תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E. בביוס הנלווה ללוח האם, בסעיף BOOT ORDER מופיעה האפשרות SATA CDROM. הDVDRW שלי הוא מסוג IDE, ולמרות שהוא מזוהה ופועל מצויין ברגע שהמערכת עלתה, אני לא יכול להשתמש בו עם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה (ניסיתי. לא עובד). איך פותרים את הבעיה? חבל לי לקנות כונן SATA רק בשביל זה, ואין לי ממי להשאיל כונן USB חיצוני.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שבת שלום אני רוצה לעשות מחשב שיהיה בסלון ויתחבר לטלויזיה וינגן סרטים ומוזיקה, עכשיו הוא לא כל כך נכנס לאן שרציתי שהוא יכנס.. אז פירקתי את הלוח האם מהמארז ואת כל החלקים שצריך.. כולל הכפתור הדלקה של המחשב וחיברתי הכל כמו שצריך.. ספק והכל.. אבל משום מה אני לא מצליח להדליק אותו.. חיברתי את הכפתור הפעלה כמו שצריך.. מה עוד פספסתי? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
לאחר שקרס לי הדיסק הקשיח הקודם קניתי חדש... WD800BEVS חיברתי אותו והכנסת את הדיסק של הווינדווס אבל הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח שלי... סוג הכונן הוא SATA וראיתי בFAQ שצריך להתקין את הדריברים מדיסקט, אין לי מקום לדיסקט במחשב הנייד... התקנתי את הדריבר של הדיסק הקשיח והוא סידר לי מחיצה של FAT והיה כתוב שאחרי שאני יצא מהתוכנה שהתקנתי איתה את ההארד דיסק שאני יכול להתקין את הווינדווס ועדיין לא מזהה... אה וגם בחיפוש שלי מצאתי שצריך להתאים את לוח האם לדיסק, ואני לא יודע מה לוח האם שלי... מחשב Presario 300c או שתגידו לי איך לגלות כי בלי WINDOWS אני לא יודע... עזרה בבקשה =\ תודה רבה מראש
-
- 57 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
החלפתי מארז. חיברתי הכל חזרה, ועכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב יש מין צפצוץ מהרמקול של המחשב עצמו כאילו של תקלה, ושום דבר לא מופיע על המסך. יכול להיות שזה קשור לג'ימפור? כי כשהזזתי את המארז נפל ג'אמפר אחד ולא ידעתי מה לעשות איתו. אני ממש מודאג. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים בכמה מחשבים, שיש בהם תופעה לאחר שינוי חומרה, זה יכול להיות הוספת זיכרון או הוספת כרטיס מסך, התופעה היא שהמחשב נדלק, ושתי שניות אחרי זה הספק נכבה ונדלק שוב ואז הכל בסדר. האם התופעה מוכרת? יש דרך לעקוף אותה?..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק כח ATX Power Supply 500WattS יכול להיות שהוא לא מספיק לכרטיס או לא טוב לכרטיס? איך אני יודע אם הוא גנרי או לא? מה "גנרי" אומר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוף, הלוח אם והמעבד שלי מזה איכזבו אותי. כשעכשיו יש לי את הכרטיס 6800 gt agp, אז הכרטיס מסך לא משתמש במלוא הרמה שלו, בגלל שהמעבד שלי חלש. בן דוד שלי הביא לי את הכרטיס הזא מהמחשב שלו, ובמחשב שלו הכרטיס עבד מזה טוב, והמשחקים שם עבדו ברמה יותר טובה מאשר אצלי במחשב עם אותו הכרטיס מסך. המחשב של בן דוד שלי הוא: מעבד amd 64 bit 3000+, 1 giga ram כששיחקתי אצל בן דודי Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, עם הכרטיס הזא(6800), אז המשחק עבד אצלו טוב, וכשאני משחק במשחק הזא אצלי, עם הכרטיס מסך הזא, ובאותו גרפיקה כמו אצלו, אז המשחק עובד גרוע ותקוע טיפה. ועוד בן דוד שלי לא עשה אובר קלוק לכרטיס, ולמרות שאני עשיתי, המחשב שלי גרוע במשחקים עם הכרטיס