תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא מוצא את הדיסקט ההתקנה(פלופי) שקיבלתי עם הלוח ואני גם לא מוצא את הדרייבר באתר של אביט הדרייבר אמור להכנס לדיסקט 1.44 למי שיש לוח של אביט אני ישמח אם הוא יעלה לפה/ישלח לי את הקבצים תודה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם אני מגדיר את הרזולוציה על 1280 על 1024 אני מקבל מסך שחור אבל מה שמוזר הוא כאשר המסך סגור למשך פרק זמן אני יכול לעבוד על הרזולציה הנ"ל ואז אם אני מנשא אחרי עוד פרק זמן שהוא עובד זה חוזר לי..... משהו יודע ממה זה נובע זה משהו שאני יכול לסדר או רק לקחת את המחשב לתיקון.. ועוד משהו מה הבעיה בכרטיס מסך או במסך?
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגדרות של הביוס, לא יכול להשתמש בהן, אז אני רוצה לעשות איפוס לביוס כדי שההגדרות יחזרו להיות פעילות שוב. הבעיה היא, שאני לא יודע איך עושים איפוס לביוס, וגם לא מצאתי תשובה במדריך שהורדתי מהאתר של גיגהבייט. אז איך אני עושה איפוס לביוס של 945P-G?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בעיה| במשחק Rainbow Six Vegas - המשחק מזהה לי את הE6300 כמעבד 1.8GHZ לכל דבר ולא מוכן להעלות את המשחק, מופיעה הודעת אל תשלח... אחרי ההתקנה מופיע כזה כמו טסט לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק, עברתי את כל הבדיקות חוץ מהמעבד, כי הוא כביכול 1800MHZ, האם יש איזושהיא דרך לעבוד על המשחק, או שפשוט נדפקתי עם המשחק בגלל המעבד?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לאחרונה לוח אם, מעבד וספק, וזאת לאחר שהתברר לי שהספק ככל הנראה זייף וגרם לשריפת לוח האם והמעבד. החלפתי את שלושתם, מהבנה שככל הנראה הדבר נגרם מעומס על הספק ושהוא לא יספיק גם בהמשך. לאחר ההחלפה, החזירו לי מהחנות גם את הספק "המזייף", באריזה בצד. שאלתי היא, האם עם מחשב שצורך כמות חשמל הרבה פחות גדולה הספק יכול עדיין לעבוד? או שנגרם לו נזק כלשהו וצריך לזרוק אותו? תודה, יונתן
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.) כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32) כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר ) לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים (הבנתם את הרעיון ) מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך של המחשב לטלביזיה, כדי שאני יוכל לראות סרטים וזה... והבעייה היא שאני לא מצליח לראות שום סרט במדייה פלייר ובמקום שיופיע לי הסרט למשל, מופיע לי מסך שחור. מה לעשות כדי שזה יסתדר? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש אחרי שהמחשב פשוט זחל לי. בבדיקה בעזרת HD TACH גיליתי אחרי ההתקנה מחדש של כל הדרייברים VIA 4IN1 ו ATI וכמו כן SP1a עבור WINDOWS XP PRO שהHD חדש ומפורמט WD 80G SE 7200RPM עובד בסדר רק שהוא צורך יותר מ50% זמן מעבד מה שלא אמור להיות ולא היה בעבר ! יש לי לוח של MSI KT3 ULTRA עם RAID פעיל עם HD אחד של 120G גם SE של WD. זכרון 256 DDR PC 3000 ומעבד AMD 1800XP+ כמו כן כרטיס מסך של הקרולס 8500LE ATI. לא יודע למה ה עושה לי את זה כבר פעם שניה !
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התעסקתי עם החוטים של המנורות וכפתורי restart ו- power ועכשיו אם אני מנסה לעשות restart באמצעות הכפתור המחשב נתקע בעוד restart באמצעות alt+ctrl+del עובד ללא בעיה. האם זה קשור לחוטי הכפתור או שזה בעיה של הגדרות? (ניסיתי להחליף את סדר החוטים אבל זה לא עזר) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן: לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש (מפרט), התקנתי עליו cs, הכל טוב ויפה עד אתמול.... אתמול שיחקתי לי cs להנאתי, ופתאם התחילו לי לאגים רציניים של קפיצות לפינגים גבוהים (250-400 פינג), היו איתי עוד אנשים בסרבר שיש להם נטוויז'ן וגם להם היו פינגים כאלה, אז חשבתי שהבעיה היא בספקית (נטוויז'ן למי שלא הבין עדיין) היום אני משחק cs שוב, והנה שוב פינג גרוע שעולה הפעם אפילו ל800 (אפילו לאינטרנט בחייגן אין כאלה פינגים), החלפתי את הניק לnetvision sux, ואז מישהו אמר לי שזה לא בגלל הספקית אלא בגלל הטמפרטורה של המחשב. ניסיתי לתחקר אותו אבל הוא לא ענה לי. חשוב לציין שבאותו יום היה ריח שרוף בחדר שלי, אחרי שהרחתי את הריח הזה ישר כיביתי עת המחשב…
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין למה!!! המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים.. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה יום אחד אני מדליק אותו ורואה שהוא לא נותן לצאת ממצב דוס אלא רק ב-safe mode ובאותו יום אני מדליק את המחשב והוא עובד אבל במסך לא רואים כלום... אגב גם המאוורר בתוך הנייד לא מסתובב... מה הבעיה ??? בבקשה HELP ...
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב השבוע וצצו לי בעיות שונות כגון משחקים לא פועלים או אינם ניתנים להפעלה וגם חומת האש איני מצליח להקליט (נורטון) יש לי ווינדוס xp ושדרוג היה למעבד p4 2.4gh יש פתרון???
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכם ... אתמול בליגה השארתי את המחשב דלוק ...והכל היה טוב ויפה היום בבוקר אני קם ומה אני רואה ??? יש לי "מסך כחול" .... למה זה המסך כחול הזה ??? ממה הוא נגרם ואיך מסדרים אותו ?? בבקשה עזרההההה.....תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי בו את XP מחדש לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר כונן SATA שבו יש נתונים שאסור לי לאבד, מיותר לציין שהכונן עבר פירמוט לפני שהעברתי עליו את הדברים . לאחר החיבור המחשב הודיע לי שהכונן לא עבר פירמוט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו אין מצב שאני מפרמט את הנתונים שבו, איך בכל זאת אני יכול לראות את הקבצים שבכונן ?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
חבר'ה, חזרתי הביתה מהצבא אחרי שסגרתי 28, והופתעתי לגלות שאני רואה פסים וג'יבריש על גבי המסך גם בBOOT. לפי הבנתי, הכרטיס, או חלק ממנו (זה אפשרי-כמו קבל אחד וכדומה), נשרף. אני מבקש את הצעותכם בנושא, ולוודא שבאמת זה מה שקרה. עוד משהו קטן וקריטי, הרכבתי עליו לפני חמישה חודשים לערך את הקרור -ACCELERO S1 +S-FLEX, עד כה הכל היה מעולה, טמפ' מקסימאלית במאמץ לא עברה את ה49 מעלות בכל תוכנת בדיקה. השאלה שלי היא, אם אני ארכיב חזרה את הקרור המקורי ואנסה להחליף את הכרטיס מסך, לא יעשו לי בעיות? - אייבורי תודה רבה להבאים לעזור. -בינתיים הכרטיס עובד אבל עם הפסים שתראו בתמונה הבאה. -ועוד משהו, המחשב לא נותן לי להתקין דרייבר חדש לכרטיס, כמו כן גם לא נותן לי למחוק אותו. :'(
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-