עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב בו מותקנת מערכת הפעלה Win98se ENA עם הארדיסק 20 ג'יגה מחובר על Primary Master ו-סידירום מחובר על Secondary Slave כעת הוספתי 2 הארדיסקים (על Primary Slave ו-Secondary Master) וכשהפעלתי את ה-Windows הוא לא זיהה שהוספתי הארדיסקים באופן אוטומטי כמו ב-XP... ניסיתי Add New Hardware אך הוא לא זיהה... ההארדיסקים תקינים והם בנפח של: 6 ג'יגה ו-13 ג'יגה. רציתי לדעת איך ניתן לגרום ל-Windows לזהות א תההארדיסקים הנוספים מבלי להתקין מחדש את מע' ההפעלה. תודה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז ככה, בימים אלה אני בודק את המחשב החדש של אח שלי שהוא : BARTON 2500 MOBILE + ALX800 + AS5 NF7 (הרגיל) TWINMOS 512 PC3200 שיש לו בעיות תאימות ולכן אני משתמש ב NCP 256 PC3200 שיש לי עכשיו. HEC300W CD ASUS (מהמחשב הישן) HD MAXTOR 20GB 7200 (מהמחשב הישן). ATI R8500 מהמחשב שלי לבנתיים. המחשב מומהר ל FSB200 ומכפלה 11 . המחשב עובד ב VCORE של 1.475 VDIM2.8 ו VDD 1.4 . לאחר שהמחשב עולה אחרי מספר דקות מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט ואין לי מושג מה יכול לגרום לכך, הדברים שניסיתי לעשות : 1. להוציא את כל כרטיסי ה PCI. 2. להחליף כרטיס מסך. 3. להחליף כונן קשיח. 4. למרוח שוב משחה טרמית. 5. להחליף חריץ זיכרון. 6. להחליף את כל כבלי ה IDE. 7. לעלות\להוריד את המתח של המעבד. …

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  3. שלםו רב, אספר את הסיפור במלואו: ביום שבת גילית שהספק (Eagle 300W - ספקבר) של אחד המחשבים שלנו גוסס. המאוורר שלו הפסיק לפעול ורכיבים בתוכו ניזוקו. החלפתי את המאוורר כדי שיחזיק מעמד עוד כמה ימים, והזמנתי מזיגזג ספק HEC 300AR-T. חיברתי אותו למחשב, הדלקתי, והמחשב לא עובד. המאווררים פועלים, ההארד דיסק עושה כמה קולות, אבל המסך לא נדלק ואין תגובה. ניתקתי את ההארד דיסקים, הסידירום וכל השאר, והוא עדיין לא נדלק. בשלב זה החזרתי את הספק הישן, והוא עובד. היום התקשרתי לזיגזג והסברתי את הבעיה. הם לא ידעו לעזור לי, ואמרו שאשלח להם את הספק. לפני שאני שולח החלטתי לעשות עוד ניסיון: ניתקתי את ההארד דיסקים וכו' מהלוח, הוצאת גם גם שני כרטיסי רשת, ולא עובד. הוצאתי סטיק אחד של זיכרון (יש שניים),…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by Aloha-Boy,

אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by 114508534,

יש לי DVD ו CDRW והם לא רוצים להגיב , הם לא מראים שום דיסק !! לא יודע זה מאד מוזר , עשיתי ראסטארט ואז הXP הראה לי שהתגלתה חומרה חדשה שלא הוספתי כלום ושאני לא יודע על מה מדובר ומאז ה סידי לא מגיבים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by dani,

יש לי מצלמת וידאו של Samsung דגם vp-D73i ואני רוצה להעביר ממנה את הסרט למחשב... חיברתי אותה USB וכשאני מנסה להעביר עם התכנה שקיבלתי (DVC media) אני מקבל רק תמונה בלי סאונד. רציתי לדעת אם יש איזה תכנה טובה להעביר סרטים מהמצלמה או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by itaysp,

בלי שום התרעה פתום הוא עושה ריסט... האם הוא קורס??? זה קרה לי פעם אחת גם שלא הפעלתי הרבה תוכנות... זה התחיל מהיום........ אבא שלי אמר לי שזה מהתחממות יתר אולי... בדקתי תרכיבים והכל בטמפרטורה נורמלית...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by pc student,

יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. שלום, מחשב חדש בעיות חדשות . כונן קשיח חדש מבית "ווסטרן דיג'יטל" בנפח של 200ג'יגה מזוהה ע"י WindowsXP Pro. SP1 ככונן קשיח בעל נפח של 137ג'יגה, אף על-פי שבביוס הכונן מזוהה בגודלו המלא, 200ג'יגה. זוהי בעיה ידוע שאת הפיתרון עליה מייקרוסופת מציאה בעמוד http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;303013 . הבעיה היא שגם לאחר התקנת SP1 ועדכון Atapi.sys לגירסה החדשה יותר, עדיין ווינדוס לא מזהה את הכונן בגודלו האמיתי. תודה מראש על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by urielka,

יש לי מחשב : p4b 2.4ghz 512mb ram generic 266mhz via p4vaxd GF4MX440 64mb ושני דיסקים קשיחים של western digital wd400 ואחרי התקנת לינוקס הם עבדו יופי לינוקס וווינדוס ואז אבא שלי(שמבין טוב במחשבים אבל לא בלינוקס) עשה משהו ובום אין ווינדוס וכל פעם שאני מנסה להתקין אחרי שwindows xp עובר לשלב התקנה הגרפית אז הוא כותב erorr loading operation system אבל win98se עובד אבל לא רציתי אותו אז החלפתי את הארד דיסקים באחד של maxtor 8gb שהיה לי זרוק ואז הצלחתי להתקין את הwindows xp מה זה יכול להיות הדיסקים התנזרו מווינדוס(כי לינוקס אפשר להתקין העליהם וזה עובד פיקס והדיסקים עברו הרבה פירמוטים אז לא להגיד תפרמט)? ומה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by igoldman,

WINXP מותקן לגבי המפרט אז אתם יכולים ללחוץ עליו. אז ככה , יום אחד המערכת הוסיפה לי כונן שאינו קיים פיזית . חשבתי בהתחלה שאם אני יעשה פורמט למחיצה C ויתקין מחדש את המערכת אז הבעיה תפתר אבל לא ככה היה. אם אני מסתכל על ניהול המחשב ואז ניהול דיסקים אז המחיצה לא מוצגת אבל תחת חלון המחשב שלי היא. לא מדובר על איזשהו כונן וירטואלי של CD שאני לא יודע על קיומו כי ביצעתי פורמט והתקנתי את NERO ולא הוגדר ליצור כונן וירטואלי לנרו. כמו כן כשאני מנסה להיכנס לתוך המחיצה אז מוצגת לי הודעת שגיאה שהכונן אינו מפורמט ואני לוחץ על כפתור לפרמט ומערכת מציגה לי שוב הודעה שלא ניתן לפמרט. אני לא יודע מאיפה הדבר הזה צץ פתאום . גם לא מדובר במחיצת הבאפר של כונן הקשיח מכיוון שלא יצרתי ממנו מחיצה…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by tfo,

יש לי בעיה בהארד דיסק כל פעם שאני מעלה את הWINDOWS לוקח למחשב עוד 2 דקות עד שאני יכול להתחבר לאינטרנט ועד שכל הדברים שקשורים ל SYSTEM עולים הבעיה היא כמאת 100 % בהארד דיסק בגלל שקניתי מחשב חדש וזה עדיין עושה את זה אני חוושב שיש הרבה BAD SECTORS כי פירמטתי את הארד דיסק הזה מיליון פעם ורק אז זה התחיל, איך אני עושה איזה ניקוי. א יש לי : NTFS FORMAT

