תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לווינדאוס אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, תיאור הבעיה, כל פעם שמדליקים את המחשב בפעם הראשונה המחשב קופא ישר אחרי הpost. אחרי איתחול, בד"כ מופיע מסך כחול : stop: 0x0000007e... )אם זה עוזר). ליפני החלון של הלוג-און בפעם השלישית כמעט תמיד המחשב עולה באופן תקין. יש רעיונות מאיפה יכולה לנבוע תקלה זה? נ.ב המפרט שלי מופיע בצד. זה לא נראה לי כמו בעיה של חלונות ולכן מקמתי את ההודעה בפורום חומרה. תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני משחק במשחקים המחשב שלי נתקע, חשבתי בהתחלה שזה משהו שלא יחזור על עצמו יותר מפעם פעמיים אבל זה כבר הפך לבלתי נסבל, אחרי כמה דקות של משחק המחשב נתקע. לפני כמה דקות שחקתי בCALL OF DUTY והמחשב נתקע ואז יצא לווינדוס עם הודעת שגיאה על הכרטיס מסך, ניסיתי לצלם אבל משום מה לא הצלחתי. יש לי פנטיום 4 2000 512 ram ddr וראדון 9500 פרו , בבקשה עזרו לי! אני לא יכול לשחק בכלום.... :'(
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי וינדאוז 98 וההסידרום לא עובד לי כל דיסק לא משנה אם צרוב או לאהסידרום קורא אני נכנס לסידרום מתקין מהו אבל באמצע פתאום מופיע מסך כחול שהסידריום עשה שגיאה ככה תמיד למרות שהחלפתי כבר סידרומים וגם כבלים IDE שום דבר לא עוזר יכול להיות שזה לא מוגדר טוב בביוס לא ידוע בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אח שלי הביא לי את הC&C GENERALS המקורי שלו (הוא סיים אותו...). בכל מקרה, המחשב שלי אמור להצליח להחזיק את המשחק (מן הסתם): P4-2.6C 9600XT עם 4.2 512 MB בדואל IS7-E הקטע שהמחשב שלי מתחמם ממש... (IDLE ב45-50 וLOAD ב60-65...) במחשב לא קורס בשום משחק אחר, ומחזיק גם יותר מלילה עם שני פריים רצים ברקע (שניים בגלל הHT, אבל גם הטמפ' מטפסת...) בכל מקרה, המשחק הזה נתקע, לרוב ממש מהר, תוך 5 דקות. והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ריסט למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לפרמט את המחשב (win 2000), אבל כאשר אני מגדירה לו בביוס שיעלה מהדיסק הוא לא עושה את זה: Advanced bios features First boot device CD rom. האם אני עושה משהו לא בסדר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההתקן יו אס בי שבפאנל הקדמי במארז שלי לא עובד הוא מחובר כראוי ללוח אם באמצעות כבלים בהתקני מערכת הוא מזהה את HUB של היו אס בי אבל כאשר אני מחבר התקן הוא נותן לי הודעה למטה עם סימן של יו אס בי ורשום שם התקן לא מזוהה ניסיתי כבר להתקין את הדרייברים אבל כלום לא עוזר ניסיתי לחבר לחיבור הזה 6 מכשירים שונים שלפחות 3 מהם תומכים ביו אס בי 2 ככה שזה לא הבעיה מה אני עושה? לוח אם של פיסי פרטנר צי'פ של ויה את הדגם אני לא יודע אבל זה מתחיל באותU והלוח בצבע אדום מובנה כרטיס קול רשת וכרטיס מסך בבקשה עזרתכם המהירה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למסך של הלוגו של XP PRO עם הפס שמתמלה מצד לצד ואז בשלב הזה אני נתקע!! המחשב לא מצליח לעבור לשלב הבא! כלומר לעבור ל D esktopהמסך נהיה שחור וכביכול נכבה ונדלק לסירוגין ולא מתקדם!! מה לא ניסיתי להפעיל במצב בטוח!! להפעיל עם boot של נורטון! שום דבר לא עזר!! הבעיה חוזרת על עצמה!! לפעמים אחרי שאני עוזב את המחשב במנוחה זמן מה(שעה) ואני עושה נסיון אחר כך המערכת עולה אבל רק לפעם אחת כמובן!! אני רק רוצה לציין שכאשר אני מדליק את המחשב מופיעים הרבה מישבצות מלבניות כאלו קטנות ציבעוניות!! על המסך מה שלא היה אף פעם!! אני רוצה לציין עוד מספר דברים!!! להערכתי כרטיס המסך מתחמם!! כאשר אני מכבה את המחשב ומצמיד אליו מאורר למשך 15 שעה ומדילק מחדש הכל עובד מצ…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שלשום קיבלתי את הספק, התקנתי אותו אתמול הספק הוא : TT 360W Single fan + Passive PFC ובקיצור שמתי אותו בחנות הכל טוב ויפה ניסיתי להדליק קצר בחנות שוב ניסיתי שם הורדתי את המתג ככה כמה פעמים לפעמים קיצר לפעמים לא... בקיצור אמרתי מקסימום אני מחליף לחדש (יש אחריות שנה) אבל קודם אני אנסה בבית. הספק בבית עבד הפעלתי ת'מחשב בינתיים ככה שלוש פעמים לבדוק מה שאני חושב שיכול להיות שהחשמל בחנות היה דפוק או משהו, אבל עוד משהו חשוב מהספק יש כבל לחשמל אז שם לא השתמשתי במה שקיבלתי מהספק השתמשתי ממה שהיה שם (אתם יודעים השחור הזה מהספק לשקע) ובבית שמתי את מה שקיבלתי עם הספק. השארתי בלילה את המחשב, בבוקר הוא עדיין היה בסדר (רציתי לבדוק אם הוא מקצר) קיצר מה את…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף דיי ישן - לוח ASUS TUSI-M מעבד סלרון 850 זיכרון 192 133 MHZ DVD H.D 20G הארדדיסק פוצל לשניים (לא יודע איך עשו זאת) ותמיד היתה מותקנת בו WINME בצורה טובה רציתי להתקין בו WINXP אך כל הנסיונות עלו ללא הצלחה הוצאתי את הארדדיסק ושינתי לו באמצעות תוכנת PARTITON MAGIC את שיטת הקבצים לNTFS ואפילו אידתי את הכוננים וגם זה לא עזר ניסתי להכניס ארדדיסק אחר שמותקן בו XP (הוצאתי ממחשב עם יחסית נתונים דומים) אך מערכת ההפעלה לא עולה שמנסים להתקין את ה XP הוא מוצאי הודעה שהוא לא מוצא כונן שמתאים להתקין עליו את המערכת או שזה כונן דחוס …
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם V92 התומך (לאחר בדיקה ב hyperterminal ) בזיהוי שיחות אולם כשאני מתקשר למספר שלי - אין זיהוי (כמובן שאני מקבל זיהוי בטלפון פיזי נוסף בבית) ניתקתי את הטלפון האחר (למקרה של רעש רקע) - לא עזר ע"פ כל הנתונים באינטרנט - המודם אמור לזהות. הדגם שלי: Conexant Soft56K Data Voice Fax Speakerphone CARP תוצרת חברה בשם ORANGE האם כדאי להחליף לדגם אחר - אם כן - איזה ניתן להשיג בארץ ??? ניר ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול פתאום היה RESTART באמצע שום דבר... בדקתי טמפ' לא נראה לי שזה חום..הרצתי SCAN למערכת בנורטון 2004 מעודכן, ולא מצא כלום יש לי הרגשה שזה וירוס שהשתילו לי כי המחשב עובד לאט יותר לאחרונה איך אני אפתור את זה? יש את הדרך הישירה שזה פורמט, שזה יהרוג עוד כמה ציפורים באותה מכה, אבל אולי יש בכל זאת דרך יותר קצרה? : תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לאחד מחברי יש מפרט כזה: AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte 7N400L Corsair 512MB DDR400 (Dual DDR) Radeon 9600PRO בעת הפעלת משחקים, לאחר כמספר דקות המסך מחשיך, מראה שאינו מקבל כל אות, אך הסאונד ממשיך להתנגן לזמן מה, ולאחר מכן המשחק קורס. הדרייברים של לוח האם (nForce) ושל כרטיס המסך מעודכנים. זו אינה בעיה בחיבור המסך לכרטיס המסך. למישהו יש רעיון, הצעה לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני משחק את המשחק Counter-Strike, רוב המשחק בנוי על כמה fps יש לך.. לכן עד היום נכנסתי למאפינים של הכרטיס מסך , למחלקה של ה opengl ושם שניתי את ההגדרה מברירית מחדל למושבת תמיד! וכל קיבלתי בין 80 ל100 fps ! אבל, אחרי שהתקנתי את הדרברים החדים אפשרות זו נעלמה לי, ולכן יש לי כרגע 60 fps לא זז. אז השאלה שלי איפה אני יכול להחזיר את האפשרות של הopengl? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה יכול להגרם כתוצאה מהרס המעבד? כי האמת שנרמח לי טיפה בצד (מעבד AMD XP אז יצא טיפה מהמסגרת הקטנה הבולטת..), ניקיתי את זה טוב טוב, המחשב עושה רעש של הרצה רגילה.. אין סימנים מסוימים, אבל המסך פשוט מסרב להדלק.. ניסיתי להכניס שוב את מעבד, להכניס את הכרטיס מסך, עשיתי ריסט לביוס, הוצאתי את הבטריה, הוצאתי את החיבור של הספק ללוח אם.. מה יכולה להיות הבעיה? אם הרסתי את המעבד זה יכול להיות סימן לזה? או שזה לא צריך להשפיע?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין וכמו רבים אני משתמש בכרטיס האונבורד שלי. לפעמים אך ורק בשירי MP3 יש מס' קולות כאלה של פאק במהלך השיר, כל כמה זמן די מתי שמתחשק לו וזה קורה בכל השירים. למה זה קורה? תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אוקיי יש לי הגה למחשב של ג'ולימוט Guillimot או משהו כזה (עם הסמל של פרארי עליו) והבעיה היא שכשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מגיב אבל כשאני מסובב אותו הוא תוך שנייה מתחבר\מתנתק\מתחבר.... וזה משגע אותי עם כל הרעשים שהיו אס בי עושה כשמחברים משהו אליו
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט ארדדיסק, והמחשב נתקע באמצע הפירמוט, אז לחצתי על ריסטרט ועכשיו המחשב לא קורא את הארדדיסק הזה. אני יכול לראות אותו ב"מחשב שלי" , אבל כשאני מנסה ללחוץ עליו, אפילו לחיצה אחת, רק להדגיש, המחשב נתקע יש דרך להציל את הארדדיסק?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך עזרה והבעיה שלי היא כזו יש לי שלושה ארדיסקים אחד מהם של IBM 13GB דיי ישן חילקתי אותו לשניים והתקנתי על החלק הראשון WIN98 ועל החלק השני WINXP עד אתמול הכל היה סבבה תוך כדי גלישה ב WINXP הופיע לי מסך כחול שהודיע שהיתה שגיאה קריטית ועל מנת למנוע נזק למערכת בלה בלה בלה השגיאה היא 0.00000001 אם אני לא טועה בעיה של זיכרון התחלתי את המחשב מחדש הרצתי את MMTEST86 לבדיקה ולא מצא כלום אחרי שעה בערך ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש אבל הWINXP ניתקע מיד לאחר הבחירה בין שני המערכות (98-XP) ניסיתי לפרמט את החלק של XP עם PartitionMagic 8.0 הכל הלך יפה התקנתי את XP בלי בעיה וכאשר הרצתי את SP1 שוב מסך כחול אותה הבעיה ושוב לא יכולתי להפעיל את XP בגלל שהיתה לו בעיה עם …
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי סוף סוף תמארז החדש שלי הLANFIRE מזיגזג ואני חייב לומר שיש להם אחלה שרות עכשיו לבעיה המארז יש בו פאן באס ומסך LCD עכשיו הסתכלתי על המסך LCD וראיתי שהוא מורכב הפוך חח ממש לול כנאה הטיונאים שם לא יודעים לקרוא אז איך אני הופך אותו? יענו זה משהו כזה רק שהמסך הלסידי הורכב בצורה הפוכה אבל הפאן באס לא איך אני הופך רק תמסך? ועוד שאלה קיבלתי עם המארז מעין טבעת כזותי מברזל למה היא משמשת?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא עצלן ולפני שכתבתי את ההודעה חיפשתי אם היו בעיות כמו שלי אך לא הצלחתי לאתר מתוך ההודעות הנושאות את המילה USB. שאלתי היא כזו: כבר הרבה זמן שיציאות ה-USB שלי לא עובדות. ניסיתי לפרמט אמרו לי לבדוק ב BIOS וגם שם לאחר 37 חיפושים לא מצאתי אפילו DISABLED אחד שקשור לבעיה. עלי לציין כי הבעיה החלה פתאום וללא כל סיבה. (ניסיתי אף לעכן גירסה של לוח-אם אך זה לא עזר או שלא עידכנתי את הנכונה.. ) בבקשה אתם חייבים לעזור לי!! (נ.ב. יש לי פנטיום III 800 לוח: VIA VT82C693A Apollo Pro133) תודה רבה מראש!!! ברצוני לציין (פרט באמת שולי) שבעקבות גלישה באתר הזה עשיתי מודינג למחשב שלי - תודה!!
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית סורק ממש ישן (מעל 5 שנים) ואני מעוניין להפעיל אותו. אני עובד עם Windows XP. התקנתי את הדרייבר שלו אבל הוא לא עובד. יש לציין שלפני מס' חודשים התקנתי את הדרייבר עם Windows 98 והסורק עבד. לנוכח המצב יש לי כמה שאלות: 1. מה זה Twain Driver? 2. שמתי לב שמתקינים אותו במכשירים ספציפיים בלבד כגון: סורק, מצלמת אינטרנט, מצלמה דיגיטלית... האם זה דרייבר כללי לכל המכשירים העובדים עם Twain, או שלכל מכשיר יש את ה-Twain שלו? 3. איך אני יכול למצוא דרייברים מעודכנים יותר לסורק למרות שהוא ישן (Relisys - Scorpio)? באתר של החברה אין. * אני יודע שתמליצו לי לקנות חדש, אבל מסיבות אישיות זה כרגע לא אפשרי. אשמח לקבל פתרון זמני לסורק הנ"ל. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-