תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה לחבר את האוזניות למחשב (אני עם מארז TT Suprano) אז אני צריך לשחק עם החיבורים כמה דקות עד ששומעים באוזניות, ובמידה ואני מנסה לחבר מיקרופון לא שומעים אותי בכלל אפילו אם אני מנסה לשחק עם החיבורים. אז רציתי לשאול איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה מדי פעם באופן מוזר. מדי פעם פשוט נואת המסך הופכת לצהובה והוא לא מגיב, ולעיתים הוא עושה לעצמו לבד ריסטרט. ניסיתי למצוא מה הבעיה וראיתי שהמאוורר של הלוח אם ( Abit KV8) לא עבד, לקחתי אותו לתיקון והם סידרו אותו, אך הבעיה לא הסתדרה. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה של חימום יתר של המעבד/לוח(athlon 64 3000 s754) אבל הטמפרטורה של המעבד מגיעה במקסימום ל-45 מעלות(במאמץ רב), ושל המארז לסביב ה-35). מישהו יכול לשער מה הבעיה? האופציה האחרונה שאני חושב בכיוון שלה היא הספק (יש לי ספק ג'נרי של ksp), האם יש דרך לבדוק זאת?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל מסך כחול שחוזר על עצמו A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sha…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ערב טוב. כשאני מפעיל כל צליל שיר/סרט כל דבר במחשב אני יכול לשמוע אותם אבל יש רחשים בקול ממש חזקים שמפריעים לשמוע. ניסיתי מספר דרייברים שלא הצליחו לי. וגם החלפתי מספר אוזניות ככה שזה בעיה במחשב ולא באוזניות או הרמקולים. הלוח אם הוא INTEL MOBILE CORE 2 DOU T6500 אם זה עוזר במציאת הפתרון. אני לא מבין גדול במחשבים אז הסבר מובן בבקשה,.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחים שלי אני עובד עם המחשב פתאום באמצע הוא נכבה לבד מזה התופעה הזו ?נראית לי מוזרה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
difragment כל שהם, תיקוני רג'יסטרי.. ניצול מירבי של מעבד, זיכרון, ועוד.. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אתקין פלופי עוד מעט למחשב חדש לחלוטין. עכשיו האם אני צריך לעדכן משהו בביוס או שהמחשב כבר קולט אותו לבד ? אם כן, אשמח לקבל הסבר קצרצר איך לעדכן ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לילה טוב. שמי אלי ואני צריך את עזרתכם: אני קניתי הארד דיסק חדש. וכשניסיתי לחבר אותו בטעות שברתי את התקע בלוח אם (הוא מתחבר ללוח אם נכון?) ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. (כשאני אומר בכלל, אני מתכוון אין שום תצוגה כלשהי על המסך) למרות שניסיתי להחליף לחיבורים לא שבורים. עכשיו לי אין ניסיון בהלחמות כך שלנסות בעצמי אין טעם. השאלה ,היא אם זה בר תיקון שאפשר לקחת למעבדה או שהתיקון יהיה כל כך יקר שעדיף כבר חדש? או אם יש פתרון אחר שאפשר להחיות את המחשב מחדש אני אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחב החדש שלי אבל משום מה הוא רועש :s05: המפרט amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 gigabyte 6800gt hec 400 trt 1gb a-data wd 80gb ide chenbro gaming bomb עם מאוורר 120 שפועל ממש ממש מהר, נראה לי זה הוא ועוד שאלה קטנה, האם טמפ' של 64 לכרטיס מסך זה בסדר? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד-דיסק שהתקנתי בו ווינדוס אקס פי... אבל התחרטתי ועכשיו אני מעדיף שלזמן הקרוב הוא יהיה ריק! אבל אני לא מצליח לפרמט אותו דרך דיסק בוט של 98! אולי זה בגלל שהוא בNTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי! איך אני יכול לפרמט אותו? שיהיה פשוט ריק...או עם המחיצות שכבר יש לו..! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חבר'ה אני פונה מתוך נואשות של מעבר לשבוע. הבעיה בגדול זה המשך של האשכול הזה שפירסמתי- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480788.msg4111853#msg4111853 אבל בכל מקרה אני אספר מהתחלה כדי שהכל יהיה ברור. הבעיה המקורית היתה שבכל פעם שאני מרסט את המחשב המחשב מעין "מנקה" את עצמו- מוחק תוכנות, מועדפים, דסקטופ וכ'ו. בהתחלה פירמטתי את המחשב כי במילא תיכננתי לעשות את זה הרבה זמן (היה וינדוס 7 מותקן ופירמטתי ולאחר מתקן התקנתי וינדוס XP). היומיים הראשונים עברו בסדר ואלחר מכן שמתי לב שהבעיה חזרה- דברים נמחקים כמו מקודם- הגדרות, תוכנות וכ'ו. פירמטתי שוב עם וינדוס אחר על המסך כחול- 0x0000007b. ואחרי זה שוב פירמטתי עם וינדוס אחר ועלה מסך כחול אחר שלא הספקתי לקלוט את הקוד. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבוע האחרון, כאשר אני משחק אני ניתקל בתקיעות במחשב ולאחר זמן מה שהמחשב נשאר תקוע עולה מסך כחול. העלתי גם תצלום של הבעיה. מה לדעתכם הבעיה? זו בכלל בעיה בתוכנה או בחומרה? הרצתי גם חיפוש ואמרו שכדאי לפרמט, אבל הייתי מעדיף לנסות לפתור את הבעיה כי לפרמט עכשיו זה די סיפור והייתי רוצה להימנע מזה כמה שניתן... תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של DELL 17R, כאשר המחשב דולק הבטרייה לא נטענת (מחובר לחשמל עם כבל מקורי שבא עם המחשב) וכאשר אני מכבה אותו הנורית של הטעינה נדלקת. דבר נוסף שהבחנתי בזמן שהמחשב דולק ואני מנתק את כבל הטעינה מהמחשב ומחזיר אותו הוא מראה שהוא מתחיל להיטען ולאחר 3 או 4 שניות זה מפסיק. מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון אם יש? אודה על כל תשובה תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב אצלי כמה שנים בזמנו הרכבתי אותו בעצמי . אתמול באתי להשתמש בו, הוא היה במצב שינה , הכנתי סיסמא והוא התחיל לטעון ונתקע... כיביתי אותו והדלקתי שוב והמחשב לא עולה ... שום מסך לא הופיע יש רק אור צהוב בכפתור של המסך שמראה שהמחשב סגור. גם שמעתי רעש מוזר במאוורר של המעבד אז פתחתי וניקיתי אותו ורעש הפסיק אבל המחשב עדיין לא עולה. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הלוח אם כדי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. יש הצעות? מפרט: לוח אם אסוס M2N-E מעבד AMD 3800X2 כרטיס מסך SHAPIR 1900GT זכרון 4GB 667MHZ **** עריכה ניסיתי לנתק את הכוננים והארדיסיקים וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הראשון של ASUS ושם זה נעצר.אבל כשניסיתי בפעם נוספת זה לא עלה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כרטיס קול onboard לוח gygabyte k8nf9 משמיע את הsound כמו תקליט שמנגנים על מהירות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הבעיה היא: אני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות נכבה(עוד לא הגיע ל-windows) אחרי כמה שניות אני מדליק שוב פעם הפעם הוא מגיע ל-WINDOWS אבל אז שוב פעם נכבה מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? זיכרון? בבקשה רק מי שמבין שיכתוב תשובה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, הבן שלי שבר 2 יציאות USB במחשב שלו. האם ניתן לתקן זאת במעבדה/טכנאי? כמה זה יכול לעלות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש שבו יש 4 גיגה של G.SKILL - 2 F2-6400CL4D-2GBPK 800MHZ CL4 X ווינדוס מראה לי שיש רק 3 גיגה, עדיין לא עידכנתי את הווינדוס מהאינרטנט וזו גרסה מקורית עם SP1 בלבד (אם זה קשור).. אני יודע שווינדוס עובדת מקסימום עם 4 גיגה. הוצאתי וחיברתי את הסטיקים שוב. יכול להיות שהוא לא מזהה סטיק אחד או שהסטיק דפוק? גם אם הם עובדים בדואל ובאים בזוגות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס דרך @BIOS ועכשיו כל פעם שוינדוס עולה, הוא מתנהג כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא עולה, כל ההגדרות נעלמות, כל תוכנה עולה כאילו שרק התקנתי אותה.. מיהשו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב לא עולה לי פירמוט גם לא עוזר הוא רושם לי Not opting seystm found תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מדפסת HP officejet k5400 חדשה (עם חיבור USB) על מחשב פנטיום 4 לא חדש אבל תקין עם XP. הכל טוב ויפה, אולם היום כאשר אני מחבר DIskonKey למחשב מיד המסך נכבה והמחשב גם עושה לעצמו ריסטרט אחרי דקה. אחרי כמה החלפות של כבלים ודיסק און קי גיליתי שכל עוד אחבר דיסק און קי מכל סוג ולכל יציאה כאשר המדפסת מחוברת גם באחת היציאות - יכבה המחשב. אם המדפסת לא מחוברת הכל עובד כרגיל !!! ישנה כאן התנגשות מסויימת, למה זה קורה? איך פותרים???? תודה לכל מי שעוזר ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-