עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eb,

בזמן האחרון המחשב קופא לי באמצע העבודה. בערך 10 דקות לאחר הדלקת המחשב הוא פשוט קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וניתן לצאת מהמצב רק ע"י boot בנוסף שמתי לב לרעשים מוזרים מהמחשב, אני חושב שהם מגיעים מהספק אבל לא בטוח. בבקשה עיזרו לי... נתוני המחשב: p4 2.4 G (אגב טמפ' המעבד בזמן שהמחשב נתקע היא בערך 35-40 מעלות) לוח אם asus p4s533-vm 512 DDR המארז והספק סטנדרטים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב 300W אני חושב שזו בעיית חומרה משתי סיבות, האחת שהרצתי את כל תוכנות האנטי וירוס, spyware וכו' ולא מצאתי כלום והסיבה השניה היא שיש לי גם מערכת הפעלה לינוקס על המחשב וגם שם זה קורה אם כי בתדירות פחותה. תודה מראש לכל העוזרים , תצילו אותי....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kola,

כאשר אני גולש באתרי אינטרנט אז המחשב קופא כאשר מופעל קובץ מסויים שהוא בפורמט פלאש SWF.... גם אם אני פותח איזה קובץ פלאש שיש לי על המחשב... אז המחשב לפתע קופא... אשמח לדעת מה הבעיה? הבעיה לפי מיטב ידיעתי היא לא בעית תוכנה מפני שפירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה לחזור... נ.ב בדקתי זכרונות כרטיס מסך סלוטים מעבד חום מעבד מאוררים אם יש צורך המחשב כרגע על חום של 34-35 מעלות... הדברים היחידים שלא בדקתי הם: לוח אם הארד דיסק מפני שבשניהם אני מאמין שהאחוז שמהם נובעת התקלה הוא נמוך מאוד. מצפה לעזרה.... כרגע אני גולש מהמחשב וביטלתי את קבצי הווידאו והפלאש ולכן המחשב לא נתקע. אך בהתחברות לאיסיקיו אז המחשב נתקע מפני שיש שמה פרסומות בפלאש. מצפה לפתרונות.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  3. פירמטתי מחשב ישן התקנתי ווינדוס XP ממש לפני שהוא מסיים המחשב נתקע, ממש שרשום "ווינדוס מסיים את ההתקנה" לפעמים גם לפני שהוא מגיע לסיום ההתקנה. ניסתי לפרמט משהו כמו 10 פעם וכל הזמן זה קורה, מישהו שמע על דבר כזה פעם ? בכל מקרה ניסיתי התקנה על ארדיסק אחר לא עזר נתקע באותו מקום, הוספתי עוד 2 סטיקים של זיכרון חשבתי שאולי חסר גם לא עזר. עשיתי בדיקה לזיכרון משהו כמו 14 שעות בלי שגיאות, דבר נוסף החלפתי את הסידי רום לכל מקרה שמשם הבעיה ועדיין אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? מה נישאר מעבד לוח אם וספק, מה הסיכוי שבאחד מהם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by DXM,

או קי ככה המחשב שלי פשוט קופא כל הזמן לאחר איזה שעה של עבודה. בדקתי את רוב האפשריות שלא קשורות בחלקים הפיזיים (יענו לא פתחתי את המחשב ובדקתי אם משהו לא מחובר טוב)... כי אני לא יודע... הזכרונות לא מלאים המעבד רץ נורמלי... עכשיו אני חושד שמדובר בכרטיס מסך, בגלל שלאחר מכן המסך לא נדלק, עד שאני לא משחק אם הכרטיס מסך. (מנדנד אותו מבחוץ). המסך לא נדלק......... מה שכנראה שולל את זה שהמחשב פשוט לא מגיב, האינטרנט מפסיק לעבוד (הוא לא מקבל DATA) אלט קונטרול דלית לא גורם לא לטעון, כפתור POWER במקלדת לא מגיב. מפרט: MB ASUS P4P800 SE p4 2.8 ghz 512 MB GF 5500 (של INNO3D) זהו נראה לי... האם מישהו יכול להבין את הבעיה מהנתונים הנ"ל אשמח להצעות.........

5. כרטיס מסך - HD5850 on stock display driver -9.11 driver only + ati try tools מעבד - i5 750 2.66 mhz -on stock לוח אם - gigabyte p55a ud3 ,f4 bios version מערכת הפעלה - win XP SP3 32bit זיכרון - 4gb kingston 1333 mhz לעיתים המחשב קופא בזמן ניגון מדיה ביו טיוב -720P לפעמים בזמן ניגון סרטים גם באיכות גבוהה 720P במשחקים - חלקם רצים יפה מאוד וחלק נתקעים . המחשב פשוט נתקע ויש רעש רקע של בזזזזזזזזזז כזה , פרט לאתחול המחשב אין שום דבר שיכול לעזור . אני רואה שלאנשים רבים יש בעיות כאלה עם הכרטיסים של ATI סדרה 5800 . האם עלי לפנות לחנות ולבקש בדיקה מקיפה של המחשב (המחשב בן חודשיים +- ) ללא אוברקלוק למעבד והכרטיס מסך כרגע על מהירויות סטוק . או להחליף למערכת הפעלה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by InterCOM,

קניתי לפני כמה זמן מחשב יד שניה, שישמש כשרת ביתי. לוח אם: Intel Desktop Board D865PERL מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHZ התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows להתחלה, והתכוננתי להתקין עליו Linux כדי שישמש כשרת. בשבוע הראשון עבד טוב מאוד בלי בעיות, ואז פשוט נתקע 10 דקות אחרי שעלה. מדי פעם הוא עבד כמה שעות בלי בעיות, אבל פתאום קפא. החלטתי להתקין עליו Linux. הבעיה נשארה וגיליתי שהדיסק כמעט מת (many bad sectors) אז החלפתי אותו והתקנתי מחדש. עדיין הבעיה לא נפתרה. בדקתי את הBIOS, ניתקתי את הכונן לדיסקטים (ומחקתי אותו גם מהBIOS) וכלום לא עזר. עכשיו הוא נתקע ממש בזמן הstartup, בזמן הטעינה. פעם אחת הוא אפילו נתקע בחלון הראשון, עם הסמל של לוח האם. יש רעיון? זה בעיה של לוח האם/מעבד/הגדרות? של…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. עד אתמול בצהריים המחשב עבד כרגיל. בערב הוא התחיל לעשות בעיות, שמעתי ממנו צפצופים מהכונן והוא עשה ריסטרט לעצמו. נכנסתי למחשב ואני בא להיכנס לפיירפוקס, והמחשב קופא ל10 שניות ואז פותח את פיירפוקס. וגם אחרי שפיירפוקס עולה הוא נתקע כשאני פותח לשונית חדשה או עובר לאתרים אחרים. אותון דבר גם בתיקיות, אני בא להיכנס ל"מחשב שלי" המחשב קופא לכמה שניות ואז פותח תתיקייה והתייקה נטענת אחרי המון זמן. בקיצור, כל פעולה הכי קטנה שאני עושה המחשב נתקע. אני לא יטדע אם זה קשור, אבל יש בכונן שלי מנורה אדומה ומעליה כתוב HDD, והיא כל הזמן דולקת וזה לא היה ככה. ואני לא שיניתי כלום במחשב, לא התקנתי תוכנה ולא כלום... ניסיתי לעשות שחזור המערכת אבל לא היה נקודות שחזור בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות זה…

8. היי, התקנתי לאחרונה במחשב צורב sata (המפרט השני שמופיע בפרופיל). עד לפני כן, היו במחשב שני כוננים אופטיים ide. הצורב מזוהה בביוס כמו שצריך, אבל כשהמחשב נדלק הוא קופא במסך פתיחה של הווינדוס (xp), עם הפס טעינה. חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיכול להיות שהדימון טולס גורם לזה. החלטתי להתקין ווינדוס מחדש והמחשב עלה, אבל אחרי התקנה של כמה דרייברים וריסט, הוא עוד פעם נתקע במסך פתיחה. חשוב לציין שכשאני מנתק את הצורב, הווינדוס עולה. לעזרתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by blackhawk_88,

