עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alexrebiner,

אני מתחבר למחשב שלי ברשת ממחשב אחר באמצעות חיבור RDP. לאחר שאני מגיע למחשב שלי, על האייקונים השתנו.כלומר, הסדר שלהם השתנה. האם יש דרך להחתחבר ב-RDP מבלי שזה יעשה בלאגן באייקונים ?י

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by Bebush,

הבעיה התחילה עד לפני 2-3 שבועות שהרצתי את המשחק Assassin's Creed 2 והמחשב היה קופא לגמרי, שום דבר לא היה עובד הייתי חייב לעשות ריסט. לאחר כמה זמן שמתי לב שהבעיה גם הייתה במשחק Battlefield Bad Company 2, עכשיו זה קורה לי כל איזה 15-20 דקות שאני משחק באטלפיילד.. יש משחקים שאני מריץ והכל עובד יופי בלי בעיה בכלל... -ניסיתי להריץ את באטלפיילד גם על הגדרות שונות, שוב ללא הצלחה... היה לי OC לכרטיס מסך שביטלתי אותו והבעיות עדין המשיכו. היה לי OC למעבד שגם אותו ביטלתי והבעיות עדין המשיכו. כשהמחשב קופא שמתי לב שההארדיסקים והכרטיס מסך עדין ממשיכים לעבוד. יש אפשרות לבדוק מה גורם לזה? אני כרגע מריץ OCCT לכרטיס מסך, וMEM TEST.. - עידכון 1 הרצתי 3DMARK Vantage על ההגדרות הכי גבוהות, ללא…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by Hod Ksig,

שלום, לפני שבועות בודדים אבי רכש לפטופ לצורך העבודה באילת . בלפטופ נקנה באילת ושולם על ידו והכסף הוחזר מהעבודה . עכשיו הצלחנו להגיע הביתה ולקחת את הלפטופ הישן ולכן בעבודה רוצים שיביא את החדש לחברה. אנחנו מעוניינים לנתק כל מייל ששומש (משתמש ms ולנובו וכו) וכל פרט מזהה או אישי כי הלפטופ הולך לחברה ולא מעוניינים בצרות בהמשך. בקיצור מעוניין לדעת איך לעשות זאת?

4. Started by waveburst,

**עריכה: שיניתי את השם של הנושא בהקשר לשאלה האחרונה שלי.** שלום לכולם. רציתי להתיעץ איתכם לגבי בעית הספק חשמל שנוצרה לי במחשב. המפרט הטכני של המחשב שלי הוא: CPU AMD Athlon 64, 3200+ Motherboard Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2x512MB dual ddr kingstone 2.5 CL Gigabyte GeForce 6600 GT PCI-E 256DDR3 בנוסף יש מחוברים לי לספק עוד 2 HDD של 40G 2 HDD של 120G 1 HDD של 200G DVD-RW ועוד כ10 מאוורים של 8mm... שעושים את העובדה שלהם נאמנה בOC כמו שאפשר לנחש הספק 400w שלי. לא עומד תחת הלחץ.. לכן רציתי לדעת. 1. האם יש דרך לחשב כמה watt המחשב שלי צריך? ואם כן מה נוסחה 2. על איזה ספק אתם יכולים להמליץ לי? ובלי שום קשר רציתי לשאול האם יש דבר כזה ספק עזר או ספק משני.. שאפשר לחבר אליו נגיד את…

