תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום ניסיתי להוסיף עוד 512 PC3200 לזיכרון 256 PC2700 ללוח אם של גיגבייט המחשב לא עלה לאחר הוספת הזיכרון אז החזרתי את המצב למה שהיה בהתחלה והמחשב לא עולה מצפצף ללא הפסקה וניקתעה בשלב הביוס לאחר שהוא אומר את סוג המעבד ואמור לספור את הזיכרון ניסיתי להפעיל רק אם הזירכון החדש ניסיתי את שני הסלוטים גם אם הישן וגם אם החדש כלום לא עובד הצילו, תודה !!
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, בחודשיים האחרונים המחשב שלי עושה המון בעיות. בערך כל שבוע הוא פשוט לא מצליח להעלות את ווינדוס, אפילו לא בsafe mode. ניסיתי כל פעם לפרמט, להתקין ווינדוס (ניסיתי כמה גרסאות שונות של XP), וכל פעם, אחרי כמה ימים (לפעמים שבועיים לפעמים יומיים). הווינדוס פשוט מסרב לעלות. ניסיתי הכל, להתקין רק דברים מינימליים, כדי לראות אם איזו תוכנה מסוימת דפקה אותו כל פעם, והוא נופל גם עם התוכנות הכי בסיסיות שאני מוריד מהאתרים הרשמיים בלבד. חשוב לציין- יש לי פנטיום D די ישן, וממש לא משהו. הוא מתחמם בטירוף (70 מעלות בעבודה רגילה על ווינדוס). אבל הוא עבד ככה במשך שנתיים וחוץ מזה שהוא האט המון לא עשה בעיות. חשבתי שכנראה הבעיה בלוח אם, אז שמתי לוח אם אחר, חדש, של גי'גהבייט, חשבתי שהכל נגמר ו…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
חזרתי מהבסיס אתמול אחרי ששבוע לא הייתי בבית, (כשבחמשוש שעבר המחשב פעל רגיל לחלוטין) והווינדוס פשוט לא עולה. צירפתי תמונה של ההודעה שמצורפת עם ה-boot. אני לא יודע אם זה הודעת שגיאה או לא, לא כתוב שם יותר מדי. נכנסתי ל-Bios והכל נראה תקין. אני לא יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה, אף אחד לא נגע במחשב מאז שעזבתי את הבית ועד שהדלקתי אותו אתמול. אני חושד שזה ההארד דיסק, אבל אני סתם מנחש. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב עולה רק מסך הפתיחה הראשון איפה שרשומים כל הנתונים והמחשב פשוט קופא במצב הזה לא טוען את הוינדוס ולא מאפשר להיכנס לביוס איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת ntoskrnl.exe ( nt+22c37 ) זה דרייבר של הרשת ? כל הדרייברים במחשב שלי הכי עדכניים שיש .
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מוגדר לי שאחרי חצי שעה של אי שימוש המחשב שלי יכנס למצב שינה. לאחר שאני מזיז את העכבר המחשב נדלק אך הסמן קפוא לא זז. העכבר מדגם G700 אלחוטי , לא עוזר גם כאשר אני מחבר אותו כחוטי זה לא עוזר. הבעיה התחילה רק היום... דברים חריגים שעשיתי לפני זה הם: שינוי הזמן של מצב השינה מחצי שעה לשעה ובחזרה, OC למעבד ולכרטיס מסך והחזרתי לסטוק . שימוש בתוכנה VIRTU MVP, אולי שונה משהו בביוס? למישהו יש רעיון בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי לאסוס A7N8X דלוקס V2 ורדאון 9600 פרו. התקנתי עכשיו הכל וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי שהמעבד שונה ואני צריך ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס ולשנות שם משהו. בביוס יש לי כמה תפריטים: MAIN ADVANCED SECURITY HARDWARE MONITOR EXIT דרך אגב בהתחלה במסך השחור הוא מזהה את המעבד כ-1200 MHZ בערך(יש לי AMD2000). מה אני אמור לשנות?