תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מדבר כעת מהמחשב שלי אבל הבעיה היא במחשב השני שלי. לפני יומיים נכנסתי לפיפא 2005 ושחקתי איזה דקה או שתים. פתאום ראיתי שכל המשחק מתחיל להשתגע והטקסטורות מתחילות להמרח ולהשתגע לגמרי. בהתחלה חשבתי שאולי זה איזה באג במשחק והפעלתי אותו מחדש. לאחר ההפעלה המחודשת קרתה אותה הבעיה. חשבתי שאולי יש איזה מעמסה על המחשב או שאולי משהו קרה לDIRECTX במחשב. יצאתי מהמשחק שוב והתקנתי דירקט אקס אחרי שהורדתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. לאחר מכן נכנסתי למשחק שוב ואותה בעיה הייתה. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב ופה התחילו הבעיות. עשיתי restart למחשב ואני מדגיש את הרסטרט כי לא עשיתי לו shut down. למרות שעשיתי לו רסטרט המחשב נכבה. לאחר שהוא נכבה לגמרי באתי ללחוץ על כפתור ההדלקה והמחשב ל…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן אנשים, ברשותי Dell Vostro 3550, עם windows 8 [מקורי, לצורך העניין] למחשב שני כרטיסי מסך - אחד מובנה [ intel HD3000] ואחד חיצוני [AMD Radeon HD7650M]. הפעלתי את המחשב הנייד כהרגלי, וחיברתי את המחשב למקור חשמל. כאשר אני עושה זאת, המחשב מחליף אוטומטית בין הכרטיס המסך המובנה לחיצוני, ומאפשר שימוש בכרטיס מסך החזק. התהליך עצמו הוא לרוב "לא חלק" [המסך מרצד לכמה שניות], אלא שהפעם קרה משהו מוזר - החלפתי בין הכרטיסים, כשלפתע המסך קפא והופיע שלג עליו. המחשב לא הגיב ומאחר ופחדתי שיש בעיה [אולי המחשב נרטב וכו' ופחדתי מקצר] אז כיביתי את המחשב פיזית וניתקתי את הבטריה. אחרי שווידאתי כי אכן המחשב יבש ואין בעיה [אין סיכוי שהוא נרטב] הדלקתי אותו מחדש. לא היו בעיות עם שני כרטיסי המסך וה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
information monitor is in power save mode activete using ps פליייייז תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לרעיון לפתרון אני רואה הספריות בדיסק החיצוני כולל תיאור הקבצים והפרטים אולם המחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) לא מצליח לקרוא את הקובץ עצמו אלו קיבצי סרטים ואו תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אי אפשר ככה יותר המחשב אצלי רק חצי שנה הוא חדש ואיזה חודשים כשרק קניתי אותו בחיים לא היה עושה רעש הוא רועש 24/7 לא משנה עם אני במשחק או ב פיירפוקס אפילו כשאני לא נוגע במחשב הוא רועש כל כך חזק אני לא יודע מאיפה זה מגיע אני גם לא יכול לפתוח תמארז כי זה KSP ועם אני יפתח לא תהיה לי אחריות עליו אחרי זה GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box thermaltake wingrs 100 זה מארז בקיצור מה הבעיה? אחד המאוורים פה מרעשים בצורה מוגזמת... אנלא יכול לישון חברה D : באמת שזה עד כדי כך מפריע
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי בן 4 חודשיים ושמתי לב שכשאני מדליק אותו אחרי זמן ממושך שבו הוא היה מכובה (כל הלילה לדוגמה) הוא רועש מאוד לשתי דקות בערך ואז הוא נרגע והרעש עובר. זה המפרט שלי: Intel DP67BA Intel Core I7 2600K Gigabyte GTX570 DDR3 1333MHz 8GB (4GBx2) Thermaltake Element S Thermaltake Litepower 600W תודה מראש לעונים.
