עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם, 1) אני לא מצליח לגשת להודעה שלי. אני שוב פעם חוזר אליכם בקשר לבעיה עיקרית שמטרידה אותי עכשיו: כאשר אני לפעמים (בעיקר בג'מייל) מקליד טקסט סימן מקלדת קופץ כל הזמן. בדרך כלל זה קורה גם כאשר אני נכנס לאתרים אחרים, אבל בעיקרון זה קורה בג'מייל. אני לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות. האם הבעיה קשורה לבעיה של בקר מקלדת או אולי הגדרות מקלדת לא נכונות? 2) אני רוצה לחבר את מחשב הנייד הזה לאל-פסק? זה בדרך כלל דבר מומלץ לעשות, לא? רק אם אפשר הסבר פשוט איך לעשות. יש לי אל-פסק ADVICE. תודה מראש, אדוארד.

2. שלום לכולם , קניתי לוח MA78GM-S2H של GIGABYTE אני רוצה לחבר אותו למארז, אבל לא ברור באיז מהברגים (ישנם מספר סוגים). מצ"ב תמונה של הברגים. למה משמש הבורג מפלסטיק (הלבן) וזה שבא אחריו תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by Tall-Guy,

בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  4. שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  5. Started by hotghost gaming,

מישהו יכול להמליץ לי מפרט למחשב גיימינג עם תקצוב 6500 שקל תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by zglazer,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן בן 5 שנים אני יודע שעבר זמנו אך למשימות אינטרנט ואופיס לא צריך יותר מצ"ב המפרט של המחשב - ראה קובץ מצורף הבעייה : המחשב מתרסט מעצמו מספר פעמים ביוום, לפעמים כאילו המסך נכבה ואז לאחר מספר שניות התצוגה חוזרת לפעמים הריסט מלא ואז צריך לבצע הפעלה מחדש למחשב אני חושד בכרטיס מסך מאחר ושולח לי לפעמים הודעות על שגיאות מה לדעתכם הבעייה והאם שווה להשקיע בתיקון או חלקים

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  7. היי, יש לי מעבד של Intel 3.4Ghz שהוא Daul Core, ראו תמונה: אבל ב Task Manager אני רואה רק גרף אחד של CPU (תמונה שנייה) איך אני מסדר את זה? איך אני אראה שני גרפים של CPU ב Task manager? האם הביצועים שלי נפגעים כתוצאה מכך? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  8. התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?

9. היה לי מחשב עם מערכת הפעלה Win xp. המחשב התקלקל. קניתי מתאם שבעצם מאפשר לי להפוך אותו לדיסק קשיח חיצוני (הוא מתחבר ב-USB). מי שמתעניין, המתאם נראה בערך ככה: http://pricespy.co.nz/product.php?p=397823. בעזרת המתאם, אני יכול לראות את כל החומר שבדיסק. אולם, כאשר אני מנסה להעלות ממנו את מערכת ההפעלה אני מקבל את המסך הכחול שבקובץ המצורף. אשמח לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה. תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  11. שלום לכולם לפני יומיים קניתי דיסק קשיח wd3200aaks של Western Digital המחשב שלי מסרב לזהות אותו. בחיפושים באינטרנט מצאתי שלצ'יפסט בלוח האם שלי - vt8237 אין תאימות עם SATA II (אבל יש עם SATA I). באתר של ווסטרן דיגיטל הציעו לשים ג'מפר וכך לקבע את הדיסק למהירות של SATA I אבל זה לא עובד... אני ממש אשמח לשמוע הצעות לפני שאחזור לחנות לבקש שיחליפו לי לדגם אחר (והרבה פחות משתלם..)

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by Lipman,

בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד או בספק כח או בזיכרונות ... הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB. יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ? אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ? הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מה…

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  14. היי! משום יש לי תיקייה בתוך my pictures שיש בה סרטים ותמונות ומלא דברים שלי (היא מסובדרת אין הרבה קבצים בתך אותה תיקיות) וכל הקבצים משם כל המזן תוקיעם לי תמחשב למה זה? מה אני יכול לעשות כדי לבדוק מה הביעה יש לי הארד דיסק דיי בגרוש (excelstor

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסך בא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה? the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by moshe1980@gmail.com,

היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!

17. מה המצב ?? יש לי מעבד PD 930 עם מאורר סטוק של אינטל , הלוח עם הוא P5KPL-AM . רוב הזמן המאורר של המעבד עובד על מקסימום זה מטריף אותי הוא מסתובב על 4500RPM וזה עושה רעש חבל על הזמן אפילו כשאני גולש באינטרנט . אני לא משתמש במחשב למשחקים רק אינטרנט וסרטים זה הכל . איך אני מגביל את מהירות המאורר?? תודה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  18. יש לי לוח אם MSI K8n. והמאורר של ה-chipset ממש רועש ... אני יכול לנתק אותו בלי להסתכן שה-chipset יפגע ? בחנות אמרו שאני יכול, אבל אני לא מאמין להם. עדי.

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  19. אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?

20. Started by EpoXi,

שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by D.A.Y.C,

שלום. יש לי מחשב שהיה בו 500 GB היו לי במחשב כמה בעיות שהייתי צריך לתת לטכנאי שיתקן לי אחרי שהוחזר לי המחשב גיליתי שיש לי רק 91 GB החלטתי תעשות פירמוט ולאחד את כל המחיצות אחרי שעשיתי את זה גיליתי שיש לי רק 111 GB גם בDISK MANAGER לא מצאתי שום פיטרון מה אפשר תעשות?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  22. שיחקתי לפני מס' דקות Medal of Honor Allied Assault ברשת. (אחרי שמחשב עבד רצוף מאתמול בבוקר עד עכשיו) ובמהלך המשחק היו תקיעות כאלה של איזה 10 שניות ואז המשחק חזר בלי קשר לפינגים. בפעם השלישית או הרביעית שזה קרה זה נמך איזה 15 שניות ואז פתאום המחשב עשה ריסט!! מה זה יכול להיות? אני לא חושב שזה טמפ' כי המזגן דולק כבר כמה שעות והמשחק לא עם גרפיקה מי יודע מה ויש לי בו 70-200 FPS. בבקשה אני חייב עזרה.. באוורסט אני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך. יש לי רק של הלוח ושל הדיסק קשיח ומשהו בשם Aux. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 09:39:42 מישהו יכול לעזור?מה הסיבה לריסט הפיתאומי הזה?.. אולי לאיזה חלק נישארו כמה שעות. :-\[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 10:13:49 טוב תשמעו א…

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by Tamirp96,

מפרט: I5 4570 GTX770 8 RAM coolermaster haf-xm עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר , ואז התחילו Blue screens פה ושם , שעברו אחרי כמה זמן. לפני כמה זמן שחקתי במחשב שפתאום התחיל לי FPS drops וכשעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא עלה , והתחיל לעשות מלא רסטרטים לעצמו (כולל פעם אחד צפצוף אחד ואז עלה), וכשעלה רשם ל bios is corrupted והיה טעינה עד 100% שנגמרה הכל עלה כרגיל. (בכללי המחשב היה עושה לי מלא פריזים פה ושם בעיקר במשקים) מאתמול התחיל לי FPS drop בכל משחק שהוא טיפה כבד , ואחרי כמה זמן של תקיעות מקבל פריז שרק ריסטקט פותר. מה זה יכול להיות? המעלות במאמץ שבדקתי 65 מעולת הכרטיס 64-62 מעבד.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by nadav_coh,

היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by lokorn,

שלום, אני מקבל מסך כחול שחוזר על עצמו A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sha…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים