תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה... לפני שבועיים בערך חזרתי מהצבא לאחר שצבעו לי את החדר ושיפצו. בשיפוץ העבירו והזיזו את המחשב. הדלקתי את המחשב, הוא פעל לכמה שניות ואז פשוט נכבה. ניסיתי להפעיל אותו שוב ללא הצלחה. כשפתחתי את המחשב גיליתי את הסיוט של כל מודר - ההיטסינק (Volcano 7+) נפל על הכרטיס מסך, והמעבד היה חשוף. כשהחזרתי את ההיטסינק על המעבד וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא העביר תמונה למסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא בסדר, והמעבד נראה בסדר גמור, ללא סימנים של שריפה... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום! הבעיה היא במחשב נייד של טושיבה satellite l300 הבעיה היא שהמחשב נכבה בצורה פתאומית איך שהוא מנסה לעלות את הוינדוס\התקנה של הוינדוס בשלב קבוע הבעיה היא שהוא נכבה אבל המנורה שמסמנת שהמחשב דלוק נשארת דלוקה(המסך כבה וכ"ל כל המערכת, מאווררים דיסק קשיח סידירום וכו...) ורק אחרי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הא נכבה לגמרי ושאני מדליק אותו הוא נדלק שוב ניסיתי לפרק אותו לנקות אבק ולחדש משחה טרמית והבעיה חוזרת על עצמה שפירקתי את הלוח שמתי לב לחלק מסוים ששינה את הצבע שלו כנראה בעקבות חימום יתר העלתי תמונות תגידו לי אם זה הגיוני שזה החלק שגורם לבעיה או שיכול להיות שהבעיה היא אחרת לגמרי נ.ב זה החלק שכתות עליו 100 ו 3F לא כ"כ רואים בתמונות את השינוי של הצבע אבל הוא שינה את הצבע…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח שלי בדיסק ssd. לפי מנהל ההתקנים, הדיסק מחובר כscsi ללוח, האם אפשרי בכלל להחליף אותו בssd? מדובר בdell latitude e5440 .
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? קודם כול המארז הגיע אליי אתמול והורכב היום שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? הסתקלתי עכשיו וראיתי ששלוש כבלים קטנים לא מחוברים אחד רשום בו H D D…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היום קניתי Creative Audigy LS Audio אחרי שהאון בורד שבק חיים פתאום אחרי ההתקנה הכל ניראה בסדר, עכשיו אחרי שאני מנגן איזה אמ פי פתאום זה הופך לרעש סטטי ולמשל בבאטל פילד 2 ו2142 הקולות של האנשים נישמעים מקוטע
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן יש לי 512 RAM אני כבר זמן מה חושב שיש לי בעיה עם הזכירון ויותר ראיות מצטברות... פעם שהיה לי רק 256 כל הזמן קפץ לי שהזיכרון הוירטואלי נמוך אבל מאז הסופתי עוד סטיק של 256 זה נעלם וזהכבר איזה 8 חודשים ככה... הרגע קפצה לי ההודעה של הזיכורן הוירטואלי נמוך זה לא הגיוני אני מפעיל רק מסבנג'ר איי סי קיו פיירפוקס וינאמפ ומדיה פלייר שנמצא על סטופ זה ממש ממש לא מספיק בשביל לקבל כזאת הודעה... מה הולך? אולי הזיכרון דפוק כי עד לפני שבועיים קיבלתי הודעות כאלו EROR יש בעיה בזיכרון 0x00000 וכל מיני בעיות שמקשרות לזיכרון אבל לא מזמן שלחתי את המחשב למעבדה הם אמרו לי שהחליפו את הסזיכרון ועדין אותה בעיה וגם פירמטו לי ומאז אין את הבעיה של הEROR בעיה בזיכרון אב להמחשב בקושי מריץ דברים מה ה…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשבוע האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב. זה התחיל מכך שהמחשב לא נדלק ועשה ציפצוף של חוסר כרטיס מסך או נדלק ונתקע. החלפתי כרטיס מסך (וידתי שזה הוא על מחשב אחר). לאחר מכן כונן שני slave בכבל שמחובר לכונן המאסטר התחיל להעלם לפעמים: הוינדוס נתקע . אני מאתחל את המחשב והביוס לא רואה את הכונן. אני מספר פעמים ריסט וכלום כאילו הכונן לא קיים. אני מכבה את המחשב מדליק מחדש והופ הכונן קיים. הוא עובד יום יומים. הוינדוס נתקע אין כונן ושוב אותו סיפור. הכוננים שלי הם: Device Description WDC WD400BB-00DEA0 (WD-WCAD17334730) Maxtor 6Y120P0 (Y3NBCR6E) מבקש את עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש ובחנות התקינו לי מערכת הפעלה ולצערי התכנאי שם לא עשה עבודה טובה והמחשב עובד יחסית טוב אבל לא מספיק מהיר עם הכונן OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ואני חושש ש הSSD לא עובד תקין בגלל העבודה הרשלנית של התכנאי זה המיפרט שלי > Mainboard : MSI P67A-C43 (MS-7673) > Chipset : Sandy Bridge DRAM Controller > Processor : Intel Core i5 2500K @ 3300MHz > Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (500GB) > Hard Disk : OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB) > Hard Disk : Seagate ST31000524AS ATA Device (1000GB) >…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן הדלקתי את המחשב ועלה עשן מהדיסק הקשיח , מאז הוא אינו מזהה אותו , הדיסק נלקח למעבדה ונאמר לי שהמידע ישנו אבל הם לא יכולים להחזירו , שיש מעבדות שמתעסקות עם זה. יש לי כולה איזה 3 ג'יגה של תמונות , שזהו המידע היחיד שברצוני לשחזר , מישהו אולי מכיר מעבדות שמבצעות את העבודה , אולי למישהו יש המלצה למעבדה מסויימת ? , תודה .
