לבדוק איך תהיה הקריאה כשחיברתי אותו ב HDMI לטלוויזיה פלזמת של LG מדגם 42PT250 בגודל 42"'. הרזולציה המומלצת לפי הווינדוס במסך זה היא 1024*768, ולכן השתמשתי בה (זו גם הרזולוציה המינימלית האפשרית). הבעיה היא שגם בשימוש במסך גדול זה משהו בטקסט עדיין מרגיש לי קצת מוזר ומכביד על העיניים, ולכן איני בטוח אם קנייה של מסך מחשב גדול יותר…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  18. קרה איזה משהו מאד מוזר- עזבתי את המחשב לכמה זמן והיה שומר מסך, ואחרי זה חזרתי אליו, הקשתי את הסיסמא ונכנסתי, ופתאום אני רואה שסמלים של כל מיני קבצים השתנו לסמל כזה של הקובץ הלא מוכר הזה שלא ניתן לפתיחה. ואי אפשר להחליף סמל- אני נכנס לשינוי סמל וכל לבן... וגם הסמל של "המחשב שלי" הפך לסמל של קובץ כזה.... וגם אי אפשר לגרור תיקיות בשולחן העבודה... וגם כל מיני קווים נעלמים- למשל כשאני פותח את התחל אמורים להיות קווים מפרידים כאלה בין תוכנית תוכנית.... וגם סמלים של כל המשחקים השתנו למשהו אחר .. :-\ מה לעזאזל?!? למה זה קרה ואיך אני מחזיר את זה???? :'( :'( :'( סרקתי כרגע עם AD-AWARE והוא לא מצא כלום.. עזרה.... :s05: וואלה עכשיו נזכרתי, זה קרה בדיוק אחרי שהורדתי את SANDRA- הורדת…

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  20. שלום חברים וחברות, אתמול בערב משהו נורא קרה! אני נכנס לחדר.. ופתאום מרגיש שקט.. המחשב פתאום לא עבד! פתאום נכבה! אני מדליק אותו, הוא נדלק לשניונת ונכבה.. רואים את המאווררים מתחילים לעבוד לשניה ואז הוא נכבה... מה עושים?!? ניתקתי הכל מהלוח אם, השארתי רק תמעבד ותספק.. עדיין לא עבד.. הוצאתי תבטריה של הביוס.. כלום.. ניסיתי להדליק אותו דבר הג'מפרים ולא דרך כפתור ההדלקה.. כלום... ניסיתי את הספק לבד (ירוק + שחור) עובד מצוין.. מה זה יכול להיות?!?! הלוח אם או המעבד? ואם כן, מה אני עושה בנידון? (קצת בעיתי לי לשלוח תלוח אם לתיקון ) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by yoyo5,

מחשב hp מיני מעבד אטום 475 וינדוס 7 סטארטר, לאחר החלפת זכרון ל-2 מגה המחשב לא עולה או עולה ונתקע. הזכרון החדש מתאים ותקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  22. יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by unfacedman,

שלום. ברשותי דיסק קשיח בעל מחיצת NTFS שמערכת ההפעלה שלו (XP) הפסיקה לפעול עקב תקלה כל שהיא בכמה סקטורים. נסיתי להעלות RECOVERY CONSOLE ולבחור בFIXBOOT וFIXMBR, ומשום מה סומנה לי מחיצה של FAT בת 10 מ"ב... כל תוכנות שחזור המחיצות הנורמליות לא לוקחות את זה. רק NDD הודיע לי שבMBR רשום FAT ובPARTITION TABLE רשום NTFS. מה אפשר עוד לעשות?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by RayZ,

אני פשוט מדליק את המחשב הנייד, המחשב עובד,אבל המסך לא. כאילו,רואים שהמחשב עובד.. אבל המסך חשוך :-\ פתרונות?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by yurtrez,

שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.