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by zahi101,

שלום, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא נתקע על המסך של לוח האם (ששם יש הוראות על איזה כפתור יש ללחוץ כדי להגיע לביוס וכדומה.) במקרה שלי ג'יגה בייט. יש לציין שאין באפשרותי להכנס לביוס, נורת המאמץ דולקת ללא הבהובים והמחשב תקוע עד שמכבים אותו. כמו כן, לפני שבוע בערך הייתה לי בעיה שהמחשב היה עושה ריסטרט על דעת עצמו והסקתי שזה נובע מהתחממות המעבד ולכן החלפתי משחה טרמית וזה פתר את הבעיה עד היום. אשמח שתעזרו לי, כל עזרה תתקבל בברכה, צחי.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  6. שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. אוקיי, קודם כל שלום חבר'ה! כפי שאתם רואים אני חדש פה, אבל אני מקווה שזה לא יפריע לי להשתלב או לקבל את מיטב התמיכה מאנשים. אז ככה: אתמול רכשתי כונן קשיח חדש - WD 80GB SATA, ברצון לא לשלם הפעם לגנבים האלה מהחנות שלוקחים 50 שקל על הרכבה מסכנה. ההרכבה הפשוטה הלכה לי בקלות, וכך מהר מאוד הפעלתי את המחשב והגעתי למסך ה-BIOS של הלוח שלי (GA 8IK1100) על מנת לקנפג את ההארד דיסק. בקטגוריית ה-PERIPHERALS סימנתי את יציאת ה-SATA כ-SATA 0 (יש אפשרות ל-SATA 0, SATA 1, Master IDE, Slave IDE), לא שזה משנה, לדעתי, כי הלוח זיהה את ה-SATA0 כפעיל באופן אטומטי. את אופציית ה-SATA RAID כיביתי, והפעלתי מחדש את המחשב. התקנתי מחדש את הווינדוס על הכונן באופן ראשוני (במסך הכחול הזה של הדיסק), ולאחר שה…

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  8. הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by gizzz,

שאני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו אני מקבל הודעה שאי אפשר לגשת אליו וצריך לפרמט. כאשר אני עושה CHKDSK הוא נתקע על 2 אחוז ולא זז. האם זה הסוף?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by ross,

במחשב שלי יש לי רייד של שני דיסקים של 1TB של סמסונג שכונן C יושב עליהם. היום בבוקר המחשב נתן לי מסך שחור עשיתי הפעלה מחדש ואני שם לב שבמסך של הרייד (לפני שמערכת ההפעלה עולה) על אחד הדיסקים כתוב ERROR OCCURD הפעלתי את המחשב דרך MINI WINDOWS XP ואני יכול לגשת לכל הקבצים (מ-MINI XP אני שולח את ההודעה הזאת), אני מתכוון לגבות הכל, אבל יש דרך (אחרי הגיבוי) לתקן את הרייד בלי לעשות הפעלה מחדש?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  11. יש לי מחשב מתקדם כדי שלא יהיו בעיות מעצבנות אלו ומערכת הפעלה XP מעודכנת עד העדכון האחרון של רגע זה (גם נפרץ ע"י קבוצת הפריצה הטובה ביותר) הבעיה שלי היא כל פעם שאני ניגש להרד דיסק SATA ספציפי ישר ההאקפלורר עולה ל 99 אחוז מה CPU ואז כדי להוריד את זה אני חייב גם לסגור את החלון, גם לכבות את האקפלורר ולעלות מחדש (וזה מציק מאוד כל פעם שזה קורה) או להפעיל מחדש את המחשב. אני כרגע מנסה לעשות איחוי לדיסק אבל לא מאמין שזה יעוזר מאחר וזה הרד דיסק חדש שלא מזמן עשיתי לו פורמט מלא (לפני פחות מחודש) וכל השימוש שלי בו הוא להורדות של האימיול בלבד. על כל מקרה אני נותן את המפרט שלי כי אולי אני לא יודע פרט כלשהו שמשבש לי את העבודה מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Del…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  12. שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  13. שלום אני צריך דרייברים לכרטיס טלויזיה של lifeview נראה לי שזה 98 fm ל-windows xp יש תוכנה שאפשר להקליט איתה מהכרטיס טלויזיה למחשב? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by Bose,

קניתי עכשיו הארדיסק 250 ג'יגה סיגייט ברקודה SATA. הכנסתי את ההארדיסק לסלוט שלו, חיברתי את הכבל SATA בינו לבין הלוח וחיברתי אותו לספק. המוכר מחשבים הנחמד בחנות הסביר לי איך אני אמור לאייש אותו דרך ה-XP PRO אבל אני לא בדיוק זוכר מה הוא עשה. אפשר בבקשה הסבר איך אני מאייש אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  15. חבר שלי סיפר שהפסקת חשמל בביתו הרסה לו את ההארדיסק. אני יודע שאחד מהפתרונות הוא לרכוש ספק לא ג'נרי, או שקע חשמל מיוחד המתלבש על השקע בקיר אך אני לא מכיר יותר מידי כאלה. אני מבקש שתתנו לי קישורים והצעות להתגוננות מפגיעות חשמל כאלה, ורצוי שיהיו זולות תודה

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by Or ei,

יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  18. לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by אלון לטמן,

אחרי שהתחדשתי בכרטיס מסך חדש התחיל כל הבלגן... קניתי gigabyth gtx960 windforce 2gb התקנתי על הלוח התרגשתי מהנושא אך בזמן התקנת הדרייבר קיבלתי מסך שחור וניתן לשמוע ברקע כי המחשב ממשיך לרוץ נתתי לזה כשעה אך עדיין ללא הואיל... הפעלתי מחדש את המחשב ואז הכרטיס מסך חזר לחיים... כלומר עד שהגיע לוינדוס שם שוב מסך שחור והמחשב ברקע ממשיך לעלות... כדי לוודא שאין בעיה אצלי במחשב לקחתי את כרטיס המסך למחשבים אחרים מתקדמים יותר משלי (הוסיף תיאור למחשב שלי בסוף) ועדיין אותה התקלה ניסיתי לעדכן bios לא עזר (יכול להיות שהייתי צריך לעשות ריסט ללוח לפני אך לא עשיתי זאת) לפי החברה הכרטיס אולי תקין אולי לא, מה ניתן לעשות? Motherboard Gigabyth GA-G41MT-S2PT Kingstone hyperx blu DDR3 1600 Ssd Ocz…

20. Started by boludo,

שלום לכם יש לי מסך viewsonic 17 התופעה היא שבאופן רנדומלי המסך נהיה בהיר ואז הופך שחור, הוא לא נכבה, והמעניין הוא שגם את הMENU הפנימי לא ניתן לראות. כרטיס המסך תקין (עובד עם צג אחר) לדעתי הבעיה היא עם הספק החיצוני שלו, כנראה חום הבעיה הזאת היתה לי בעבר והיבואן החזיר לי את המסך וטען שאין בעיה, ואחרי כ 4 חודשים הבעיה חוזרת. יש לי אחריות !!! השאלה היא האם משהו יודע מה הבעיה , למה היא נגרמת, מה לומר ליבואן בכדי לא לחזור אליו תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  21. שלום. יש לי מחשב נייד ms-16362 של MSI המחשב נדלק כלומר נדלקים אורות יש רעש של מאורר וכו' אבל המסך לא מראה כלום המחשב לא נפל או משהו כזה ואין צפצוף או רעש שמעיד על תקלה ועוד שאלה האם חיבור של מסך חיצוני צריך דרייבר או משהו או שהמחשב אמור לזהות ולקרוא מסך שחובר דרך כבל ישר בבוט? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by gotex,

זה המחשב http://img294.imageshack.us/img294/7929/1wp0.jpg הוא זז נורא לאט (הזיכרון הוא 256 לא יודע למה רשום 192 ) מה כדי לשדרג חשבתי על להוסיף זיכרון

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  23. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by Mr.positive,

שלום , היום עבד לי המחשב רגיל ואז הוא עשה ריסט ופשוט מאז לא מפסיק . הוא עושה ריסט כל 10 שניות ולא מעלה אפילו את הביוס ( מסך שחור) ניתקתי לפי הסדר את כל החלקים וזה לא עזר אז ניתקתי את המעבד והוא הפסיק לעשות ריסטים למרות שהוא לא עלה כי אין מעבד . השאלה הא אם הבעיה במעבד ? בלוח אם או בספק ? ומה עושים *יש לציין שבפנים הכל עובד מצויין

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, מה יכולות להיות הסיבות שהמחשב נתקע בזמן עבודה?(המחשב הוא לא זה שבמפרט בצד ימין). זהו מחשב P4 PRESCOTT. הטמפ שלו סביב ה60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.