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by dvd21,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות שידרוג ללפ-טופ (להגדיל הארד דיסק,זיכרון וכו'...) ובכלל איפה אפשר לתקן את הלפ-טופ אני אשמח אם תביאו לי כמה אתרים של חנויות לתיקון לפ-טופים אים יש כמובן תודה רבה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  14. היי לפני שבועיים לקחתי את הכרטיס הישן שלי (fx5600) לתיקון, אמרו לי שהכרטיס שרוף ועוד מעט מגיע ההזמנה של הכרטיס מח"ול, טוב ביון בגיע הכרטיס, ולהפתעתי הביאו לי fx5700 אז שמחתי והתקנתי את הכרטיס. ניסתי להפעיל מישחקים, אך כעבור כמה שניות (10-20 שניות) המחשב יוצא לי מהמשחק ופעול כרגיל (לא ניתקע או משהו) אז חשבתי שזה הכרטיס למרות שזה לא הגיוני כי הוא חדש, הוא בן שעה. אז מה הבעיה?, ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by The_Maestro,

יש לי בעיה ... כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ (לא משנה איזה סרט תוכנה ...) אני מקבל הודעת שיגאה שהתוכנה עשתה שיגיאה והיא תסגר (לפעמים הוא נותן לי משהו יותר אלים בסגנון של בעיה במשהו C++) אני מקבל את ההודעת שגיאה עוד לפני שהתחלתי לצרוב רק שאני מעביר דברים לתוך הדיסק .... גם בנרו וגם באיזי סידי קריאטור.... יש למישהו רעיון...... סליחה אם אני כותב לא ברור אני פשו מת מעייפות...... אגב הצרוב הוא צורב חדש של NEC 2510A ויש לציין שכבר צרבתי איתו כמה פעמים עד שפתאום קיבלתי את השגיאה הזו.... תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  16. כמצויין בכותרת - יש לי מחשב AMD Athlon 1333mhz עם 512 RAM DDR-266 וכרטיס מסך מהתקופה שלו MSI StarForce 915 GeForce2 GTS PRO 64MB . אם מישהו יודע מה הם הדרייברים המומלצים לכרטיס מהדור הנ"ל ? ביוצעים\גרפיקה דרך אגב - הכרטיס מריץ לי על המערכת הזו ET בגרפיקה מלאה ב 800x600 בלי FSAA חלק לגמרי - חוץ מהקטעים של ההרבה פיצוצים שזה קופץ ךשניה. תודה מראש, ויטלי.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by liranss,

שלום יש לי במחשב שני מאווררים לא כולל של כרטיס מסך מעבד וספק הרצתי תוכנת SPEED FAN והוא מראה לי נתונים רק ל FAN 2 הוא מראה לי בשני 2800 RPM הוא לא מראה נתונים למאוורר הראשון, מה עושים.. בבקשה בבקשה לשלוח לי תשובה לאייסיקיו 167806010 לכל העונים אני מודה מראש.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by Mamimo,

הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. יש לי בעיה כבר אולי איזה שנה, כשאני מוריד באמיול או סתם כשאני משחק במחשב או שומע מוסיקה או אפילו גולש באינטרנט, מידי פעם המחשב שלי ניתקע! ניתקע זה אומר שהנורה של המסך הופכת לכתומה מצהובה, האינטרנט מתנתק, ואם אני שומע מוסיקה באותו זמן שהמחשב קופא אז המוסיקה פשוט חוזרת על אותו ביט של חצי שניה עוד ועוד ואי אפשר לצאת מזה חוץ מלעשות ריסט ידני :-[ ואני לא באובר קלוק או משהו כזה... מפרט מחשב: לוח אם abit is7-e כרטיס קול creative audigy מעבד של אינטל 2.0 ג'יגה הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה 8 מגה באפר 7200 עוד משהו? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by tiger3,

יש לי עכבר USB של מיקרוסופט הרגיל שתי לחצנים ופתאום האמצע העבודה הוא נכבה ונדלק אחרי 10-70 שניות והעכבר מפסיק לעבוד עכשיו זה גם רושם לי דבר חדש יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך לטפל בזה?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by foto911,

שלום ברשותי אחד המחשבים שהוא לא הייתי אומר ישן אבל די מבוגר פנטיום 3 אבל עובד יופי, לאחרונה הלך לוח אם, מה לעשות החלפתי, בחדש לאחר מס' חודשיים הייתה בעיה ככה שזה באחריות הוחלף, החדש שהרכבתי אתמול בזמן פעולה משמיע מעין זימזום מוזר וזאת כאשר אני פותח או סוגר חלון או דף בדפדפן, לפני שהוחלף לא היתה בעיה, ניתקתי את המאוורר שלו אולי זה זה אבל לצערי לא, הזמזום ממשיך אמרתי אולי הדיסק עם מערכת ההפעלה עושה בעיות, פירמוט התקנה עדין, לקחתי דיסק ממחשב אחר עם מערכת הפעלה אותו סיפור, הבחנתי כי הזימזום מגיע מאיזור המעבד, יש לציין כי לא במיידי זה קורה יכול להיות שזה עובד דקה או שעה ואז מתחיל הזימזום והקפיאה, ככה ששום דבר לאחר זה לא עוזר חוץ מכיבוי במדיה וזה לוח אין בעיה, במידה וזה מעבד של…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by אמיר,

ברשותי מחשב פנטיום 4 כבן שנתיים, (מעבד 1.6, לוח אם של אסוס p4s133-vm) עד כה היתי משתמש בהאצה הגרפית של לוח האם (כרטיס מסך אונבורד) אבל כשניסיתי להתקין כרטיס מסך agp ישן (דגם לא מזוהה, משהו די בסיסי שחבר שלי קיבל במחשב שקנה לפני שנתיים) המחשב ככל הנראה לא קיבל אותו, ועכשיו הוא לא עולה בכלל ואין תמונה במסך, לא דרך החיבור של ה-agp ולא מהאונבורד. ניסיתי להוריד את הכרטיס ולהפעיל כרגיל וזה לא עזר. אגב, כשפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק עם שואב אבק ופירקתי את המעבד ממקומו על מנת לנקות. בהתחלה חשבתי שלא החזרתי את המעבד נכון למקום בגלל שהוא מחובר לקופסא של המאוורר קשה לראות (box( אבל כשניסיתי להדליק את המחשב כשהמעבד לא מותקן בכלל הוא אפילו לא קרא את הכוננים, ואי אפ…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by ^DaGoN^,

יש לי רעשים מהמחשב כבר הרבה זמן, ניסיתי לנקות את המאווררים לפני כמה זמן, אבל בחפיף.. והרעש עדיין לא הפסיק מה יכול לגרום לרעשים? אילו חלקים? ותגידו לי איך לטפל בזה בבקשה.. תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. אז ככה... יש לי AMD 2000 Athlon XP 1.67 GHz GA-7VAX Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x 512DDR 266MHZ 40GB 7200RPM אני בטוח שהכרטיס מסך לא מנוצל אבל עד כמה? הרבה?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by yosizach,

אוקי יש לי 512 שני סיטיקים של 256 .... ביחד 512 כמובן ויש לי עוד סטיק 1 של 512 שניהם של אותו מהירות עכשיו הוא מזהה את הזיכרון והוא רושם בהתחלת המחשב dual 64 bit עכשיו אחר 20 דקות הוא ריסט ומחזיר לה 512 ? מה למה ? שמתי את ה 256 אחד ליד השני וה 512 בצד השני זה לוח אם של גגביט 8sq למה זה עושה את זה ? שאני עם ה 512 בלי להוסיף אז אני צריך להריץ איזה משחק לעשות ריסט ואז שוב הוא הופך לה גגה זיכרון ואחרי כמה דקות עושה ריסטרט חוזר לה 512

• 4 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.