תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעות שגיעה מוינדוס שהדיסק הקשיח עומד למות ומומלץ לגבות את המידע. עם ההודעות האלה הגיעו גם תקיעות ומסכים כחולים. גיביתי את המידע והחלפתי את הדיסק, התקנתי גירסה חדשה של וינדוס 7 64 ביט על הדיסק החדש. מאז אני שוב חווה תקיעות וקפיאות של המחשב מידי פעם. לפעמים הוא חוזר להגיב לפעמים הוא נתקע וצריך להפעיל מחדש. למישהו יש איזה כיוון?
-
- 14 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מדובר על הHTPC במפרט בצד הוא פתאום לא עולה ואין שום תגובה ממנו. פירקתי את הכל חוץ מכרטיס מסך זיכרון ומעבד ועדיין אין שום תגובה מהלוח (לא תצוגה ולא צפצוף ) הוצאתי את הזכרונות ויש צפצופים של חוסר זיכרון אבל הבעיה היא שהזכרונות עובדים טוב וגם סטיק של OCZ 2GB שעובד טוב מאוד לא נותן ללוח לעלות. ניסיתי גם לפרק את כרטיס המסך ולהישאר עם המשולב אך ללא הצלחה. יש לציין שהקבלים ליד המעבד נפוחים. אני מאמין שזה הלוח , עוד רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בדקתי וניסיתי אני חושב הכל... בדקתי זיכרון... מעבד... כרטיס מסך... ,חשבתי שזה התנגשות של דרייברים אז אפילו מרוב ייאוש פירמטתי וזה עדיין חוזר על עצמו... :'( אין לי מושג מה זה אבל המשחק או המחשב ממשיך לעבוד אבל פשוט המסך פיתאום מאבד קשר ונכבה.... ויוצא מצב שהוא מנסה להראות תמונה מחדש ואין פשוט... יוצא מין מסך שחור מהבהב... למישהו פה יש מושג איך אני יכול לבדוק את זה???? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים ספק אנטק 430 והיום הוא פתאום לא עובד והמחשב לא נדלק רק עם ספק אחר האם הספק הלך וצריך להחליף אותו או שיש משהוא אחר שאני יכול לעשות כי אמרו לי שהספק כמעט בלתי ניתן להריגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
הכונן של הדיסקים פשוט לא קורא יותר ואני חושב שאני דפקתי אותו. אתמול ניסיתי לצרוב שירים דרך הווינדוס. הכנסתי דיסק ריק של 702 מגה. בדרך כלל שצורבים משהו דרך הווינדוס אז גוררים את כל הקבצים שרוצים לתוך כונן התקליטורים ו צורבים. הפעם קרה משהו מוזר. אני נכנסתי למחשב שלי (ווינדוס 7) ואז פעמיים אל כונן התקליטורים כדי להיכנס ולגרור קבצים. אבל זה שאל אותי אם איך אני רוצה לצרוב . צריבה רגילה או צריבה של 80 דקות (וזה לפני שבכלל בחרתי מה לצרוב) לחצתי צריב רגילה ואז זה רשם לי מאתחל...... זה סיים את הפעולה פתאום אני רואה כאילו זה צרב לי. רשום לי 697 מגה תוך 702 ושאני נכנס לכונן התקליטורים זה רושם לי :" העבר קבצים כדי לצרוב" אמרתי ננסה. פתאום אני גורר שיר ואני רואה שזה מעתיק לדיסק כמו ש…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי! לפני יומיים התחילה בעיה כשאני כותב במחשב חלק מהאותיות לא נקלטות בפעם הראשונה שאני לוחץ עליהן ולפעמים אפילו בפעם השנייה והשלישית, או שחלק מהאותיות "נתקעות" ומופיעות מספר פעמים, הרווח לא מתפקד וכו'. חשבתי שהבעיה במקלדת אז החלפתי אותה באחת אחרת והבעיה נשארה. חיברתי את המקלדת המקורית למחשב אחר בבית והכל עובד כמו שצריך (ככה אני מסוגל בכלל לכתוב כרגע) מה שמוביל למסקנה שמדובר במשהו שקשור למחשב ולא למקלדת עצמה. מה פשר התקלה? אין לי מושג מה יכול להיות הגורם.. מודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
AGP acceleration disabled??! האם זה בסדר? הלוח שלי תומך ב AGP X8 (gigabyte GA-8SQ800)
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי קיבלתי שם משתמש וסיסמא לאתר ממשלתי כלשהו בו אני יכולה להיכנס ולעיין בתיק האישי שלי ובכל מסמכיו הנלווים. הכניסה בוצעה בהצלחה והצלחתי לראות את מספר התיק, שמו תאריך וכדומה. אולם כאשר אני רוצה להיכנס אל הפרוטוקול והאסמכתא אני ניגשת לקישור שנראה כמו דף עם סיכה משרדית עליו ואז העכבר משתנה לי לכף יד בצבע לבן אני לוחצת עליו - נפתחת לי כרטיסיה חדשה אך היא ריקה לגמרי, חשבתי בהתחלה שיש לחכות עד לטעינה אך סמל הטעינה הסתיים ממזמן והדף כולו חלק בלי שום הערה או שגיאה כאילו נטען אך אין בו כלום. אשמח לעזרתכם בעניין. תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מודם ADSL של בזק מסוג ALE130 (מודם USB). לא מזמן פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש. זמן מסוים הכל עבד כרגיל כמו מקודם ולאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא כותב שהוא זיהה חומרה חדשה ומבקש להתקין את המודם. למישהו יש מושג איך לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוס 7 המסמכים שאני מקבל נפתחים בגיבריש, אציין ששפת המחשב והאזור הם בעברית!! . האם יש איזו שהיא תוכנה להמרת קבצים מגיבריש לעברית ? אודה לכם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך CHIMEI CMV 221D וכרטיס מסך 3DConnect X1900XT 512MB. כאשר אני מתקין את VISTA, היא מאפשרת בהגרות למסך להגיע לרזולוציה של 1024X768 בלבד. גם לאחר התקנת הדרייברים העדכניים של ATI, זה לא משתנה. רק אחרי שחיברתי במקביל מסך אחר (LG L1732P), ויסטה זיהתה אותו ונתנה לי לטפס עד לרזולוציה נייטיב שלו (1280x1024), ואחרי שניתקתי אותו, יכולתי להעלות את ה- CHIMEI לנייטיב שלו (1680x1050). שני המסכים מחוברים ב- DVI. יציאת הטלויזיה עובדת נהדר במקביל לחיבור המסך, וחוצמזה המסך עובד נפלא. השאלה שלי היא ממה זה נובע, וכיצד ניתן להתמודד עם התקלה בלי חיבור של מסך אחר (שלאו דווקא יהיה לי במקרים הבאים).
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חג שמח. יש לי את ה3 בעיות הנ"ל: 1. יש לי מארז utopia (שאני כנראה אחליף), במצב סטנדרטי הטמפ' הן בערך: Motherboard 36 °C CPU 57 °C Aux 43 °C כשמתחילים לשחק או מעמיסים עם תוכנות המחשב עושה ריסט. המעבד הוא את'לון 2500 והקירור שלו זה vantec aeroflow. זה קורה גם אחרי פרמוט. מה ההמלצה במצב כזה? 2. יש לי דונגל microcom bluetooth ואני לא מצליח למצוא דרייברים. אתם מכירים איזשהו אתר שהדרייברים בטוח יתאימו? 3. הכ. קול שלי realtek ac97 onboard לאחרונה מוציא בצד אחד צליל "מלוכלך". גם כשאני מחבר אוזניות ישירות במקום המערכת סטריאו. חשבתי אולי לחבר אותו ליציאה האחורית במקום לקדמית של כרגע. תוכלו להסביר איך עושים את זה בדיוק לפני שאני פותח ומתחיל ניסוי וטעיה?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה שכבר נמצאת הרבה זמן, לא משנה כמה פעמיים פירמטי את המחשב, לא משנה כמה פעמים החליפו לי את הכרטיס מסך, לא משנה כמה פעמים החלפתי את הדרייבר כלום לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVIDIA Geforce 9500 GT , לפעמיים שאני משחק במשחקים הגרפיקה של המשחק מתעוות-ת , כל הצבעים משתנים משהו מוזר, הוא נתקע לכמה שניות וחוזר עם צבעים משונים, אז אני חוזר לשולחן עבודה וחוזר למשחק ואז זה מסתדר זמנית והמחשב הופך להיות איטי וצריך ריסטרט בשביל לסדר את התקיעות . פעם אחת בחודש הזה הוא עשה לי מסך כחול של nv4_disp, אני כבר לא יודע מה לעשות אני די מיואש ! תודה לעוזרים , רק אל תכתבו לי מה שכתבתי למעלה זה יחסוך לי ולכם זמן .
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
פירקתי היום את כל המחשב שלי הוצאתי הכל ובדקתי ניקיתי ואחרי שחיברתי הכל בחזרה הכפתור לא מדליק את המחשב , אני בטוח שהבעיה היא שהתבלבלתי בחיבור הכפתור . איך בידיוק צריך לחבר אותו לפינים .
