תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
זה קרה בפעם הראשונה לפני שבוע . ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חיברתי את הכבל של הספק חזק יותר והוא פעל . היום זה קרה שוב, חיברתי חזק יותר, הדלקתי ואז יצא רעש מוזר מהמחשב, יש מצב שזה כבל שנגע במאוורר . כיביתי אותו והדלקתי שוב והוא לא נדלק . המנורה בלוח האם דלוקה, בדקתי את הזרם ויש זרם ובדקתי את הספק ואת החיבורים בלוח אם ולא מצאתי פיתרון . אפילו את הכפתור של ההדלקה בדקתי ולא מצאתי משהו חריג . למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזו ? תיכננתי להפוך את המחשב למדיה סנטר אבל כמו שזה נראה עכשיו זה לא יצא לפועל . זה המחשב הישן שלי כעיכרון .. אייל .
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
גם וייס סיטי וגם קונטר רצים לי כאילו אני עם ספיד האק....
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד אתמול בלילה הוא עבד יפה מאוד, ואז נתקע המחשב. עשיתי ריסט והHD התחיל לעשות קולות כמו שמדליקים את המחשב וכשמכבים אותו ברצף, כאילו מנסה להניע ונכבה מיד וחוזר חלילה... חשוב להזכיר שהHD היה עושה פעם ב.. את הקול הזה, כאילו נכבה באמצע עבודה ונדלק מיד, רק שעכשיו הוא עושה את זה ברצף. כאילו יש איזה נתק מהמתח שהוא מקבל... במהלך היום ניסיתי לחבר אותו שוב אבל רק פעם אחת הוא "הניע" מבלי להכבות אבל וינדווס זיהה אותו ככונן לא מפורמט ותוכנה של WD (life gaurd) שיש לי, הצליחה לזהות אותו, אבל כשניסיתי להפעיל את הסריקה היא נתקעה... ראיתי בתראד מלפני כמה ימים שהמליצו לקנות כבל ide2usb, זה יעזור או שיש בעיה אחרת??
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב שלי בזמן האחרון הוא עושה רושם כאילו הוא עובד (אני שומע רעש מהמאווררים ומההרדיסק) אבל לא עולה שום דבר במסך ומבחינתו המחשב כאילו כבוי. שמתי לב גם שכאשר זה קורה אני לא שומע צפצוף בעליית המחשב. לפעמים הבעיה נפתרת אם אני עושה כמה ריסטים רצף או מנתק את המחשב מהחשמל ומחבר מחדש, ואז המחשב עולה וכן שומעים צפצוף בהתחלה. מה יכול לגרום לזה?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על תשומת לבכם לנושא. אני משחק הרבה במחשב ולא מזמן עשיתי שדרוג - כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ו2G זכרון (של קרוסיאר ב-2 סטוקים). התחלתי לשחק במשחק MU (משחק רשת- 3D) וכל פעם לאחר פרק זמן לא מוגדר התמונה נקפאת לי ואז המסך עובר לstand by . ניסיתי לעשות הכל ..הכל...הכל...המקשים לא עובדים... ואז אני נאלץ לעשות restart למחשב =[ . קרה לי פעם שעשיתי הרבה Ctl Alt Del ולחצתי על עוד כמה מקשים ואז הוא העלה לי את זה....(ראו תמונה מצורפת....) אני לא יודע מזה...קראתי על זה קצת...וראיתי שיש לי אופציה ל-Enable/Disable בקשר ל-VPU Recover ב-ATI Catalyst . ניסיתי בשתי האופציות (Enable/Disable) לשחק אבל זה שוב קרה. אני יודע שזה בעיה חומרית ולא של המשחק עצמו. אתם יכולים לכוון או…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי כרגע מחובר אצלי המתאם של האינטרנט האלחוטי בחיבור USB מאחורה,הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר התקן USB אחר במקביל להתקן של האינטרנט. הוא מתחיל לרשום לי הודעה ברגע שאני מחבר התקן נוסף שהתקן יכול לעבוד יותר מהר ואז הוא לא עובד בכלל וגם הוא דופק לי את ההתקן הראשון ופתאום הוא לא מזוהה. מה הבעיה ??
