עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by morx,

שלום לכולם קניתי פה מהמלצה של מישהו מחשב ממש טוב שכמה המליצו על המפרט הזה (תראו את המפרט בצד) בקיצור יש לי אותו חודש וקצת והוא קרס היום (זה לא טוב) מחום של המעבד+כרטיס מסך יש לי קירור למעבד zalman כזה http://tms.co.il/product/4539 המעבד עבר אוברקלוק מTMS שקניתי אותו ל3.0 GHZ (ועבר בדיקות ) וכזה כרטיס מסך http://tms.co.il/product/4622 רק בלי הקירור של הזלמן ניקיתי לפני שבוע את המחשב מאבק ואחרי הריסטרט המעלות היו כמעט 60 בשני הדברים ... זה טוב ?? והאם המחשב קרס בגלל המעלות ?? והאם אני יכול לשים קירור לכרטיס מסך שלי ועוד משהו... איך אני יכול לקרר עוד את המחשב כי אני רוצה שהוא יהיה כמו המקרר (במטבח D:) תודה מראש עריכה: הוספתי תמונה: http://img508.imageshack.us…

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by TrytoDie,

שלום, קניתי מחשב נייד מסוג DELL INSPIRON 15,7559 רזולוצית המסך הינה 4K מה שגורם לכל דבר במחשב להיות מאוד מאוד קטן. הרזולוציה הנוכחית היא 2160X3840. כאשר אני מעביר לרזולוציה HD הכל מתעוות. מה אפשר לעשות כדי שאני אצליח להשתמש במחשב כמו שצריך בלי לשבור את העיניים ? תודה לעונים

3. Started by kobi63,

Hi, I recently started getting VPU Recover errors when playing games. It all started when I tried to play Crysis with some extreme config that was probably to much for my PC. I said OK, let's remove the driver and reinstall, it didn't work. After i got frustrated I formatted my PC and I still got the message. I tried turning ATI Overdrive off and it worked, but the problem is I want to turn it on so I can get better results from my graphics card playing games, and it wasn't like that before, I used overdrive many times before and this message didn't appear until that damn Crysis config.... What should I do? is the card damaged? my pc specs are: Processor: Intel Core 2 QUA…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  4. לאחרונה גם בפיסי שלי עם סאמסונג t220 וגם במקבוק חדש, אני רואה במסכים הפרעות שנראות כמו refresh rate נמוך במסכי crt ישנים. מכייון שמדובר במסכים חדשים גם led וגם lcd זה נראה לי מוזר. בעצם בעיקר בצדדים ובחלק העליון והתחתון זה נראה כאילו המסכך flicker או מהבהב מאוד מאוד מהר. אחרי אין סוף בדיקות לא מצאתי משהו בעייתי בחומרה....(רמקולים צמודים,מגנטים,כרטיס מסך תקול) הכל בדקתי. האם ייתכן שבעיה בחשמל בחדר שלי גורמת לזה? יש לי שקעים קצת ישנים.... זה לא שפשוט יש/אין חשמל? אולי אני סתם פרפקטיוניסט? אולי זה קשור ל60hz ששניהם עובדים? (אי אפשר לעלות יותר מזה) תודה!!

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  5. Started by psycho killer,

מידי פעם יש לי ציפצוף במחשב רק אחד כמו ביפ כזה וזהו כמעט פעם בשבוע שבועיים זה קורה אין שום הודעה שום תקלה איך אני יכול לדעתמה זה ,ומאיפה זה בא ?? והאם יש איזה סריקה שבודקת תקלות בחומרה במחשב ?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by dor31,

קניתי לפני שבועיים ספק אנטק 430 והיום הוא פתאום לא עובד והמחשב לא נדלק רק עם ספק אחר האם הספק הלך וצריך להחליף אותו או שיש משהוא אחר שאני יכול לעשות כי אמרו לי שהספק כמעט בלתי ניתן להריגה. תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  7. Started by A.I.,

כמו שציינתי בכותרת, יש בעיה בשמע. לא רק במשחקים אלה בהכל, פשוט אין שמע. זה לא בעיה של החיבורים עשיתי דבל צ'ק על הכל. וגם בדקתי עם רמקולים אחרים, שיש לי במחשב השני. Volume Control בדקתי שהכל מורם למעלה. הכרטיס קול שלי הוא SB LIVE. WIN XP PRO. התקנתי גם את הדרייברים שלי מחדש, מהדיסק המקורי. אם יש למישהו רעיון אחר, אשמח לישמוע(גם במחשב). בתודה מראש. נ.ב. אם צריך עוד פרטים, אני אוסיף.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by NaTuRe_0,

אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by Tal11,

שלום חברים, לאחרונה החלטתי להשתמש בלפטופ הישן ונתקלתי במספר בעיות קשות. להלן תיאור התקלות: 1. המסך - יש לי כמה שורות (מלמעלה למטה) של פיקסלים שרופים על המסך... עם הזמן זה רק מתרבה, איך ניתן לטפל בכך או לפחות להבין מה גורם לשריפה של עוד ועוד פיקסלים? ובגלל שזה לפטופ, האם ניתן לתקן או להחליף מסך במעבדה וכמה בערך יעלה? 2. המחשב מתחמם מהר מאוד ואם אני לא ממקם מאוורר לידו (!) הוא פשוט נכבה לי. רציתי לשאול האם בניידים קיימים מאווררים פנימיים ואיך ניתן לפתוח את הנייד על מנת לבדוק מה קורה שם מבחינתם ומבחינת האבק? תודה מראש, טל

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. AGP acceleration disabled??! האם זה בסדר? הלוח שלי תומך ב AGP X8 (gigabyte GA-8SQ800)

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by zolder,

אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר למימוש אחריות של כרטיס מסך... יש לי את המחשב שפה בצד ועכשיו המחשב עושה לי רסטים כבר מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך....בהתחלה היה לי את הדגם הרגיל של c3d כ איזה שבועיים ואז החליפו לי לגרסאת ה twin turbo....לאחר שהחליפו לי את הכרטיס מסך המחשב התחיל לעשות לי ריסטים לסרוגין בתוך משחקים והחשד העיקרי של הוא בכרטיס מסך.... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הדגם של הכרטיס מסך בכרטיס מסך שווה ערך לכרטיס שלי או שהם יביאו לי את אותו דגם שיש לי..? תודה לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by WarNet,

היי, יש לי את הבעיה הזו:http://hwzone.co.il/community/threads/533499-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-AMD-955-%D7%94%D7%90%D7%9D-Noctua-NH-U12S-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%98%D7%95%D7%91 כשהייתי מייצב את המדחף ע"י לחיצה במרכז שלו, אז הוא לא הוא היה נתקע בגוף קירור למשך דקות או אפילו שעות. כשהוא היה נתקע אז, המחשב היה נתקע או מפעיל את עצמו מחדש. ואז שוב הייתי מייצב את המדחף כדי להמשיך לעבוד במחשב. אתמול לאחר שהמדחף נתקע בגוף קירור אז המחשב הפעיל את עצמו מחדש אבל לא עלה. בדקתי שוב היום, אותו דבר-המחשב נדלק אבל לא עולה. זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות אבל לא מצליח ואז מנסה שוב ושוב. אין שום צפצוף שיכול לציין מהו מקור התקלה. מה י…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by VL,

תראו...אני לוחץ על שיר למשל והמדיה פלייר נשאר לי כמו בתמונה =\ עכשיו תראו אפילו שאני לוחץ על "פועל כעת" הוא לא מראה לי את השיר - וגם לא משמיע. שהתחילה לי הבעיה היה לי WMP 9 ועכשיו התקנתי 10 ועדיין =\ ממה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by 7278608,

מדובר על מחשב dell inspiron n5010. התקלה: כאשר המחשב מעלה את ה windows 7 זה מגיע לשולחן עבודה והכל קופא,העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. מה שניסיתי זה: ניסיתי לפרמט ושזה מעלה לי את התפריט של ההתקנה של המערכת הפעלה שוב זה קופא ככה שאני לא יכול לעשות כלום. חשבתי שהבעיה הייתה בדיסק הקשיח מכיוון שהכל פשוט קופא, אז החלפתי דיסק קשיח חדש וזה עדיין עושה לי את הבעיה הזאת. מישהו פה מהמומחים יכול לייעץ לי מה עוד אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by talya.l.,

