עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asw3,

יש לי את הכרטיס מסך : Nvidia geforce le 7300 וברגע שאני מפעיל משחק המשחק עולה רגיל וגם אפשר לשחק ,לאחר מספר דקות המשחק הופך את המהירות שלו למאוד מאוד מהירה וכמובן שבמהירות כזאתי לא ניתן לשחק נורמלי הבעיה שאין לי מושג ממה הבעיה נובעת והאם הכרטיס מסך פגום או שזה בעיה אחרת למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by קוביה,

שלום, גלשתי לי היום להנאתי כאשר פתאום המחשב נתקע לחלוטין, לא יכלתי לעשות שום דבר חוץ מ-reset ידני. כאשר הוא נדלק, במסך הפתיחה של של המחשב היה רשום: "The CPU has changed!" בנוסף היה רשום שצריך להיכנס לBIOS כדי לשנות את הגדרות המעבד, ניסיתי להיכנס אבל המחשב פשוט היה תקוע במסך הפתיחה. נאלצתי שוב לעשות RESET, הפעם המחשב פשוט לא עלה. המחשב עצמו נדלק וכל המאוררים עובדים אבל המסך אוטומטית נמצא במצב של POWER SAVE! בנוסף הנורת HDD הצהובה ליד כפתור ההפעלה נשארת דלוקה! ניסיתי להדליק את המחשב כמה פעמים מחדש אך זה לא עוזר. חשבתי אולי הבעיה היא בכונן הקשיח, אז ניסיתי לחבר כונן אחר במקומו. הנורת HDD כבר לא דולקת אבל המחשב עדיין לא עולה והמסך עדיין נשאר במצב של POWER SAVE! צריך עזרה בבק…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אבקש תגובות מפורטות מה עלי לבצע בכדי להיתגבר על התקלהץ

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  4. השאלה בכותרת. הלוח הוא ASUS P5K ואין לו אחריות דרך אגב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הHDD הוא WD500AAKS המחשב חדש, בן יום. מה אני צריך לעשות במצב כזה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by quantoM,

דבר ראשון תודה מראש. היום קיבלתי את החלקים של המחשב החדש: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM 800MHz VX450 CM690 חיברתי את הכל כמו שכתוב בהוראות, ולא נדלק המחשב. ניסיתי גם עם FSP BlueStorm II 400W ולא הצליח וניסיתי גם עם HEC 300AR-TF. אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שתענה לכם בראש, אני אשמח לשמוע שאלות, כי אז אני אדע מה עשיתי לא נכון. עוד פעם בתודה, Quantom.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd צרוב(מוזיקה) הוא מזהה אותו , אבל שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd (מוזיקה) מקורי הוא לא מזהה אותו. הכונן לא מזהה את כול הדיסקים המקוריים (זה צורב dvd שך lite on)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. אוקי, המחשב המשפחתי שלנו חולה, אחרי שמדליקים אותו הכל טוב ויפה. עד פה הכל טוב אבל אחרי 10 דקות בערך הוא פתאום "קופץ" וקורס על דעת עצמו. אני לא יודע מה הבעיה אבל יש לי הרגשה שזה הספק או שזה ההרד דיסק שהוא ישן והקריאה' כתיבה בו בעייתים. חוץ מזה תמיד יש ת'אופציה שהמחשב קורס בגלל החום והמעבד מתחמם יותר מדי (פנטיום 4) ובשביל זה אני צריך לעשות בדיקת טמפרטורות וזה לא כל כך אפשרי לאור העובדה שהמחשב יקרוס לי שוב אחרי כמה דקות ואני צריך את הכמה דקות להתקין ת'תוכנה ולראות מה מצב המחשב אחרי מאמץ פשוט של פתיחת דפדפן וגלישה קלה ברשת. מלבד זה גם יש לי בעיה שלבדוק אם זה בעיה בספק לא הכי אפשרית כי אין לי ספק רזרבי.. המערכת בת 5 שנים ככה שיש סיכוי שכל דבר בה בעייתי. :-\ הרבה תודה על ה…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by lior0,

שלום לכולם, קניתי צורב חדש pioneer dvr-115. חיברתי אותו והכל טוב ויפה אך המחשב לא מזהה אותו. ברגע שהמחשב עולה הוא אומר שהוא לא מזהה את הכונן החדש. הבעיה גוררת גם בעיה של זיהוי כונן הDVD שעובד ולא עובד לסירוגין. המחשב ישן יחסית : intel pentium 4 cpu 2.40ghz תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. במנהל משימות רשום לי הניצול הזיכרון הוא 80% וכל התוכניות סגורות מלבד הEXPLORER ICQ ו-YAHOO MESSENGER.... ואני שאני מפעיל רק אחד מהם זה עושה לי ת'"אל תשלח" וסוגר ת'תוכנה(כמובן).... דייומ!!!מה עושים במצב כזה? נ.ב יש לי מערכת הפעלה ויסטה(אם זה מוסיף משהו) תקסה אחים שלי.רק אל תבאסו..תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by rubin180,

