עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by StreetRacer,

אהלן חברה, לאחר שפתרתי את הבעיה הקודמת (זהה) על ידי החלפת רכיבים במחשב שלי, התפניתי לבנות לאח שלי מערכת יחסית זהה. המפרט הוא כזה : PHENOM 9500 ASUS M3N78-EMH HDMI CORSAIR 2GB DHX 800MHZ 500 SEAGATE RAID EDITION GALAXY 8800 GT (אגב, מאוד מרעיש בסל"ד גבוה) התקנתי XP, הורדתי דרייברים עדכנים של NVIDIA והורדתי גם כן K-LITE CODECS. לפעמים המחשב מריץ HD טוב, לפעמים לא. מה לעזאזל עושים ? בבקשה עיזרו לי. האם החלפה למעבד אינטל 6420 (יש לי מיותר) וללוח של GIGABYTE GA-73PVM-S2H תפתור את הבעיה ? או שהאם אני צריך רק לבצע התקנות של תוכנות מסויימות ?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by shaniyakov,

אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by TheGame,

שלום לכם ... אתמול בליגה השארתי את המחשב דלוק ...והכל היה טוב ויפה היום בבוקר אני קם ומה אני רואה ??? יש לי "מסך כחול" .... למה זה המסך כחול הזה ??? ממה הוא נגרם ואיך מסדרים אותו ?? בבקשה עזרההההה.....תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  4. אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by zolder,

אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. נכנסתי לראות משהו בYOUTUBE .. פתאום המסך נהיה שחור לשניה ושהוא חזר למצב הרגיל כתוב למטה ליד השעון במשולש צהוב NVIDIA Windows kernel mode driver version 258.96 מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה עכשיו למרות שהוא אומר שזה "בהצלחה" אני רואה את הסרטו ביוטיוב כמסך ירוק.. זה קורה על כל סרטון שאני נכנס אני רואה שניה ממנו ואז זה הופך להיות ירוק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  7. אני לא מצליח להבין למה!!! המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים.. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שלום, יש לי לוח אם ASUS P5PL2 הדרייבר של כרטיס הקול המובנה של לוח זה הוא SOUND MAX , הבעיה: לא יודע למה אבל הוא גורם לצפייה בסרטים כל פעם לקפיצות של כמה שניות קדימה כאילו רץ כמה שניות קדימה. הההפרעות האלו פסקו לגמרי כאשר הסרתי את הדרייבר SOUNDMAX. וכשהתקנתי אותו מחדש הם חזרו. (תאמינו לי ניסיתי גם להחליף הרבה סוגים של קודקים זה לא עזר, זה בגלל הדרייבר של SOUNDMAX) ניסיתי להוריד שתי גרסאות היחידות שהיו באתר של ASUS של הדרייבר המתאים ללוח שלי שלי וניסיתי להתקין אותו למחשב שלי אך לא עזר. מה עושים ? אי אפשר להיות בלי הדרייבר, כי אני רוצה להשתמש במיקרופון למשל (בלי הדרייבר מיקרופון לא עובד)

9. אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by gabif,

המחשב מבצע ריסטים רק במשחקים בכל שאר התוכנה אין לי בעיה עיזרו לי לפתור תודה גבי

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by generalA,

יש לי מחשב נייד טושיבה יום אחד אני מדליק אותו ורואה שהוא לא נותן לצאת ממצב דוס אלא רק ב-safe mode ובאותו יום אני מדליק את המחשב והוא עובד אבל במסך לא רואים כלום... אגב גם המאוורר בתוך הנייד לא מסתובב... מה הבעיה ??? בבקשה HELP ...

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  12. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by lizer2121,

שלום, לאחרונה אני מנסה להיכנס להרבה אתרים והם לא נפתחים טוב למשל ynet לא מציג את כל האתר רק את הכותרת הראשית. youtube לא מנגן שום סרטון. באתרים האלו כתוב לי למטה: ממתין ל- connect.facebook.net מה עושים לזה, זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  14. Started by Shocko,

אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by marta88,

שלום רב האינטרנט מתנתק כל יומיים בערך בגלל בעיית dns. ריססת פותר את בעיית הגלישה ואחרי ימיים שוב מתנתק ואי אפשר לגלוש רק אחרי ריססת. להלן הודעת שגיאה : the DNS name does not exit error code : INET_ E_ RESOURCE_ NOT_FOUND אבקש לקבל פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  16. שלום, החלפתי לאחרונה לוח אם, מעבד וספק, וזאת לאחר שהתברר לי שהספק ככל הנראה זייף וגרם לשריפת לוח האם והמעבד. החלפתי את שלושתם, מהבנה שככל הנראה הדבר נגרם מעומס על הספק ושהוא לא יספיק גם בהמשך. לאחר ההחלפה, החזירו לי מהחנות גם את הספק "המזייף", באריזה בצד. שאלתי היא, האם עם מחשב שצורך כמות חשמל הרבה פחות גדולה הספק יכול עדיין לעבוד? או שנגרם לו נזק כלשהו וצריך לזרוק אותו? תודה, יונתן

