תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי במשרד רשת אלחוטית אליה מחובר pc ומחשב נייד. אני רוצה שיהיו לי בשני המחשבים ספריות משותפות. כלומר, במידה ואני מוסיף/משנה מסמך באחת הספריות שבאחד המחשבים זה ישתנה אוטומטית גם במחשב השני. במידה ועשיתי שינוי במחשב הנייד פעולה כאשר הוא אינו מחובר אני רוצה שזה יסתנכרן אוטומטית עם הספריה בPC ברגע שאתחבר לרשת. אשמח אם תעזרו לי או תפנו אותי למדריך רלוונטי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול בערב מסך כחול עם הבעיה BAD_POOL_CALLER 0x000000c2 המסך הזה נשאר תקוע קרוב ל10 דקות בטענה שהוא: dumping physical memory וליד הטענה הזאת רצו מספרים דיי לאט. לאחר 10 דקות התייאשתי סגרתי את המסך והלכתי לישון היום בבוקר התעוררתי והמחשב היה כבוי הפעלתי אותו והוא אינו עולה! הכרטיס מסך נשמע יותר חזק כמו שהוא נשמע תמיד בהפעלת המחשב אך הוא אינו מפסיק... המסך גם אינו נדלק שום רעש אינו נשמע, שום צפצופים וכו וכך זה ממשיך גם אחרי חצי שעה ניסיתי לנתק זוג זוג של הזכרונות ניסיתי לנתק הארד דיסק הארד דיסק וזה לא עוזר הבעיה ממשיכה לקרות... בבקשה עזרה!!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי מפרט מחשב יחסית לא עדכני להיום וניסיתי כל הזמן להריץ סרטי HD עליו, ניסיתי את DivX Decoder וגם לא עוזר, הבעייה היא שכל פעם שאני מנסה להריץ סרט באיכות HD (אני חושב שזה כולל 720p) או שזה נתקע כל כמה שניות ואז רץ מהר, או שאין התאמה בין הוידאו לאודיו, ויש פעמים שהמחשב קורס בגלל זה... רציתי קודם כל לדעת אם המפרט מחשב שלי בכלל יכול להריץ סרטים כאלה- מעבד Intel Core i5 2.67GHz כרטיס מסך ATI HD5770 1GB זיכרון 2GB RAM בנוסף לבעיה הזאת, לפעמים המחשב קורס כמה דקות לאחר הפעלתו, או לפעמים מופעל ויש בעיות בצג - חצי כהה חצי בהיר (לפעמים שניה לפני שהוא קורס המסך צבעוני ומשובש בצורה מחרידה) - יש לכם פיתרון כלשהו או כיוון אם יש בעיה באחד הרכיבים במחשב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K8n. והמאורר של ה-chipset ממש רועש ... אני יכול לנתק אותו בלי להסתכן שה-chipset יפגע ? בחנות אמרו שאני יכול, אבל אני לא מאמין להם. עדי.
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעיה, יש לי עכבר שהוא דולק עם אור אדום כל הזמן. בזמן האחרון שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא ועכבר לא מתכבה?יש אור אדום. איך אני מכבה את העכבר עם האור האדום? זה רק קרה בזמן הארחון לפני זה העכבר היה מתכבה עם כולםםם במחשב כולם היו הולכים לישוןןןןןן... יכול להיות שיש וירוס בעכבר?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, השבוע התחילה להופיע לי הודעת שגיאה בשם explorer.exe כאשר המחשב עולה ולא רשום בה כלום ! הנה תמונה של השגיאה: חשוב לציין שפשוט אני לוחץ אישור והמחשב עובד כרגיל היא פשוט סתם מופיעה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... עש היום שהמיקרופון שלי היה מחובר למחשב דרך השקע הכתום הוא נשמע במחשב אחר בשתי הרמקולים... כאן שאני מחבר את המיקרופון למחשב החדש של hp אני שומע רק בצד שמאל... ומוזיקה שומע בשתי הרמקולים... מה יכול להיות הבעיה ??