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה יום בהיר אחד המחשב לא מזהה את ההרדיסק,זה ההארדיסק היחיד במחשב, ניסתי לעשות ריפר אבל בשלב שלפני הריפר זה אומר שאין הארדיסק,ניסתי לשים הארדיסק חדש מהניילון וזה גם אותו דבר,בדקתי בביוס וה SATA על ENABLE,מה עוד יכול להיות שלא בדקתי? הלוח של P5RD1-VM ASUS תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחשב שעבד טוב והחלט שלא יפעילו אותו לזמן מסויים ,אז ניתקתי לו את החוט של ה POWER שבא ללוח אם מהמתג (לחצן) לאחר שלא בידיעתי מישהו בא שאני יעזור לו הוא לא ידע בדיוק מה לחבר אז הוא בא אלי וראיתי שהוא חיבר את כבל ה SATA בין המסטר 1 למסטר 2 ישיר וגם את כבל IDE בין שני הכניסות שיש בלוח ישיר כלומר עם הכבל הוא פשוט גישר ביניהם אבל החוט של מתג ה POWER נישאר מנותק חיברתי לו את זה כמו שצריך בלוח את כל החיבורים POWER ,SATA ,IDE ואז המחשב נידלק לשנייה וכבה מייד וככה גם המאווררים ניסיתי ספק לא עזר זכרונ ות לא עזר ניתקתי התקנים לא עזר יש לציין שעם ספק אחר זה גם אותו תופעה ניסתי לבדוק את הספק שלו בחוץ הוא לא עובד רק שומעים את הרילאי מתקתק והמאוור זז חצי סיבוב ונכבה אז:האם חיבור הכבלי…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managment כאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי: bios rom checksum erroe ............ insert system disk and press enter אני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים עם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מקבל את החלון של של מצב בטוח וכו.... וברגע שאני בוחר כל דבר המחשב מבצע ריסטרט ישר ומגיע שוב לחלון של התפריט של מצב בטוח שוב... מה זה יכול להיות? ???
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת פירמטתי והתקנתי חלונות מחדש על מנת לוודא שזה לא בעיית תוכנה למישהו יש כיוון מפרט רשום בצד...
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
במנהל התקנים אני לא רואה אותו אז סביר להניח שהוא סגור בביוס,אבל חיפשתי כל מה שקשור ל-LAN ואני לא מוצא זה יכול להיות רשום תחת שם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP האם יש לי בעיית חיבור של הדיסק או שזו בעיית תוכנה מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן, שהחל לעשות בעיות מוזרות בימים האחרונים. זה התחיל כתקלת תוכנה, אך זו ללא ספק בעיית חומרה. זה התחיל מבעיית תוכנה - ZA לא עלה (אמר שקובץ פגום) ואז גם NOD טען שיש משהו פגום. קצת לאחר מכן גם המחשב "איבד" את הדרייבר של הכרטיס מסך. החלטתי לשחזר מ-ghost, אבל המחשב טען שהקבצים פגומים. אז התחלתי לחשוד בהרד-דיסק. ניסיתי לעשות פירמוט מלא דרך ההתקנה של ה-XP, והפרמוט נכשל וקיבלתי הודעה שהדיסק תקול. שמתי הרד דיסק אחר, שאני יודע שהוא בסדר, הצלחתי לפרמט. המשכתי בהתקנה. כאשר windows עלה טען שחסרים לו כל מיני קבצים. ולא נתן להעלות את המחשב. החלטתי לחבר את ההרד דיסק (את שניהם) למחשב אחר - שם הכל בסדר, הצלחתי לפרמט, להתקין XP והכל פועל כמו שצריך. כעת ניסיתי לחבר בחזרה ל…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ללא הארדיסק) לאחר שהקודם קרס. השארתי את ההארדיסק הישן (IDE)כי יש לי עליו דברים נחוצים. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך המחשב נכבה. גם כאשר הוא מנסה לעלות את הווינדוס המחשב נכבה מייד. האם זה יכול להיות הטמפרטורה של המעבד ? AMD X2 5200 בביוס הוא רושם שהטמפ' היא כ-80 מעלות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל היום להיכבות ללא שום הודעה, דקה או שתיים אחרי שה-windows עולה. אני מריץ כרגע Memtest כדי לשלול בעיה בזכרון. חוץ מזה, יכול להיות שיש בכל זאת בעיה בספק? (כי נכון לעכשיו ה-Memtest רץ בלי בעיה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, ומה אני יכול לבדוק? תודה. (אם צריך, אני יכול להשיג את המפרט של המחשב ולהעלות אותו לכאן)
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחי יש בבית מחשב ישן פנטיום 4 סוקט 478 2.4 GHZ עם לוח אם P4MAM2-V: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=171&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= אני לא בטוח בקשר למהות הבעיה: או שהוא קורס לפעמים ומסרב לעלות, ואחר כך באורך פלא מצליח בכך משום מה. או שפשוט הוא משום מה מפסיק את הפלט למסך ולכן נראה כאילו הוא לא עובד גם באמצע עבודה וגם כאשר מתחילים את המחשב. בכל מקרה אין לו רמקול פנימי ולכן אני לא בטוח אם הוא עושה POST בתחילת העבודה. בדקתי את המחשב על ידי חיבור מסך חלופי שהראה אותן בעיות כמו המסך הישן ולכן שללתי את בעיה זו. עידכנתי ביוס וסרקתי וירוסים. נראה לי שזה לא בעיה בדיסק קשיח מכיוון שהוא לפעמים אפילו לא מראה פוסט. לפעמים המחשב ע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי לברך אותכם על האתר הנהדר שיש לכם. יש לאחותי מחשב דיי ישן, מחשב פנטיום 3 בעל מעבד 1 ג'יגהרץ ו256 מ"ב זכרון פיזי עכשיו רציתי לפרמט אותו בהתחלה הוא עוד אכשהוא עבר את הפרמוט ואת העתקת הקבצים מהדיסק אבל עכשיו כשהוא מסיים לטעון את כל הדרייברים מהדיסק הוא פשוט נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? ז"א החלפתי הכל דיסק קשיח,זכרון,ספק כח,יש מספיק מאווררים,המעבד לא מתחמם אז מה יכולה להיות הבעיה? אני מודע לעניין שזה מחשב ישן ושכל דבר יכול להוות בעיה האם זאת בעיה מהלוח אם\מעבד או שמה בעיה שאפשר לפתור? תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לפני איזה 3 שבועות קניתי מחשב חזק מאוד מאייבורי בשווי 9000 שקל שמטרתו העיקרית היא למשחקים...המחשב חזק מאוד עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק,זכרונות וכולי...ועם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 32 ביט המחשב עובד מצוין והכל והוא מהיר אבל יש לי בעייה שדיי מציקה כי היא לא אמורה להיות במחשב כזה לפי דעתי וזה שהמחשב קורס לפעמים במשחקים..אולי לא בכולם אבל בחלק וישר שגיליתי את הבעייה פניתי מייד לאייבורי והם החליפו לי את הספק מכוון שטענו שבו הייתה הבעייה ובאמת הבעייה נפתרה לזמן מה אבל אחר כך זה חזר לי ושוב פניתי אלהם והם אמרו שאין שום בעייה ושהם לא רואים משהו שלא תקין וזה קורס לי לפעמים וזה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות לדוגמא שאני סתם משחק בהגדרות או בתפריט של המשחק קרייסיס או שאנ…
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, במחשב שברשותי (לוח אם AMD Athlon 64 processor+3200) מותקנת מערכת הפעלה win XP pro SP 3. במחשב מותקנת חבילת אופיס 2003. רכשתי מדפסת all in one 5610 של HP ואני מנסה להתקין את תוכנת ההפעלה מתוך ה CD בכל פעם ההתקנה מתרסקת ומפסיקה לפתע. כיצד אני מבצע הסרה של כל התוכנה והתקנה ללא תקלות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי זאת בעיה מהעבודה. מישהו התלונן על מסך שלא עובד. באתי למסך ראיתי תצוגה שחורה (יעני כאילו כבוי) אבל הנורית הייתה כחולה ולא צהובה (יענו לא standby אלא כמו במצב רגיל). לחצתי על כפתור הכיבוי. מיד אחר כך שוב לחצתי להדליק. הפלא ופלא! המסך עובד..אך לא להרבה זמן!! אחרי כמה דקות או פעולה שעושים במחשב (אפילו לחיצת ctrl+alt+del) המסך שוב חוזר לאותו מצב..שוב צריך ללחוץ כיבוי והדלקה וזה מסתדר. נסיתי לשחק עם התדר והרזולוציה אבל זה לא ממש עזר.. מה שעשיתי זה לקחת ממחשב אחר מסך עם אותו דגם ולהחליף ביניהם, לראות אם הבעיה היא במסך או במחשב. אחרי שעשיתי את זה..שני המסכים עבדו בצורה תקינה!! שניהם מאותו דגם אני מזכיר שוב יש למישהו הסבר לזה? אולי למישהו קרה משהו דומה בסגנון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שלפני כחודשיים מת לו הספק כח. החלפתי אותו בספק חדש ג'נרי 500W (כן... אני יודע...), והכל עבד יפה עד היום. היום עשיתי SHUTDOWN מסודר ל-XP ואח"כ שניתי להדליק את המחשב - לא קורה כלום. * גם בפעם הקודמת שמת הספק זה היה אחרי SHUTDOWN (הספק הקודם היה 300W HEC ) אני מאמין שהספק מת שוב, השאלה מה גורם לזה ולמה דווקא אחריי SHUTDOWN? תודה
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-