תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום רב אני פשוט מתחרפן, אני שומע רעשים מכיוון הHD כשאני כשאני עושה scroll באתרים מסויימים אלו לא רעשים כמו ששומעים כשהוא קורה/כותב יותר כמו זימזומים קטנים כאלו בכל פעם - חריקות קטנות עוד דוגמא, נגיד שאני מתקין תוכנה/משחק ופותח עוד חלון על חלון ההתקנה וכשאני מזיז אותם אחד על השני יש את הרעשים האלו ??? למה לעזאזל זה קורה ? :'( תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
hello xp pro sp1 i have a giga-byte GA-7VAXP Ultra Motherboard with an amd xp 2000 this board come with RealTek AC'97 onboard wich i disable in the bios 256 MB pc 3500 crosair and a creative soundblaster live player 5.1 every time i try to play mp3,wma,wav,avi i have a sudden interruption that sound like TRRRRRRRRRRRRRRRR i try 3 differnt driver 1) the one that came with th cd (win2k ) 2)Sound Blaster Live! DriverPack 17/07/2002+Sound Blaster Live! Driver Patch 08/03/2003 3)Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 all of them can be found here none of this driver solve my problem i done all the suggestion in Basic Troubleshooting tips for PCs …
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי המחשב שלי ישן P4 3GHZ המחשב החל לצפצף כשמדליקים אותו ואינו מראה תמונה על המסך כאשר אני מוציא את הזכרונות הוא נדלק אך לא מצפצף וכמובן לא רואים תמונה האם הזכרונות תקולים או שזה יכול להיות חלק אחר?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הגאלאקסי נוט התחיל פתאום להודיע באנגלית בכל פעם שנכנסת הודעת SMS. איך מבטלים אותה?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הודעות השגיאה SYSTEM HALTED משהו כזה לא זוכר בדיוק את השם שלה. הופיעה לי במחשב לפני כחודש. והיא הופיעה לי בתדירות מאוד גבוהה. אז פשוט הוצאתי את הכרטיס קול שהיה מותקן אצלי כי חשדתי בו והבעיה נפתרה. אחרי כשבוע הבעיה חזרה לי עוד הפעם. אבל הפעם זה קרה לי רק אחרי שהמחשב נח אחרי הרבה זמן כיום שלם ואז אני מכבה ומדליק אותו מחדש והמחשב עולה חלק. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 4 5 שעות אני לא רואה את הודעת השגיאה. הודעת שגיאה מופיעה בשלב לפני טעינת הווינדוס. ולפני ההודעה אני רואה מסך כחול. יש לי לוח של אינטל מלפני כשלוש שנים. עם זיכרון RDRAM. מה יכול להיות הפתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור, ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירור איזה פתרון יש,אם בכלל ?
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי עובד כמו שצריך עד הכניסה הראשונה לאינטרנט - לאחר דקה שתיים המחשב נתקע והאפשרות היחידה לעבוד איתו לאחר שהוא נתקע היא דרך Safe Mode. לאחר שהמחשב נתקע, גם פירמוט מלא של הכוננים הקשיחים לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה - כל עוד אינני נכנס לאינטרנט, המחשב עובד כמו שצריך (גם במשך לילה שלם), ושוב, כניסה ראשונה לאינטרנט והמחשב נתקע. לאחר שהמחשב נתקע, גם Alt+Control+Delete לא עוזר והיציאה היחידה היא באמצעות כיבוי של המחשב. הפעלה של המחשב והוא נתקע שוב, הפעם עוד לפני הכניסה לאינטרנט. וחוזר חלילה - לאחר פירמוט ניתן לעבוד עם המחשב ללא שום בעייה עד הכניסה הראשונה לאינטרנט. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מצלמת ווידאו אני רוצה לחבר אותה למחשב , אז מה אני צריך? איזו תוכנה?? איזה חוטים?? ....
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי בעיה של WIFI אחרי שחזור מערכת עם התוכנה שבאה עם המחשב ויש גם כפתור יעודי לזה על המחשב למי שמכיר. טוב אז אחרי השחזור אני לא רואה שום סימן לסמל של הWIFI או בלוטוס כלום כלום. וזה קצת מתסכל כי זה נראה כאילו המחשב עושה לך בכוונה ועשיתי שיחזור בעבר מהתוכנה הזאת והכל עבד כשורה אני לא יודע מה קפץ למחשב לעשות את זה? בבקשה מי שקרה לו מוזמן לעזור וגם מי שלא אני אודה מאד!
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
למומחים שלום קניתי מחשב חדש ודי חזק כשכולי ציפיות לראות את הביצועים שלו במישחקים אחרי התקנת מערכת ודריברים וכו (הכל מעודכן טיפ טופ) התפנתי להתקנת מישחקים. התקנתי 2 מישחקים שקיבלתי אם המחשב. 1) thief - deadly shadows 2) joint operations - typhoon rising כמו כן התקנתי cs ו cs sours להפתעתי נתקלתי באותה בעיה בכל המישחקים: המסך קופא בפריים ומישתחרר רק אחרי כ 5 שניות, דבר זה קורא בזמנים לא קבועים, לפעמים כל 5 דקות לפעמים כל דקה. אני מדגיש שוב שהבעיה היא רק במישחקים, ואין שם בעיה אם שאר פעולות המחשב. בדקתי ציון aqua mark וקיבלתי ציונים בין 48.5k ל49.5k ולסיום המפרט הוא מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררי…
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מיני מחשב Asus PN50-B AMD R5 4500U. קניתי אותו בלי זיכרון וssd. קניתי זכרון וssd שנתמכים ע״י המחשב. הכנסתי הכל לבפנים, מדליק אותו אבל לא רואה במסך שום דבר, no signal. נסיתי בלי הssd, רק עם זכרון אחד וכל פעם שום דבר. האם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות או מה עוד אני יכל לבדוק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני כמה ימים סרט DVD שצולם ע"י חבר ונצרב בפורמט DVD. רציתי לדעת כיצד אני אוכל להמיר אותו לDivx על מנת לערוך אותו אצלי. תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
-
שלום לכם ... אתמול בליגה השארתי את המחשב דלוק ...והכל היה טוב ויפה היום בבוקר אני קם ומה אני רואה ??? יש לי "מסך כחול" .... למה זה המסך כחול הזה ??? ממה הוא נגרם ואיך מסדרים אותו ?? בבקשה עזרההההה.....תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הכוונה כשאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב, הוא נדלק. אבל המסך המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל, כאילו הם לא מחוברים למחשב, והם כן מחוברים למחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הכל התחיל כשקניתי זיכרון 2GB.. מפרט: Intel P4 3000 Mhz Asus P5vd2-mx Kingston 2GB DDR2 667 Gigabyte Geforce 7300GS 512mb יש לציין שהלוח אם תומך עד מהירות זיכרון 533, בכל זאת המוכר הציע לי לקנות 667 בטענה שזה אמור לעבוד. בהתחלה הוא הביא לי זוג סטיקים של חברת TEAM , הם עבדו כשבועיים מצויין עד שהמחשב התחיל לקפוא במשחקים פשוט להתקע איך שהוא ולא לזוז, ולא משנה על מה אני אלחץ הוא פשוט לא מתכוון לזוז, לפעמים הוא גם היה מצפצף! המצב החמיר והמחשב היה סתם נתקע גם בשימוש באינטרנט וגם באי שימוש, פשוט סתם. הלכתי לבעל החנות וביקשתי ממנו שיביא לי זכרונות של 533, הוא אמר שאין צורך כי זה לא קשור למהירות וגם הוא טען שבקושי משווקים במהירות זו ואמר שאולי ישנה בעיה עם הכרטיסים המסויימים והוא …
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה יום אחד אני מדליק אותו ורואה שהוא לא נותן לצאת ממצב דוס אלא רק ב-safe mode ובאותו יום אני מדליק את המחשב והוא עובד אבל במסך לא רואים כלום... אגב גם המאוורר בתוך הנייד לא מסתובב... מה הבעיה ??? בבקשה HELP ...
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מנסה להיכנס להרבה אתרים והם לא נפתחים טוב למשל ynet לא מציג את כל האתר רק את הכותרת הראשית. youtube לא מנגן שום סרטון. באתרים האלו כתוב לי למטה: ממתין ל- connect.facebook.net מה עושים לזה, זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אחרי שהתחדשתי בכרטיס מסך חדש התחיל כל הבלגן... קניתי gigabyth gtx960 windforce 2gb התקנתי על הלוח התרגשתי מהנושא אך בזמן התקנת הדרייבר קיבלתי מסך שחור וניתן לשמוע ברקע כי המחשב ממשיך לרוץ נתתי לזה כשעה אך עדיין ללא הואיל... הפעלתי מחדש את המחשב ואז הכרטיס מסך חזר לחיים... כלומר עד שהגיע לוינדוס שם שוב מסך שחור והמחשב ברקע ממשיך לעלות... כדי לוודא שאין בעיה אצלי במחשב לקחתי את כרטיס המסך למחשבים אחרים מתקדמים יותר משלי (הוסיף תיאור למחשב שלי בסוף) ועדיין אותה התקלה ניסיתי לעדכן bios לא עזר (יכול להיות שהייתי צריך לעשות ריסט ללוח לפני אך לא עשיתי זאת) לפי החברה הכרטיס אולי תקין אולי לא, מה ניתן לעשות? Motherboard Gigabyth GA-G41MT-S2PT Kingstone hyperx blu DDR3 1600 Ssd Ocz…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
שאני מנסה לפתוח משחק נגיד fifa2003 אז זה כותב לי: "The D3D8.DLL file is linked to missing export DDRAW.DLL:UnlockCB" וזה לא עובד!!! ניסיתי גם להתקין מחדש DirectX כי זה פעם עבד לי...
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-