עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. רוצה להתייעץ קצת כי בחיים לא קרה לי ואני לא יודע מה הסיבה או משהו לעשות אז ככה היום חיברתי את המטען של המחשב הנייד למפצל (מטען בן שנה בערך המפצל כמה שנים טובות) פתאום היה פיצוץ די רציני ונגרם קצר בכל הבית, גם המטען נשרף קצת אבל הוא עדיין עובד. רציתי לשאול מה היה יכול לגרום לזה, זה מסוכן? הבעיה במפצל? במטען? המחשב נייד האמת לא היה מחובר שחיברתי אותו זה היה יכול לגרום לו נזק? זה גם המטען המקורי שקיבלתי עם המחשב.

2. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים וטרם שמרתי "פנקס רשימות". יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם? אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. רעיונות? התקנתי אותם פעמיים, על מערכת לא מומהרת...

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by kong5,

ערב טוב לכולם! המיקדלת הפסיקה להגיב לכל המקשים חוץ מ: רווח והמקש של המחיקה. כיבתי את המחשב חיברתי מיקדלת אחרת ועדיין אותה בעיה. עכשיו בשביל להיכנס למחשב צריך להקליד סיסמא וכמובן שאף כפתור לא מגיב. אבל כשאני לוחץ על רווח או מקש מחיקה זה מראה שזה רשם תו כלשהו. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  5. המיקרופון שלי החליט להפסיק לעבוד למרות שב100 אחוז הוא תקין חיברתי עוד מיקרופון אחר למחשב בישביל ליבדוק שהוא באמת תקין וגם הוא מסרב לעבוד ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר למרות שהמחשב קולט שהמקרופון מחובר הוא לא עובד משהו יודע למה כזה דבר יכול לקרות? עריכה: אוקי עכשיו המקרופון כן עובד אבל זה תקלה שחוזרת על עצמה כל הזמן שהוא מפסיק לעבוד ואז אחרי כמה זמן חוזר מעצמו אז בכל זאת אשמח לתשובות אם משהו יודע למה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום קניתי מצלמה ומיקרופון יחסית פשוטים...80 שקל שניהם ביחד...חחח טוב נגיע לעיקר המצלמה עובדת מצוין אבל המיקרופון מחובר אבל לא שומעים ממנו כלום ! והמיקרופון תקין כי ניסיתי במחשב השני שלי והוא עובד מצוין... הבעיה הזאת קרתה לי לא מעט פעמים אז בבקשה תעזרו לי למצוא את התשובה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחשב חדש כוס אומו המדינה הזאת! והמיקרופון פועל במחשב הישן טוב מאוד אני ממרחק של מטר יכול לדבר ושומעים אותי ועכשיו במחשב אני צריך להיצמד אליו כדי שישמעו וכל ההגדרות הכי גבוהות DG965SS <-- כ.קול מובנה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. Started by UnwiZ,

לאחרונה הותקן לי במחשב ויסטה וכל הגדרות הסאונד שלי התאפסו. עכשיו כל פעם שאני מתקרב למיקרופון הוא עושה רעשים שיוצאים מהספיקרים, וגם כשנאי מכבה ומדליק אותו הוא עושה מין רעש סטטי כזה קצר... הממשק סאונד פה בויסטה ממש שונה ואני לא יודע איך לעשות שהבעיה לא תקרה כמו שעשיתי ב-XP. עזרה בבקשה! D:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by STM,

יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה משהו . בקיצור קניתי מיקרופון חדש לפני כמה ימים . הוא עבד לי לכמה ימים ואז פתאום הפסיק לעבוד . פתחתי את המחשב וניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכרטיס קול אבל זה לא עזר והמיקרופון לא עובד . כמובן ששמתי לב שבאפרויות המיקרופון לא מסומן על MUTE או משהו בסגנון . הלכתי לחנות שממנה קניתי את המיקרופון וראיתי שהוא חיבר את זה למחשב שלהם והקליט וזה עבד . ושוב חזרתי הבייתה וזה לא עובד . מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה ?!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by avi03,

שלום אם מישהוא מכיר איש מחשבים תותח להרכבת מחשב מערכת הפעלה באזור המרכז אשמח לדעת(אפשר בפרטי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MeniAdam,

היי כולם אני מחפש אל פסק מתאים למחשב הנייח Dell vostro 270. הספק הוא ספק כוח פנימי של 300 ואט (בתקני PFC‏, nPFC‏, EPA). בנוסף לזה מחובר מסך CRT Mag XJ707 אם אל פסק הזה יכול להתאים? קישור ובמידה ולא אז איזה אל פסק יכול להתאים לו. בנוסף יש לי שאלה לגבי המסך , אם צריכת החשמל של מסכי CRT כמו שיש לי הוא גבוהה/נמוך בהשוואה למסכים דקים? תודה לכם מני

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by הגיימר,

יש לי מחשב dell Vostro 1500 שהסוללה שלו סיימה את חייה (נטענת בשעתיים וחצי ומספיקה לעשרים דקות) עכשיו אני זקוק לבטריה חדשה דגם הבטריה הוא gk479 קישור : https://www.amazon.com/Battery-GK479-Inspiron-e1520-Laptop/dp/B001AAR9KS בקיצור מדובר בסוללה גנרית עם אישור מכון התקנים האירופאי כך לפחות נראה מהתמונה השאלה היא האם מדובר בסוללה טובה או ששמא יש להשקיע בסוללה מקורית : https://www.amazon.com/Original-Notebook-Inspiron-1520-312-0513/dp/B00J3JBSP0/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1474029713&sr=1-11&keywords=GK479 אשמח לעזרה

14. Started by eliranos25,

היי יש ברשותי מחשב בעל הנתונים הבאים חשוב לי לציין כי אינני גיימר כבד כבר הרבה זמן מה שחשוב לי כרגע זה להשתמש בכמה שיותר חלקים מהמחשב הזה כדי לבנות מחשב חדש לגיימינג קל ולצפייה ב 4k. היום אני כבר לא מעודכן לצערי אקבל גם הצעה למעבד לamd השקעה של עד 2000 בבקשה מה שאפשר להשאיר נא להשאיר מסך lg uk650w ספק 1200 w מעבד 4670 k לוח GA-Z87X-UD5 כרטיס מסך ati 280x השאר לא ממש רלוונטי אז נשאיר

15. Started by bar barbar,

היי חברים ברשותי מחשב ישן לוח אם Gigabyte GA-G41M-COMBO עם ספק כוח w500 ברצוני לשדרג את המחשב למכסימום היכולת שלו אני מבקש המלצות א.איזה מעבד לשים ב. מאוורר למעבד ג. מכסימום של כרטיסי זכרון סוג וכמות ד. האם אפשר לחבר ssd ? ומה מומלץ? תודה רבה מראש לעונים

16. Started by jacob300,

שלום מחפש לקנות מחשב איכותי באזור רחובות אם מישהוא יכול להמליץ על חנות טובה. תודה ג'יקוב

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  17. מחפש מקום אמין ולא יקר, שעובד במהירות. אשמח להמלצות למקרה שזה לא המקום לשאול את זה, אתם יכולים להעביר את זה למקום הנכון, הרבה זמן לא פירסמתי פה. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by daniel2828,

אשמח להמלצה לכונן שמתאפיין באורך חיים ארוך, ומספר מחזורי כתיבה ומחיקה גדולים,עניין המהירות לא הכי קריטי בשבילי,(הבנתי מקריאה בפורום שיש כל מיני סוגי שבבים כאלה שמאופיינים ביותר מחזורי כתיבה ומחיקה). יש לי לוח אם ישן,ומתכנן לחבר אותו במתאם pci.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  19. היי,התחדשתי במסך חדש שתומך ב4k ואני מחפש כרטיס מסך מומלץ,שימוש עיקרי במסך זה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אני לא בעניין של גיימינג,זה הדגם של הלוח אם, https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#support-dl-bios ועוד שאלה בנושא,האם יהיה אפשרי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך, או שלא מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי מחשב חדש עם לוח אם יחסית יקר של ג'יגה בייט : http://ksp.co.il/?uin=15414 אני מאוד אוהב לשמוע מוסיקה דרך המחשב ויש לי מערכת רמקולים איכותית של אלטק לאנסיג,רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס קול של הלוח אם למשהו יותר רציני,שייתן לי וויליום ואיכות טובה יותר...אשמח להמלצתכם ולחוות דעת על מוצרים הקיימים בשוק, תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by אפי גרינברג,

ערב טוב, ברשותי מחשב LENOVO 510S. ומותקן עליו כרגע כרטיס רשת INTEL AC-3165. כמו כן יש לי ראוטר של פרטנר שאמור לתת לי מהירות גלישה של 200 M בפועל כשאני בקרבת הראוטר בסלון אכן מקבל מהירות של כ 180M אבל בחדר של הילד שנמצא במרחק של כ 6 מטר מהראוטר בקושי מקבל 20 M הציעו לי לקנות מגדיל טווח של EDIMAX AC750WIFI אבל מסתבר שהוא רק מגדיל טווח ולא מגדיל מהירות גלישה וההצעה השנייה הייתה לקנות כרטיס רשת חיצוני שיתמוך במהירות 200M שהראוטר מספק. לפני שאקנה ואבזבז עוד כסף אשמח לוודא שאכן זה הפיתרון הנכון ואם כן מה כרטיס הרשת המומלץ שיוכל לעקוף קיר שמפריד בין הראוטר בסלון לחדר של הילד ויספק לו מהירות גלישה הקרובה ל 200M כדי שישחק בפורטנייט אצלו בחדר ויעזוב אותי ב…

22. Started by bamba10,

אחרי שהגעתי למסקנה שלוח M שלי דפוק-זה אני עם ה-OCTEK-החלטתי לרכוש חדש!!!!!!! יש לי מעבד של אינטל 866.תמליצו לי בבקשה על לוח M טוב שלא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים שימוש. המחיר לא חשוב כרגע רק לא להשתולל יותר מדי. :hi: :hi: :smoke: :smoke: :hi: :hi:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לצערי הלך הלוח אם במחשב לכן אני אשמח לקבל המלצות וחוות דעת ללוח אם חדש שיהיה מתאים ליכולות של המפרט בתמונה. תודה לעונים

24. המחשב מסוג Lenovo yoga pro 3. אני מנחש שהלך הלוח אם, כי בעבר גם הלך לו הלוח אם והחלפתי אותו דרך האחריות. המחשב הפסיק לעבוד פתאום, הכל נכבה וזה נראה שאין מתח למחשב. אני יכול לתקן שוב באותה מעבדה שתיקנתי פעם שעברה, אבל הפעם אין אחריות אז זה יעלה יקר מאוד. האם יש לכם המלצה למעבדה טובה ולא יקרה שמתקנת מחשב כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ctx,

היי לכולם יש לי SSD 1TB שהחיבורים שלו קצת דפוקים (הוא כל הזמן מתנתק מהמחשב - אז אני מצמיד אותו בכוח עם איזולירבנד) מישהו מכיר מעבדה מומלצת באזור המרכז שמתקנת דברים כאלו? המון תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.