עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by boludo,

שלום לכם יש לי מסך viewsonic 17 התופעה היא שבאופן רנדומלי המסך נהיה בהיר ואז הופך שחור, הוא לא נכבה, והמעניין הוא שגם את הMENU הפנימי לא ניתן לראות. כרטיס המסך תקין (עובד עם צג אחר) לדעתי הבעיה היא עם הספק החיצוני שלו, כנראה חום הבעיה הזאת היתה לי בעבר והיבואן החזיר לי את המסך וטען שאין בעיה, ואחרי כ 4 חודשים הבעיה חוזרת. יש לי אחריות !!! השאלה היא האם משהו יודע מה הבעיה , למה היא נגרמת, מה לומר ליבואן בכדי לא לחזור אליו תודה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by num lock,

אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?

4. שלום, החלפתי לאחרונה לוח אם, מעבד וספק, וזאת לאחר שהתברר לי שהספק ככל הנראה זייף וגרם לשריפת לוח האם והמעבד. החלפתי את שלושתם, מהבנה שככל הנראה הדבר נגרם מעומס על הספק ושהוא לא יספיק גם בהמשך. לאחר ההחלפה, החזירו לי מהחנות גם את הספק "המזייף", באריזה בצד. שאלתי היא, האם עם מחשב שצורך כמות חשמל הרבה פחות גדולה הספק יכול עדיין לעבוד? או שנגרם לו נזק כלשהו וצריך לזרוק אותו? תודה, יונתן

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  6. אהלן חברה, מה עניינים ? יש לי בעיה... יש לי מסך טלויזיה שהוא HD ready ומסך מחשב fullhd אני מעוניין לעשות duplicate (ששתי המסכים יראו אותו דבר) אך משום מה אני לא יכול לעשות שלכל מסך תהיה הרזולוציה המתאימה. האם יש אפשרות לשנות את זה מבלי לעשות extended (שם זה אפשרי) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by Shpitz316,

יש לי בעיה כבר כמעט שנה עם ווינדוס אקס פי שלאחר שימוש של מספר שעות (3-4) פתאום חלונות לא נפתחים לי (מכל הסוגים, בין אם זה חלון רגיל או Popup נורמלי לחלוטין) עד שאני סוגר משהו קיים, בדרך כלל חלון של Internet Explorer שהיה פתוח לפני הופעת הבעיה, אבל אז התקלה חוזרת שוב אחרי שעה בערך. עוד מאפיין של התקלה הוא כשלוחצים כפתור ימני על הDesktop מקבלים תפריט מצומצם ולא את התפריט המלא (עם "Refresh" ו"Properties" וכו') שמקבלים בדר"כ מלחיצה כזאת, ואם לוחצים כפתור ימני בתוך חלונות אחרים (Internet Explorer, Visual Studio etc.) לא נפתח בכלל תפריט. ניסיתי הרבה גירסאות של Windows SP2. תמיד אותה הבעיה. בVISTA זה לא קורה אבל זה לא עוזר לי. מישהו אולי שמע על התקלה הזאת פעם או יודע איך לפתור א…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by regev_k,

יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by שחר זאבי,

מה עושים במצב כזה? יש משהו שצריך להוריד כדי שזה יפעל?

10. שמעו אני קניתי לפני איזה חצי שנה +- זכרון של KINGSTON 512 MB ועכשיו שקניתי את המחשב החדש הוא הביא לי סטיק אחד של ,KINGSTON 512 MB והוא אמר לי שהם קצת שונים אבל הם עובדים בDUAL CHANNEL והם אכן עובדים ככה אבל שאני שם את שתיהם ויש לי 1024 זיכרון המחשב תמיד עושה מסכים כחולים אבל שאני מוציא סטיק אחד לא משנה איזה המסכים הכחולים נעלמים למה זה קורה שיש מסכים כחולים? וגם אם אני יקח ממנו זיכרון של TWINMOS אבל לא יעבדו בDUAL CHANNEL כי זאת חברה שונה ודגם שונה הזיכרון יעבוד? כאילו יהיה 1024 רק לא בDUAL CHANNEL? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by Ariel234156,

שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  12. שלום חברים. קניתי את המשחק ghost recon breakpoint בחנות הדיגיטלית של UBISOFT. לאחר שהורדתי את הלאנצ'ר שלהם וביצעתי LOG IN מתקבלת השגיאה הבאה, וכמובן כשאני לוחץ DOWNLOAD בדף של המשחק כלום לא מתחיל: האם זו קריסה של הלאנצ'ר שלהם בגלל שיש השבוע משחקים בחינם? אודה למי שיגיב אם מופיע לו ERROR כזה. עריכה: הבהרה: הלאנצ'ר עצמו עובד עם כל הפונקצונאליות שבו, רק שאי אפשר להוריד משחקים ויש את ההועדה המסומנת. נכנסתי לדף פתרות הבעיות שלהם, אין לי תוכנות שמתנגשות עם הלאנ'צר, ביטלתי את הFIREWALL והANTIVIRUS של WIN10, ועדיין לא זז כלום. יש בדף העזרה שלהם בתור אפשרות לעזרה הגדרות של פורטים, עניינים שאין לי הבנה בהם, הגם שלא שיניתי כלו…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  13. יום בהיר אחד החליטו 2 הכוננים שהם לא מזוהים בביוס ניסיתי להחליף כבלים ולנסות במחשב אחר ולא עובד... הזיהוי גם לוקח המון זמן (ואז נכשל)

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by orio2,

שלום, אחרי התקנת תוכנה בשם designspark electrical, נמחק לי כל כונן D. הוא מופיע אבל הוא ריק ותוכנות שהותקנו בו כבר לא עובדות. נשארו שתי תקיות שקשורת לתוכנה שהתקנתי. לצערי, אין לי נקודות שיחזור במחשב. יש לי ווינדוס 10. יש למישהו פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. שלום, לאחר בדיקה שעשיתי מול חברת נטויז'ן, ישנה תקלה של איטיות מול שרתי POP3 של GMAIL. הדואר בחודשיים האחרונים אינו מגיע בצור סדירה אלא קופצות הודעות שגיאה על זמן תגובה ארוך.(מייל של 2 מגה בלבד) בעוד שקבלת אותו הדואר באותו מחשב עם חשבונות אינטרנט של ספקיות אחרות (014,015) הדואר הגיע במהירות. לאחר שיחה נציג תמיכה נטוויז'ן אתמול בלילה, נאמר לי שישנה תקלה ידועה בחברה ושאין לה עדין פיתרון, אלא פשוט לחכות... לידיעתכם,

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by SavageRabbit,

דבר ראשון, זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום זה, ואין לי הרבה מושג במחשבים. == כאשר אני משחק במשחקים ברזולוציה גבוהה, המקלדת והעכבר מגיבים מאוחר בצורה נוראית (אני מעריך בסביבות החצי שנייה-שנייה ב1024*768). אני לא בטוח אם זה מתרחש בכל המשחקים, אולם בהרבה מהם זה קורה (freelancer, blood rayne, enter the matrix). מיותר לציין כי הפריימים לשנייה שומרים על מספר סביר ברזולוציות הללו, ורק זמן התגובה הוא בעייתי. כאשר אני מוריד את הרזולוציה זמן התגובה יורד, והמשחק נהיה סביר. כאשר אני לא משחק (כלומר, בדסקטופ, ברזולוציה של 1024*768) התגובה היא מיידית. פירוט קצר של המחשב (למרות שאין לי הרבה מושג): Pentium 4 1400 512 mb ram Nvidia Geforce 2 mx/mx 400 המסך הוא של חברת Copam אם זה משנה (מסך …

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  17. בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור, ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירור איזה פתרון יש,אם בכלל ?

