עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elixvx,

פרמטתי עכשו את המחשב הישן שלי P4 שיש בוא המון בעיות עכש הפרמוט עבר בהצלחה והכל בסדר כשעלה הווינדוס 7 רציתי להתקין לו עברית ובשביל זה הייתי צריך להתחבר לאינטרנט אז חיברתי את הכב ל אינטרנט למקום שלו המחשב פשוט קפא לגמרי (העכבר הכול) זה כבר קרא לי גם בXP אבל רק כשהייתי מחר USB בקיצור כיביתי אותו והדלקתי מחדש ושעלה הווינדוס הוא נתן ליאת ההודעה הזאת שהווינדוס לא נכבה בהצלחה וזה נותן לי או לעלות או רגיל או "לתקו" משהו כזה בקיצור לא משנה מה אני בוחר זה נותן לי את המסך הכחול הבא ופשוט נתקע שם: מה זה אומר? עזרה בבקשה =/

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by dav120,

http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png זה לא רק במשחק הזה אלא בכל המשחקים שאני מנסה להתקין ו קרה לי פתאום שלשום הצלחתי לתקין מחקים אחרים תודה רבה לעוזרים (תעשו copy לכתות למעלה ותדביקו בurl למעלה ואז יעבוד לכם התמונה)

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by uriya,

שלום לכולם אתמול שהפעלתי את המחשב ומשהו דיי מוזר קרה, כמה דברים האמת led של ההפעלה, ז"א לאחר הלחיצה לא פועל אבל יש רעש של ההארד דיסק שהוא רץ, אין רעש תקוע או לופ כלשהו, ואין ציפצופים מוזרים או ציפצופי אזהרה כאלה ואחרים. השני- המסך לא עובד גם מאותו יום. מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לא הפורום המתאים אבקש להעביר תודה אוריה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by CybeR_CoM,

ההארדיסק שלי מתחיל לעשות קולות של כאילו הוא הולך למות. זה קורה בקבצים מסויימים שכאני מנסה לפתוח אותם ההארדיסק מתחיל להרעיש בדיוק כמו שהרעיש לי הארדיסק קודם ששבק חיים ואחרי כמה שניות שזה תוקע תמחשב זה עובר. זה כאילו יש סקטורים מתים שאסור לקבצים לשבת עליהם. אין לי כבר אחריות על ההארדיסק יש דרך לפתור תבעיה?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by eli308,

המחשב שלי חטף כנראה כמה וירוסים והווינדוס לא עולה .. לאחר נסיונות חוזרים ונשנים לפרמט הצלחתי לפרמט רק במחשב הנוסף ולא דרך המחשב שלי (העברתי את ההרדיסק), בגלל שכל ניסיון פירמוט היה עולה בקריסה של המחשב או שהוא פשוט היה נתקע, לעיתים גם היה נותן כל מיני צפצופים מהלוח אם. לאחר שהעברתי בחזרה את ההרדיסק למחשב שלי לאחר הפירמוט, המחשב שוב לא עולה, הוא כל פעם קורס, לפעמים מגיע למחסך הכחול כי מציין שיש בעיית חומרה כלשהי וקורס שוב לאחר פחות משניה. לאחר ההדלקה החוזרת לאחר הקריסה הוא מכניס אותי ל BIOS ורושם כי המערכת קרסה עקב מהירות לא נכונה בה המעבד עובד ויש לבדוק האם המהירות המוגדרת ב BIOS תואמת את מהירות המעבד... אני חושש כי יש בעיה במעבד ויכול להיות כי הוא הלך עקב אחד הוירוסים. מה…

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

אני מנסה לדבר במיקרופון וזה פשוט לא עובד אני נסיתי הכל וזאת אומרת, הכל.. לשנות את ההגדרות, להיות בטוח שזה לא על השתק, לבדוק עם טלסקופ שזה החיבור הנכון, בקיצור. הכל! ד"א נסיתי על שתי מיקרופונים שונים ושניהם תקינים במחשב אחר רק אצלי לא עובדים שניהם.

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by popop,

מדובר באל פסק מדגם FSP Smart 1000 VA USB RJ45. בזמן האחרון שמתי לב שכאשר יש הפסקת חשמל בבית או שהפקק קופץ האל פסק לא עושה את עבודותו ובעצם המחשב מתכבה.האל פסק בן 3 שנים כמעט לא החלפתי לו סוללה אף פעם. מאז החיבור הראשוני שלו למחשב לפני 3 שנים לא הטענתי אותו. אני ניתקתי את האל פסק מהמחשב וחיברתי אותו לבד לחשמל ושמתי אותו על מצב טעינה (נורה ירוקה מהבהבת). לפי אתר היצרן האל פסק אמור להיות טעון במלואו לאחר 8 שעות גג ובזמן כתיבת השרשור הזה עברו כבר 24 שעות. לפי הבנתי כבר אין אחריות על המוצר הזה. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  8. Started by efishams,

שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. שלום היום קניתי כרטיס מסך Geforce 620 , וכשכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש גיליתי שנעלם לי הדרייבר של הכרטיס קול , לא יודע אם יש קשר או לא , בכל אופן ניסיתי לאתר את הדרייבר של הלוח אם שלי לפי Everest שטוען שהלוח אם שלי הוא Asus P5BW-LA אבל באתר של אסוס אני לא מוצא את הלוח אם הזה והלכתי לאיבוד בכל העניין , אשמח לעזרה , תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by pavelpov,

שלום, אני התקנתי Windows 7 חדש (פירמות) על המחשב הנייח שלי ועכשיו כשאני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך הוא כותב לי: "The computer does not meet the minimum requirements for installing the software." אני ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים וכל אחד עשה לי בעיות: NVIDIA Graphics Driver: This graphics driver could not find compatible graphics hardware לפני הפירמות הכל עבד מצוין. אשמח לעזרה אם הבעיה שלי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  11. שלום אלמוני, קיבלתי מהעבודה מחשב Dell מסדרת 5400 וישר שמתי לב שהגוונים האדומים הם לא "חזקים" מספיק. כל האייקונים מן היום יום שאני רגיל אליהם כגון Google Chrome - עם אדום מוזר. עדכנתי את כל הדרייברים ע"י SupportAssist של Dell. יש לי כרטיס מסך משולב של אינטל + אחד של Radeon שגם לו עדכנתי את הדרייבר. עדיין לא מצליח לגרום לצבעים של האדום להיות תקינים. יש למישהו עצה?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by b555,

לפעמים מופיע לי מסך כחול המחשב אינו תקוע אני יכול לכבות אותו מהמקלדת ומהרשת ניסיתי להחליף לוח אם וכרטיס מסך (לאותו דגם לוח IPE1000L כרטיס מסך LEADTEK A170MYVIVO) הבעיה לא נפתרה ניסיתי עדכון ביוס לפי הסבר של חברת גיגה בית זה יכול להיות אולי התנגשות בין הכרטיס מסך לבורד??? לינקים לתמונת המסך http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG'>http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg]http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by ofir123,

שלום, נכון יש בדף הראשי של הפורום מן כאלה סמלים שמראים אם יש הודעות חדשות בפורום או לא, אז אני לא יכול לראות אותם וזה מראה לי X כזה לא רק כאן אלא גם בפורמים אחרים. מה הבעיה?

