תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לשמור את הOC בתוכנה מישהו מוכן להסביר לי איך שומרים?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט GA-Z77-HD3 וכרטיס מסך 7950 של ספיר כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה או לרמקולים הסאונד לא איכותי כלל וצורם מאד. ניסיתי גם לשחק בהגדרות וזה לא עוזר. כמו כן, אם יש אפשרות שהטלווזיה והרמקולים יעבדו במקביל אני אשמח (אני יודע שזה אפשרי) תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב שהיה קצת איטי, וחשבתי שזה בגלל שיש לו קצת זיכרון (היה 2GB). קניתי עוד סטיק (עם אותם נתונים, עפ"י CPU-Z), שמתי בחריץ הדואלי, והפעלתי מחדש. כשאני מסתכל במאפיינים של המחשב, אני רואה את התמונה המצ"ב. למה זה קורה? זה בגלל שהWIN שלי הוא 32 סיביות? כי חשבתי ש 32 סיביות מוגבל רק ל 3.7GB, לא ל2.7GB... ואגב, אנצל את הבמה פה - מהזתומר'ת שהזיכרון שלי Unganged? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא נתקע על המסך של לוח האם (ששם יש הוראות על איזה כפתור יש ללחוץ כדי להגיע לביוס וכדומה.) במקרה שלי ג'יגה בייט. יש לציין שאין באפשרותי להכנס לביוס, נורת המאמץ דולקת ללא הבהובים והמחשב תקוע עד שמכבים אותו. כמו כן, לפני שבוע בערך הייתה לי בעיה שהמחשב היה עושה ריסטרט על דעת עצמו והסקתי שזה נובע מהתחממות המעבד ולכן החלפתי משחה טרמית וזה פתר את הבעיה עד היום. אשמח שתעזרו לי, כל עזרה תתקבל בברכה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי קיבלתי שם משתמש וסיסמא לאתר ממשלתי כלשהו בו אני יכולה להיכנס ולעיין בתיק האישי שלי ובכל מסמכיו הנלווים. הכניסה בוצעה בהצלחה והצלחתי לראות את מספר התיק, שמו תאריך וכדומה. אולם כאשר אני רוצה להיכנס אל הפרוטוקול והאסמכתא אני ניגשת לקישור שנראה כמו דף עם סיכה משרדית עליו ואז העכבר משתנה לי לכף יד בצבע לבן אני לוחצת עליו - נפתחת לי כרטיסיה חדשה אך היא ריקה לגמרי, חשבתי בהתחלה שיש לחכות עד לטעינה אך סמל הטעינה הסתיים ממזמן והדף כולו חלק בלי שום הערה או שגיאה כאילו נטען אך אין בו כלום. אשמח לעזרתכם בעניין. תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר באל פסק מדגם FSP Smart 1000 VA USB RJ45. בזמן האחרון שמתי לב שכאשר יש הפסקת חשמל בבית או שהפקק קופץ האל פסק לא עושה את עבודותו ובעצם המחשב מתכבה.האל פסק בן 3 שנים כמעט לא החלפתי לו סוללה אף פעם. מאז החיבור הראשוני שלו למחשב לפני 3 שנים לא הטענתי אותו. אני ניתקתי את האל פסק מהמחשב וחיברתי אותו לבד לחשמל ושמתי אותו על מצב טעינה (נורה ירוקה מהבהבת). לפי אתר היצרן האל פסק אמור להיות טעון במלואו לאחר 8 שעות גג ובזמן כתיבת השרשור הזה עברו כבר 24 שעות. לפי הבנתי כבר אין אחריות על המוצר הזה. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חלק מהפעמים הדפדפן אינו מציג חלק מהתמונות. לא יודע אם קשור אבל גם באתר הבנק הלחצים לא נלחצים (אחרי מילוי פרטים) אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום רב לתותחי הפורום אני עובד על מחשב עם מעבד i7 ומערכת הפעלה win7. אני מבקש לדעת האם אפשר לגרום לכך ששני עכברים ושתי מקלדות המחוברים למחשב יעבדו כל אחד באופן עצמאי עם שני סמנים נפרדים, ויעבדו כל אחד על תוכנה נפרדת. ובעצם איך להפוך מחשב אחד לשתי תחנות עבודה. באופן תיאורטי הדבר אפשרי מאחר וניתן להגדיר למעבד מרובה ליבות סוג של "פיצול קשב" בprocessor affinity דרך הtask manager. וגם ניתן לחבר מסך נוסף למחשב שיעלה יישומים נפרדים. עכשיו נשאר רק העכבר, והאפשרות להגדיר שני חלונות פעילים בו-זמנית... אשמח לכל תשובה בנושא
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעות שגיעה מוינדוס שהדיסק הקשיח עומד למות ומומלץ לגבות את המידע. עם ההודעות האלה הגיעו גם תקיעות ומסכים כחולים. גיביתי את המידע והחלפתי את הדיסק, התקנתי גירסה חדשה של וינדוס 7 64 ביט על הדיסק החדש. מאז אני שוב חווה תקיעות וקפיאות של המחשב מידי פעם. לפעמים הוא חוזר להגיב לפעמים הוא נתקע וצריך להפעיל מחדש. למישהו יש איזה כיוון?
