עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. דבר ראשון, הבעיה היא לא שלי, אלא היא של Yot, והוא ביקש ממני לפתוח את הת'ראד ( מכיוון שהוא לא יכול להיכנס לשום אתר ) . כל פעם שהוא מנסה לכתוב משהו, באתר ( תגובה לדוגמא ), או כתובת בשורת הכתובות, האקספורר נתקע . בבקשה עיזרו לו לפתוא את הבעיה, תודה!

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by dock,

ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  3. בשרותי אקספי כשניסיתי להתחבר גיליתי להפתעתי איקון חמוד בטריי שאומר לי שהקאבל של הכ רשת אינו מחובר למזלי יש לי עוד כ רשת חיברתי את אותו הקאבל ולהפתעתי הכל עובד עכשיו השאלה האם הכרטס רשת המובנה נידפק ככה פתאום או שזה העיה אחרת? תודה לעוזרים :

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  4. זה המחשב השני שלי, פרטים טכניים: P3 667MHZ 128SDR TNT2 לוח לא ידוע WINXP PRO מחשב של IBM הארור: *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support NMI: Parity Check / Memory Parity Error *** The System has halted *** עזרה דחוף! המחשב בכלל לא עולה! תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב בפעם הראשונה שמתי לב שיש רעשים מתוך המחשב ואין לי מושג מאיפה הם באים. אולי אתם מכירים את הבעייה, יודעים מה מקור הבעייה? מחכה לעזרה ....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by amir.o,

המחשב שלי החליט ביומיים האחרונים לכבות את עצמו כשאינו בשימוש זמן רב (בלילה ) - חוצפן ! אני לא בטוח אבל נראה לי שאחרי כמה זמן שהוא נמצא ב - idle הוא נכבה. מישהו יודע אם זאת תוכנה מסויימת שעושה את זה ,או משהו אחר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by galigola,

שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by CybeR_CoM,

ראיתי שיש פה עוד ת'רד בנושא אבל המקרה שונה. אני יכול להשאיר את המחשב דולק גם שנה והוא לא יעשה ריסטארט אבל כשאני למשל נכנס למשחק כלומר, מאמץ של המחשב (מאמץ די קל למען האמת) אז לפעמים המחשב פשוט עושה ריסטארט. עכשיו זה לא קורה כל פעם זה קורה פעם ב... מה המוזר לי שגם אם אני מפעיל למשל את PRIME95 במשך 3 שעות אפילו ומעמיס רצח על המחשב הוא לא עושה שום ריסטארט זה קורה רק כשאני נכנס למשחקים או יוצא מהם. המתחים שלי בסדר גמור גם במאמץ, עשיתי אימות ודאי ובדקתי עם רב מודד ישירות את הספק ואת כל החיבורי חשמל ללוח. מה יכול להיות הבעיה? נ.ב. הטמפרטורות גם בסדר גמור מעבד38 במאמץ 26 לוח 27 מעבד 19 לוח בIDLE

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by urich,

יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by ricoh,

שלום יש לי צורב RICOH /16/10 והבעיה שלי היא שהצריבה עוברת את כל התהליך עד שהיא מגיעה לסגירת הדיסק ושם יש הודעת שגיאה COULDNT MAKE FIXOATION או משהו בסגנון למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by jwinter,

משום מה התוכנית מתעקשת על לעשות ריסט כל פעם שאני מריץ אותה. יש איזה דרך להתאים אותה לWINDOWS XP?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  12. קיבלתי היום את הRadeon 9500pro שלי,בשמחה ובששון באתי הביתה והרכבתי את הכרטיס במחשב, שמתי אותו בשקע AGP, וחיברתי אותו לספק... חיברתי את המסך לכרטיס והופ... המסך לא נדלק! בדקתי את הכרטיס, המאוורר שלו מסתובב, שזה סימן שהוא עובד לא? מחכה וגוזז ציפורניים.... תודה :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by adam-pc,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA-GeForce2 mx/mx400 (עד יום שישי שיגיע הרדאון 9500 פרו) ואני מעוניין לחבר תמחשב למקרן העיניין הוא שאני מחבר את זה לרסיבר (המקרן וכול שאר פרטי המערכת קולנוע מחוברים לרסיבר) הוא מצליח לזהות שיש חיבור השאלה שלי היא איך אני מעדכן תמחשב להציג או למעשה שיראה לי? מערכת ההפעלה שלי היא הXP מי שיכול לעזור לי אז בבקשה שירשום לי את המהלכים שעליי לבצע לאחר שחיברתי את המחשב לרסיבר כלומר איך אני מעדכן מהמחשב...... תודה מראש adam-pc

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  14. המחשב הנכה שלי נתקע באמצע משחק: אני משחק פתאום הכל נתקע כל הסאונד והתמונה נעצרת והכל נתקע וכשאני עושה ריסט זה לא עוזר צריך להוציא לגמרי מהחשמל.. מה לעעשות תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by x-dream1,

