תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
למומחים שלום קניתי מחשב חדש ודי חזק כשכולי ציפיות לראות את הביצועים שלו במישחקים אחרי התקנת מערכת ודריברים וכו (הכל מעודכן טיפ טופ) התפנתי להתקנת מישחקים. התקנתי 2 מישחקים שקיבלתי אם המחשב. 1) thief - deadly shadows 2) joint operations - typhoon rising כמו כן התקנתי cs ו cs sours להפתעתי נתקלתי באותה בעיה בכל המישחקים: המסך קופא בפריים ומישתחרר רק אחרי כ 5 שניות, דבר זה קורא בזמנים לא קבועים, לפעמים כל 5 דקות לפעמים כל דקה. אני מדגיש שוב שהבעיה היא רק במישחקים, ואין שם בעיה אם שאר פעולות המחשב. בדקתי ציון aqua mark וקיבלתי ציונים בין 48.5k ל49.5k ולסיום המפרט הוא מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררי…
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מנסה לדבר במיקרופון וזה פשוט לא עובד אני נסיתי הכל וזאת אומרת, הכל.. לשנות את ההגדרות, להיות בטוח שזה לא על השתק, לבדוק עם טלסקופ שזה החיבור הנכון, בקיצור. הכל! ד"א נסיתי על שתי מיקרופונים שונים ושניהם תקינים במחשב אחר רק אצלי לא עובדים שניהם.
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היום הגיע לי מחשב חדש מTMS I5 4570 R9 280X VAPOR X 1T התקנתי עליו ווינדוס 7 (64 ביט כמובן) 2 דברים : 1 - הורדתי את התוכנה CPU-Z ובGRAPHICS לא כתוב בכלל R9 280X אלא שמחשב עובד על הכרטיס מסך מובנה של המעבד , למה ? 2. התקנתי את הווינדוס עכשיו חילקתי ל2 מחיצות אחת של ווינדוס ואחת של שאר המחשב . שאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק את המחיצה של הווינדוס ויש עליה 260G , איפה המחיצה השניה עם שאר השטח ?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את הקירור שיש לי על המעבד. הקירור שקיים כרגע הוא הקירור stock שהגיע עם המעבד עצמו מהחנות. לפני שאני קונה היטסינק חדש החלטתי לנסות ולראות אם אני מצליח להבין איך לפרק את ההיטסינק הקיים. הבנתי שבשלב הראשון אני צריך להרים את ידית הפלסטיק הנמצאת בצד התושבת. בשלב השני הבנתי שצריך לפרק את הקליפסים המתכתיים שמחזיקים את ההיטסינק משני צדדיו וכאן נתקלתי בבעיה, לא ממש הצלחתי להבין איך אני משחרר את הקלפיסים ומשחרר את ההיטסינק מאחיזתם. קצת חששתי לעשות ניסויים. אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה מה אמורים לעשות בשלב הזה אני אודה לו מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אתמול השתמשתי בכונן דיסקים והיום אני מגלה שהוא פתאום לא עובד, ואפילו יש דיסק בפנים.. הביוס לא מזהה אותו וגם לא המערכת הפעלה ובכלל נראה כאילו הוא לא מחובר לחשמל, אבל הוא כן בדקתי שוב למרות שלא נגעתי בכלום.. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הולך פה?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב המקלדת במחשב הנייד שלי לא מחוברת פיזית כי הכבלים שלה נקרעו לי .איך מדליקים את המחשב ללא המקלדת? מחשב X541UA של אסוס
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים עם 2 יציאות USB מקדימה ו-4 מאחרונה. לאחרונה נתקלתי בבעייה שכאשר אני מחבר ל-USB מקדימה או לכמה יציאות USB מאחור המחשב מבצע restart כל פעם מחדש. האם הבעייה בלוח אם ? האם צריך להחליף אותו ? ברצוני לציין גם שבעבר היתה לי בעייה שהמחשב היה מבצע restart מיידי פעם וזאת "כנראה" בגלל המאוורר של הכרטיס מסך. אומנם החלפתי אותו ועכשיו המחשב עובד אבל נראה שעדין הוא כבד מיידי. מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מקבל לאחרונה הודעה מ avast על קובץ נגוע בשם FNPCASHE.DAT שלכאורה הוא נמחק אך כל פעם מחדש מתריע שוב ושוב עליו, כשתוב עליו באתר הזה: http://home.mcafee.com/virusinfo/virusprofile.aspx?key=579173#none איזה פעולות נוספות עליי לבצע חוץ מסריקה עם hijackthis ו malwarebytes וגם avast free edition שביצעתי איתם סריקה מלאה והסרה של הקבצים אך עדיין מסיבה כלשהי הוא מקפיץ את ההודעות על קיומו של הוירוס. איך נפתרים באופן סופי מהוירוס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים ספק אנטק 430 והיום הוא פתאום לא עובד והמחשב לא נדלק רק עם ספק אחר האם הספק הלך וצריך להחליף אותו או שיש משהוא אחר שאני יכול לעשות כי אמרו לי שהספק כמעט בלתי ניתן להריגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
טמפ בחצי שנה אחרונה של I/O CONTROLLER HUB (ICH) הייתה 48 מעלות.פתאום היא 68 מעלות. קפיצה של כ 20 מעלות. מה קרה שם? החלפתי משחה בדקתי אם זה חם וזה לא יותר מידי. האם החיישן נדפק?
