תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם יש לי הרדיסק 2.5 אינטש חיבור USB ללא חשמל. ההרדיסק לא מגיב כשאני מחבר אותו למחשב , הנורה נדלקת אבל ההרדיסק לא מגיב. יש לי שם מידע חשוב !! איך ניתן להוציא את המידע!!! כמו כן כמובן שניסיתי כבל אחר ומחשב אחר אך ללא הצלחה תודה על העזרה יוסי
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב עולה רק מסך הפתיחה הראשון איפה שרשומים כל הנתונים והמחשב פשוט קופא במצב הזה לא טוען את הוינדוס ולא מאפשר להיכנס לביוס איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה... עשיתי ריסט,המחשב עלה ואז עשיתי כמה פעולות, ופתאום קפץ מסך כחול כזה...משהו עם CRASH DUMP המחשב עשה ריסט,הויסטה לא עולה, זה ממשיך לעשות ריסטים בלי לעלות את הויסטה מה לעשות !!!!!!??!?!? דרך אגב בSAFE MODE הוא עולה...
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
?? תודה רבה לא מצאתי מקום אחר ללכתוב את זה
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב אני פשוט מתחרפן, אני שומע רעשים מכיוון הHD כשאני כשאני עושה scroll באתרים מסויימים אלו לא רעשים כמו ששומעים כשהוא קורה/כותב יותר כמו זימזומים קטנים כאלו בכל פעם - חריקות קטנות עוד דוגמא, נגיד שאני מתקין תוכנה/משחק ופותח עוד חלון על חלון ההתקנה וכשאני מזיז אותם אחד על השני יש את הרעשים האלו ??? למה לעזאזל זה קורה ? :'( תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
:s05:התקנתי את המחשב ועכשיו בכיבוי מגיע למסך עכשיו אפשר לכבות את המחשב ,לפני ההתקנה המחשב היה נכבה לגמרי
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, המחשב שלי נתקע בתדירות גבוהה מאוד, מספר פעמים ביום תוך כדי עבודה או כשאני משאיר אותו דולק. עד שהמסך לא עובר לסטנדביי הוא מציג תמונה, אבל לאחר שהוא עובר לסטנדביי ואני מזיז את העכבר/לוחץ על משהו במקלדת הוא לא זז [גם הנוורת של num lock, caps lock וscroll lock אינן מגיבות]. אין שום תיעוד בminidump. סרקתי את המחשב עם הnod32 וwindows defender ולא קיבלתי תוצאות לכן אני חושב שמדובר בבעיה חומרתית. אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורות, הן היו גבוהות יותר בקיץ וליתר ביטחון פתחתי את דלת המארז והגברתי את מהירות המאוורר של כרטיס המסך כדי לשלול את זה. התקיעה לא עוברת ללא ריסט. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החל המחשב שלי להיתקע לחלוטין לפרקים של דקה בערך ולהגיב עם דיליי. אני כמעט בטוח שזוהי בעיה של הכונן קשיח כי הוא כבר ממש ישן (5-6 שנים). יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 250GB שעליו מותקן הוינדוס ואחד של 1TB, ואני מעוניין לעשות החלפה. ומפה יש לי שתי שאלות: אחת, האם יש דרך לבודד את הבעיה ולדעת בביטחון מלא שהכונן הוא מה שעושה את זה? המעבד שלי גם כן ישן באותה מידה אבל אני לא חושב שהוא מה שעושה את הבעיה הספציפית הזאת. השאלה השניה היא לגבי ההחלפה. אני יודע שבישביל להתקין וינדוס על הכונן של הטרה, אני צריך לפרמט אותו קודם, ואני מעוניין לשמר את כל ה-600 גיגה שיש לי. האם יש דרך בכל זאת להתקין וינדוס בלי לפרמט את הכונן, או דרך יותר מהירה לגבות בעצמי מלהעלות את הכל לשרתי …
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek ti4200 כאשר אני מחבר את יציאת הטלויזיה שלו ישר לטלויזיה אין שום בעיה, אך כאשר אני מחבר אותו דרך המגבר (בשעה שכל שאר מכשירי הוידאו פועלים עליו טוב) אני מקבל תמונה מקפצת ולא ברורה על צג הטלויזיה. עזרה בבקשה....
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K8n. והמאורר של ה-chipset ממש רועש ... אני יכול לנתק אותו בלי להסתכן שה-chipset יפגע ? בחנות אמרו שאני יכול, אבל אני לא מאמין להם. עדי.
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, קודם מצרף פירוט של המערכת שלי: לאחרונה המחשב נייד שלי התחיל לקרוס למסך כחול עם הודעת השגיאה video_tdr_failure nvlddmkm.sys. ניסיתי את כל הפתרונות שהצלחתי למצוא באינטרנט, בינהם להסיר את הדרייברים לחלוטין עם DDU והתקנתם מחדש של הגירסא הכי עדכנית. בהמשך שמתי לב שהדרייבר נמחק מהמחשב (המערכת מזהה את הדרייבר בDEVICE MANAGER אבל בפועל שום מערכת של הדרייבר לא עובדת כולל הNVIDIA CONTROL PANEL והgeforce experience גם לא מזהה את ההתקנה החדשה. ניסיתי גם פירמוט מוחלט למחשב וזה לא פתר את הבעיה, חשוב לציין קשור או לא בMSI Afterburner גם הדרייבר לא מופיע. הקריסה למסך הכחול קרתה מספר פעמים אבל לא בתדיר…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי ספק חדש משו פצצה של TT 480W ואני לא יודע לאן מחברים את החיבור הזה לחיבור הזה יש ראש חום עם 3 חורים ו 2 כבלים אחד שחור ואחד צהוב מחוברים ל 2 החורים של הראש ובאמצע יש חור בלי כבל: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture25.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture26.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture27.jpg והנה עוד כבל שאני לא יודע לאן לחבר זה כבל של מאוורר X-BLOWER של TT והוא אמור להתחבר ללוח אם איפה שהו יש לו ראש לבן ב'ז עם שלוש חורים ורק כבל אחד צהוב מחובר אליו בצד: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture28.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture29.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture30.jpg ___________…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה להתקין WIN7 אך הוא נתקע במן לולאה אין סופית של "ההגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש של המחשב"... בכל מקרה, התקנתי XP, עובד! מה שאני יכוך לומר לכם: מעבד: intel core 2 quad q9450 לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון: 2GB מישהו יכול להדריך? לתת עצות? לעזור? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום האתר mast.co.il (אתר של עיריות וכדו', למי שלא מכיר), לא עולה לי בדפדפן, דהיינו הדפדפן מנסה להעלות את האתר שוב ושוב ללא הצלחה. אני גולש דרך סטיק סלולרי, וכשהעברתי את הסים לטאבלט, האתר עלה. (חוץ מאזהרת אבטחה) דיברתי עם מפעיל הרשת הסלולרית (פרטנר) וכנראה הבעיה לא אצלם. ניסיתי ברשת של הוט במחשב נייח, והאתר עלה מצויין. אני משתמש בדפדפן כרום באופן קבוע, ניסיתי בדפדפן מייקרוסופט אדג', והאתר עובד כרגיל. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הבעיה: הלוח אם אחרי 5-10 שניות עושה ריסט הפתרון: ניתקתי הכל, עד שנשארתי עם לוח ומעבד אחרי שהוצאתי את המעבד הלוח נשאר לדלוק... אז... הבעיה היא המעבד? או שאולי המשטח קרור לא עושה עבודה טובה? במידה וכן הבעיה היא המעבד... המחשב נקנה באיבורי לפני 4 שנים, האחריות שלהם היא ל3 שנים אבל אחריות על מעבד היא לכל החיים... אז לבוא אליהם רק עם המעבד ביד ולהגיד להם קחו תחליפו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שקרה לו משהו דומה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
באתי לפני כמה ימים לשים שירים מהMP3 ולהוריד תמונות מהמצלמה, חיברתי אותם לUSB והמחשב לא קלט אותם. שמתי לב גם שאם אני מנתק משהו מ USB אחר הוא לא נקלט בחזרה, אלא אם המכשיר מחובר למחשב לפני שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע/שמע על הבעיה הזאת, ממה היא נגרמת ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים.!
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה החלטתי להשתמש בלפטופ הישן ונתקלתי במספר בעיות קשות. להלן תיאור התקלות: 1. המסך - יש לי כמה שורות (מלמעלה למטה) של פיקסלים שרופים על המסך... עם הזמן זה רק מתרבה, איך ניתן לטפל בכך או לפחות להבין מה גורם לשריפה של עוד ועוד פיקסלים? ובגלל שזה לפטופ, האם ניתן לתקן או להחליף מסך במעבדה וכמה בערך יעלה? 2. המחשב מתחמם מהר מאוד ואם אני לא ממקם מאוורר לידו (!) הוא פשוט נכבה לי. רציתי לשאול האם בניידים קיימים מאווררים פנימיים ואיך ניתן לפתוח את הנייד על מנת לבדוק מה קורה שם מבחינתם ומבחינת האבק? תודה מראש, טל
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב... יש לי 6 יציאות USB במחשב. 4 מאחורה 2 מקדימה. מאחרוה הכל תקין אבל מקדימה מה שאני לא מכניס זה תמיד לא מזהה את זה ומאחרוה זה פועל...נראה לי הUSB מקדימה פשוט לא מחובר..תם יודעים איך לחבר אותו?
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם ... אתמול בליגה השארתי את המחשב דלוק ...והכל היה טוב ויפה היום בבוקר אני קם ומה אני רואה ??? יש לי "מסך כחול" .... למה זה המסך כחול הזה ??? ממה הוא נגרם ואיך מסדרים אותו ?? בבקשה עזרההההה.....תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם מישהו יענה על זה, זה התחיל ככה: התקנתי טריל של קאפקאסי, סורק את המחשב, מחשב נתקע באמצע, נזכרתי שקודם שמלפני כמה ימים במקום 1GB RAM המחשב מוצא רק 764, כיביתי את המחשב, ניקיתי בפנים (ראבק כמה אבק מחשב אחד יכול לצבור), התחלתי להוציא את הזיכרונות ומצאתי חתיכת אבק בתוך החיבור (איך היא הגיעה לתוך החיבור? אין לי מושג), הוצאתי את המודם פקס, אבל על זה אחר כך. הפעלתי מחדש, בדקתי בביוס, 1 GB זיכרון, יופי, ווינדוס עולה... ומסך כחול: בעית תאימות ל HDs (היתה לי בעיה דומה לפני כחודש, בזמנו חשבתי שהלך הכבל אז החלפתי אותו, הפעם פשוט ניתקתי וחיברתי וזה עבד). הפעלתי מחשב בsafe mode, מחשב עולה בלי בעיות, ביטלתי את הקאפקסי, ריסטארט, אותה בעיה, נתקתי דברים לא ח…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים של לוגיטק z110 (אני חושב הכי זולים שלהם). כשהם מחוברים למחשב ואין מוזיקה הם משמיעים זמזום מעצבן כזה שמגיע מהמחשב. יש לי אוזניות שלא משמיעות את הרעש הזה כשהן מחוברות למחשב. כשהרמקולים מחוברים לנגן MP3 הם לא משמיעים את הרעש הזה. למישהו יש רעיון? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-