תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כרגע עם מעכת הפעלה WIN 7 64 BIT מפרט המחשב ניתן לראות בצד בפרטי משתמש או איך שלא קוראים לזה בקיצור בתקופה האחרונ התחילו להיות לי בעיות רציניות של מסכים כחולים חוזרים ונשנים וזה קורה סתם ככהנגיד שאני משאיר את המחשב דולק זמן ממושך בלילה או סתם וזה כבר קרה לי פעמים סתם כככה באמצע עבודה איתו פעם בגלישה באינטרנט פעם באמצע פוטושופ ולפעמים הוא כיאלו עושה ריסט וחוזר לבחירת משתמש ואז מציג הודדעה "ווינדוס ביצאה יציא בלתי צפוייה" ולפעמים הוא נכבה ולא חוזר ובכל הפעמים (לפחות בפעמיים שהייתי במקום כשזה קרה) היה רששום במסך כחול: bad pool caller עשו פתחתי את קבצי הminidump שנוצרו וזה רושם לי שזה ככל הנראה מהקובץ הבא: ntoskrnl.exe מה אני יכול לעשות? האם זה יכול להיות קשו…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המחשב הוא Asus UX331U לא מצאתי בעמוד של המחשב באתר של ASUS פרטים כלשהם על חיבור מסכים. יש חריץ HDMI אחד, אבל יש גם חריצי USB הבנתי שיש מחשבים שתומכים בחיבור מסך באמצעות USB
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס! ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף. הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך. זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים! בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח. אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה. מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה המחשב קופא פתאום אפילו אם שוב דבר לא פועל... עד היום הייתי על כרטיס מסך של הלוח אם. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש fx8600gt והמחשב התחיל לקפוא. חזרתי לחנות והחלפתי את הכרטיס,נתנו לי כרטיס חדש. אך הבעיה ממשיכה המחשב פשוט קופא רק ריסט מסדר תמצב. הבעיה היא לא בכרטיס .מה לעשות? תודה מראש מפרט טכני של המחשב : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Video NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) לוח : EPOX MFG6100M AMD2 זכרון:DDR 512MB 800MHZ PC6400 X2 דיסק קשיח:Hitachi 160GB SATA2 3YW
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הכוונה כשאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב, הוא נדלק. אבל המסך המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל, כאילו הם לא מחוברים למחשב, והם כן מחוברים למחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בזמנים בלתי צפויים. לא רק רק שהמערכת עובדת גם עושה בוט תוך העלאה של המחשב עושה פעמיים בוט וגם שנכנסתי לראות בביוס. זה קרה לי לפני שבוע. ניקיתי אבק. סגרתי לכמה זמן . והופ עבד היום בערב שאין עומס חום חזרה התקלה בתדיות גבוהה. הבית עצמו ממוזג. כך שאין השפעה. ברגע זה שאני כותב אין בוט. מקווה שאספיק לכתוב הכל. נראה לי שזאת בעיית חומרה. רק שאני לא יודע היכן. עשיתי היום ניקיון של אבק נוסף בכרטיס מסך(היה מלא) ובכל המחשב. האם מישהו יכול להדריך מה עושים לפני שהולכים לטכנאי שיקרע אותי (גם בחוסר ידע וגם במחיר מיותר על חלקים לא הגיוניים). בינתיים המחשב עובד כ-5 דקות. ללא בוט תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מחשב מתקדם כדי שלא יהיו בעיות מעצבנות אלו ומערכת הפעלה XP מעודכנת עד העדכון האחרון של רגע זה (גם נפרץ ע"י קבוצת הפריצה הטובה ביותר) הבעיה שלי היא כל פעם שאני ניגש להרד דיסק SATA ספציפי ישר ההאקפלורר עולה ל 99 אחוז מה CPU ואז כדי להוריד את זה אני חייב גם לסגור את החלון, גם לכבות את האקפלורר ולעלות מחדש (וזה מציק מאוד כל פעם שזה קורה) או להפעיל מחדש את המחשב. אני כרגע מנסה לעשות איחוי לדיסק אבל לא מאמין שזה יעוזר מאחר וזה הרד דיסק חדש שלא מזמן עשיתי לו פורמט מלא (לפני פחות מחודש) וכל השימוש שלי בו הוא להורדות של האימיול בלבד. על כל מקרה אני נותן את המפרט שלי כי אולי אני לא יודע פרט כלשהו שמשבש לי את העבודה מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Del…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל משום מה המעבד פועל בסדר אבל רק ליבה אחת מאומצת . יענו יש לו 4 ליבות ושאני נכנס למאמץ אני רואה שליבה אחת עובדת ב96 אחוז וכל השאר ב5 אחוז למה זה ככה ? זה תוקע לי את המחשב
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין למה!!! המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים.. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לחבר שלי ישנה בעייה כלשהי שאני חושב שמקורה בווינאמפ, כל פעם שמשמיעים שירים.. לאחר זמן מסויים נפסק הקול.... בווינאמפ השניות נתקעות ואין יותר קול בכל המחשב... ולפעמים מרגישים אף בעומס על המחשב.. המחשב הינו: Intel Pentium 4 2.4 GHz GigaByte 8PE667PRo 256 MB DDR כרטיס קול OnBoard: Realtek ALC650E Audio AC'97 CODEC הגירסה של הווינאמפ היא 2.91 בכל אופן לאחר זמן מסויים בערך 5 דקות... הקול חוזר.. כשניסתי להתקין ווינאמפ 3, קרה אותו דבר.. אך כשלחצתי על ה - Stop, ואז שוב על ה Play חזר הקול..... ואז זה שוב פעם נפסק לאחר כמה זמן.. בכל אופן הבעייה היא די מעצבנת.. אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור אותה אשמח מאוד... דבר נוסף: ניסתי להוריד עידכון לכרטיס קול דרך האתר של GigaByte, אך הדרייב…
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
??? היום אני מנגן מוזיקה במחשב ושם לב שיש רעש כאילו הסאונד כזה לא טוב יש רעשים ולאט לאט הרעשים הפכו יותר חזקים והמוזיקה נהייתה ממש מעוותת. אז הידקתי את החיבורים של הרמקולים חשבתי זה יעזור פתאום המסך של המחשב נהיה שחור ואז היה מסך כחול שכתוב בו מלא דברים והמחשב עשה ריסטרט לעצמו! ואז שהמחשב הופעל מחדש אני מנסה לשמוע קבצים MP3 או דיסק או כל דבר אחר אבל כלום!! זה כותב לי בוינאמפ BAD DIRECTSOUND DRIVER PLEASE INSTALL PROPER DRIVERS OR SELECT ANOTHER DEVICE IN CONFIGURATION ERROR CODE 88780078 תאמינו לי - גיגלתי את השגיאה הזאת, זה לא עזר. לאף אחד מהאנשים שם אין בעיה כמו שלי, ניסיתי ב SERVICES של וינדוז לעשות סטארט ל WINDOWS AUDIO וזה לא עזר. בDEVICE MANAGER לא רשומה שום בעיה ע…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, יש לי את הבעיה הזו:http://hwzone.co.il/community/threads/533499-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-AMD-955-%D7%94%D7%90%D7%9D-Noctua-NH-U12S-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%98%D7%95%D7%91 כשהייתי מייצב את המדחף ע"י לחיצה במרכז שלו, אז הוא לא הוא היה נתקע בגוף קירור למשך דקות או אפילו שעות. כשהוא היה נתקע אז, המחשב היה נתקע או מפעיל את עצמו מחדש. ואז שוב הייתי מייצב את המדחף כדי להמשיך לעבוד במחשב. אתמול לאחר שהמדחף נתקע בגוף קירור אז המחשב הפעיל את עצמו מחדש אבל לא עלה. בדקתי שוב היום, אותו דבר-המחשב נדלק אבל לא עולה. זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות אבל לא מצליח ואז מנסה שוב ושוב. אין שום צפצוף שיכול לציין מהו מקור התקלה. מה י…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם. התקנתי ללקוח שלי לוח אם של GIGBYTE DS4 עם מעבד קונרו E6300 השאר לא חשוב. לאחר התקנת מערכת ההפעלה+הדריברים של הלוח אם נסתמנה בעיה מוזרה:כאשר מכניסים דיסק ריק לכונן יש הפניה של שגיאה שאומרת שאי אפשר לפנות לכונן הנ"ל אך כאשר דיסק מלא אין בעיה... סדר פעולות שעשיתי: התקנתי שוב מערכת הפעלה, החלפתי צורבים שונים גם סוגים שונים, החלפתי צמה IDE, עידכנתי ביוס לגירסה חדשה F8 כל זה לא עזר לי להגיע לפתרון. השאלה היא: אם למישהו יש מושג או שנתקל בבעיה או איזה עדכון של החברה אני אשמח לדעת???? כרגע התקנתי לו צורב SATA והכל עובד. בתודה מראש אייל
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לפניי כשבועיים רכשתי מחשב, ברגע זה הוא היה ב -SLEEP כבר מאתמול, עדיין לא כל כך ייצא לי להשתמש בו ( תוכנות עריכה שאני ממתין עבורם ו - עדיין לא רכשתי כרטיס רשת ) לפניי דקותיים נכנסתי להפעיל את המחשב, הוא לא הגיב.. (לא ייצא ממצב SLEEP ) שמעתי שהמאווררים החלו לפעול, ניסיתי פעם נוספת וזה גרר קצר בחדר וצליל חזק מהמחשב, בזה הרגע הוא לא מראה שום סימניי חיים.. רציתי לדעת עם יש אפשרות לאתר את התקלה לפניי שליחתו לחברה
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי במנהל התקנים התחילו הריסטים ומופיע סימן קריאה על אחד התקנים ואני לא יודע מה זה ואיך לסדר ניסתי לעדכן את זה מהדיסק ורגיל ולא מצליח אולי עידכו ביוס יעזור אבל אין לי מושג איך עושים http://rotter.name/User_files/nor/4769b979070106b6.jpg *נערך לקישור עקב מימדים מוגזמים.
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690-UD-DDR4-rev-1x#kf זה הלוח אם שלי. בCPU-Z רשום Z690 UD DDR4 הוא לא תומך בDDR 5 לפי מה שהבנתי. קניתי את המחשב בתחילת 2022 יש לי RTX 3060 12 GB ואני ממש לא מרוצה ממנו. לאחרונה שידרגתי ל32 GB ראם DDR4 וכנראה שעשיתי טעות כי לא ידעתי שיש DDR5 שהוא הרבה יותר טוב. גם פה לא ראיתי שיפור ממשי, בכל מקרה DDR 5 לא היה עובד לי בגלל הלוח אם זה המעבד שלי 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz הספק שלי 750 W ממה שראיתי יש המלצה על כרטיסים של 4090 שיהיה 32 זיכרון של DDR 5. מה לעשות? להחליף את כל הלוח אם?
-
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח שלי בדיסק ssd. לפי מנהל ההתקנים, הדיסק מחובר כscsi ללוח, האם אפשרי בכלל להחליף אותו בssd? מדובר בdell latitude e5440 .
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
בתחילת השבוע שידרגתי לאמא שלי את המחשב לוח nforce 2 מעבד xp1900 ו 256mb ddr הצטרפו לדיסק קשיח של וסטרן וכרטיס מסך tnt 32mb הרכבתי הכל ולפי הדיוחים שקיבלתי הכל עבד יפה רק היום בבוקר יצא לי לעבוד קצת על המחשב ושמתי לב שהמחשב עובד בכלל בהגדרות של amd 1200 mhz עשיתי סיבוב בביוס וכל פעם שאני מעלה את המהירות מ 100 ל 166 לאחר שמירת נתונים וריסט המחשב לא עולה (הכרטיס מסך פשוט לא מוציא סיגנל) ובעצם אין מה לעשות ואני נאלץ להוציא את הבטריה של הביוס כדי לאפס את הביוס ולגרום למחשב לעבוד ניסתי גם להוריד את המהירות של הagp וזה לא עזר HELP
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אהלן, מה יכולות להיות הסיבות שהמחשב נתקע בזמן עבודה?(המחשב הוא לא זה שבמפרט בצד ימין). זהו מחשב P4 PRESCOTT. הטמפ שלו סביב ה60 מעלות.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מהירות 5 בחבילת משולבת של בזק ואקספון. בזק בדקו בצד שלהם רק את התשתית, לטענתם הבעיה בספק. פניתי לאקספון, הנציג לא היה ברור בכלל. מהנסיון שלי לא כל הנציגים יודעים על מה הם מדברים, לכן אני רוצה לבדוק איתכם את מה שאמר לי. הוא הנחה אותי להקליד פעולות ב"הפעלה" CMD ואז NETSTAT -N ואמר שהאינטרנט איטי כי מופיעים מלא חיבורים מהמחשב שלי. אחרי ריסטרט הופיעו 16 ESTABLISHED שלטענת הנציג מציינים מס' חיבורים לאינטרנט. הוא אמר שאין להם מה לעשות אלא אם כן אני אזמין טכנאי ואפתור קודם כל את הבעיה הזו. לפני חודש וחצי בערך החליפו לי לראוטר D-LINK כי רציתי להצטרף לFREE WIFI של בזק. מכיוון שהוא אמר משהו על וירוסים החלטתי לבדוק את הנושא ,שמתי לב שהאנטי וירוס שלי לא הכי מעודכן, הורדתי AVAST וSPY…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן כשאני מנגן סרטים או משחקים וגם שומרי מסך תלת מימד אחרי כמה זמן התמונה מתחילה לקפוץ לקפוא במעט יש רעשים של נקישות מהרמקולים וישנו קצת delay וגם העכבר כתגובה לא יציב וקופץ .חשבתי שאולי זה הכרטיס קול אולם כשאני משמיע מוזיקה אין את הבעיה הזו וגם כשניטרלתי אותו בביוס הבעיה עדיין נמשכת גם למרות שאין קול.אולי הבעיה בכרטיס המסך יש לי geforce 2 של אסוס וגם לוח אם של אסוס.הבעיה גם קוראת שאני אפילו באינטרנט שאני מעביר את העכבר מעל איזשהו אוביקט גרפי העכבר כאילו קופץ ולא עובד בצורה חלקה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מנסה להוציא התקן כמו USB חיצוני וכדו' דרך פונקציית " הוצאת חומרה באופן בטוח " אני מקבל הודעה כי לא ניתן להוציא את המכשיר היות ותוכנה אחרת מבקשת גישה אליו. [ לאחרונה התקנתי אנטי וירוס NOD32 - אולי זה קשור]. למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-