היי יש לי מחשה נייח ועל המסך שלו מופיע לי no singel ואני לא יודעת מה לעשות וכבר בדקתי את הכבלים והחלפתי לכבלים אחרים ובדקתי את הכרטיס של המחשב ואני לא יודעת מה עוד לעשות למי יש רעיון והוא יוכל לעזור לי פה בבקשה, וכל המסך שלי שחור ולא נדלק בכלל ורק מופיע לי no singel אפשר עזרה פה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  17. Started by ro1000,

שלום יש לי cd rw ricoh mp7163a באמצע הצריבה cd הפסיק לעבוד הנורה תמיד דולקת הכונן לא מגיב(המגירה לא נפתחת) הוצאתי את הכונן מהמחשב פתחתי את המגירה עם סיכה החזרתי את הכונן למחשב ,הכונן לא מגיב נורה תמיד דולקת מגירה לא נפתחת. משהו יודע מה הבעיה ? ואם יש תוכנה שיוכלה לבחון את הכונן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. Started by A2K,

בזמן שאני במשחקים המחשב קרס לי ועשה לי BSoD אחרי שניתחתי את הקובץ dump נראה שהבעיה רשומה ככה: Probably caused by:USBPORT.SYS USBPORT+21e5d ממה זה נגרם ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  19. אהלן חברה, מה עניינים ? יש לי בעיה... יש לי מסך טלויזיה שהוא HD ready ומסך מחשב fullhd אני מעוניין לעשות duplicate (ששתי המסכים יראו אותו דבר) אך משום מה אני לא יכול לעשות שלכל מסך תהיה הרזולוציה המתאימה. האם יש אפשרות לשנות את זה מבלי לעשות extended (שם זה אפשרי) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  20. אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף.. אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק... החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה אמ…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  21. מחשב נייד של חבר הראה בהפעלה שלו את הבעיה של operating system did not shut down cleanly. כנראה שהוא לא היה מחובר לשקע בזמן הפעולה הזו והמחשב כבה לפני סיום התיקון. מאז כל הפעלה של המחשב מראה את הלוגו של אסוס לשניה אחת ומיד המחשב נכבה. יש איזה דרך לסדר את זה/לזהות את הבעיה בלי לשלוח לטכנאי ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by slowly but surely,

מהירות 5 בחבילת משולבת של בזק ואקספון. בזק בדקו בצד שלהם רק את התשתית, לטענתם הבעיה בספק. פניתי לאקספון, הנציג לא היה ברור בכלל. מהנסיון שלי לא כל הנציגים יודעים על מה הם מדברים, לכן אני רוצה לבדוק איתכם את מה שאמר לי. הוא הנחה אותי להקליד פעולות ב"הפעלה" CMD ואז NETSTAT -N ואמר שהאינטרנט איטי כי מופיעים מלא חיבורים מהמחשב שלי. אחרי ריסטרט הופיעו 16 ESTABLISHED שלטענת הנציג מציינים מס' חיבורים לאינטרנט. הוא אמר שאין להם מה לעשות אלא אם כן אני אזמין טכנאי ואפתור קודם כל את הבעיה הזו. לפני חודש וחצי בערך החליפו לי לראוטר D-LINK כי רציתי להצטרף לFREE WIFI של בזק. מכיוון שהוא אמר משהו על וירוסים החלטתי לבדוק את הנושא ,שמתי לב שהאנטי וירוס שלי לא הכי מעודכן, הורדתי AVAST וSPY…

23. Started by itay89,

מי שיודע מה עושים אז שיגיד לי

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  24. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר של NVIDIA במחשב שלי הוא אומר לי שהוא לא מוצא קובץ שאמור להיות מותקן לי במחשב בשם isscript.msi מה זה הקובץ הזה ? ואיך אני מתקין אותו במחשב שלי ?

25. :s05:התקנתי את המחשב ועכשיו בכיבוי מגיע למסך עכשיו אפשר לכבות את המחשב ,לפני ההתקנה המחשב היה נכבה לגמרי

• 7 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים