תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה ספק זכרון כרטיס מסך מעבד או לוח צריך את עזרתכם מדליקים ויש את הנורה של המחשב שאומרת דלוק אבל כלום לא קורה .....לא עולה לא כלום . מת . אין צפצופים גם ..כלום ..... זה אומר לי בעצם שהספק כן נותן מתח משמע זה לא הוא מקור הבעיה אלא משהו אחר ? מעבד או לוח או זכרון ? נואש ! חייב עזרה ! תודה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 310. כשאני נכנס לאתר של לנובו הוא מודיע לי שאני צריך לעדכן את הדרייבר lenovo system interface foundation, שהוא בגודל כ-250GB. מה זה הדרייבר הזה ואני בכלל צריך אותו? המחשב ברשותי כחודשיים ועובד בלי שום בעייה. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים בוינדוס 7 32bit. יש לי על המחשב גם ויסטה והיא פועלת בסדר. המחשב עצמו בן שנה נראה לי ולא עשיתי OC. המסכים הכחולים מופיעים באופן רנדומאלי, בד"כ כשמחשב חוזר ממצב שינה אבל הם יכולים גם להופיע סתם כך באמצע עבודה. יש מצב שיום אחד יהיו לי 10 מסכים כחולים אחד אחרי השני ושאחר כך ששבוע לא יהיה מסך כחול אחד. לפי התוכנה BlueScreenPreview הבעיה היא בדרייבר ntkrnlpa.exe ות'כלס נגרמת בגלל בעיה בצריכת חשמל של הכרטיס רשת כשחוזרים ממצב שינה או משהו כזה. ניסתי לבטל את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב ממצב שינה ושנייה אחרי זה קיבלתי מסך כחול. ניסתי גם להתקין את ה 7 מחדש ולעדכן את כל הדרייברים אבל זה לא עזר. השגיאה שמתקבלת היא תמיד: 0x0000001A. לפי גוגל…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפטופ אסוס דגם gl503vd, התקנתי עליו מאפיה 3,ושמתי לב לאיטיות נוראית שלא אופיינית לכרטיס המסך, פתחתי את מנהל המשימות, ולהפתעתי גיליתי שהווינדווס 10 משתמש רק ב gpu intel המובנה במחשב ואילו ה gtx 1050 באפס אחוז ניצול! שיניתי בהגדרות לוח הבקרה של nvidia שישתמש רק בו, לא עזר, עדיין השתמש רק במובנה, אפילו הפכתי את המובנה ללא זמין דרך מנהל ההתקנים, ולהפתעתי ראיתי שלמרות שבמנהל ההתקנים הופיע הכרטיס gtx 1050, בפועל היה נראה כאילו לא מותקן הדרייבר, כלומר, כשבאתי לשנות רזלוציה ב ווינדווס לא היה ניתן וכשלחצתי על מתאם התצוגה היה רשום רק מנהל תצוגה בסיסי של מייקרוסופט.. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס כולל הסרה גם ממנהל ההתקנים, אותה התוצאה, המחשב רואה אומנם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מדליק את המחשב אין תמונה במסך ונשמע כי הוא נדלק אי אפשר לכבות אותו גם לא עם כיבוי כוח(לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הספק בעל 24 פינים ומכיוון שברשותי ספק 20 פינים יסיתי להחליף אותו בחשד שהוא הבעייתי וזה לא פתר את הבעיה ניעסיתי לנתק את כל החיבורים מאחורה פרט לכבל מתח ובכל למסך אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, במערכת מבוססת מעבד Core 2 Quad, לוח אם MSI G31M2-V1 וזכרון 2GB DDR2, התקנתי סטיק זכרון נוסף של 2GB Kingston Value. מאז ההתקנה, לוח האם מסרב לעשות POST ולא מציג כלום על המסך, גם כאשר מסירים את הזכרון הנוסף ונשארים בתצורה המקורית. לוח האם לא מצפצף כאשר מסירים ממנו את כל הזכרונות. ניסיתי לאפס לו את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וע"י ג'ימפור ה- Clear CMOS בלוח, התוצאה נשארת זהה. יש לכם רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה המחשב בן שנה כמעט... מאז ומתמיד גם בשביל Celeron 2000 הוא עובד איטי עם 256 זיכרון DDR וכבר לפני כמה חודשים פעם ב... הוא היה נתקע אבל בזמן האחרון זה ממש בלתי נסבל המחשב לאחר 15-20 דקות של עבודה נתקע.. וזה לא אותה הבעיה כמו אצל הבחור שכתב הודעה מתחתיי כי הסאונד לא ממשיך ואף אחד לא משחק במשחקים במחשב הזה.. הוא יותר לגליה באינטרנט ומוזיקה... יכול להיות שזה התחממות? אם כן למה פתאום זה התחיל מה יכול להיות שהשתנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך מרכיבים דיסק קשיח וספק כול בצורה נכונה? אני חושב שאני מרכיב לא נכון...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, היום התקנתי כרטיס מסך חדש (משומש, אבל במצב טוב) במחשב, ופתאום הסאונד הפסיק לעבוד. ניסיתי לשחק עם הדרייברים של realtek, הסרתי והתקנתי אותם איזה 10 פעמים ולא עזר. בנוסף גם גוגל לא עזר ממש. הלוח אם שלי הוא Intel D945SPN מעבד Pentium4 3.0GHZ 3GB של זיכרון RAM. הכרטיס שהוצאתי היה GeForce 210 והחדש הוא Geforce GTS 450 אני לא רואה מה הקשר בין ההתקנה של הכרטיס לסאונד, ובאמת שאני די אובד עצות. דבר נוסף, נראה שההתקנה של הדרייברים של realtek נכשלת באמצע בלי שום סיבה - היא לא זורקת הודעת שגיאה אבל היא מדלגת על השלב שבו היא אמורה להעתיק את ה DLLים לתיקייה System32 ומביאה את האשליה שהיא סיימה בהצלחה, אבל כמובן ששום דרייברים לא מותקנים אחרי התהליך. יש רעיונות? תודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר 4-5 שנים שעובד תקין כמו שצריך, פתאום לפני כמה זמן התחילו פריזים במערכת פעם או פעמיים ביום .. המחשב פשוט קופא עד שאני עושה לו ריסטרט. כל מה שאני עושה במחשב זה גלישה באינטרנט (לא יותר מ 4 טאבים) איך אני יכול להבדוק ולאבחן איפה הבעיה? האם למערכת ההפעלה יש קובץ תיעוד תקלות? ( win7 pro x64) יש לי I7 עם 12GB זיכרון , כרטיס מסך GTX460 , מערכת ההפעלה יושבת על 2 SSD ברייד0.. אשמח לעצות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נפעל לכמה שניות ונכבה... הערכתי שהספק כוח אשם אז החלפתי אותו... ועדיין אותה בעיה עכשיו כאשר פתחתי את המחשב ואז הוצאתי את הגוף קירור של המעבד וראיתי אותו עם שכבה לבנה מוזרה כזו שמכסה את כולו .. זו יכולה להיות הבעיה ?? והאם צריך למרוח משחה טרמית או משהו כזה ? המחשב: P4 2.8 HT | ASUS P4P800SE תודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון נוסף לאחר שהיה ברשותי. הזיכרון הוא 256mb sdram ddr. עד כמה שאני מבין זיכרון ddr מכפיל את המספר המצוין בזיכרון, ואכן כאשר היה לי רק זיכרון אחד ה window task manager הראה כי יש לי 512 mb (ואף יותר אם אני זוכר). ואולם לאחר הוספת הזיכרון הנוסף נוספו לי רק 256mb. מדוע? ושאלה נוספת - האם ייתכן כי ההוספה פגעה איכשהו ברשת הביתית (מלבד האופציה שכרטיס או כבל זזו מהמקום) תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב usb 1 או ב usb2 ? האם זה עניין של חומרה בלבד או שאפשר לעדכן זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטעות נתתי מכה עם הכיסא למארז וזה התחיל להופיע , המסך רושם אין אות הולך לישון אח"כ מופיע מסך כחול עם nv4_disp וכל מיני סוגרים כפול עם הרבה אפסים לאחר כמה נסינות עלה המחשב ושוב נפל. דרייבר של כרטיס מסך עודכן לעידכון אחרון , איך בודקים שהכרטיס מתחממם ? האים זה בעיית זיכרון או כרטיס ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. אחרי פירמוט המחשב (אני לא בטוח שזה קשור, אבל זה הדבר היחיד שהשתנה לאחרונה) - קורה הדבר הבא: אם אני מבצע ריסטרט המחשב נכבה כרגיל, אבל לאחר מכן, הזמן שהוא כבוי (מסך שחור) ארוך מאוד - כ 30 שניות, רק לאחר מכן עולה מסך עם פרטי לוח האם, שגם הוא ארוך מבעבר. ורק לאחר מכן עולה ה XP (אין לי SP2 במחשב). פרטים: Asus P4C800-E Deluxe Intel Pentium 4E, 3200 MHz BIOS Type AMI תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, כשאר אני מתחיל משחק Age Of Empiers II : The Conquerors באתר Zone.com אז בדיוק כשהמשחק מתחיל לעלות אני המחשב עושה ריסטרט בלתי צפוי המפרט של המחשב שלי הוא : Pentium 4 2.4Ghz Gforce 4 ti4200 Aopen Asus P4s533 256mb DDR מה אני יכל לעשות ? ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום... יש לי LENOVO YOGA 2 PRO עם רזולוציה של 3200X1800 ואם אני מוריד אותה אפילו בקצת הדברים נהפכים לממש גדולים.. עכשיו כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בHDMI הרזולוציה יורדת ל1920X1080 וחצי מהמסך לא מופיע... מה אפשר לעשות? כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלוויזיה ושהרזולוציה תישאר אותו דבר בכדי שאוכל להפעיל את POPCORN TIME תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחילה לי השבוע תופעה די מדאיגה. זה התחיל מצפצופים ב-Boot שלפי החוברת מתריעים על בעיה בכרטיס מסך שנפתרו אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו שוב והמשיך בזה שיש לי כל הזמן קפיאות קטנות של המחשב לשניה שתיים. מה יכול לגרום לקפיאות האלה? זו יכולה להיות בעיה בכרטיס מסך? הרצתי איזה משחק כמה דקות והוא נראה סבבה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קלתי במשהו מוזר, המחשב אינו מזהה USB DOK , הוא מזהה שיש התקן כלשהו (והשם של ההתקן) אך שלוחצים על הICON של הכונן הוא בעצם אינו קיים. בנוסף , יש DVD SATA , המחשב מזהה שיש דיסק (לפי האייקון) אך לא תוכן.(לא שם הדיסק ולא התוכן). דרייברים המותקנים הם מהדיסק המקורי ומערכת ההפעלה XP SP2 תודה אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי שני מוצרים חדשים. GTX295 ולוח אם של אסוס כפי שמצויין בכותרת. אחרי שהרכבתי את המערכת התקנתי דרייבר של נוידיה(האחרון), על מנת להפעיל את הכרטיס. כמובן שלפני כן התקנתי את הצ'יפסט וכל מה שצריך. אבל הכרטיס לא מצליח לעלות בויסטה(מקורית), רק בXP. ניסיתי גם ןויסטה אחרת שיש לי שהיא לא מקורית. שלחתי את הכרטיס לחנות ושם בדקו אותו עם לוח אחר והוא עבד וכן עם לוח די דומה של אסוס והוא גם עבד. ניסיתי להחליף HD- לא עזר, זכרונות - לא עזר. ואני לא יודע איפה הבעיה, כי אם הלוח לא תקין למה הוא כן מריץ את הכרטיס בXP. חיפשתי ברשת רמז לבעיות תאימות בין שני הרכיבים המוזכרים ולא מצאתי דבר. מה שקורה זה שיש אחרי טעינת הדרייברים אחרי הדלקת המחשב כיבוי של המסך. נכנסתי בSAFE MODE לראות מה קורה, ו…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר 10 דקות ניהיה אצלי שומר מסך ולאחר כמה דקות כשאני נוגע בעכבר בשביל לחזור לשולחן עבודה מופיע לי רק התמונה של השולחן עבודה ללא כל הסמלים והתיקיות .עם אני נוגע בעכבר שמתחיל לפעול השומר מסך אז זה חוזר לשולחן עבודה ויש את כל הסמלים והכל בסדר אבל עם אני נוגע בעכבר שהשומר מסך הרבה זמן אז כל הסמלים והתיקיות לא מופיעים ואחר כך אני חיב ללחוץ על הכפתור במארז ולהתחיל את המחשב מהתחלה נ.ב זה לא וירוס אבל אולי זה בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון לבקש דרייב פשוט פירמטי את המחשב ואני לא מצליח לשמועה מוזיקה { כרטיס קול מובנה } חיפשתי ברשת דרייב כולל באתר היצרן וללא תוצאות בבקשה אנשים תעזרו לי זה מאוד דחוף הדגם הוא : ASUS P45533MX REV1 במנהל החומרה ב - XP מסומן לי כרטיס הקול בצהוב לא הצלחתי לחזור לקודם ושוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שהמנקה ניקתה לי תחדר כנארה שהיא ניקתה תמחשב ומאז הוא עושה לי רעשים כאלה מוזרים בדקתי תמאווררים לראות אם יש בהם אבק או איזה משהו שמתנגש בהם וכלום ניקיתי אותם קצת בכל זאת ועדיין המחשב מרעיש מוזר כזה מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
משום מה העכבר האופטי שקניתי לא מזמן כל הזמן נתקע באמצע משחקים.. ולא מספיק זה, היום כשיחקתי פתאום נתקע באמצע המשחק גם העכבר וגם המקלדת..כלומר המשחק המשיך לרוץ רק שאת העכבר לא היה אפשר להזיז והנורות של המקלדת כבו ולא היה אפשר להדליק ולא היה אפשר להשתמש במקלדת כאילו שהוציאו אותו מהחשמל אבל היא היתה בחשמל. ובקשר לעכבר איך אפשר לנקות עכבר אופטי אם בכלל? ואם כבר פתחתי אשכול אז: קניתי מחשב לפני כמה שבועות, מחשב מצוין עכשיו כל המשחקים פועלים עליו חלק הנה המפרט amd 2200 radeon9600pro saphire 512 ddr זה מה שחשוב במחשב ושיש שם 2 מאווררים עכשיו אני צריך לסגור את המחשב איזה 3 פעמים ביום כי אחרי משהו כמו 2-3 שעות ,משחקים מתחילים טיפטיפה לצלוע למישהו יש מושג?? אשמח עם תענו …
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב כבר כמעט 3 שנים . המפרט בקצרה - i5 750 2.66 ghz gigabyte p55-ud3r g.skill 4 GB sapphire ati radeon hd 5850 לפני שבוע הכל עבד כמו שצריך , יום אחד שמתי לב פתאום שדיסק שהכנתי לא מזוהה . ואז שמתי לב שהמחשב בכלל לא מזהה כונן דיסקים מחובר . אני יודע בוודאות שהבעיה לא בכונן עצמו , גם בגלל שניסיתי לחבר אחד אחר והוא לא עבד וגם כי לא הצלחתי ליצור כונן וירטואלי גם בדיימון טולס . ניסיתי לעדכן דרייברים מהאתר של GIGABYTE , והם לא עבדו , גם בדיסק הדרייברים שקילבתי עם המחשב אני לא יכול להשתמש כי אין לי כונן דיסקים . עידכנתי גם את הביוס . מה עוד אפשר לעשות חוץ משלוח את המחשב לבדיקה בKSP ? יש לי עוד חודש לאחריות על הלוח אם אז אני צריך להחליט עכשיו אם לתקן או להחליף . תו…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-