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש LIVE CD טוב שמבוסס על לינוקס ומכיל כלים "להצלת המחשב" חשוב שביניהם יהיה גם אנטי וירוס. תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי קורס בפתאומיות תוך כדי עבודה עליו , ניסיתי לפתור את התקלה ע"י מספר דרכים ואף אחת מהן לא עזרה ולכן אני פונה אליכם ... המפרט שלי הוא : INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בהתחלה חשבתי שמדובר אולי בהתחממות יתר של המעבד , הוא עבד עם ספארק 7+ עליו בסביבות ה 37 מעלות שזה הרבה ...למצב מנוחה ואז ראיתי שאני לא מצליח להעלות את הספארק ל 6000 סל"ד ... אז החלפתי לו מקור מתח ( מאחד הכניסות מתח של הכונני 5 אינץ' ולא מהכניסה שלו על הלוח והמצב השתפר המאוור התחיל לפעול כראוי והטמ' ירדה ל 29 מעלות במצב מנוחה . אבל גם אחרי שהורדתי את הטמפרטורה המחשב עדיין קורס , אז ניסיתי להחליף כרט…
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אחרי איזה רבע שעה שהמחשב דולק הוא פשוט נתקע (כלום לא זז) וכדי שזה ימשיך לעבוד צריך לעשות ריסט. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? ד'א הטמפ של המעבד שלי במהלך הכתיבה של הנושא הוא 53 צלזיוס ובמאמץ (סריקת וירוס מלאה של נורטון) אני לא יודע כי המחשב נתקע (אבל אני מעריך שהטמפ' הן בין 60-70 מעלות צלזיוס. יכול להיות שהמחשב נתקע בגלל הטמפ'? ד'א 2 הרצתי בדיקה של ווינדוס וושר, אד אוואר 6 וזה לא עוזר. אז עכשיו אני נמצא עם מאוורר בגודל כל הדלת עם הדלת פתוחה ומפעיל אותו לכיוון המארז. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ובכן, המחשב שלי חזר מתיקון ( קניתי במרדנית חיפה אם מישהו מעוניין ) בקיצור, הם אמרו שהמחשב שלי עובד מעולה ויש לי וירוס SASSER שאין לי מושג מה הקשר שלו לתקיעות אבל לא משנה החליפו לי כרטיס מסך (אותו גרסא) והוא אמר שהמחשב מתפקד כראוי. שיחקתי במשחק הארי פוטר החדש (רציתי לבדוק על משחק חדש) אוקי אז ככה, שיחק נהדר במשך כמה שלבים ואז נתקע כמו תמיד אז ככה, אולי משהו פה לא מתאים? הכרטיס מסך הוא של Pilot GeForce 4 Ti 4200 לוח אם של Asus P4R800 VM מעבד של Prescott 2.8 אינטל האם יש סיכוי שהם פשוט לא מתפקדים כראוי יחדיו? בבקשה עזרה :]
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לפחות בשני משחקים שאני משחק בהם לרוב ( nba 2k3 וgta vice city ) יש לי תקיעות פתאומיות לשנייה וקצת ואז הכל ממשיך כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? יש ברשותי : amd athlon xp 2500 Asus a7v333 512 mb 333 mhz ati radeon 8500 wd 80 gb ואני מצוייד בדרייברים עדכניים catalyst 3.4. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה שלי מתחילה כבר למעלה משנה הכל התחיל כשאני מדליק את המחשב והווינדוס מגיע לשולחן עבודה הוא נתקע לכמה דקות בהתחלה התעלמתי מזה ואז זה גם הגיע לבעיה במשחקי רשת ששם המשחק היה נתקע ל10 שניות בערך ואז חשבתי כבר אולי זה בעיה בכרטיס רשת היה לי (3COM) אז קניתי אחד וחדש וזה עדין אותו דבר בדיוק אז פירמטתי את המחשב וזה עדין לא הסתדר! כמה שבועות אחרי זה קניתי מחשב חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעבד חדש לוח אם חדש זיכרון וכרטיס מסך דיסק קשיח לא! ואז שוב פירמטתי וזה עדין לא הסתדר!!!!! עשיתי לפני כמה ימים גם איחוי