שלום לכולם. לפני שאני אתחיל אני רוצה לומר שזו בעיה עם הלוח המסוים הזה לכן אני פונה במיוחד לבעלי הלוח המסויים הזה (P5Q PRO) הרכבתי את המערכת החדשה שלי עם הלוח והכל חדש חוץ מהזכרונות (1GIG DDR2 667MHZ) המערכת ממש לא יצבה (כשאני אומר ממש אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה) המערכת מתרסקת כל כמה שניות -דקות לכן אני כותב תהודעה פה מהר לא יודע מתי המערכת תביא תcrash הבא שלה. בדקתי בפורומים של אסוס ובגוגל ויש מאות אנשים עם הלוח הנ'ל שיש להם את אותה בעיה ועוד לא מצאתי שום פיתרון. ניסיתי עם מערכת הפעלה XP SP2 ו-SP3 כרגע אני עם VISTA SP1 וגם לא עוזר אנשים שעידכנו ביוס ויש להם זכרונות טובים בהרבה משלי סובלים מאותה בעיה. אני מפחד לעדכן ביוס כי אם המערכת תיתקע (סיכוי של 1 ל1 ) אז אני יכ…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by isr_fighter,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני יומיים שלא מותקנת עליו מערכת הפעלה (שום דבר). יש לי דיסק bootable של ויסטה. כשהדלקתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר על המסך, גם כאשר לחצתי על del כדי להגיע להגדרות של ה-BIOS , לא ראיתי כלום על המסך (המסך מחובר היטב). ניסיתי להפעיל מחדש אלף פעם, וב-"פוקס" באחת הפעמים זה העלה לי את ההתקנה של ה-windows ויכולתי להגיע ל-BIOS וגם התקנתי את הויסטה וכו' (עם כל הדרייברים) אבל עכשיו זה קורה לי בכל פעם שאני מכבה את המחשב (לגמרי) ופותח אותו מחדש. היום ניסיתי במשך שעתיים לפתור את הבעיה אבל זה לא מצליח לעלות לי ולא מראה שום דבר. גם אם ב-BIOS מוגדר לו לעשות boot דרך ה-CD, זה לא אומר שאני לא יכול לגשת ל-BIOS !!! אני צודק ??? אני ממש מוטרד מהבעיה הזאת , ואם יש מישהו …

13. הי חיפשתי ולא מצאתי בפורום בעיה דומה לשלי- בזמן השמעת שירים דרך נגני מדיה שונים במחשב, יש לפעמים קפיצות בשיר, כאילו השיר נתקע לשניה ואז ממשיך זה קורה בעיקר כשאני גולש באינטרנט במקביל, בדקתי את ה-CPU Usage והוא לא ממש גבוה כשזה קורה- אפילו בפחות מ-10% כמו כן הבעיה לא ברמקולים המחוברים, זה קורה גם עם אוזניות יש מצב שזו בעיה בכרטיס קול? או אולי משהו דפוק במעבד והוא לא יודע לנהל בוזמנית גם השעמת שירים וגם תהליכים אחרים? אודה לכם על העזרה המעבד הוא pentium 4 3.00 GHz זיכרון 2 Gb מהירות 667MHZ כרטיס קול מובנה של Realtek הכי פשוט שיש... לוח אם של MSI נרא ה לי די ישן דגם RC410M-FI X300 1GL FW ספק כוח 400 WATT של THERMALTAKE עוד משהו- גם החיבור USB איטי מאוד, אחרי פירמוט למחשב הו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by יניב דוחנו,

יש לי כל הזמן בעיה בWINDOWS XP למה?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. זה התמונה של הבעיה http://img379.imageshack.us/img379/2825/codprobdd8.jpg אני נכנס למולטיפלייר נכנס לשרת כבר בפנים בשנייה שאני לוחץ על קבוצה זה עושה לי את זה ואתמול פירמטתי בגלל שגם לפני הפירמוט היה לי את זה ואם אני מתקין מחדש זה עובד ואז יום אחרי כבר לא עובד בבקשהה מה עושייםם ? ?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by Alroit,

שלום לכולם תופעה מוזרה - כשאני מבצע כבוי מחשב מסודר ב- VISTA המחשב אכן מבצע את הכיבוי אבל נדלק מייד לאחר כמה שניות למה???????

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by izikagam,

הבעיה היא: אני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות נכבה(עוד לא הגיע ל-windows) אחרי כמה שניות אני מדליק שוב פעם הפעם הוא מגיע ל-WINDOWS אבל אז שוב פעם נכבה מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? זיכרון? בבקשה רק מי שמבין שיכתוב תשובה תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. כשאני מפעיל את תוכנת IEXPLORER לאחר כמה זמן זה עושה לי אל תשלח וגם אם אני מפעיל תוכנת מסרים (כמו ICQ,YAHOO,MSN)אחרי כמה שניות נסגר לפעמים גם המחשב נעשה איטי(לעיתים יותר רחוקות..אבל גם בלי סיבה)..ויש לי ג'גה של זיכרון.(אם חשבתם שזה הבעיה)...אם אתה תותח במחשבים.... אז בוא תראה לי מה יש לך להציע!! תקס אחים שלי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. היה לי הפסקת חשמל וכשאני מדליק את המחשב ממש עוד בהתחלה לפני ספירת הזיכרון המסך תקוע ומציג את ההודעה הבאה: הוא כותב שהוא מזהה את המעבד.. main processor amd athlon 3200... ופה השורה המוזרה (cpuid : 0ff0 patch ID:003A) זהו..שום דבר לא מגיב ..למשהו יש מושג מה זה ?! הקיצור פתחתי תמחשב ניקיתי הכל.. הוצאתי ת'בטרייה הזו אבל עדיין ההודעה קיימת.. מפרט: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 *המקלדת לא מגיבה לא ניתן להכנס לביוס.נסיתי 2 מקלדות. *טוב נראה לי הבנתי משהו.. לפי דעת הלוח הלך למה? בגלל שאפילו המקלדת לא פועלת..מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by 3d7,

חיברתי למחשב ישן מסך לכרטיס AGP עם חיבור VGA, מקלדת ועכבר. מיד כשאני מדליק את המחשב, אני שומע צפצוף toooooo בן 6 שניות, הפסקה בת 6 שניות, וחוזר חלילה. על הלוח-אם נדלק לד ירוק והמאוורר של המעבד (פנטיום 4) מסתובב, אבל אין פוסט במסך. מישהו מזהה את התקלה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, מה יכולות להיות הסיבות שהמחשב נתקע בזמן עבודה?(המחשב הוא לא זה שבמפרט בצד ימין). זהו מחשב P4 PRESCOTT. הטמפ שלו סביב ה60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  22. יש לי כונן dvd ושאני מכניס אליו דיסק מוזיקה צרוב הוא קורא אותו ,אבל שאני מכניס דיסק מוזיקה מקורי הוא לא קורא לי תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן. אנחנו מדברים פה על קשיש, מה-זה קשיש, עוד מעט אנחנו קונים לו תותבות אלקטרוניות -- שעבר וואחד אביוז במשך התקופה המהנה שלנו יחד. P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה בשבע שנים האחרונות. מפרט נוסף: ASUS CUV4X (לוח אם) ובערך 612 מגה-בייטים של SDRAM. לאחרונה, אני חושב שלאחר התקנת Windows XP SP2 מחדש (אבל אל תתפסו אותי במילה, אני באמת לא זוכר) המחשב החל לקפוא. מה זה לקפוא? המסך פשוט נעצר שם, ביחד עם הסמן, והאפשרות היחידה שלי להחזיר אותו לתחיה היא להשתמש בכפתור הכחול. מאחר והייתי בטוח שזו הבעיה של הווינדוס (זה מה שתמיד אומרים, לא?), התקנתי אותו מחדש. מההתחלה. from scratch. אבל הבעיה לא נעלמה ביחד עם הסביבה החדשה. אציין שזו גרסה לא חוקית של חלונות, ויכול גם להיות שהיא בעייתית. הענ…

24. שלום, למחשב ישן של משפחה של חברה שלי הלוח אם ככל הנראה מת. טכנאי אמר להם שהלוח מת,ולמרות שככל הנראה הוא צודק, הייתי רוצה לוודא שהוא לא סתם אמר זאת כדי שיקנו מחשב חדש דרכו. הלוח הוא מסוג GA-8IEX של ג'יגהבייט, עם ביוס של פוניקס. בהעלאת המחשב, אני לא מצליח לראות פוסט והמחשב משמיע צפצופים קצרים ללא הפסקה. הלוח עצמו פיזית נראה תקין, ולא ראיתי שום בעיות בקבלים. מכיוון שmanual לא כתוב מה אומרים הציפצופים ספציפית, האם יש למישהו מושג אם יש עוד משהו שאפשר לעשות/ לתקן. שאפשר להגיד ללוח שלום בלב שלם? תודה.

25. שלום יש לי שני HD במחשב בזמן האחרון אני שומע הרבה תיקתוקים מאחד ההארד דיסקים ובנוסף מדי פעם מופיע לי מסך כחול לפחות משניה ועושה לי ריסט למחשב והכל חוזר לפעול כרגיל (חוץ מהתיקים) איך אני יכול לבדוק איזה מHD הולך "למות" לי? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים