עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by psycho killer,

יש לי מארז קטן ויש לי בו 2 הראד דיסקים , פלופי דיסק,2 כונני דיסקים עכשיו אני רוצה לחבר עוד הראד דיסק ואין לי חיבור פנוי בכבל דאטא אני יכול להשיג מפצל לכבל דאטא??? או לחבר את הארד דיסק בדרך אחרת?

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  2. לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by ofir1900,

שלום הבעיה: המחשב נתקע,או יותר נכון מקרטע כזה, הוא לא נתקע כאילו הוא קופא,זה מין תקיעות קאטים כאלה ושומעים את הקאטים האלו גם ברמקולים מין קצרים כאלו. דוגמא: אני נכנס לאינטרנט למשל youtube אני מפעיל סרטון ,ברגע שאני מגלגל לחלק התחתון של הדף אז כאילו יורד מהמהירות של השיר זה גם קורה לי גם media player כאילו ממש קשה למחשב אפילו להפעיל שיר או משחק בכלל הוא מקרטע, אבל הוא לא קופא מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? בדקתי את מנהל המשימות, הוא לא מראה שמה עומס על המעבד או הזיכרון כאילו הכול בסדר.... ביצעתי סריקה באמצעות avg מעודכן וכשר, של וירוסים סוסים והחברים שלהם, מצאתי 3 מחקתי אותם וזה לא עזר. יש לציין כי פירמטתי את המחשב לפני חודש לערך. זה המפר…

4. Started by SyndromE,

אתמול הרכבתי את המפלצת שלי. ניגש לעניין: (לוח אם eVGA 680i בתוך המארז) כשאני מחבר את הפאנל הקדמי (2xUSB) ללוח - הלוח לא מזהה שום התקן USB ב-post (לא מקלדת ולא disk-on-key) - ז"א ה-USB האחוריים של הלוח ושל המארז לא מתפקדים עד הרגע בו אני נכנס לחלונות (או להתקנה) - חלונות מזהה את ה-USB האחוריים, אבל הקדמיים של המארז עדיין לא פועלים. עכשיו, אני לא יכול לטעות בפינים כי זה מתחבר עם plug מוכן... כשאני מנתק את ה-USB של המארז מהלוח הכל מתפקד מצויין (יש USB אחורי ב-post). למטרת הבדיקה חיברתי את תוספת הUSB של הלוח עצמו וזה עובד בלי הבעייה הנ"ל. מסקנה - יש בעייה עם ה-USB של המארז - שהוא בכל מקרה לא עובד! אני לא חזק באלקטרוניקה, אבל משהו יכול אולי להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Mr.positive,

שלום , היום עבד לי המחשב רגיל ואז הוא עשה ריסט ופשוט מאז לא מפסיק . הוא עושה ריסט כל 10 שניות ולא מעלה אפילו את הביוס ( מסך שחור) ניתקתי לפי הסדר את כל החלקים וזה לא עזר אז ניתקתי את המעבד והוא הפסיק לעשות ריסטים למרות שהוא לא עלה כי אין מעבד . השאלה הא אם הבעיה במעבד ? בלוח אם או בספק ? ומה עושים *יש לציין שבפנים הכל עובד מצויין

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  6. טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by liores121,

שלום. המערכת שלי win 7 ultiamte 64 bit ולפני איזה שבוע המערכת הודיעה לי שהמחשב לא genuine והופיע לי פתאום מסך שחור ברקע שולחן העבודה. הבנתי שיש קובץ שמורידים והוא מתקן את זה, אבל אני די מסתבך עם העניין.. אשמח לעזרה תודה והמשך יום טןב.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  8. Started by Nemesis,

היי, אין לי כאן את הכלים מותקנים. מישהו יכול בבקשה לנתח את ה-Dump? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  9. המישחקים עצמם עובדים יפה אבל יש תקיעות מעצבנות בדרך.. לדוגמא GENERALS המשחק עובד טוב אבל יש קפיצות קטנות מדי פעם ואני חושב שזה נגרם כתוצאה מלחץ... מה אני עושה?? יש אפשרות לסדר את זה?? מפרט מחשב : p4 1700mhz Asus P4S8X 512 DDR 266mhz driver 41.09 Geforce 4 44omx 8X 64mg maxtor 40gb 7200rpm 133ata ... מה אני יכול לעשות?? בבקשה זה חשוב אני יושב על זה יותר מידי זמן וזה מתסכל...