יש לי בעיה רצינית אך ורק שאני משחק ב BF3 ואך ורק ב במולטיפלייר המחשב נתקע ז"א שאני נכנס אחרי 10-20 דק' אפילו הכל תקין לא נראה שהולך להתקע ואז פתאום יש פריז שהתמונה עוצרת והסאונד גם נתקע ויש רעש כזה של פריז אין לי מושג מה לעשות הכל מעודכן והכל תקין רק במולטי ורק במשחק הזה זה עושה לי את זה פיתרון? מישו? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by tmm,

יש לי בעיה, המחשב שלי קופא בזמן משחקים. לפעמים לוקח לו חצי שעה לפעמים 5 דקות אבל הוא תמיד קופא בסופו של דבר :-\. יש לי פנטיום 4 2.4 , ati radeon 9500 pro (מיוצר ע"י ati) , לוח אם gigabyte 8sg667 (צ'יפסט sis 648). יש לי גם ספק כוח 300W. כשאני בודק את הטמפרטורות עם ספידפן זה כל הזמן קופץ, לפעמים זה מראה 30 ולפעמים 80. הממוצע הוא בסביבות ה-45 גם ללוח האם וגם למעבד. הורדתי עדכונים לביוס ודרייברים הכי חדשים ושום דבר לא עזר :( גם שיניתי את הכרטיס שיעבוד על agp 4 ולא על 8 וזה גם לא עזר. לפני הכרטיס רדאון היה לי gforce 4 mx והמחשב עבד איתו בסדר גמור ולא נתקע אף פעם. יש איזה חוסר תאימות בין הלוח אם לכרטיס מסך אולי? או שזה בעיה של התחממות(הטמפרטורות אמורות לקפוץ או שהן אמו…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by Aviv C,

יש לי בעיה שקורת לי די הרבה במשחקים כבדים (חדשים שצריכים מסך מלא וצורכים הרבה משאבים). לדוגמה, זה קורה לי במשחקים כמו The Sims 2 ו- Gunz. לפעמים כשאני משחק במשחקים האלה ועוד הרבה אחרים המחשב פתאום קופא ואני לא יכול ללחוץ על הכפתור Windows או Ctrl+Alt+Del אלא חייב לעשות ריסט. זה יכול לפעמים להגיע למצב שבשעה אני אצטרך לעשות ריסט כזה שלוש פעמים. אני מוכרח לציין שכשאני גולש באינטרנט או עושה כל מיני דברים של תוכנות ודברים כאלה אף פעם המחשב לא קופא. מה לעשות? אני ממש מתוסכל מהבעיה וזה מפריע מאוד! אם אתם צריכים את המפרט שלי אז: מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz לוח אם: ASUS P5S800-VM זיכרון: 512MB DDR 400MHz דיסק קשיח ראשון: WDC WD800JB-00JJC0 דיסק קשיח שני: Maxtor 6E040L0 כרטיס מסך…

12. Started by fatbox,

שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים, המחשב החל לקפוא במהלך משחקים למרות נסיונות לפתור ולמצוא פתרון לא הגעתי לשום מקום. אתמול בנוסף לבעיית המשחקים נוספה לתקיעות גם תקיעות בהרצת סרטים, שזאת בעיה חדשה לגמרי עד אתמול ראיתי סרטים בכיף ופתאום בום כל הזמן קופא בהרצת הסרט. לאחר קריאה קצת על הנושא גיליתי שיכול מאוד להיות שהבעיה היא הספק ג'נרי שיש לי שגורם לבעיות, אבל שאלתי היא האם לפני שאני רץ לקנות ספק חדש יכול להיות שיש בעיה במשהו אחר שיכול לגרום לזה , או איזה רעיונות לנסות לפתור את הבעיה בצורה פשוטה יותר לפני שאני אקנה ספק. יש לי כרטיס מסך של leadtek gf6800 שיש לי עדין אחריות עליו יכול להיות שהוא הגורם לבעיה?? בדקתי טפ' של הכרטיס מסך, מעבד, בדקתי את כל המאווררים אם הם עו…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel i3, עם זכרון 2 GB ומ"ה WIN7 64GB. לאחרונה המחשב התחיל לקפוא במצבים שונים ומשונים, למשל 1. כשאני מדליק את המדפסת (מדפסת HP) שמחוברת למחשב באמצעות USB, המחשב קופא למשך כ 3-4 דקות. הסמן של העכבר ממשיך לזוז בעת הזזת העכבר אבל ה WIN נראה קפוא, אחרי 3-4 משתחרר וממשיך לעבוד כרגיל. 2. כשאני מחבר DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני אותה תופעה בדיוק כמו בזמן חיבור המדפסת. 3. כשהמחשב יוצא ממצב SLEEP MODE - אני לוחץ על כפתור ההדלקה והמחשב אמור לצאת ממצב שינה ולהמשיך לעבוד. אחרי הלחיצה על הכפתור, מופיע מסך שחור (סמן של העכבר מופיע ואף אפשר להזיז אותו) אבל כל השאר נשאר קפוא ומשתחרר אחרי כ 3-4 דקות. התוםעה הופיעה רק לאחרונה, לפני זה בהדלקת מדפסת, חיבור דיסק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לא יודע למה זה קורה. בדקתי כבר הכל. הדיסק קשיח לא פגום. הטמפרטורות בסדר. ניסיתי להשתמש בתוכנה לשינוי IP 4 פעמים ובכל פעם המחשב נתקע והייתי חייב ריסט. הבעיה בראוטר? צריך חדש? יש לי WIN7 32 ביט

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. המחשב קופא בעת התקנת משחק... מיואש כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה עזרה אין לי מושג מה זה, עשיתי פירמוט וגם זה לא עזר. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית או וירוס שיכול להשאר גם לאחר פירמוט?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by asaft,

לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות.... עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר... המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tomzakai,

כשאני "צופה" בסרט במחשב, המחשב נתקע לי לכמה דקות: כלומר המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים, אבל לעומת זאת הסאונד ממשיך לפעול, תקלה זו קורה כל 5-15 דקות במהלך צפייה בסרט, התקלה מסתיימת מעצמה עם רעש סאונד חזק ואז כל מה שקפא בוידאו רץ במהירות עד לנקודה שנשמע הסאונד, והכל ממשיך כרגיל(עד התקלה הבאה). ניסיתי להעתיק את הסרט למחשב, ניסיתי מספר נגנים, התקנתי והסרתי את תוכנת קידוד הסרטים (K-lite Codec 2.53). בעיה נוספת שקורה מידי פעם בלי קשר לסרט היא שנמחקים לי פיקסלים בצורת שורות לרוחב המסך(המסך נראה כאילו נחתך לרוחב דק דק ע"י אהרוני). חשוב לציין שזהו מחשב חדש AMD 939 זכרון דואל 256 C2.5 תודה מראש על העזרה. אני לא יודע אם זו בעיה של תוכנה או חומרה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, כבר זמן רב שאני נתקל בבעיה מאוד מטרידה, המחשב פשוט קופא בפעולות פשוטות. יש לי Windows 7 והבעיה הייתה גם בויסטה (רק ב XP זה היה תקין), כמעט כל פעולה פשוטה או מסובכת גורמת לאפליקציה שאני מריץ ולמחשב לקפוא. ההקפאה מתבטאת בכך שהתוכנה שאני מריץ לא מגיבה (Not responding) ושאר המחשב קופא, שמתי לב לרוב שכשאני פותח את המנהל משימות (Task Manager) אז יש תזוזה ושחרור. חשוב לציין שהעכבר לא קופא ברוב הזמן ואני יכול להזיז אותו, הפעולות קורות גם כשלא רצה שום תוכנה ברקע. זה יכול לקרות כשאני פותח את התריט הימני של הווינדוס, פותח את האקספלורר או הכרום, פותח לשונית חדשה, מריץ תוכנת אופיס וכו'. זה מאוד מתסכל ומפריע לעבודה השוטפת. לאחר ההתקנה הראשונה של ה Win7 חשבתי שהבעיה …

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by yoyo123233,

אז ככה המחשב שלי לפעמים נתקע כלומר התמונה על המסך נתקעת העכבר התכבה וגם המקלדת ולא תמיד העכבר והמקלדת מתכבים ביחד לפעמים רק אחד מהם אבל לרוב שניהם ביחד בכל מקרה המחשב לא מגיב בכדי לצאת מהמצב הזה אני צריך לעשות ריסט למחשב לוח אם p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ עכשיו זה לה הכ.מ כי החלפתי עם חבר והבעיה נמשכת זה לא הדיסק הקשיח כי קניתי חדש והחלפתי בישן איזה חודש אחרי שהבעיה התחילה וגם פירמטתי וזה לא עזר זה לא החום במעבד כי רק החלפתי לו היום קירור הוא יציב על 35 במנוחה ו 55 גג במאמץ אני ממש אובד עצות אז תעזרו לי כל רעיון יתקבל ותודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הכותרת מסבירה הכל. היה לי מקרה כזה גם במחשב הקודם, אפילו קצת יותר קיצוני כי המחשב כלל לא נדלק, וממה שהבנתי במקרה הקודם הלוח אם מת. האם זה אותו דבר? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by iosi,

שלום, לאחרונה המחשב החל לקפוא בצורה אקראית תוך כדי עבודה בווינדוס. מחיפושים שערכתי ברשת הבנתי שייתכן ומדובר בבעיית חומרה ולא בבעיית תוכנה. חשבתי בכיוון של הזכרונות, יש לי שלושה זכרונות SDRAM של 128,128 ו256, והרצתי בדיקת memtest86 לכולם ביחד, והבדיקה נתקעה די בהתחלה, ואז הרצתי בדיקה לכל אחד בנפרד והבדיקה נתקעה שוב אבל בשלב מתקדם יותר של הבדיקה.שמתי לב שכל בדיקה נתקעה בערך אחרי אותו זמן, והבדיקה של כולם ביחד נתקעה קודם כי היא איטית יותר. אז חשבתי בכיוון של התחממות ובדקתי בעזרת EVERST והטמפרטורות של המחשב: מעבד: 30-37 דיסק קשיח: 30-35 לוח אם: 60-80 קודם כל, האם התוכנה הנ"ל אמינה? אפשר שם של תוכנה נוספת כדי לוודא שהנתונים נכונים? האם סביר להניח שהבדיקה של הזכרונות נתקעה בגלל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הבעיה : המחשב קופא בצורה רנדומאלית ודורש ריסטרט. אפשר להיות סתם בwindows או משחק ופתאום יהיה בזזזזזז התמונה תעצר ואין שום תגובה לכלום חוץ מריסטרט. אני לא יודע אם זה הספק כוח שלא מצליח להחזיק את המערכת (מפרט בחתימה). או שיש בעיה בדיסקים הקשיחים : WD5000AAKS X2 WD2500KS ST31000528AS תודה רבה לעוזרים.. עריכה: הביוס מעודכן לביוס הכי חדש, אין בכלל מסכים כחולים, הטמפרטורה של הרכיבים נורמאלית ואפשר לשלול בעיות תוכנה.

24. לא יודע אם לשייך את ההודעה לכאן או לפורום רשתות ואינטרנט, אז אם היא לא שייכת לכאן נא להעביר. אחרי החלפה של כל הרכיבים במחשב אחד אחרי השני, הבעיה עדיין ממשיכה. הזיכרונות, הדיסקים הקשיחים וטמפ' המעבד תקינים, כך שזה לא קשור אליהם. הגעתי למסקנה שהבעיה קשורה לאינטרנט, כי כשאני נכנס לאתרים שכנראה עמוסים, או כשאני מוריד משהו מהאינטרנט - המחשב פשוט קופא. הקטע העוד יותר מוזר - במיקום אחר בבית (קומה תחתונה לצורך העניין), או כשאני מחבר אותו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי - הוא לא נתקע. ד"א, ניתקתי את כבל הרשת מהמחשב וחיברתי אותו למחשב נייד, שבינתיים לא נתקע למרות שהעמסתי עליו עם הרבה מאוד הורדות מהאינטרנט. איך אני פותר את הבעיה המאוד מאוד מציקה הזו? :-\

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.