תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יצרתי קובץ התקנה על דיקאוןקי, והצלחתי לאתחל את המחשב דרכו אבל הוא לא מוצא את הSSD בהתקנה. ניסיתי לשנות הגדות בBIOS לפי דברים שמצאתי בגוגל ורדיט אבל שום דבר לא עוזר. אשמח לעזהר
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ... קניתי אתמול את הסט הזה... הוא עושה לי כמה בעיות.. של דילאיים קטנים.. העכבר האופטי האלחוטי לא צריך לעבור יותר טוב או לפחות לפחות כמו עכבר אופטי רגיל?.. כי הוא פועל קצת פחות טוב.. ובמקלדת.. היא עובדת טוב מאוד... אבל טיפטיפה פחות טוב ממקלדת רגילה.... פחות מהיר.. לא פחות טוב.. אז חשבתי אולי זה בעיה שיש מכשירים שמפריעים בצד.. כמו שבאמת רשום במדריך המעאפן הזה שבא עם הסט... ובעיקרון זה מה שאני יכול לחשוב עליו.. בטרות זה לא... יש הצעות אחרות?.. אולי לש נות ערוץ כמו כמה שאמרו.. שאין לי מושג איך לעשות.. http://planet.nana.co.il/SixKiller/Apr11011.JPG זאת התמונה של הפינה עבודה... אולי אתם יכול להגיד לי אם משהו שם מפריע לסט לזוז כמו שצריך או משהו... אני צריך להביא מחר את ה19…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... זה התחיל כשהמיקרוסופט הפשוט והרגיל התחיל לעשות לי קצת בעיות הלכתי לחנות וקניתי לי A4TECH שנראה עכבר חביב (SWOP-48) היום קיבלתי איזה פאד לעכבר ( של טרמאל טק) כרגע מתי שאני מזיז את העכבר מצד לצד במהירות הוא מתחיל להשתגע והעכבר עצמו קופץ למקומות שונים על המסך כיאילו הצדדים התבלבלו עם למעלה ולמטה תאמת זה קרה לי גם בלי הפאד אבל בלעיתים פחות דחופות האם יש איזה אפשרות של פתרון לעניין חוץ מלהחליף עכבר ? הפאד הוא לא גורם הבעיה מכוון שאצל חבר עם MX1000 הוא לא עשה שום בעיות ניסיתי להתקין "דרברים" שבאים עם העכבר אך זה לא שינה כלום למי שלא יודע איך הוא נראה אז זה ככה.. http://www.thermaltake.com/images/accessories/mousepad/damier/black.jpg
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. יש לי את העכבר הזה כבר שנתיים בערך וראיתי באתר שלהם (מיקרוסופט) שהם רושמים שהבטריות צריכות להחזיק כמה חודשים אפילו. שאצלי זה לא כל כך עובד... אני משתמש בבטריות GP ככה שזה לא עיניין כל כסף יותר עיניין של נוחות. מה הבעיה של העכבר ולמה הוא לא נכנס למצב המתנה מתי שאני לא מזיז אותו? אני משתמש בתוכנה intellipoint 5.2 שאגב חרא של תוכנה. אי אפשר לשנות את הכפתורים. כאילו משנים אבל זה לא מעניין יותר מידי את העכבר והוא נשאר שאפשרויות של ה default
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי יש לי 2 לוחות אם של חברת ASUS P800 , אני מחבר להם את המתח + זיכרון + כרטיס מסך AGP (לא בתוך מארז) ללא חיבור של דיסק קשיח בחיבור של 40 פינים , ברגע שאני מפעיל את כפתור ההפעלה ,נישמע לאחר שניות ציפצוף אחד ורואים כיתוב על המסך (זה מראה את הלוגו של לוח האם ) , אבל כשאני מחבר להם דיסק קשיח בחיבור ה40 פינים,ומפעיל את המחשב ,לא נישמע הציפצוף בעליה של המחשב , אבל רואים את כל הכיתוב , יכול להיות שיש בעיה בלוח אם? עוד לא חיברתי CD ללוח בכדיי לבדוק אם אפשר להתקין מערכת הפעלה , אבל יש לי הרגשה שלוחות האם מקולקלות. מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9550R 256MB AGP 8X היום העברתי את המחשב ממארז ישן לחדש שקניתי לאחרי שהרכבתי הכל חיברתי גם את הכרטיס מסך והדלקתי אותו. המחשב התחיל לעלות את הביוס אבל זה הראה לי קווים צבעוניים ופסים וכל מיני צבעים כאלה.שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך אבל שום דבר לא עזר ראו טיפה טיפה טיפה תביוס אבל לא יותר מזה כל השאר צבעוני לא רואים כלום. אני מזה מבואס עכשיו הכבל של המסך מחובר טוב לפני זה הכרטיס מסך עבד כמו שצריך בבקשה תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים פירמטתי את המחשב, הגדרתי הכל כרגיל והתחלתי לעבוד איתו... בהתחלה הייתה איטיות כימעט בלתי מורגש, אבל ב4 ימים האחרונים כבר אי-אפשר לסבול את זה.. כל שעתיים-שלוש המחשב נתקע....עובד באיטיות ובתקיעות... לפני הפירמוט הייתי יכול להריץ משחק+אימיול+bitcomet....עכשיו אני בקושי מריץ משחקים... המחשב שלי מוגן כראוי...ואין שום וירוסים\ספייוורים וכו' עשיתי איחוי דיסק והבעיה עדיין לא נפתרה... **<-המפרט שלי כתוב בצד...** בדקתי גם שהמעבד\זכרונות פועלים במהירותם הרגילה... חשבתי שאולי זה הoc לכרטיס מסך, אז עכשיו כל המחשב שלי בסטוק... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה... תודה מראש... Install
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי משגע אותי!!! מפרט: pentium 2gh זיכרון: 512 RDRAM כרטיס מסך: 6600 GT דיסקים קשיחים: 250, 120, 40 כרטיס קול: SBLIVE 7.1 עוד: LG DVDRW בקיצור הרבה שטויות.... מחובר ל-LCD כחלק ממערכת קולנוע ביתי. המחשב מחרפן אותי, לפני כמה זמן, הוא התחיל להיתקע, המסך היה פתאום נעלם, הרבה bluescreens, קפיאה של המסך, reset פתאומי ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהכל התחיל בניגון של high-definition content... הבנתי שכנראה זו בעיית חימום יתר, העניין הוא שלאט לאט זה מחמיר. כרגע, לאחר ההחמרה הגרועה ביותר, הוא פועל רק אם הוא פתוח ותקוע לו מאוורר רצפה גדול בפנים. הוא נתקע ברגע שאני מדליק אותו ללא מאוורר, עוד לפני שהוא מתחיל לחשוב שהוא צריך להתחיל להתחמם, שזה מאוד מוזר, עוד דבר מוזר זו…
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם p5w dh deluxe ויש לי 2 HD אחד SATA2 ואחד IDE והבנתי שהכי טוב לחבר אותם בRAID , אני לא יודע מה זה RAID וכמו שהבנתי יש RAID0,1,2,3,4,5 , אז מה זה בכלל RAID? יש איפוא לקרוא על זה? ודרך איזה מערך הכי כדי לחבר את ההרדיסקים למקסימום ביצועים? תודה
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך של המחשב לטלביזיה, כדי שאני יוכל לראות סרטים וזה... והבעייה היא שאני לא מצליח לראות שום סרט במדייה פלייר ובמקום שיופיע לי הסרט למשל, מופיע לי מסך שחור. מה לעשות כדי שזה יסתדר? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה במחשב עם ההארד דיסק שהמחשב לא מזהה והמחשב בכלל לא עולה עכשיו כשגם ניסיונות להתקנה מחדש לא צולחים. משהו מכיר חנות או אדם המומחה בתיקון מחשבים באיזור צפון ת"א? תודה עידו 052-8277556
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שיחקתי לפני מס' דקות Medal of Honor Allied Assault ברשת. (אחרי שמחשב עבד רצוף מאתמול בבוקר עד עכשיו) ובמהלך המשחק היו תקיעות כאלה של איזה 10 שניות ואז המשחק חזר בלי קשר לפינגים. בפעם השלישית או הרביעית שזה קרה זה נמך איזה 15 שניות ואז פתאום המחשב עשה ריסט!! מה זה יכול להיות? אני לא חושב שזה טמפ' כי המזגן דולק כבר כמה שעות והמשחק לא עם גרפיקה מי יודע מה ויש לי בו 70-200 FPS. בבקשה אני חייב עזרה.. באוורסט אני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך. יש לי רק של הלוח ושל הדיסק קשיח ומשהו בשם Aux. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 09:39:42 מישהו יכול לעזור?מה הסיבה לריסט הפיתאומי הזה?.. אולי לאיזה חלק נישארו כמה שעות. :-\[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 10:13:49 טוב תשמעו א…
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן. יש לי פה לוח אם של PCPARTNER עם מעבד PENTIUM 3 בסביבות 800GHZ. הביוס מודיע על CHECKSUM ERROR אם אני לא טועה, ומחפש עדכון מדיסק... ככה קיבלתי את הלוח אם הזה, והוא לא מראה שום מספרים ושום כלום למעט ההודעת שגיאה הזו, ככה שאין לי את המספרי ביוס הרצויים... כל מה שאני יודע עליו: בקצה הלוח מודפס: 35-c931-00-21 לעזאזל עם חלונות, הסדר הנכון משמאל לימין הוא 35 - c931 - 00 - 21 על הרכיב ביוס כתוב: award pci/pnp 686 227932383 יש רכיב גדול אחד של VIA ועליו כתוב vt82c596b ויתר הרכיבים, רובם לפחות, הם של ITE וכתוב עליהם: IT8671F-A האתר של AWARD (שהפכו לפוניקס) אומר לפנות לאתר של PCPARTNER, ובאתר שלהם הנתונים שלי לא עוזרים בכלום! -בבקשה נסו לעזור לי... אגב, יש לי חילזון ענקי על החל…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת שמחברת בין שני מחשבים באחד מותקן WIN7 ובשני XP, המחשבים מחוברים בכבל, ובכל זאת הXP לא מזהה את הדיסקים הקשיחים של הWIN7, אציין שהWIN7 מזהה את הXP. כמו"כ יש לי נייד שבו WIN7 ואני לא מצליח לחבר אותו באלחוטי לרשת של שני המחשבים הנייחים, בבזק נאמר לי שהמודם משדר אלחוטי ובכל זאת אני לא מוצא את הרשת בין ההצעות של המחשב הנייד לרשתות פעילות באזור. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי למקומות בהם יש מידע שייסע לי.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הרכבתי את המחשב החדש שלי (מפרט בחתימה) התקנתי ווינדווס xp sp2 אותו עותק שאני מתקין תמיד ולמיטב ידיעתי תקין. בכל הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה שזוהתה חומרה חדשה pci device למרות שלא מותקן לי כלום בשום סלוט של pci כל החומרה שכן מותקנת פיזית במחשב מופיעה במנהל ההתקנים וניראת תקינה. כשהוא מנסה לעדכן את החומרה הוא לא מצליח כל הניסיונות שלי להבין ממה זה נובע כשלו אולי תוכלו לעזור לי ולהאיר את עיני? מצרף תמונה של מנהל ההתקנים למרות שלא בטוח שהיא תעזור במשהו תודה מראש שחר.
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כבר כחודש יש לי במחשב מין רעשים כמו נתק של הכרטיס קול ורעשים מלווים אני משדר בסטרימינג לרוב. הרעשים והניתוקים באים גם בלי שידור בקטנות שגולש במחשב בדקתי עם רמקולים וגם בלי ורק עם אוזניות וגם הרעשים היו שניתקתי כרטיס קול ועברתי למובנה של המחשב הרעשים לא באים תמיד לרוב שאני עובר במחשב בתקיות או באנטנרט הצילוווווווווווווווווווווווו מצרף סירטון שתבינו מה הניתוק ב 17 שניות זה בדיוק הנתק החזק תודה רבה רבה https://www.youtube.com/watch?v=CoovgNJxdfc&feature=youtu.be
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי: Pentium 4 2.4 ram - 256 ddr, 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr widnows xp pro אז ככה - הבעיה היא שכשאני משחק, לאחר משהו כמו 20 דקות המחשב נתקע לחלוטין, המסך שחור והמקלדת לא מגיבה, או לחילופין מסך כחול שאומר שהווינדוס ניסגר בכדי למנוע נזק למחשב שלי, ושאם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לבדוק חומרה חדשה שהתקנתי, ואפילו להסיר אותה אם הבעיה נמשכת. מה שכתוב יותר ארוך מזה, אבל זה הרעיון הכללי. אם צריך, אני יכול להעתיק אותו הנה. בנוסף, בסוף המסך כתוב Starting memory dump או משהו בסגנון. פעם אחת היה כתוב בהתחלה IRQ_DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL. בעבר הלא רחוק בכלל היו לי בעיות עם הלוח אם (הראשון מת בנסיבות לא ברורות, ולאחר 3 ימים הלוח החדש שקניתי עשה בעיות דומות, אבל…
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היום חיברתי כונן cd נוסף למחשב.. כשאני הדלקתי את המחשב היה קצת בעיות אבל סידרתי הכל הכונן דיסקים נפתח וכשאני מכניס לו דיסק אין שום סימן חיים מהכונן.. זאת אומרת שכאילו לא הכנסתי כלום.. ואין אפילו כונן נוסף במחשב שלי נכנסתי לביוס והכל על אוטומט.. עשיתי את הכונן עד השני ולא על הראשי..מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת מה מתחי האדווה המותרים ביציאות של ספק כח של מחשב (ספק רגיל)
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, לא מצליחה להפעיל את המחשב שלי. כבר קרה פעם, חשבתי שיש בעיה ואמרו לי שהוא פשוט היה במצב שינה...אבל לא אמרו לי מה לעשות אם זה קורה שוב. .. מישהו יכול לעזור?...
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
הביוס לא עלה בהפעלת המחשב (לא ציפצף) אבל זה לא היה בעייה במסך או בספק כוח כי העכבר והמקלדת לא נדלקו (יש להם אורות). קראתי בכמה מקומות שלפעמים משהו בזכרון לא בסדר אז הוצאתי את הזכרון חיברתי את המחשב ושמעתי צפצופים. שחיברתי את הזכרון ואת המחשב שמעתי 3 צפצופים עצירה ואז עוד צפצופים. אין לי מושג מה לעשות אני מאמין שלא חיברתי טוב אבל אני לא מוצא את הבעיה. אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות, למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-