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  10. Started by ToMuSH,

אהלן חברים, יש לי את המארז antec 300 והייתה לי בו בעיה מאז שיש לי אותו, כשמחברים אוזניות לפאנל הקדמי ישנו רעש סטאטי מעצבן ביותר. חיפשתי היום ומצאתי פתרון, את זה: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=208880 יש לציין שעשיתי את זה כשהמחשב היה דולק. יצאת מפגר? לאחר מכן המחשב המשיך לפעול, הלכתי לאיזה חצי שעה וכשחזרתי הוא היה תקוע. עשיתי לו ריסטארט, ומאז לא עולה. כל העסק מסתובב בפנים, כל המאווררים והאורות עובדים, אבל המסך לא מקבל אות. ניסיתי גם עם מסך אחר. ניתקתי כל פיסת חומרה במחשב וניסיתי להעלות בלעדיה, וכלום. חשבתי שאולי הפנל הקדמי מקצר או משהו כזה, וניתקתי אותו לגמרי וניסיתי - כלום. החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כוננים, נאדה. הלך הספק? כמו כן לא היה ריח שרוף כלשהו בכלל…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הרכבתי מחשב AMD64 3000 VENICE עם דיסק קשיח ישן אותו דיסק עבד לפני עם סלרון 2000 128KB שהחלפתי את המעבד הייתי בטוח שיהיה שינוי לטובה מסתבר שלא מספיק שאין שינוי לטובה גרוע יותר השאלה אם זה יכול להיות בגלל הדיסק הקשיח ? או שזה המעבד שחלש וחבל להשקיע כסף ? אני בטוח במיליון אחוז שאם אני לוקח את הדיסק הקשיח הזה ושם במחשב עם פנטיום אני ארגיש הבדל לטובה בביצועים... לא נראה לי שהדיסק הקשיח פה הוא הבעיה שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל המחשב נתקע כמו פנטיום 2 לדקה שניים וממשיך...

12. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by charge,

קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  14. Started by guyb7,

אהלן, מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי: יש לי את כרטיס המסך GeForce FX 5700LE, ובאתר של nVidia כתוב שהוא PCI-Express, אבל בפועל החיבור שלו נראה ככה (התחתון): אני מפספס משהו, או שהכרטיס הזה הוא AGP? (nVidia: http://www.nvidia.com/page/fx_5700.html) בינתיים, בגלל שהכרטיס לא מתאים ללוח-אם (GIGABYTE GA-G41M-ES2L) אמורה להיות בעיה להריץ אותו עם הכרטיס מסך On-Board?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by roni_eliav,

הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  16. שלום, השבוע התחילה להופיע לי הודעת שגיאה בשם explorer.exe כאשר המחשב עולה ולא רשום בה כלום ! הנה תמונה של השגיאה: חשוב לציין שפשוט אני לוחץ אישור והמחשב עובד כרגיל היא פשוט סתם מופיעה... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by MOFRA,

צריך עזרה דחוף אז ככה כשאני מדליק אתהמחשב (עוד לפני WINDOWS) מופעים אצלי ארטיפקים על המסך בצורה כזו שאני לא יכול להבין מה כתוב שם אחרי שהוא נכנס לחלונות המצב מבחינת תצוגה נהיה בסדר אבל הוא עובד יחסית לאט לפעם וגם עכשיו התקניתי את הדריבר האחרון של אןוידיא וחלונות לא עולים לי מה לעשות? תעזורו לי

18. Started by johny,

שלום, לאחר הפסקת חשמל המחשב עלה ופתאום המסך התחלף למסך שחור ריק. נסיתי לעלות בSAFE MODE והמחשב עלה בסדר. נסיתי שוב בצורה רגילה ושוב קיבלתי מסך שחור ריק. ההארד-דיסק נמצא תקין. ביטלתי בSAFE MODE את הדרייבר של הכרטיס מסך (ASUS RADEON 9600 XT) ואז המחשב עלה כהלכה במצב רגיל (כמובן ללא הדרייבר אלא עם הדרייבר של ווינדוס). נסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס (מדיסק שיש לי) - שוב קיבלתי מסך שחור. למה? יש למישהו רעיונות?

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by Saliman,

הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT, והלוח הוא ECI P4VXASD2. כשחיברתי את הכרטיס ללוח אם, הלוח פשוט מצפצף ולא מזהה שהכרטיס מחובר. שאלתי היא: האם זו בעיה בלוח? צריך להגדיר מתחים שונים ללוח האם? מה לעשות??? HELP!!! חיכיתי לכרטיס מסך חדש כבר מלא זמן ודווקא עכשיו זה לא פועל.....

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by wombat,

שלום, לאחרונה שהדלקתי את המחשב המאווררים החלו לפעול, הנורה של הכרטיס רשת בלוח אם מהבהבת, הצורב נפתח/נסגר אך המחשב לא עולה. לא רואים כלום במסך (מאוורר בכרטיס מסך עובד, אין כרטיס מסך על הלוח אם) ונסיון להפעיל את caps/num lock גם לא מצליח. זה נשאר כך עד שאני מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על הכפתור). בדרך כלל זה קרה לעיתים רחוקות ואחרי 3-4 ניסיונות להדליק את המחשב הוא עבד בסדר. היום הייתי צריך יותר מ 10 ניסיונות של הדלקה-כיבוי-הדלקה כדי לגרום לו לפעול, לאחר 10 דקות הוא נתקע לגמרי. עשיתי Reset, נהיה מסך שחור וזהו פחות או יותר. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש והבעיה חזרה, אחרי עוד 10 ניסיונות פשוט ויתרתי. המחשב ישן - מעל 5 שנים, מעבד AMD 940, כרטיס מסך Radeon X1800, לוח אם של גיגהביי…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by gizzz,

שאני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו אני מקבל הודעה שאי אפשר לגשת אליו וצריך לפרמט. כאשר אני עושה CHKDSK הוא נתקע על 2 אחוז ולא זז. האם זה הסוף?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by kadoshmaor1,

שלום חברים. עד היום היה לי I7-477- עם לוח של h81m-e 16GB RAM DDR3 GTX 1660 SUPER 500W VP PLUS ANTEC לא מזמן רכשתי לוח Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 מעבד - RYZEN 5 3600 16GB RAM DDR4 ראם בסטיק 1 וכשאני משחק במשחקים כמו CS GO או WARZONE אז לפעמים יש לי תקיעות כאלה כמו לאגים כאילו השחקן גולש ממקום למקום חשוב לציין שה FPS עלה משמעותית אז אני לא יודע מה קורה פה אולי זה קורה בגלל שהראם הוא בסלוט 1 או מהספק כוח? למרות שבדקתי בכל מקום הספק אמור להתאים למפרט הזה אפילו מוכרים את המפרט הזה עם אותו ספק תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by Jinjis Han,

אהלן חברים, שלשום הדלקתי את המחשב והמסך עלה עם ארטיפקטים המחשב המשיך לעלות עד לחלון WELCOME של הווינדוס ואז המסך ניכבה (כאילו מצב המתנה) , חשבתי בהתחלה ששוב זה חיבורים של הכרטיס מסך ללוח האם (AGP) ניתקתי חיברתי, אותו דבר בדיוק, למזלי יש לי עוד כרטיס לבדיקה, כרטיס GFORCE4 ישן, חיברתי אותו והמחשב עשה בוט, עלה, אז הוצאתי את הבעיה של הלוח אם מהשוואה. לקחתי את הכרטיס החדש יותר, פירקתי את הגוף קירור (סליחה על הביטוי המסריח של לידטק) שלקח המון זמן, ניקיתי את הליבה והזכרונות ושמתי משחה טרמית מחדש, (חשבתי אולי מתחמם או משהו) חיברתי הכל חזרה, ושוב עולה עם ארטיפקטים וניתקע, או שלא עולה בכלל (מסך כבוי) החיבורים הפיזיים בסדר, היום בבוקר אני עדיין עם הכרטיס GFORCE4 הישן והעלוב, הדלקתי …

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  25. היי, מותקנים אצלי בדפדפן של כרום מספר תוספים, ביניהם adblock, pdf viewer , acrobat reader ועוד. הבעיה היא שכל יום התוספים האלה נעלמים לי, ואני נאלץ לבצע עליהם תיקון תוסף. אציין כי לפעמים התיקון תוסף עובד ולפעמים לא. רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי מספר דברים: 1. האם יש לי בעיה בדפדפן האינטרנט, או בהתקנת תוספים? 2. האם זה קשור לגרסה של הגוגל כרום (מותקנת אצלי הגרסה העדכנית ביותר)? בנוסף, אני מחפש תוכנות הגנה חינמיות כדי שיעזרו לי להסיר בעיות במחשב.. איזו תוכנת אנטי וירוס, רגיסטרי ו -antispyware חינמיות הכי מומלצות, ומהיכן ניתן להוריד? אודה מאוד לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים