תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בבבעיה שלאחר כמה שעות מזמן הפעלת המחשב הזיכרן הפנימי כולו נכנס לשימוש מה שמאט את המחשב בצורה בלתי נסבלת! בדקתי אם זו איזהו שהיא תוכנה שמעמיסה אבל לא מצאתי שום תוכנה שלוקחת כ"כ הרבה מהזכון(בדקתי את זה ע"י הסתכלות במנהל המישימות, בטאב של תהליכים ששם כתוב כמה זיכרון כל ישום צורך) צריך עזרה דחןף זה משגע אןתי שכל כממה שעות אני צרעל לרסטר את המחשב !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
??? היום אני מנגן מוזיקה במחשב ושם לב שיש רעש כאילו הסאונד כזה לא טוב יש רעשים ולאט לאט הרעשים הפכו יותר חזקים והמוזיקה נהייתה ממש מעוותת. אז הידקתי את החיבורים של הרמקולים חשבתי זה יעזור פתאום המסך של המחשב נהיה שחור ואז היה מסך כחול שכתוב בו מלא דברים והמחשב עשה ריסטרט לעצמו! ואז שהמחשב הופעל מחדש אני מנסה לשמוע קבצים MP3 או דיסק או כל דבר אחר אבל כלום!! זה כותב לי בוינאמפ BAD DIRECTSOUND DRIVER PLEASE INSTALL PROPER DRIVERS OR SELECT ANOTHER DEVICE IN CONFIGURATION ERROR CODE 88780078 תאמינו לי - גיגלתי את השגיאה הזאת, זה לא עזר. לאף אחד מהאנשים שם אין בעיה כמו שלי, ניסיתי ב SERVICES של וינדוז לעשות סטארט ל WINDOWS AUDIO וזה לא עזר. בDEVICE MANAGER לא רשומה שום בעיה ע…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מסך viewsonic 17 התופעה היא שבאופן רנדומלי המסך נהיה בהיר ואז הופך שחור, הוא לא נכבה, והמעניין הוא שגם את הMENU הפנימי לא ניתן לראות. כרטיס המסך תקין (עובד עם צג אחר) לדעתי הבעיה היא עם הספק החיצוני שלו, כנראה חום הבעיה הזאת היתה לי בעבר והיבואן החזיר לי את המסך וטען שאין בעיה, ואחרי כ 4 חודשים הבעיה חוזרת. יש לי אחריות !!! השאלה היא האם משהו יודע מה הבעיה , למה היא נגרמת, מה לומר ליבואן בכדי לא לחזור אליו תודה
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום הבעיה: המחשב נתקע,או יותר נכון מקרטע כזה, הוא לא נתקע כאילו הוא קופא,זה מין תקיעות קאטים כאלה ושומעים את הקאטים האלו גם ברמקולים מין קצרים כאלו. דוגמא: אני נכנס לאינטרנט למשל youtube אני מפעיל סרטון ,ברגע שאני מגלגל לחלק התחתון של הדף אז כאילו יורד מהמהירות של השיר זה גם קורה לי גם media player כאילו ממש קשה למחשב אפילו להפעיל שיר או משחק בכלל הוא מקרטע, אבל הוא לא קופא מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? בדקתי את מנהל המשימות, הוא לא מראה שמה עומס על המעבד או הזיכרון כאילו הכול בסדר.... ביצעתי סריקה באמצעות avg מעודכן וכשר, של וירוסים סוסים והחברים שלהם, מצאתי 3 מחקתי אותם וזה לא עזר. יש לציין כי פירמטתי את המחשב לפני חודש לערך. זה המפר…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה למעבד וכמו כן לחומרה נוספת איזה תוכנת אמינות וטובות עושות זאת?? אבקש לינק על מנת להוריד אותם ישירות . כמו כן איך התוכנות האלו עובדות?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב אז ככה... לפני שבועיים בערך חזרתי מהצבא לאחר שצבעו לי את החדר ושיפצו. בשיפוץ העבירו והזיזו את המחשב. הדלקתי את המחשב, הוא פעל לכמה שניות ואז פשוט נכבה. ניסיתי להפעיל אותו שוב ללא הצלחה. כשפתחתי את המחשב גיליתי את הסיוט של כל מודר - ההיטסינק (Volcano 7+) נפל על הכרטיס מסך, והמעבד היה חשוף. כשהחזרתי את ההיטסינק על המעבד וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא העביר תמונה למסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא בסדר, והמעבד נראה בסדר גמור, ללא סימנים של שריפה... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
זה המחשב http://img294.imageshack.us/img294/7929/1wp0.jpg הוא זז נורא לאט (הזיכרון הוא 256 לא יודע למה רשום 192 ) מה כדי לשדרג חשבתי על להוסיף זיכרון
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח שלי בדיסק ssd. לפי מנהל ההתקנים, הדיסק מחובר כscsi ללוח, האם אפשרי בכלל להחליף אותו בssd? מדובר בdell latitude e5440 .
