עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PeteRoy,

התראה שכנראה מגיעה מ Google Chrome לחץ על "נקה את המחשב" כדי להסיר את כל הנגיפים ברור לי שזה וירוס אמיתי, מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by zion561,

המערכת נופלת פעם ב כמה ימים היום נפלה פעם אחרונה שבדקו לי זה היה בגלל קובץ של הדרייבר אממ הטמפרטורות אחלה אצלי מעבד בין 30-35 P4 כרטיס מסך 60-65 7600GT דיסק קשיח 35-30 הנה הקובץ DUMP http://rapidshare.com/files/61892372/Mini102007-01.dmp.html תודה מראש חברים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  3. היייי תקשיבו זה הולך ככה (טיפה מסובך) הבאתי כונן ATA רגיל של 120GB והוא מחובר לו לבדו על הערוץ IDE הראשי, עכשיו המערכת שלי מותקנת על ערוץ הSATA ואני רוצה להוסיף אותו למחשב... הביוס מזהה אותו ובהתחלה גם ניסה לעלות ממנו אבל אחרי שהגדרתי את הSATA כראשי הוא עולה ממנו והביוס מזהה את שניהם והכול טוב ויפה אבל הוינדוס לא מזהה את הדיסק ATA גם כשעשיתי add hardware הוא לא מוצא כלום.....עזרה בבקשה....=\

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  4. פעם שלישית שאני מנסה לרשום פה הודעה והמחשב קרס לי בפנים! שלום לכל חברי הפורום והאתר ברשותי מחשב חדש, יקר עם חומרה ש"אמורה" להיות מעולה. ברשותי כרטיס מסך מבית ati radeon 5870 המחשב היה קורס עם גוונם וצבעים לפני שהתקנתי את ההוט פיקס ויש לציין שלא עשיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר אלה התקנתי את ההוט פיקס בהנחה שati ידעו שרוב המוחלט של האנשים לא מוחקים את הדרייבר באופן מוחלט אלה מתקינים את החדש כרגיל. נכון לעכשיו המחשב קורס רנדומלית בכל רגע נתון ומתי שבא לו לפחות 4 פעמים ביום במקרה הזה על הבוקר הוא דפק 3 קריסות בלי להתחשב בכלום. ברשותי מעבד core i7 - 860 6 ג'יגה של ראם וספק 650 וואט. זו הודעה ראשונה שלי כך שאינני יודע בדיוק אילו נתונים אני צריך לתת וכ'ו בבקשה תעזרו לי ל…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

המקום בכונן C שלי תמיד הקטע המוזר שהוא סתם פתאום נגמר הקטע שכשאני מחפש בתיקיות (מסייר בהם) הסך בכל של התקיות לא באמת מגיע ל 20GB והקיבולת של הכונן היא 50GB יש לי ווינדוס XP 64X ויש לי אנטי וירוס אני אשמח אם מישהו יעזור לי... תודה...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

כל סדרת מקשי הF (1F 2F 3F והלאה) כולם לא מגיבים. איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  7. אז ככה זה התחיל שכיביתי את המחשב ואחי הדליק אחרי ופתאום כלום לא עבד... המסך רשם וידאו ארור וכלום לא עבד... החלפתי לוח ומעבד וזה לא עזר... החלפתי כ.מסך וזה לא עזר... הכל מחובר כמו שצריך ואני חושב שהבעיה בספק... אתם חושבים שאני צודק? או שמה הבעיה במקום אחר...עיזרו לי בבקשה... עריכה:כל זה קרה לחבר שלי...

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. Started by kong5,

שלום לכולם! מה יכולה להיות הסיבה שהמקלדת הפסיקה להקליד? מה צריך לבדוק ואיך בשביל לשלול ש"פג תוקפה"? המקלדת מחוברת למחשב והנורה Num Lock דלוקה. הבעיה במקדלת של אחותי. היא גרה לבד ואין לי מושג מה עשו במחשב שזה הפסיק לעבוד.

9. Started by kong5,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא יודע עם זה קשור לחיבורים של המקלדת או לתוכנה. אז ככה. המקלדת מחוברת בחיבור רגיל (לא usb) יום אחד היא פשוט הפסיקה לפעול. הנורות שלה דלוקות אך אינה מקלידה. הרצתי חיפוש בפורום בנושא ולא מצאתי פתירון לבעיה שלי. ניסיתי לחבר מקלדת לusb וגם היא לא עבדה. מה גם שהעכבר לא עובד בחיבור הרגיל שלו. אבל בחיבור לusb בעזרת מתאם הוא עובד. מה אתם מציעים לעשות? אפשרות אחרונה זה פירמוט.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה במחשב שהמקלדת פשוט הפסיקה לפעול אין לה אורות והיא לא מגיבה גם לא בווינדוס וגם לא בדוס מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים על המחשב: לוח אם: GA-7VTX כרטיס מסך: G-FORCE 2GTS 64B זיכרון 256 DDR מעבד: AMD ATHLON 1333 ניסינו כבר להחליף מקלדת וזה לא עזר מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by קובי 1980,