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. התקנתי windows 8 pro. ושאני פותח את הרישמת כוננים במחשב שלי. כונן dvd לא מופיע. ויש לציין שלפני זה היה לי windows 7 ושם כן היה מופיע. והפעלתי את הביוס והוא מופיע שם. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: gigabyte h87d3h i4770 gtx760 4 סטיקים של 4 גיגה זיכרון במהירות 1600 ו9CL המסכים הכחולים חוזרים כל 24-48 שעות שהמחשב עובד ברצף, זה קרה גם בעבר ששיניתי משהו בהגדרות מהירות זיכרון בביוס וגם עכשיו שיניתי משהו בביוס בהגדרות זיכרון, אבל אני לא זוכר איך זה היה קודם. גם בהגדרות הדיפוליביות זה קורס (לא תקין בעליל). חשוב לציין שלא עשיתי שינוי במתחים או תזמונים אלא רק פרופיל turbo extreme וכו'... אשמח לעזרה, כמו כן צירפתי את 2 הDUMP של שני המסכים הכחולים האחרונים http://www.sendspace.com/file/frs7q0 אגב, בהפעלה של 7 שעות OCCT לא נראו קריסות. האם התקנהמחדש של ווינדוס 7 תסדר את הבעיה? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הוא מעבד טוב בשביל משחקים כבדים כמו קרייסיס 2 מטרו 2033 באטלפילד 3,אסינס קארד החדש... ביחד עם כרטיס HD5770 ו4 ג'יגה זיכרון ראם ומערכת הפעלה 7 הוא גם משתלם ביחס למחיר המופקע שלו? הוא עולה בסביבות ה740 עד 800 שעם מחיר כזה אפשר להוסיף עוד 200 שקל ולהביא I5 2500K עם מכפלה פתוחה לאוברקלוקים,אבל צריך להחליף לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כמה ימים חוויתי BSOD. אחרי ריסוט המחשב עלה ולאחר כמה דק הוא קפא לגמרי, ניסיתי לתת לו זמן אבל אחרי רבע שעה ריסטתי שוב. היה לי כמה ימים של שקט והיום שוב קיבלתי BSOD. כמה פרטים טכניים: אני עובד על המפרט כבר כמה שנים טובות ללא בעיות: Core i7 920 @3.8GHz 2GB G.Skill 1600MHZ 8-8-8-24 X3 X58A-UD7 AMD Radeon HD5970 Samsung SSD 840 EVO ועוד 2 כוננים קשיחים (אחד של טרה והשני של חצי טרה) אני רץ על Windows 10 מאז שהוא יצא. לא התקנתי לאחרונה שום דרייבר או משהו בסגנון. הרצתי Memtest ונראה שהזכרונות שלי תקינים. הBSOD הראשון היה: kernel_security_check_failure (0x139 הBSOD השני היה: attempted_execute_of_noexecute_memory (0xfc למישהו יש רעיון איך לבודד את הבעיה? בתודה מראש,…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי,היתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. אם אני לוחץ על המיקלדת המחשב נתקע ולא מגיב , אם אני ממשיך ללחוץ ולא מרים את האצבע יש צפצופים כאלה והעכבר זז בפריימים מכוערים. הבעיה גם תופסת במשחקי FPS ויש לי בגלל הבעיה הזאתי דילאי מסריח במשחק.. איך אני מסדר תבעיה הזאתי?! אני לא יכול להזיז תמחשב בכלל ככה וזה נורא מעצבן..
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כמה זמן אני צריך להפעיל את התוכנה (boot) כדי לראות אם יש תקלות
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום הגיעו לי עם לוח האם EPOX 8KDA3+ החלקים שבתמונה ואין לי מושג מה הם ומה עושים איתם וכיצד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כשאני פותח את התמונות בווינדאוס, תמונות שהעלתי או שצילמתי בprtscn בעצם כל סוג של תמונות, זה פותח לי אותן בגודל חלון סטנדרטי ואני כל פעם צריך להגיד את החלון שיהיה על מסך מלא, יש אפשרות להגדיר את זה שהתמונה תפתח לי ישר על מסך מלא? תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מסוג M520 של חברת MSI (אני יודע שזה חר*) . אני לוחץ על כפתור ההדלקה ויש גם אור שהוא מודלק אך המאוורר למטה לא פועל ולא זז, והמסך נשאר שחור, פשוט אין שום רעש. זה מאוד מוזר כי זה קרה ממש יום אחרי שהוא עבד פיקס. מה יכול להיות שנשרף? מעבד? HD ? RAM ? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי ערב טוב, המחשב נדלק ופועל אך המסך לא נדלק,בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא תקין . נסיתי את המחשב שלי על מסך אחר, לא נדלק המסך. מה הבעיה ? המחשב שלי זה:לוח אם אסוס"p4r800v כרטיס מסך כלול בלוח מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הום אודה מאוד על העזרה טווד
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-