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by osprey,

שלום רב, המחשב שלי עובד כמו שצריך עד הכניסה הראשונה לאינטרנט - לאחר דקה שתיים המחשב נתקע והאפשרות היחידה לעבוד איתו לאחר שהוא נתקע היא דרך Safe Mode. לאחר שהמחשב נתקע, גם פירמוט מלא של הכוננים הקשיחים לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה - כל עוד אינני נכנס לאינטרנט, המחשב עובד כמו שצריך (גם במשך לילה שלם), ושוב, כניסה ראשונה לאינטרנט והמחשב נתקע. לאחר שהמחשב נתקע, גם Alt+Control+Delete לא עוזר והיציאה היחידה היא באמצעות כיבוי של המחשב. הפעלה של המחשב והוא נתקע שוב, הפעם עוד לפני הכניסה לאינטרנט. וחוזר חלילה - לאחר פירמוט ניתן לעבוד עם המחשב ללא שום בעייה עד הכניסה הראשונה לאינטרנט. מה יכולה להיות הבעייה?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  19. כשאני מנסה להתקין מהאתר של ADOBE הוא אומר שההתקנה בוטלה עקב סיבות ביטחוניות , ניסיתי להוריד את ההתקנה STANDALONE והאתרים שמכילים FLASH בכל זאת לא עובדים אחרי ההתקנה. הדפדפן הוא IE7 (הבעיה התחילה מ IE6 ניסיתי לשדרג ל 7 במחשבה שאולי זה יביא פתרון). בבקשה תעזרו.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by ranran,

שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W אני הרכבתי אותו והפעלתי אותו והכל היה נראה בסדר בביוס תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  21. המחשב הישן שלי מת אז אני משתמש במחשב של אחותי עם ההרד דיסק שלי, התקנתי וינדוס מחדש (98), דרייברים והכל. הכל עובד בסדר רק שכל כמה זמן כשאני באמצע משהו לא משנה מה (INTERNET EXPLORER או אפילו סתם בשולחן עבודה) הוא עושה ריסטרט מעצמו, אני לא יודע מה הבעיה... הורדתי דרייברים ללוח אם אבל אני לא בטוח שהם 100% תואמים, התקנתי וזהו.. מה אני יכול לעשות? ד"א זה פנטיום 3 עם 320MB RAM וכרטיס מסך של ATI תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by eliv12,

שלום רב כיצד ניתן לחבר 2 מסכים לאותו מחשב (מחשב שולחני) ,ברשותי כרטיס מסך AGP תודה

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  23. שלום, אני משתמש בצורב NEC 3540A ותוכנת צריבה Nero. בעת צריבה מופיעה לי שגיאת Power calibration error והצריבה נפסקת (זה קורה בערך ב5% של הצריבה). לפעמים אני מצליח לצרוב (גם לעיתים רחוקות) על מהירות 8X. הבעייה הופיעה אצלי לפני חודשיים בערך. הצורב בן בערך שנה וחצי ולא צרבתי איתו הרבה - כך שאני לא מאמין שהוא נשחק. ניסיתי את כל ההצעות שמצאתי באינטרנט: החלפתי מדיות צריבה (השתמשתי פעם בLG וכעת בSILVERLINE) החלפתי גרסאות נרו, השתמשתי בתוכנות אחרות ואפילו בתוכנה המובנת בXP שיחקתי עם כבלי הPOWER ועם כבלי IDE עידכנתי את הFIRMWARE לגרסה החדשה ביותר מהאתר של NEC http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/ אני לא יודע מה לעשות, אני משתגע! אודה לעזרה מצורף קובץ LOG [at…

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by Rotmans,

היי יש לי בעיה עם אחד המסכים שלי במחשב. יש לי שני מסכים בדיוק אותו הדבר, אבל פתאום באחד מהם מופיעים מלא ריבועים קטנים על המסך והאיכות שלו ירדה. בדקתי את הגדרות התצוגה ושני המסכים בדיוק עם אותם הגדרות. רזולוציה: 1920X1080 קצב רענון: 165Hz אפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תודה רבה :(

25. Started by TrytoDie,

שלום, קניתי מחשב נייד מסוג DELL INSPIRON 15,7559 רזולוצית המסך הינה 4K מה שגורם לכל דבר במחשב להיות מאוד מאוד קטן. הרזולוציה הנוכחית היא 2160X3840. כאשר אני מעביר לרזולוציה HD הכל מתעוות. מה אפשר לעשות כדי שאני אצליח להשתמש במחשב כמו שצריך בלי לשבור את העיניים ? תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים