עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ronzilca,

אהלן, היום בבוקר השארתי את המחשב דולק, וכשחזרתי המחשב היה כבוי. הדלקתי אותו אך לא היה שום תגובה מהכרטיס מסך (המסך עצמו דולק). זה רושם לי No Signal Detected, ברשותי 9600GT מלפני שנתיים בדיודק. כרגע חיברתי לכרטיס מסך שמובנה בלוח אם וזה עובד, יש דרך לסדר את זה או שהכרטיס מסך פשוט נשרף ?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  2. אהלן חבר'ה, אשמח לעזרתכם. ספק הכח של אחותי עשה כבר זמן מה רעשים חשודים ועל מנת להימנע מנזק - החלפנו אותו. היא חיברה הכל והמחשב עלה כמו שצריך, עשה POST והכל בסדר. ואז עלה השולחן עבודה והמחשב כאילו "קפא". גם העכבר וגם המקלדת פשוט הפסיקו לעבוד. עשתה ריסטרט ועכשיו המסך בכלל נשאר שחור לחלוטין ולא מגיב. ניסינו מסך חלופי - מראה הודעה של NO SIGNAL. נראה שבמחשב עצמו הכל "עולה" - כל המאווררים עובדים, כולל זה של הכרטיס מסך. מחר אני אמור להגיע אליה לנסות לראות מה הבעיה, אך אני בספק שזה יעזור... אם למישהו כאן יש עצות כלשהן אני אשמח לשמוע אותן ולנסות אותן. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ לוח כלשהו של ABIT(נדמה לי צ'יפסט K8) Radeon 9550PRO (או הנוסטלגיה) MDT 256MB DDR 400 * 2 Western Digital…

3. Started by rantza,

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by SixKiller,

שלום ... קניתי אתמול את הסט הזה... הוא עושה לי כמה בעיות.. של דילאיים קטנים.. העכבר האופטי האלחוטי לא צריך לעבור יותר טוב או לפחות לפחות כמו עכבר אופטי רגיל?.. כי הוא פועל קצת פחות טוב.. ובמקלדת.. היא עובדת טוב מאוד... אבל טיפטיפה פחות טוב ממקלדת רגילה.... פחות מהיר.. לא פחות טוב.. אז חשבתי אולי זה בעיה שיש מכשירים שמפריעים בצד.. כמו שבאמת רשום במדריך המעאפן הזה שבא עם הסט... ובעיקרון זה מה שאני יכול לחשוב עליו.. בטרות זה לא... יש הצעות אחרות?.. אולי לש נות ערוץ כמו כמה שאמרו.. שאין לי מושג איך לעשות.. http://planet.nana.co.il/SixKiller/Apr11011.JPG זאת התמונה של הפינה עבודה... אולי אתם יכול להגיד לי אם משהו שם מפריע לסט לזוז כמו שצריך או משהו... אני צריך להביא מחר את ה19…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by man,

הי, ברשותי מחשב נוסף (pentium 166 - מעבד, זכרון 64 מגה בייט , וודוו3, בלאסטר סאונד וכרטיס רשת). מותקנת בו מערכת הפעלה של windows 98 (לא se) לאחרונה הוא נתקע אם במצב הטעינה או בתוך הווינדוס כאשר פותחים תיקייה או תוכנה בקיצור פעולה כלשהי בווינדוס. ד"א, הכוונה שהוא נתקע היא שהסמן של העכבר תקוע והנורה של ההארד דיסק נכבית והמחשב תקוע... העניין הוא שהוא לא נתקע בדוס וגם לא במצב בטוח אלא כאשר הווינדוס מופעל במצב רגיל (32 סיביות צבע ו800X600 רזולוציה). נסיתי: לאחות את הדיסק, לבדוק שגיאות (scandisk)- לא עזר . נסיתי לפרמט ולהתקין מחדש גם לא עזר. מה הבעייה (חוץ מזה שזה ווינדוס 98). נראה ממבט ראשוני על החומרה שהכול פועל כשורה (כל המאוררים וכו') (מצד שני אולי כולה להיות בעייה בחומרה…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  6. Started by yanme,

יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by tomer861,

שלום בטעות מחקתי מחיצות של כונן נייד. הקבצים עדיין קיימים יש דרך לשחזר אותם ישירות לכונן הנייד ? תודה ..

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  8. Started by ohadzamir,

אז זה הסיפור... המחשב עולה ממש לאט אבל ממש לאט!! (פעם הוא היה טס) חשבתי שזה הארד דיסק אבל החלפתי אחד וממשיך אז זה לא הארד דיסק! גם זיכרון החלפתי!! מה הבעיה?? לוח או מעבד?

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  9. היי, אני חושב לקנות מחשב HTPC לסלון. אני מעוניין להתנתק מהכבלים ולראות טלויזיה דרך המחשב. מה הדרך שאני יכול לעשות את זה ושלא יהיו תקיעות ולא תרד האיכות. ולמה בדיוק כרטיס טלויזיה משמש? אשמח לדעת בהרחבה כמה שאפשר

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  10. שלום... לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhz והיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhz והוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |: שמישהו יעזור לי פה בבקשה.

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  11. אני בא להיכנס לביוס והוא מבקש ממני סיסמה איך אפשר לבטל את זה ?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by b007,

שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  13. יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by elicom,

ידוע לי מה הבעיה. שברתי את הראש הרבה זמן והצלחתי לטפל בבעיה גם בעזרתכם. מה שקרה הביוס התאפס לי. ואני צריך לבטל את OC בלוח אם. מכיוון שהלוח אם P5K-SE עושה OC עצמאי גם בכל המצבי default. בוודאות כל החומרה שלי חדשה ואין לי בעיות חום... פשוט הלוח אם גורם לחוסר יציבות במחשב. בעבר הגדרתי מתחים וכל הגדרות והצלחתי והמחשב לא קרס באף משחק. עכשיו אני לא מוצא את הפתרון!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by יובל צידיקר,

המסך מדגם 2333HD הוא היה מחובר למחשב אצל אחותי וכשלקחתי אותו אליי הוא עבד אבל שהחזרתי אותו אליה הוא הפסיק לעבוד ועכשיו הוא רק נדלק ולא מראה כלום המסך לא מגיב אי אפשר להעביר SOURCE ואי אפשר להיכנס לMENU עזרה בבקשה !!!

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by DPL,

יש לי מחשב פנטיום 2 ישן ונחמד שעובד כמו סוס ( והואגם למכירה ד"א) אבל המאוורר שלו מרעיש ואני שואל עם מה אוכל לשמן את זה ואיפה אפשר יהיה לקנות את זה? תיתחשבו בזה שאני גר בישוב שאין בו חנות מחשבים ורק הום סנטר ושאולי אוכל להשיג משהם בזול ככה שהמאוור לא ירעיש... תודה *מיצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל לא ידעתי איפה לכתוב את זה...

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  17. שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  18. כל מה שאני מנגן, בין אם זה בסטרימינג, יו טיוב או מהמחשב, כל פעולה שאני עושה בכרום כמו פתיחת טאבים, משפיעה על הסאונד. הוא נמרח כזה בסלואו מושן וחוזר לעצמו כשהטאב מסיים לעלות. מה זה יכול להיות זה מחרפן אותי... הבעיה לא בכרום אגב בדקתי את זה על פיירפוקס אותו דבר. אם המפרט רלוונטי אז- win 7 i7 skylake 6700 32gb ram gtx970 asus motherboard Asus z170 SSD samsung evo 850 מחשב חדש יחסית נקנה לפני 3 חודשים.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

יש כמה משחקים שאני מתחיל לשחק הכל טוב ויפה ופתאום באמצע מישחק יש לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט .... וזה לא במשחקים כבדים נגיד בDOOM 3 אין לי את זה אבל יש כמה שיש כמו uefa החדש או swat 4 דמו הבעייה לא בחימום כי הכרטיס מסך לא מיתחממם ממש הוא במשחקים במאמץ על 64 כרטיס מסך יש לי GEFORCE 6800 GT 758DDR אחד 512 ואחד 256 חברות אני לא יודע... תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05:

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  20. ולאחר מכן מופיע שלה WINDOWS הייתה תקלה ושוחזר . המערכת הפעלה היא XP SERVICE PACK 2 מה יכולה להיות הבעיה כי אין לי מסך כחול . עזרה בבקשה . אני לא יודע מאיפה להתחיל.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by WhiteLen,

היי, לפני כמה זמן, נשרף החיבור hdmi שלי בין המחשב לטלויזיה. תיקנתי את הטלויזיה אבל כשחיברתי אותה שוב למחשב, המחשב לא זיהה אותה. גם כשהגדרתי בהגדרות מסך של המחשב מסך VGA נוסף באופן ידני עדיין עדיין אין תמונה או קול. כשאני מחבר לטלויזיה לפטוף הכל עובד בלי שום בעיה לכן אני חושב שגם היציאה של המחשב נשרפה (אולי היתה קפיצת מתח שהרסה את שניהם באותו הזמן.. לא יודע). חבל לי להחליף את כל הלוח האם (Z97-HD3) רק בגלל יציאת אחת דפוקה. מישהו יודע אם יש מעבדות אלקטרוניקה (באיזור רמת גן) שמתקנות לוחות אם? או דרך לתקן את היציאה בעצמי?

22. Started by Shaka,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!

23. כשאני מפעיל סרטים של 720P ומעלה הצג של המסך ניהיה שחור לשנייה ונדלק ואז הסרט מתחיל לעבוד וכשאני יוצא מהסרט שוב זה חוזר על עצמו . לא מופיע לי שום שגיאה או משהו . כרטיס המסך שלי זה 570GTX והוא מעודכן . דרך אגב,כשהוצאתי את הכרטיס מהמחשב הבעיה לא קרתה,יכל ליהיות שזה בגלל שיש לי כרטיס מובנה על לוח האם ? בעבר פתחתי אשכול : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528647.0 וביצעתי פירמוט,לאחר הפירמוט הבעיה לא קרתה בכל הסירטונים ועכשיו שמתי לב שזה קורה לסירטונים בעלי P גבוהה . תודה .

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  24. ברשותי כונן קשיח של WESTERN DIGITAL 80GB IDE, שאותו חיברתי ככונן משני עליו שמרתי את כל התמונות שלי והמסמכים וזאת לאור חשש שמערכות הפעלה מדי פעם קורסות ויש צורך לפרמט את המחשב. (לכונן היו שתי מחיצות כאשר ) רעיון זה אכן הוכיח עצמו כיעיל עד שלאחרונה נעלמה לי מחיצה (לא זו עם התמונות) ושלשום נעלם לי הכונן מהמחשב לגמרי (כנראה שהייתי צריך להבין את איתותי הגסיסה של הכונן) . ב DISK MANAGMENT אני רואה את המחיצה אך אין לי אפשרות לעשות INITIALIZED (יש אפשרות לעשות ALLOCATE, שאין לי מושג מה זה). ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר אבל לא ראיתי אפילו את המחיצה השניה (זו עם התמונות- אני מקווה). בכל מקרה האם יש אפשרות לנסות ולהריץ איזושהי תוכנה לחלץ את המידע או מאחר שמדובר (ככל הנראה) בבע…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  25. שלום לכולם. ברשותי כונן DVD LG וצורב DVD NEC. כונן הDVD לא מזהה דיסקים שאני צורב כDATA . אני משתמש בEASY DVD CREATOR

דיונים חדשים בפורומים