עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by whoc,

הוא עולה בסדר ב Safe Mode אבל באופן רגיל נתקע על ההתחלה וכלום לא זז (אפילו הנורית של Caps Lock על ה Keyboard לא נדלקת). אחרי כמה נסיונות ו Resets הוא מצליח לעבוד כמה שעות עד שהוא שוב נתקע וקופא. יש למישהו רעיון? אגב, בדקתי כמעט הכל, מעבד, זכרון, כ. מסך, דיסקים, חוץ מלוח האם ולא גיליתי שום תקלה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Tomerb1,

בזמן האחרון יש לי בעיה חדשה במחשב. הוא פשוט קופא וזהו... אבל נגיד אם אני שומע מוזיקה עדיין שומעים אבל אי אפשר להפסיק אותה והוא לא מגיב כמו מת רק העכבר זז. ואז הוא קופא לגמרי. זה קורה בערך כל שעתיים- שלוש ולא קבוע. המפרט בצד. הטמפרטורות נבדקו והם בסדר, המעבד 38-42 כרטיס מסך 47-48 וכו'... לא גבוהות כ"כ. השאלה מה יכולה להיות הבעיה. אולי הזכרונות? וגם זה הגיוני שפעמיים נדפקו לי ווינדוסים שהתקנתי כל חודש בערך פתאום חסר קובץ המחשב לא עולה לאחר יום שהוא עבד פיקס. תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Moshe Ben Yakov,

היי מה קורה חברים ? קניתי מחשב לפני כחודשיים, אני הרכבתי את המחשב מעבד i5 11400F קירור נוזלי Asus TUF LC 240 ראם G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2666Mhz CL18 Kit לוח אם Asus tuf b560m WiFi plus ספק כוח Antec High Current Gamer 650W 80+ Gold HCG650 Retail כרטיס מסך 1650 super ואחרי זה RTX 3060 כמו שציינתי למעלה בניתי את המחשב הזה בעצמי בהתחלה היה לי את ה1650 super המחשב היה קופא לעיתים רחוקות בזמן משחקים או בזמן גלישה בדפדפן, התקיעה היא רנדומלית ואז החלפתי ל3060 ואז המחשב היה קופא לעיתים יותר קרובות. חשוב לציין שכל הדרייברים מעודכנים גם הBIOS פרמטתי את המחשב פעמיים הבעיה נמשכת, אני עוקב אחר הטמפ של החלקים והם תקיני…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. Started by AngelofDeath,

שלום, המחשב שלי קופא תמיד סתם ככה, ואי אפשר להשתמש בו עד שלא עושים Restart. מה יכול לגרום לזה? המחשב שלי הוא i5 2500, HD 7950, 8GB RAM, דיסק קשיח Hitachi 500GB ו SSD Kingston V300. ספק כוח 430W של seasonic. זה קורה דווקא כשאין שום שימוש במחשב, אז המסך מתכבה, המחשב (כנראה) נרדם ולא מצליח להתעורר, הוא לא מגיב לשום פעולה של עכבר או מקלדת במצב הזה. לכן אני חייב בריסטארט. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lord of fire,

טוב אז ככה: אחרי פירמוט שעשיתי לאחרונה ,המחשב מתחיל "לקפוא" באמצע משחקים.... אני עדכנתי הכל סרקתי כדי למצוא וירוסים ורוגלות,עשיתי הכל והבעיה נמשכת.... המפרט שלי: inter pentium 2800 mhz presscot 512 mb Gforce 5200fx maxtor 40GB אגב,לא עשיתי שום אוברקלוק או משהו כזה.... תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. המחשב שלי קופא - לפעמים בboot עצמו,לפעמים לאחר שכל המערכת עובדת. לפעמים כמה לאחר כמה דקות פעולה ולפעמים יותר. לא רק זה, אלא שיש לי שני כרטיסי רשת בלוח אם והציון של אחד מהם בוינדוס נעלם. בדקתי עם מקאפי ואין וירוסים. לפי everst אין בעיה של טמפרטורה, מה גם שניקיתי את המחשב לפני זמן לא רב. למישהו יש השערה?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by moran_l,

שלום. ברשותי מחשב בן 5. פנטיום 3 700MHZ. לאחרונה המחשב התחיל להיתקע לעיתים קרובות. הכוונה בתקיעה היא שפשוט התמונה על המסך קופאת, המקלדת לא מגיבה (כולל num lock) העכבר לא מגיב ואין ברירה אלא לרסט את המחשב. לפעמים פשוט התמונה מתחרבשת ורואים ריבועים גדולים במקום התוכן שצריך להיות. בתזוזת העכבר רואים שמשהו זז במסך, אבל אחרי דקה שוב מקבלים קיפאון מוחלט. פרטים נוספים: 1. לקחתי את המחשב לטכנאי (אמין בעיני) שטען כי הלוח מנופח כולו והחליף אותו. הבעיה לא נעלמה. 2. ב-Windows 98 יש פחות תקיעות מאשר ב-Windows 2000 3. כאשר הורדתי את רמת הצבע מ-16 ביט ל-256 צבעים רמת התקיעות והתדירות שלהן ירדה מאד. 4. לא הצלחתי לאפיין את הסנריו שמביא לתקיעה. לפעמים זה קורה תוך כדי עבודה יחסית מאומצת (מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הכל התחיל כשקניתי זיכרון 2GB.. מפרט: Intel P4 3000 Mhz Asus P5vd2-mx Kingston 2GB DDR2 667 Gigabyte Geforce 7300GS 512mb יש לציין שהלוח אם תומך עד מהירות זיכרון 533, בכל זאת המוכר הציע לי לקנות 667 בטענה שזה אמור לעבוד. בהתחלה הוא הביא לי זוג סטיקים של חברת TEAM , הם עבדו כשבועיים מצויין עד שהמחשב התחיל לקפוא במשחקים פשוט להתקע איך שהוא ולא לזוז, ולא משנה על מה אני אלחץ הוא פשוט לא מתכוון לזוז, לפעמים הוא גם היה מצפצף! המצב החמיר והמחשב היה סתם נתקע גם בשימוש באינטרנט וגם באי שימוש, פשוט סתם. הלכתי לבעל החנות וביקשתי ממנו שיביא לי זכרונות של 533, הוא אמר שאין צורך כי זה לא קשור למהירות וגם הוא טען שבקושי משווקים במהירות זו ואמר שאולי ישנה בעיה עם הכרטיסים המסויימים והוא …

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by most,

שלום, חבר שלי קנה מחשב מ KSP עם מפרט שהרכבתי לו. KSP התקינו לו XP HOME מקורי בעברית התקנתי לו כמה תוכנות שימושיות וביינהם NOD32 , NERO,WINRAR, BSPLAYER, OFFICE , את מצלמת האינטרנט, דרייברים של מסך SUMSUNG 731BF, קודקים של CCCP. האם ייתכן שאחת התוכנות גורמת לבעיית תקיעת המחשב (FREEZ) ד"א העכבר זז בזמן שיש פריז ניתן לצאת מזה רק ע"י ריסטארט

10. WINDOWS XP SP2 המחשב בו יומים והיום כרטיס הרשת נבדק ע"י טכנאי ונמצא תקין אני משתמש במודם של אצטק וחייגן לאחר החיוג הכול עדיין תקין הבעיה שכאשר מפעיל EXPLORER או OUTLOOK EXPRESS תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by oz12,

בבקשה עזרה !! המחשב שלי פיתאום נתקע-קופא ! לא משנה באיזה מצב אני הוא נתקע סתם ככה בדקתי אנטי ויורס עם קספרסקי ונוד שום דבר לא מצא ובדקתי ספאים עם כול התוכנות האפשריות לא מצאתי שום דבר מה יכולה להיות הבעיה ? והאם יש עוד דרך לבדוק את הבעיה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב את'לון XP2800 עם MB של EPOX nForce2 . מה שקורה זה שאחרי עבודה של כמה שעות המחשב קופא לגמרי(לפעמים זה כמה שעות ולפעמים זה יום או יומיים. ) ,וזה קורה גם כשעובדים רק עם תוכניות ברקע כמו חיבור לאינטרנט ואי מיול. למרות שניסיתי גם כשהוא היה מנותק ומהאינטרנט זה לא עזר. לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא רק לעשות ריסט. ואז הוא ניתקע בבוט בשלב של detecting IDE drives. בשלב הזה אין ברירה אלא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. לפעמים מופיעה הודעה של המעבד התחמם או שניסו לעשות אוברקלוקינג, למרות שלא עשיתי אובר והטמפרטורות של המעבד היו נורמליות לחלוטין. עכשיו הסתכלתי והוא כותב גם שהמעבד רץ ב1250 מה"צ. (לא נשמע הגיוני בכלל) המחשב היה כבר פעמיים …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by B166ER,

שלום, יש לי מחשב חדש: Q9300 GIGABYTE P35-DS3L Mushkin ddr2 4096 800mhz 5-5-5-12 ATI HD4850 corsair cmpsu-450vxeu 450W הבעיה שלי היא שכל כמה שעות המחשב פתאום קופא. כשאני אומר קופא אני מתכוון שכל התוכנות שפעלו נעצרות והכל נתקע. alt+ctrl+del לא עובד וגם alt+F4 לא. גם כל הקיצורים האחרים כמו winkey+D או winkey+L לא עובדים. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא Restart. כמו שציינתי מדובר במחשב חדש, הוא עבר בדיקות במעבדה של החנות שממנה קניתי אותו (לפני שקיבלתי אותו) וכמו כן גם אני ביצעתי בדיקות לזיכרון ולדיסק הקשיח שעברו בהצלחה. הבעיה גם לא נובעת מהתחממות כי הטמפרטורות נורמליות. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  14. יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר הרבה מאוד זמן,ניסיתי פשוט הכל - לפרמט,להסיר את כל התוכנות,כל ההתקנים,דרייברים,לעשות אימג',שום דבר לא עבד... אז ככה: המחשב שלי קופא כל פרק זמן מסויים,פשוט קופא,העכבר לא זז,שום דבר לא זז... הבעיה היא שאני יודע מה גורם לזה אבל לא יודע איך להפסיק את זה...המחשב קופא רק שיש התקן אלחוטי מחובר...למרות שלא עם כולם זה קרה,ניסיתי שניים,אחד של מייקרוסופט ואחד חדש שעכשיו אני משתמש בו (D-link) ושניהם גורמים לתקיעות,ניסיתי גם אחד של חברה לא ידועה שלפי מה שאני יודע כבר בן שנתיים והוא דווקא לא תקע...יכול להיות שזה בעיה עם USB2?(יכול להיות שהאחד הישן היה USB1 ובגלל זה לא תקע?) אני כבר אובד עצות,מקווה שתוכלו לעזור :\ (לומר לי לקנות אחד חדש או לא להשתמש בו לא ממ…

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by שמנואל,

שלום. המחשב פשוט קופא. כשבא לו זה קורה עוד כשה XP מתחיל להיטען, כשבא לו הווינדוס עולה - וכעבור דקה המסך קופא. פירמטתי. החלפתי כרטיס מסך. הוצאתי זכרונות (יש לו 384), ניקיתי, החלפתי סוקטים. מצאתי שהכבל להארדיסק קצת רופף - החלפתי אותו. יש ציפצוף אחד בהדלקה- סימן שלכאורה הכל בסדר. ועוד דבר - המסך נשרף לפני יומיים- דהיינו לאחר שהחלה בעיית הקפאון - קנינו חדש. מאווררים פועלים (3). מעבד פנטיום 4. לוח אם OCTEK RHINO. מה עוד נשאר לעשות ? מחכה לעצתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה אני חווה הקפאות מסך בהם אני לא יכול להזיז את העכבר והתמונה לא זזה אבל הסאונד ממשיך להתנגן. הפעם הראשונה הייתה עם יוטיוב, אני צופה בקליפ ופתאום המחשב נתקע אך הסאונד נשאר. עשיתי ריסט והכל חזר לתפקד כרגיל אחרי תקופה קצרה, בצעתי שידרוג לiTunes אני לוחץ לפתוח אותו וזה קורה שוב אבל המחשב חזר לעצמו. והשאלה שלי היא מה גורם לו לכך? כל הדרייברים/עדכוני מערכת מעודכנים (כולל Bios). וזה המחשב : Intel Core i7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD 750W ספק ומערכת קירור מים למעבד. Windows 8.1 pro האם פירמוט נזקק כאן? (הכל מתפקד כמו שצריך). תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בזמן מצב בטוח המחשב עובד רגיל עם חיבור לאינטרנט והכל . מדובר על Windows 7 -- 32X במצב NORMAL MODE המחשב עובד ל 10-15 דקות ונתקע. אם אני מבטל את הדרייבר של כרטיס המסך אז לפעמים אחרי חצי שעה או שעה עבודה הוא קופא . ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך והצ'יפ סט במחשב וזה עזר למשוך עבודה של עוד דקות בודדות . הרצתי את כל הבדיקות האפריות ( ווירוסים , רג'יסטרי , איחוי דיסקים ) הכל וזה לא עזר . ניסיתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש אבל גם אחרי הפירמוט חזרה הבעיה . למישהו יש עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hmjmvhcvh,

שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by mokisho,

דבר מוזר קרא לי היום הפעלתי את מחשב Q6600 לוח מקסימוס פורמולה ביוס 1201 זיכרון 8 גיגה ספק אינמקרס ליברטי 500 כרטיס מסך 3870*2 ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עולה אבל קופא אחרי כמה דקות מערכת ההפעל לא מצליחה לעלות והדבר המוזר שגם בביום אחרי כמה דקות הוא קופא עכשיו מה שראיתי מוזר זה שנורת הביקורת של הזיכרון דולקת באור אדום למרות שהמתח הוא 2.1 וגם שניסיתי להוריד או לאפס את ה O.C זה עדיין ככה עוד משהוא הנורה של הכרטיס קול וגם הנורה של המסך ביקורת הקטן שמגיעה איתו דולקים במעומעם ולא כמו פעם מה נראה לכם שהבעיה יכול להיות שיש בעיה בזיכרון למרות שבדקתי אחד אחד ועדיין יש את הבעיה או שזה יכול להיות ספק שכבר קשה לו בגלל כל המתח שהוא צריך לספק יש לי הרבה מאווררים מה אתם אומר…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by Ruya,

אהלן כבר מזה כמה שבועות שהמחשב שלי מחליט לקפוא באופן אקראי (בגלישה סטנדרטית באינטרנט ללא מאמץ) אין מסך כחול או התרעה מוקדמת, פשוט הצג קופא והמקלדת והעכבר לא מגיבים ורק ריסט עוזר.. הבעיה שזה גם קורה כשאני מעלה את המחשב, פתאום קופא. בנוסף, לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא דולק אבל אני לא רואה כלום על המסך. הטכנאי מחשבים שלי ניסה לנקות אותו היטב אך זה עדיין קורה... מה עושים?? תודה מראש, רועי כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by bad-sector,

חבר שלי קנה מחשב, דנדש בשקית AMD 2500 + BARTON 512 DDR 333 WINBOND לוח אם של GIGABYTE עם FIREWIRE ו RAID משהו חדש... 120 גיגה מאקסטור עם 8 מגה באפר.... המחשב הוא לעריכת סרטים, בכל פעם שהוא מנסה לייבא קובץ באדובי פרימייר המחשב קופא, או שלוקח לו ממש המון המון זמן לעשות את זה, מה שלא קרה על פנטיום 1.7 עם 256 זיכרון ובדיוק אותה מערכת הפעלה (XPPRO), המחשב לאחר פירמוט בפעם השלישית, כך שאין לי אפילו קצה חוט, ההבדל היחיד בין המחשבים הוא שעל הפנטיום לא מותקן SP1, יכול להיות שזה הגורם לכל הבלאגן? המחשב שלו אמור לאכול בלי מלח את הפנטיום והוא פשוט לא זז, לוקח לו שנים לייבא סרט שאותו סרט בפנטיום הוא מייבא במספר שניות.... המצחיק הוא שהוא מכר AMD 1700 לפני שבוע, כי הוא עשה לו אותה בעיי…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום אנשים. יש לי מחשב הבנוי מהמפרט הבא: Asus P5N-T Deluxe Intel Core 2 Quad9450 GeForce GTX280 GEIL 4Gb DDR2 800Mhz Enermax 82+ 625w Antec P182 WD + Seagate 500GB Disks Dual Systems: XP x86 + Vista x64 הבעיה היא כזאת: מהיום שהרכבתי את המחשב אני מקבל באופן אקראי ולעיתים רחוקות, שזה אומר פעם ביום, פריזים. המחשב קופא כלום לא זז, הווינדוס מפסיק להריץ קבצים, כי כשאני עושה ריסט אני רואה שההורדות שלי נעצרו גם. אחרי איתחול אני מקבל את המסך של הויסטה או האקס פי שאומר שהמערכת עברה כיבוי לא מסודר (וניתן לבחור לעלות בסייפ מוד או המצב האחרון שבו המערכת עלתה ובלה בלה). זו בעצם התופעה הכי מוזרה כי המחשב לא אמור לזהות כשהוא נתקע. מה גם שאין לי שום חיווי באיוונט ויואר. מלבד: The previous…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by MetalHead,

לפני זמן מה המחשב שלי התחיל לקפוא באופן אקראי (עכבר ומקלדת לא מגיבים, אם היה צליל כלשהו שהתנגן בזמן ההקפאה אז המחשב עושה רעש נוראי). הדבר היחיד שאפשר היה לעשות הוא לאתחל. ככל שהזמן עבר ההקפאות הפכו ליותר ויותר תכופות. בפעם האחרונה שמשהו דומה קרה לי המקור היה הזכרונות, אך הפעם כשהרצתי את הגרסה האחרונה של memtest במהלך הלילה היא לא החזירה שגיאה אחת. הטמפרטורות דרך speedfan הן כ"מ 65, הארד דיסק 42 temp 1 = 53 temp 2 = 34 core 0 = 30 core 1 = 22 core 2 = 30 המפרט שלי הוא q6600 2.4ghz עם אוברקלוק ל ghz3 Gigabyte EP43 DS3L 1024x2 ddr2800 cl 4-4-4-12 של Gskill Geforce 8800 GTS 640mb ספק FSP bluestorm2 500w אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה, יניב.

24. Started by benamos1,

הדיסק מקורי, והותקן בהצלחה במחשב אחר באמצע ההתקנה נקיה של ווינדוס על כונן מפורמט, כל פעם בשלב אקראי אחר, פתאום המחשב קופא ולא מגיב לכלום ריסט לא עוזר, ההתקנה מתחילה מחדש ושוב נתקעת באמצע. כל פעם במקום אחר. לוח אם - ASUS P4800SE מעבד - INTEL 3000 HT זיכרון - הוחלפו 3 סטיקים שונים של 512MB, נוסו גם ביחד וגם בניפרד, על סלוטים שונים כרטיס מסך - ג'יפורס 5200, היה לפניו גם ג'יפורס 6200 שגם איתו ההתקנה קפאה באמצע מעבר לזה מחובר רק הרדיסק אחד (מקסטור 120) וסידירום. חוץ מזה אין כלום במחשב הלוח נראה תקין, אין קבלים מנופחים או משהו כזה.. ההרדיסק עובד בסדר ולא מרעיש או משהו, הטמפרטורות של המעבד תקינות מה יכולה להיות הבעיה? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by CyberBot,

ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.