תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הקיצר חיברתי את ההרדיסק למחשב החדש ( WD 120GB SATA) והדלקתי את המחשב הכל עלה בסדר.. אבל כשאני מנסה לכתוב fdisk דרך הדיסק של הWINDOWS זה רושם שהרדיסק לא קיים :\ אז אני לא יודע מה לעשות,אולי צריך דיסקט מיוחד. אולי צריך להגדיר משהו בביוס? תודה
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי MAG XJ700T שמשרת אותי כבר הרבה מאוד זמן, מעל 3 שנים לדעתי. לפני כמה ימים, בזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך התחיל להשמיע צפצוף מעצבן שנשמע כמו צפצוף באוזניים שבא אחרי ששומעים רעש מאוד חזק, כיביתי אותו והדלקתי שוב אחרי שעה בערך. הצפצוף הפסיק, אבל התחילה בעיה אחרת - המסך, על 85Hz ב-1024X768, נותן הרגשה של קצב ריענון נמוך בהרבה ומעייף את העיניים מהר מאוד. ניסיתי לעבור ל-800X600 ב-100Hz והבעיה נפתרה. אבל מאוד לא נוח לעבור ברזולוציה נמוכה כל כך. ניסיתי גם לעשות Degauss, שלא עזר. המסך בסוף חייו או שיש פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת מה מתחי האדווה המותרים ביציאות של ספק כח של מחשב (ספק רגיל)
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
פתחתי EVEREST ובמחשב של אחי רשום שהטמפרטורה של הגשר הצפוני ציפסט H61 היא 68 מעלות זה נשמע גבוה מדי , נגעתי בציפסט עצמו בצלעות וזה חם אי אפשר להשאיר את היד קבוע עליו , מישהו פה יודע על כמה מעלות אמור להיות הציפסט ? חיפשתי טמפרטורה באתר של אינטל לא מופרט שם . ועוד שאלה : מה הסיפטום של ציפסט חם ? המחשב ניהיה כבד ? איטי ? מקרטע ?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
הביוס לא עלה בהפעלת המחשב (לא ציפצף) אבל זה לא היה בעייה במסך או בספק כוח כי העכבר והמקלדת לא נדלקו (יש להם אורות). קראתי בכמה מקומות שלפעמים משהו בזכרון לא בסדר אז הוצאתי את הזכרון חיברתי את המחשב ושמעתי צפצופים. שחיברתי את הזכרון ואת המחשב שמעתי 3 צפצופים עצירה ואז עוד צפצופים. אין לי מושג מה לעשות אני מאמין שלא חיברתי טוב אבל אני לא מוצא את הבעיה. אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות, למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 1525 היה לו דיסק קשיח 120 G התחיל להרעיש עד שנדפק רכשתי קשיח 500 GB והוא אינו מזוהה יש למישהו כיוון שינוי הגדרה או כל דבר אחר שיסייע ? מה גם שפתחתי את האריזה ואיני יכול אפילו להחזיר אותו לחנות! המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקיי והנה הדרייברים שיש בשביל הלוח אם שלי http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?category=2&subcategory=211&model=278&product_name=AN8+Ultra עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כל פעם שאני משנה רזולוציה בווינדוס פתאום הוא מבצע איתחול עף מיד החוצה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מבלי שהוא יעוף מישהו מכיר את הבעיה??????????