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס והארד דיסק של WD נכנסתי לביוס מופיע לי שם שהצורב הוא מאסטר ושההארד דיסק הוא SATA 2 ואין גם אפשרות לשנות את זה בדקתי חיבורים הכול מחובר ועדיין לא עולה כלום מה לעשות??? נסיתי לפרמט אחרי שהוא רושם SETIP IS LOADING FILES ואז מגיעה ההודעה הבאה http://img10.imageshack.us/my.php?image=08052009250.jpg
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ביום שלישי האחרון 24.6.06 בטח שמתם לב להפסקות החשמל המרובות שהיו באיזור השרון. בערב יום שלישי האחרון שיחקתי במחשב בערב שבחוץ מתחוללת סערה, הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה.. הדלקתי אותו עוד פעם והמשכתי לשחק וכעבור 10 דקות היה שוב הפסקת חשמל אבא שלי אמר לי להפסיק לשחק ולא הפעלתי אותו יותר באותו ערב. קמתי בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב ושמתי לב שהוא לא עובד. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ואין שום תגובה מצד המחשב, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה כנראה בגלל ההפסקות חשמל וכנראה נשרף הספק כוח, בצהריים הלכתי לקנות ספק חדש הגעתי הביתה חיברתי אותו וגיליתי שהמחשב עדיין לא מגיב, כדי לבדוק שאם הספק שהיה לי נשרף חיברתי אותו למחשב אחר וגיליתי שהוא עובד, הספק שחשבתי שנשרף עובד! , ואז החזרתי את הספק שקני…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בשעה טובה את הווינדס 7. קודם לכן היה לי XP, כאשר אני מדליק הוא שואל אותי בהתחלה אם להכנס לווינדוס 7 או לגרסה הקודמת. עכשיו הגרסה הקומדת בכלל לא קיימת, עשיתי פרמוט מלא להרד דיסק לפני שהתקנתי את הווינדוס 7. בנוסף משום מה אני לא רואה את הרד דיסק השני שלי, ושם יש לי רק דבר אחד, התקנה של הכרטיס מסך שלי. יתכן בגלל ששם מותקן הכרטיס מסך שלי מהוינדוס הקודם אז המחשב מזהה כאילו יש לי עוד מערכת, למורות שזה מוזר. אז בנתיים אני שואל איך אני עושה שאני יוכל לראות ההרד דיסק השני ב"מחשב שלי" כך שאני יוכל למחוק את כל מה שיש שם, ואם זה לא יעזור אז מה בעצם אני צריך לעשות שזה אוטומטי יכנס ל ווינדוס 7? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שהבעיה המחשב נכבה רק במשחקים אולי תתנו הצעות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היה לי לוח של שפיר - ספיר משהו בסגנון עם צי'פסט של ATI RAEDON IGP 340 - לוח דגם AXION A4 ומעבד סלרון 2000 עם באס 400 הישן ורציתי שדרוג לא יקר קניתי לוח של עלית עם שבב 865 PE ומעבד סלרון D 2800 וזכרון A-DATA 512 מ"ב והמחשב איטי לא זז משהו. אכזבה חשבתי שעם הלוח הזכרון והמעבד מבוסס פרסקוט יהיו שיפורים בבצועים דרך אגב הלוח האחרון היה עם באס 400.
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום!! המקרה מתחיל תוך כדי משחק מותח, כאשר כל העצבים שלי מרוכזים במשחק (מומלץ בחום THIEF 2 משחק מלחיץ לאללה!), ואפילו אם יודיעו לי שהמיתון הכפיל את עצמו או שיתנו לי חמישים אלף דולר, או שעומד לנחות על כדור הארץ מטאור (אבל מהסוג הגדול, כן?) אני לא אעזוב את המשחק. אז, בדיוק ברגע הזה, אני שומע כל קליק עז, ופיתאום הכונן של הדיסקים מתעופף לו מן המחשב בתנועה של קשת (פחות או יותר אבל עם מעט תנופה). עדיין לא מבין מה קרה, אני שומע קול ניפוץ, ומוצא את עצמי בוהה בשרידים של הכן של הדיסקים מרוסק על הריצפה. לקח לי חודש להתגבר על הטראומה, ולאחר שהדבקתי את הכן והחזרתי אותו עם הגומיות שלו והכל (אני נעזרתי בחבר שלי שמבין בזה לא מעט, פירקנו את הכונן כד') והמשכתי לשחק במשחק (שעדיין מומלץ בחו…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! רציתי להוסיף למחשב שלי עוד כונן DVD SATA אז הבאתי מחבר כונן חדש וחיברתי אותו. כשהפעלתי את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק וחשבתי שהוא דפוק, הלכתי לחבר שלי ובדקתי אצלו עוד אחד חדש והוא עבד וכשבאתי הביתה וחיברתי את החדש הוא שוב לא עבד, כשהחזרתי את השני לחבר שלי זה לא עבד גם אצלו. המחשב שלי שורף כוננים? אני פוחד עכשיו לחבר לו עוד אחד. ואולי זה קשור לזה שכשאני צורב בצורב שיש לי (ומחובר בIDE) DVD אז הצריבה לא מצליחה או המחשב נתקע וכשאני צורב CD רגיל זה צורב טוב? המחשב שלי הוא זה שבמפרט שלי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. לפני