עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by רפאל בן מוחה,

יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?

2. Started by adiga,

אהלן בזמן שימוש במחשב, המסך שלי נכבה. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, המסך רושם NO SIGNAL, אבל המחשב עולה כרגיל ואני שומע את הצליל של פתיחת וינדוס. הכרטיס הוא 4870 1GB של SAPPHIRE. החלפתי בכרטיס דומה של חבר והמחשב עולה כרגיל. אז כנראה שאין בעיה של ספק כוח או לוח אם. ניסיתי גם את שתי היציאות של כ.המסך אך בשניהם אין תצוגה בכלל, לא ב BOOT של המחשב ולא בוינדוס. אבל כל פעם אני שומע את הסאונד שוינדוס עלה כרגיל. יש עדיין אחריות לכרטיס אבל האם יש איזושהי דרך לפתור את זה לבד?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by LIOR42,

יש לי בעיה מתי שאני משחק במשחק מסויים באמצע המשחק המחשב מאתחל את עצמו

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by kikkler,

לאחר שנשרף לי הלוח אם והמחשב נשלח לתיקון, הוא חזר סוף סוף עם לוח חדש הבעיה היא שאיך שהוא נדלק הוא מציג את ההודעה שכולנו למדנו לשנוא - "Boot Disk Failure, Insert System disk and Press Enter" עכשיו - יש סיכוי שההארדיסק לא האמת פורמט ועדיין אני אקבל את ההודעה הזאת? בדקתי את כל החיבורים מספר פעמים. מכיוון שיש עליו מידע שמאוד חשוב לי, אני לא ממהר לפרמט ולהתקין הכל מהתחלה. אם הוא כן פורמט, קיימת איזו דרך לשחזר את המידע ? חשוב לציין שמה שאני באמת זקוק לו זה סיפריה של אולי 20 מגה, כל השאר שילך קיבינימט מצידי המחשב (וההארידסק הקלוקל, כרגע יש רק אחד מהם) במפרט

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by 7278608,

מדובר על מחשב dell inspiron n5010. התקלה: כאשר המחשב מעלה את ה windows 7 זה מגיע לשולחן עבודה והכל קופא,העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. מה שניסיתי זה: ניסיתי לפרמט ושזה מעלה לי את התפריט של ההתקנה של המערכת הפעלה שוב זה קופא ככה שאני לא יכול לעשות כלום. חשבתי שהבעיה הייתה בדיסק הקשיח מכיוון שהכל פשוט קופא, אז החלפתי דיסק קשיח חדש וזה עדיין עושה לי את הבעיה הזאת. מישהו פה מהמומחים יכול לייעץ לי מה עוד אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by law89,

שואל בשביל מישהי שלא רשומה לפורום. הפלאפון שלה לא עובד. היא לא זוכרת את הסיסמה אבל בחשבון שלה מוגדר המספר פלאפון שלה. היא ניסתה לעשות שחזור סיסמה לפי מספר פלאפון, קיבלה קוד ואחרי זה ביקשו ממנה מג'ימייל לבחור איך לאפס כאשר היו שתי אופציות: 1. דרך חשבון מייל שהיה שייך לספק אינטרנט קודם והתיבה מזמן נסגרה 2. דרך החשבון מייל שאין לה את הסיסמה (שזה ממש מטומטם. אם אין את הסיסמה איך היא תכנס לחשבון כדי לאפס אותה?) האם יש לכם רעיונות מה ניתן לעשות? יש דרך ליצור קשר עם ג'ימייל? עוד שאלה אחת, היא לקחה לכמה טכנאים את הפלאפון ואמרו לה שאין כלום על הכרטיס זכרון (ושאי אפשר לתקן את הפלאפון). היו על הכרטיס דברים חשובים (חלקם סנטימנטליים). איך יכול להיות ש…

7. שלום ניסיתי להוסיף עוד 512 PC3200 לזיכרון 256 PC2700 ללוח אם של גיגבייט המחשב לא עלה לאחר הוספת הזיכרון אז החזרתי את המצב למה שהיה בהתחלה והמחשב לא עולה מצפצף ללא הפסקה וניקתעה בשלב הביוס לאחר שהוא אומר את סוג המעבד ואמור לספור את הזיכרון ניסיתי להפעיל רק אם הזירכון החדש ניסיתי את שני הסלוטים גם אם הישן וגם אם החדש כלום לא עובד הצילו, תודה !!

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by alon311,

המחשב עולה עד לתצוגה של הדסקטופ לא כולל השורה של הSTART ואז עושה ריסט לפעמים יש מסך כחול (c0000145) ולפעמים לא ואחרי איזה 2-3 או יותר ריסטים הוא עולה ולפעמים הוא עולה ישר, התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים לא אזר הצלבתי את הזכרונות עם מחשב אחר והם יאצו תקינים יכול ליהיות שהבעיה בלוח אם? ואולי חשוב לציין שהמחשב חדש לחלוטין תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  9. שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  10. ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  11. היי. יש לי מחשב שנתקע באופן אקרעי במסך login למשתמש וכשאני מנסה להתקין דרייבר, כל דרייבר, נתקע באחוזים הראשונים בהתליך ההתקנה. אם זה דרייבר Intel HD של כרטיס מסך, או Chipset. ב-EVENT LOG ראיתי שגיאות שקשורות להרשאות של משתמש, אבל ניסיתי להתקין דרייברים מכל משתמש אדמין אפשרי - בכולם אותה התוצאה. האם קרה למישהו? יש לזה פיתרון?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  12. Started by ELDAN RENT A CAR,

אני מקבל את ההודעה הזאת ntoskrnl.exe ( nt+22c37 ) זה דרייבר של הרשת ? כל הדרייברים במחשב שלי הכי עדכניים שיש .

13. יש לי מחשב נייד והתקנתי עליו קובץ של 900 מגה .ברשותי מערכת הפעלה WIN2000 . לאחר תקופה מה , מחקתי את הקובץ ומשום מה הכונן לא פינה את השטח ומראה כי עדיין הקיבולת מלאה. כיצד אני דואג שהכונן אכן יראה כי התפנה לי מקום ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by ayal45,

שלום לכולם.. לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש ובחנות התקינו לי מערכת הפעלה ולצערי התכנאי שם לא עשה עבודה טובה והמחשב עובד יחסית טוב אבל לא מספיק מהיר עם הכונן OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ואני חושש ש הSSD לא עובד תקין בגלל העבודה הרשלנית של התכנאי זה המיפרט שלי > Mainboard : MSI P67A-C43 (MS-7673) > Chipset : Sandy Bridge DRAM Controller > Processor : Intel Core i5 2500K @ 3300MHz > Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (500GB) > Hard Disk : OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB) > Hard Disk : Seagate ST31000524AS ATA Device (1000GB) &gt…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  15. Started by itay89,

מי שיודע מה עושים אז שיגיד לי

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by moshe1980@gmail.com,

היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!

17. Started by Kenny,

טוב , זה התחיל היום , התחלתי לראות רבועים וקישקושים במסך , פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הרדאון (Radeon 9700 pro Gigabyte) פשוט לא מסתובב.. אין לי כרטיס אחר פשוט חלופי , בכל מקרה , הוצאתי את המאוורר שלו והשארתי את הגוף קירור ללא מאוור , התקנתי ממולו בדיוק מאוורר 80 מילימטר , עכשיו בגלל שהוא זרק אויר יותר לצדדים מאשר למרכז , אז בין המאוורר לגוף קירור שמתי ניר כסף שמשמש כמעין צינור שמוביל את האויר ככה שכל האויר מגיע אל הגוף קירור כמובן שהניר כסף לא נוגע בלוח אם או בכל מה שיש שם וחלקים שאפילו קצת קרובים ללוח אם\כרטיס מסך , עטפתי אותם בדבק כדי שלא יווצר קצר. עכשיו זה ברור שאני לא יכול השאר ככה לנצח , כשבלי קשר מאוור עומד (על קשיות שתיה!!) באמצע המחשב , וכל שם מודבק.. …

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by eldadf,

הטכנאי שלי החליף לי את הלוח אם במחשב ומשום מה עכשיו הסאוונד במחשב לא עובד ,אני חושב שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים אבל אין לי מושג איפה הדיסק עם הדרייבר של הקול והייתי שמח עם מישהו היה יכול להגיד לי איך אני יכול לזהות איזה כרטיס קול יש לי כדי שאני יוכל להיכנס לאתר של החברה ולהוריד דרייברים משם בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  19. אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?

20. Started by Bebush,

הבעיה התחילה עד לפני 2-3 שבועות שהרצתי את המשחק Assassin's Creed 2 והמחשב היה קופא לגמרי, שום דבר לא היה עובד הייתי חייב לעשות ריסט. לאחר כמה זמן שמתי לב שהבעיה גם הייתה במשחק Battlefield Bad Company 2, עכשיו זה קורה לי כל איזה 15-20 דקות שאני משחק באטלפיילד.. יש משחקים שאני מריץ והכל עובד יופי בלי בעיה בכלל... -ניסיתי להריץ את באטלפיילד גם על הגדרות שונות, שוב ללא הצלחה... היה לי OC לכרטיס מסך שביטלתי אותו והבעיות עדין המשיכו. היה לי OC למעבד שגם אותו ביטלתי והבעיות עדין המשיכו. כשהמחשב קופא שמתי לב שההארדיסקים והכרטיס מסך עדין ממשיכים לעבוד. יש אפשרות לבדוק מה גורם לזה? אני כרגע מריץ OCCT לכרטיס מסך, וMEM TEST.. - עידכון 1 הרצתי 3DMARK Vantage על ההגדרות הכי גבוהות, ללא…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by elerock,

העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by xDa,

שלום, קניתי מחשב חדש,הוא הגיע לי עם HDD 1TB ו SSD 120G. ישר שמתי דיסק של חלונות,ובלי לחשוב לחצתי על ה- SSD והתקנתי. עכשיו מה אני לא אוהב? "במחשב שלי" מופיע רק ה SSD עם 12GB. וכל דבר שאני מתקין נשמר עליו. אז איך אני עושה מחיצות על ה- HDD וגורם להם להופיע "במחשב שלי"? ד"א אפשרי לעשות שתיקיית Program files תהיה על ה- HDD? אני מתכוון שכל התקנה תהיה על ה- HDD ולא על ה- SSD. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by פניצילין,

יש לי בעיה מוזרה בגלגל העכבר כשאני מגלגל למטה כל שנייה הוא עושה לי קפיצות קטנות כלפי מעלה וזה ממש מעצבן. אני לא יודע אם לקנות חדש אם הבעיה בעכבר. מישהוא נתקל בבעיה כזו?, והאם אפשר לנסות משהוא בהגדרות. מי שמכיר את הבעיה אשמח לעזרה.

24. Started by Skunkmaster,

שלום לפני 3 ימים חשבתי לעשות ג'סטה למחשב הישן שלי אז הבאתי לו עדכונים לביוס ולדריברים בכל מקרה לאחר ההתקנה הכל נראה מבטיח אבל שניסיתי לצפות בסרט פתאום קפא לי המחשב חשבתי שטויות אני אחזיר את הדריבר הישן, החזרתי והסרט עבד אבל פתאום כאשר איזו תוכנה קיבלה גישה לרשת הוא נתקע עוד פעם, עשיתי בדיקה ע"י שהתחלתי סרט ואחרי מספר שניות התחלתי את הדפדפן ואכן המחשב נתקע, החזרתי את הכל לכפי שהוא היה בהתחלה חוץ מהביוס אפילו ניתקתי את כל הUSB ואת שאר החיבורים com lpt וכד' ליתר ביטחון אבל עדיין נשארה הבעיה בדקתי את הIRQ של כל הכרטיסים והכל היה בסדר חוץ מהכרטיס רשת והUSB שניתקתי אותם בכל מקרה, ליתר בטחון נתתי לכולם IRQ ידנית אבל זה שוב לא עזר העברתי את הכרטיס רשת לסלוט אחר והוא בכלל נתקע לי…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by alon0052,

יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...

• 14 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים