עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה, המחשב שלי מחובר ב-DVI למסך מחשב של פיליפס וב-HDMI למסך טלוויזיה של פיליפיס, שניהם נמצאים גג 2 מטר מהממחשב. יש לי כרטיס מסך REadon X800 . הבעיה היא כזאת: כל עוד התצוגה של המסך נמצאת על המסך מחשב, המחשב לא קורס ולא כלום, אין שום בעיות ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלוויזיה (לראות סרטים,סדרות) המחשב קורס בערך 10-15 דקות מתחילת הסדרה. פתחתי את המחשב לבדוק אולי הכרטיס מסך התחמם, ולא - המאוור עובד והכל בסדר, מה שכן שמתי לב שהארד דיסק התחמם, וזה נשמע הגיוני שברגע שהוא יתחמם המחשב יקרוס, אבל למה זה קורה רק על הטלוויזיה? בבקשה עזרה, זה מחרפן אותי חחח תודה רבה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. שלום, את הבעיה במחשב קצת קשה להסביר בכמה מילים אבל אנסה בכל זאת: בשורה התחתונה- המחשב עולה כמו שצריך רק לאחר כמה פעמים שעשיתי לו ריסטרט. אני אתן את הדוגמא של היום בבוקר: המחשב עלה, אך לאחר כמה שניות יש מעין מסך מפוקסל כזה והמחשב נתקע-ריסטרט ראשון. המחשב עולה, אך המקלדת והעכבר כבויים- ריסטרט שני. המחשב עולה, מסך כחול-מתאר משהו על זה שחומרה חדשה לא מחוברת כמו שצריך (לא הוספתי חומרה חדשה למחשב כבר כמה חודשים)-ריסטרט שלישי. בפעם הרביעית המחשב עולה כבר כמו שצריך ומתפקד כאילו לא קרה כלום. איפה התקלה? זה משהו שקורה לי כבר הרבה זמן, פשוט לא היה לי את הזמן והעצבים להתעסק איתו. לכן המשכתי עם הריסטרטים, וכשהוא עלה נורמלי המשכתי להשתמש בו כרגיל. יש לציין כי לפני חודשיים…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zak202,

היי אני חדש פה, חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי מקרה שדומה לשלי אפילו בנושאים הנעוצים אז הנה: המחשב שלי בן 4-5 שנים ולא עדכנתי אותו בכלום מאז שקניתי אותו חוץ ממאווררים (קניתי מאייבורי ) לפני כמה זמן התחילו לי קטעים שכשאני משחק במשחקים אז המחשב היה נתקע ועושה ריסט - בהתחלה הייתי מוריד את הדרישות אבל בסופו של דבר זה גם לא עזר. בדקתי עם האוורסט אחרי כמה זמן וגיליתי שהמעבד שלי פעל על 50 ומשהו מעלות, הבנתי שזה לא טוב אז בדקתי בתוכנה את ספק הכוח (שכנראה פועל כמו שצריך) אז הלכתי וקניתי שפורפרת משחה תרמית/טרמית: פתחתי, מרחתי ועדיין המעבד פועל בטמפרטורת השמש קניתי מאוורר חדש עכשיו EVERCOOL BUFFALO - עליו מרחתי יותר משחה (תוך כדי התחשבות בעובי המריחה ושלא ייצא מה"ריבוע" המיועד). חי…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  4. במסך הכחול מופיע משהו על dumping to physical disk או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  5. שלום לכולם. זה המחשב שלי http://up69.siz.co.il/up3/nmtjzrxdmyua.jpg COD 4 עבד יפה ו crysis. עכשיו עם PES 9 COD 5 הוא נהיה איטי וקורס[כל הצבעים במסך מתערבבים והוא מפעיל את עצמו מחדש]. מה צריך לשדרג בו שלא יקרוס ויעבוד די טוב?.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by eli_kats,

הקנתי היום מע' הפעלה 7 ultimate והמחשב קורס נכנסתי לEVENT וראיתי את זה: Event 41, Kernel power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. ניסתי לחפש דרך מיקרוסופט אבל לא מצאתי משהו. למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by reyreymoo,