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, במחשב השני שלי בבית יש בעייה בספק כוח לפעמים הוא נכבה מעצמו או קופץ כאשר אני מדליק אותו , ויש איתו עוד כמה תקלות. עכשיו אין לי מושג איזה ספק לקנות לו, זה מחשב p3 733Mhz ועל הספק יש מדבקה שכתוב עליה : AC 230V לא יודע מה זה אומר בכלל עכשיו הבעייה שלי פה שאין לי מושג איזה ספק לקנות , עזבו אותכם חברות אלה אני מתכוון מה הכוח שאני צריך לקנות לדוגמא בחנות פנדה הם מוצגים לפי Wat Power Supply 300W Power Supply 350W Power Supply 380W Power Supply 400W Power Supply 430W Power Supply 480W Power Supply 550W Power Supply 450W במה אני צריך בחור ולמה ??????? תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הרכבתי לא מכבר מערכת חדשה לשימוש בחדר שכוללת בין היתר מעבד Intel Core I5 760 שקניתי יד שניה על לוח אם של אינטל (DP55WG) שישב אצלי הרבה זמן (גם אמור ליהיות תקין, לכאורה). למעבד שודך קירור Scythe Katana 3. כולם יושבים במארז CoolerMaster Storm Scout מקורר היטב מכל הכיוונים ובטמפרטורת חדר של 20 מעלות לערך. הבעיה מתחילה בין הלוח למעבד: הלוח קולט 2 ליבות בלבד מהמעבד ומדווח, כפי שנראה, טמפרטורות שגויות בעליל של המעבד. טמפרטורה - ברגע שאני עושה כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, המאוורר של המעבד עולה למקסימום. בדקתי ולמרבה ההפתעה המעבד יושב כל הזמן (לכאורה, לפחות) על 98-100 מעלות מה שכבר נותן תמונה לא הגיונית, ובמנוחה (דסקטופ ללא כל פעולה) נושק ל-60 מעלות. הביוס מדווח את אותן הטמפרטורו…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
פירקתי היום את כל המחשב שלי הוצאתי הכל ובדקתי ניקיתי ואחרי שחיברתי הכל בחזרה הכפתור לא מדליק את המחשב , אני בטוח שהבעיה היא שהתבלבלתי בחיבור הכפתור . איך בידיוק צריך לחבר אותו לפינים .
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בבבעיה שלאחר כמה שעות מזמן הפעלת המחשב הזיכרן הפנימי כולו נכנס לשימוש מה שמאט את המחשב בצורה בלתי נסבלת! בדקתי אם זו איזהו שהיא תוכנה שמעמיסה אבל לא מצאתי שום תוכנה שלוקחת כ"כ הרבה מהזכון(בדקתי את זה ע"י הסתכלות במנהל המישימות, בטאב של תהליכים ששם כתוב כמה זיכרון כל ישום צורך) צריך עזרה דחןף זה משגע אןתי שכל כממה שעות אני צרעל לרסטר את המחשב !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
Wtf מה לעזזל קרה לי עכשיו - עזרה משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו המערכת נתקעה פתאום, הכל אני מתכוון נעצרה לכמה שניות ועשתה ריסט אנשים? מה קורה לעזזל למחשב שלי? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בקריאת דיסק DVD! מדובר בצורב7170A DVD NEC הצורב אחריות וראיתי שמחליפים לי אותו! חיברתי אותו בבית וכמו כן אותה בעיה שוב פעם הוא קורא דיסקים רגילים של 700 רק DVD לא. הכנסתי דיסק של ויסטה שהוא על דיסק DVD והוא קורא את הדיסק כבוט! האם אני צריך לפרמט את המחשב או שיש דרך אחרת לסדר זאת? יש לי נערכת הפעלה XP PRO! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
המחשב מבצע ריסטים רק במשחקים בכל שאר התוכנה אין לי בעיה עיזרו לי לפתור תודה גבי
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עם החיבור SATA צריך דרייברים מיוחדים כדי שיפעל? עם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? זה מגיע העלעת ההרדיסק (כלום לא מותקן) ואז מבקש דרייברים של SATA. עם זה הגיוני שיש התנגשות בין ה SATA ל PATA?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מנסה להיכנס להרבה אתרים והם לא נפתחים טוב למשל ynet לא מציג את כל האתר רק את הכותרת הראשית. youtube לא מנגן שום סרטון. באתרים האלו כתוב לי למטה: ממתין ל- connect.facebook.net מה עושים לזה, זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , כל דקה הוא נתקע לי והוא חדש קניתי היום מה הבעיה? זה המפרט amd phenom 2 955 sapphire 5770
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, כבר זמן מה שיש לי בעיה בהדלקת המחשב. אני צריכה ל"שחק" עם הכפתור לפעמים כמה דקות טובות עד שהמחשב נדלק. במקביל יש כמה מקשים במקלדת שהפסיקו לעבוד - אבל זה פחות מטריד אותי כי אני משתמשת במקלדת "חיצונית". הטכנאי האחרון שהייתי אצלו טוען שב- Vostro 5480 כפתור ההדלקה יושב על המקלדת, ולכן לא ניתן לתקן רק את מתג ההדלקה וצריך להחליף את כל המקלדת -ניסיתי להבין מתוך ה- owner manual האם כפתור ה-on/off אכן חלק מהמקלדת ולא הצלחתי למצוא שם תשובה. טכנאי אחר אמר שזו נשמעת בכלל בעיה בהגדרות של ה-BIOS. אני יותר נוטה להאמין שמדובר בבעיה של חומרה כיוון ששמתי לב שאם אני מטה קצת את המחשב או טופחת בעדינות על המכסה האחורי, כפתור ההדלקה מגיב מהר יותר. מה גם שהתק…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-