תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 6800GT מתוצרת אסוס, הכרטיס קיים אצלי בערך שנתיים ויותר. בחודש האחרון אני מקבל התראות ממערכת הסנסורים (gateWatch) שהכרטיס מגיע לחום גבוה של 90 מעלות.. ברגע שזה קורה אני סוגר את היישומים הגרפיים שמעמיסים (משחקים או סרטים..) והכרטיס מתייצב על 47.5 מעלות.. האם ההתחממות הזו היא נורמלית? והאם במצב IDLE הכרטיס אמור להגיע ל47.5 מעלות?? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 ולוח אם של MSI 6309 תומך ב AGP X4. היתקנתי דרייבר חדש של nvidia Deternator, וכאשר אני ניכנס להגדרות הדרייבר של כרטיס המסך אני רואה שהכרטיס מוגדר AGP X2 ולא AGP X4 כמו שצריך להיות. הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם ידני וזה לא עובד. יש למישהו עצה?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי ,הדלקתי את המחשב והופיע לי מסך שחור שכתוב שם שחסרים לי קבצי מערכת כמו:סיסטם32 וכו... אז הכנסתי דיסק של windows xp וניסיתי לעשות ריפר למחשב שלי כדי שיעתק את קבצי המערכת... אבל בהתקנה כשאני לוחץ אנטר,במקום להופיע לי המסך של"אני מסכים"וכו... אז ההתקנה אמרה לי שהוא לא מזהה את ההר דיסק!!! מה לעשות??(לפני יומיים המחשב עבד טווווב!)
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חזרתי מהבסיס אתמול אחרי ששבוע לא הייתי בבית, (כשבחמשוש שעבר המחשב פעל רגיל לחלוטין) והווינדוס פשוט לא עולה. צירפתי תמונה של ההודעה שמצורפת עם ה-boot. אני לא יודע אם זה הודעת שגיאה או לא, לא כתוב שם יותר מדי. נכנסתי ל-Bios והכל נראה תקין. אני לא יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה, אף אחד לא נגע במחשב מאז שעזבתי את הבית ועד שהדלקתי אותו אתמול. אני חושד שזה ההארד דיסק, אבל אני סתם מנחש. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מחשב חדש, לא כרטיס מסך בינתיים עד שיצאו החדשים, הכל עובד (אורות, זיכרונות וכו') ושאני מחבר HDMI המסך קולט שחובר משהו אבל אין תצוגה יש נורת VGA דולקת למטה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום ספק כוח חדש לאחותי וcoolmaster cooldrive 4 לי. נתחיל במחשב שלי לאחר שהרכבתי אותו, מצאתי מפצל מולקס בבית מכיוון שנגמרו לי המולקסים ואת המולקס השני שיצא חיברתי לסידי. הcooldrive עובד מצוין אבל הסידי שבק ובכך גרם גם להארדיסק לשבוק מכיוון שהוא המאסטר, ולא הצלחתי לעקוף שההארדיסק יהיה המאסטר. אז ניסיתי לחבר את הסידי בלי מפצל והוא גם לא עבד. מחשיד. וגם - הרשת הפסיקה פתאום לעבוד, אין לי מושג איך ולמה. אצל אחותי: חיברתי את כל החיבורים(לוח אם קצת ישן אז החיבור 4 פינים ללוח לא היה נצרך) וניסיתי להדליק. מת. לא נדלק אני לא בטוח שיש ריח שרוף(האף קצת סתום) ואני צריך לחכות שמישהו יחזור שיריח. יכול להיות שנשרף סתם ככה? האם יש אחריות? תודה
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, יש לחברה שלי בעיה ואני קצת הלכתי לאיבוד. אני חייבת לסדר לה את זה. אז ככה, עד שלושם הכל היה בסדר, משחקים, תוכנות, התקנות, הפעלות... הכל עבד רגיל! _ (שני קליקים והכל פועל) אבל לפני יומיים התחילה התופעה המחשב פתאום רוצה להפעיל הכל ב ADMIN. אם אני רוצה להתקין משהו מ ISO ואני עושה דאבל קליק ממסך המחשב שלי עם ה IMAGE, אני מקבלת תקלה אם אני נכנסת לISO ומנסה דאבל קליק על SETוP, אני גם מקבלת תקלה. רק אם אני עושה קליק ימני ואז "RUN AS ADMIN"... הדברים עובדים. אני חייבת לציין שוב, עד שלושום הכל עבד יפה וחלק ללא שום צורך בהרשאות ADMIN (נו רוב הדברים). במחשב יש רק חשבון אחד והוא ADMIN. הנה הגדרון ה UAC:
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כל כמה זמן יש לי קריסות כאלה עם צליל כזה מעצבן בול שתי שניות ואז חוזר לווינדוס עם הודעה למטה שהדרייברים של הכרטיס קרסו אבל הצליחו להתאושש, יש לי sli 560ti וזה קורה לי רק עם הדרייברים החדשים,משהו רציני או שזה לא כזה נורא?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (סלרון 900). לאחרונה מתוך 5 נסיונות הדלקה רק 1 מצליח. ב 4 הנסיונות האחרים המחשב מתחיל לבצע BOOT אבל נתקע (קופא) אחרי הופעת הלוגו של WIN-XP. ברגע שהמחשב מצליח לעלות הוא עובד נהדר. הוא גם קופא אם אני לא משתמש בו למשך כמה שעות. איך אפשר לדעת מה הבעיה? יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הזיכרון, כרטיס המסך ולוח האם תקינים ??? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
[כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נתקע לאחר כמה דקות ומופיעה הודעת שגיאה בקובץ igxprd32 . אמרו לי שזו כנראה בעיה בהתקנה של הדרייבר של כרטיס המסך. מישהו יודע איך עושים זאת או איך פותרים את הבעיה??? אשמח לעזרה !!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הקיצר חיברתי את ההרדיסק למחשב החדש ( WD 120GB SATA) והדלקתי את המחשב הכל עלה בסדר.. אבל כשאני מנסה לכתוב fdisk דרך הדיסק של הWINDOWS זה רושם שהרדיסק לא קיים :\ אז אני לא יודע מה לעשות,אולי צריך דיסקט מיוחד. אולי צריך להגדיר משהו בביוס? תודה
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול בערב מסך כחול עם הבעיה BAD_POOL_CALLER 0x000000c2 המסך הזה נשאר תקוע קרוב ל10 דקות בטענה שהוא: dumping physical memory וליד הטענה הזאת רצו מספרים דיי לאט. לאחר 10 דקות התייאשתי סגרתי את המסך והלכתי לישון היום בבוקר התעוררתי והמחשב היה כבוי הפעלתי אותו והוא אינו עולה! הכרטיס מסך נשמע יותר חזק כמו שהוא נשמע תמיד בהפעלת המחשב אך הוא אינו מפסיק... המסך גם אינו נדלק שום רעש אינו נשמע, שום צפצופים וכו וכך זה ממשיך גם אחרי חצי שעה ניסיתי לנתק זוג זוג של הזכרונות ניסיתי לנתק הארד דיסק הארד דיסק וזה לא עוזר הבעיה ממשיכה לקרות... בבקשה עזרה!!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב , זה התחיל היום , התחלתי לראות רבועים וקישקושים במסך , פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הרדאון (Radeon 9700 pro Gigabyte) פשוט לא מסתובב.. אין לי כרטיס אחר פשוט חלופי , בכל מקרה , הוצאתי את המאוורר שלו והשארתי את הגוף קירור ללא מאוור , התקנתי ממולו בדיוק מאוורר 80 מילימטר , עכשיו בגלל שהוא זרק אויר יותר לצדדים מאשר למרכז , אז בין המאוורר לגוף קירור שמתי ניר כסף שמשמש כמעין צינור שמוביל את האויר ככה שכל האויר מגיע אל הגוף קירור כמובן שהניר כסף לא נוגע בלוח אם או בכל מה שיש שם וחלקים שאפילו קצת קרובים ללוח אם\כרטיס מסך , עטפתי אותם בדבק כדי שלא יווצר קצר. עכשיו זה ברור שאני לא יכול השאר ככה לנצח , כשבלי קשר מאוור עומד (על קשיות שתיה!!) באמצע המחשב , וכל שם מודבק.. …
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב המחשב ניתקע אי אפשר אפילו להתקין תוכנה הפעלה .שללתי בעיית זיכרון ובעיית אר דיסק הם יש מצב לבעיית מעבד ? ??? אשמח מאוד לקבל עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק 80 גיגה עם 8 מגה זכרון. התקנתי אותו במחשב פנטיום 3 והוא מזהה אותו ואני רואה אותו בביוס והכל בסדר מהבחינה הזאת אך המחשב עובד מאוד מאוד מאוד לאט... ובלי ההארד דיסק הוא עובד שוב בסדר... הלוח אם הוא של גיגהבייט .. מה עושים??
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לאחרונה אחי דיווח לי על מסכים כחולים רנדומלים במחשב, שאט שאט התחילו להרבות במהלך היום עד למצב שהמחשב לא נדלק, עולה המערכת הפעלה ומופיע המסך הכחול. החלטתי לנסות לפרמט, הכנסתי את הדיסק של Vista , נסיתי להפעיל את ההתקנה - ושוב - מסך כחול. עשיתי ריסטרט, והגעתי שוב לתפריט PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DISC לחצתי ובחרתי באפשרות השנייה (אם אני זוכר נכון זה היה משהו בסגנון של REPAIR) עלה לי כמו מען מסך התקנה כחול (כמו שהיה לXP דרך הBOOT) וכשסיים , עלה המחשב שוב ונתקע. ריסטרט שוב - וכניסה לBOOT בנסיון לעשות ריסט מהבוט. לא מצאתי את האפשרות (אני לא כזה מעודכן בגרסאות של הלוחות אם החדשים, בנוסף לתקן SATA) נסיתי להחזיר להגדרות האופטימליות , ושמרתי ויצאתי. בהדלקה אחרי - לא הופיע שום דבר ע…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל במפרט מחשב שלי בשביל שניתן יהיה להבין את רמת העומס על המחשב. Athlon xp 1800+ Gigabyte 7vtxp 256 DDR Geforce 4Ti4200 Inno3D Audigy Platinum 5.1 (פנימי עם הפאנל הקדמי) Maxtor D740X 60GB Maxtor D740X 80GB צורב HP ישן מחובר לכרטיס SCSI Tekram CDROM סטנדרטי ישן פלופי מארז ג'נרי ספק ג'נרי 450W המחשב הנ"ל אצלי כבר שנה וחצי, ומאז כבר הספקתי להחליף לו ספק ששבק חיים פעמיים. עכשיו אני בשלישי שעובד כבר בערך 4 חודשים, ואתמול המחשב פשוט נתקע בעלייה של הווינדווז בפסים. כלום לא עזר. גם SAFE MODE לא עלה, וגם LAST GOOD KNOWN SETTINGS. התקנתי ווינדווז על הווינדווז המחשב עלה, ואחרי כמה ריסטרטים שוב הגעתי למצב שבפסים המחשב לא רק שנתקע אלא, פשוט רואים את המסך של הפסים במע…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היום חיברתי צורב ide כי הצורב הישן sata 2 לא פועל כמו שצריך והמחשב וגם הביוס לא מזהים אותו הצורב עבד מעולה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-