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה רגילה , שכן על פי מפרט היצרן יש HDTV OUT. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי את התוכנה המוכרת EVEREST וברגע שהפעלתי אותה אז היא הראתה לי מין מסך כחול קטן שמציג את הטמפ' הבאות- --- עכשיו יש לי שאלה.... WTF !?!?!? מה זה ה81 מעלות שכתוב בCPU ?!!?!?!? לפי מה שקראתי בנושאים שונים בכל מיני פורומים הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Jumping (או משהו בסגנון הזה) על מנת שהתוכנה והרכיבים יזוהו ובעקבות כך הטמפ' ייראו יותר הגיוני אם מישהו יודע איך עושים זאת בבקשה שיעזור לי אני דיי בלחץ מזה ואני חייב תגובה מהירה !!!! :-\
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היה לי מחשב עם מערכת הפעלה Win xp. המחשב התקלקל. קניתי מתאם שבעצם מאפשר לי להפוך אותו לדיסק קשיח חיצוני (הוא מתחבר ב-USB). מי שמתעניין, המתאם נראה בערך ככה: http://pricespy.co.nz/product.php?p=397823. בעזרת המתאם, אני יכול לראות את כל החומר שבדיסק. אולם, כאשר אני מנסה להעלות ממנו את מערכת ההפעלה אני מקבל את המסך הכחול שבקובץ המצורף. אשמח לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה. תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לסבול בחודשים האחרונים ממספר תקלות - זה התחיל ב 1.כרטיס רשת (onboard) שהפסיק לעבוד ישירות מול מודמים ויכול להתחבר רק אל ראוטרים, ץ המשיך ב 2.כרטיס מסך קורס כמה פעמים ביום - נהיה מסך שחור לכמה שניות ואז ווינדוס מודיע לי שכרטיס המסך קרס והוחזר. לאחר מכן התקלה של הקריסה הפסיקה - ובמקומה באותה התדירות הופיעה תקלה אחרת - 3.מסך כחול שעושה ריסרט למחשב כמה פעמים ביום. החלפתי כרטיס מסך והתקלה נשארה. עכשיו הגיע התקלה האחרונה - 4. המחשב לא נדלק , צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה איזה 15 דקות עד שהוא מחליט פתאום לקבל חשמל. עלתה לי השערה שכל הבעיות נובעות מספק הכח - וגם לפעמים אפשר להרגיש זרם בתוך המארז. התקנתי ווינדוס מחדש, התקנתי על הארדיסק אחר, החלפתי כ. מסך, מה כדאי לי…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בזמן שאני במשחקים המחשב קרס לי ועשה לי BSoD אחרי שניתחתי את הקובץ dump נראה שהבעיה רשומה ככה: Probably caused by:USBPORT.SYS USBPORT+21e5d ממה זה נגרם ואיך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
לאחר הבעיה שהלוח אם שלי (MA 770 ud3 לא עלה . ) קניתי אחד חדש רק את הגירסא החדשה שלו (rev 2.1) . הבעיה היא שאני עדיין לא רואה כלום . יש לי חיווי של ה- PC SPEAKER - ציפצוף ארוך - לפי הספר של הלוח אם זה אומר שהכרטיס לא מוכנס טוב . אבל הוא טוב בדקתי כבר מליון פעמים ועכשיו הכל מחובר מחוץ למארז (כמובן עם מבודד ללוח אם ) אז אני לא מאמין שמשו מפריע לכרטיס מסך להיכנס עד הסוף. יש לי עוד כרטיס מסך שגם איתו בדקתי והוא לא עובד (אחד HD 4850 מחובר אליו מתח מהספק, השני 3450 לא צריך בשבילו מתח מספיק לו מתח מהסלוט ). חיווי נוסף שקיים - המאוורר של הכרטיס מסך פועל מהר ואז מאט את המהירות וככה חוזר - עובד מהר ואז לאט ... ושוב ושוב ושוב . מישו נתקל בבעיה ? נ.ב 2 כרטיסי המסך תקינים והלוח חדש.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי בעיה של WIFI אחרי שחזור מערכת עם התוכנה שבאה עם המחשב ויש גם כפתור יעודי לזה על המחשב למי שמכיר. טוב אז אחרי השחזור אני לא רואה שום סימן לסמל של הWIFI או בלוטוס כלום כלום. וזה קצת מתסכל כי זה נראה כאילו המחשב עושה לך בכוונה ועשיתי שיחזור בעבר מהתוכנה הזאת והכל עבד כשורה אני לא יודע מה קפץ למחשב לעשות את זה? בבקשה מי שקרה לו מוזמן לעזור וגם מי שלא אני אודה מאד!