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by eli zibak,

היי אני חייב עזרה ! שאני מחבר את המסך למחשב כתוב אין תמיכה ומסך כחול אבל על מסך אחר זה עובד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  18. היי, יש לי בעיה שכבר באמת שברתי איתה את הראש ולכן אני פונה לעזרתכם. קודם כל רקע: קיבלתי מחשב משומש ללא הארד דיסק, המחשב הוא פנטיום 4 1700 asus p4b חיברתי למחשב את ההארד דיסק שלי מהמחשב הישן שהוא רק 20ג"ב ide כמובן שאת ההארד דיסק חיברתי לprimary master וסידרתי את הbios בהתאם (גם סידרתי שיעשה ממנו boot) והנה המחשב עולה אבל לא מזהה את הכונן, הוא מזהה אותו בבדיקה שהוא מריץ אבל לא מזהה אותו ככונן. הכנסתי דיסקט הפעלה, המערכת מזהה את הכונן cd rom שלי ואת הכונן דיסקטים אבל לא את ההארד דיסק. ניסיתי עם כמה כוננים והתשובה זהה, ניסיתי גם להחליף כבל Ide ועדיין, ניסיתי אפילו להשתמש בכניסה של הslave ועדיין, זה כאילו למחשב יש משהו נגד כוננים קשיחים. ראוי לציון שהכונן עובד (אפילו ברגע זה …

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  19. כאשר אני גולש באתרים מסוימים בגוגל כרום לדוגמא walla,oberlo ישר הוא מוציא אותי לגוגל. זה ממש משגעמה אני צריך לעשות? תודה מראש

20. שלום יש לי נייד של dell דגם vostro 5480, הוא מגיע עם מסך מגע. הבעיה שהחלה כבר מהשבוע הראשון בו קניתי את המחשב היא שהמסך מגע מזהה לחיצות גם כשאני אפילו לא נוגע במסך בכלל (ghost touch) זה נראה בדיוק כך: גילתי שכאשר אני מבטל את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל (לא הצלחתי לבטל דרך הביוס, אלא רק דרך מנהל ההתקנים), ומשאיר רק את הליבה הגרפית של nvidia הבעיה נפתרת לחלוטין (כלומר מדובר בבעית תוכנה ולא חומרה). החסרון שבלי הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל אני לא יכול לשלוט בבהירות המסך וזה קריטי. אשמח לכל הצעה או רעיון שלכם

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  21. שלום יש לי שאלה קטנה שידרגתי לוח אם גם את המעבד ליותר חזקים , איך שהוא בחנות היצליחו לעביר את הWINDOWS שהיה לי עם כל הדברים ותוכנות. אכשיו לפי מה שאני יודעה ש מחלפים את הלוח חייבים להתקין את WINDOWS מהתחלה. הWINDOWS שהם היצליחו לעביר לא עושה בעיות ועולה כמו שצריף אבל הבדלים שמערכת נהיתה יותר מהירה אני לא רואה. השאלה היא העם בכל זאת כדי להתקין את הWINDOWS מהתחלה. השידרוג היה ממעבד רגיל של 3.00g למעבד 3.4 כפול ליבה . לוח אם מGIGABYTE עם CHIPSET של ENTEL ללוח של ASROCK 775DUAL-VSTA עם CHIPSET של VIA ש בקיצור תומכת בכל התכנולוגיות החדשות

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by moty2007,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד לונובו 3000 , ומה שקרה שהתקע שמתחבר לנייד מהמטען הוציא גיצים ונשרף . עכשיו יש לי את הכבל עם קצה אחד עם החוטים שאפשר להלביש עליו את התקע . השאלה היא האם זה אפשרי ולא מסוכן להלביש על הכבל תקע חדש ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול למצוא שם תקעים לניידים מכל הסוגים , אני מאיזור תל אביב רמת גן גבעתיים . תודה לכל העוזרים

23. Started by Goliath,

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן: לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש (מפרט), התקנתי עליו cs, הכל טוב ויפה עד אתמול.... אתמול שיחקתי לי cs להנאתי, ופתאם התחילו לי לאגים רציניים של קפיצות לפינגים גבוהים (250-400 פינג), היו איתי עוד אנשים בסרבר שיש להם נטוויז'ן וגם להם היו פינגים כאלה, אז חשבתי שהבעיה היא בספקית (נטוויז'ן למי שלא הבין עדיין) היום אני משחק cs שוב, והנה שוב פינג גרוע שעולה הפעם אפילו ל800 (אפילו לאינטרנט בחייגן אין כאלה פינגים), החלפתי את הניק לnetvision sux, ואז מישהו אמר לי שזה לא בגלל הספקית אלא בגלל הטמפרטורה של המחשב. ניסיתי לתחקר אותו אבל הוא לא ענה לי. חשוב לציין שבאותו יום היה ריח שרוף בחדר שלי, אחרי שהרחתי את הריח הזה ישר כיביתי עת המחשב…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  24. ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הרכבתי מחשב AMD64 3000 VENICE עם דיסק קשיח ישן אותו דיסק עבד לפני עם סלרון 2000 128KB שהחלפתי את המעבד הייתי בטוח שיהיה שינוי לטובה מסתבר שלא מספיק שאין שינוי לטובה גרוע יותר השאלה אם זה יכול להיות בגלל הדיסק הקשיח ? או שזה המעבד שחלש וחבל להשקיע כסף ? אני בטוח במיליון אחוז שאם אני לוקח את הדיסק הקשיח הזה ושם במחשב עם פנטיום אני ארגיש הבדל לטובה בביצועים... לא נראה לי שהדיסק הקשיח פה הוא הבעיה שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל המחשב נתקע כמו פנטיום 2 לדקה שניים וממשיך...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.