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בצורב NEC 3540A ותוכנת צריבה Nero. בעת צריבה מופיעה לי שגיאת Power calibration error והצריבה נפסקת (זה קורה בערך ב5% של הצריבה). לפעמים אני מצליח לצרוב (גם לעיתים רחוקות) על מהירות 8X. הבעייה הופיעה אצלי לפני חודשיים בערך. הצורב בן בערך שנה וחצי ולא צרבתי איתו הרבה - כך שאני לא מאמין שהוא נשחק. ניסיתי את כל ההצעות שמצאתי באינטרנט: החלפתי מדיות צריבה (השתמשתי פעם בLG וכעת בSILVERLINE) החלפתי גרסאות נרו, השתמשתי בתוכנות אחרות ואפילו בתוכנה המובנת בXP שיחקתי עם כבלי הPOWER ועם כבלי IDE עידכנתי את הFIRMWARE לגרסה החדשה ביותר מהאתר של NEC http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/ אני לא יודע מה לעשות, אני משתגע! אודה לעזרה מצורף קובץ LOG [at…
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שהדלקתי את המחשב המאווררים החלו לפעול, הנורה של הכרטיס רשת בלוח אם מהבהבת, הצורב נפתח/נסגר אך המחשב לא עולה. לא רואים כלום במסך (מאוורר בכרטיס מסך עובד, אין כרטיס מסך על הלוח אם) ונסיון להפעיל את caps/num lock גם לא מצליח. זה נשאר כך עד שאני מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על הכפתור). בדרך כלל זה קרה לעיתים רחוקות ואחרי 3-4 ניסיונות להדליק את המחשב הוא עבד בסדר. היום הייתי צריך יותר מ 10 ניסיונות של הדלקה-כיבוי-הדלקה כדי לגרום לו לפעול, לאחר 10 דקות הוא נתקע לגמרי. עשיתי Reset, נהיה מסך שחור וזהו פחות או יותר. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש והבעיה חזרה, אחרי עוד 10 ניסיונות פשוט ויתרתי. המחשב ישן - מעל 5 שנים, מעבד AMD 940, כרטיס מסך Radeon X1800, לוח אם של גיגהביי…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה מוזרה בטאבלט פי.סי שלי שעובד על חלונות 11. כשאני מבצע חיפוש בגוגל ומקבל את התוצאות, איני יכול לדפדף בתוצאות מעבר לדף השני של התוצאות.. כל לחיצה על דפים 3 ואילך בתוצאות, משאירה אותי כל הזמן על הדף השני. מה הבעיה פה ואיך פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מאבד כל תקווה כבר! עם ה- 6800LE הראשון שלי משחקים קרסו עד שהוא מת (כן כן הוא מת) והחליפו לי אותו. בכרטיס השני הם קרסו על השניה שהפעלתי אותם. אתמול הגיע אלי עוד כרטיס בפעם השלישית וגם עכשיו הם קורסים!!! אני לא יכול יותר! זה לא הזיכרונות אז יכול להיות שזה הלוח אם? אפילו ספק חדש של HEC לא עזר! מה לעשות?! תודה מראש. המפרט: P4 2.8C ASUS P4P800SE 2x256 kingmax 512 A-DATA xfx 6800LE
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איך עושים כיבוי אוטומתי מתי שאני לוחץ "כיבוי" ואז ישר המחשב יתכבה ולא יכתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב" תודה ביי
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הכוונה כשאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב, הוא נדלק. אבל המסך המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל, כאילו הם לא מחוברים למחשב, והם כן מחוברים למחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המערכת: ?Athlon64 3800+ X2 DualCore? ?Abit KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra 512Mb x2 ?GIGABYTE 7600GS 256Mb WD 160Gb SATA2 מחשב חדש, ללא תוכנות והתקנות מיותרות. אין בעיה של התחממות (כולל HD, כ.מסך) למקרה של בעיות מתח, העלתי מעט מתחים. הדרייברים עדכניים. ועדיין, כל הזמן קריסות למסך XP כחול במהלך משחקים. אני הולך להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון. רעיונות נוספים לבדיקה ?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
Wtf מה לעזזל קרה לי עכשיו - עזרה משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו המערכת נתקעה פתאום, הכל אני מתכוון נעצרה לכמה שניות ועשתה ריסט אנשים? מה קורה לעזזל למחשב שלי? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אני חיברתי את המערכת שלי למחשב (הוא תמיד היה מחובר) אבל הוצאתי לצורך ניקוי החדר והחזרתי.. אני התחלתי לשמוע מרמקול אחד חזק (נורמלי) ורמקול שני חלש... אני התחלתי לבדוק את החיבור הלבן והשחור הזזתי משהו פתאום לשומעים כלום עכשיו, לא שומעים כלום, כלומר שומעים טיפה אבל ממש טיפה באוזניות ובמערכת בהכי חזק אני בדקתי את כל האפשריות הגברה שיש במחשב הכללללל לא פיספסי אחד אולי יש עוד משהו לא יודע..
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב השבוע וצצו לי בעיות שונות כגון משחקים לא פועלים או אינם ניתנים להפעלה וגם חומת האש איני מצליח להקליט (נורטון) יש לי ווינדוס xp ושדרוג היה למעבד p4 2.4gh יש פתרון???
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לפניי כשבועיים רכשתי מחשב, ברגע זה הוא היה ב -SLEEP כבר מאתמול, עדיין לא כל כך ייצא לי להשתמש בו ( תוכנות עריכה שאני ממתין עבורם ו - עדיין לא רכשתי כרטיס רשת ) לפניי דקותיים נכנסתי להפעיל את המחשב, הוא לא הגיב.. (לא ייצא ממצב SLEEP ) שמעתי שהמאווררים החלו לפעול, ניסיתי פעם נוספת וזה גרר קצר בחדר וצליל חזק מהמחשב, בזה הרגע הוא לא מראה שום סימניי חיים.. רציתי לדעת עם יש אפשרות לאתר את התקלה לפניי שליחתו לחברה
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני חיבורים קדמי ואחרוי איפה אתם אומרים שהמחשב יפיק צליל יותר איכותי?לאיזה חיבור לחבר את האוזניות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום , היום עבד לי המחשב רגיל ואז הוא עשה ריסט ופשוט מאז לא מפסיק . הוא עושה ריסט כל 10 שניות ולא מעלה אפילו את הביוס ( מסך שחור) ניתקתי לפי הסדר את כל החלקים וזה לא עזר אז ניתקתי את המעבד והוא הפסיק לעשות ריסטים למרות שהוא לא עלה כי אין מעבד . השאלה הא אם הבעיה במעבד ? בלוח אם או בספק ? ומה עושים *יש לציין שבפנים הכל עובד מצויין
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-