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אוקיי, ככה, אני וחבר שלי משחקים במשחק Unreal Tournamet 2004 באונליין כמובן, אז ככה, לדעתי המפרט שלי יותר טוב משל חבר שלי, ואמור לעבוד לי יותר טוב ממנו המשחק.. והמשחק עובד לו יותר טוב, אני לא מבין למה... שתינו משחקים על אותן הגדרות במשחק, אולי יש אצלי בעיית חומרה? הנה המפרטים של שתינו, לאף אחד מאיתנו אין אוברקלוק, אותם דרייברים לכרטיס מסך. המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 1647 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-7VAX 5 PCI 1 AGP 3 DIMM, Audio, LAN צ'יפסט של הלוח אם: VIA VT8377 Apollo KT400 זיכרון: DDR 512 266 MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x הארד דיסק: 40GB 7200RPM המפרט של חבר שלי: מעבד: p4 2.4 לוח אם: Gigabyte GA-8IEML-T 3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audi…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב, אני שומע רעש חזק מהמארז. פתחתי אותו, ושמתי לב שהרעש בא מהמאוורר בצד האחורי של המארז (80mm, מוציא אויר). עכשיו הקטע המוזר הוא, שבגע שפותחים את המחשב, הוא מתחיל להרעיש ממש חזק, אבל בערך דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא פתאום חוזר למצב השקט הנורמלי. ניסיתי לנתק אותו מהמארז, ובאמת כשהוא לא מחובר למארז הוא לא מרעיש, אבל שמתי לב שהוא מסתובב לא לגמרי חלק (אבל אני לא יודע אם יש לזה משמעות, זה לא ממש מורגש). בכל מקרה, כשחיברתי אותו בחזרה הוא חזר להרעיש. איזה פעם-פעמיים ניסיתי לתת לו קצת מכות (על הפאנל האחורי של המארז, כשהמאוורר מחובר למארז)-אבל זה משקיט אותו לשניה ואז הוא חוזר להרעיש :-\ (למרות שפעם אחת הוא הפסיק לגמרי). עכשיו הדבר המ…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי ספק חדש משו פצצה של TT 480W ואני לא יודע לאן מחברים את החיבור הזה לחיבור הזה יש ראש חום עם 3 חורים ו 2 כבלים אחד שחור ואחד צהוב מחוברים ל 2 החורים של הראש ובאמצע יש חור בלי כבל: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture25.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture26.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture27.jpg והנה עוד כבל שאני לא יודע לאן לחבר זה כבל של מאוורר X-BLOWER של TT והוא אמור להתחבר ללוח אם איפה שהו יש לו ראש לבן ב'ז עם שלוש חורים ורק כבל אחד צהוב מחובר אליו בצד: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture28.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture29.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture30.jpg ___________…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת שמחברת בין שני מחשבים באחד מותקן WIN7 ובשני XP, המחשבים מחוברים בכבל, ובכל זאת הXP לא מזהה את הדיסקים הקשיחים של הWIN7, אציין שהWIN7 מזהה את הXP. כמו"כ יש לי נייד שבו WIN7 ואני לא מצליח לחבר אותו באלחוטי לרשת של שני המחשבים הנייחים, בבזק נאמר לי שהמודם משדר אלחוטי ובכל זאת אני לא מוצא את הרשת בין ההצעות של המחשב הנייד לרשתות פעילות באזור. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי למקומות בהם יש מידע שייסע לי.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הורדתי עידכון... אני לא יודע עם הוא מתאים.... וגם אץ התוכנה aflash.... ולא הצלחתי לעדכן... מבקש עזרה...
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מדובר באל פסק מדגם FSP Smart 1000 VA USB RJ45. בזמן האחרון שמתי לב שכאשר יש הפסקת חשמל בבית או שהפקק קופץ האל פסק לא עושה את עבודותו ובעצם המחשב מתכבה.האל פסק בן 3 שנים כמעט לא החלפתי לו סוללה אף פעם. מאז החיבור הראשוני שלו למחשב לפני 3 שנים לא הטענתי אותו. אני ניתקתי את האל פסק מהמחשב וחיברתי אותו לבד לחשמל ושמתי אותו על מצב טעינה (נורה ירוקה מהבהבת). לפי אתר היצרן האל פסק אמור להיות טעון במלואו לאחר 8 שעות גג ובזמן כתיבת השרשור הזה עברו כבר 24 שעות. לפי הבנתי כבר אין אחריות על המוצר הזה. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב הכולל : intel i7 2.8ghz לוח אם: x58-pro-e msi זיכרון : 6gb 1333mhz ddr3 כ.מסך: g-force 9800 512MB מערכת : win7 64 bit לבעיה, מופיעים מספר סימפטומים שלא ברור הקשר בינהם: 1. במשחקים מסוימים כמו מאפיה 2, splinter cell:conviction כל כמה דקות המשחק עוצר לדקה בערך ואז חוזר לעצמו ולפעמים קורס לגמרי ויוצא. התופעה יכולה לקרות מיד כשאני מפעיל את המשחק או חצי שעה אחרי , לא קבוע. ע"פ ה- event viewer מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא nvd3dum.dll שקשור ל-nvidia. ניסיתי לעדכן מספר פעמים את הדרייבר של כ.המסך אך לא יצא מזה כלום. 2. מדי פעם, שוב ללא זמן קבוע, אחת לשבוע או לכמה ימים, פתאום מופיעים פיקסלים משום מקום על המסך וזזים עם כל שינוי של תמונה במסך או כל תזוזה של ה…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת ולא ברור לי עדיין אם זו בעיית תוכנה או חומרה: משחקים מתרסקים לי אחרי שעבדו במשך 15-30 דקות באופן אקראי, בינתיים זה קורה לי ב 2 משחקים היחידים שבדקתי עד עכשיו- Bioshock ו NBA 2008 הראשון מופעל בהגדרות תצוגה מקסימליות והשני בהגדרות בינוניות. אני מקבל Error של ה Windows XP. נתונים: Window XP SP2 יחד עם כל הפאצ'ים האחרונים. דרייבר של NVIDIA אחרון + 2 לפניו - בכולם אותה בעיה. DirectX9c גרסה אחרונה נוב' 2007. כרטיס מסך מתחמם על לטמפ' של 86 מעלות בזמן משחק (62 בוינדוס) - אבל השמתמשתי ב RivaTuner להגביר את המאוורר מה שגרם לירידה של כ 7-8 מעלות בטמפרטורה בזמן משחק - בכל מקרה זה לא פתר את הבעיה. הוינדוס באופן כללי עובד טוב עם תוכנות ואין בו שום קריסה פרט למשחקים ככה …
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני התקנתי Windows 7 חדש (פירמות) על המחשב הנייח שלי ועכשיו כשאני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך הוא כותב לי: "The computer does not meet the minimum requirements for installing the software." אני ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים וכל אחד עשה לי בעיות: NVIDIA Graphics Driver: This graphics driver could not find compatible graphics hardware לפני הפירמות הכל עבד מצוין. אשמח לעזרה אם הבעיה שלי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום היה לי פעמיים מסכים כחולים בזמן שראיתי סרטים דרך המדיה פלייר קלאסיק. הנה הקבצים שהיו בminidump . http://f2h.nana10.co.il/e3tix2azjz9z http://f2h.nana10.co.il/m3tfyrfhk8w1 מה לעשות ? תודה! דרך אגב, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה איזה קובץ רשום בMinidump? כי התוכנה לא עובדת לי חח.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן.. היום המחשב שלי היה פתוחח והמאורר של הכרטיס מסך הרעיש כמו תמיד אז שמתי עליו תשלט של הטלוויזיה לכמה דקות שיפסיק לפעול ושכחתי את זה ככה והמאורר של הכרטיס מסך לא עבד בערך שעה ובזמן הזה ראיתי סרט 10 דקות ואז בום התחבא המחשב וישר ריח של שרוף ואז קיררתי את המחשב בעזרת פאן וניסיתי להדליק שוב והמחשב לא נדלק פשוט.. אני מכניס את הכבל של הספק כוח אליו נדלקת המנורה הצהובה הזאתי שלו אני לוחץ על הכפתור הדלקה ואז האוררים מסתובבים לשנייה ומתכבים והמחשב בכלל לא עולה.. הבנתי שהספק כוח נשרף מחיפוש קל האם אני אצטרך להחליף ספק כוח? ועם כן אצטרך את אותו סוג או שסוג אחר גם יהיה בסדר? האם זה קשה להתקין חדש? האם אצטרך להוציא יחד עם ספק הכוח את כל החוטים שיש במחשב? דחוף חבר'ה בבקשה תעזרו !! …
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, נכון יש בדף הראשי של הפורום מן כאלה סמלים שמראים אם יש הודעות חדשות בפורום או לא, אז אני לא יכול לראות אותם וזה מראה לי X כזה לא רק כאן אלא גם בפורמים אחרים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-