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כל כמה זמן יש לי קריסות כאלה עם צליל כזה מעצבן בול שתי שניות ואז חוזר לווינדוס עם הודעה למטה שהדרייברים של הכרטיס קרסו אבל הצליחו להתאושש, יש לי sli 560ti וזה קורה לי רק עם הדרייברים החדשים,משהו רציני או שזה לא כזה נורא?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. עכשיו, חשוב לי לציין שאני שומרת על המחשב שלי. אני מנקה אותו פעם בחודש-חודשיים, הכבלים בפנים מסודרים (יחסית) וכל המאווררים נקיים. אך במשך זמן ארוך, הקירור של הכרטיס מסך מרעיש לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לנקות אותו בצורה עדינה עם מברשות מאבק - לא עזר. זה גורם לרעש מאוד חזק מהמחשב שלי לצאת וזה בלתי נסבל עד כדי כך שאיבדתי את החשק לגמרי להפעיל את המחשב מחדש/לכבות אותו בכלל. אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות בשביל להפסיק את הרעש. כרטיס מסך: Redeon HD 5770 Sapphire, הקירור העדכני שלו, לא היישן והסגור. אשמח לעזרה בנוגע לזה, ובנוסף, צילמתי תמונה מSPEEDFAN, ואשמח לדעת מזה הדבר שמסומן "באש", ואני מניחה שזה אומר טמפרטורה גבוהה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מצליח להפעיל אותו רק במצב בטוח מה שקרה היה שסגרתי שתי תוכניות שפעלו (CTRL+ALT+DEL) בWIN בגלל שהמחשב קירטע לי קצת הפעלתי מחדש את המחשב וזה מה שקרה אני לא מצליח להיתחבר לרשת (זה לא רק לאינטרנט זה כל ה שקשור לרשת) -------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי WIN 2000 אינטנט מהיר של מת"ב (012) כרטיס רשת אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה עידן אשכנזי
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי מחשב asus p4s800d-x ומעבד אינטל 3.0 gh. לאחרונה את המחשב קיבלתי מאחותי לפני חודש וחצי, ישר פירמטתי והתקנתי את כל התוכנות מחדש. לאחר שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות. הוא נהפך לאיטי מאוד לאחר שעה של עבודה. בהתחלה חשבתי שהמעבד מתחמם אז קניתי משחה מוליכה (פסטה) ומרחתי בין המעבד לגוף קירור. לאחר מכן זה עזר לשבועיים ואז שלחתי אותו לתיקון ומה שנאמר לי שזה כרטיס הגרפי, החלפתי אותו לדגם פחות משופר, gforce 4 mx440 בכדי לנסות והחשב עדיין מאט מאוד ברמה שאי אפשר לעבוד עליו. כאשר אני לוחץ reset אז הוא עובד יופי גם בלי זמן מנוחה מכובה. אשמח להסבר על הבעייה והצעה לפתירון
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי במחשב נייד יציאת מיני DP ואני מחברה עם כבל למסך ביציאת DP רגילה. מידי פעם אחרי כרבע שעה שהמחשב לא עובד והמסך נכבה כשאני שב להדליק את המסך הוא נכבה ונדלק פעמיים ואז מופיעה לי הודעת שגיאה שתמונתה מצורפת פה. סוג הכבל הוא מה שבקישור הזה: http://ksp.co.il/?uin=23056 איך אני יכול לסדר את זה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין מהאתר של ADOBE הוא אומר שההתקנה בוטלה עקב סיבות ביטחוניות , ניסיתי להוריד את ההתקנה STANDALONE והאתרים שמכילים FLASH בכל זאת לא עובדים אחרי ההתקנה. הדפדפן הוא IE7 (הבעיה התחילה מ IE6 ניסיתי לשדרג ל 7 במחשבה שאולי זה יביא פתרון). בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת. אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע. האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)? מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בהודעה הקודמת שלי פרסמתי שאני לא יכול להפעיל מחדש לאחר שהחלפתי אך ורק את הלוח האם ללא פרמוט והציעו לי כאן בפורום הזה לפרמט בכל זאת וכך עשיתי ועכשיו אני אחרי הפרמוט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה ואני שואל אם למישו יש רעיון איך לפתור? אם מישו יודע מה הבעיה אני מאוד אודה לו
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חברים אני קניתי לפני שבוע מאמזון מחשב נייד של חברת MSI( מדובר במחשב עם מפרט של: i7 9750H עם כרטיס מסך GTX 1660Ti) עכשיו אני מפעיל עליו משחק ששוקל 10 גיגה הוא מתחמם ברמה ממש ממש גבוהה השאלה אם זה נקרא נורמלי כי סך הכל הפעלתי NEED FOR DPEED המשחק ששוקל 10 גיגה והוא התחמם מאוד מאוד השאלה האם זה דבר שאפשר לסדר בכרטיס מסך או שכדאי להחזיר את זה מישהו עוד אחד נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היסטוריה בקצרה: הספק שלי התקצר ושרף איתו לוח אם ושני סטיקים של זכרונות. קניתי לוח אם, סטיק זיכרון וספק, את המעבד השארתי אחרי שבדקתי אותו על מערכת אחרת. כאשר אני מפעיל את המחשב, אני שומע צפצוף אחד (כלומר הכל אמור להיות תקין), ורואה על המסך תמונה (ספירת זיכרון שהסתיימה, Press DEL to begin setup), אבל המקלדת לא נדלקת ולא מגיבה. ניסיתי מקלדת שאני יודע שהיא תקינה, וקיבלתי את אותן תוצאות. את הבדיקה אני מבצע כאשר שום דבר לא מחובר למחשב מלבד מעבד, סטיק זיכרון וכרטיס מסך מובנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה(בצורה סדירה), היום בצהריים כשאני מדליק אותו, בזמן ה BOOT הוא רושם לי שחסרים קבצים של WINDOWS. ההודעה המדוייקת: Windows Cannot start, File Missing or Corrupt, \Windows\System32\Config\System עכשיו מה שיש לי זה: 2 250GB ב RAID0 מחולקים ל2 מחיצות. בהן ה BOOT. 1 X 160 GB SATA נוסף לגיבוי. מה עשיתי? התקנתי WINDOWS XP HOME EDITION שהיה לי על הדיסק הנוסף(שפורמט בשביל כך). זו כרגע מערכת ההפעלה (הזמנית) שלי. אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם אני רואה את 2 המחיצות של ה RAID0. הבעיות : 1: כשאני עושה CHKDSK דרך ה WINDOWS לדיסק ה BOOT המקורי, הוא נתקע בשלב הרביעי באמצע וההארד דיסק עושה רעשים של נתקע. 2: משום מה , למרות שהתקנתי דרייב…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\ :-\
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היום הגיע לי מחשב חדש מTMS I5 4570 R9 280X VAPOR X 1T התקנתי עליו ווינדוס 7 (64 ביט כמובן) 2 דברים : 1 - הורדתי את התוכנה CPU-Z ובGRAPHICS לא כתוב בכלל R9 280X אלא שמחשב עובד על הכרטיס מסך מובנה של המעבד , למה ? 2. התקנתי את הווינדוס עכשיו חילקתי ל2 מחיצות אחת של ווינדוס ואחת של שאר המחשב . שאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק את המחיצה של הווינדוס ויש עליה 260G , איפה המחיצה השניה עם שאר השטח ?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צורב Aopen 2040. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם חלק מהמדיות של MCD. מדובר במדיות של 700MB X40. ישנן פעמים שאני מתחיל לצרוב בעזרת ה- NERO, ולאחר מספר שניות כשהוא מנסה להתחיל בתהליך הצריבה, הוא מפסיק ונותן את הודעת השגיאה הבאה: "medium speed error". מה שמוזר הוא שזה קורה רק בחלק מהמדיות מהחבילה ולא בכולן. מה שעוד יותר מוזר הוא שאם מתעקשים מספיק, אפשר אחרי מספר נסיונות, לפעמים, לצרוב על אותה מדיה בעיתית.... בקיצור, מישהו נתקל בהודעת שגיאה הזו? יש למישהו מושג מה היא אומרת? (זה לא מופיע ב-HELP של NERO) מה גורם לתקלה? NERO? המדיה עצמה? הצורב? יש לי את קובץ ה-LOG של הצריבה הכושלת, הוא יכול לעזור? אשמח לקבל פתרון לבעייה יש לי עוד איזה 150 מדיות כאלה ??? …
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-