עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by scohen360,

gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w שלום אני מפעיל תמחשב ולוחץ f12 להיכנס לboot לבחור מה המחשב יעלה קודם בשביל לבחור מה המחשב יעלה קדום זה מגיעה לי לרשימה של הדברים אבל הboot לא מגיב אי אפשר לזוז שם ולבחור תאופציה הרצויה משהו ניתקל בבעיה כזאות ?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  2. טוב.. התעסקתי קצת עם Partition Magic בהתחלה יצרתי כונן נוסף של 3ג'יגה ואז עשיתי לו Marge עם הראשי והכל חזר לקדמותו.. כונן אחד לאחר מכן יצרתי עוד כונן של ג'יגה ואז מחקתי אותו והכל חזר לקמותו... אבל עכשיו אני רואה שיש לי רק 74.5 ג'יגה ביכולת של הקשיח במחשב שלי במקום 76 שתמיד היה לי (80 ג'יגה 8 מגה) מה שמוזר הוא שבפרטישן מג'יק הוא מראה 76 ובמחשב שלי יש 74, למעשה כל התוכנות חוץ מזאת של הווינדוס מראות 76 (מידע שחרוט על הקשיח) אני לא יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את ה2 ג'יגה האלה... זה מעצבן אותי הנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  3. היום פתאום שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים לאט (קרטועים קלים, גם בשולחן העבודה). בדקתי עם SisoSandra ואכן ביצועי המעבד קוצצו בחצי (50%) מהנורמל (XP2500@3200, Twinmos 512MB 3200): תמונה עליונה: זכרון, תמונה תחתונה: מעבד) בדקתי ב-Task Maneger והכל נראה תקין: לא זוכר שהתקנתי שום תוכנה לאחרונה. לא התעסקתי עם שום רכיב (המחשב לא נפתח בחודשיים האחרונים), אותו כנ"ל עם הביוס. בדקתי וירוסים (NAV2004 מעודכן), Ad-Aware - לא נמצא כלום. מישהו יכול להושיע? מה קורה פה? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  4. שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  5. הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  6. היי, התוכנה speedfan מראה שהטמפרטורה של המחשב גבוהה. האם יש משהו שאפשר לעשות? (להחליף מאוורר?) איך אני יודע מה זה tempX? תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  7. יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה עם המחשב כעבור זמן שימוש של 20 דקות-שעה המחשב נכבה באופן פתאומי. מישהו יודע אולי ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א המעבד שלי הוא Pentium D 3Ghz וכאשר ניסיתי לבדוק עם CoreTemp מעלות זה הגיב בשגיאה ולא הצליח להכנס לתוכנה אז בדקתי עם Everest ונדהמתי לראות שהמעבד נמצא על 94 מעלות ??? האם זה הגיוני שמעבד כזה יגיע לטמפ' הנ"ל? וגם ניקיתי את כל האבק במחשב ככה שנראה לי שזאות לא הבעיה... תודה מראש לעוזרים.

9. Started by sadann22,

I took out the memory cards (X2) and now I can hear a continous beep. I inserted one memory card and te PC starts booting but it is stuck. may be because it expect dua channel. Should I try different memory cards?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by gogogo455,

פירמטתי את המחשב והתקנתי את וורזון 2 אך כשפתחתי את המשחק המשחק התחיל להוריד shaders אך נתקע תמיד על 4% לא משנה כמה זמן חיכיתי או אם ניסיתי לאפס את הורדת השיידרים האחוזים פשוט לא עלו לא משנה מה.עזרהה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  11. Started by jharnoy,

אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by THE FOX,

המחשב ננעל לי והעלה מסך כחול בו הציג את הבעיה הזו... מזה אומר? מה הגורם לכך? מקודם לכן המחשב קרס בבדיקה ב S&M. ועוד כמה פעמים.... כרגע אני מריץ S&M לל OC למעבד. נקווה שזה לא יחזור. האם יכול להיות שהציפסט חם מדיי? שגורם להיבהובי מסך החלפת צבעים וכדומה? בדקתי ומאוורר הציפסט תקין וכיוונתי מאורר 70 מ"מ לציפסט.... המדבקה התרמית הוחלפה ב AS5.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  13. ברשותי מחשב די צנוע, אבל מספק. i5-3570 2 סטיקים של 4 ג'יגה ראם DDR3 GTX 1650 SUPER על מערכת חלונות 10, גירסא 19H1. הריץ לי יופי את AC ולהאלה. אין לי מושג מה עבר עלי, אבל משום מה הסכמתי לעדכן לגירסא 20H2 (בדרך ככל אני לא מנסה לתקן משהו שעובד) ומאז אוביקטים נוצרים רק כשהם ממש קרובים אלי, למשל אין כלום על האדמה ורק כשאני מתקרב נוצרת הצימחיה\הדשא. גם אוביקטים אחרים גדולים יותר (למשל בתים) נראים גרוע עד שאני נמצא לידם ואז הם נראים טוב יותר. עידכנתי דרייבר לכרטיס מסך וזה קצת שיפר את המצב, אבל עדיין. זה מציק ברמה שאי אפשר לשחק. יש פיתרון שלא כולל פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה? תודה!

14. Started by nahum8,

חבר'ה, חזרתי הביתה מהצבא אחרי שסגרתי 28, והופתעתי לגלות שאני רואה פסים וג'יבריש על גבי המסך גם בBOOT. לפי הבנתי, הכרטיס, או חלק ממנו (זה אפשרי-כמו קבל אחד וכדומה), נשרף. אני מבקש את הצעותכם בנושא, ולוודא שבאמת זה מה שקרה. עוד משהו קטן וקריטי, הרכבתי עליו לפני חמישה חודשים לערך את הקרור -ACCELERO S1 +S-FLEX, עד כה הכל היה מעולה, טמפ' מקסימאלית במאמץ לא עברה את ה49 מעלות בכל תוכנת בדיקה. השאלה שלי היא, אם אני ארכיב חזרה את הקרור המקורי ואנסה להחליף את הכרטיס מסך, לא יעשו לי בעיות? - אייבורי תודה רבה להבאים לעזור. -בינתיים הכרטיס עובד אבל עם הפסים שתראו בתמונה הבאה. -ועוד משהו, המחשב לא נותן לי להתקין דרייבר חדש לכרטיס, כמו כן גם לא נותן לי למחוק אותו. :'(

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  15. אהלן חבר'ה, אשמח לעזרתכם. ספק הכח של אחותי עשה כבר זמן מה רעשים חשודים ועל מנת להימנע מנזק - החלפנו אותו. היא חיברה הכל והמחשב עלה כמו שצריך, עשה POST והכל בסדר. ואז עלה השולחן עבודה והמחשב כאילו "קפא". גם העכבר וגם המקלדת פשוט הפסיקו לעבוד. עשתה ריסטרט ועכשיו המסך בכלל נשאר שחור לחלוטין ולא מגיב. ניסינו מסך חלופי - מראה הודעה של NO SIGNAL. נראה שבמחשב עצמו הכל "עולה" - כל המאווררים עובדים, כולל זה של הכרטיס מסך. מחר אני אמור להגיע אליה לנסות לראות מה הבעיה, אך אני בספק שזה יעזור... אם למישהו כאן יש עצות כלשהן אני אשמח לשמוע אותן ולנסות אותן. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ לוח כלשהו של ABIT(נדמה לי צ'יפסט K8) Radeon 9550PRO (או הנוסטלגיה) MDT 256MB DDR 400 * 2 Western Digital…

16. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by lee.,

שלום קניתי השבוע מSKYPC מחשב חדש עם המפרט ₪99 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪138 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪96 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪340 לוח אם FoxConn A88GMV ₪390 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪210 זיכרון G. Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪189 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪394 מארז ללא ספק LanCool PC-K58 ₪290 ספק כח Seasonic S12II 430W ללא מערכת הפעלה, שאותה אני רוצה להתקין לבד. עד עכשו הייתי מאוד מרוצה: המחשב הגיע תוך 4 ימים בלבד, ולאחר שיחה איתי עקב מחסור בלוח האם המקורי שהזמנתי (Gigabyte) לקחתי את הלוח הנ"ל והחליפו לי לזיכרונות הכתובי…

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by ברוך השם,

אני רוצה לקנות מסך טלויזה כדי להציג לכמה אנשים נתונים מגוגל Google Sheets (- אקסל של גוגל) אמרו לי לקנות מסך smart tv. השאלה שלי אם אני יכול דרך הדפדפן המובנה להכנס לגימיל שלי לגוגל Google Sheets..... תודה רבה

19. מה יכולה להיות הסיבה לזה? חומרה/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  20. שלום, נדמה לי שאני נתקל בבעיה די נפוצה לאחרונה (לפחות משיטוט בהודעות הפורום) יש לי את המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KING PC400 KVR400 X64 C3A לפני יומיים שלושה הוא החל להיות איטי להחריד פירמטתי היום בשעה הראשונה בה התקנתי את התוכונת השונות עבד יופי מאז הוא חזר לסורו כל הפעולות הבסיסות איטיות, העכבר זז לאט ובתנועה לא חלקה, המקלדת בקושי מגיבה כ"כ לאט שזה בלתי אפשרי לעבוד. חשוב לציין שאין קריסות של המחשב או משהו כזה מה יכולה להיות הבעיה? מה וכיצד עלי לבדוק?

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by zivgev,
    • 0 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by yolh4f,

קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by SavageRabbit,

דבר ראשון, זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום זה, ואין לי הרבה מושג במחשבים. == כאשר אני משחק במשחקים ברזולוציה גבוהה, המקלדת והעכבר מגיבים מאוחר בצורה נוראית (אני מעריך בסביבות החצי שנייה-שנייה ב1024*768). אני לא בטוח אם זה מתרחש בכל המשחקים, אולם בהרבה מהם זה קורה (freelancer, blood rayne, enter the matrix). מיותר לציין כי הפריימים לשנייה שומרים על מספר סביר ברזולוציות הללו, ורק זמן התגובה הוא בעייתי. כאשר אני מוריד את הרזולוציה זמן התגובה יורד, והמשחק נהיה סביר. כאשר אני לא משחק (כלומר, בדסקטופ, ברזולוציה של 1024*768) התגובה היא מיידית. פירוט קצר של המחשב (למרות שאין לי הרבה מושג): Pentium 4 1400 512 mb ram Nvidia Geforce 2 mx/mx 400 המסך הוא של חברת Copam אם זה משנה (מסך …

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  24. שלום לכם, יש לי בעיה במחשב נייח שהוא מבצע ריסטארט בלופים כמה שניות לאחר ההדלקה, על המסך לא מוקרן כלום עדיין והוא פשוט שחור. מה ניסיתי לעשות : להוציא את הסוללה של לוח האם - לא עבד לנקות את הזיכרון - לא עבד להעביר את הזיכרון לסלוטים אחרים - לא עבד לנתק את כל מה שמחובר ללוח האם שהוא לא הכרחי (צורב, מאווררים) - לא עבד להדליק את המחשב ללא חיבורים חיצוניים רק עם חיבור כבל מתח - לא עבד מה לדעתכם הבעיה? מה עוד כדאי לנסות?

25. שלום, הרכבתי היום מחשב חדש, המחשב עולה אך אחרי כמה שניות הוא נכבה לי, כאשר אני מנסה להיכנס לביוס -נכבה אני מריץ דיסק התקנה של OS, אחרי מס' שנוי - נכבה לוח G965P-DS3 מעבד - E6300 ספק ליברטי 400W אני מיואש, בבקשה עזרה תודה

דיונים חדשים בפורומים