14. חזרתי מתקופה של ארבעה חודשים בחו"ל, שבזמן זה המחשב שלי היה בשימוש מועט בלבד (פעם בשבוע ופחות) כשחזרתי הדלקתי את המחשב וכאשר נכנסתי ליוזר שלי בXP והמחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו רק המחשב עצמו נדלק והמסךת העכבר והמקלדת (שהם מחוברים) לא נדלקים (הכפתור של ה-F LOCK במקלדת מאיר אבל שום דבר אחר לא), ניסיתי לחבר אותו לעוד מסך וזה היה בדיוק אותו הדבר... אני מאוד אשמח לעזרה תודה רבה ושבת שלום! רועי

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  15. AGP acceleration disabled??! האם זה בסדר? הלוח שלי תומך ב AGP X8 (gigabyte GA-8SQ800)

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by עידן01,

שלום רב, יש לי בעיה בחיבור הרשת. יש לי ווינדוס 10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת, אם אני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו. כיצד ניתן לתקן את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  17. לאחר שהמחשב שלי נשאר בדד מספר ימים בבית, חזרתי אליו לגלות שסאונד לא עובד. מיד הלכתי לחפש את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (שמובנה על המאת'רבורד P4P800) חיפשתי ומצאתי , כאשר אני מנסה להתקין הוא מגיע ל100 האחוזים ואומר לי שהוא לא מזהה דרייבר! (ואני לתומי הייתי בטוח שזהו הדרייבר) ומציע לי לעשות ריסטרט ולהריץ את ההתקנה של הדרייבר שוב. כמו כן לפני זה מישהו הציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר הזה אז עשיתי לו אנ-אינסטול בתקווה שהווינדוס שלי יתקין אותו מחדש טעות מרה...המחשב עם כל אתחול מחדש מציע לי להתקין את המולטימדיה אדיו קונטרולר הארור הזה - אבל הוא אינו מתקין אותו בטענה שאין לו אמצעים לעשות זאת (ייתכן שזה קשור בעובדה שהווינדוס שלי אינו מקורי). במנהל ההתקנים ליד המ…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by CashMAn,

שלום כולם יש לי לוח SOCKET 462 ל AMD ATHLON XP ואני צריך דרייבר קול אני לא מוצא :\ תעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by ilPAL,

שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  20. רציתי להעביר את כרטיס הקול שיהיה רחוק מכרטיס המסך במחשב שלי, אבל המחשב לא מזהה אותו בחריץ השני. יש לי לוח אסוס P5K. יש בו 2 חריצי PCI רגילים. כשאני מחבר את הכרטיס לחריץ התחתון, אני לא מצליח להתקין אותו. כאילו שהוא לא מחובר כלל. והוא עובד מצויין בחריץ הראשון. לא מצאתי שום דבר שקשור לזה בביוס. למישהו יש עיצה?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by yosisharaby,

שלום! יש לי בעיה בקריאת דיסק DVD! מדובר בצורב7170A DVD NEC הצורב אחריות וראיתי שמחליפים לי אותו! חיברתי אותו בבית וכמו כן אותה בעיה שוב פעם הוא קורא דיסקים רגילים של 700 רק DVD לא. הכנסתי דיסק של ויסטה שהוא על דיסק DVD והוא קורא את הדיסק כבוט! האם אני צריך לפרמט את המחשב או שיש דרך אחרת לסדר זאת? יש לי נערכת הפעלה XP PRO! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by Shocko,

אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by snsn_1,

האם כרטיס מסך DDR יכול לעבוד על MOTHERBOARD SDRAM והאם נקבל את התפוקה של DDR

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by TzV-EyE-GeR,

מדוע אין לי אפשרות שגם הכונן השני יהיה במצב DMA?(מצ"ב תמונה) תודה. אשמח גם לדעת על ההבדלים בין שני המצבים הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by sharon321,

שלום לכולם ישלי לוח מדגם - http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=300&model=1163&modelmenu=1 ולאחרונה קניתי את הזיכרון הזה -http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_gold_gx_xtc_dual_channel הבעיה שהם מסרבים לעבוד ביחד לאחר פניות לחברת OCZ ו ASUS נאמר לי כי אני צריך להגדיר את הנתונים ידנית אבל דבר ריאשון לעדכן את הביוס קיבלתי גם את דגם הביוס הרצוי -http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=22229 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע לעשות עדכון ולא יודע מאיפה להתחיל ובזה אני צריך עזרה תודה רבה

• 17 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים