תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב ננעל לי והעלה מסך כחול בו הציג את הבעיה הזו... מזה אומר? מה הגורם לכך? מקודם לכן המחשב קרס בבדיקה ב S&M. ועוד כמה פעמים.... כרגע אני מריץ S&M לל OC למעבד. נקווה שזה לא יחזור. האם יכול להיות שהציפסט חם מדיי? שגורם להיבהובי מסך החלפת צבעים וכדומה? בדקתי ומאוורר הציפסט תקין וכיוונתי מאורר 70 מ"מ לציפסט.... המדבקה התרמית הוחלפה ב AS5.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פה עם לוח ASUS P4S800MX עם מעבד 3GHz החלפתי לו את הגוף קירור ומאז הוא לא עולה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני עושה ממש מסודר ובהצלחה... כרגע הלוח לא מגיב, אין צפצוף, ואין תמונה.. ברגע שאני מוריד את הזיכרונות הוא מצפצץ צפצוף ארוך, אבל חוןץ מזה כלום... ניסיתי כל דבר שאני מכיר, הוצאת סוללה, מחיקת הCMOS לא עזר, יש למישהו רעיון!?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של 400GB. הייתה לי עליו תיקיה של מוזיקה והכל היה טוב ויפה. לאחרונה צירפתי עוד שתי תיקיות לספרית המוזיקה ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני מקבל שגיאה "עליך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" חשוב לציין ששאר התיקיות בכונן נפתחות כרגיל. תודה ויום טוב נדב
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... זה התחיל כשהמיקרוסופט הפשוט והרגיל התחיל לעשות לי קצת בעיות הלכתי לחנות וקניתי לי A4TECH שנראה עכבר חביב (SWOP-48) היום קיבלתי איזה פאד לעכבר ( של טרמאל טק) כרגע מתי שאני מזיז את העכבר מצד לצד במהירות הוא מתחיל להשתגע והעכבר עצמו קופץ למקומות שונים על המסך כיאילו הצדדים התבלבלו עם למעלה ולמטה תאמת זה קרה לי גם בלי הפאד אבל בלעיתים פחות דחופות האם יש איזה אפשרות של פתרון לעניין חוץ מלהחליף עכבר ? הפאד הוא לא גורם הבעיה מכוון שאצל חבר עם MX1000 הוא לא עשה שום בעיות ניסיתי להתקין "דרברים" שבאים עם העכבר אך זה לא שינה כלום למי שלא יודע איך הוא נראה אז זה ככה.. http://www.thermaltake.com/images/accessories/mousepad/damier/black.jpg
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם לוח של אסוס. ביצעתי עדכון ביוס באמצעות תוכנת העדכון האוט' של אסוס דרך WINDOWS . לצערי התוכנה לא הצליחה לבצע את שלב ה- VERIFY ....אין לי מושג למה ... :-\ כמובן שלפני העדכון ביצעתי גיבוי של הביוס הישן שלי לדיסקט . מישהו יודע כיצד אני יכול לשחזר את הביוס (אני אנסה היום לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה) או האם מישהו יכול לעזור לי לצרוב את הביוס מחדש .... אני צריך את המחשב דחוף !!!!! מבחני האוניברסיטה מתקרבים .
