עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lamer4ever,

שלום , יש לי בעיה של מסך שחור במשחקים. לא ביצעתי שום אוברקלוק ועכשיו חורף אז לא נראה לי שזה קשור לטמפ' יש לי מעבד PRESCOTT 2.8 ו6800 LE

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  2. טוב חבר'ה לילה טוב. אני רק היום הורדתי את התוכנה של Everest ונדהמתי לראות את המדחום שמודד לי את הטמפרטורה של כ.מסך. בסה"כ המחשב שלי יחסית חדש בן 3 חודשים ולא עושה לי בעיות ולא ריסטרטים למיניהם, אך לא יכולתי להתעלם מהסנסורים של תוכנת Everest. מבחינת טמפרטורת מעבד ולוח אם נראה הכל תקין. אך טמפרטורת הארד דיסק עומדת על 60 מעלות צלסיוס וטמפרטורת GPU כ.גרפי על 81 מעלות!!! החום של הארד דיסק עוד איכשהו מתקבלת על הדעת, ברם טמפרטורה של GPU נראה לי קצת יותר מידי, למרות שהוא לא עושה לי בעיות. דרך אגב כ.גרפי של Geforce 7600 GT. זה נראה לכם תקין? ???

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by idan495411,

אחרי מסך כחול , המחשב לא עלה ניסיתי לבצע תיקון שגיאות דרך ה - boot ומאז יש לי את החלון הזה ... איך אני פותר את זה ?!

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by onetwo,

היי, הייתי בסלון כששמעתי רעש של פיצוץ קטן מהחדר שינה. הלכתי לחדר שינה וראיתי שהמחשב נייד מכובה (הוא צריך להיות מחובר כל הזמן למטען), והאור שאמור להיות דולק במטען גם כן כבוי. הייתי בטוח שהמטען הלך פייפן אחרי לא מעט שנים (מחשב דל אינספירון לא חדש בכלל). אבל אמרתי אולי זה משהו אחר. הוצאתי את המטען וחיכיתי שיתקרר איזה 30-40 דקות. החזרתי אותו לשקע והפלא ופלא - האור הירוק נדלק, חיברתי למחשב וגם המחשב נדלק והכל מצויין... אז מה זה היה הדבר הזה???

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by Infection,

שלום יש לי מחשב נייד LGX110 הינה מפרט: מעבד Intel® Atom™ Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache מעבד זיכרון 1GB (DDR2 667MHz, Embedded single channel) זיכרון תצוגה 10" WSVGA LED (Hannstar) סוג Intel® GMA 950 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB (2.5" SATA) דיסק קשיח תקשורת WLAN 802.11 b/g (Azurewave) אלחוטית 10/100MB Ethernet רשת יציאות (SD, MMC, MS, MS pro) קורא זכרונות כרטיס קול SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch) כרטיס קול בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים, זה קורה כשאני מפעיל את התוכנה uTorrent זה מה שמופיע לי אחריי שהמחשב עושה ריסטרט ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור:…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  6. היי, מותקנים אצלי בדפדפן של כרום מספר תוספים, ביניהם adblock, pdf viewer , acrobat reader ועוד. הבעיה היא שכל יום התוספים האלה נעלמים לי, ואני נאלץ לבצע עליהם תיקון תוסף. אציין כי לפעמים התיקון תוסף עובד ולפעמים לא. רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי מספר דברים: 1. האם יש לי בעיה בדפדפן האינטרנט, או בהתקנת תוספים? 2. האם זה קשור לגרסה של הגוגל כרום (מותקנת אצלי הגרסה העדכנית ביותר)? בנוסף, אני מחפש תוכנות הגנה חינמיות כדי שיעזרו לי להסיר בעיות במחשב.. איזו תוכנת אנטי וירוס, רגיסטרי ו -antispyware חינמיות הכי מומלצות, ומהיכן ניתן להוריד? אודה מאוד לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by avimorp,

יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה הכרטיס וגם לא רשום עליו עכשיו אני צריך תדריבר מה אני עושה

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום לכם, קניתי היום חלקים חדשים למחשב לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק ליברטי 400 + זוג זכרונות (ועוד 2 הארד דיסקים ישנים, אחד IDE ואחד SATA, וצורב DVD) כשחיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב, ואת הספק לחשמל.. והדלקתי את המחשב, המסך לא הראה שום דבר, כאילו הוא עדיין ב STANDBY ולא מקבל שום נתונים... זה כבר קרה למישהו? מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי .. נ.ב. יכול להיות שהביוס של הלוח אם לא מעודכן ? בדקתי באתר של ASUS בדגם של הלוח אם M2N-E : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E ולפי מה שרשום שם המעבד שקניתי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5300 נתמך רק בביוס מעודכן\מאוחר יותר .. אני…

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  9. שלום לכל ותודה מראש, יש ברשותו מחשב AMD Athlon dual 4600+ בן כחודש המבוסס על לוח ASUS M2N-E. אני משתמש בכרטיס הקול המובנה של הלוח ויש לי בעיה נורא מוזרה: לאחר שאני מתקין את הדרייברים ומרגע זה ואליך, בתוך סביבת הווינדוס (Service Pack2() אני מקבל רעש סטטי שבעיקר תואם לזמני "מחשבה" של הכונן הקשיח. הרעש לא נוראי אך מטריד והוא מתגבר כשאני מגביר את העוצמה של השמע, הן דרך בקרת הווינדוס והן דרך הרמקולים עצמם. ניסיתי: -להחליף רמקולים/להשתמש באוזניות -לעדכן את הווינדוס - להתקין מחדש את הדרייברים/להוריד דרייברים חדשים -לפרמט את המחשב. פעמיים! הבעיה לא מראה שום רצון להיעלם, ורק כשאני מסיר את הדרייברים הרעשים נפסקים לחלוטין. האם לוח האם/כ.הקול המובנה פגומים? האם זו בעיית תונכה כלשהי…

10. Started by CyberBot,

יש מעין ריצודים זה קורה רק שאני בשולחן עבודה/יוטיוב משחקים הכל תקין וזה ממש מעצבן לממש אחריות באחד מן הרכיבים?(כ.מסך/מסך) יש מה לעשות? אני אנסה לצלם את זה בווידאו זה קורה רנדומלית

11. המחשב מתכבה אחרי 15 שניות מרגע שהוא נדלק מזה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  12. אני צריך מלחם אבל הכרתי מלחמים עם קצה שטוח עד עכשיו: לאחרונה התחלתי לראות מלחמים עם קצה חדה: איזה מלחם כדי לרכוש לעבודות עם אלקטרוניקה? אני יודע ש30W זה טוב אבל איפה אפשר להשיג אחד שיש לו סוויצ' כיבוי והדלקה? אני לא מבין איך אפשר לתפוס חומר הלחמה עם מלחם שיש לא קצה חדה? החומר יפול!

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  13. שלום החלפתי לספק CORSAIR TX750 (פעם ראשונה שניסיתי להחליף ספק לבד) דאגתי לחבר את כל החיבורים : גדול כזה ללוח האם ועוד אחד עם 4 חורים שאני חושב שהוא של הCPU וכמובן PCI E לכרטיס המסך והרגילים לצורב ולהארדיסק עכשיו המחשב נדלק והמאווררים פועלים אבל לא קורה כלום מעבר לזה.. והמסכים במצב STANDBY האם שכחתי לעשות משהו חשוב ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by Ido.G,

היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  15. Started by theking7,

ברשותי מסך MAG שטוח 19 אינץ' כבר כמה שנים, תפקד מעולה. לאחרונה הוא התחיל הרבה פעמים לרצד, או עושה סימנים כאילו קרוב אליו איזשהו מגנט. אכן היו רמקולים לידו, אך זה לא היה משהו קבוע וזה בא ונעלם מידי כמה זמן. לפני כמה זמן הזזתי את הרמקולים לפחות 50 ס"מ ממנו... היום כשאני רואה סרט בFULL SCREEN המסך מרצד באופן קבוע עם פסים (בצפייה רגילה לא). כמו כן, היום כשניסיתי להדליק אותו אני רואה את המסך שלי ופתאום יש כתם שחור שהולך וגדל והופך את כל המסך לשחור . זה כבר קרה לי לפני כמה ימים, אבל כעת הוא לא חוזר לעצמו אחרי שאני מדליק אותו מחדש. הערה: ביום יום אני מכבה-מדליק את המסך מס' פעמים. החלפתי כעת למסך אחר בבית, ואני הופתעתי מהאיכות שרואים! והמסך לא מרצד בסרטים ורואים מדהים! האם אני צר…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by nadav1379,

אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …

17. Started by Mind_Reflection,

לפני שבוע פירסמתי הודעה על ה Asus A7s333 קרעתי לו את הצורה נתתי סקירה מאד גרועה עליו בכל מקרה החלפתי את מה שהיה ולקחתי ASUS A7v8x-x מסתבר שאותם בעיות שהיו לי ב s333 יש לי גם בזה. אני ינמק המחשב נתקע אחרי כמה דקות של שימוש שהוא עובד עם 133 BUS (המעבד מקורר היטב) 43 מעלות אני לא יודע מה לעשות בדקתי את המעבד במחשב השני שלי שהוא ECS k7s5a והמעבד עובד מצויין על באס 133 בדקתי שם גם את הזיכרון וגם הם עובדים מצויין. אז למה ב אסוסים למניהם זה לא עובד. חשבתי שיכול להיות שזאת בעיה בספק. 300 W הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  18. שלום , יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !! קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר , גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך . להלן הפירוט : NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם ) לוח אם MS 7505 msi ספק 500W מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz ראם 4 ג'יגה והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים . אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ! וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה ! ידוע לי …

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  19. יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE מובנה על הלוח ויש בו יציאה לאופטי אבל איך משתמשים בזה ומה זה עושה בכלל????????!?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by _DavidB,

אממ כמו בכותרת , מחקתי איזה שהוא קובץ וורד או אקסל אני לא זוכר ואני צריך לשחזר אותו , איך אפשר לעשות זאת בדרך הקלה כי ניסיתי תוכנות ונתקלתי בבעית סיראלים וכאלה. יש לי ווינדוס 7 אמרו לי שיש איזה שהיא אופציה להחזיר את הקובץ דרך איזה שהיא פעולה במחשב בלי תוכנות . אז מי שיכול לעזור תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by danieln9,

אז ככה בניתי מחשב עם כרטיס מסף geforce fx 5200 512 ddr ram hynix baraton 2500+ segate 80gigs עכשיו מה שקורה זה שכאשר אני מדליק את המחשב המסך דולק עם נורה כתומה לא רואים כלום ובמסך שעל הלוח אם זה מראה לי C1. האם זה קרה למישהו מכם??? אם כן איך פתרתם את הבעיה ואם לא תציעו רעיונות. ** ניסיתי להחליף את הזיכרון עם עוד זיכרון וגם את המעבד אך הבעיה חוזרת על עצמה. בתודה דניאל

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

23. איך אני מעדכן את זה ?? עוד שאלה .. איך אני מעדכן ביוס לכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by Leonardo Goldshtein,

שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…

25. Started by udi80,

יש לי פסים הכל המסך באורך מה סיבה יכול להיות ואם זה קשור לכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך hd5570

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.