כשנתיים העברתי לאבי את המחשב הקודם שלי (שהורכב ע"י טכנאי) מעבד: Intel Pentium 4 511 2.80Ghz 1Mb Chace Box לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL זיכרון: (PQI DDR 1024Mb 400Mhz@266Mhz (512MB X2 דיסק קשיח: Samsung 80GB 8Mb Buffer SATA2 Westren Digital 320GB 8Mb Buffer SATA2 מארז: Frontier Amazing AM11A-SV/BK+80Mm X2+120Mm Fans כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 7600GT 256Mb 128Bit Silent Pipe 2 צורב DVD: Nec Dvd_Rw Nd-3550A Sliver כונן CD: Nec CD-Rom Cd-3002b Bridge כונן דיסקטים: "Floppy Disk Bridge Genric 3.5 ספק כח: Accord Atx-400 400W +12V 18A מסך מחשב: Samsung 971P רמקולים: System of 2.1 Speakers With Badass Bass מקלדת: Microsoft® …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. היום, כאשר הייתי במחשב של אבא שלי עם אוזניות השמע שלי, בעת שרציתי להזיז את הרגל הימנית שלי, היא פגעה בכבל ה-USB שלהן (שהיה מחובר לאחת היציאות USB הקדמיות של המחשב), והכבל נכרך סביב הרגל שלי תוך שהרגל שלי גוררת באמצעותו את מארז המחשב. כתוצאה מכך המחשב כולו נפל על הרצפה תוך כדי מעיכה ושבירה של תקע ה-USB של האוזניות שהיה מחובר בחזית (המחשב דלק בזמן הנפילה), כאשר הרגל שלי לכודה בין הכבל של האוזניות ומארז המחשב. האוזניות הלכו פייפן (תקע ה-USB נשבר, ואין אפשרות להחליף תקע או כבל לאוזניות ללא התמחות במודינג), אך המחשב שרד את הנפילה ואף המשיך לעבוד כמו תקין. והדיסק הקשיח לא קרס. השתמשתי בתוכנת האבחון של יצרן הדיסק הקשיח (Western Digital Data LifeGuard Diagnostics for Window…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב שאני הרכבתי לו , AMD X2 4200 פשוט בלי הרבה בלאגן ועם ספק כוח מאוד איכותי אנמרקס ליברטי 400.. המחשב עבד נהדר , רוב הזמן מכובה פעם בכמה ימים אבא שלי היה מדליק אותו ומשתמש , ככה במשך כשנה. פתאום באים להדליק ואין סימן לחיים... נורא מוזר לי המצב הזה כי במקרים כאלה אני יודע שזה כנראה ספק כוח שמת , אבל כאן מדובר בספק כוח איכותי... אין לי עכשיו גם כוח להתחיל להחליף ספקים כמו איזה ניגר , יש איזה בדיקה יותר פשוטה שאפשר לעשות קודם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה שאני מדליק אותו, אז בין המסך שהוא טוען את ה XP(עם הלוגו של הXP) ועד מסך ה"ברוך הבא" עוברים כ15 שניות, שאני חושב שזה די הרבה למחשב יחסית חדש(שמפרטו למטה). המחשב פורמט לאחרונה ודרייברים של הכרטיס מסך עודכנו. מה לדעתכם הבעיה?? מפרט: E6300 945p-s3 His x1950pro. 2 ג'יגה זיכרון.spectek. compucase משהו עם ספק כוח 400 של hec/ WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS תודה לעוזרים. הארד דיסק:
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כשאיתי משחק משחק שהמחשב אמור להריץ בקלות יחסית הוא קורס או נתקע ודורש ריסטרט כאשר אני עושה ריסטרט המסך מעבד סיגנל ולפעמים צריך להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שהמסך חוזר, אני לא יודע אם זאת תקלה בכרטיס מסך או ברכיב חומרה אחר.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. לפני כשבועיים היו סופות ברקים וכו' איזה לילה אחד השארתי את המחשב פתוח כל הלילה בטעות בבוקר אני קם ומגלה שהמחשב סגור אני מנסה לפתוח אותו ואני שומע את המאוורר של המעבד והספק כוח עובדים אבל אין תגובה. המסך לא נדלק , ה- CD-ROMים לא נפתחים כלום אין אפילו צליל. הוצאתי את כל הכרטיסים שלי החוצה למעט המעבד ועדיין הסטטוס נשאר. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם לוח אם או מעבד ?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס בלי סוף ואני באמת לא יודע מה הבעיה ניסיתי לקחת אותו לתיקון במעמדה והם עשו את הבדיקות שלהם והוא לא קרס להם פעם אחת אז זה מאוד מוזר לי חשבתי בהתחלה שזה בגלל התחממות אבל המחשב קרס לי הרגע קצת אחרי שהדלקתי אותו ועוד כשמאוורר מכוון ישירות אליו אני אשמח לעזרה כי באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, המחשב שלי (WIN7)הפסיק לזהות את הסורק , המדפסת והפקס ולידם מופיע משולש צהוב, יתכן שבטעות מחקתי קובץ חיוני ? מה עושים ? בתודה אברהם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-