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח GA-8I945PG-RH, ויש לו 3 חיבורי IDE. ב IDE1 הוא מזהה הכל, כולל כוננים אופטיים, אך בשניים האחרים שמלכתחילה לא אמורים לזהות כוננים אופטיים, הוא לא מזהה גם כוננים קשיחים, שלי אתר החברה הוא כן אמור לזהות. אם כן, יש לכם מושג מה יכולה הבעיה? וזה לא ג'מפרים. בדוק.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה: בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם הסאונד.. אני לא זוכר בדיוק מתי זה קרה אבל נראה לי שאחרי שלקחתי את הרמקולים שלי לבצפר ואז בבית חיברתי והבעיה התחילה(אני יודע שזה מוזר). אז הבעיה היא כזאת: זה כאילו שהמחשב משדר לי רק לרמקול אחד.. השמאלי(או הימני אם אני מחליף בהגדרות את המרכז) בWINAMP וMEDIA PLAYER הוא משמיע לי סאונד, אבל באינטרנט אין לי סאונד.. גם הICQ והMSN משמיעים, אבל נגיד במשחקים, כמו PRO EVOLUTIN SOCCER 9 אני לא שומע מוזיקת רקע או אפקטים, רק את השדרים. כאילו שחלק מהדברים המחשב משמיע וחלק לא.. באינטרנט שום דבר לא משמיע, לא יוטיוב ולא כלום. לקחתי רמקולים מבן דוד שלי וזה אותו דבר( כי שלי פשוט מאוד ישנים, חשבתי שזה בגלל זה). הורדתי סאונד פאץ' מהאתר של אסו…
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם. עזרתם לי מאד בעבר ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי גם הפעם. ברשותי מחשב חדש יחסית. פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, 512 זכרון פנימי של קינגסטון, צורב DVD, דיסק קשיח בגדול 120 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל, 2 מאווררים, ספק כוח סטנדרטי, כונן סי.די רום, לוח אם של Asus, כרטיס מסך של nvidia 6600 GT. ועכשיו שתי הבעיות שיש לי: 1. לעיתים, כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים כדוגמת פיפא 2006, Gun, Need For Speed, Sniper Elite- לאחר מספר דקות אני מקבל מסך של nvidia שאומר שלא מגיע כוח לכרטיס המסך ולכן, באופן אוטומטי, תצורת המשחקים תרד להגדרות מינימום כדי למנוע התחממות כרטיס המסך. אנ י יודע שהכרטיס שלי הוא בין הטובים שיש ליציאה של AGP כפול 8 (כי זו היציאה שיש לי במחשב), האם זו בעייה של הספק כו…
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני צורב עם NERO והוא צורב לי את הקובץ הזה:MSO410.NRI מה זה הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
התקנתי היום windows 10 ltsc ואת הגרסת דריבר לכרטיס מסך האחרונה (425.06) והכל בסדר חוץ מבמקרים שבהם אני מפעיל משחקים ואז אני שם לב לחוסר אחידות בצבעים השחורים כאילו אני על 16 סיביות. תמונה: https://imgur.com/a/qqikIO5 המפרט שלי: i7 -8700K 1080ti 11GB 16 GB RAM אולי שכחתי להתקין רכיב מסוים?..מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום... לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhz והיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhz והוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |: שמישהו יעזור לי פה בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לאחר החלפת מאורר למעבד החלה לצוץ תופעה מוזרה במחשב שלי, לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא ( ניתן להבחין בהתעוררות ע"י שמיעת beep בודד ) כשהמחשב לא מתעורר אין שום סידרה של צפצופים קצרים או ארוכים או כל אינדיקציה לתקלת חומרה. מה שכן הצלחתי להבחין זה שאם אני משחרר את הברגים שתופסים את המאוור למעבד יש נטייה למחשב להדלק בלי כל בעיה . נכון להיום לאחר החלפת ספק וכרטיס מסך הבעיה החמירה והמחשב עובד רק במצב מאוזן שהמאורר של המעבד מונח עליו ( בצורה טובה עם משחה ) לפעמים הוא מפסיק לעבוד ואני צריך קצת לשחק עם הלחצים של המאורר על המעבד ( פעם לשחרר ופעם ללחוץ ) המאורר הוא של Zalman ולא מקורי של אינטל. ( בעבודה המעבד ב-35 מעלות ) פירקתי והרכבתי מחדש את המחשב כולל ניקוי יסודי ובדקתי חיבור…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כל מה שאני מנגן, בין אם זה בסטרימינג, יו טיוב או מהמחשב, כל פעולה שאני עושה בכרום כמו פתיחת טאבים, משפיעה על הסאונד. הוא נמרח כזה בסלואו מושן וחוזר לעצמו כשהטאב מסיים לעלות. מה זה יכול להיות זה מחרפן אותי... הבעיה לא בכרום אגב בדקתי את זה על פיירפוקס אותו דבר. אם המפרט רלוונטי אז- win 7 i7 skylake 6700 32gb ram gtx970 asus motherboard Asus z170 SSD samsung evo 850 מחשב חדש יחסית נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש כמה משחקים שאני מתחיל לשחק הכל טוב ויפה ופתאום באמצע מישחק יש לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט .... וזה לא במשחקים כבדים נגיד בDOOM 3 אין לי את זה אבל יש כמה שיש כמו uefa החדש או swat 4 דמו הבעייה לא בחימום כי הכרטיס מסך לא מיתחממם ממש הוא במשחקים במאמץ על 64 כרטיס מסך יש לי GEFORCE 6800 GT 758DDR אחד 512 ואחד 256 חברות אני לא יודע... תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05:
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המחשב כבר זמן מה מאתחל בזמנים אקראיים - אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את קובץ הMinidump. תודה, נדב. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, וקבלתי אותו היום לפני שעה.. כולי אושר והתרגשות באתי להתקין בו ווידווס נוצץ וחדש והוא מודיע לי שהוא לא מזהה הרד-דיסק במחשב... הלכתי לביוס וניסיתי לראות מה הבעיה, יצא שהמחשב לא מזהה IDE מאסטר ראשי וכל נסיון לבדוק מה הבעיה לא הועיל!! עכשיו אני לא כ"כ מבין מה קורה פה (אולי הקטע של ה-SATA החדש קשור לעסק, כי בחיים שלי לא השתמשתי בכונן SATA לפני זה ויכול להיות שפה הבעיה...) בכל מקרה אם משהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף לי לדעת למה המחשב לא מזהה לי את הדיסק או איך אני אמור בכלל להתקין אותו??
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר דיסק של 4.3 ג"ב של מקסטור למחשב DX2 66 מה"צ עם ביוס AWARD משנת 94. הביוס לא זיהה את הגודל הנכון וחשבתי שעם תוכנת MAXBLAST II שאמורה לפתור את מגבלות הגודל אוכל "לרמות" את המחשב. לזה היא נועדה הרי. הבעיה היא שעברתי את כל השלבים בתוכנית, מחיצות, פירמוט, מערכת הפעלה והתקנת EZ-BIOS ובכ"ז הדיסק לא מוכר עם האתחול. פעם זה INVALID SYSTEM DISK, פעם I\O ERROR ויש פעמים שאני מקבל את מסך ה-EZ-BIOS שמבקש לבחור בין אתחול דיסק לאתחול תקליטון ואחרי בחירה כלשהי הכל נתקע. אז רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי חיבור כזה ואם כן האמנם רק באמצעות MAXBLAST? ואם יש מישהו שמתמצא בסדר השלבים הנכון בתוכנית ויכול לעזור אשמח לשמוע ממנו, אפשר גם ב-ICQ : 115600486. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן, נשרף החיבור hdmi שלי בין המחשב לטלויזיה. תיקנתי את הטלויזיה אבל כשחיברתי אותה שוב למחשב, המחשב לא זיהה אותה. גם כשהגדרתי בהגדרות מסך של המחשב מסך VGA נוסף באופן ידני עדיין עדיין אין תמונה או קול. כשאני מחבר לטלויזיה לפטוף הכל עובד בלי שום בעיה לכן אני חושב שגם היציאה של המחשב נשרפה (אולי היתה קפיצת מתח שהרסה את שניהם באותו הזמן.. לא יודע). חבל לי להחליף את כל הלוח האם (Z97-HD3) רק בגלל יציאת אחת דפוקה. מישהו יודע אם יש מעבדות אלקטרוניקה (באיזור רמת גן) שמתקנות לוחות אם? או דרך לתקן את היציאה בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים של 720P ומעלה הצג של המסך ניהיה שחור לשנייה ונדלק ואז הסרט מתחיל לעבוד וכשאני יוצא מהסרט שוב זה חוזר על עצמו . לא מופיע לי שום שגיאה או משהו . כרטיס המסך שלי זה 570GTX והוא מעודכן . דרך אגב,כשהוצאתי את הכרטיס מהמחשב הבעיה לא קרתה,יכל ליהיות שזה בגלל שיש לי כרטיס מובנה על לוח האם ? בעבר פתחתי אשכול : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528647.0 וביצעתי פירמוט,לאחר הפירמוט הבעיה לא קרתה בכל הסירטונים ועכשיו שמתי לב שזה קורה לסירטונים בעלי P גבוהה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כונן DVD LG וצורב DVD NEC. כונן הDVD לא מזהה דיסקים שאני צורב כDATA . אני משתמש בEASY DVD CREATOR
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. למה משמש כבל ה- 4PIN של הספק והאם צריך לחבר אותו? 2. למה לכונני SATA יש גם חיבור חשמל יחודי שלהם וגם חיבור מולקס רגיל ובאיזה צריך להשתמש?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-