תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בן דוד שלי היה במחשב (הוא בן 7 אז קצת יותר מובן...) וכשחזרתי אני רואה שהמסך מרעיש (בזזזזזזזז) ומרצד (בעיקר בקצוות) כמו מטורף. כשיש רקע בהיר הרעש גובר וכשהרקע כהה הוא נחלש. מישהו יודע מה זה, איך זה נגרם, והאם יש דרך לתקן את זה...? תודה. דרך אגב, איזה חברה מובילה היום במסכים (למקרה שאני אצטרך חדש)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני עושה פעולה כלשהיא אחרי 30 דקות המסך ניסגר וכתוב power saving mode איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחק כל שהוא, שלושים דקות המסך ניסגר וכתוב "power saving mode". אבל המחשב נישאר דלוק, ואז צריך לכבות את המחשב דרך הכפתור. מישהו יכול להגיד לי איך אני מפסיק את זה?. בתודה מראש yosda boy .
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שקורה כבר פעם שנייה בכל משחק שאני מנסה להפעיל, בפעם האחרונה זה היה עם משחק: PC-CABELAS.OUTDOOR.ADVENTURES זה משחק ישן עם דרישות של פנטיום 3 זיכרון של 128 ודיירקטX 8 בקיצור משחק ישן... הבעיה שלי היא: כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את המסך הראשי עם כל האופציות של המשחק (help, play וכו') כשאני לוחץ על Play המסך פתאום נכבה או שלפעמים קופץ הריבוע שאומר שהמסך לא מחובר אני לא יודע מה הסיבה של זה, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך geforce4 4400 mx והתקנתי עכשיו את הדרייבר האחרון של nvidia. רציתי לציין שניסיתי את זה על מחשב נוסף של ההורים שלי ושם המחשב מדגם פנטיום 4 שוב 512 זיכרון אבל עם כרטיס מסך geforce 5200 וגם שם אני מקבל את אותה הבעיה. כידי לצאת מ…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לקראת פסח, אתמול ניקיתי את המחשב שלי בעדינות רק ע"י ניקוי אבק בלי נגיעה בכלל ברכיבים. בכל מקרה הוא עבד בסדר אתמול. היום כמה דקות לאחר שהדלקתי אותו המסך נכבה והמחשב נתקע ולא הגיב כשניסיתי להדליק את המסך בזמן שהוא נתקע היה כתוב no signal input ורק ע"י ריסטרט המחשב חזר לעצמו וגם זה רק לכמה דקות ושוב חזרה הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? המפרט אגב: Intel pentium 4 3ghz 512 ram gigabyte geforce 6600gt ומארז atx 400 midi ומסך aoc 17 אינץ'
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, יש לי פה איזה מחשב ישן שאני צריך מידע מהHD שלו.. הוא החליט לא לעבוד פתאום. כשאני אני מדליק אותו יש תצוגה במסך ל3-4 שניות והוא נכבה. (בדרך כלל איך שמתחילה הטעינה של הווינדוס). ניסיתי לגשת לBIOS אבל גם שם , תוך 2-3 שניות נעלמת התצוגה .(הודעת NO SIGNAL על המסך). ניסיתי להחליף כבל , ולהשתמש במסך אחר והבעיה עדיין קיימת. האם מדובר בכרטיס מסך תקול? או שישנן אפשרויות נוספות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם asus p4s800d וכרטיס מסך Geforce הבעיה היא שבד"כ שהמסשב עולה כרגיל עד למסך שהwin xp טוען את עצמו (זה עם הריבוע הכחול שרץ למטה) אבל אחרי המסך הזה במקום שיופיע שולחן העבודה המסך שלי פשוט נכבה (כמו למצב שבו המחשב כבוי), למרות שהwindows עצמו עלה (אני יכול לעשות פעולות על עיוור...) אם אני מנסה לעשות ריסט לפעמים כל העסק חוזר על עצמו ולפעמים המסך נשאר כבוי אבל נראה שהמחשב עצמו נתקע. מישהו יודע מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת במחשב כבר המון זמן... מקווה שפה יעזרו לי כי אני כבר ---> בכל מקרה הבעיה היא כזאת: אני או אחותי מנסים לשחק במשחק ששמו SIMS 2 ואין לי מושג למה המסך נכבה פיתאום ונהיה שחור... המוזיקת רקע ממשיכה... ואני שומע שאני עדיין יכול להמשיך ללחוץ על כפתורים חשבתי בהתחלה שהמסך לא בסדר אז קניתי מסך חדש... וכנראה שזה גם לא היה זה... בכל מקרה אני התייאשתי ושלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שהמחשב מתחמם ומתאמץ יותר מדיי אז הם החליפו לי לספק כח חזק יותר... חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל כנראה שלא... אני רק חייב לציין שאצל חברים שלי עם אותם דיסקים זה עובד חלק... למה זה אצלי ככה? מישהו בבקשה יכול לעזור לי? ???
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ישלי בעיה במחשב אני משחק משחק רשת עכשיו המחשב עצמו בסדר מחוץ למשחק הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני משחק כמה זמן במשחק המסך שלי נכבה ועובר אליו חשמל (נורה אדומה מהבהבת כרגיל כמו שהמסך מכובה בעת שהמחשב מכובה ) אבל המחשב ממשיך לפעול וכדי לתקן את הבעיה אני צריך להדליק מחדש את המחשב ואי אפשר לשחק ככה יש למישו רעיון ?ד.א. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין לא עזר הכרטיס מסך זה NVIDIA GeForce GT 430
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המסך שלי נכבה באמצע משחקים, זה קורה רק במשחקים. המסך הכאילו נכנס למצב שינה, ואי אפשר להעיר אותו, לא ע"י הזזת העכבר ולחיצות על המקלדת. ברשותי FX 5700 עם דרייברים של 56.55. חשבתי שצריך לעדכן את הדרייברים אבל גם במשחקים לא חדשים כדוגמת ENEMY TERITORY זה גם יוצא לאחר 15 דקות. מה הבעיה???
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב, המחשב רץ בצורה טובה עד הפעלת משחק כלשהו, המסך פשוט הופך לשחור תוך דקות, כאילו נכנס למצב שינה אך המחשב עדיין דולק. עדכנתי דרייברים והבעיה נמשכת. תודה
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המסך פשוט נכבה בזמן העבודה, האם זו הי תקלה חומרתית או תוכנתית? קצת פרטים, לפני כמה זמן היו לי בעיות כל הזמן שהיה נתקע לי המחשב הייתי חייב לעשות ריסט, ואז המסך פשוט לא היה נדלק, הוא היה משמיע מאין צפצוף כזה והמסך לא היה נדלק, היום הוא פשוט נכבה ונדלק כל הזמן. לא סביר שהבעיה במסך מכיוון שהיו לי תקלות דומות לפני שנה ואז הלך לי הכרטיס מסך... האם התקלה ביא בכרטיס מסך או בדרייברים?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה. גלשתי לי לתומי באינטרנט כשלפתע נכבה המסך. לא לגמרי. כאילו שרק המחשב נכבה למרות שכל המאווררים והנורות נשארו דלוקים. המסך עבר למצב המתנה. איתחול לא עזר. המחשב מופעל אבל המסך נשאר בהמתנה. החלפת מסכים וחיבור ליציאה אחרת לא עזרו. התקנתי לפני יומיים שני סטיקים חדשים של ג'י סקיל, לפני התקרית. הצלבה בסטיקים הקודמים והשמתם בסלוטים אחרים לא עזרו. הוצאתם לגמרי לא גרמה להשמעת צפצוצים באיתחול למרות שהספיקר עובד. הוצאת כל אביזרי היו אס בי לא עזרה. אני נאלץ לעצור על הכ.מסך.. או על הלוח אם עצמו... מה אני עושה? לשלוח למעבדה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי מחשב בן 3 ימים . גיימינג עם כרטיס מסך gtx 1650 מעבד intel core i5 19400 ולאיטים רחוקות בשעות של הלילה המסך נכבה ונדלק באמצע משחק ואחרי משהו כמו עשר דקות - רבע שעה זה קורה שוב . חשוב לציין שזה לא קורה בשולחן עבודה בכלל. דרך הגב המשחק זה cs go מריץ לי על 300 fps אז אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם התקנתי מחשב לא ממש עתיק לאבא שלי פנטיום 4 1.8ג"ה גיגה זכרון +ATI 8500 128MB ו HD 40 ג"ב שהיה לי התקנתי WIN XP SP2 ההתקנה עברה מצוין ללא שום שגיאה כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד השלב של ה WELCOME SCREEN ואז המסך פשוט נכבה.המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ועל המסך יש את כתובית ה-פריקוונסי כאילו ההרצים לא תומכים.מה שנשלל כוון שהמסך תומך 85 הרץ והמסך תקין לחלוטין כך גם כרטיס המסך כוון שהוא עבד אצלי על המחשב המוזר הוא שבסייפ מוד המחשב עולה תקין וכל נסיון למחוק ב DEVICE M את הדרייבר המובנה של הכרטיס לא עזר............כרטיס מסך אחר שניסיתי לשים R9550 פשוט לא הראה תמונה האם מדובר בבעית חומרה???יש מצב שזה הכרטיס או ה HD... נסיון לראות בעיה ב S-MODE עם ה איוונט ויואר לא עזרה נ.ב XP…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למשחקים כמו COD MW2 או Insaniquarium Deluxe המסך נכבה. במשחקים אחרים הוא עובד כרגיל. בדקתי באינטרנט וראיתי שזו בעיה עם ה-REFRESH RATE, הוא 60 לפי מה שמוגדר בווינדוס והכל בסדר. אני עובד עם מסך 19 אינץ' של VIEWTECH ועם WINDOWS 7 64 BIT, כרטיס המסך שלי הוא 9800 GT עם 1GB. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך נכבה בפתאומיות עם הודעות attention! entering sleeping mode ומיד מתקבלת הודעה no video input. כיצד פותרים את הבעיה החוזרת על עצה גם באמצע הקלדה..
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב, המחשב עולה, כל האייקונים נטענים..ואחרי משהו כמו 10-20 שניות המסך נכבה..(נכנס למצב שינה) . המחשב נשאר דולק. במצב בטוח עולה תקין, סרקתי וירוסים וכל זה נראה בסדר. עכשיו אני מפרסם את פה בחומרה כי בעבר הייתה לי בעיה בכרטיס מסך(שהווינדוס עשה LOADING הופיעו מלא פסים כחולים ), ובישלתי אותו בתנור ל10 דק' ומאז הוא פעל יופי במשך איזה חצי שנה.. לפני כמה ימים זה הופיע פעם אחת שוב ואז נעלם. ככה שאני חושב שזה קשור איכשהו לכרטיס מסך. יש מצב שנוצר עליו עומס במצב רגיל אחרי הטעינה של הווינדוס? במידה וכן, יש לי אפשרות לשנות הגדרות כלשהן(רזולוציה..צבעים..לא יודע מה) איכשהו ממצב בטוח כדי שהוא יוכל לשרוד גם במצב רגיל? תודה !!!מצטער על החפירה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לא ברורה.. יש לי מסך דק HP. במהלך עבודה על המחשב הצג כבה, ולא ניתן היה לעשות דבר. לא RESTART ולא כיבוי המחשב. הלחצנים לא עבדו. הדבר היחיד שעבד היה הוצאת השקע החשמלי. לאחר מכן ניסיתי שוב להפעיל את המחשב אך המסך לא עבד. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. הבאתי מסך רגיל, לא דק, והוא כן עובד. שיחקתי מעט עם הגדרות צריכת החשמל, ובאחד מהנסיונות לחבר את המסך הדק, הוא עבד. אבל, לאחר כמה ימים אותה תופעה חזרה. כרגע לא רואים כלום במסך הדק. מה יכולה להיות הסיבה?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל באיזשהו שלב המסך נכבה ובשביל להפעיל אותו מחדש אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב.. למישהו יש מושג למה..? תודה מראש..!
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חבר'ה שלום , אז ככה דודה שלי סידרתי לה את המחשב שהיה תקול קצת ובאמת הכרטיס מסך היה שרוף וכו אני החלפתי לה כרטיס מסך פירמטתי את המחשב ועידכנתי את הווינדוס ממש הכל עבד בבית שלי פרפקט ואז כאשר היא מחברת את המחשב אצלה בבית המסך ישר נכנס ל power saving mode עכשיו אצלי זה לא עשה את הבעיה הזאת אז חשבתי אולי זה בגלל המקלדת שהכפתור לחוץ אבל היא אומרת לי שזה מהדוס כבר מתחיל שהוא לא נידלק בכלל המחשב עובד אבל המסך לא מה יכול להיות הבעיה יש מצב שזה המסך? כי אחרי הכל הוא נפתח ונכנס ל Powersaving mode
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-