תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי לא מכבר מערכת חדשה לשימוש בחדר שכוללת בין היתר מעבד Intel Core I5 760 שקניתי יד שניה על לוח אם של אינטל (DP55WG) שישב אצלי הרבה זמן (גם אמור ליהיות תקין, לכאורה). למעבד שודך קירור Scythe Katana 3. כולם יושבים במארז CoolerMaster Storm Scout מקורר היטב מכל הכיוונים ובטמפרטורת חדר של 20 מעלות לערך. הבעיה מתחילה בין הלוח למעבד: הלוח קולט 2 ליבות בלבד מהמעבד ומדווח, כפי שנראה, טמפרטורות שגויות בעליל של המעבד. טמפרטורה - ברגע שאני עושה כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, המאוורר של המעבד עולה למקסימום. בדקתי ולמרבה ההפתעה המעבד יושב כל הזמן (לכאורה, לפחות) על 98-100 מעלות מה שכבר נותן תמונה לא הגיונית, ובמנוחה (דסקטופ ללא כל פעולה) נושק ל-60 מעלות. הביוס מדווח את אותן הטמפרטורו…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
Stop c000021a Fetal system Error בטוח הלך לי ההארדיסק? כי פתאום קיבלתי את ההודעה כשאר אני מפעיל את המחשב, ואז הוא עושה לי RESET... למישהו יש פיתרון? בדקתי חיבורים, והכל..
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-K8NF-9 עם ביוס f4 אני רוצה להפוך אותו לf11 עשיתי בעבר את העדכון לf4 באמצעות תוכנה שהייתה עם הדרייבר והייתה מאוד פשוטה בעוד הביוס f11 בא בלי תוכנה מסודרת. אלא קובץ autoexec ועוד שני קבצים.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המפלצת שלי. ניגש לעניין: (לוח אם eVGA 680i בתוך המארז) כשאני מחבר את הפאנל הקדמי (2xUSB) ללוח - הלוח לא מזהה שום התקן USB ב-post (לא מקלדת ולא disk-on-key) - ז"א ה-USB האחוריים של הלוח ושל המארז לא מתפקדים עד הרגע בו אני נכנס לחלונות (או להתקנה) - חלונות מזהה את ה-USB האחוריים, אבל הקדמיים של המארז עדיין לא פועלים. עכשיו, אני לא יכול לטעות בפינים כי זה מתחבר עם plug מוכן... כשאני מנתק את ה-USB של המארז מהלוח הכל מתפקד מצויין (יש USB אחורי ב-post). למטרת הבדיקה חיברתי את תוספת הUSB של הלוח עצמו וזה עובד בלי הבעייה הנ"ל. מסקנה - יש בעייה עם ה-USB של המארז - שהוא בכל מקרה לא עובד! אני לא חזק באלקטרוניקה, אבל משהו יכול אולי להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש A64 3200 DFI LAN PARTY NF4U GTO2 דיסק קשיח של SEAGATE, 160GB,SATA צורב DVD של NEC 3550 הזיכרונות ששמתי במחשב הם שני מודולים של DDR333 כי אין לי עדיין זיכרונות אחרים. הזיכרונות הללו עבדו מצויין על מערכת AXP2500. עשיתי לדיסק הקשיח התקנה עם DISKWIZARD של SEAGATE. אחרי שסיימתי עם זה וניסיתי להכנס ל-HARD DISK INFORMATION המחשב נתקע, עשיתי RESTART וניסיתי עוד פעם ושוב פעם נתקע. ניסיתי עוד פעם והפעם זה הצליח..... כשאני מנסה להתקין את החלונות על המחשב ההקנה נתקעת מייד אחרי שהחלונות מטעינים את כל הדרייברים ואחרי שאני מטעין את הדרייברים של בקר SATA/RAID. זה מגיע לשלב בו צריך לבחור האם לעשות התקנה, REPAIR או לצאת , אני לוחץ על ENTER להתקנה ואז הוא…
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום מידי פעם במחשב נתקע - קורה..... הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הRESET הוא מבצע RESET אבל לא עולה חזרה, אפילו לא שלב הביוס. אני רק רואה מסך שחור בלי שום שיוני וגם הנוריות של הגוננים (DVD,CD) דולקות לסירוגין וגם לא ניתן ללחוץ על הPOWER. אני פותר תבעיה בצורה די פרימיטיבית ע"י כיבוי והדלקה של הPSU והפעלה של המחשב לגמרי מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למגיבים מראש. המודם המותקן אצלי במחשב הפסיק לעבוד באופן פתאומי.(לא מחייג) הוחלף מס' פעמים למודם של מוטורולה, אינטל, ומס' מודמים נוספים, מה יכולה להיות הבעיה. מפרט: לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLONE 3800 במחשב אחר על אותו קו המודם תקין
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חברה יש לי את הלוח אם הזה 8i945pl-g עידכנתי אותו לגירסה חדשה יותר ואז החזרתי לאותה גירסה ופתאום נעלמה לי אופציה בביוס בקטגורייה mb intelligent tweaker ובקיצור (M.I.T) נעלמו לי שתי האופציות הראשונה cpu clock ratio c.a.m איך אני מחזיר אותם?
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול שאמרתי לכם שמזה חצי שנה המחשב עושה לי בעיות ראיתי שאתם יכולים לפענח מה גורם למסכים הכחולים ולבעיות בבקשה חברה אתם המוצא היחיד שלי תעזרו לי צירפתי לכם פה את חמשת הקבצים האחרונים (בתיקיה יש לי 8 קבצים כאלה סה"כ) תעזרו בבקשה.... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חג שמח. יש לי את ה3 בעיות הנ"ל: 1. יש לי מארז utopia (שאני כנראה אחליף), במצב סטנדרטי הטמפ' הן בערך: Motherboard 36 °C CPU 57 °C Aux 43 °C כשמתחילים לשחק או מעמיסים עם תוכנות המחשב עושה ריסט. המעבד הוא את'לון 2500 והקירור שלו זה vantec aeroflow. זה קורה גם אחרי פרמוט. מה ההמלצה במצב כזה? 2. יש לי דונגל microcom bluetooth ואני לא מצליח למצוא דרייברים. אתם מכירים איזשהו אתר שהדרייברים בטוח יתאימו? 3. הכ. קול שלי realtek ac97 onboard לאחרונה מוציא בצד אחד צליל "מלוכלך". גם כשאני מחבר אוזניות ישירות במקום המערכת סטריאו. חשבתי אולי לחבר אותו ליציאה האחורית במקום לקדמית של כרגע. תוכלו להסביר איך עושים את זה בדיוק לפני שאני פותח ומתחיל ניסוי וטעיה?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב שלי נשאר בדד מספר ימים בבית, חזרתי אליו לגלות שסאונד לא עובד. מיד הלכתי לחפש את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (שמובנה על המאת'רבורד P4P800) חיפשתי ומצאתי , כאשר אני מנסה להתקין הוא מגיע ל100 האחוזים ואומר לי שהוא לא מזהה דרייבר! (ואני לתומי הייתי בטוח שזהו הדרייבר) ומציע לי לעשות ריסטרט ולהריץ את ההתקנה של הדרייבר שוב. כמו כן לפני זה מישהו הציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר הזה אז עשיתי לו אנ-אינסטול בתקווה שהווינדוס שלי יתקין אותו מחדש טעות מרה...המחשב עם כל אתחול מחדש מציע לי להתקין את המולטימדיה אדיו קונטרולר הארור הזה - אבל הוא אינו מתקין אותו בטענה שאין לו אמצעים לעשות זאת (ייתכן שזה קשור בעובדה שהווינדוס שלי אינו מקורי). במנהל ההתקנים ליד המ…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 פיראטי השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי. לאחרונה קיבלתי במתנה שני מסכי מחשב לא חדשים כ"כ בגודל 23 אינץ, אך הבעיה הינה ששניהם בעלי חיבור VGA ואילו ללפטופ שאליהם אני מעוניין להתחבר יש יציאת HDMI יחידה. חשבתי על חיבור של ממיר HDMI-VGA ולחיבור הVGA לחבר מפצל VGA שיגיע לכל אחד מן המסכים. החשש הוא שמה שיקרה זה הפשוט יוצג על שני המסכים אותה התצוגה ואילו המטרה היא פיצול מסכים בין שניהם. אשמח לתיקון לתכנון או לדרך יותר חכמה/ יעילה לבצע זאת. שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש רעיון ניסיתי לחפש כמה מדריכים בגוגל עברתי על הצ'קליסט והבעיה נותרה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה 'לעבוד' עליו קצת ולמכור אותו כאשר אני מנסה להדליק אותו[רק עם הכבל של החשמל הרגיל כמו שאתם מכירים]הוא לא נדלק,חשבתי שזה בעיה בספק,אבל המנורה בלוח אם נדלקת,וכאשר אני מוציא את הכבל מהחשמל אני שומע כזה קול מוזר מהמחשב...כאילו שיש שמה משהו ועכישו כיביתי אותו. שום דבר לא פועל והוא לא עושה רעש מה יכול להיות הבעיה?כי הספק בטח עובד אם המנורה נדלקת בלוח אם לא?
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך CHIMEI CMV 221D וכרטיס מסך 3DConnect X1900XT 512MB. כאשר אני מתקין את VISTA, היא מאפשרת בהגרות למסך להגיע לרזולוציה של 1024X768 בלבד. גם לאחר התקנת הדרייברים העדכניים של ATI, זה לא משתנה. רק אחרי שחיברתי במקביל מסך אחר (LG L1732P), ויסטה זיהתה אותו ונתנה לי לטפס עד לרזולוציה נייטיב שלו (1280x1024), ואחרי שניתקתי אותו, יכולתי להעלות את ה- CHIMEI לנייטיב שלו (1680x1050). שני המסכים מחוברים ב- DVI. יציאת הטלויזיה עובדת נהדר במקביל לחיבור המסך, וחוצמזה המסך עובד נפלא. השאלה שלי היא ממה זה נובע, וכיצד ניתן להתמודד עם התקלה בלי חיבור של מסך אחר (שלאו דווקא יהיה לי במקרים הבאים).
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הזמן האחרון זה קורה לי המון. פתאום בלי שום סיבה הגיונית קורה שהמסך שלי נהפך לשחור והאור של המסך מהבהב ולא ירוק קבוע... המחשב עצמו לא מתכבה או עושה ריסט. בדקתי את כל החיבורים האפשריים וכולם מחוברים טוב . הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהכרטיס מסך שלי נדפק - שיחקתי בו כמה ימים כשהקירור שלו היה סתום לגמרי והטמפ' הגיעה ל80. או שחיזקתי את הBigtypoon חזק מידי ללוח. בשתי המקרים, אם זה היה נכון לא הייתי מסוגל לעשות כלום או להרגיש איזה שינוי מלבד התקריות האלו, לא? מה דעתכם? איך לעזאזל אני פותר את זה..?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי ערב טוב, המחשב נדלק ופועל אך המסך לא נדלק,בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא תקין . נסיתי את המחשב שלי על מסך אחר, לא נדלק המסך. מה הבעיה ? המחשב שלי זה:לוח אם אסוס"p4r800v כרטיס מסך כלול בלוח מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הום אודה מאוד על העזרה טווד
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כמה זמן אני צריך להפעיל את התוכנה (boot) כדי לראות אם יש תקלות
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייד הזה : http://ksp.co.il/?uin=19412 אני מנסה להתקין עליו XP וכל הזמן מקבל את המסך הכחול הזה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה עניינים ? יש לי בעיה... יש לי מסך טלויזיה שהוא HD ready ומסך מחשב fullhd אני מעוניין לעשות duplicate (ששתי המסכים יראו אותו דבר) אך משום מה אני לא יכול לעשות שלכל מסך תהיה הרזולוציה המתאימה. האם יש אפשרות לשנות את זה מבלי לעשות extended (שם זה אפשרי) ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-