עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by |אלירן|,

אני עובד בחברה קטנה של מחשבים ואני בעצמי גם טכנאי פרטי 90 אחוז מהזמן אני עובד דרך ה Disk oN KEY היום קרה לי מיקרה שזיין לי תDisk oN KEY חיברתי אותו לאיזה מחשב להתקין אנטי וירוס יענו להעתיק ממנו תהתקנה של האנטי וירוס כנראה הוירוס היה ממש חזק.זה שם הוירוס דרך אגב. win32/ VB.NIV בקיצור הרס לי את כול הקבצי EXE שהיה לי על הדיסקון קי וכמעט עבר למחשב שלי מבלי ששמתי לב מזל שהאנטי וירוס שלי הצליח לחסום אותו אבל נאלצתי לפרמט את ה Disk oN KEY וזה ממש מעצבן עכשיו מסקרן אותי לדעת אם קיימת דרך להתקין סוג של הגנה או אנטי וירוס מיוחד שמתאים ל Disk oN KEY או משהו שיוכל למנוע את זה בפעם הבאה. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by looo,

המחשב שלי נהיה ממש איטי ומשחקים שלא צורכים הרבה בכלל כמו top gun מקרטעים. זה קרה אחרי שהפעלתי את המחשב בלי מאורר כמה פעמים ואז החזרתי אותו. למאורר נשפברה כנף והתחיל לרעוד (תאונה קטנה..) אז שמתי משהו שיחזיק אותו ועכשיו זה בדיוק איך שזה היה בהתחלה. help plz? ??? :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by benhalaf,

כל פעם, 5 דקות אחרי שמעלים את המחשב הוא או נתקע או עושה לעצמו ריסטרט בsafe mode הוא עובד מצויין (אפילו האינטרנט עבד שם...) פרמטתי אותו כי חשבתי שזה איזה וירוס ועכשיו בהתקנה של הוינדוס עולה לי החלון הכחול הזה. צירפתי תמונה של הודעת השגיאה תודה! [attachment deleted by admin]

4. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. שלום לכם מאת אדוארד, יש לי רכזת USB שמחוברת לחשמל- אליו גם מחובר עכבר אלחוטי. מה שקורה אחרי שאני סוגר מכסה ופותח אותו מחדש המחשב לא מגיב להתקנים מחוברים לרכזת USB ואחרי שמוציא את יציאה של רכזת ומכניס אותה מחדש אזי הוא מציג הודעה 'התקן USB לא מזוהה' ואומנם מחשב מגיב להתקנים שמחוברים לרכזת למה צריך להוציא והכניס את יציאת רכזת כל פעם? אולי זו בעיה של הדרייבים? תודה רבה, אדוארד.

6. Started by chenky,

שלום, התחלתי לא מזמן לשחק במשחק חדש The Elder Scrolls Online המשחק עובד חלק על 60 fps קבוע, אבל לפעמים המסך מתחיל לרצד בטעינה הראשית של המשחק או בטעינות של המפות (לא מרצד בזמן המשחק). אני יכול לשחק במשחק שעות וזה לא יקרה אבל כשזה קורה זה לא מפסיק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ( זה ממשיך בווינדווס גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ) זה אומר שאם אני רואה שזה מתחיל לקרות אני מבין שאם אני יוצא מהמשחק אני חייב לעשות ריסטרט. חשוב לי לציין שאני משחק בעוד משחקים כבדים יותר ועוד לא קרה לי דבר כזה. ככה זה נראה בווינדווס : וידאו בדקתי עם מסכים אחרים, אין הבדל. ניסיתי דרך HDMI ו DVI וזה קורה בשניהם. עדכנתי את הדרייבר של הכ…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by hardware maniac,

שלום, לפני כיומיים הדלקתי את המחשב והיה רעש נוראי מאחד המאווררים,פתחתי ת'מחשב ניקיתי אבק קצת,חזר פחות או יותר לקדמותו.[חוזק הרעש הנובע מן המאוורר] היום הדלקתי את המחשב ולפני טעינת הווינדוס הופיע לי הודעת אזהרה אשר דומה פחות או יותר לזו: Warning one of your chip fans is a low speed fan. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN וגיליתי להפתעתי שהוא בכלל לא עובד,אני חושש שזהו המאוור אשר נמצא על לוח האם שלי[A8N-SLI של ASUS]. הנה תמונה מן התוכנה: http://img254.imageshack.us/img254/6238/shitfw4.jpg עזרו לי בבקשה לאתר איזה מן המאווררים זה,ואיך אוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by nadavy11,

יש לי בעיה חוזרת על עצמה - המחשב נתקע בפתאומיות. זה קורה לרוב אחרי שאני הולך מהמחשב וחוזר אליו - כשהמחשב במנוחה (נכנס למצב כיבוי מסך). מה שקורה שאני מנסה להיכנס לתיקייה, לתוכנה, לפתוך את ההתחל ומגיב מאוד לאט. זה אחרי שעבד בסדר גמור לפני. הפתרון הוא לעשות ריסט ולהמשיך לעבוד, אבל זה לא פותר כלום, רק "קומבינה". * לפעמים נתקע בזמן עבודה שוטפת. כבר ניסיתי : ניסיתי להחליף קבל מסך, ניסיתי להוציא את התקני ה USB שמחוברים למסך (אולי מקצרים וכו), ניסיתי לעשות פורמט למחשב - אולי בעיית תוכנה (מה שפתר את הבעיה זמנית). הורדתי ב OC למחשב, אחרי שיקול שאולי יש רכיב שמתחמם וגורם לתקיעה - כונן קשיח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך.. אבל לאחר בדיקה שמתי לב שהמעבד וכרטיס המסך לא ממש חמים (גם ניטור טמ…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by A.M,

שלום לכולם צהריים טובים לפני מס' ימים המחשב שלי קרס בפתאומיות קיבל מסך כחול ולא הצליח לעלות את הווינדוס בכל מקרה החלפתי cd rom ועשיתי שחזור מערכת והמחשב פעל כרגיל לאחר 3 ימים המחשב מתחיל לקבל מסך כחול בלי הפסקה עכשיו אני לא יודע מה לעשות למה אני לא כל כך מבין במחשבים עכשיו אני צריך את עזרכתם מישהו שיעזור בכל התהליך הזה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by Oztriker,

היי אנשים , אני בצרות... מצטער אם הגעתי לפורום הלא נכון , אבל האח הקטן שלי שפך לי מים על מחשב בזמן שלא הייתי בחדר. המחשב היה פתוח וכל המים(כ300-500 מ''ל) נשפכו על המקלדת... שהגעתי לחדר, כמה שניות לאחר שמקרה. ראיתי שמסך תקוע... מיד כיביתי אותו, הוצאתי את הסוללה ושאבתי את מה שניתם עם שואב אבק. אני כמעט בטוח שזה לא יעזור אבל מי יודע.... יש לכם המלצות כלהן מה ניתן לעשות, או מה הסיכוים שהוא יחזור לעבוד? עכשיו, יש לו אחריות של 3 שנים כי קניתי אותו לפני חודש TT האם אפשר לגרום לזה להראות כתקלת חומרה ולא קורוזיה?

• 31 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by ishai82,

יש לי מחשב פנטיום 3 והמהירות של המעבד שלי תמיד היתה 850 MHZ ועכשיו המהירות הפכה להיות 567 MHZ? והשאלה שלי איך זה ייתכן ? ואם יש משהו שאוכל לעשות ולהחזיר את המהירות שהיתה לי.. ניסיתי פירמוט וזה לא כזה עזר.. האיטיות באה לידי ביטוי בכך שאני רואה את סרטים בצורה איטית, מה שלא היה פעם ! לא נראה לי שזה קשור למקודדים (ניסיתי לשנות).. אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by adirze,

אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  13. תקלה משונה: מחשב חדש יחסית (רוב הרכיבים בני כמה חודשים) שעבד ללא שום בעיה מיוחדת, עד שיום אחד, כנראה אחרי איתחול אוטומטי בעקבות התקנת עדכונים Windows, שני המסכים שמחוברים אליו לא הציגו דבר - שחור בלבד. כיביתי והדלקתי את המסכים, החלפתי כבלים ויציאות על כרטיס המסך, לא עזר. נראה שהמחשב עובד - מאווררים מסתובבים, הלד של הדיסק מהבהב, אבל אין כלום על המסך. חיברתי מסך אחד ליציאה של "כרטיס" המסך הפנימי, גם כלום. איתחלתי בכח, נראה שהמחשב עולה, אבל עדיין לא רואים כלום - אפילו לא מסך POST. ניתקתי את כל הרכיבים שאפשר בלעדיהם ווידאתי שכל השאר מחובר תקין. השארתי מחוץ לחשמל כחצי שעה לייתר ביטחון. לא זזה רוורס. WTF? איפסתי את ה- BIOS וניסיתי שוב. הידד! יש תצוגה ואפ…

14. יש לי בעיה די מוזרה , כל כמה דקות העכבר נתקע וכדי להפעיל שוב צריך לנתק את ה-USB ולחבר אותו שוב , לפעמים הוא נתקע כל כמה דקות ולפעמים אפילו תוך 10 שניות. ניסיתי למחוק אותו דרך מנהל ההתקנים ולהתקין שוב (למעשה התקנה אוטומטית) , וזה לא הצליח. מידי פעם מגיעה הודעה כזאת: העכבר זה עכבר של מיקרוסופט , עם לייזר (לא אופטי) . תודה מראש לעוזרים! מיקי.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום לפני כחודש קניתי מחשב עם המפרט הבא: מארז ATX כללי של חברת tzag ספק כוח: sigma p4-500ew (אני חושב שW550) לוח אם: gigabyte h170-d3h מעבד: I7 6700 זכרון: 8GB של DDR4 גרפיקה: ONBOARD אחסון: SSD בנפח 120GB והארד דיסק חיצוני בנפח 1TB צורב דיסקים DVD+RW אשמח לחוות דעת בנוגע לאילו כרטיסי מסך יוכל לתמוך, אם אפשר בכלל לסמוך על ספק הכוח הקיים עם כרטיס מסך . תודה על העזרה עידו.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by marik,

שלום רב. אך אני עושה בשביל שיהייה לי במחשב מערכת הפעלה אם 3 שפות ,כלומר 3 משתמשים אם שפות שונות {עיברית ,אנגלית ,רוסית }.ו כמובן במחיצה אחד אך אני אמור להגדיר את זה ? תעזרו לי בבקשה .

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם איך יודעים שחסר מתח לכרטיס מסך ? אם הכרטיס לא מחובר לספק יש ציפצופים והמחשב לא עולה (עד כאן בסדר) אז מה השאלה ? מה קורה אם המחשב עולה ורק במקרים של עומס (OVERCLOCK) וכו'... אין מספיק מתח. לי יש ספק 410W של TERMALTAKE OUTPUT +5V +3.3V +12V -5V -12V +5Vsb Max. Load 40A 28A 18A 0.3A 1.0A 2.0A Min. Load 0.3A 0.3A 1.0A 0.0A 0.0A 0.0A Load Reg. +5% ~ -5% +5% ~ -5% +5% ~ -5% +10% ~ -10% +10% ~ -10% +5% ~ -5% Ripple V(p-p) 100mV 100mV 240mV 100mV 240mV 100mV ואלו נתוניו על פי האתר שלהם http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אני נתקל בתופעה מוזרה במשחקים "קלים" C&C GENERALS וכו'.. הכל פועל חלק במשחקים כמו DOOM 3 / HALFLIFE 2 …

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by cuty,

שלום.. יש לי בעיה במחשב,כל חצי שעה או עשר דק' ככה נכבה לי המחשב.. והמחשב הוא אחריי פירמוט וכל הזמן נכבה.. לפניי שעשו את הפרמוט אף פעם המחשב לא היה במצב כזה שהוא כל הזמן נכבה.. נגיד כשנכנסתי לאיזשהו אתר או משחק או בכל מיני תוכנות איסיקיו מסנג'ר המחשב נכבה.. מה לעשות במצב כזה? =\ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by yo1000,

שלום ברשותי מחשב ישן מסוג פנטיום 4 2.8 על לוח אם מסוג biostar u8668-d ver:7.1 אני מנסה לחבר דיסק קשיח חדש בנפח 500GB בחיבור IDE אך ללא הצלחה. הביוס מזהה את הדיסק אך במהלך התקנת מערכת ההפעלה ( xp pro sp3 ) מתקבלת הודעת שגיאה חמורה עם מסך כחול. ההתקנה הצליחה בפועל רק לאחר שחיברתי את אותו הדיסק במחשב אחר. נכון לעכשיו לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת כראוי על הדיסק, המסך הכחול מופיע כבר בהתחלה ומיד חל איתחול של המחשב מחדש, מכאן אני מניח שהבעיה היא לא בדיסק הקשיח עצמו. השאלה הגדולה היא האם הלוח אם שלי בכלל תומך בנפחים גדולים ? ד"א ניסיתי לבדוק את הפרטים הללו באתר של יצרן הלוח, אין שום איזכור בנושא. אשמח לשמוע את עצותיכם.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. רעיונות? התקנתי אותם פעמיים, על מערכת לא מומהרת...

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  23. ממצב ?! אז ככה עד הפעם הזאת שפרמטתי את המחשב שלי הייתי מכניס דיסקט והייתי נותן לו לעלות את דרך הדיסקט ... הייתי כותב ב - Dos fdisk /mbr ואחרי שהוא היה חושב קצת ונותן לי לרשום עוד משהו אז כתבתי fdisk ואז הוא היה פותח לי את כל ה - Partition שהיו לי והייתי מוחק ועושה אותם מחדש (C,D) והייתי שם את כונן C על אקטיב (A) ואז הייתי עושה Restart מוציא את הדיסקט ומכניס את הדיסק של הווינדוס והייתי נותן למחשב לעלות דרך הדיסק ואת השאר אתם כבר יודעים ... חשוב לציין שכל הזמן הייתי עובד עם Fat32 ועכשיו עברתי ל - NTFS כי זה תומך במשחקים החדשים ... אז לאחר כל החפירה הזאת שאלתי היא: עכשיו שאני משתמש ב - NTFS בשתי הכוננים (C,D) ואני אפרמט את המחשב באותה דרך (fdisk /mbr) זה יעבוד ? כי אמרו לי …

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by KMFDM,

אני לא מבין איך דווקא במחשב שלי המשחק שלו חיכיתי כלכך לא עובד ואצל כל החברים שלי זה כן אח"כ קלטתי שיש לי כרטיס בעייתי שבד"כ צריך פאטצ'ים למשחכים כמו אנריל וניראה לי שגם לזה צריך... אם יש למישהו איזה פאטץ' או טיפ איך להפעיל את המשחק הזה אני יודה לו מאד!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ZXY1,

יש לי קיר משותף בין הסלון לממ"ד קדחתי אתמול עם כוס 50 ממ חיברתי את המחשב אחד למסך PC בממ"ד ב- DVI וכבל שני VGA לטלויזיה בסלון אני רוצה לראות בו זמנית גם בממ"ד וגם בסלון או לפעמים פעם בממ"ד ופעם בסלון ניסתי לעשות בהגדרות צגים כפולים וזה לא משכפל את ה- WINDOWS לסלון רק "הרחב צגים אלה" (שרואים רק חלק מהמסך) ולא "שכפל צגים אלה" (שרואים אותו דבר בשני הצגים) איך פותרים את הבעיה? (יש לי כרטיס מסך ישן 8500) תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.