דיסק וזה לא עזר בדקתי וירוסים,ספי וואר וזה לא עוזרררררררררררר שום דבר אני שומר על המחשב שלי נקי ואני לא מבין מה פה הבעיה תודה ענקית למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם עשייה של מחיצה נוספת להרד דיסק מאטה את המחשב כי לחבר שלי היה את הוירוס אז קודם אמרתי לו שאני העשה לו מחיצה נוספת עם Partition Magic ואז הוא יוכל לגבות את המידע שלו למיקרה שווירוס יתקיף את המחשב שלו ויפרמט לו את ההרד דיסק. ואחרי זה שמתי את הפאצ' והוא אומר שהמחשב מזה איטי. מקווה שתעזרו דניאל נורמן
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחבר המלצות או פתרונות ?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, במחשב השני שלי בבית יש בעייה בספק כוח לפעמים הוא נכבה מעצמו או קופץ כאשר אני מדליק אותו , ויש איתו עוד כמה תקלות. עכשיו אין לי מושג איזה ספק לקנות לו, זה מחשב p3 733Mhz ועל הספק יש מדבקה שכתוב עליה : AC 230V לא יודע מה זה אומר בכלל עכשיו הבעייה שלי פה שאין לי מושג איזה ספק לקנות , עזבו אותכם חברות אלה אני מתכוון מה הכוח שאני צריך לקנות לדוגמא בחנות פנדה הם מוצגים לפי Wat Power Supply 300W Power Supply 350W Power Supply 380W Power Supply 400W Power Supply 430W Power Supply 480W Power Supply 550W Power Supply 450W במה אני צריך בחור ולמה ??????? תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, לאחר הפסקת חשמל המחשב עלה ופתאום המסך התחלף למסך שחור ריק. נסיתי לעלות בSAFE MODE והמחשב עלה בסדר. נסיתי שוב בצורה רגילה ושוב קיבלתי מסך שחור ריק. ההארד-דיסק נמצא תקין. ביטלתי בSAFE MODE את הדרייבר של הכרטיס מסך (ASUS RADEON 9600 XT) ואז המחשב עלה כהלכה במצב רגיל (כמובן ללא הדרייבר אלא עם הדרייבר של ווינדוס). נסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס (מדיסק שיש לי) - שוב קיבלתי מסך שחור. למה? יש למישהו רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלווזיה חכמה ומחשבים אשר יושבים על אותה רשת. לא רוצה להוריד קבצים על המחשב ולהעביר בדיסק און קי לטלווזיה. האם יש דרך לעשות סטרימינג ישירות אליה? VLC בנייד מאפשר סטרימינג לטלווזיה בצורה טובה, האם יש דרך דומה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם,רכשתי מחשב ASUS X409 ללא מערכת הפעלה. בפתיחת המחשב הוא עובר ישירות למסך ה BIOS ובמסך ה- BOOT האופציה של לבחור מהיכן ה- BOOT יעלה בתחילה אינה אפשרית (disable) ה - Secure Boot גם ב - disable מה פספסתי פה ? או איך פותרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו - 310-15IKB Laptop (ideapad). המחשב בן 5 שנים והסוללה כנראה עשתה את שלה ונגמרה. המחשב עובד עם המטען. השאלה אם אני יכול לעבוד ככה באופן קבוע או שייגרם איזשהו נזק אם אני לא מחליף את הסוללה. הסוללה לא נשלפת וצריך לפרק המון בשביל להחליף אותה, ולא בא לי להשקיע במחשב, הוא כבר די ישן תודה לעונים
-
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
- 3 followers
-
-
המחשב נדלק לי lenovo ונתקע על המסך שמראה ארבע קוביות כחולות של ווינדוס. אי אפשר לעשות כלום רק לכבות ולהדליק עד המסך הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי?? יש לי שיעור עוד מעט.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-