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
בתחילת השבוע שידרגתי לאמא שלי את המחשב לוח nforce 2 מעבד xp1900 ו 256mb ddr הצטרפו לדיסק קשיח של וסטרן וכרטיס מסך tnt 32mb הרכבתי הכל ולפי הדיוחים שקיבלתי הכל עבד יפה רק היום בבוקר יצא לי לעבוד קצת על המחשב ושמתי לב שהמחשב עובד בכלל בהגדרות של amd 1200 mhz עשיתי סיבוב בביוס וכל פעם שאני מעלה את המהירות מ 100 ל 166 לאחר שמירת נתונים וריסט המחשב לא עולה (הכרטיס מסך פשוט לא מוציא סיגנל) ובעצם אין מה לעשות ואני נאלץ להוציא את הבטריה של הביוס כדי לאפס את הביוס ולגרום למחשב לעבוד ניסתי גם להוריד את המהירות של הagp וזה לא עזר HELP
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום. נכון שלפעמים שרוצים להתקין מערכת הפעלה ואז באמצע ההתקנה מופיע לך הודעה שהWINDOWS לא מזהה את ההר דיסק שלך? אז הביאו לי פתרון ,שאני יכול להכנס לביוס ולהפוך את המחשב למצב PATA. השאלה שלי היא כזאת: האם זה מוריד מביצועי המחשב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל הכוונה למחשב הישן שלי - האם שווה רק ל"הריץ עליו" איזה מדריך להאצת המחשב, וכמובן לינק למדריך שכזה (ניקוי, מחיקת תוכנות מיותרות, שינוי הגדות וכד') אולי שווה להוסיף זיכרון פנימי או שאין טעם להשקיע ופשוט להחליף אותו בגדול אני מעדיף לדחות את ההחלפה שלו (במחשב חדש) באיזה חצי שנה.... צרפתי קובץ על פרטי המחשב וקצת על התוכנות שאני משתמש (דברים הרגלים + VS ,IAR ) ועוד משהו קטן - אני בד"F עם דפדפן פתוח, זה יועיל אם אני אעבוד עם דפדפן של אונט? או משהו אחר שיותר קל מכרום תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר של NVIDIA במחשב שלי הוא אומר לי שהוא לא מוצא קובץ שאמור להיות מותקן לי במחשב בשם isscript.msi מה זה הקובץ הזה ? ואיך אני מתקין אותו במחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היי, אין לי כאן את הכלים מותקנים. מישהו יכול בבקשה לנתח את ה-Dump? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
-
שלום כשאני ניחנס לוינדוס אקספי רושם לי ככה לא קיימים די משאבי מערכת להשלמת ה api וכשאני ניכנס במצב בטוח יש מסך כחול ורושם stop c00021a
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי ארד דיסק בנפח של 80 גיג'ה. אני רוצה להוסיף עוד אחד של אותה כמות וכשאני מחבר את שניהם הווינדוס לא עולה זתומרת הוא מעלה רגיל את המחשב ואז שצריך לעלות הקטע של הטעינה של הווינדוס הוא כזה נתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש כילו זה מכוון שזה יהיה על הארד דיסק שהוספתי ולא על הראשון שבו בעצם מותקן הווינדוס. הכבלים שאני מחבר איתם זה עוד יציאה שיוצאת מהארד דיסק הראשון, זתומרת החיבורים שמחוברים לארד דיסק יוצאים משניהם עוד אחת זתומרת מפצל לשניהם. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT, והלוח הוא ECI P4VXASD2. כשחיברתי את הכרטיס ללוח אם, הלוח פשוט מצפצף ולא מזהה שהכרטיס מחובר. שאלתי היא: האם זו בעיה בלוח? צריך להגדיר מתחים שונים ללוח האם? מה לעשות??? HELP!!! חיכיתי לכרטיס מסך חדש כבר מלא זמן ודווקא עכשיו זה לא פועל.....
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חברים. עד היום היה לי I7-477- עם לוח של h81m-e 16GB RAM DDR3 GTX 1660 SUPER 500W VP PLUS ANTEC לא מזמן רכשתי לוח Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 מעבד - RYZEN 5 3600 16GB RAM DDR4 ראם בסטיק 1 וכשאני משחק במשחקים כמו CS GO או WARZONE אז לפעמים יש לי תקיעות כאלה כמו לאגים כאילו השחקן גולש ממקום למקום חשוב לציין שה FPS עלה משמעותית אז אני לא יודע מה קורה פה אולי זה קורה בגלל שהראם הוא בסלוט 1 או מהספק כוח? למרות שבדקתי בכל מקום הספק אמור להתאים למפרט הזה אפילו מוכרים את המפרט הזה עם אותו ספק תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, מותקנים אצלי בדפדפן של כרום מספר תוספים, ביניהם adblock, pdf viewer , acrobat reader ועוד. הבעיה היא שכל יום התוספים האלה נעלמים לי, ואני נאלץ לבצע עליהם תיקון תוסף. אציין כי לפעמים התיקון תוסף עובד ולפעמים לא. רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי מספר דברים: 1. האם יש לי בעיה בדפדפן האינטרנט, או בהתקנת תוספים? 2. האם זה קשור לגרסה של הגוגל כרום (מותקנת אצלי הגרסה העדכנית ביותר)? בנוסף, אני מחפש תוכנות הגנה חינמיות כדי שיעזרו לי להסיר בעיות במחשב.. איזו תוכנת אנטי וירוס, רגיסטרי ו -antispyware חינמיות הכי מומלצות, ומהיכן ניתן להוריד? אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר שניתן לעלות אליו קבצים והוא מספק לינק להורדה שלהם (לא מעוניין לשתף דרך חשבון ג'ימייל). אני צריך גם שהלינק יהיה זמין לפחות לחצי שנה. מישהו מכיר משהו רלוונטי? ניסיתי את imgur, אבל אני שם לב שזה פוגע באיכות קול (וגם לא מספק לינק להורדה).
-
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
- 2 followers
-