מקווה שפה המקום (סליחה מראש אם לא) המקלדת והעבר שלי לא פועלים כמו שצריך,בויסטה. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של המקלדת והעכבר האלחוטיים והחלפתי אותם בישנים והרגילים שלי. אבל גם לאחר אתחול ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה. התאורה בעכבר וגם במקלדת עובדים וכמו כן בביוס המחשב מזהה את המקלדת אבל כשאני מגיע למסך של בחירת המשתמש בוסיטה המחשב לא מזזה לא את המקלדת ולא את העכבר ואני פשוט תקוע במסך הזה.(שוב התראורה בהם עובדת כרגיל,הם מחוברים ב ps2). ניסתי שוב ושוב לעשות ריסט אבל הבעיה חזרה על עצמה. לא התקנתי שום תוכנה כזאת או אחרת שיכולה לגרום לשיבוש כלשהו וכמו כן המחשב מעודכן וגם הלוח אם. מצאתי פתרון כלשהו דרך הכנסת הdvd של הויסטה ושחזור המערכת דרכו. משום מה שאני נכנס לתפריטי ההתקנה ה של הויסטה…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. שלום. בערך לפני חודשיים התחילה במחשב שלי בעיה שהעכבר והמקלדת לא עובדים אז הניסיון הראשון שלי היה לשנות את הפרוט של היואסבי במקלדת והעכבר זה לא עזר... עשיתי ריסטארט לא עזר.. לאחר מכן ניתקתי את הכרטיס מסך כי ראיתי שהמסך שכל המסך נתקע אחרי שהוצאתי והכנסתי הכל עבד לאחר שבוע זה קרה עוד פעם וכשהוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך לא עבד אז הוצאתי והכנסתי את הראם וזה עבד אחרי שבועיים עוד פעם הבעיה והוצאתי את המעבד והחזרתי והכל עבד לי עד אתמול וניסתי את הכל ושום דבר לא עבד ובדקתי מעלות הדבר הכי גבוה היה על 50 מערכת הפעלה : Windows 10 מעבד : i5 3470 כרטיס מסך : gtx 1050 ti ראם : 4gb

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום, בנסיון להתקין WIN7 במחשב נייח עם פנטיום 4 הבעיה היתה שמסך הווינדוס הראשון שהוצג בו יש צורך לבחור בשפה וכדומה ולהמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא מתפקדים - כלומר אי אפשר לתת פקודות דרך העכבר או המקלדת. חשוב לציין שהעכבר והמקלדת עובדים ותקינים ואין איתם בעיה. הבעיה היא רק במצב שציינתי. האם מישהו יכול לעזור ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את כל העידכונים ועשיתי ריסטרט פתאום המקלדת והעכבר לא עובדים לי. שמתי אותם בכל יציאת USB שיש לי וכלום. לא עובדים. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by guynagdai,

שלום, קניתי לפני קצת פחות מחודש מחדש חדש עם המפרט הבא: מעבד: AMD 4800+ x2 dual core לוח אם: Gigabyte chipset NVIDIA FSB 2000MHz GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: Geforce 9600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI דיסק קשיח: 160Gb מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב עד היום קורה שפתאום (באמצע משחק, סתם באמצע אייסיקיו, או אפילו שבכלל לא נוגעים במחשב) העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול. המחשב עצמו כן ממשיך לעבוד כי אני רואה עדיין אנשים שולחים לי הודעות באייסיקיו ואנשים מתנתקים ומתחברים. אם אני מנתק את העכבר והמקדלת ומחבר זה בכל זאת לא עוזר והם לא פועלים, ואם אני מנתק תעכבר ומחבר אותו בתור USB הוא עובד אבל המקלדת עדיין לא. כדי שהם יחזרו לתפקד אני צריך לכבות את המחשב, לכבות את הספק, לנתק את העכבר, לחבר אותו, להדלי…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני החלטתי לאפס את המחשב ולהתקין מחדש את Windows 10 כאשר הגעתי להתקנה מופיע איזה שפה תרצה להמשיך וכאשר ניסיתי לבחור העכבר המקלדת לא עבדו אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי ASUS P4S533 ולפעמים המקלדת לא עובדת כלומר הWINDOWS אומר שהיא לא אותחלה. יש לי WIN2K אם מישהו נתקל בתופעה ופתר אותה האם הוא יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OriW,

שלום, פתחתי פה נושא לפני כמה זמן על בעיה אחרת ואמרו לי לעשות התקנת תיקון לווינדווס. לקחתי את המחשב לחנות קטנה בהרצליה כדי שיעשו את זה. עכשיו, המחשב חזר עם שתי בעיות: 1. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ישר, אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו במקלדת ואז הוא מתחיל לעלות. 2. אחרי שהוא עלה והגיע למסך של בחירת המשתמשים רק העכבר עובד והמקלדת לא. ניסיתי להיכנס למצב הבטוח אבל אני לא יכול, כי אני צריך לעלות למעלה עם החצים כדי להגיע לאפשרות המצב הבטוח.. ניסיתי גם לחבר מקלדת אחרת שבטוח עובדת, אבל עדיין הייתה אותה בעיה, סימן שכנראה הבעיה היא המחשב. עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by edoson,

עובדת בביוס, ניתן ללחוץ DEL, BREAKE והכל, אבל בשער של ווינדוס היא לא עובדת, וכל היוזרים יש סיסמא... ככה שהיא אפשר להכנס. מדובר בווינדוס מIMAGE שעשיתי מזמן... והמקלדת מחוברת ב USB.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם ! אני חייב עזרה דחוף בישביל להתקין WIN 7 64 BIT ! יש לי מחשב חדש ובטעות התקנתי WIN 32 BIT ~ כשעושים ריסאט בישביל לפרמט דרך ה CD WINDOWS הCD רץ ובנקודות של ה BOOT אי אפשר ללחוץ ENTER ! מה עושים ואיך אני יפרמט :errrr: ( החלפתי מיקלדות וקשקשתי בביוס ... לא עוזר ) יש מישהו שמבין בעיניין כי אולי זה במקום אחר בביוס ) עוד משהו * כשמדליקים ת'מחשב ה DEL לביוס עובד * רק ל BOOT הוא מושבט ! מזה לעזזל ואיך זה קרה .. ועזבו הכול, איך מסדרים את זה !?@# יש לי MAINBOARD Gigabyte X58A-UD3R CPU - I7 930 * סליחה אם זה לא קשור לפורום תמיכת חומרה לא ראיתי מקום אחר שבאזור * :bigglasses:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מקלדת בעלת חיבור USB, לאחרונה התחילה להופיע בעיה מוזרה. נניח כאשר רוצה להיכנס לSAFE MODE המקלדת פשוט לא עובדת. כמו כן, לא ניתן לעשות פורמט מכיוון שלא יכול ללחוץ על איזשהו כפתור כדי לבצע בוט מהדיסק. בביוס ולאחר העלייה של מערכת ההפעלה, היא עובדת תקין. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by alon83438,

שלום! לפני כמה ימים, המקלדת שלי הפסיקה לפעול (את ההודעה הזו אני כותב במקלדת הוירטואלית של הXP). המצב כזה: -המקלדת מחוברת באופן תקין. -ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. -ב'מנהל ההתקנים' לא מופיע הסמל של המקלדת. -המקלדת לא עובדת גם מחוץ לווינדוס - אני לא יכול להפעיל 'מצב בטוח'. -יש לי סיסמא על המשתמש ולכן אני מתחבר בתור אורח... אני לא יכול להתקין דרייברים וכד'. -הרצתי בדיקת וירוסים -> המחשב נקי. אנא תזרו לי... המצב הזה בלתי נסבל! תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  24. היי, נהיה לי בעיה במקלדת של במחשב חדש ASUS. הבעיה היא, כשאני מקלידה בעת שמירת קובץ/תמונה מדפדפן (כרום ואדג'), האותיות שנרשמות הן אחרות. כלומר, מה שמוקלד זה אותיות לפי הסדר שלהן במקלדת כולל מספרים וסימנים, ללא קשר על איזה מקש אני לוחצת. גם עם מקלדת חיצונית אותה בעיה. (כשאני שומרת את המסמך ומקלידה במקלדת של המסך, הכל עובד בסדר) מציינת שבהקלדה רגילה במחשב, המקלדת עובדת רגיל (כל הקלדה שהיא לא שמירת קובץ מאחד הדפדפנים) תודה

25. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. כאשר אני מדליק את המחשב..הוא עולה והכל טוב ויפה ואז שהוא מגיע למצב שהוא צריך להעלות את הווינדוס(את המסך פתיחה עצמו) אז הוטא פשוט עושה ריסטארט..עכשיו הבעיה היא שההארד דיסק הועבר ממחשב אחר למחשב זה וכנראה שהווינדוס צריך התקנה חוזרת כדי להתאים את עצמו למחשב זה. אבל, הבעיה היא.. שכאשר אני מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב..ומתחיל בפירמוט.. אז הדיסק אכן מתחיל עם הטעינה של כל ההתקנים..אבל לאחר הטעינה..כשהוא מגיע למסך בו אני צריך לבחור אם להתקין או לפרמט או לעשות REPAIR..אז האורות של המקלדת פשוט נכבים..והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי להחליף כבר 3 מקלדות אך הבעיה נשארה.. הדבר בטוח לא קשור להארד דיסק כי גם ניסיתי לעשות את זה עם הארד דיסק אחר והבעיה אותה בעיה. אני חושב שזאת אי…

• 5 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.