מפרט: GIGABYTE GA-7VAX XP2000 ספק TSUNAMI 350W המתח של הליבה הוא 1.84V במקום 1.75 ניסיתי להוריד אותו באמצעות EASY TUNE של GIGABYTE אבל זה לא עובד מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה שמידי פעם המחשב נתקע לי (זז לאט בטירוף ולא מגיב כמעט למעט תזוזות קלות של סמן העכבר) תוך כדי התקיעה יש ציפצוף רצוף כמו כאשר מקש במקלדת לחוץ ויוצר עומס על הזיכרון, כמובן שאין בעיה במקלדת, זה פשוט נשמע ככה. במצב כזה אין לי פשוט ברירה אלה לעשות ריסט וזה כמו שאתם יודעים די מרגיז ובנוסף אין לי אפשרות לשמור את החומר לפני הריסט. בעיה :'( האם מישהו יודע מה יכולה להיות מקור הבעיה? אולי נתקלתם בזה בעבר? אשמח לעצות ופיתרונים. תודה

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  17. הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by supmach,

שלום, האם מישהו קיבל הודעה כזו כשניסה uninstall לדריברים של Nvidia? "Yikes - we loaded the nview.dll but have bad fn pointers! please send mail to rclark@nvidia.com" חוצמזה יש לי בעיה בהתקנת הדריבר ואני מקבל בהפעלה: " rundll32 has caused an error in kernel32.dll" וחלון נוסף: "error loading c:\windows\system\Nvcpl.dll a dynamic link library (dll) initialization routine failed" כשאני מנסה לשנות במאפייני מסך - הגדרות - מתקדם, אני מקבל: "rundll32 has caused an error in mmsystem.dll" המערכת: Windows Me Enabled with display adapter from PalitDytona GeForce 2 MX400 64M sdr אנא עיזרו לי בבעיה זו תודה ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 1_Nike_1,

המדפסת מדרבקת דפים ריקים ופשוט לא "יורקת" עליהם אף טיפת דיו. הקטע הוא שראשי הדיו מחוברים כמו שצריך והם בנוסף גם חדשים. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by golana,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה עם המחשב... מעבד סלרון 333A לוח אם של PCPARTNER כרטיס מסךAGP ATI RAGE IIC PRO 8M 128MB SDRAM יש כמה תופעות שכנראה מגיעות מאותו המקור. א) מדי פעם מופיעים פסים רוחב (גובה של פיקסל רוחב של 1-2 ס"מ) על המסך. הפסים זזים עם גלילת המסך. ב) המחשב נתקע מדי פעם. פעולות שניסיתי עד עכשיו: א) החלפת כרטיס מסך - לא עזר ב) ניקוי ושימון המאורר של ה CPU שאלות נוספות: א) מה טווח הטפמרטורות של פעולה תקינה למעבד הזה ב) האם אפשר לבצע בו overclocking ג) איזה מאוורר חזק אפשר לשים עליו

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  21. מדפסות אפסון סטייל 62 חדשה שחיברתי אותה למחשב פנטיום 3 עכשיו שאני מפעיל את הXP ומחבר את המדפסת הXP לא מודיע לי אפילו שחיברתי מדפסת מתקין דריבר[דרך אגב זה דריבר של 2000WIN] הוא כאילו לא מוצא אותה ורושם הודעת ארור שאני מנסה להדפיס גם דרך ההתקנה של הדיסק הוא אומר שהוא לא מוצא מדפסת ניסיתי במאפיינים לשנות את ההגדרה של הLPT1 או 2 או 3 לא עוזר! החלפתי חוט לא עוזר! עכשיו שמדליקים את המחשב מהתחלה המדפסת כאילו מאתחלת את עצמה מה שמראה שהיא מחוברת אולי בגלל שזה היה מחשב משרדי שעבד ברשת ובטח היה שם חדר הדפסה אולי עשו איזה הגדרה שזה יבטל את הLPT ??? אולי יש איזה שיטה לג'מפר את הלוח שיחזור לזהות מהLPt עכשיו רציתי אולי להכנס לביוס אבל שאני לוחץ DELETE זה לא נכנס אולי בלוחות של אינטל …

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by koby516,

ברשותי מחשב נישא מסוג : IBM THINKPAD 309X כאשר אני מדליק את המחשב,לאחר מס' שניות אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS ) אך אינני זוכר אותה.נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR .הוצאתי את הסוללות (כולל גיבוי ו-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי בעיה קטנה עם ה USB שלי, הוא WINDOWS לא מגיב, כלומר חיברתי את הסורק שלי ל USB והWIN שלי לא הגיב בשום צורה. אז העברתי את החיבור של הסורק ל USB השני שלי, וגם שם שום דבר לא קרה. אחרי זה חשבתי אולי יש בעיה כבל חיבור של הסורק אז חיברתי סוג של עט שנקרא Removable harddrive ל USB וגם זה לא עבד. אני לא יודע עם זה ב USB עצמו או משהו בחלונות, משהו יכול עזור? תודה מראש Some Thing...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  25. שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.