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 5850 ומעבד i5 750, ללא אוברקלוק, והם מגיעים לי לטמפרטורות של 80-90 מעלות במאמץ ומקריסים את המחשב בעת משחקים כמו battlefield 3 (לא בטוח שזו הסיבה לקריסות, אך הטמפ' גבוהה מאוד בעת המשחק). בשנייה שלפני הקריסה נמדדו כ-72 מעלות למעבד (היה יציב על הטמפרטורה הזאת הרבה לפני שקרס), והכרטיס מסך עמד על 85 מעלות בערך (גם כן היה יציב על הטמפרטורה הזאת לכל אורך המשחק). במשחקים אחרים כמו assassin creed revelations הטמפ' של המעבד הייתה בערך 68 מעלות לאורך כל זמן המשחק, ושל הכרטיס מסך כ-85. באף משחק אחר חוץ מבאטלפילד המחשב לא קרס, ולכן אני לא בטוח שזאת הבעיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במשרד רשת אלחוטית אליה מחובר pc ומחשב נייד. אני רוצה שיהיו לי בשני המחשבים ספריות משותפות. כלומר, במידה ואני מוסיף/משנה מסמך באחת הספריות שבאחד המחשבים זה ישתנה אוטומטית גם במחשב השני. במידה ועשיתי שינוי במחשב הנייד פעולה כאשר הוא אינו מחובר אני רוצה שזה יסתנכרן אוטומטית עם הספריה בPC ברגע שאתחבר לרשת. אשמח אם תעזרו לי או תפנו אותי למדריך רלוונטי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי... אני לא יודע אם המפרט הזה מציין את סוג ספק הכח שלי אז אני אגיד מראש שהספק שלי הוא של HEC 450W ועכשיו לבעיה: המחשב פאקינג מתחמם לי בצורה מטורפת עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה המצב הטמפרטורות שלו הוא: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 51 °C (124 °F) CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Core #1 90 °C (194 °F) CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 89 °C (192 °F) GPU 71 °C (160 °F) GPU Diode 77 °C (171 °F) GPU Ambient 64 °C (…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כרגע עם מעכת הפעלה WIN 7 64 BIT מפרט המחשב ניתן לראות בצד בפרטי משתמש או איך שלא קוראים לזה בקיצור בתקופה האחרונ התחילו להיות לי בעיות רציניות של מסכים כחולים חוזרים ונשנים וזה קורה סתם ככהנגיד שאני משאיר את המחשב דולק זמן ממושך בלילה או סתם וזה כבר קרה לי פעמים סתם כככה באמצע עבודה איתו פעם בגלישה באינטרנט פעם באמצע פוטושופ ולפעמים הוא כיאלו עושה ריסט וחוזר לבחירת משתמש ואז מציג הודדעה "ווינדוס ביצאה יציא בלתי צפוייה" ולפעמים הוא נכבה ולא חוזר ובכל הפעמים (לפחות בפעמיים שהייתי במקום כשזה קרה) היה רששום במסך כחול: bad pool caller עשו פתחתי את קבצי הminidump שנוצרו וזה רושם לי שזה ככל הנראה מהקובץ הבא: ntoskrnl.exe מה אני יכול לעשות? האם זה יכול להיות קשו…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם, וכיצד לפתור זאת). תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER Extensa 5630 אתמול ראיתי משחק הוקי-קרח שמשודר באינטרנט במחשב וחיברתי אותו ביציאת ה hdmi שלו ל lcd בסלון. לאחר מספר דקות המחשב קפא ונתקע.לחצי על כפתור ההדלקה לחיצה ארוכה וכיביתי. לאחר מכן שהדלקתי אותו שוב הוא עצר בביוס,אמר לי את החומרה שמותקהת בו ואמר שיש error ואם אני רוצה f1 להמשיך ואז כבר שמגיע המסך עם הכיתוב ACER הוא נתקע,יש למעטה סקלה כזו עם פס כחול והוא נתקע בערך אחרי 3/4 דרך. מעבר לכך יום קודם גם ראיתי סרט באותה הדרך דרך המחשב לטלוויזיה,ואני לא יודע מה חשבתי לעצמי אבך פשוט ניתקתי את הטלוויזיה ולחצתי על לחצן הכיבוי ואמרתי לעצמי טוב המחשב יעלה מחדש והוא לבד יסדר לעצמו את הפלט של התצוגה כי כבל ה HDMI מנותק. אך זה לא קרה והוא בכלל לא הגי…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם שנה טובה וחג שמח, יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי... יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic. עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה. בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת... אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדו…
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החל המחשב שלי להיתקע לחלוטין לפרקים של דקה בערך ולהגיב עם דיליי. אני כמעט בטוח שזוהי בעיה של הכונן קשיח כי הוא כבר ממש ישן (5-6 שנים). יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 250GB שעליו מותקן הוינדוס ואחד של 1TB, ואני מעוניין לעשות החלפה. ומפה יש לי שתי שאלות: אחת, האם יש דרך לבודד את הבעיה ולדעת בביטחון מלא שהכונן הוא מה שעושה את זה? המעבד שלי גם כן ישן באותה מידה אבל אני לא חושב שהוא מה שעושה את הבעיה הספציפית הזאת. השאלה השניה היא לגבי ההחלפה. אני יודע שבישביל להתקין וינדוס על הכונן של הטרה, אני צריך לפרמט אותו קודם, ואני מעוניין לשמר את כל ה-600 גיגה שיש לי. האם יש דרך בכל זאת להתקין וינדוס בלי לפרמט את הכונן, או דרך יותר מהירה לגבות בעצמי מלהעלות את הכל לשרתי …
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-