יש לי מפרט יחסית טוב. מעבד E8400 וכרטיס מסך 9600GT 1GB. והוא התחיל לקרוס לי במשחקים בזמן האחרון. זה לא קרה לי לפני. זה כאילו מראה שהמסך לא עובד אבל המחשב כן ואני לא יכול לעשות איתו שום דבר. זה קורה לי גם במשחקים חזקים כמו CRYSIS וגם במשחקים יותר ישנים. מה אני אמור לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הסרתי את NOD32 והתקנתי שוב, אך לאחר ההתקנה הוא מסרב לרוץ. אם אני עושה MSCONFIG או מנהל ההתקנים או ישמוים אחרים כמו האנטיוירוס אז החלון שלהם נפתח ונסגר מהר. סריקת ספיירים לא מעלה דבר. הלוג תקין. אולי וירוס? אולי טוריאני? אבל איך אני בודק ומסיר? או שלא זאת הסיבה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  9. שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by talisman,

קניתי מחשב לפני כחודש... ופחות או יותר מההתחלה המחשב התחיל לקרוס (מסכים כחולים). מה שמוזר הוא שכל פעם הייתי מקבל הודעה אחרת, וכל פעם בעיה בקובץ אחר. פירמטתי אותו מספר פעמים והתקנתי גרסאות שונות של וינדוז אך זה לא עזר. נתתי אותו לתיקון ל LOGICPC שמהם קניתי אותו אך כל משה שהם עשו זה לחלק את ה HD שלי ל PARTITIONS בטענה שזה ייעזור אך זה לא עזר כמובן. אני מצרף את 2 קבצי ה DUMP האחרונים שקיבלתי. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום. יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI. קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500. עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות? יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים. תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.

12. יוצאת הודעה: RUN LIME ERROR '75' PATU/FILE ACCESS ולפעמים לאחר שהמחשב מתחיל לפעול יוצאת הודעה שהתוכנית ביצעה הוראה לזיכרון והוא לא יכל להיות במצב read נוסח ההודאה: "ההוראה ב0X100018F4 ביצעה הפניה לזיכרון בOX71A0406A לזיכרון לא היתה אפשרות להיות READ לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית" לא ניכרת שום תקלה בדיסק קשיח ובזכרונות, מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by wolly,

המחשב הוא עם מחלקים מובחרים ופועל טוב. אתמול הוא קפא 3 פעמים בהפרש של כשעה ורק ריסטרט עזר. היום אני כבר עובד כבר 3-4 שעות וברוך השם.. זה לא יכול להיות בגלל תוכנות שרצות כי תמיד רצות אותם תוכנות. אני חושב על קונן כשיח, עליו לא מתקנת מערכת הפעלה. קונן זה התחיל לעשות לי בעיות - יכול להיות בלל זה? בקונן זה מותקנות תתוכנות שרצות. מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. בערך בשעה 16:45, בעודי גולש באינטרנט וצופה בסירטוני יוטיוב, לפתע כל המחשב קפא לגמרי, ושום דבר לא הגיב (לא עכבר ולא מקלדת), ולא נותרה לי ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב (Reset). אחרי הפעלה מחדש, הוא עובד כרגיל. מה הסיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  16. שלום, היום שיחקתי ב-COD6. לאחר שעה, המסך קפא עם במצב ששיחקתי והקול חזר בלופים קטנים. יותר מאוחר, שיחקתי TF2 כ-10 דקות. צצה אותה בעיה. יש לכם אולי מושג מה יכול לגרום לבעיה? אני יודע שהכרטיס מסך שלי בעייתי ואני הולך להחליף אותו בקרוב, אך יש לי תחושה שגם המעבד קשור לבעיה. תודה, דור.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום. יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מהי: המחשב קצת מקרטע לי, והסאונד שאני שומע ממנו נשמע כמו דיסק שרוט: כל הזמן קופץ כזה... כאילו יש לדיסק שריטה או משהו! אני בדקתי ואין לי בעיה במעבד - עשיתי לו בדיקה בשבוע שעבר! מפרט המחשב שלי: inel quad 9400 2.66 asus p5q realtek hd audio 320 gb w.d ספק כוח 500W geforce 9800gt 2+2=4 gb kingston 800hetz מערכת הפעלה: xp pro sp3 אז מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TheMorh,

טוב, אני שיחקתי בBETA של BF4, עזבתי את המחשב לכמה דקות כשה המשחק עדיין רץ. וכשה חזרתי, שמעתי בדרך לחדר קול של מקדחה, חשבתי אולי שאלו השכנים או משהו אבל זה הגיעה מהמחשב, המחשב קפא, ניסיתי לצאת מהמשחק, ctrl alt delete, וכולה, אבל כלום. עשיתי ריסטרט למחשב וכשה הוא עלה, המקלדת לא עבדה, המסך לא עלה, ועוד מתאם Usb שצריך להראות צבע שזה אומר שזה מחובר לחשמל לא הופיע. אני לא יודע מה לעשות, חיברתי את המקלדת למחשב אחר (שאני בו עכשיו) והמקלדת כן עובדת. שאבתי אבק מהמחשב, אולי זאת הבעיה אבל לא. אני לא מכבה את המחשב בדרך כלל אבל כל יום אני עושה ריסטרט למחשב. אולי בגלל עומס או משהו? תודה רבה לעוזרים !!! (- אולי נשרפו החיבורים במחשב ? המחשב עלה קרוב ל4 אלף ונבנה במיוחד לBattlefield ואפי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by trxman,

אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום לכם היום שידרגתי את המחשב והמפרט שלי כרגע הוא e6750 radeon 4870 1gb 550w chiftec ספק עכשיו אחרי ששיחקתי בсod6 אחרי בערך 10 דקות המחשב קרס והופיע מסך כחול. צירפתי את הקובץ דאמפ שהווינדוס יצר אחרי הבעיה מקווה שתצליחו לעזור לי . תודה עריכה עכשיו אני מקבל מסך כחול כל כמה שעות לא קשור אם אני משחק או לא.... יש למישהוא מושג מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  21. הי חבר'ה, אל תשאלו המחשב קרס לפני כשבועיים הווינדוס קרס לאחר מכן התקנתי ווינדוס חדש, המחשב עבד ולאחר דקה נכבה לבד ללא התראה מוקדמת. המצב עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב אז אין תגובה!! נסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר בחזרה, ניקתי אבק, חזקתי כרטיס זיכרון. אל ללא הועיל.. אודה לכם אם תתנו לי רעיונות נוספים.. מה לדעתכם הבעייה? תודה מראש ישי

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. המחשב שלי קרס באמצע שימוש ב-DISK DEFRAGMENTER, לא הצלחתי להחזיר אותו ליציבות בשום צורה, אז כיביתי את המחשב "באלימות" והדלקתי שוב, ועכשיו הוא מסרב להעלות את מערכת ההפעלה, ניסיתי גם להעלות אותו ב-SAFE MOD, אבל גם אז הוא לא עולה. מה עושים? אני כמובן מעדיף שלא לפרמט לחלוטין את המחשב ולהתקין הכל מחדש, אבל אם חייבים, אני אעשה גם את זה, האם קיימת איזה שיטת RECOVERY שלא כוללת פירמוט?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. וווינדוס לא עולה. אני גולש כרגע במסך מכווץ (כפול 6) דרך "מצב בטוח". אני מניח שכדאי לציין שלפני שבוע או שניים היו לי שני מסכים כחולים בהפרש של יום. אני לא זוכר מה היה כתוב שם, רק שבפעם השניה זה היה כחול לשבריר שניה ואז זה התרסטר, כך שגם לא הייתה אפשרות לקרוא. אני מקווה שאפשר לקרוא לזה "תקלת חומרה". שאלתי: האם למישהו יש רעיון במה התרחשה התקלה ו/או מה אני יכול לעשות? תודה! אנא סלחו לי אם טעויותיי מרובות או שכחתי משהו. זה די סיוט להקליד ככה.

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. יש לי מחשב ישן יחסית, (nVidia 9800GTX, AMD core 2 duo, 4 GB RAM DDR2, MA78GM-S2H), שבוע שעבר עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך ומאז אני חווה קצת קריסות. עכשיו הוא הגדיל לעשות ואחרי הקריסה האחרונה הוא מראה מסך "מלוכלך" בקווים צהובים בזמן הבדיקות של הבוט ובכל שאר הבוט סימני קריאה על כל המסך. המערכת לא עובדת... יש פתרונות?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  25. שיחקתי לפני מס' דקות Medal of Honor Allied Assault ברשת. (אחרי שמחשב עבד רצוף מאתמול בבוקר עד עכשיו) ובמהלך המשחק היו תקיעות כאלה של איזה 10 שניות ואז המשחק חזר בלי קשר לפינגים. בפעם השלישית או הרביעית שזה קרה זה נמך איזה 15 שניות ואז פתאום המחשב עשה ריסט!! מה זה יכול להיות? אני לא חושב שזה טמפ' כי המזגן דולק כבר כמה שעות והמשחק לא עם גרפיקה מי יודע מה ויש לי בו 70-200 FPS. בבקשה אני חייב עזרה.. באוורסט אני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך. יש לי רק של הלוח ושל הדיסק קשיח ומשהו בשם Aux. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 09:39:42 מישהו יכול לעזור?מה הסיבה לריסט הפיתאומי הזה?.. אולי לאיזה חלק נישארו כמה שעות. :-\[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 10:13:49 טוב תשמעו א…

• 13 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.