הזא, ואצלו זה טוטח. מה אפשר לעשות?, אולי יש…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 עכשיו יש לו בעיה קטנה המחשב נידלק והכל בסדר איתו אבל אין תצוגה על המסך המחשב לא מצפצף שהוא נידלק הדיסק שלו בסדר נבדק במחשב אחר המחשב עבר איפוס ביוס מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, התקנתי הארד דיסק חדש במחשב וכמובן שהמחשב לא מזהה אותו. בשביל זה אני צריך להיכנס לביוס, אבל אני לא רואה את המסך הפעלה שאומר ללחוץ על del כדי להיכנס לביוס ואם אני לוחץ בכל מקרה אז כלום לא קורה. המחשב מחובר עם כבל hdmi לטלוויזיה. יש משהו שאפשר לעשות או שאני צריך מסך מחשב עם חיבור dvi בשביל זה? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
המחשב שלי: E7200 לוח אם Intel DG43RK זיכרון: Transcend PC3-10700 667 Mhz 2GB *3 כרטיס מסך: Radeon HD 6850 GB 16 GDDR5 WIN 7 32 BIT ספק: 500W גנרי
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו הורדתי ויסטה צרבתי את הקובץ ISO דרך ה NERO 7 בדקתי שהויסטה פועלת ופעל אז עשיתי ריסט בשביל לפרמט תמחשב ולהשתדדרג לויסטה אז זה לא מזהה את הויסטה אבל שאני מכניס דיסק של Windows Xp אז זה מזהה אבל בWINDOWS עצמו אחריי שהמחשב עולה אז זה מזהה את הויסטה איך זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים המחשב היה מריץ הכל חלק סרטים עם דפדפנים חלק בלי בעיות... עכשיו אני מפעיל סרט והוא כל כמה שניות נתקע. מפעיל שירים ואז דפדפן ופתאום השירים נתקעים... המחשב בן 6-7 שנים פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לא עושה בו יותר מדיי חוץ מאינטרנט סרטים והורדות....
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב עם ראיד 5 שמחוברים אליו 3 דיסקים של 500 G כל אחד, כל הדיסקים שווים בסוג שלהם ובגודלם. לפני כמה ימים ראיתי בתוכנה שיש מלה שגיאות מדיה וסומן לי שדיסק מסים גורם לזה. בדקתי לפי הסידורי איזה דיסק זה, הוצאתי אותו והחלפתי בחדש גם מאותו הסוג בדיוק. אבל כאשר אני מסמן לו שהחלפתי את הדיסק ובצעתי שוב בדיק הוא עדיין אומר לי שאותו דיסק תקול. מה עלי לעשות? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי כולם המחשב שלי עושה ריסט ללא כל הודעה בהתחלה חשבתי שזה קשור לטמפ של המחשב אבל כל הטמפ בסדר זה קורה גם משני דיסקים שאני מעלה מהם (יש לי שני דיסקים עם מערכת פעלה) מה עוד זה יכול להיות ? לא שיניתי כלום במחשב וגם לא בBIOS יש מצב שהלך הMOTHERBOARD? או הספק?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
usb מאחורי המארז פיתום התחיולו לא לעבוד אני סם עכבר ולא נידלרק סמתי גם זיכרון usb גם לא עובד ומיקדימה של מערז עובד מה הבעיה יכול להיות שלוח אם נערס?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם ,יש לי מחשב עם מערכת הפעלה Windows 10 פרוץ , המחשב רץ איתו כבר קרוב לשנה ולאחרונה המחשב היה מתעדכן כל פעם לבד והעדכון היה משנה את הצבעים על המסך לסוג של צבעי הקשת , וזה היה מסתדר על ידי החזרת המחשב לבילד הקודם שלו ,ובפעם האחרונה שהמחשב התעדכן והמסך שינה את הצבעים אז חיפשתי איך לתקן מפה לשם אחריי שעוד פעם החזרתי לבילד הקודם , המחשב נתקע בבוטלופ ואני לא מצליח להכנס למחשב , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים. נ.ב שניסיתי לתקן את המחשב עשיתי משהו דרך אתר שאמר לרשום sfc/scannow או משהו כזה ואז שחזרתי לבילד הקודם,תמונה מצורפת עם חלק ממה שהיה רשום. מצורפת תמונה של איך המסך שינה צבעים . ואני אעלה סרטון ליוטיוב של הבעיה - קישור -
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן התחלתי לקבל את ההודעה הזו פתאום וכמובן שהווינדוס לא עולה. החלפתי מקלדת - ובכל זאת עדיין אותה ההודעה. חיברתי מקלדת USB אבל כפי ששיערתי עדיין אני מקבל את ההודעה הזו. אשמח אם מישהו יתן עצה בעניין תודה וערב נעים.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול פתאום ואין שום מידע לא רשום כלום או קובץ שגורם לבעיה אתם צריכים שאני יעלה את קבצי ה dump האחרונים? זה קורה לי פתאום ואין לי בעיה של טמפרטורות
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
??? היי חברים . אני ממש צריך עזרה . המחשב בעת חיבור שני מסכים לכרטיס מסך Zotac Geforce 9800 +GTX בעת הרצת משחקים או סרטים בעיקר בחיבור לשני מסכים כבה . וזאת לאחר .ששידרגתי את המחשב ללוח X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58 Gygabyte עם 6 סלוטים של זיכרון 4 ג'יגה . עם מעבד I7 950 . הוצאתי את כל הזכרונות וחיברתי אחד אחד והתופעה עדיין קורה . הבעיה לא הייתה מתרחשת עם הלוח והמעבד הקודם . יש לי ספק של Thremaltake 550W . האם הבעיה בלוח החדש ? או שהספק לא מספיק חזק (-למרות שלא נראה לי. הספק תומך ב-Crossfire) , במידה וחיבור לשני מסכים דורשת ממנו עוד מתח - את זה אני גם חייב לדעת . הרצתי כל תוכנה אפשרית לבדיקת חוצרה וזכרונות ומעבד וכרטיס מסך וכולן מראות שהכל תקין . האם למישהו יש רע…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי 5 רמקולים + סאב וופר (5.1) של לוג'יטק. לאחרונה שמתי לב שלא כל הרמקולים פועלים יחדיו תמיד. לפעמים זה המרכזי שלא פועל, לפעמים הרמקולים הצדדיים לא פועלים. בדקתי בתוך הגדרות הקול והכל נראה כרגיל, כל הרמקולים נמצאים על הכי הרמה הכי גבוהה. הפתרון שמצאתי לבעיה בינתיים היא כאשר חלק מהרמקולים לא פועלים אני מאתחל את המחשב והם חוזרים לפעול (לא תמיד). אני רוצה לציים גם שפעם אחת הוצאתי את כל הרמקולים המחוברים לסאב וופר, כאשר חלק מהם לא עבד, והחזרתי אותם בחזרה הם חזרו לעבוד כולם. מה עלולה להיות הבעיה אתם חושבים? כרטיס קול? סאב וופר? אודה מאוד על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים החלו לצוץ תופעות מוזרות במחשב הביתי. אין לי מושג אם יש קשר בין התופעות, אבל אני אציין את כולן. מחשב בן שנה - DUAL CORE 1giga RAM OS-win xp pro תופעה 1: עכבר בחיבור USB חדל לעבוד. ניתוק והחזרה של התקע מחזירות אותו לעבודה אבל רק לכמה דקות. בדקתי את התופעה עם מספר עכברים ובכל שקעי הUSB - אותה תופעה. חיבור עכבר PS2 פתר את הבעיה בנתיים. תופעה 2: המחשב כבה לאחר מספר שעות עבודה. אני מעריך שמדובר בערך ב6 שעות, מפני שזה קורה בשעות הלילה. העפתי מבט בEVENT VIEWER לראות מתי נפסקים הדיווחים. כשמנסים להדליק את המחשב, אין תגובה מלחצן ההדלקה. רק כאשר מנתקים את תקע החשמל מהקיר ומחזירים, ניתן להדליק שוב את המחשב... חבר אמר לי לבדוק את ערכי המתחים בBIOS ולפי מה שהצלחתי …
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג LG DRD 8160B ובזמן אחרון הוא הפסיק לקרא דיסקים DVD. שמעתי שלאחר מספר פעמים שעובדים עם דיסקים מאיזורים שונים הוא ננעל ומפסיק לקרא DVD. האם משהו יכול לעזור פה?
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-